I see the beutie of nature

..jag hade dessutom glömt gympakläder idag. och framförallt totalglömt att vi ens hade idrott, trots att Idrott är veckans roligaste lektion.

Våran grupp...
såå bäst! Inget kan slå grupp 2/3's idrottslektioner. Ingen är normal och ingen gör som man ska, endå finns det inget roligare och man skrattar aldrig så mycket som man gör på tisdagar...<33



Trots att jag hade glömt kläderna (bara idrottskläder nu..) löste det sig i alla fall. Jag fick ha idrott i mina grymt snygga träningskläder..och ja, det gick väll bra. Lite överambisiöst men bra. Det gjorde inte så mycket eftersom jag skulle direkt iväg och träna. Egentligen skulle jag träffa både Linda innan och Felicia på yogan men det sket sig båda delarna. Lindas tåg va sent och Felicia fick ingen plats på yogan. Jag kom hem nästan 2 timmar innan jag egentligen skulle. Hann äta och dusha i tid. I tid till att sätta mig ner och plugga på till Kemiprovet imorgon.



Som sagt, jag älskar natur.

/S

Hoppas ni hade det bäst på idol tjejer <3

Ibland hatar jag mig själv.
Det va så jobbigt att gå upp i morse, 1000 gånger jobbigare än vanligt. Tro det eller ej, men jag lyckades!
Jag äter frukost, sminkar mig och kommer iväg i tid...
Det va jättekallt ute och hur många männiksor som helst vid moskén, så jag kom knappt fram. Stegen va tyngre än vanligt och jag kände mig sjuk. När jag kommer upp i backen precis nedanför skolan kommer jag på att jag har sovmorgon...

/S

-

Hemma.
Kom nyss hem, har varit hemifrån i drygt 12 timmar. Helt sjukt faktiskt. Gick hemifrån 6 imose eftersom jag tränade innan skolan. Va i skolan mellan 08:30 och 16:00, en dag full med redovisningar, inlämningar och lektioner. Ibalnd älskar jag natur! ..inte.

Efter skolan åkte jag till Mini, ska göra huvudrollen i Malins måndagsgrupp! Träffade älskvärda människor, Malin, Linda och Frida! ...på Mini kan man aldrig ha tråkigt. (HAHAHAHA BELLA HAR GÅTT PÅ MINI :* )
När vi va klara där skulle Linda gjort mig en tjänst men det sket sig idag med ^^
Nu har jag kommit ätit, ska ta en snabb dusch och sen bänka mig framför Idol! Jag brukar faktiskt inte titta på Idol men ikväll är mina älsklingar där och dem ska tydligen synas jättebra !

Först ska jag ringa Markus en sväng!
Puss /S

jävla f*tta

GAAAH vad  har jag gjort?!
Jag råkade komma åt nånting och nu är hela bloggen förstörd!


FUCK it!

bäst

Jag är så trött och jag mår typ såhär.

/S


que?

Vi tar oss framåt. I motvinden. 16 besökare idag.. <3

Jag tänkte just skriva att vi va i stan idag men det gjorde nyss Belli.
Min tröja är btw sååå fin, jag älskar den ! 

Föresten, Minna är så trogen AIK:are! Hahaha bästa anledningen.. <333

Idag var jag och Sofia i staden.

Jag köpte häststrumpor och en halsduk till min pappa. Sofia köpte en fin/jätteäcklig tröja. Vi träffade Lexie, Minna och deras Emelie. (Jag älskar att länka. Det är kul.) Jag ät glass, hade fett beslutsångest också. Snart ska jag äta middag och jag har inget anna att berätta.

/Isabella


Just dance

Nyss hemkommen.
Efter jobbet blev jag ivägdragen till Skarpnäck är Jennys kompisar hade lokalfest. Mycket trevligt.
Kom i alla fall nyss hem, har ätit och ska söva nu, tror jag behöver det. Vi hörs om ett par timmar!
/S

Taco, taco, taco <3

Den här bilden passar väldigt bra in i vår blogg. Det vet iaf alla vi som känner Sofia. Puss på henne btw. :*



/Isabella

40+5 = 45% ?

