Kos 30/6 - 7/7



Inget jobb, ingen träning, inget allt. Bara sol, alkohol och fina människor i en hel vecka.
Hejdååå ♥


30 Juni - KOS!

Twilight va bra igår. Första va bättre än jag kom ihåg. Andra också. Tredje, OMG. Kan inte ens beskriva hur bra för det skulle inte bli rättvist. Den va bättre än vad det finns tangenter till att skriva. Fattar ni nu? Däckade i alla fall direkt när jag kom hem. Vaknade nu kl 8, så jävla pigg. Ska åka och träna och sen hem och äta och sen åka till fucking grekland! Kan inte ens fatta det, det är idag, det är nu! Ikväll sitter vi på vår ballkong och krökar. Kan inte fatta! Nu: frukost!


29 Juni

Idag har jag tränat, solat och sovit. Sitter och ler åt fina sms. Vissa minnen försvinner aldrig, speciellt inte när man blir påmind om dom. Fina minnen.

Ska snart åka till kista där jag ska möta lexie. Vi ska shoppa lite till till resan fast vi åker imorgon och min resväska redan är fullare än full. Med kläder och saker alltså. Sedan ska vi på bio. Twilight-marathon som avslutas med smygpremiär av Eclipse. Tre filmer. Tre twlight-filmer. Edward Cullen i 9 timmar. Och nya Eclipse. På samma kväll, hallå?! Jag dör ju nästan.


Taggmode

Precis när jag höll på ladda ner mer musik och kolla var på kos vi ska bo så dog min dator. Så nu är alla låtar halva och jag vet inte ens hur ön ser ut. Nice. Dessutom höll jag och lexie på att tagga och jag tänkte printa vår konversation och spara. Den va flippad och inte frisk någonstans. Så som det kommer bli där nere också. Flippat. Sjukt. Sjukt jävla bra. Är så taggad!

Nu ska jag och mami snart gå och hyra film. Vill se något bra. Och äta godis.




Akon♥

Blame it on the bag

Trodde det skulle gå skit på gymmet imorse eftersom jag sovit typ 3 timmar inatt men det gjorde det inte. Glömde bort att jag var trött så fort jag kom igång. Det fick bli spinning 45 minuter och bröst/triceps inne på gymmet. Träningsvärk från igår också. Orörlig atm. När jag kom hem gick jag och mamma ner till vår badbrygga och solade. Jag somnade och vaknade 1,5 timme senare. Ganska jätteosmart. Nu bräns det. Gick in och skulle börja lägga fram kläder till packningen ikväll, packade allt istället. Typiskt mig, när jag väl börjar kan jag inte sluta. Så nu är det bara två saker kvar, alla medicin mamma tvingar mig att ta med (arbetsskada) och att stänga själva väskan. Det sistnämnda lär inte ens bli av. Wiho!



28 Juni

nu träna, sen sola & ikväll packa


Twilight move night

Va bra det gick att packa. Verkligen. Jag hatar att packa, det värsta jag vet. Får alltid ångest. Varför kan inte min väska packa sig själv? Skitsak. Fast den är ju fin. Det får bli imorgon och då måste jag göra det om jag ska hinna innan jag åker och det vore ju bra. På tisdag ska jag och lexie på bio hela kvällen och natten. Vi ska på twilight movie night på bion i kista. Det börjar med twilight och sedan new moon direkt efter det. Så avslutas det med förhandsvisningen av eclipse. Så - jävla - nice. Nu ska jag kolla på film och tänka på vad jag ska packa.


Taggaa

Ska åka och hämta min bror som varit på rhodos arlanda snart. Skulle kolla att hans plan inte var sent eller något sånt och hittade det här. Om det står på hemsidan är det nära!


27 Juni

Jag vaknade imorse något piggare än igår. Igår morse när vi vaknade ville jag dö. Så jag åkte direkt till gymmet imorse och var där när de öppnade kl 9. Var där längre än jag trodde, nästan två timmar. Åkte hem och solade lite på ballkongen. Nu håller jag på ladda ner musik till iPoden, målar naglarna, skriver packlista och ska börja packa snart. 3 dagar kvar, 76 fucking timmar. Tagggaa!!



