Så, där passerade mitt 2008...för att aldrig mer komma tillbaka

Året i punkftorm


♠ Januari:
Första månaden på året börjades som vanligt med en "nystart". Jag va trött på hur männiksor betedde sig och bestämde mig för en förändring. Jag orkade inte vara ledsen över det längre och bestämde mig för att för en gång för alla förtränga. Vi började även terminen med Breaking News-caset, skolan va helt plötsligt rolig. Jag och Frida fick en rest i engelska A som ingen ännu har gjort och Annika (eng-läraren) har valt att förtränga det. Jag stod även på en pilatesboll på idottslektionen och bröt armen.



Februari: Det första jag kommer ihåg från månaden var hur glad jag va den dagen jag fick ta bort gipset! 4 februari. Februari var även min teatermåndad. Träffade massa människor och tittade på filmer från min tidigare teaterrid. Vissa saker roliga att se, andra hemska. Jag hade en "må bra-period" och nu när jag tittar tillbaka på bilder från tiden förstår jag inte hur jag inte kunde göra något åt min stil. Min bror fyllde år, jag gav honom säkert nått fint.


Mars: I mars fick jag mitt första riktiga jobb, via pappa. De ringde från Taco Bar i Kungshallen och frågade om jag ville komma och provjobba/lära mig, vilket jag såklart inte sa nej till. Kom dit någon dag i mars, snappade upp en del på en gång. Fick jobbet och är ny ett par tusen rikare varje månad. Åkte även till Gotland och firade påsk med familjen, samt till Bua och Johanna med Isabella och Jennie.



April: Nu när jag tittar i min kalender över april står det bara saker som;
"Bodypump 16:00", "Spinning 17:30", "Step/muskel 75 minuter kl 12:00", "Teater 16:45-18:45", "Matteprov", "Enigmaredovisning", va jag en no-lifer? ..troligen. I april va jag och markus även på vår första Håkan-konsert. Efterår grät jag och kunde inte beskriva med ord hur bra det va!

Maj: Hedlöf fyllde år i maj vet jag, vilket slutade med lunch/årets första solning i Rålambshovsparken. Det måste nästan varit här alla våra kommande idéer om "en kväll i rålis" började. Vi hade även lite LBBchill i vasaparken då david va enda kille (vilket inte förvånar oss..), vi hade nationella prov i matte A och jag hade typ 100000 teaterföreställningar!



Juni: I början på juni sprang våra 3:or ut. Dom njöt, inte vi. Vi, som då va små ettor, stod just då treorna sprang ut endast och beklagade oss över att det faktiskt va 2 år kvar. Sen va det en period av studentfester för vissa männiksors del, Annika och Frida åkte flak, Jenny fick inte. Jag och mamma  sprang vårruset och jag gjorde en jättebra tid (..kommer dock inte ihåg nu), Markus fyllde 15, Cilla 16 och Mathilda 17. Jag jobbade lite svart på en golfbana och åkte på läger på Gotland. Lägret va både bäst men också hemskt. Jag ångrar mig till 10000 att jag lät vissa saker hända och skulle bara vilja slå dig idag. Lea föddes, mosters älskling!

Juli: Det enda som i stort sett hände i juli va att jag jobbade. ca 20 dagar den månaden stod jag nere i kungshallen och lagade nacho deluxe dagarna i ända. Lärde känna folk på jobbet och hade väldigt roligt. Fick betalt för mina många timmar, skrapade ihop straxt över 7000 kr, som jag sen gjorde av med.

Augusti: Var ska jag börja? En dag i augusti, dagen innan jag, Felicia och Isabella skulle åka till Bua och Johanna träffade Isabella Minna och Alexandra. Hemska saker hade hänt och ingen kunde föreställa sig att det skulle bli som det blev. Vi hade iaf aen trevlig stund hos Johanna i Bua. Jag, Mamma och Markus åkte till Side i Turkiet en vecka och hade världens bästa tid tillsammans.

 

September: Jag och mamma fyllde år, 17 och 49, samma dag. Det var även den här månaden som allt började på riktigt för vår del. Hot och förföljelser va inget ovanligt i våra liv. Det första vi gjorde på morgonen och det sista vi gjorde på kvällen va att höra av oss och kolla att hon levde. Vi följde med var hon än gick, hittade lösningsmetoder till allt. Utsatte oss självá i de mest absurda situationer och nekade familj och skola framför henne. Vi gjorde precis allt för att hon inte skulle råka mer illa ut än vad hon redan gjort. Den som jag älskar väldigt högt idag, gjorde saker för hennes skull en människa inte ens kan föreställa sig. Allt vårt slit för hennes möjlighet att få ett värdigt liv gjorde bara hennes fantasi ännu mer vild och hon såga hela tiden sina möjligheter att göra sin vidriga lek ännu sjukare och försöra ännu lite  till för oss som hela tiden fanns där.

♠  Oktober: Leken fortsatte. Hela tiden lite lite vidrigare och hela tiden lite mer på hennes grunder, vilket vi tre va helt omedvetna om. Saker och ting i hennes sanning blev bara värre för var dag och hoten om ett riktigt liv blev hela tiden grövre och grövre. Sakerna vi skulle göra för att de skulle låta henne vara, skulle i princip göra oss omänskliga. I oktober åkte även jag och Isabella till London och i bussen påväg till Skavsta hände något. Vi, tillsammans med Alexandra, kom på henne. Allt det hon gjort mot oss och allt det vi gjort för henne var bara lek. Hon hade ljuigt om de mest brutala saker och fått oss att gå med på saker vi gjort för hennes skull. Människan va numera det vidgrigaste vi sett och jag har inte ens minnen kvar från när vi skulle bevisa allt.

November: Första halvan av månaden gick åt till att radera minnen och hitta motbevis. Vi lyckades! Det va även i november my partner in crime blev mest betydelsefull i mitt liv. Vi började umgås på riktigt och för var dag som gick förstod vi att banden mellan oss bara blev starkare. Vi hittade likheter mellan oss som ingen av oss tidigare sett hos någon annan. Jag började förstå att jag fått en vän för livet. Det va även i november vår partyturné drog igång.



December: Månaden var vår! Vi umgicks nästan varannan dag. Solkungen, Taco Bar och H&M blev våra stammisställen. Båda hade börjat glömma. Vi var party och hade alltid något att göra. Vi båda adderade applikationen "Are you intressed?" på facebook och har numera aldrig tråkigt. Vi festade vare helg och hamnade på ställen som alvik och skågos. Vi va på hockeymatch och har först träffat och sen förträngt J&J. Det va julafton, vilken jag tillbringade med min familj och fick många fina presenter. Nyårsafton är här och den ska man fira med någon man vill vara med resten av  året och vem tror ni jag ska fira ikväll med?

Till dig: Du va min 2008-års present inslagen i finaste guldpapper. Du är min solstråle, ljuset i mitt liv. 2009 kommer bli perfekt och jag älskar dig, det vet du.


making us famous

Jag tror inte det undgått någon vad det är för dag imorgon. Och jag tror inte heller många har för avsikt att tillbringa den hemma.  Vår nyårsafton börjar tidigt imorgon, åker hemifrån redan vid 12 imorgon. Kvällen firas till en början hemma hos Annika på odenplan (eller ja, i hennes mammas mosters lägenhet) med middag. Ska bli så kul att vara med tjejerna i skolan igen, har verkligen saknat alla. Men såklart tar jag med mig min andra halva. Vi börjar som sagt med middag, som tydligen ska vara en överraskning. Efter några timmars middag och lite så (hehe) är planerna att dra till Älvsjö för fest vid 12 slaget.



