11 dagar

Idag har jag provat min klänning, mina skor och min mössa tillsammans för första gången. Det var troligtvis den sista gången jag provade allt tillsammans innan jag ska ha det på den bästa dagen i mitt liv. Det är så nära nu.





You raise me up

Läkarbesöket gick väl som väntat, jag är typ så frisk man kan vara. Alla värden var på topp och allt såg ut som det skulle. Men mina symptom tyder på stress, psykisk stress. Samtidigt som det kändes väldigt skönt att jag var frisk så är det jobbigt att få en sådan diagnos. Det är knappast något man vill höra. Jag har alltså bestämt mig för att gå och prata med någon då jag har så många problem som stör mig och som jag går och tänker på. Jag tänker dessutom lägga bloggen åt sidan ett tag eftersom den får mig att tänka så mycket på hur det är nu, vilket är det minsta jag behöver. Eller lägga åt sidan är fel att säga för jag kommer fortfarande läsa och svara på era kommentarer och jag tror nog att det blir ett inlägg om dagen i alla fall. Dock så kommer jag inte blotta mitt privatliv lika mycket.

Jag vet att ni är så många som bryr er om mig som läser och jag vet att ni är många som vill ta del av mitt liv. Det säger jag inte för att på något sätt vara egoistisk, utan för att jag har hört av er att det är så. Jag vill att ni ska veta hur mycket jag uppskattar det och allt ni gör för mig. Jag älskar er och jag hoppas ni förstår mig.



passar rätt bra just nu, för det är så jävla sant ♥

Does'nt mean I love you

Jag har gjort mig själv besviken, så jävla besviken. Jag fick nyss veta något som förstörde hela mig. Jag som varit så stolt över mig själv som klarat mig genom det här utan att prata så mycket om det, är nu helt plötligt lika besviken över mig själv som tar åt mig. Jävla jävla jävla kärlek. Det är nästan 5 månader sen, och nu kör du på nytt. Som du gillar. Det tog så hårt att jag började gråta. Jag som inte gråter längre. Fan.


Have you ever been in love?

Have you ever felt
How far a heart can fall
Have you ever stayed up waiting
For a telephone call
Just to hear hir say hello
Cause you miss each other so
Have you ever been in love?

31 Maj

Nu kommer det bli mycket mer uppdateringar i bloggen eftersom helgen är över. Dock är veckan fullspäckad av saker att göra. Jag har redan hunnit vara på gymmet med Issa idag så jag har varit vaken ett tag. Därför ska jag gå och lägga mig nu igen eftersom jag sovit sammanlagt 12 timmar på hela helgen. Sen i eftermiddag ska jag till läkaren, igen. Börjar bli trött på det här, vill bli frisk nu! Sedan får vi se om jag åker och tränar igen eller om jag ska chilla galet. Den som lever får se.

Sen ser resten av veckan ut såhär
Tisdag - träna och bara ta det lugnt
Onsdag - lämna tillbaka böcker i skolan & tömma skåpet, på kvällen Matildas studentmottagning!
Torsdag - träna och fixa det susta för studenten, lägga upp klänningen och lite så
Fredag - träna, Dannes utspring, jobba första passet på tacobar och sen fest hos Carro på kvällen
Lördag - Greasegenrep hela dagen och Leas kalas på kvällen
Söndag - föreställning!

Dagen började med att jag dukade upp en stor frukost och väckte mamma när det var klart, är det mors dag så är det! 8:30 åkte jag in till stan och har varit på Carlssons till 21, lika bra som vanligt! Idag var det dessutom bra väder så vi kunde sitta ute i solen pauserna. Nu har jag kommit hem och precis ätit middag. Är på jättebra humör men ändå trött så det blir nog en tidig kväll.

 Nästa helg
då jävlar, då är det vår tur. Premiär för Grease, där jag har huvudroll. Så kom och titta ni som vill och kan för det kommer bli ett jävla drag på scen och det kommer bli så himla bra! Jag längtar hur mycket som helst och jag börjar redan bli nervös när jag tänker på det.





This is love

Hemma! Vilken dag det varit idag, är helt slut. Började på Mini med Grease i två timmar. Sedan till Carlssons för att jobba i 7 timmar. När vi slutade vid 20 tiden åkte jag, Matilda och Kim till snaps och satte oss. Där satt vi inte alls så länge eftersom det blev kallt. Trevligt var det i alla fall, bästa sällskapet! Åkte hem och blev hämtad av mamma vid bussen, så skönt. Har precis ätit middag och ska lägga mig i badet eftersom jag fortfarande känner mig äcklig från igår.


champageskål från igår


29 Maj



Ungefär så känns mitt liv just nu efter att ha sovit fyra timmar, vaknat med världens bakfylla och sett att någon bitit på mina händer typ. Och så går bussen om en kvart också. Mys.

Bad boys

Nu är jag hemma och har haft the night of my life. Så jävla bra! Tack Carro och alla andra som var med. Dock så är killar svin. svin svin svin. Jag blir så jävla arg samtidigt som jag egentligen inte bryr mig för jag borde inte bry mig. Men jag gör ju det ändå. Åh!

Nu ska jag sova, upp kl 8 imorgon. Det blir kul...

Skål!

Nu är det taggat hemma hos oss. Jag ska på middag och sen ut på krogen och mamma ska på fest med jobbet. Hon har precis korkat upp vinet och jag ska haka på hade jag tänkt, vare sig jag får eller inte. Förkrök á Hökbys, som vilket förkrök som helst. Det finns dock en skillnad, här är det jag som säger åt min mamma att ta det lugnt en utekväll. Vi har ju sett hur hon gör när hon är ute. 50 barre.

.