- I want to live like animals, careless and free.


Fina midsommar!

Nu är jag hemma igen. Skönt. Känner mig riktigt sliten efter gårdagen så att åka tåg i en timme var inte så jätteroligt. Men nu är jag i alla fall hemma och jag blev tom hämtad av mamma vid pendeln. Söta mamma. Har precis ätit middag och håller på flyttar över bilderna från kameran till datorn. Glömde kameran hemma hos markus när vi drog ut igår, så det är bara bilder från dagen.



 





26 Juni

Godmorgon! Eller förmiddag. Jag, markus och emilia ligger just nu i markus rum, på golvet, något slitna från igår. Vi började med att grilla hemma hos markus och fick sedan skjuss hem till melanie. Där satt vi i ett partytält och drack drinkar i någon timme innan vi gick vidare. Gick genom halva trosa innan vi kom fram dit vi skulle. Där var det drag, det va länge sedan jag hade så roligt! Träffade världens bästa människor. Vid 3 åkte vi taxi hem, fyllekäkade och däckade. Skriver mer och bjussar på lite bilder när jag kommer hem ikväll. Peace out.

Sommar

Sitter på badrumsgolvet hemma hos markus, stackarn vågar inte duscha själv. Patetiska pojke. Blev i alla fall hämtad av markus på stationen i vagnhäradd vid 12-tiden, på moppe. Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jag satt och skrek och markus skrattade. Hela vägen. Fyfan. Nu har ni både hunnit sola och äta. Ska aldrig mer äta. Har sjungit snapsvisor och dragit snaps efter snaps med markus låtsaspappa. Vidrigt. Nu ska jag powernapa och sedan fortsätta. Ikväll blir det drag på landet!

25 Juni - Midsommar

Godmorgon! Sitter i min säng och är för trött för att gå upp fast jag borde. Ska åka 10:40-tåget från centralen så jag måste börja sätta igång. Typ nu. Känner på mig att det kommer bli en riktigt bra midsommar i år, är taggad till tusen! Kommer hem till markus vid 12 och då ska vi sola, bada och äta lunch. Vid middagstid ska det grillas och supas. Sen är det fest. Ute eller inne.

Glad midsommar alla fina ♥


Sanningen

Bilder som aldrig visats. Med flit.













så - himla - gulligt


24 Juni

Det blev lite ändrade planer så dagen ha varit väldigt spontan. Började med att jag åkte och tränade vid 10-tiden. Hade tänkt börja med att springa runt årstaviken innan jag gick in och tränade, men hade alldeles för ont i låret för att kunna springa. Istället blev det cykel inne på gymmet. Dog. Efter en halvtimme kom Issa och vi körde ett bodypump-pass. Dog igen. När vi var klara gick vi raka vägen ut till utebadet och solade i två timmar. Asnajs väder. Så himla varmt. Nu är jag hemma och ska ut och lägga mig i solen på ballkongen. Kan inte få för mycket. Ikväll ska jag packa och greja inför imorgon, åker ganska tidigt imorgon.


23 Juni

Jag ska snart åka och jobba igen. Men när jag slutar ikväll är jag ledig i över två veckor så jag ska inte klaga. Dessutom är det midsommar om några dagar (har ingen tidsuppfattning what so ever) och så åker vi till grekland om prick en vecka. Behöver pengarna. Jag höll dessutom på att dö av värmeslag påväg hem från gymmet nyss så det ska nästan bli skönt att gå ner i källaren och jobba. Eller skoja, det är ännu varmare där nere. Åka till jobbet ska jag göra i alla fall. Nu. Over and out.


Raast

Gash! Sitter nere på kontoret på jobbet och har rast. Har precis ätit och ska bara kolla fejjan innan det är dax att gå upp och jobba igen. Pratade nyss med markus. Lika störd som vanligt. Pratade om midsommar och som det ser ut så kommer det bli galet bra. Vi ska köra. På alla sätt som finns. Upp & ner, framifrån & bakifrån. Inte på det sättet nej. Det ska bli en favorit i repris. Ciao.