Nyåret kommer bli bäst på alla sätt och vis! <33


Tisdag

Det här med lov kan inte vara bra för någon, det ska inte vara normalt att känna sig omänsklig bara för att man går upp kl 9 en morgon. Ingenting hänger med och jag vill bara sova minst 4 timmar till. Men det går inte för måste hoppa in i duschen snart och sen börja fixa mig lite för att åka vid 11. Ska träffa A i solna centrum kl 12 där vi ska titta/köpa ett par skor. Sen vidare till café 60 och träffa tjejerna från skolan för fika/nyårsplanering.


Dom här skorna från Din Sko tänkte vi köpa och dela på.




Hej jag är bäst

Jag måste bara avslöja att jag är sveriges största snokare! Jag är alltid nyfiken och har precis letat upp en sak. En liten detalj som jag inte vet om många vet om. En liten liten sak i Blondinbellas liv hon själv inte tänker avslöja. Vilken tur att jag ska göra det nu istället; hon ska vara med i Let's dance som har premiär 9 januari..



TB och nyårsklänning

Buhuu vad kallt det är ute! Helt sjukt kallt. Sommar, kom nu!

Träffade ni vet vem på odenplan kl 3 och solade på solkungen. När vi va klara va båda hungriga och trötta så jag bestämde att jag skulle bjuda A på middag på mitt jobb. Mathilde stod i kassan och eftersom hon är hon så valde hon att inte dra maten på min lön så vi åt 2 nacho deluxe, 2 guaccamole och läsk för exakt 0 kronor! Det är så man kommer nån vart i livet, förmåner..



Tro det eller ej men jag hittade en klänning också. En som kommer passa perfekt på nyår. Hittar tyvärr ingen bild men det är en lång voulangtopp som går till precis under rumpan och är ljusrosa/persikofärgad. Den blir perfekt med svarta leggings till nu på nyår och sen i sommar kommer den bli skitsnygg till ett par bruna ben!


The worlds greatest?

Har just suttit och kollat ikapp 7 avsnitt av Blondinbellas tv-dagbok. Herregud vad människan är bäst! Hon är så medveten om vad hon gör och hon kan svara på alla frågor. Hon skulle aldrig säga något hon inte skulle kunna stå för och det låter som att varje mening hon uttalar är väl genomtänkt. Jag tror verkligen inte att det är av en slump som hon har 500.000 läsare om dagen och jag tror även att de som säger att hon bara är bluff och ogillar henne inte ens menar det. Vi lever i en otroligt avundsjuk värld, vilket leder till att man endast klagar på andra som man vet egentligen bara har det bättre. Jag tycker hon är värd allt det hon har för hon har kämpat hårt för det.


Hon har hela tiden haft sin framtid i åtanke och bara därför är hon värd sin uppmärksamhet.
Jag tror jag har en ny förebild!

I'm just walking in a bouleward of broken dreams

Är kanske lite sent ute men har dock ändå planer på att införskaffa en nyårsklänning idag. Vet inte riktigt var jag ska leta än men troligtvis blir det H&M, Zara och Veromoda eller så. Om jag hittar ett par fina skor till blir det väl dom också. Men först ska jag göra mig iordning för att åka och träffa A för lite solning. Sen får vi se vart kvällen leder, förmodligen blir det väll en lika lugn kväll som igår, vilket jag kanske behöver efter vad som hände nu på morgonen. Jag behöver lägga ner mycket tid och fokus på att tänka ut hur jag vill göra med saker och ting och i vilken ände jag vill börja. Vad är viktigast och varför?




Söndagskväll

 

Ingenting är bra just nu, mitt hjärta är inte helt längre..


Party like a rockstar and play like an allstar

 
Lex och Emelie                                                    Jag och Emelie

 
Jag ála toabild                                                      Puss


Dance with somebody

Behöver jag ens berätta vad vi gjorde igår? Igårkväll, inatt, imorse..Hade lite för trevligt och kom hem lite försent.

Vaknade kl 1 hemma hos A där vi kollade på Harry Potter på morgonen (morgonen? aja) och sen åkte jag hem. Kom nyss innanför dörren och sitter nu och äter frukost och ska snart hoppa in i duschen. Idag och ikväll blir det bara till att ta det lungt. Ska ligga i sängen och titta på prision break på min nya dvd tills jag somnar, vilket lär bli typ vid 9 ikväll.

Bilder kommer senare idag, håll utkik!


Girlicious

Pjuuuh. Slutade för exakt 19 minuter sen. Gud va mycket folk det har varit i kungshallen idag, har inte hunnit sitta ner och andas i en enda minut. Ruscherna har varvats med städning och påfyllning. Hela tiden någonting att göra, vilket nu betyder att jag har ont i ryggen. Tack till den som uppfann datastolen! Trött är jag däremot inte, för ikväll är det partaj i Bromma. Har ungefär en timme på mig att göra mig iordning här på jobbet, innan jag ska möta (ni kan säkert gissa vem..) i fridhemsplan. Därfirån blir det till att dra till Bromma för party all night long. Sova kan jag göra hela söndagen.

Nej, nu bort med tacolukten och på med partyhumöret!




Det närmar sig..

Det närmar sig nyår och våra planer ser redan spikade ut och det är hur najs som helst! Nu återstår bara tre saker. Det ena är kläderna, måste köpa klänning och hitta nått fint att ha till. Sen är det brännan, det blir solariekungen någon dag här i veckan, visst? Och sen det sista nyårsstämningen!



Sen är det ju en sak till förstås, nyårslöftena! Jag har mina på gång, måste bara tänka på det lite mer först.


It's all about making me smile

Hade ställt klockan på 07:30 imorse eftersom jag inte hunit fixa någonting igårkväll, meningen var att ha mycket tid på morgonen istället. Skulle träffa A på odenplan kl 10 för att sola och sen dra in till stan på rean. Det blev inte riktigt så, vid 09:30 när hon ringde mig insåg både hon och jag att jag sov. Inte nice. Och jag hade ju inte fixat någonting alls sen innan heller, så det va bara att kasta mig upp, klä på mig, sminka mig, käka jättesnabb frulle och sen dra in mot stan. Jag missade solningen men träffade henne i stan vid 11 i alla fall. Vi blev inte speciellt långvariga i stan, oingen hade egentligen ork. Efter en stund åkte hon hem och jag till farsta där jag shoppde lite. Köpte en svart topp med paljetter, en kofta, strumpbyxor och en försenad julis till min babe!



Det va förmiddagen det, nu i eftermiddag ska jag snart på middag hos mormor med släkten och ikväll blir det till att dra till solna och A och därifrån träffa Felicia och Emelie, resten av B4:an!


Lay all your love on me

Sitter just nu och tittar på en dokumentär om Mamma Mia. Herruegud filmen är ju bäst i hela världen!


Det här är en av mina absoluta favoritscener!




Me like

Så va även julafton över. Tråkigt men samtidigt skönt. Ingen mer stress och inget mer tjat om jultomten, i alla fall inte på minst 11 månader. Och nästa år kanske Ludde börjat inse hur mycket tomten faktiskt finns. Jag kan fortfarande inte släppa hur mycket julklappar som låg under vår gran, jag tror jag aldrig sett så många! Hälften var iofs till Ludde, men ändå. Blev riktigt nöjd med de klappar jag fick;

* Ralhp Lauren parfym, hudkräm och duschkräm av mamma
* Prision Break säsong 3 av mamma
* En dvd-spelare av mamma
* En tröja/klänning av syster
* Ett par örhängen av systers mans syster (haha)
* En spaweekend med mamma av pappa
*
Läppglans och en väska med nagelfix av Lexie (med mål att bli skillad och få fina naglar)

Hade en riktigt bra jul, hoppas ni hade det också!