Höll på frysa ihjäl när jag åkte hem så jag har precis tagit ett bad och ätit frukost nr 2. Sitter just nu och väntar på att mina naglar ska torka. Målade dom med en av alla mina rosa nyanser. Jag ska fota min samling någon dag så ska ni få se, den är inte nådig. Tror inte man kan ha fler nagellack än vad jag har och majoriteten är dessutom rosa, såklart. Hade tänkt slänga på mig lite mascara och ta bussen till farsta snart. Ska nog slå till och köpa klänningen eller toppen från inlägget igår Har ont i magen och vädret är sämst så jag tycker jag förtjänar det.
 


28 Maj

Tidig morgon. Väldigt tidig morgon. Ett godnatt-sms tre minuter innan jag vaknade. Dagens to do-list är en mil lång och jag vet inte i vilket ordning jag ska göra allt. Vet i alla fall att jag tänker börja på gymmet och sedan får jag se hur det slutar. Om det slutar. Sen ska jag fixa några skolsaker, shoppa och välja kläder till ikväll. Ikväll blire middag ute på stan med Lexie för att fira att vi aldrig mer ska sätta vår fot i skolan och efter det blir det utgång med Carro och hela gänget för att fira att hon fyllde år igår. Kommer nog bli en awsome kväll!

Even in broken heels

anything you can do I can do better,
boy I can do it in broken heels
anything you can do we can do better,
boy we can do it in broken broken heels


I like my money where I can see it

Det är amazing hur jag har hunnit med allt jag gjort idag trots att jag sov bort halva mitt liv imorse. Har precis kommit hem och ska snart åka iväg och storhandla med mamma. Jag följer med endast för att jag får köra, bestämma middag och fylla kylskåpet och skafferiet med det jag vill ha. Och lite för att jag inte träffat mami på flera dagar och faktiskt har saknat henne lite.

Var även inne på H&M en sväng mellan skolan och gymmet och hittade dessa söta saker. Ibland förvånar den affären mig för ingen av dessa kostade över 149:-. Tror nog det blir en shoppingrunda nästa vecka.






27 Maj

Perfekt start på dagen, helt sinnessjukt bra faktiskt! Försov mig 3 timmar. Hade satt klockan på 07:30 så att jag skulle hinna till gymmet innan vi började. Vaknade istället av att mamma kom in 10:30 säger 'sover du gott?'. Det gjorde jag. Så jag fick ändra mina planer och nu får jag åka till skolan lite senare (om jag ens hinner) och sedan träna efter det. Om det fortfarande är fint väder efter träningen ska Issa och jag langa ett dopp i utebadetEriksdal. Kan bli mysigt. Eller bara kallt.
 


mina sagrade fötter atm


Girls just wanna have fun

Förlåt för en dålig uppdatering idag men jag har knappt varit hemma på hela dagen. Jag har haft en dålig bloggdag typ, men en desto bättre riktig dag. Började dagen med morgonträning som ni vet och åkte raka vägen hem och gick och la mig igen efter det. Haha så knas men riktigt skönt, sov till 12. Gick upp och lagade lunch (frukost nr 2) och åkte sedan in till stan. Mötte Julia och gick och hämtade hennes barnvaktsbarn på dagis. Satt ute i lekparken och lekte i sandlådan i två timmar innan jag var tvungen att åka. Skolan en snabbis och sedan hem till Carro på 18 års-middag. Där bjöds det på mat, tårta, massa dricka och världens bästa sällskap. Riktigt gulliga tjejer! Nu taggar vi utgång på fredag!



Carro, jag och Lexie hos mig för ett tag sen


26 Maj

Jag är så jävla sugen på att åka till Göteborg. Egentligen vill jag bara dra härifrån, allt är kaos atm. Jag saknar när jag hade Linus, inte så mycket honom, utan resorna. Att få åka långt bort och komma iväg från vardagen. Jag vet att jag aldrig kommer flytta från Stockholm men ibland så är den här staden fucked up. Som nu. Så jag funderar helt ärligt på att åka några dagar efter studenten, när det inte krockar med jobbet såklart. Om ingen vill med tänker jag åka själv. Göra en 'Julia'.


Imorgon

Sista hälsodagen imorgon och vi ska spela brännboll i rålis. Jag är ganska taggad eftersom det är enda chansen att träffa alla samtidigt då vi knappt går i skolan, i alla fall inte samtidigt. Så imorgon får det vara bra väder. På kvällen ska vi hem till Carro som fyller 18 för lite middag och så. Kommer bli grymt!


Sweet dreams?



facebook har alltid varit dåliga på svenska, men det här?
ICA-mongot, Sunes pappa och Joel Kinnaman, mer fattar jag inte.


Grej


OM DIG

1. Namn - Sofia Lungdren, snart Sofia Hökby-Lundgren
2. Syskon - 2
3. Ålder - 18 barre och 7 månader
4. Född - 1991
5. Ögonfärg - jag vet faktiskt inte hah
6. Längd - 1.59
7. Skostorlek - 37
8. Höger eller vänsterhänt - hööger
9. Stjärntecken - jungfru
10. Hårfärg - ljusa slingor

DAGENS...

1. Låt -
Where'd you go - Fort Minor
2. Saknad - Mini
3. Kläder - först leggins och linne, sen träningskläder och nu leggins och rosa tjocktröja
4. Smink - mascara och lite solpuder
5. Mat - frukost och lunch
6. Köpt - tuggummi
7. Göra sen - titta på tv och plugga manus
8. Godis - inget so far
9. Pinsammaste - inget typ

BRUKAR DU...

1. Sova -
haha ja!
2. Ta mediciner som inte borde ta? -  nä
4. Snusa - uh nä!
5. Dricka - ja
6. Skada dig - inte med flit
7. Klä dig i svart - lite för ofta kanske
8. Hata folk - ja
9. Lita på folk - njaa
10. Skada dig med flit - men nej...
11. Drömma mardrömmar - inte mardrömmar, men way to konstiga drömmar...
12. Gå i skolan - haha nej
13. Gå i kyrkan -

NÄR...

1. Åt du senast -
typ 10 minuter sen
2. När läste du en bok senast? öppnade nyss min mattebok men stängde den lika fort
3. Köpte du något - fortfarande tuggummi idag, careface!
5. Sjöng du senast - nyss
6. Klagade du senast - när jag ringde till mamma och grät kl 10
7. Klantade du dig senast - nyss

HAR DU...