Work all day, work all night

Vaknade av att mamma kom hem från jobbet kl 8 imorse. Kom inte ens ihåg att jag hade somnat. Gick upp och åt frukost och åkte till gymmet. Där blev det kondition och rygg. Träningsvärk imorgon. Nu har jag precis kommit hem och ska äta och sedan ut på ballkongen och sola en stund innan det är dax att åka till jobbet. Jobbar 17-22:30 idag, g a l e t.


22 Juni


Bästa solnedgången

Nu är jag hemma från jobbet. Det var lugnt och rätt lite att göra idag men har ändå stått upp i fem timmar. Så efter morgonens träning och kvällens jobb är mina ben döda. Sitter just nu och äter middag och ska lägga mig och kolla på en film när som helst, är galet trött. Kanske inte så konstigt eftersom jag gick upp 5:30. Jag gillar att det är så ljust ute när man åker hem även om man slutar så sent som jag gjorde. Fint var det också, bästa solnedgången.



Win win, always win

Träningen gick bra. Lite för bra kanske. Haha fyfan. Har i alla fall både ätit och duschat nu. Blev sjukt trött efter så jag ska gå och lägga mig snart igen. Jobbar 16-21 ikväll och planen va att äta lunch med Annika i stan innan men det är framflyttat. Så nu ska jag ta det lugnt hela dagen tills det är dax att åka till jobbet.

Sedan det viktigaste idag, Grattis Markus! 17 barre. Snart är du stor. Jag älskar dig, glöm inte det♥


21 Juni

Mogonträning. Spinning och mage/axlar. Så trött!

Champions

Nu är jag totally alone hemma. Ganska skönt. Markus kom hit vid 6 och har ätit middag och skrattat med mig. Som vanligt. Äter och skrattar är nog allt vi gör när vi är med varandra. Stackarn ska upp och jobba halv 5 imorgonbitti så han åkte hem för en liten stund sedan. Jag jobbar också imorgon, tisdag och onsdag också. Börjar dock inte förns 16 imorgon så det blir träning och lite solning på dagen. Och lunch med Annika.



I don't want to walk this earth if I got to do it solo

Jag har gjort så mycket i mitt liv när det gäller kärlek. Jag har nog gjort det mesta man kan göra. Jag har sårat, jag har blivit sårad, jag har lämnat, jag har blivit lämnad, jag har gråtit, jag har skrattat, jag har ångrat och jag har älskat. Jag har gjort många fel. En del av felen har varit i början och en del i slutet. Vissa saker har varit fel rakt igenom. Men jag har aldrig ångrat en sekund av någonting jag gjort för jag har alltid varit mig själv. När det handlar om kärlek skulle jag aldrig våga annat. Det har varit ganska skönt att bara haft mig själv att tänka på. Jag må vara ego men det är sant. Jag har gjort så mycket för andra människor hela mitt liv att jag sedan januari i år i princip bara tänkt på mig själv. Ett framsteg hos mig. Men nu börjar det kännas. Det skulle behövas. Eller i alla fall efter Kos.


20 Juni

En lång natt blev det. Ludde däckade kl 22 och Lea vid 1 någongång. Hon ville inte sova och gjode vad som helst för att slippa. Så vi satt och sjöng och räknade, till kl 1 då hon somnade mitt i en mening. Lilla stumpan. Imorse vaknade jag av att Ludde ville att jag skulle kolla på barnprogram med honom, kl 7 på morgonen. Jag sa nej. Han sa ja. Jag gjode som han sa. Fick skjuss av mamma till gymmet när hon skulle lämna barnen och nu är jag hemma igen. Har ont typ överallt så det blev bara en timmes bodypump.

Ikväll ska jag träffa Markus. Världens bästa. Vi ska äta middag och planera midsommar.


Maaaanboy

Satt klistrad framför tv:n mellan 2 och 5, shit va ba det var! Alla grät - Victoria grät, Daniel grät, Drottningen grät, Prinsen grät och jag grät. Prinsen är föresten så snygg. Min blivande man. När de hoppade in i kortegen åkte vi in till stan. Åt middag på söder och gick till centralen. Så - mycket - folk och sådan grym stämning! Åkte med mamma till täby för att hämta Lea och Ludde som var på bröllopp. Helt finklädda mina små ögonstenar.