Julafton

GOD JUL!!! Jag hoppas ni alla får en jättebra idag med massa presenter och mat, och mycket familj! Min julafton kommer i alla fall bestå av det, framförallt presenterna eftersom det här huset består av en Ludvig och en Lea. Min julafton kommer även bli lång, väldigt lång. Gick och la mig vid 1-tiden igår och väcktes av Ludde kl 6 då han slog upp ögonen och frågade var jultomten var. När jag förklarat det ville han inte somna om så vi fick glatt gå upp. Så ja, jag har varit vaken sen 6 imorse. Men det är ju trotsallt jul och tur för Ludde att det är det, annars hade jag aldrig gått upp.

Hoppas ni får en jättebra dag allihopa, God Jul!


Tomtar och pepparkakor

Hej på er! Sitter nu dödstrött vid köksbordet hemma hos min syster i Täby. Har knappt fattat att det är julafton om bara en knapp timme. Helt sjukt, det känns som att det va sommar nyss. Jag tror aldrig jag förstod att det någonsin blev vinter. Jag och mamma kom hit någon gång runt halv 8 och sen dess har vi bara tagit det lungt. Jag har insett att jag inte är frisk eftersom jag fortfarande mår lite dåligt, på ett konstigt sätt. Har ont i hela kroppen och feber. Jag tror att det beror på att jag håller på få en visdomstand och precis som bebisar får även jag feber av det. Som tur är består det här hemmet av två syskonbarn, en på drygt 3 år och en på 5 månader och ni vet ju i vilken ålder man får sina första tänder! Jag fick alltså låna lite av Leas bedövningskräm hon får nu när hennes tänder kommer. Jag kände mig riktigt löjlig, men det hjälpte i alla fall.

Mina små älsklingssnuttar <3

Som sagt, julafton närmar sig och om jag ska vara ärlig är det inget som jag längtar superdupermycket till. Eller jo egentligen gör jag väl det, men det är inget jag vill erkänna. Vilket jag nu gjort. Ibland är jag smart..
Godnatt <3


Gårdagen och idagdagen

Förlåt för den jättedåliga uppdateringen men det har varit så mycket nu. Igår va en stressig dag som slutade med att vi hamnade i Alvik, vilket betydde att vi inte kunde komma hyem sen på kvällen/natten. När vi kom till Alvik station vid 1-tiden hade alla tunnelbanor/bussar/tvärbanor slutat gå och inget gick förens runt 5. Plus att det va max 2 grader ute. Så där stod vi i en timme innan A's låtsaspappa kom och hämta oss. Värme har aldrig varit så skönt!



Idag jobbade jag och jag hade verkligen sett fram emot det eftersom det skulle betyda mer lön. Jag jobbade, men inte länge. Kom in till TB vid kl 1, jobbade i en timme tills jag inte stod ut mer. Då snurrade allt och jag kallsvettades, skakade och mådde illa. Det va en jätteläskig känsla och jag har aldrig känt så förut. Det slutade med att min chef sa åt mig att gå hem eftersom jag tydligen var lekblek i ansiktet. Inte speciellt roligt eftersom det är julafton imorgon och vad vore värre än att vara sjuk då? Kom hem och sov i 2 timmar, mår fortfarande inte bra - men bättre. Mår i alla fall tillräckligt bra för att åka hem till min syster som bestämt. Hämtningen kommer om en halvtimme iform av mormor. Vi åker dit och firar jul och kommer hem på annandagen. Fredagskvällen är redan planerad, visst tjejer?


Jag älskar dig

 Nu har vi bakat och precis käkat. Köttbullar och makaroner som vanligt, vår specialitet eftersom att det av någon anledning blir det alltid det när vi lagat mat. Vi har det jättemysigt, dukade och åt på golvet och hade tända ljus och julmusik. Pepparkakorna blev jättefina och det är alltid något speciellt med att baka såhär runt jul, speciellt med någon man älskar.

     

Skapande

     

TVå krigare och en julgran

  

My partner ville inte vara med på bild idag..




Passion

Your posion's running through my veins




Dan före dan för dan

God morgon på er! Hoppas ni sovit gott, det har jag. Kunde inte riktigt somna förns vid 3-tiden inatt, vilket gjorde att mamma nyss tvingade upp mig. Har alltså sovit många timmar, vilket jag tror behövdes. Måste börja göra mig i ordning redan nu för min pappa och faster kommer alldeles strax hit på en fika, och om någon timme kommer A och bakar pepparkakor med mig. Runt 5-6 tiden åker vi hem till henne och fixar lite och sen hopppas vi på utgång ikväll. Jag tror att det kommer bli en toppendag, en dag som tillbringas med dom jag älskar.





Najs

Jag håller på få en tand! Det är lite coolt om jag ska vara ärlig, men det gör ont. Den började komma igår på jobbet och nu gör det bara jätteont. Det försvann igårkväll haha, dock har det kommit tillbaka nu. Jag tror jag har nämnt det redan men kvällen igår va jättenajs och det va jättedrag, vilket känns nu. Som sagt hade vi ingen kamera med oss så det blev inga bilder. Anledningen till att vi inte hade det är ganska betydade, men det är inget jag tar här. Najs va det i vilket fall som helst! Nu har jag precis kommit hem och ska käka lite om det går. Sen vid halv 8 ska vi sätta på Mamma Mia och titta lite, blir nog sängen ganska tidigt idag.

Nu hade jag tänkt vara lite olaglig en stund innan filmdags!




Söndag

Godmorgon på er! sitter hemma hos my love och har i princip nyss vaknat. Ingen av oss mådde speciellt bra när vi vakna med tanke på att gårvkällen var meganajs. Vi åkte hela vägen till skogås, men det va det värt, vist babe? Vi hade jättetrevligt och träffade massa skönt folk. Nu håller vi på gör oss iordning och så får vi se vart dagen leder.




Det va allt från nu, uppdaterar när jag kommer hem. Puss på er.


Alalalalalong

Nu åker jag till jobbet snart och för att orka ska jag sjunga på den här låten hela dagen, bli lite uppiggad.




Ingen partylåt kanske men jag blir i alla fall på jättebra humör av den!


Lördags(inte)ångest

Gårdagen var riktigt lyckad, eller vad säger du babe? Vi träffade massa folk och hade det jättenajs. Det går lixom inte att förklara men vi hade det bara allmänt trevligt och när vi kom hem va vi överens om att kvällen hade varit superlyckad! Vi kom också fram till att människor på pendeltåg är jävligt roliga haha. Tyvärr blev det inga bilder eftersom vi inte hade kameran med oss. Vi kom till solna runt 3-tiden och somnade runt 4 och sen gick jag upp vid kl 10 och åkte hem eftersom jag ska jobba idag. Vet inte rikigt hur det ska gå eftersom jag är så trött, får hoppas på att jag jobbar med någon som livar upp stämningen lite. Typ Mathilde! Emily är ledig så hon jobbar inte. Men Mathilde skulle va bra, då kommer jag iaf hålla mig vaken och skratta lite.


Nu blir det snart dusch och smink och lite så, sen ner till centrum med mamma och köpa julgran. Imorgon när jag kommer hem blir det knäckkokning och kanske julgransklädning, julen närmar sig och jag har mina aningar om vad som ligger i mina tre kartonger märkta med "God Jul Sofia önskar Mamma".