Jag är lite avis nu måste jag säga. Minna, Bella och Lexie är säkert hemma hos Lexies pappa fortfarande och här sitter jag. Jag va tvungen att gå upp 08:30 imorse för att åka till Mini (jag älskar ju faktiskt det) medan de fick sova hur länge de ville. Det såg helt skönt ut att sova kvar...

Kvällen igår va hur mysig som helst! Jag träffade M, B och L på Sveavägen vid 19-tiden för att gå ut att äta. Meningen va att vi skulle till Mongolien BBQ stället på Sveavägen men det va en halvtimmes kö så vi struntade i det. Istället gick vi vidare och kom till ett annat ställe med liknande Buffé. Gott var det men inte lika gott som det är på det vanliga stället. Skit samma egenlitgen, det va sällskapet som ränkades. Sen åkte vi hem till Lexies pappa och där tillbringade vi natten. Ska jag vara ärlig kommer jag inte ihåg så mycket mer än att Bella spillde glass på golvet och att Minna lekte Darin hela kvällen, Och att vi somnade helt konstigt och att det inte gick att flytta på Lexie när hon sov, och att jag frös hela natten för att inte hade nått täcke.
Titta in på Minnas blogg om ett par timmar, jag tror att där kommer finnas en eller flera filmer från gårdagen. Jag borde nog titta på dem sen...

Nu ska jag snart åka till jobbet, jobba till 20 och sen träffa gänget igen. Vet inte vad vi ska hitta på men det lär väl inte bli något problem. Sova hos mig ska vi i alla fall, mysigt!
Om någon vill ha vår lilla bloggkändis Minna på fest ikväll, smsa henne, mig, Bella, eller Lexie då
hahaha

Puss folket!
/S


<3



Nu är det inte många dagar kvar <3

Sometimes I really love nature...

Jag har ett myggbett på hälsenan. Det dödar mig, och hälen..och mina bruna strumbyxor. Det har dessutom varit där i tre dagar.

Tror ni det va gott att äta mat idag eller? Det kan jag lova!
Vanlig frukost och vanlig lunch och ikväll, vanlig middag! med bästa umgänget <3
Min dag idag har faktiskt varit ganska bra. Tränade imorse, spinnig på Forsgrénska såklart. Så skönt att ha det gjort. Efter det började skloan 8:30, hade eget arbete fram till lunch. Jag, Jenny och Jossan skrev i princip hela vår analys på frukt och grönsaks dieten (som btw kan ta sig någonstans, aldrig mer bara fruk och grönsaker! inte ens för en dag).
                                               Hungriga som tre jävla djur sprang vi ner till matsalen vid 12.15 och åt vår första måltid (jag får det att låta som att vi levt i svältkloster våra 37 senaste år...men....vi har ju trotsallt faktiskt nästan undernärt oss själva. Ha lite medkänsla foaks). I alla fall. Där fick vi kyckling med ris som nästan va slut, ganska äcklig men ätbar. Efter en tallrik full med kyckling, ris och grönsaker va jag som vanligt fortfarande hungrig.
Men hur roligt är det att vara Shorty och hela tiden gå och hämta mer mat bland alla mucho 86 kilos biffare? Inte speciellt. Så jag gick till det vegetariska istället. Det va qourn med världens äckligaste krydda men jag va hungrig så såklart åt jag upp det. Jävla tjockis.

Efter maten åkte vi små NV-nördar in till Kulturhuset för att det va "forskarfredag" *smöra smöra för Emilia*.  Dagens stämningssänkare. Så mycket folk, så mycket nördar, jag, Jossan och Jenny. Vi va där i en kvart sen drog Jenny till Kungsan, Jossan till Kicks och jag hem.