Nu sitter vi och kollar på disney chanel och barnen äter glass och chips. Samtidigt. Jag försöker kolla min facebook och blogga lite. Det har tagit ungeför en halvtimme att skriva det här eftersom vi har kollat på manboy ungefär fya gånger på rak nu. Och lite pippi. Det här kan bli en lång natt.


Bröllopp

Nu är det snart dax. Jag börjar bli nervös haha!


19 Juni

Hej på er! Igår var en bajsdag. På alla sätt. Orkade inte med bloggen, därav bara bilder. Började i alla fall dagen med ett riktigt gympass. Ingen kondition, bara rygg och axlar inne på gymmet. Det känns idag, sådan sjuk träningsvärk. Sedan åkte jag hem och sov tills kl 16. Värt. Åkte till farsta och shoppade lite. Åt middag och kollade på tv med mamma hela kvällen. Qualitytime. Det behövdes.

Idag är jag på mycket bättre humör! Har redan varit och tränat. Med träningsvärken. Fyfan. Körde armar inne i gymmet och sedan årstaviken runt med issa. Så härligt! Ska ta det lugnt en stund för att sedan åka in till stan och äta middag med mami innan det är dags att vara barnvakt resten av kvällen. Båda barnen samtidigt. Gash!



En av världens finaste låtar.
Gåshud.


The space between my fingers are right where yours fit perfectly


18 Juni

Seg dag och fin outfit



Closed from love, I didn't need the pain

Jag håller just nu på att vädra lägenheten eftersom ingen ville komma hem och laga mat till mig. Jag har alltså fått laga mat själv och nu håller jag på vädrar. Ja, ni fattar. Det brukar bli så. Fick nyss sms från jenny och hon hade mycket att berätta så vid 9 blir det en promenad. Mys. Hoppas solen gått ner då för hela jag bräns efter min dag i solen, speciellt ansiktet.




endast som bevis på min rödhet


Kul kille!

Sofia: Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
Markus: Euro
Sofia: Eh, pengar?
Markus: Ja!
Sofia: Nej!
Markus: Okej jag vet
Sofia: Ja?
Markus: Ett cyklop.

Åh. Pucko.

Soool

Hej! Har nyss kommit hem från en heldag på eriksdal. Mötte issa gymmet och tränade i 1,5 timme. Gick sjukt bra. Sedan duschade vi snabbt och gick ut och la oss på utebadet. Sol sol sol. Där låg vi och pressade och åt jordgubbar i nästan två timmar innan issa skulle åka och jobba. Jag kände inte för att ligga kvar där själv med alla äckliga fåglar, så jag åkte jag med. Nu jar jag precis kommit hem och ska ut på ballkongen coh pressa lite till hade jag tänkt. Kan inte få för mycket.

17 Juni



Finare än finast


En del av dagens shopping









+ två par skor och massa annat


BOB <3

Nu har jag både varit ute i spåret och suttit ute och solat en stund. Har faktiskt bränt mig lite i ansiktet. Visste inte att man kunde göra det på morgonen. Röd är jag iaf, inte så gulligt. Inte så otippat heller. Är galet trött redan, skulle behöva sova mer. Fast man lever bara en gång. Sova kan jag göra ett annat liv. Nu ska jag titta på biggest loser innan jag hoppar in i duschen. Är obsessed i skiten. Så bra. Gråter till varje avsnitt. Drägglar till varje avsnitt också. Bob.



16 Juni

Godmorgon! Jag måste sluta planera in saker på dagarna, jag har inte gått upp senarer än kl 8 på nästan 2 månader. Det är ju sjukt. Idag ska jag i alla fall till stan med lexie och titta/shoppa inför vår kos-resa. Sen får jag se vad jag ska göra ikväll, har några olika planer. Först ska jag träna och lite så. Orkar inte åka till gymmet idag så jag springer ute istället. Galet bra väder!