-




JULLOOOV

Dagen började som sagt med ett Bodypumppass. 45 minuters styrketräning, jätteskönt! När jag hade tränat klart, tagit det lungt och så va det avslutning i skolan. Vi fick sitta på golvet i en av våra stora salar och det va släkt och massa ljus tända. Det bjöds öven på mandariner, julmust, skumtomtar och dumle så alla va jättelyckliga. Tjockisskola. När vi va klara och hade sagt hejdå och så, åkte vi till Espresso House för att fika/äta. Jag hade inga pengar (trodde jag) så för migblev det inget, det visade sig sen att jag ahde fått lön och om jag hade vetat det då hade jag inte behövt vara hungrig till nu. Stannade inte så länge på Espresso House, för vid 12-tiden mötte jag upp A för att följa med henne på hennes avslutning. Jensen är en liten större skola än vår måste jag erkänna, de hade avslutning på Grand, den där bion på Sveavägen och just A's avslutning va den fjärde idag haha. När vi va klara där åkte vi och solade och sen åkte jag in till stan och shoppade lite för en del av min lön jag fick idag.

Nu blir det till att fixa iordning lite, senare åker jag till solna. Vi får se vad som händer ikväll, något hoppas vi på.


A song to sing

Hurrni, imorgon är det jullov och vad säger vi om det? Typ..äntligen! Det ska bli så skönt och jag har en del planer redan nu. Lovet ska spenderas med bästa A och också bästa M. Jag ska sova hur länge jag vill på mornarna och göra det jag tycker är kul. Nyår är inte riktigt planerat ännu, men det kommer förhoppningsvis. Jag ska även klämma in ett par timmar på jobbet och mycket tid ska som sagt spenderas hemma hos min syster.

Morgondagen börjas med ett Bodypumppass tror jag och sedan vidare till avslutningen. Efter min avslutning ska jag försöka komma in på Alexandras avslutning och sedan ska vi ta solningen imorgon istället. Sedan får vi se var kvällen leder, sover i alla fall i Solna som vanligt en fredag haha.

Nu blir det mamma mia en stund, sen sängen. Natti <3


Kärlek

Jag har världens bästa syster! Och då menar jag världens bästa. Det räckte med att skicka iväg ett litet sms så blev jag påmind om hur mycket jag älskar henne. Hon tog på sig att tillsammans med sin man, hjälpa mig med matten. Det va år sen hon och Lelle gick på gymnasiet och läste de kurser jag läser nu, men ändå ger de sig på ett försök att få mig att förstå. Och det är inte det lättaste måste jag säga. Så imorgon efter avslutningen ska jag be att få mer mig ett par häften med Matte B uppgifter i och på lovet kommer jag tillbringa massa tid i Täby med min syster, hennes man, hennes radhus, hennes bil och hennes två barn, mina mattehäften och nytt hopp. Allt för att klara min IG-prövning i Matte B! ..och där fick ni veta det också.




Sen måste jag också säga att jag har världens bästa kompisar i skolan som stöttar och alltid finns där. Det finns inget som gör att man orkar gå till skolan på morgonen förutom ni. Ni gör mina dagar!

tänd ett ljus

Har just nu caseavslut men av någon anledning hamnade jag här ute i datasalen istället, varför vet ingen. Ryktet om mitt eldade prov går, kan man kanske kalla det succé?! Jag har en karriär inom det där med att göra misstag i kemisalen, sist vi höll på med ljus hamnade det stearin överallt och när vi labbade med gasvolym förra veckan släppte jag ut lite gas, så att resultatet blev ett helt annat. Synd bara att det var en grupplabb. Jag tror inte vår kemilärare gillar mig längre..



Idag efter skolan ska jag möta A, vi ska sola och sen hem till Emelie för fillmkväll.


Lars Winnerbäck



panik i kemisalen

Det första jag kände när jag kom till skolan idag va hur det luktade bränt. Jag trodde först att det va någon snorunge som eldat på toan igen eftersom det är något dom små barnen i vår skola finner intressant. Efter ett tag började det lukta pepparkakor också, brända pepparkakor. Det visade dig att det var i kemisalen man fick pepparkakor och fick titta på stearinljus. Vilken tur att det va just in dit vi skulle. Och vilken otur att jag inte tål pepparkakor, men ljusen fick jag iaf titta på. Lite för mycket kanske..



Efter ett tag, mitt under provet, började det lukta ännu mer bränt och jag fattade inte varför. Det började lukta jättejättemycket bränt och jag tittade upp. Där låg mitt prov och brann.


Sovmorgon

Sovmorgonen blev längre än vad jag trodde eftersom jag bestämde mig för att träna efter skolan istället för innan. Den blev ännu längre när Jenny smsade och sa att vi skulle skita i fysiken då vår lärare va sjuk igår. Det betyder att jag börjar 14.40 och slutar 16.00. Har bara ett kemiprov i skolan och sen går jag och tränar. Så det blir en kort och skön dag för min del idag.



Är så inne på tights och leggins nu. Har tittat runt lite och insett att dessa nog är mina favoriter. Alla tre paren är från Gina Tricot och kostar 100-200 kronor styck. Så nu längtar jag efter min lön!


I have a dream

Mamma köpte en drog till mig idag, vilket är bra eftersom jag har en lång sovmorgon imorgon. Så nu blir det till att inte sova fast jag borde.




Filmen är underbar och karaktärerna ännu underbarare.
Godnatt


No mather what they take from me, they can't take away my dignity

Om fyra minuter börjar en av mina favoritfilmer på kanal 5. Ni borde titta!


Let the childrens laughter remind us how we use to be


Been there, done that..

Egentligen kanske man behöver en läkare till det, vad vet jag? Egentligen kanske man måste få det på papper, med bokstäver skrivna av en legitimerad läkare, för att få det bevisar. Egentligen kanske en läkares ord är mer värda än oss andra och deras vilja är vår lag. De kan i princp göra vad de vill, vi lyssnar och gör som de säger i alla lägen, för vi anförtror oss till de. Men nu ska jag göra något radikalt;

Idag är dagen jag tar mitt förnuft till fånga och bestämmer mig. Visst kommer mina kroppskomplex alltid finnas där och jag kommer alltid vara förföljd av sjukdommen. Konsekvenserna den gett på mig och min kropp är för stora för att jag någonsin kommer förlåta mig själv för det jag gjorde. De fysiska kan jag leva med, men de psykiska kommer vara mycket svårare att stå ut med. Tankarna kommer så länge jag lever flyga omkring i mitt huvud och ibland omsvepa all lycka och allt det glada, pigga jag känner inom mig. Rätt var det är kommer det svarta omsluta sig en längre tid och risken att jag blir neddragen igen kommer vara stor. Min skyddsrustning mot allt det, som består av min egen styrka och andras kärlek, kommer inte alltid vara lika stark och under jobbiga perioder i mitt liv kommer rustningen ställas inför prövningar.

Som sagt är det fysisiska något jag kan leva med och det fysiska kanske inte heller är något som syns. Sjukdommens spår syns inte idag eftersom det var ett tag sedan och när samma sak nu händer andra vi älskar är det inte många som tror mig. Been there, done  that! Jag har varit där, jag vet. Så, idag är en stor dag, may I?

Jag friskförklarar mig!




pass

IG i svenska B? troligtvis blir det så för min del, åtminstonne på provet..


Gör det ont att komma till Helvetet??

Mode = rock?