Nu vill jag säga att jag inte har något att göra samtidigt som jag stirrar på den konstant växande högen brevid mig. (Jag önskar att Sofia va smart) ...bad, riktigt bad.
Bussen in till stan går 18.16. Så jag har ju tid på mig att plöja igenom både svenskan, kemin och casgrejjerna. Fan.
/Sofia

<3

Nyss hemkommen från stan.
Åkte in till Åhléns efter skolan och träffade mami! Vi köpte lite träningsgrejer till mig, ett linne till henne och nån rengöringsgrej för ansiktet. Efter det åkte vi hem eftersom mitt blodsocker va nere på 0. Stannade hemma i centrum och köpte med oss varsin avokadosallad hem. Imorgon äntligen slutar vår frukt- och grönsaksdiet, pjuuh! et har inte varit lätt måste jag säga, men värt det? ..kan man fråga sig?

Imorgon är det dags för middag med Bella, Minna och Lexie! Det kommer bli så mysigt! Sen får vi se om vi hittar på något efter det. Det hoppas jag på!

Belli, jag tror inte jag ska avslöja här men vi går dit vi pratade om! Vi kanske kan ses tidigare? :*

/S

I can do whatever I want to

Jag tror nog att Bella är lite arg på mig eftersom hon raderade mitt inlägg om matchen.
Jag spenderade mina sista minutrar på lunchrasten och laddade ner en bild och skrev jättegenomtänkt och blev jättenöjd..sen när jag loggade in så BORTA. Snällt huh?
Så jag får väll skriva om

Matchen mellan AIK och Djurgården igår va bättre än bäst! Sådant drag och sådan stämning får man fan leta efter!
AIK spelade jättedåligt i första halvlek och Djurgården tog ledningen med 1-0 efter 15 minuter. AIK kom igång igen efter paus och kvitterade i 91:a minuten!! Hur coolt är inte det? GRYMT! Tack bror som tog med mig på matchen!



Panorama.

Imorgon ska vi ut och äta. Våra planer blev ju smått förstörda av entimmeskön. Sofia, har ni sagt nåt mer om det? I wouldn't know.

/Isabella

1-1

En del partiska saker bör inte stå i en delad blogg.
Puss.

/Isabella


Bananer överallt

Pjuuh! Sitter i skolan och har precis tagit årets skolkort! Kan man bli annat än ful på sånna kort? Jag tror inte det.
Gruppfotot gick väll ganska bra. Fick jag stå? Såklart inte.  Fotografen pekade först på mig och sen på stolen i mitten! Jag var alltså den som fick sätta mig ner först och jag är inte speciellt förvånad faktiskt, det brukar bli så.
Jag är så hungrig just nu så jag vet inte var jag ska göra! Jävla projekt! Jag är trött i hela kroppen och har huvudverk.
Men vi ska väl ner och äta snart tror jag, jag ser inte fram emot min grönsakstallrik..!


Talent

Som ny!
Ny header, ny färg, ny stil, nya länkar, nytt nytt nytt!
Headern fixad av Alexandra (http://eyeshadowe.blogg.se), TACK SÖTNOS <33
Resten made by me typ. Hoppas Bella gillar det!

Nu är det sovtajm tror jag visst! Jag är hur trött som helst och hungrig (!) av den här kaninmatsdieten!
Det här har varit en dag jag ägnat helt åt mig själv. Tagit det jättelungt och suttit/legat i sängen och soffan sen jag kom hem i eftermiddags! Superskönt ibland.
Just nu längtar jag mest till frukost faktiskt, även om den inte kommer bli så stor (en avokado, lite juice och te). Vi får se hur det går med tröttheten imorgon. Eller nej, jag kan inte vara trött imorgon, JAG SKA JU FÖR F*N PÅ DERBYT!
(och ta skolfoto, ångest ångest ångest..)

Godnatt
 /S

mjau

Jag har nog aldrig varit missnöjd :)

/S

No no no, no no no

Inte särskilt. Men nu tror jag att vi har skrivit tillräckligt för idag?
Sofia, är du nöjd eller?

/Isabella

-

Roligt

/Sofia


You liar.