1. För många vänner -

2. Förföljelsemani - inte längre
3. Någon annan psykisk sjukdom - äh bara det vanliga.
4. Skadat någon - har jag säkert
5. Några piercnings - öronen och naveln
6. Några tatueringar - under vänstra bröstet
7. Egen dator - en laptop
8. Gjort bort dig rejält - men ja hah

ÄR DU...

1. Snäll -
typ inte
2. Snygg -
3. Söt - njaa
4. Lång - haha nej
5. Kort - ja
6. Klantig - svar ja

Bad day

Idag har det knappast varit min dag, inte någonstans. För det första är det världens äckelväder ute och jag tror tom det snöade lite nyss. Sen så gick det åt helvete i skolan och fick det värsta beskedet ever, började gråta. Mes. Sen när jag kom till gymmet var det tydligen bästa fyran och jag har aldrig sett så mycket barn på samma ställe någonsin. Det gick inte att ta sig någonstans. Va väldigt nära att kasta en hantel i huvet på dom. Helt galet mycket barn. Blöta barn i baddräckt och simmössa, på gymmet. Blä. Så jag är inte på mitt bästa humör just nu.

Ska äta upp min lunch och läsa lite bloggar innan jag lägger mig i badet. Sedan får jag se vad jag ska göra, kanske tröstäta?


25 Maj

Godmorgon! Det känns jättekonstigt att gå upp tidigt för att åka till skolan, känns inte som jag gjort det på år. Det känns även lite onödigt eftersom jag inte har någon lektion. Ska bara leta upp några lärare och prata betyg och lämna tillbaka mina tusen böcker. Sen blir det raka vägen till gymmet för spinning med Issa och sedan vet jag inte vad som händer, får väl se. Nu ska jag förtsätta klä på mig, är så trött att jag gör lite i taget. Ganska skönt med det går inte så snabbt.


I can walk on water, I can fly

Jag och min iPod var nyss ute och gick. Jag föredrar att gå ut och gå med sällskap men ibland är det skönare att gå själv, speciellt när man behöver tänka. Idag behövde jag tänka och jag hann tänka mycket på en timme.

Två helger i rad har jag varit på teatern 10-12 timmar om dagen. Vi har jobbat och slitit med andra gruppers genrep och föreställningar. Gjort allt från att stryka klänningar och stått med manus bakom scen, till att byta kläder på 4 åringar och akut hoppat in i föreställningar för att någon inte kommit eller folk saknats. I lördags t.ex. fick jag ett west side story-manus med understrukna repliker till en relativt stor roll som jag skulle kunna till dagen efter. Självklart så gjorde jag mitt bästa och satte det, ordagrant, för jag är en sån som ställer upp. Och jag vet att gentjänsterna kommer, förr eller senare. Samtidigt så har jag min egen föreställning om 13 dagar som jag är hur jävla nervös som helst inför. Huvudroll i Grease, det säger allt.

Samtidigt har jag den senaste veckan gjort klart tre rester i skolan, haft nationellt prov i Ma D och suttit hela dagen idag och försökt förstå det jag har prov på i Ma E på onsdag. På onsdag har vi vår sista hälsodag och det är förmodligen det sista vi gör tillsammans någonsin. Studentstressen har alltid funnits men nu börjar studentnervositeten komma, vad händer sen? Vad gör jag den 12 juni?  Var ska jag sen? KTH? Polishögskolan? Brandförsvaret?

Samtidigt tillbringar jag 1-2 timmar om dagen på gymmet. Min fristad. Det enda stället på jorden där jag inte tänker, där jag aldrig tänker. Bara kör. Det är mitt eget val och det vet jag men för mig är det så mycket mer än bara träning, det är ett sätt för mig att visa vad jag går för. Visa att jag klarar så mycket mer än många tror, visa att jag klarar så mycket mer än vad jag tror. Mitt sätt att utvecklas. Fysiskt som psykiskt.

Samtidigt försöker jag leva mitt liv. Eller egentligen försöker jag inte, detta är mitt liv. Eftersom jag aldrig klagat på det jag gör så måste jag älska det, jag måste tycka att det är det bästa som finns. Visst, att gå natur och läsa Matte D & E och Biologi B kanske inte är så mycket att älska, men jag hade aldrig gjort det om jag inte ville. Jag hade aldrig gått NV om jag inte ville. Jag har gråtit många tårar det senaste året över skolan men jag har aldrig ångrat mitt val. Det kommer löna sig en vacker dag. Och teatern, jag har rivit sönder manus och med flit försovit mig på lördgar. Men jag hade aldrig ställt mig på den där scenen igen om det inte var det absolut bästa jag viste.

Miniteatern har varit mitt andra hem i snart 10 år, gymmet är min fristad och skolan har alltid varit en trygghet. En tredjedel av mitt liv kommer försvinna snart och det mig lite ångest.


So I can stand on mountains

Det är så logiskt, alla fattar utom du.
Du har inte en aning om att jag tänker på dig just precis nu...


Taggad på livet!

Hemma igen efter gymmet. Har inte tränat på hela helgen så det gick hur bra som helst idag. Orkade mycket mer än jag brukar, va där i 2 timmar. Nu ska jag snart åka till farsta för att boka nya tider på bilskolan eftersom jag vill bli klar med körkortet snart. Sen ska jag plugga resten av kvällen, har ett sista prov på onsdag och på fredag sätts dom allra sista betygen. Sen är det done, donedonedone. Då ska vi fira. Eller vi börjar redan på onsdag när Carro fyller 18. Just nu är jag ganska taggad på livet faktiskt.

 


24 Maj

Godmorgon! Hade satt mobillarmet på 9 och det va nog tur, annars hade jajg sovit hela dagen. Så himla trött efter helgen. När jag gick in på min skolmail nyss för att maila an av mina lärare såg jag att jag fått högre betyg i två kurser än vad jag trodde jag skulle få, så dagen har börjat bra i alla fall. Resten av dagen kommer gå till plugg och solning. Fast innan jag tar tag i det ska jag dra till gymmet en sväng (2 timmar).