Vi har pratat lite mode, hur man ska klä sig för att sticka ut till den mån man vill och hur man även ska hitta sig själv. Tipset va att hitta en modeikon och ta efter så mycket man ville efter den, som man samtidigt inte får glömma bort sig själv. Amanda Jenssen är en favorit hos mig, hennes stil är så blandad men endå så häftig. Hon klär sig på ett sätt så att allt hon har - hennes kropp, utseende, personlighet, attityd och karisma kommer fram.

 


Studio 54

För att återgå till gårkvällen kommer nu lite bilder. Bilderna är egentligen bara på TB-kungshallen eftersom va är bäst.

   
Molle och Mr Chefen                                                         Molle och bröderna Fluff


   

   
Vi i Kungshallen gillar mustacher, och Ullis ögonbryn

     
Bästaste jobbarmänniskorna (kollgeror låter gammalt..)


 
Glasögona<33


Jag hade en gång..

Jag hade för mig att det inte alls var roligt att gå upp halv 7 en måndag, så hallå varför är jag

1. Pigg
2. Glad
3. Har massa energi

när jag kom hem vid kl 01 inatt för att jag va på TB's julfest? Bilder kommer när Emily bestämmer sig för att ladda upp dom! Nu måste jag snart bege mig och kommer hela dagen ha tanken på att det bara är 5 dagar kvar innan lov i huvdet och hoppas att jag överlever. Veckan kommer vara ett helvete, men så är det när man valt att komma efter, jag hatar mig.


söööndagsstress

Hej på er! Kan äntligen andas ut, iaf i 10 minuter. Kom precis hem efter en lång dag på Carlssons med många bar, mycket teater och massa massa kärlek. Det började med att min grupp hade föreställning, Matilda och jag hade huvudrollerna och såklart va mami där och tittade. I vår har vi vår(a) riktiga föreställningar och då hoppas jag ni kommer och tittar! När vi va klara va dettvå småbarnsgrupper som spelade Julgodis och nånting med harar. Sen var det matpaus och sen körde vi igång igen. Ett julspel och sen va det dags för min och Matildas lilla grupp som spelade Jorden tur och retur. De va så söta och så duktiga och efteråt fick jag till och med en blomma av ett av barnen, jag blev så glad.

Nu är det dags för julfest ála Tacobar, vi hörs ikväll eller imorgon!

Time in time

Jag är lite stressad just nu, har precis kommit springande från Carlssons skola och haft genrep med min grupp, plus 4 barngrupper. Jag och Matilda gjorde världens bästa jobb bakom scenen på Jorden tur och retur. Imorgon är det föreställning på alltihop, då blir det min grupp, 4 barngrupper och ett annat julspel också. Sen är det snabbt hem och fixa mig som gäller, för att direkt dra iväg till tacobars julfest.

Nu är det jobb som gäller, såg lungt ut däruppe. Vi får väl se hur det blir sen, puss sålänge.

Luciamorgon

Det får blir en megasnabbis, jag ska alldeles strax springa till bussen för att ha ett genrep inför vårt julspel imorgon. Kommer vara på Carlssons skola hela dagen, fram till jag börjar jobba kl 16. Efter jobbet åker jag till Solna och sen får vi se vad vi hittar på.

 

Juste, hurrni det är ju lucia idag. Jag kommer verkligen inte ihåg hur man firar den här dagen, men nått ska vi väl hitta på!

Outfit

Som sagt, har varit en lungt kväll. Men nu taggar vi inför imorgon, visst love?! Dagen imorgon kommer formodligen vara fullspäckad, så vi får se vart den leder. Ikväll hade vi en prova kläder-kväll och morgonens oufit tror jag får se ut såhär;





Jag ber om ursäkt för min ostädade rum i bakgrunden och skyller på att jag egentligen är sjuk och inte orkar göra något åt det



Blir det bra tror ni?
- Godnatt <3 Lucia närmar sig



Det är ju fredag!

Vi är taggade, alla andra otaggade! Jag vill verkligen inte sitta här hela kvällen, men det lär bli så..


Förlåt B1<3

Usch jag har varit så arg på sista tiden, så arg och ledsen ibland. Jag vet ju varför men det är fortfarande inte en ursäkt, så förlåt till dig för att det gått ut över dig. Du vet att det inte är dig det är fel på, du vet att jag älskar dig.






















Sjuk

Ligger i min säng med datan i knät och TV:n på, mycket mer ansträngande än så blir det inte idag. När vi vaknade hos A imorse insåg jag att jag inte kunde gå till skolan - mitt huvud dunkande, min hals sved och det kändes som att jag var snorig i halva hjärnan. Så jag smsade mamma som sjukanmälde mig och åkte hem när A åkte till skolan. Åt nyss lite frukost och ska snart sätta på en film, förhoppningsvis sova lite också. Framåt lunchtid ska jag ta tag i lite skolarbete och utnyttja tiden, för nästa vecka blir hemsk. Sista veckan innan lovet består av engelskaskrivning, svenskatenta, historia/filosofi-redovisning och två kemiprov. Egentligen skulle vi haft ett fysikprov också men tack och lov blev det flyttat till efter lovet.



Det här lovet kommer inte komma en dag för sent. Och visst bby kommer det bli ett bra lov?!


Hemlisar och planer

Hej söta! Är hos A min babe nu, vi har hittat en ny rolig grej på facebook vi håller på med haha. Vi har precis käkat och ska alldeles strax göra oss i ordning för att åka in till stan och möta Felicia och Emelie för bion. Förhoppningvis blir det lite billigare med csn-kortet på SF idag, vilket är bra eftersom det närmar sig jul och julklappar. Vi har party här i hennes rum just nu med 107,5. Båda blir sjukt taggade för Turkiet i sommar. Sen fyller vi ju båda 18 snart, och vi planerar på riktigt nu!


Hjärta- vi har en liten hemlis, <3


Host på mig med

Sitter i skolan och är lite smått äcklad av lunchen vi åt nyss, usch för skolmat. Illa mår jag också, speciellt när jag är hugrig pga magkatarren och eftersom jag inte åt så mycket mat kommer jag väl må illa hela eftermiddagen. Får äta på en gång när jag kommer hem till A. Åker dit när jag slutat och tar det lungt ett tag. Käkar och fixar lite, sen åker vi in till stan för att se Twilight med Felicia och Emelie. Vi ska på 21-föreställningen så vi blir lite sena hem, men det är ju fredag imorgon, så det gör inget.



Imorgon börjar helgen! Vår är ganska planerad.
Imorgon: Skola och sen middag med tjejerna i skolan på kvällen. Hem till A's pappa och chilla/sova.
Lördag: Genrep och lite jobb på Mini för min del, plus jobb på vanliga jobbet också. Sen på kvällen ska vi kanske ut med Jenny och hennes kompisar.
Söndag: Teaterföreställning och plugg.

Vad ska ni göra i helgen?

För den jag är



Ni kommer aldrig förstå


Time goes by

Jag har varit på ett nostalgihumör de senaste dagarna - tittat på gamla bilder, lyssnat på musik från sommaren 06/07, tittat på filmer jag älskade förut osv. Visst är det jättemysigt och jag har insett att jag haft ett bra liv med en jättebra uppfostran. Men minnen kommer fram hela tiden. 

♥ Hela 05-07 - Sjöbergskatiden! Kan inte beskrivas med ord!

♥ Sommaren 06 - Språkresan i Torquay! Varför har jag inte hållt kontakten med Sara, Rebecca, Linn och Linnéa?