Och om Sofia hade varit lite mer uppmärksam hade hon sett att jag faktiskt publicerade hon ändrade.

/Isabella

You liar

Om Bella hade varit lite mer uppmärksam hade hon sett att jag faktiskt ändrade det innan hon han publicera sitt inlägg.
/Sofia

You liar.

Jag gillar inte att Sofia sitter här och ljuger. Jag skrev nämligen igår. Tre hela inlägg postade jag. Det är mer än vad jag brukar åstadkomma i min egen lilla blogg.

/Isabella

skolfoto imorgon

Ingen av oss har varit speciellt skirvglada märker jag
Vi har faktiskt saker att skylla på, anledningar ni aldrig kommer kunna föreställa er.
Jag saknar Bella dessutom. Bella, Minna, Lexie och Markus <3 Fast snart är der ju fredag och det vet vi alla vad det innebär! Och på Lördag kanske vi skulle hitta på något också, right? Det hoppas vi på!

Idag har varit den tröttaste dagen på länge! Jag måste bara berätta. I Caset "Fit for life" i skolan ska vi genomföra en "vetenskaplig studie" angående hälsan, inspierad av Mark Spurlocks Super Size Me. Jag, Jenny och Jossan ska ha en såkallad "Frukt och grönsaksdiet" tisdag till torsdag. Haha jag tror ni alla förstår vad det innebär; Bara äta frukt, grönsaker och böner i tre dagar. Vi får inte heller äta hur mycket vi vill:

Frukost:
En avokado, 3 dl färskpressad juice
Mellanmål: Ett äpple
Lunch: Salladen vi får i skolan, en tallrik
Mellanmål: En banan, 3 dl färskpressad juce
Middag: Grönsaker (sallad, wok, grönsakssoppa...)
Efterrätt/Kvällsmål: En tallrik fruktsallad eller två valfria frukter

Så farligt är det faktiskt inte, men trött blir man. Skolmaten såg till och med väldigt god ut idag, så illa var det.

Jag borde verkligen plugga nu, har så mycket att göra så att jag inte vet var jag ska börja. Skulle gått på yoga med Felicia ikväll men har massa plugg att göra. Jag tränade imorse och IMORGON ÄR DET DERBY!!!

/TjockisSofia


Toy-Box - Tarzan & Jane



/Isabella

Avundsjuk?

Jag misstänker att den här bloggen är finast i hela världen.
Jag vet att ni vill kolla, jag ser det på er.

/Isabella

Godmorgon?

Sofia tjurade på mig för att jag inte skrev. Men guess what? Jag skriver nu! Men om vad? Jag vet inte.

/Isabella

Mosters bästa <3


Jag vill bara bjuda alla på ett litet leende innan jag somnar!




Godnatt sötnosar <3
/Sofia

Yogalördag

Hemma!
Det är alltid lika skönt att vara hemma en söndagkväll! Göra vad man vill, äta vad man vill, plugga om man inte vill.
Jag kom nyss hem från att ha varit på ett yogapass med Felicia http://chillagalet.blogg.se *varsågod, här får du lite besökare Felicia*. Yoga är verkligen skönt när man kommer in i det! Till en början hade jag svårt att koppla av just idag, tänkte på en hel del. Efter ett tag slöppte allt och jag kunde fokusera på enbart mig, vilket är jätteskönt att kunna göra även om det bara rör sig om nästan en timme. Åkte hem efter yogan, mötte mamma på Hemköp, handlade och åkte hem. Det känns som att jag spenderat alldeles för lite tid med min mamma, jag har saknat henne. Funderar på att gå och ge henne en jättekram och säga att jag älskar henne!
Hörs imorgon /Sofia

baby baby

Underbara helg!

Somnade 04:30 imorse och gick upp 10:30 (också imorse) ..
Mitt huvud är dött och gör ont. Det gör ont av allt det onda! Jag önskar jag kunde ta din plats och jag hoppas du förstår att jag gör vad som helst för dig. Snälla hjärtat, förstå det! <33

Yoga med Felicia snart btw :*

/Sofia

HAHAHAHA OMG! Fett humor.