The rest is still unwritten




Gullig kines


Nostalgidag

Avslutningen på sjöbergska va fin men det kändes konstigt att vara där. Jag har hälsat på en gång sedan jag slutade för tre år sedan plus idag. Fick i alla fall träffa cilla och malin och bästa stefan. Han är fortfarande bäst! Träffade också min lilla prins och hans mamma vid tåget. Sandor alltså :)

Tog sedan 10-tåget in mot stan och åkte till gymmet. Var på världens killerspinning och har världens träningsverk i rumpan. Så ni vet. Ska hoppa in i duschen och sedan powernapa en stund. Sov ju inget inatt.


Det funkar inte att lägga in bilder tydligen

15 Juni

Godmorgon! Sitter hemma hos pappa och dricker kaffe. Är så trött att jag dör. Markus och jag låg och kollade på butterfly effect halva natten och sen kunde jag inte somna. Äckelfilm. När jag väl hade somnat så vaknade jag av markus snarkningar. Det sjukaste jag hört. Fyfan. Jag ska aldrig mer dela säng med en kille, inte när jag ska försöka sova i alla fall. Haha. Nu ska jag snart börja fixa mig för att sedan åka till jakan. Ska på sjöbergskas avslutning. Min förra skola. Eller förrförra blir det ju. Aw, sorligt.

Bästa vän

Sitter hemma hos pappa med markus. Fick honom tillslut att umgås med mig, mutade honom med mat. Brukar funka. Nu sitter vi i soffan och tittar på gamla kort och skrattar så vi gråter. Två vandrande fläskberg. Shit va vi såg ut.

14 Juni

Sitter just nu i soffan med både raggisar och duntäcke. Fryser ihjäl. Det kanske inte va så smart att gå ut i shorts. Bajsväder. Jag har i alla fall hunnit med mycket idag. Började med att ha körlektion 08:40 (vad är det för tid?) och åkte och tränade efter det. Körlektionen idag var bäst, har bokat uppkörning och provtid nu. Känns så j ä v l a bra! Jag säger inte när för det är hemligt. Det är inte jättesnart men det är inte så lång tid kvar heller. Jag ska fixa det på första försöket, såklart.

Får se vad jag ska göra resten av dagen. Vill träffa Markus men han vill inte träffa mig. Bangaree.



The time of my life



Gåshud x 1000. Jag älskar er och ni kommer alltid finnas i mitt hjärta. Tack för de tre bästa åren i mitt liv ♥


Beautiful Monster

Hemma och vänder. Har duschat och ätit snabb lunch och häller just nu i mig kaffe för att piggna till. Blev galet trött efter träningen. Försöker tagga med bra musik men jag är så trött på den jag har, tips på ny bra musik tas gärna emot. Ska börja sminka mig och sen tagga till bussen. Hoppas det är någon rolig som jobbar, vill att mina fyra timmar ska gå fort.




Ne Yo ♥


13 Juni

Godmorgon! Klockan ringde alldeles för tidigt för att det ska vara lov. Och ja, jag har lov. Men blev som sagt tillfrågad om jobb idag och jobb en söndag = cashflow och det säger man inte nej till. Börjar inte förns 14 men ska träna innan. Det blir springbandet och bodypump efter det. Kanske lite simning också om Issa pallar sig upp.

Sliten

Jag har inte gjort någonting på hela dagen. Legat i soffan och kollat på film efter film, sovit och bara tagit det lugnt. Är så trött efter både min och lexies student att jag inte orkat göra något idag. Ganska skönt eftersom jag blev tillfrågad om jobb imorgon. Börjar dock bli lite rastlös så jag funderar på att städa mitt rum. Eller vem försöker jag lura? Tänkte ringa markus men jag har ingen röst så jag ska nog kolla på parenthood istället.