Det är mitt eget fel vad som än händer med mitt hjärta

Jag har verkligen haft världens bästa dag och helg! Älskade jobb. Älskade ungar & älskade vänner. Nu hoppas jag att det går fort till nästa helg då vi gör allt igen. Är i alla fall hemma nu och har precis tagit bort sminket och ätit middag, ska lägga mig och kolla på film och inte göra något alls på hela kvällen. Imorgon tänker jag vara ledig och sova länge och sen bara träna och plugga. Inget mer. Natti <3

23 Maj

Godmorgon! Jag har varit vaken i en timme ungefär och är så himla trött. Igår då så hade jag först min teaterlektion i två timmar. Sen när vi var klara åkte vi direkt till Carlssons där genrepen var i full gång, lökigt värre. Trodde jag skulle dö. Efter en timme fick Kim och jag åka tillbaka till teatern för att låsa en dörr och sedan tillbaka till Carlssons igen. Det var typ 30 grader ute och vi åkte buss åt båda hållen. Lökigt igen. Tillbaka på Carlssons hade vi två timmars rast innan det var dags för West Side story där vi alla fick hoppa in såklart. Så himla bra. Mamma hämtade mig och jag tror jag däckade så fort jag kom hem.

Idag är det samma sak som gäller, fast föreställningar. Fint väder ute dessutom, u n d e r b a r t .

Like it was the worst thing I could do

 
 

 



22 Maj

Gårdagen var över förväntningarna. Det grillades hamburgare och det bjöds på bål. Vi kunde sitta ute vid långbord nästan hela kvällen. Riktigt mysigt var det. Vi hoppade även (såklart) studsmatta som galningar ochg blev galet myggbitna. Bilder kommer ikväll eller imorgon.

Nu sitter jag och försöker få i mig frukost och ska snart börja byta om och fixa mig. Är lite stressad eftersom mamma jobbar och inte kunde dra upp mig ur sängen i tid. Känner mig som tur är inte så bakis i alla fall. Fast har iofs inte ställt mig upp än. Teater hela dagen idag, får se om vi hörs mer idag. Ciao.


Te amo



Du är utom denna värld och jag älskar dig till månen och tillbaka. Världens bästa vän <3


Bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät

Jag har verkligen provat med allt
Jag har träffat för fan hela världen.


                                                Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
                                                Men herregud, jag kan få bättre än så!


Om himlen finns är jag förlorad

Dax att dra sig in mot stan snart. Somnade i soffan framför någon dokumentär om en familj med åtta barn, alla under 6 år. Stackars stackars stackars föräldrar. Vaknade i alla fall 1,5 timme senare aspigg. Åt lunch med mamma och packade det sista. När jag säger att det ser ut som jag ska flytta hemifrån menar jag det, jag måste ha så patetiskt mycket saker med mig hela tiden och nu vet jag inte om jag kommer hem förns söndagkväll.


Idag: Solning i stan & grillparty hos Jonas
Imorgon: Teater 10-21 & grillkväll hos Julia/utgång
♥ Söndag: Teater 9-22


Det blir resväskan!

21 Maj

Somnade tidigt igår, tror jag behövde det. Mår inte så bra just nu, är sjuk och inget vet vad det är. Kan berätta allt i ett inlägg lite senare. Nu vill jag vara glad och på bra humör. Klockan är 9:30, det är 20 grader i skuggan och jag har redan hunnit vara på gymmet. Jag är en sån där 'hur orkar hon-människa', ibland undrar jag det också. Håller på packar ihop saker för hela helgen och man kan tro att jag ska flytta hemifrån. Möter Lexie vid 2, sola och fixa lite. Sen ikväll är det grillparty hos Jonas och jag är så så så taggad. Har inte druckigt en droppe sedan min skiva och det hade jag tänkt ta igen ikväll. Med mina bästa. Wihu!


grillnight förra året



Pluttie

Min mentala ålder:

[x] Vet hur man kokar kaffe
[ ] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
totalt: 2

[ ] Går i skolan alla veckodagar
[ ] Har en penna med mig överallt
[ ] Har aldrig fått kvarsittning
[x] Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[x] Dricker kaffe minst en gång i veckan
totalt: 3

[ ] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[ ] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[ ] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Pluggar när jag borde
[ ] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[ ] Kommer ihåg att mata djuren
totalt: 3

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola
[ ] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[ ] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
totalt: 3

[ ] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[ ] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[x] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[ ] Kan läsa ut en bok
totalt: 1

12 barre, bästa


Just nu på min ballkong




käkar bläckisar, pratar med min bästa och dör lite i värmen.


Done

Är på strålande humör för det kändes som nationella gick riktigt bra! Det lönar sig att slita gärnet några dagar innan så att man kan sätta G på skiten för det är bra i min värld. I alla fall när man snackar sådanna sjuka kurser. Blev klar runt 12 och då chillade jag i skolan med folket en stund och åkte sen till gymmet. Kom hem nyss och upptäckte nu att jag är vrålhungrig, har inte ätit sedan frukost. Beach 2010 here I come.


20 Maj

Jag har aldrig varit såhär snabb på att göra mig iordnig - ätit frulle, klätt på mig och sminkat mig på mindre än en timme. Sjukt. Jag har dessutom inte bytt kläder en enda gång, klädångesten är död. Så nu har jag en halvtimme på mig innan jag ska gå, eller så tar jag en tidigare buss. Har i alla fall Nationella Ma D idag 8:30-12:30 utan rast. Knappt okej. Om jag överlever det så blir det gymmet och sedan hem för den sista pluggkvällen i mitt liv. Imorgon är det tre veckor till studenten, betygen sätts och jag har min sista grej, ett hyllningstal svenska. Sen är det lixom dax.