♥ Sommaren 07 - Den bästa i mitt liv! Första Scuf-lägret, människorna som kom att förändra mitt liv! Varför har jag inte uppskattat dom på riktigt förns nu? Och de hemska minnerna från den hösten och våren 08, fyfan för dom..

♥ Sommaren 08 - Turkiet med Mamma och Markus, bästa någonsin!! Varför har jag inte berättat för Markus hur mycket jag älskar honom och saknar honom? Och varför låter jag inte min mamma få veta att jag älskar henne mest ihela världen?

♥  Och så nu, Hösten/Vintern 08 - Jag tror ni alla vet vad jag pratar om, det är dom här minnena som gör mest ont. Ibland inser jag hur försvarslösa vi är och har varit. Smärtan vi fått stå ut med när allt var en sanning, så mycket som vi gjort och velat göra. Den ångesten som rört sig i mitt huvud för att jag inte kunnat göra mer än vad jag gjorde. Det äcklet jag kände över mig själv efter jag varit ledsen/klagat över något helt annat. De nätter jag legat sömnlös för att fundera ut något som kanske kunde hjälpa. Den oro jag gett Markus och Mamma varje gång jag gått utanför dörren, de gånger jag gråtit med henne för att allt va åt helvete. Och det enorma hat jag kände den dagen vi tillsammans kom på hennes vidriga spel. Hatet riktat mot mig som gått på allt och inte tidigare kunna berätta att det inte var sant för Alexandra, för att jag inte visste.



Den enorma kärlek jag känner för Alexandra, det hon gjort för mig och det jag hoppas jag gjort för henne. Hatet mot henne har gett oss kärleken. Jag kommer alltid finnas och kommer alltid vilja finnas hos dig älskling, och du; I can't see the day I won't catch you when you fall!


Onsdag

Lite sovmorgon idag, tack för det! Hade planer på att åka och träna men jag borde ta det lite lungt med magen tror jag, så att det blir bättre någon gång. Därför åker jag inte in till skolan förns vid 12-tiden. Har fysik och kemi idag, sen slut. Förhoppningsvis hinner jag möta upp A innan skolan och ta med henne eftersom hon ville det. Efter skolan ska vi ha det mysigt på stan och hoppas att julmarknaden i Kungsan är kvar idag också.




La familia goes skansen<3

Mätt som en plätt (för en liten plutt). Kom alldeles nyss hem, jättenyss faktiskt. Det blev lite senare än jag trodde, eftersom la famlilia för det första skulle gå in till stan från skansen, och sen också sitta på Scandic Malmen och dricka vin och öl efteråt. Julbordet på Stora Gungan som det hette var över förväntan! Jättegod mat, dock inte så mycket vilket faktiskt bara va skönt. När vi tillslut kom till efterrätten insåg jag att det va tur att jag sparat mig lite till den. Det bordet bestod inte heller av speciellt mycket saker, men goda och fina va dom. Efterrättsbordet va bäst tror jag - Mintkyssar, kanderade mandlar, knäck, ischoklad, ris ála malta, marsipangrisar och ostkaka. Sedan hade de supergott te också, Lakrits och Citron. Min far och mor bjöd även min på en Xider Winter.  Den va faashion måste jag säga, den innehöll glitter!!



Jag kom också på hur mycket jag älskar min famlij och hur mycket jag saknat mina syskon! Om ni ser det här, vilket jag vet att ni gör, vill jag att ni ska veta att jag älskar er till tusen! <3


Hejdå

Nu åker jag alldeles strax in mot stan, först en snabbis in till Åhléns och titta på en halsduk eller schal eller liknande. Är redan nu hungrig så det här passat lagom.



Ciao sålänge!

Aldrig mer ekvationssystem!

Jag är nog inte på så bra på matte ändå, usch fy och blä  för provet idag! Vi satt mellan 8:30 och 12:30 och skrev, kladdade, skrev, kladdade, knögglade papper, suckade, slog på miniräknaren, fick arga blickar av varandra och medlidande blickar av mattelärarna. Usch säger jag, det blir nog G i Matte B för min del tror jag. Jag och Julia gav upp på mitt "Julia, ger vi upp nu?" och hennes "Ja.". När vi kom ner på vårt plan och hörde Ellinor "Här kommer mina naturare! Hur gick det?!" ville jag spy för jag insåg hur dåligt det gick. Det hade säkert inte varit några problem iofs eftersom jag har magkatarr, men vi gick ner och åt istället. Även hur dåligt det har gått är det faktiskt skönt att ha både matteprovet gjort och uppsatsen i Sam A-Hisoria A/B-Filosofi A/B inlämnad, jullovet närmar sig!



Nu till trevligare saker, om någon timme åker mamma och jag in till skansen för att möta resten av familjen för vårt första genemsamma julbord. Det ska bli gott och trevligt, frågan är bara hur mycket jag kan äta med min magkatarr?! Lite blir det i alla fall!


måndagskväll

Jag är rebellisk just nu och ingen vet varför!




sovtime

Godmorgon eller nått. Vaknade nyss efter en timmes sovande. Jag är verkligen superdupertrött, tror bara jag ska fixa lite småsaker , ringa Markus och Alexandra och sen gå och lägga mig för natten. Imorgon kommer bli en hektisk dag med mycket inplanerat. Börjar dagen med ett spinningpass, sedan vidare till skolan för fyra timmar nationellaprov i Matte B. Så kl 08:30-12:30 sitter jag förmodligen där med lite lätt panik, så ni vet. Efter det har vi uppsatsinlämning kl 16 och så fort jag är klar med det drar jag hem, vilket jag hoppas att bli sådär runt 13-tiden. På kvällen imorgon ska jag och famlijen på julbord på Skansen. Där ska tydligen finnas en restaurang med ett bra julbord som pappa bokat. Det ska bli jättetrevligt, hela famliljen ink. skilda föräldrar och syskon. Jag kan inte komma ihåg sist vi va samlande allihopa på det där sättet, 7 år sedan kanske? Innan mamma och pappa skildes och när både Erica och Douglas bodde hemma...Herregud, en liten familjereuion!




Infinity

Jag tror att jag har sömnbrist på riktigt nu. Varje morgon vaknar jag med ont i huvudet och mår illa, som att vara konstant bakis. Det går över efter ett tag men såfort jag blir minsta lilla hungrig börjar jag må illa istället, kanske därför jag har gått ner i vikt? Såklart började jag må illa i skolan idag, så nu sitter jag hemma och försöker få något gjort istället. Inlämning imorgon som sagt. Har nyss käkat lunch med mamma och har inga jätteplaner för dagen. Kanske ska försöka sova en stund och ge mig på det sista i uppsatsen, som förhoppningsvis blir klar innan kvällen.




Nu är det ju snart nyår! Jag känner att jag blir lite taggad av den här låten!


Tack! :)

Godmorgon på er! Upptäckte nyss en väldigt rolig sak som får mig inspirerad tt göra allt lite bättre och fortsätta på ett bra sätt:



Keep on going, det gör mig glad!


Kvällsinspiration

Alldeles snart dax för mig att gå och sova, är hur trött som helst. Vill vara pigg imorgon så därför är det nog bäst att gå och sova tidigt ikväll. Men innan jag gör det måste jag erkänna att jag varit inne på Cheap Monday's hemsida och kollat lite och visst har dom snygga jeans, iaf ett par.


De tighta rosa är lite fina faktiskt. Kan både vara party och vardag, beroende på vad man väljer att ha till.



Sen har vi ju de blåa, helt vanliga och jättesnygga.


Jag tror det blir ett ytterligare jeansinköp snart faktiskt! Men nu..
Godnatt!