12 Juni - lyckligast i världen!

Jag har haft den bästa dagen i mitt liv och jag är så lycklig! Dagen igår var perfekt och jag kunde inte önska att något var bättre. Utspringet, flaket och mottagningen - allt var p e r f e k t! Jag började morgonen med att gråta lite över vädret, spöegn. Fick skjuss av mamma till skolan, hämtade jenny på vägen, och hade champagnefrukost under matsalstaket. Champagne och jordgubbar i mängder. Hade gruppfotografering och skrev i mössorna hela förmiddagen, lite tårar och mycket skratt. 11 var det studentlunch i matsalen med någon konstig mat och massa vatten. Sedan uppträdaden i caféterian. GALET. Sedan var det dax. Radade upp oss klassvis och jag började må illa. Alla skakade. Skrek. Grät. Sedan sprang vi, bort förbi expeditionen, upp för trapporna och ut på taket. Alla skrek och alla nedanför skrek. Vi sjöng studentsången (skrek och grät). Sedan ner igen, spang ner för trapporna, förbi exeditionen och ut. Ut på skolgården. Till mamma och pappa och markus och lexie. Grät ännu mer. Bästa dagen i mitt liv.

Efter ett tag gick jag och lexie och bytte om, malin och cilla kom också. Vi tog våra saker och gick ner till flaket. Så jävla kallt. Lexie och jag hoppade av efter två timmar, lånade en telefon av en polis och ringde hem. Blev hämtade tidigare. Frös ihjäl och höll på kissa på oss. Luktade as. Kom hem och duschade innan alla kom. Hela familjen, hela släkten, samlade för min skull. Mat, dricka och tal. Sedan presenter. Fick allt jag önskat mig och lite till. Så jävla glad. Så jävla lycklig!


 

 
 

 

 
 
 


Bästa dagen i mitt liv, tack tack tack alla! Jag älskar er ♥


11 Juni



11 Juni. Idag är dagen. Jag är så jävla lycklig!


G-A-L-E-T

Jag har upplevt den sjukaste dagen i mitt liv. Flak i tre timmar, badat i fontänen i två timmar, blivit fottade av alla turister och åkt buss och luktat öl. Varit på mottagning. Bränt ansiktet, skurit upp alla fingrat och benen, frysit ihjäl och varit så lycklig. Taggad för imorgon. Då kör vi på riktigt!

10 Juni

Imorgon tar jag studenten! Det är så sjukt att förstå, knappt så jag har fattat det än faktiskt. Jag tänker i alla fall ladda upp inför imorgon med att fira idag, min bästa vän. Hon springer ut kl 1 och efter det ska vi åka flak och dränka oss i både skumpa och öl. Sedan vidare på mottagning hela kvällen. Blir hämtad av mamma ikväll för att åka hem och sova. Imorgon börjar dagen 05:30 och slutar förmodligen ett dygn senare. Jag är taggad. Så jävla äckligtgaletsjuktjävla taggad!


Luddes föreställning


 
 

Min bästa <3


Prepation

Idag har jag tränat och haft körlektion på dagen och sen varit hos pappa och fixat inför fredag nu på kvällen. Han har fixat hur mycket som helst och både han och mamma gör så mycket för min skull. Fina <3

Nu har jag precis ätit middag och ska snart ta på mig min studentklänning så att vi kan lägga upp den. Sen ska jag gå ut och gå med min iPod, känner att jag har många tankar att tänka. När jag kommer hem igen ska jag tömma min kamera så då dyker det upp lite bilder.


9 Juni



Bra grejer!


Fin dag!

Jag har haft en riktigt värd dag idag. Började med gymmet och sedan frissan. Där bättrade jag på mina slingor och tog någon milimeter på topparna. Studentfin. Sen åkte jag och mamma till jakan med en tårta till sandor på 1 års-dagen. Han är så fin den lilla skiten ♥ Efter det åkte vi till kista och köpte det sista inför studenten. Plus lite till. Till mig. Köpte bla. kläder till lexies student, som är på torsdag. Dagen innan min. Inte så bra, det fattar tom ni. Haha. Det blev i alla fall en vit topp som är rätt lik min studentklänning. Måste ju matcha.

Nu ska jag till mini och fika med alla fina. Peace.