From your lips he drewed the Hallelujah



well, maybe there's a god above
but all I've ever learned from love
was how to shoot somebody who outdrew you


Walking on sunshine

Dagen har gått så fort. Redovisningen med Jossan tog max en kvart och sen slutade jag. Känner mig så bra som gått till skolan tre dagar i rad nu och fixat mina betyg, no more IG. Jag hade tänkt vänta in Julia men hennes tunnelbana krånglade, så jag tog en promme till gymmet istället. Tränade i lite mer än en timme och sen va jag slut. Skyller på allt blod tanten snodde imorse. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem och laga mat, håller på svälter ihjäl. Och så vill jag ha fredag och helg!


We are the world

Igår hade nästan alla killar i min familj namnsdag för alla heter samma sak. Eller i alla fall markus, min pappa, bror, brorson, systerson, svåger och nästan min syster. Haha. Alla fyller år samtidigt och alla heter samma sak. Normalt.




19 Maj

Några liter blod fattigare atm. Har varit nere på vårdcentralen och tagit blodprover och tanten radade upp rör efter rör, alla olika färger. Visste knappt att det fanns så många färger. Tror det var sju stycken. Hon måste förstått min skräck eftersom hon tittade på mig och sa 'det är lugnt, jag tar bar 4 ml i varje'. 4  x  7  =  2 8 . Jag vågade inte fråga hur mycket blod man har i kroppen, för det borde jag veta.

Skyndade mig hem och har precis ätit frulle, nu ska jag ta tag i matten igen och sedan ska jag vara i skolan 12:30. Men först ska jag ducha, är helt groggy och så håller jag på att koka sönder. Juste, det var en av anledningarna till att jag tömdes nyss. Vore ju nice att få veta vad som är fel.



Summertime

Det blev en lång middagspaus, jag började aldrig igen. Kollade istället på när pappa debuterade som skådis på tv4 plus och åt bullar. Duktig pappa. Just nu håller jag på planerar helgen och jag älskar att ha saker planerade. Förutom alla genrep och föreställningar lördag och söndag, så är det grillparty på fredag, min egen teaterlektion och grillparty på lördag. sommar sommar sommar.



Veronica Maggio

Living the dream, typ.

Har pluggat matte i två timmar och jag fattar fortfarande ingenting. Känner att chilla under lektionerna i ett år, inte ta någon handledning och sen försöka göra hela kursen två dagar innan nationella, inte har varit så smart. Hormatte. Har i alla fall middagspaus nu. Skulle behöva sovpaus också men det får bli ikväll (inatt/ imorgonbitti) eftersom jag måste bli klar med skiten. Gah. Nu skriver Johanna tusen 'döda mig' facebook, så jag ska langa en avada kadavra på henne och sedan signa ut. Tjo.

God is a girl

Då var läkarbesök 1 av 3 den här veckan klart. Blodrover imorgon och ett till läkarbesök i början på nästa vecka. Inte för att jag är sjuk, men för att jag inte mår så bra. Fysiskt. Jag hade nästan rätt att ha ångest för det jag gjorde idag för det var riktigt obehagligt. Men det gick bra och nu har jag gjort det. Frisk var jag också. När jag var klar gick jag och mamma till Undici där Dogge är kock. Satt på deras uteservering och åt lunch. Mamma åkte till jobbet och jag till Eriksdal. Hade tränat imorse redan men kände att jag var tvungen att göra något innan jag åkte hem så jag åkte dit och simmade. Det va typ det skönaste på länge eftersom det är så himla varmt ute.

Nu är jag hemma och ska sätta mig på ballkongen och plugga & dricka cola. Eller snarare kolla i H&M katalgoen & dricka cola.


18 Maj

Idag ska jag göra en jobbig sak, något jag aldrig gjort förut men som måste göras nu. Det är lixom på tiden. Jag har lite smått ångest över det här även om alla säger att det kommer gå bra. Det kommer gå bra så jag fattar inte varför jag håller på. Jag ska desstuom få lunch på Dogges restaurang efteråt som belöning. Jag är hungrig redan nu så det kommer bli nice. Men först måste jag göra det här. Å n g e s t. Shit va löjlig jag är.


Natti

Inatt sov jag 5 timmar och idag har jag tränat, haft tre prov och pluggat ihjäl mig. Jag har också varit väldigt besviken på en person idag och sagt ifrån en gång för alla. Jag var så trött mitt på dagen att jag sov i två timmar. En sådan dag har det varit. Alla andra verkar har problem idag, alla vill prata. Helst när jag har pluggat eller nu när jag kollar på tv. Jag okrar inte, inte idag. Nu loggar jag ut.


Min favorit

Jag saknar min syster, min fina storasyster. Redan när jag var liten var hon min favorit, näst efter mamma såklart. När jag började ettan och hon hämtade mig på moppe i skolan, lät mig sitta bakom fast jag egentligen inte fick. Köpte alltid hem chips och dipp och lagade nudlar till middag när hon var barnvakt en vardag fast det var helt förbjudet. Alla tidiga mornar när jag inte kunde sova och hon antingen gick upp med mig eller lät mig ligga och kolla på tv i hennes säng. Alla helger och lov som vi satt tillsammans i soffan och kollade på film efter film, serie efter serie, bara hon och jag, hela dagarna. Min lilla storasyster.

Nu, den enda som faktiskt alltid lyssnar på mig. På allt jag har att säga. Den enda person som struntat i sig själv för att finnas där för mig när det var som värst. Den enda person som jag alltid längtar efter att träffa. Min lilla storasyster. Fortfarande min favorit.


I wanna do bad things with you


En bild som utlovat. Snyggt.


Betygstress!

Hemma efter en kort dag. Efter gymmet tog jag bussen till skolan och började med prov i Matte D, gick sådär. Stressade på slutet för att hinna till nästa prov, tror inte ens jag läste de sista frågorna innan jag svarade på dom. Halv 11 hade jag mitt andra prov och kl 11 mitt tredje. Tre prov på en förmiddag. Sjukt. De två sista var restprov i kemi så nu har jag säkrat ett godkänt i både Kemi A & B, och det känns så jävla bra! Ändå är det inte över än - redovisning på onsdag, nationella i Matte D på torsdag och hyllningstal i Svenska C på fredag. Fira på fredagkväll!