/Isabella

.

Ojojoj big moment i bloggvärlden. Minna och Lexie är häääär. Kändisar in tha house. Jag vet att Sofia är exalterad, jag ser det på henne.


/Isabella

Då får väll jag skriva "förmiddagsrapport"

Tillskildnad från Bella fick inte jag sova på morgonen eftersom jag har teater på lördagar kl 10 (!)
Inte världens bästa tid kanske men eftersom att det är så roligt så spelar tiden ingen roll längre. Livet är till för att levas!
För att berätta vad jag och pappa gjorde igår; Herregud va bra det var! När jag fyllde år för tre veckor sedan fick jag en värdecheck av far med texten "spökmiddag för två". Det vi gjorde var alltså en historisk vandring i gamla stan med en av (enligt mig) världens bästa och roligaste guider. När han kom gåendes där på Järntorget för att hämta upp sin grupp kommer han iklädd en svart, lång rock, hög svart hatt, en lyckta med levande ljus i och en brun gammal väska. Människan var helt underbar och hur rolig som helst. Han var vår guide i drygt 1,5 timme där han tog gruppen på ca 30 pers runt gamla stan och berättade om stans historia på ett jätteintressant sätt. Historian blandat med spökberättelserna gjorde vandringen till något jag skulle rekomendera alla att göra! Tusen gånger bättre och roligare än att sitta i skolan och lära sig på! Hela grejen avslutades med en tre-rätters middag på Von den Lindiska Valvet i gamla stan där ägarna säger sig vid tre tillfällen sätt drottning Kristina gå omkring på nätterna. Dock visade hon sig inte när vi va där. Grymt bra guidning och väldigt god mat!

Länken till guidningen;
http://www.stockholmghostwalk.se/ 

/Sofia


Morgonrapport.

Idag ska jag, M och L äta på Sofias tacobar (haha det är så gulligt att dom ser fram emot det jättemycket). Efteråt ska vi tydligen hem till Sofia, och imorgon ska vi färga mitt hår, äntligen!

/Isabella

Baby you're all that I want

Det måste vara nått fel på mig. Är jag så sentimental eller är det bara allmän fredagsångest?
1. Man blir inte så glad att man nästan väcker sin mamma som har jobbat natt av ett: "Halleluja" bara för att man hittade sina stimorol fusion Strawberry-Lime tuggumin.
2. Man sitter inte och skrattar åt sig själv för att man är så kissnöig att man inte kan eller orkar skratta.
3. Man blir inte så rädd 5 timmar innan man ska gå på spökvandring att man känner att skratt är det enda som hjälper.
4. Man gråter inte till DJ Sammy idag om man inte brukar göra det..

/S


Hemkommen

Jag tänkte nyss att nu ska jag logga in och skriva nått trevligt och visst gjorde jag det! Däremot blev jag väldigt förvånad över det var en bild inlagd och att någon hade skrivit. Tills jag kom på att jag faktiskt inte äger välden helt on my own (inte bloggen för den delen heller). Bella hade skrivit! Och det bästa, "Nu skriver jag bara för att jag vet hur glad Sofia kommer bli".  Jag blev SÅ glad!
Ni ska bara veta hur svårt det var att komma på ett namn till bloggen igårkväll! ..tills jag kom på det bästa "123mage.blogg.se". Det gick tyvärr inte för jag tror inte att siffror va tillåtet i domänet, eller nått sånt. Åh vad bra det hade varit!
http://ienmage.blogg.se är ju såklart också jättebra och jättejätteroligt om man tänker efter! Det är så roligt så man inte vet vad man ska göra när man tänker på det, dock kan jag inte säga än varför för det är så töntigt, men bäst!