8 Juni

Godmorgon! Sitter just nu och kollar facebook samtidigt som jag äter frukost, ska börja skynda mig snart så jag hinner med det jag ska. Morgonen inleds med bodypump på gymmet för att sedan skynda mig hem. Kl 10 ska jag vara hos frissan för att fixa mitt hår inför studenten. När jag är klar blir jag hämtad för att åka till jakan och hem till sandor som fyller 1 år idag. Plutten. Han ska få en egen tårta. Kl 17 är det avslutningsgrej på mini för alla assistenter. Det kommer bli en bra men stessig dag.

I'm not leaving

Äntiligen hemma efter en ganska kort dag. Åkte som sagt till skolan och var där lite tidigare än jag tänkt. Satt i cafeterian och snackade skit med johan i en halvtimme innan det var dax för flakmöte. Ett spårat flakmöte. Alla är way to taggade för studenten nu för att kunna diskutera någonting. Det märktes. K a o s. Efter en timme gav jag upp och åkte till gymmet. Sprang och gymmade. Gick till gullmars och tog bussen hem. Har precis käkat och dushat, börjar känna mig som en människa igen.

Helgen har varit spårad den också. Fredag var det dannes utspring och sedan jobb hela eftermiddagen och kvällen. Somnade innan 23. I lördags ringde klockan 8 och jag åkte in till carlssons för att hjälpa till med luddes grupps genrep. Sedan mitt genrep. Sedan grillkväll hos systeryster i täby med sex barn och en fotboll. Krig. Somnade lika tidigt den kvällen också. Söndag, igår, hade jag sovmogon till 9 (sovmorgon?), fixade mig i lugn och ro och åkte in till carlssons för att hjälpa till och titta på luddes föreställning. Sedan min föreställning. Ni vet redan hur det gick. Galet jävla bra. Efter det malins föreställning. Sedan städade vi skolan och sedan drog alla ut. Retro och Cafét. En riktigt jävla nice helg!

Rude boy

Igårkväll drog vi, hela gänget, till retro på sveavägen för att 'ta en öl'. Jo tjena. Vi slutade kvällen på café opera som hade flyttat ut hela stället till uteserveringen. En riktigt värd kväll med alla fina även om det var gayklubb. haha. Bäst va den engelska bögen som raggade på mig och frida. Tog i alla fall nattbussen hem och var hemma vid halv tre. Somnade med kläder och smink. Fresh. Vaknade vid 10 och har ätit frulle och duschat, ska snart till skolan för att ha flakmöte och sedan bär det av till gymmet.


7 Juni

 

  



Tack för att ni kom igår, det betydde så mycket för mig!


GREASE

Fyfan va vi va bra. Fyfan va roligt det va! Jag är helt mållös, tack gänget. Jag älskar er ♥


6 Juni

Jag har nog aldrig varit såhär nervös i hela mitt liv. Kan knappt svälja frukosten. Det här är det största jag gjort. Mindre än 6 timmar kvar. Gaaah! Men roligt ska det bli, galet jävla roligt. Nu kör vi!

5 Juni

Grymt genrep idag, fyfan va bra vi var! Imorgon kör vi igen fast på riktigt och jag är för första gången riktigt nervös. Galet. Kommer gå bra, kommer gå bäst. Bilder kommer imorgon!

I just wanna know

Nu har jag duschat, bytt kläder fem gånger och sminkat mig. Redo att gå. Vet inte om jag ser fram emot det här egentligen. Utspring i sig är jävligt taggande för sin egen stundent och det kommer va ett jävla drag men det finns ett litet men. Jag har något 'otalt'  med typ halva klassen som springer ut. Kan vara halva skolan också, jag vet faktiskt inte. Otalt kanske var fel ord, men ni förstår. Vill inte vara för specifik. Det är inga lovestories direkt. Jag har redan sagt för mycket...

Så jag tänker gömma mig bakom mina brillor hela dagen. Peace out.




4 Juni

Godmorgon! Tidig morgon igen. Gymmet snart. Känns inte så farligt att gå upp eftersom att det är så fint väder. Träna snabbt och sedan direkt hem och fixa. Dannes utspring kl 12. Alla tar idag - alla har champagnefrukost, alla springer ut, alla åker flak och alla har mottagning idag. Jag vill också göa det nu, idag. En vecka kvar.