Kvällen i bilder

 
Alexandra taggar på perrongen               Kärlek i toalettspegeln <3


       
Lite pimp, lite jag och lite partygäng!

 

 
Pusskalas <3

  
Mer kärlek <3


Finaste bilden får avsluta<33 Tack för en trevlig kväll!


Partynight

Mina fötter gör fortfarande ont. Att gå ovan i högklackat en kväll är inte speciellt kul efter ett tag, men struntsamma, jag kände mig fin i skorna så. Efter jobbet igår åkte jag hem till Alexandra och vi gjorde oss lite i ordning innan vi drog och mötte Felicia och Emelie. Efter ett tag hittade vi till en lokalfest på Gärdet där det tydligen skulle vatir runt 50 pers. Vi åkte dit och det va en najs lokal men folket va hur sega som helst. Förutom att vi hela tiden försökte få igång alla, sket vi i hur sega dom va och startade party istället. Det va najs. Who's the party ppl?

Efter ett tag va helt plötsligt Sinnika och Elin där och Jessica, Lisa och Mira kom efter en stund. Ingen hade någon aning om varför dom va där eller vilka dom kände som va där, men där va dom och vi också. Runt kl 2 drog vi hemåt och kom i säng vid 4-tiden. Gick upp kl 9 som ett vrak och åkte till Carlssons där jag har varit till nu. Får just nu massa bilder på msn från igår, dom kommer väl upp när som helst. Håll koll!


Lördag

Usch vilket väder det är ute, jag får spontana frysrysningar hela tiden. Vilken tur  att jag ska hem till A innan vi drar ut, så att jag kan sno till mig en jacka eller en kofta till! Hur som helt ska vi ha trevligt ikväll, visst tjejer?! Jag och mina rysningar sitter just nu nere i källaren på Kungshallen och jag ska börja jobba snart. Är sjukligt trött och hoppas därför på att det finns godis däruppe, annars blir det cola hela eftermidddagen och kvällen som håller mig vaken.  

Jag har kommit på att jag är ganska fullbokad den närmsta tiden, vilket gör mig på jättebra humör. Sen jag började umgås med A är jag aldrig ensam och har alltid något att göra. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, hon är bäst! Den här helgen är redan full av massa saker och nästa skulle vi kanske vara med Jenny, right tjejen? Sen är det jul och nyår! Sen i sommar bby....<3


Trough good times, trough bad times..<3

Idag har varit en riktigt slapp dag måste jag erkänna. Varit hemma hela förmiddagen och sen ett yogapass med Felicia på eftermiddagen. När vi var klara på Eriksdal åkte jag till centralen för att möta upp Markus och hans kompis Melanie. Egentligen ska jag bara vara hemma men valde att åka och sova här hos pappa istället eftersom Markus skulle hit. Så fredagskvällen har mest bestått av Idol och Guitarhero, slappt men ganska skönt.

Imorgon blir det först Mini och sen jobb. Efter det möter jag upp baby, Flisan och Emelie för en bra förhoppningsvis partykväll. Det ska bli najs, ät väldigt sugen på röj! Sen på natten sover vi hos A as usual.



Är på lite dåligt humör och lite ledsen just nu, men det reder nog ut sig. Är kanske till och med lite besviken..
Men det finns ju alltid de som lyser upp, <33



I decided long ago never to walk in anyone's shadow



No matter what they take from me, they can't take away my dignity


Utmaning


Berätta 5 sanningar/saker människor inte vanligtvis vet om dig.

Jag..

1.  ..har alltid haft och kommer alltid ha komplex över min vikt och min kroppsstorlek

2.  ..har inga förväntningar på att vara bra i skolan längre

3.  ..tror alltid att jag kommer vara ensam livet ut, inga vänner, ingenting

4.  ..och Markus har varit bästa kompisar i 11 år snart

5.  ..vet att Alexandra är det bästa som hänt mig på länge och hon har gjort att jag klarat mig igenom allt det här

Jag utmanar..
Dom som vill!


Godmorgon

Godmorgon söta ni! Vet ni vad? Jag är ledig idag! Skönt va?! Har egentligen bara en lektion idag och det är idrott, vilket vi tydligen skulle ha ute i vitabergsparken, intervallträning dessutom. Jag var ganska pepp på det faktiskt eftersom jag älskar konditionsträning men jag hade redan igår tänkt att köra ett spinningpass på morgonen idag så därför frågade jag Jonas om han tyckte att jag skulle strunta i det  eftersom vi skulle köra intervallträning. Han svarade att jag han tyckte jag skulle strunta i idrotten istället, knäpp idrottslärare. Det spelar egentligen inte så stor roll eftersom jag vaknade med jätteont i halsen idag med, så min förkylning har nog inte riktigt gått över än. Det blev ingen träning, istället satte jag mig framför datan och dkrev, kl 6 på morgonen. Jag är inte frisk..



Har iaf fått lite gjort, vilket är jätteskönt. Så nu ska jag fortsätta lite till, ta en dusch och sen gå och lägga mig igen. Supernajs! Jag tror inte jag ska sätta klockan ens en gång, jag får se när jag vaknar. Sen i eftermiddag blir det yoga med Felicia och sen åker jag nog och sover hos pappa eftersom Markus kommer. Har inga direkta planer för kvällen, är ganska taggad på att bara chilla och sova tidigt.


4 december

Jag är på jättebra humör måste jag erkänna. Direkt efter skolan gick jag i mörkret och tränade, lagom kul. Var väldigt nära på att bara åka hem istället och skita i allt, men jag hade bestämt mig och då var det bara att dra sig dit. Tack och lov för att jag gjorde det. Det gick så bra, ett reält styrkepass är skönt ibland. Så trots att både ben och armar fortfarande darrar känner jag mig stark. Och det bästa av allt, vet ni vad det är? När jag kom hem, helt trött och hungrig efter träningen, och öppnade ytterdörren möttes jag av tända ljus och lulmusik. Det luktade fortfarande lussebullar och middagen var klar. Det var bara att sätta sig ner och njuta i princip.



Lite dålig kvalité och jag skyller på att vår kamera är dålig

Vet ni en till sak? Min mamma va hos frissan idag och klippte av sig hela håret. Hon hade längre hår än mig och nu är det kort. Hon klippte en page där håret är lite kortare där bak och några slingor i. Hon är skitsnygg i det!



  
Hon är inte så bra på att le min mamma, men jag älskar henne ändå <3


Pigg

Ibland undrar jag hur jag lyckas, jag har så mycker energi. Skulle kunna gå ut och springa en mil om jag hade möjlighet..





I våra hjärtan finns det gömt

Usch vad trött jag är! Somnade alldeles för sent igår för att gå upp vid 6 idag. Det tog ett tag att fixa i ordning allt och så och när jag precis tänkt gå lägga mig kom mamma in i mitt rum och så började vi prata. Hon tittade på ett kort jag har på väggen från när jag är 4 år och helt plötsligt satt vi där och pratade gamla minnen. Det va verkligen jättemysigt, min mamma är bäst. Som tur är finns det saker som gör allt lite lättare att gå upp en decembermorgon, julsakerna. Vi har satt upp julstjärnor, ljusstakar, ljusslingor på ballkongen och levande ljus överallt. Dessutom bakades årets första lussebullar igår så det luktar fortfarande saffran i hela huset.



Ännu en lång dag idag med skola och träning. Två inlämningar idag, bara det gör mig trött.