Åkte raka vägen hem när jag slutat och nu sitter jag och äter lunch. Hade tänkt däcka i soffan en stund innan jag åker och tränar igen.



17 Maj

Sommarkläder idag. Ingen jacka och ingen kofta. Bara klänning.

Jag ska spinga iväg till bussen nu som går om 10 minuter. Direkt efter gymmet blir det skola till 12, sedan hem och pluggapluggaplugga och efter det mera träning. Love.



Hemma efter en awsome dag. Kan inte med ord beskriva vad det här betyder för mig, det är nästan mitt allt. Det är det här jag vill göra, föralltid, det här kommer bli min framtid. Först barnen och sedan inhoppare som uteliggare/tiggare i tolvshillingsoperan med Sanna, Matilda och Kim. Randiga byxor, orange tröja, randig mössa och snyggaste blåtiran. Det roligaste som finns. Lägger upp bild på det imorgon.

Nu är jag i alla fall hemma och har fått två par skor och middag, ska packa träningsväskan och sedan sova. Är så himla trött. Tre prov och två träningar imorgon. Klockan står på 05:20, taggad!

16 Maj

Gaah vad trött jag är! Har varit vaken en stund och ätit frukost och fixat mat till senare. Ska hoppa i dushen nu och sedan åka. Det borde inte vara okej att gå  upp såhär tidigt en söndag. Nervös är jag också, kom på att det är första gången jag gör det här. Inte står på scen alltså, utan första gången mina barn har föreställning och allt hänger på mig. Inte en sak ska hamna fel, inte ett barn ska komma ut förtidigt i någon scen, all 15 ungar ska rätt kläder vid rätt tillfälle, alla ska veta vad dom ska säga och göra, alla måste få sin tid att vara nervösa. Det hänger på mig idag. Tror jag kommer gråta av lycka när dom är klara.

Vi hörs ikväll, om jag överlever detta.



It's a risk that I take for the chemistry


Jävla bra

Det gick bra. Så jävla bra. Jag är förvånad över att det gick så bra. Så bra gick det. Sen har vi suttit ute i pauserna och ätit, älska älska älska vädret. Mötte mamma på Hermans på söder, åt middag ute i solen. Körde hem och har däckat i soffan. Nu duschen, sen vet jag inte. Imorgon samma sak. Kl 9. Så bra.


15 Maj

Trött trött trött! Snart får jag skjuss till Mini och därifrån åker vi direkt till Carslssons för genrep med barnen. Ikväll ska jag äta middag med mamma för att fira min namnsdag och efter det ska jag umgås med Markus! Vad vi ska göra vet jag inte än, tråkigt lär vi ju inte ha i alla fall.

Kolla vem som har namnsdag idag!

Mot pappa!

Jag har verkligen inte gjort någonting sen jag kom hem imorse och det har varit så skönt. Tittat på Bella&Tyra show och Top Model, läst alla bloggar som finns, lagat lunch och tagit en promenad med skön musik i öronen. Om ett tag ska jag åka till pappa i kallhäll med Markus och Emilia. Blir där inatt eftersom jag måste upp tidigt imorgon. Grease-rep på morgonen och sedan har mina barn genrep inför sin föreställning på söndag. Det kommer bli en awsome helg med massa härliga människor! 

Nu ska jag fortsätta plugga och äta choklad.




LackarN

Mamma: ÅÅÅÅH jävla skitställe!
Jag: Va?
Mamma: Ja, vårdcentralen!
Jag: Vadå?
Mamma: ÅÅÅH
Jag: Men mamma, hallå?
Mamma: Jag ringde nyss och kollade, då skulle din läkare ha telefontid exakt precis nu och nu när jag ringer exakt precis nu, så har dom flyttat den till i eftermiddag!
Jag: Knas.
Mamma: Ja! Jävla....KÄRRING!


14 Maj

Nu sitter ni säkert nyvakna och äter frulle eller något. Jag har varit vaken i fyra timmar min idiot. Issa och jag bestämde igår att vi skulle åka till gymmet och köra Bodypump 06:45 idag fast vi är lediga, idioter? Låg och hade lite ångest inatt vid 1-tiden när jag inte hade somnat än men det gick bra att gå upp ändå. Tränade vårt pass plus lite styrka i gymmet och sedan väntade jag med henne när hon åt frukost. Direkt när jag kom hem la jag mig i badet och nu har jag slagit mig ner i soffan. Ska kolla på Bella&Tyra show nu eftersom det hackade sönder igår. Sen ska jag sova lite tror jag, har inga planer alls idag. Förutom utgång ikväll, kanske.



Jaykay



Jag har en ny favoritlåt. Jag är kär.
Klicka, ni kommer inte ångra er.


I'm a billionaire

Lunchen med tjejerna var bäst. Jessica joinade också, så det var awsome. Mötte dom vid Karlberg eftersom deras tåg var sent och gick till ett fik mittimot vasaparken. Där satt vi i två timmar och åt lunch/fikade, hur bra som helst. När vi skulle gå hade det börjat regna så jag fick nästan springa i mina klackar som jag hade valt just för att det var fint väder idag. Regn är inte fint. I alla fall så måste det sett roligt ut, eller bara osmickrande. Gick ner till Mini och hade lektion med barnen och tittade på nya Grease-kläderna, så fina med T-birds och Pink Ladies-tryck på. Nu är jag hemma och har ätit middag och läst fyra sidor i kemiboken, tyckte det räckte innan det var dags för paus.