Sedan in till stan med Lexie och suktas åt alla flak. Äta lunch i kungsan och shoppa. Efter det jobb, 16-21, inte så sugen. Hoppas det kommer. Sen hem och sova och ladda inför helgen. Nervös?

Real love

Imorgon blir det stan med Lexie för att köpa lite saker till Kos. Bla ett par skor jag hittat, ett par kilklackar från Belle. Kilklackar är de enda klackar man kan ha utomlands upptäckte vi efter några dagar i MagalufKullersten + goda drinkar. Det blir svårt att gå i high heels då. Så dessa ska jag köpa, har inte bestämt färg ännu bara. Det lutar åt de mörkare men jag vet inte.


We go together

Glömde ju säga att jag skulle träna, jobba, svettas, slita och kriga i stan idag. Vid 10 åkte jag och tränade, sprang på bandet och körde det nya bodypump programet. Awsome låtar för en gångs skull. Tränade klart och började släpa mig mot hötorget. Cp-tung väska i ökenvärme. Hade egentligen inte behövt duscha. Åkte till tacobar och skulle kolla på kassan och lite så eftersom det var så länge sen jag jobbade där. Slutade med tre timmars jobb istället. pengar pengar. Nu är jag hemma och äter lunch (haha) och ska snart däcka en stund tror jag. Ciao så länge.



3 Juni

Studentmottagningen hos Matilda igår va bäst, nu är jag så jävla taggad för min egen student! 8 dagar kvar. Hon kom hem en stund efter vi kommit -  blöt, ölig och världens lyckligaste. Badat i fontänen hade hon gjort också. Såklart. Det måste man göra. Mat, dricka och massa presenter. Fina presenter. Hela gänget var där. Pratade om två saker hela kvällen. 1. Hemligt. 2.Söndag. Söndag söndag söndag - föreställning! Jag älskar er.



förra året


.

Haha den här dagen gick typ upp i rök, eller i alla fall förmiddagen. Var och tränade och åkte direkt till skolan efter det. Där var det läskigt dött, inte en människa. Så jag låste in mina böcker i skåpet och drog. Skönt. Slapp bära hem dom också. Åkte hem och la mig uppe på taket och solade. Somnade. Såklart. Brände fejset och gick in. La mig i soffan och somnade om. Såklart. Vaknade nu. Känner mig nästan bakis och sjuk samtidigt, uh nej inge bra att sova på dagen. Nu ska jag äta lunch och försöka välja kläder till ikväll. Försöka.



Grattis Matilda, Mathilda och Hannah till studenten idag!


2 Juni

Godmorgon! Är jättetrött eftersom jag inte kunde kunde somna igår. Låg och tänkte i en timme typ och jag tänkte på allt samtidigt. Så jag har sovit kanske 4 timmar eller nått sånt. Anyway så är det bara att bita ihop för nu ska jag till gymmet en stund och sedan ska jag släpa mina 8 (!!) enkilos böcker till skolan för att aldrig mer se dom, och så ska jag tömma mitt skåp. Idag tar Matilda studenten så vid 17-tiden ska jag möta Sanna och åka på hennes mottagning. Jag vet att jag bara kommer bli mera nervös av hennes mottagning men min egen är den sista jag ska gå på, så jag får börja vänja mig. Peace out!

Btw, grattis på födelsedagen Pappi!

Girls just wanna have fun

Nu har mamma och jag varit iväg och köpt födelsedagspresent till Lea. Hon ska få en rosa/lila 12" cykel med stödhjul. Jag tror inte tvååringar kan cykla men Lea är avis på Ludde så hon får en cykel att titta på. Är man tjej så är man!

Ny favorit låt!


1 Juni

Insåg nu när jag skrev rubriken att det är 1:a Juni idag och det betyder att det är sommar på riktigt. Det betyder också att det bara är
5 dagar kvar kvar till föreställning
10 dagar kvar till studenten
29 dagar kvar till Kos
och
3 månader och 1 dag kvar till födelsedag. 19 barre.

RSS 2.0