Dagen som varit har varit lung men lite långtråkig. Bella och jag försov oss 1 timme, vilket jag fick panik över när jag märkte. Båda skulle ducha, torka och platta håret! ..på 40 minuter? Meningen var att vi skulle ha den dubbla tiden på oss men tydligen inte. Jag rusade upp och ställde mig i duchen på en gång, duchade på 10 minuter och kommer tillbaka och nästan skriker "din tur" till Bella, som SOVER! Då trodde jag verkligen att vi inte skulle hinna äta frukost eller nått men så farligt var det inte. Bella tvättade håret och så åt vi frukost (gröt faktiskt) och så rusade vi iväg. Försov mig en timme men kom sju minuter försent! Well done, visst?

Det är ju fredag idag! Planer för ikväll? Själv ska jag åka och träffa Pappa i stan om ett par timmar! Vi ska göra det jag fick i födelsedagspresent! Det kommer bli så roligt, jag längtar! Jag tyvärr inte tid att berätta vad det är nu eftersom att jag har en hel hög med plugg framför mig just nu. Titta in snart igen så får ni veta vad det är vi ska göra!

/Sofia

Bon morgen!

Nu skriver jag bara för att jag vet hur glad Sofia kommer bli.

Just nu dör jag i skolan. Jag är fett seriös och gör nästan det ska jag, men jag är trött. Jag sov hela datorkunskapen på basgruppen imorse. Jag är hungrig, jag ska jobba efter skolan och jag har viva la vida i öronen.

/Isabella


Natti

Nu blir det snart Godnatt för oss tror jag. Hade nyss en sockerkick av barbros beskvier och mina chokladkakor. Dock inte längre, jag borde bli nyttig en dag. Den dagen va inte igår eller idag och verkligen inte imorgon. Ska ju på min födelsedagsgrej med pappa imorgon och hela kalaset avslutas med en tre-rätters middag. Känner jag mig själv rätt kommer jag inte hoppa över efterrätten..
Bella Somnade på min säng alldeles nyss, på mage med mobilen i handen. Jättegulligt, jag önskar jag hade en kamera! Fast tur är väll det, hon skulle probably döda mig!
Nu vaknade hon, eller så går hon i sömnen. Jag tror mer på det senare allternativet för hon såg lite ut som en "hej-jag-sover-egentligen-men-jag-låtsas-inte-om-det - går-i-sömnen-männiksa" ..typ.
Berättar mer om min födelsedagspresent imorgon, nu ska vi sova!

Puss och godnatt /Sofia


Här kommer en liten video innan det ska sovas;


 


If you show me real love baby

Ohoj!
Sofia är cp. Hon försökte våldta mig förut och hon påstår att jag jag vill ha henne. Jag tror att hon går på socker. Vi åt mina biskvier idag och nu smsar hon en katt.

/Isabella

En miniräknare och en chihuahua kan inte alltid lika mycket

Vi kommer gå långt! Vi är så proffisionella Bella och jag, vi (eller Bella om jag ska vara helt ärlig) har gjort hela layouten själv(a)! Det är tamefan coolt! Jag valde färgerna (läs Bella om dem är fula).
Jag tycker jättemycket om vår blogg, den är så fin! :*

Bella ska sova hos mig inatt för mamma jobbar och det är aldrig kul att sova själv. Anledningen att muttan skulle sova här var väl främst att vi skulle plugga och umgås samtidigt. Har vi pluggat? (det skulle vara färgkoder och annat tjafs isåfall..) Ingen Matte C, Fysik, Case eller Svenska i alla fall! Bra gjort huh?
Ska jag vara ärlig tror jag inte vi kommer sova, jag tror vi kommer baka en kaka som inte du får smaka!

Puss så länge
/Sofia


Välkomna!

Hallo leute!
Egentligen ville vi härmed heta 123mage.blogg.se, men det gick inte. Tyvärr. Så vi får nöja oss med det här. Ni fattar säkert ändå inte, men det blir säkert bra.

Just nu är vi båda två hemma hos Sofia och har det trevligt. Vi funderar på att baka paj, men vi har inget pajigt. Så istället ska vi kanske baka en kaka, men ni får inte smaka.

/Isabella & Sofia,
"muttornas muttor"

RSS 2.0