Princess



There's a club in Miami with the best drove in the town,
there's a sweet little princess jumps around and around


13 maj

Jag vaknar alltid så himla trött nuförtiden, som att det inte är någon idé att sova. Jag kunde lika gärna gått på skivan igår eftersom jag ändå är trött och typ fortfarande sliten. Det kanske har att göra med att jag är sjuk. Sjuk eller inte, idag är en viktig dag.  Jag ska börja med att åka till gymmet om en timme och kl 1 ska jag möta Malin och Cilla för fika/lunch. Det va så länge sedan jag träffade tjejerna så det ska blir hur mysigt som helst. På eftermiddagen har mina barn på Mini sin sista lektion innan föreställning (som är på söndag) och jag vet hur nervösa dom är, mina ♥:an! Så idag tar jag alvedon var sjätte timme och lägger det förkylda på hyllan en stund och stöttar barnen. Hörs lite senare ikväll när jag kommer hem.



Solo - Iyaz

Are you the hero of my dreams?

Ditt namn? Sofia Hökby Lundgren
Hur Lång är du? 1,59 tror jag
Spelar du något instrument? Spelade flöjt i typ 10 år
Dina första tankar när du vaknar?
Brukar vara för trött för att tänka
Vart befinner du dig just nu? Mitt rum

Biter du på naglarna? Lite
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna?
Vita och lite svarta
Har du några husdjur?
Haha nej
Är du singel?
Ja
Vem är snyggast? Wentworth Miller när han är Michael Scofield
Vem vet mest om dig? Lexie, Markus, Mamma

Vad vill du ha just nu? En kudde och en bra film
Rädd för? Att misslyckas (där kommer tattoo in)
McDonalds eller Burgerking? Inget, men donken isf!
Sjunger du?
I duschen, i köket, på krogen, på gymmet, i skolan, överallt
Vad har du för skostorlek?
37
Vill du gifta dig? Ja någongång

Kommer du överens med dina föräldrar? Jadå
Din hårfärg? Brunt med ljusa slingor, typ

Skor du hade på dig idag? Vita tygskor som inte är så vita längre
Vad sover du i? Trosor & tröja

Favoritårstid? Sommar!
Favoritmat och dryck? Taco & Cola light
Hur svarar du i telefonen hemma?
Svarar nästan aldrig där men, Sofia

Hur svarar du i mobilen? Hej, Sofia, Aa?
Sov du ensam inatt? Ja det tror jag

Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov/mådde illa/drack vatten
Vad var det senaste någon sa till dig? Ska du med hem till mormor och döda råttan i hennes förråd imorgon? Svar nej.


Druckit idag? Vatten & bubbelvatten
Vad är det för väder hos dig nu? Det va sol nyss, nu blåser det
Godaste glassmaken? Choklad

Drömmer du mardrömmar? Det händer
Favorit godis? Choklad & ahlgrens bilar
Hur många kuddar sover du med?
3
Längtar du mest efter just nu? Helgen & föreställningarna
Vad luktar det nu om du sniffar lite?
Bakfylla & nytvättat hår
Saknar du någon just nu?
Nej det tror jag nog inte
Vill du ha barn?
Ja! Många
Längtar du till din nästa födelsedag? Ja, presenter?
Är du blyg? Hahaha...
Tycker du att du har fin dialekt? Stockholm har ingen dialekt! Inte sköndal heller...


Can't be afraid of the dark

Vilken jävla dag! Började dagen i soffan utan att röra ett finger i två timmar. Åt frukost och kollade på någon konstig film på tv1000. Vid 12-tiden började jag bli rastlös så jag stack ut och sprang. Svinjobbigt. Konstigt? Nej! När jag kom tillbaka kl 1 hade mamma precis vaknat så vi chillade en stund och kollade mer på tv innan vi åkte och simmade. Jag har inte simmat på evigheter så det va riktigt skönt, drog 1000 meter och lite poolchill. Nu ska jag laga mat och sedan chilla galet resten av kvällen.


12 Maj

Godmorgon. Grym kväll igår, det känns idag. Jag och Markus mötte upp mamma och pappa på östermalmstorg och gick ner till Rose. Garderob, välkomstdrink, leta efter plasterna, mingel och kramkram. Pappa köpte drinkar till mig och fick gratis shots för han varit med och "byggt" stället. Byggmästaren. Middag och vin till det, efterrätt och vin till det. Mamma höll tal och stod på bordet i en lambo. Den enda som stod bordet. Min mamma. Herregud. Eftersläpp och pappa köpte mer drinkar. Mamma åkte hem, lite för glad. Pappa och Markus gick lite senare, massa pussar och kramar och hejdå var försiktig ikväll. Mina vänner kom, mina fina vänner som var där för min skull. Alexandra, Isabelle, Mira, Jessica och Isabella<3 och många många andra. 02:30 tog Jenny och jag bussen hem. Då va det vinter ute. Vinter och sommarjacka. Fick gå från Norra. Varma mackor hemma innan sängen.

Nu är det slitet. Mycket slitet. För mamma också. Jag skrattar åt henne.


Fly like you do it

Nu kom jag nyss hem. Jag har haft världens bästa kväll med världens bästa människor och jag älskar er♥

Skivaaa

I'm not myself tonight


Follow me down

Jag är sjukligt taggad för ikväll! Efter träningen åkte jag hem och släppte in Markus som suttit ute och väntat på mig i en timme, haha lilla plutten. Lagade lunch och har precis dushat. Mamma kom hem med rosé och jordgubbar. Nu sitter vi och kollar på tv och taggar med lite musik. Om ett tag är det dags att börja styra kläderna inför kväll. Temat är kom som en låt och jag ska vara rosa helikopter. Det är så jag det kan bli. Hade tänkt bjuda på en grym låt, konstig men så jävla bra!



Världens bästa<3

Mina skillda föräldrar ska träffas en timme innan middagen och ta en drink tillsammans. Pappa ska bjuda ut mamma. Det är så gulligt att jag dör. Lilla mamma och lilla pappa. Jag älskar er!

Pappa på facebookchatten nyss: "Nu ska jag hämta stålmandräkten till i kväll, du kommer o bli stolt över gamla pappa..."