You and me against them all

Så rätt



<3


Jag känner någon slags hatkärlek till att äta på TB

Trots mitt illamående och halsonda åkte jag stan och träffade A. Var hemma från skolan men kände att jag iaf behövde komma ut, så jag hade inga planer på att ställa in. Vi solade, shoppade lite och käkade på Tacobar. Min shopping bestod av en kjol från H&M som jag inte riktigt bestämt mig om jag ska behålla ännu. Den är jättefin och jättesöt så jag tror jag kommer göra det, men är inte säker ännu. Jag köpte också en väska, ett par strumpbyxor och ett armband (som måste varit dagens bästa köp).


Jag älskar det! Jag har tom planer på att sova med det så att det inte försvinner!


Tiderna förändras och så står man plötsligt där

Jag gjorde det nyss igen. Jag är stolt över mig själv..



Låten


Godmorgon

Godmorgon på er! Skönt med lite sovmorgon idag måste jag säga. Egentligen börjar jag inte förns kl 13 men har planer på att bege mig mot Eriksdalsbadet för ett core- och ett spinningpass om någon timme. Vaknade genomförkyld imorse med ont i halsen och var jättetäppt. Har just ätit frukost och tryckt i mig diverse måbra-piller, så det borde nog bli bra snart. Nu ska jag ta tag i lite saker som måste fixas innan jag åker, bla maila min önskelista till mamma och pappa, ladda ner lite julmusik och packa träningsväska.



Sen blir det skola kl 13-16 och efter det åker jag in till Odenplan och möter Sweet för att sola, shoppa och käka. Blir troligtvis Tacobar eftersom jag har rabatt där! Vi hörs.


När dockan slängs på vind

Jag tror jag har lyckats få mamma att gå med på att låta mig åka utomlands i sommar, ibland är jag bra! Jag tog upp det försiktigt vid middagsbordet förut idag med att säga att jag önskade mig pengar i julklapp. Pengar som jag skulle använda...till...att åka utomlands kanske??? Alanya med Lexie? hehe... "Jättebra Sofia! Alanya är ett bra ställe, där kommer ni ha jätteroligt!". *pjjuh* Tack mami! Nu återstår det bara en svårövertalad människa...

Från en bra sak till en annan bra sak. Jag sitter just nu och tittar på vägverkets hemsida för att mamma, pappa och jag ska gå den där korkortsutbildningen snart hade vi tänkt. Det är väl i första hand mamma som ska övningsköra med mig när hon köpt en bil, vilket hon ska göra för mitt körkorts skull. Pappa har ju också bil och han är en tillgång han så då är det lika bra att gå alla samtidigt.




Livet börjar bli mitt eget märker jag;

♫ Nio månader till min 18-års dag idag

♫ Övningskörning inom kort

♫ Utlandsresa med A i sommar

♫ Jobb med egen lön

♫ Börja spara insattsen till en lägenhet (okej inte riktigt än)



 


lågor

Min dag har varit en riktig sugdag tror jag. För det första hade jag satt klockan på 05:20 för att jag skulle träna men försov mig, så jag sket i det. Gick upp och käka frulle och fick ångest över allt plugg så kl 6 imorse satte jag mig och pluggade. Helt sjuk, I know! Fick faktiskt lite gjort då eftersom jag var den enda inne på internet i hela världen just då. Åkte till skolan och kom försent, i äckelregnet. Hade svenska och matte och häll på somna fyrtiosju gånger. Sen helt plötsligt på eftermiddagen va det något äckel som ville tända på skolan, eller åtminstonne få alla att springa ut i äckelregnet. Fick komma in efter ett tag och då va det nästan dags att gå hem igen. Åkte hem vid halv 4 och ikväll blir det till att ta det lungt och kanske få något gjort. Kanske.



Någon som lättar upp i vintermörkret med en mycket bra låt.




Lachaim

Mina ögon vill dö och jag har ont i halsen. Men jag är speedad som vanligt, vad är mitt problem?





Du brände dina broar när du sa det där

Innan det ä
r dags att gå och sova och ladda batterierna skulle jag bara säga att;
Du har sårat mig mer än du tycks förstå, men ett öga för ett öga! Ja det heter väl så?
Jag är starkare än du, så mycket starkare än du!




Alanya baby!

Jag är lite smått irriterad. Eller nej, arg. Typ jättearg. För det första är jag sjukt trött på den värld vi lever i och de falska människor som springer runt och leker att de har sympati för en, när de egentligen bara njuter av att se andra lida. För det andra förstår jag inte hur vissa inte ens försöker lyssna på vad man har att säga. Och för det tredje är jag jävligt less på att vara liten. Liten till kroppen och liten till åldern. Det finns så mycket jag skulle vilja göra men som inte går, pga att jag inte fylla 18 än. Imorgon är det 9 månader kvar, en hel jävla graviditet! Vi har dessutom planer på att åka utomlands i sommar, för vissa blir det inga problem eftersom dom är 18. För mig blir det det, jag har inte så mycket att säga till om själv eftersom jag bara är 17 fortfarande även i sommar.



Ser det inte väldigt najs ut? Jag vill dra dit nu. 2 veckor skulle sitta perfekt! Jag hoppas min mamma eller pappa ser det här, för jag vet att dom läser. Och kan förstå att jag klarar det, att jag är inte liten längre.


If I were a rich man

Meningen va att jag skulle åka hem och plugga efter skolan idag, hoppade till och med Mini för pluggandets skull och det är något jag aldrig gör. Men tydligen är inte jag så bra på det här med att åka hem direkt efter skolan och sätta mig och plugga, för rätt va det var mötte jag upp Alexandra mitt i stan. Vi tittade på kläder och skor, snackade nyårsplaner och konstaterade att det är time för mer party framöver. Hittade en del saker jag verkligen måste (läs inte vill) ha. Eftersom jag är ganska fattig för tillfället kommer Julafton sitta bra. Nu gäller det bara att övertala..



Det luktar Ralph Lauren överallt och jag vill ha parfymen mer och mer hela tiden. Jag vill också ha min vanliga Britney igen, för tredje gången. Plus en partyklänning som skulle passa på nyår.


Först kommer käk och sedan moral

I fredags när jag skulle gå hem från skolan och gick förbi moskén här på söder stod det två tjejer med varsin bössa och samlade in pengar till Statsmissionen. Dom vet hur dom ska göra för handen (i alla fall min) åker automatiskt ner i fickan när man hör det där skrammelljudet bara sånna där bössor kan göra. Men när jag insåg att jag inte had några mynt på mig blev jag fakiskt glad, för jag kom att tänka på vilka de samlade in pengar åt. Hade det varit Unicef eller Rädda Barnen hade det avrit något helt annat, men nu var det Stadsmissionen. Ge pengar åt hemlösa. Nu ska jag egentligen inte generallisera men är man inte hemlös av en anledning? Jag undrar hur många gånger jag skrivit om det här i skolan men jag tycker inte att de som inte kämpar har rätt att få något av någon annan. En del av pengarna de får kanske går till barn och pengar, det är väl bra kanske. Och vissa kanske till och med lyckas ta sig tillbaka med hjälp av donationer. Men jag skulle aldrig i mitt liv skänka pengar till Stadsmissionen.



I alla fall inte när man vistas på Söder hela dagarna och ser hur hemslösa sitter utanför Systemet med varsin ölbruk och en plunta och busvisslar och skriker när man går förbi. Jag har heller ingen sympati för de som tigger på tunnelbanan för de kan knappast tjäna något på det de gör och då finns det ingen anledning att tigga. För de verkar ju knappast desperata. Bara satt ni vet..


RSS 2.0