11 Maj

Godmorgon! Igår tror jag att jag kollade mer på tv än vad jag gjort det senaste året, den nya tv:n är så stort, så platt och har så bra bild. Grym. Sitter just nu och zappar mellan alla fya filmkanaler och vakna med the voice. Vid 10 ska jag åka till gymmet och köra två pass, spinning och stryka på gymmet. Efter det ska jag möta Markus och åka hem till mig och äta lunch och sen fixa oss. Min skiva ikväll och middagen börjar kl 19, känner på mig att det kommer bli en awsome kväll!



Skiva på Rose

Imorgon är det skiva. Vår skiva på Rose. Världens bästa folk. Idag sålde jag två biljetter till, till två fina människor. På middagen har jag bjudit mamma, pappa och markus och när det är eftersläppsdax kommer hela gänget. Bara bra människor. Jag kommer alltså vara omringad av älskvärda hela kvällen. Jag längtar helt galet mycket och jag är redan så taggad!


Ny tv!

Åkte med mamma till kungens kurva för att köpa en vagn till min brorson. Redan när vi gick in i affären och mamma bad om hjälp med "jag ska ha en paraplyvagn till mitt barnbarn" tittade personalen medlidande på mig av någon anledning. Vi hittade en jättefin blå vagn till Sandor som jag började provköra. När jag konstaterade att den va bra för "min bebis" så började kassakillen kasta konsitga blickar på min mage samtidigt som han såg jätteförvirrad ut. Stackars kille.

Efter Babyland blev vi med ny tv inne på Elgiganten. En 42" platt-tv med tusen kanaler. Inte så illa! Så nu ska jag titta på tv dygnet runt.



-

Efter gymmet åkte jag till skolan. Skulle börjat kl 9 och slutat halv 11 men lektionen va inställd. Efter att jag tagit ut min ångestliknade ilska på Elli (förlåt hjärtat) så åkte jag hem i regnet. Pratade med Markus hela vägen hem och blev på mycket bättre humör. Nu ska jag ta det lugnt ett tag och sedan åka till Farsta eller nått. Sen ikväll måste jag plugga till mina tre prov. Samtidigt som jag ska tagga till våran skiva imorgon. Det kommer bli överlägset jävla bra!



Rising Girl - Lovestoned

10 Maj

Jag är sur, så jävla arg. Jag hade förstått grejen om det bara var du men det är ni?! Vad är grejen? Jag orkar inte bli sårad för jag vägrar ta det personligt, jag vet att ni bara är dumma och inte tänkt er för. Men ändå, vissa saker gör man inte.

Nu ska jag åka och träna.

Everywhere I go



All the kids in the hood come on and shake your ass,
but Hollywood will ever going down!

Stuck on replay

När jag hade ätit lunch med finaste Julia blev jag hämtad av mamma i stan. Åkte hem och kollade på en film och somnade. Nu har jag ätit middag och ska snart ta ett bad och sedan sätta igång med plugghögen. Håller på planerar morgondagen, ska hinna med skola, träning och ett eventuellt läkarbeskök. Jag har inte riktigt velat berätta vad det är men jag kanske gör det imogon om jag får en tid. Nu ska jag fortsätta kolla mina klädhemsidor och sedan hoppa i badet.


Hanged up

Jag undrar hur min hjärna fungerar. Jag tränar varje dag, det betyder att jag packar träningsväskan varje dag. Ibland packar jag till och med skiten två gånger om dagen. Jag borde alltså veta vad jag ska ha med mig för att kunna träna, men det gör jag tydligen inte. Hur svårt ska det vara att komma ihåg ett hänglås? Nu har jag fyra hänglås och två träningsväskor. Nu tänker jag lägga två i varje och om jag någonsin kommer till gymmet utan hänglås igen...kommer jag börja gråta. Eller så kommer dom i kassan tro att jag har någon konstig fetish.



9 Maj

Nu hade jag tänkt åka till gymmet snart, innan det börjar krylla av äckliga barn som ska bada och simma och grejer. Sen hade jag tänkt åka vidare till odenplan och sola och efter det träffa Julia och äta lunch. Jag hade alltså inte tänkt vara hemma och kurera min feber, min huvudvärk och mitt halsonda och jag hade inte tänkt vara hemma och plugga. Hörs lite senare ♥


Back in the days

 
 
 
 

 
 

Na'vi



Mamma kom hem och väckte mig med middag och Avatar. Jag som mådde piss innan, mår helt plötsligt mycket bättre. Roligt de dära! Ska snart ut och köra, ungefär det jag orkar med min huvudvärk och min mage som har gjort ont i en vecka nu. Nästan så jag längtar till imorgon, träning och solning. Majsigt.

8 Maj

Jag har precis kommit hem från Mini och det va tur att jag satt uppe inatt för det va replik-grillning idag. Och fika. Nästa helg börjar föreställningarna och det kommer bli världens bästa fem helger som kommer nu. Fyra föreställningsheler och sen studenthelgen. Det kommer bli så jävla bra! När jag skulle hem började det regna och när jag kom fem fick jag laga mat själv. Ingen är hemma och jag vet inte vad jag ska göra fram till ikväll. Ska i alla fall lägga mig och kolla på Mamma Mia nu och kanske sova dom 8 timmar jag inte sov inatt.

.

Festen sket sig, såklart. Alltid är det något. Hade glömt bort hur opålitliga hemmafester faktiskt är. Istället åkte jag till stan med och fikade med tjejena i flera timmar, så himla mysigt fast kallt. Nu ska jag plugga manus för jag ska kunna varenda replik och varenda låt imorgon kl 10 och har man inte pluggat innan så får man göra det mitt i natten en månad innnan föreställning.






Jag skriver inte så fint nej


Bad boys always catching my eye

Alltid samma skit, alltid samma jävla skit
Varför lär jag mig aldrig?
Var är respekten?
Killar är svin.


Don't stop for a minute

Hemma! Det va världens sämsta shoppingväder och mycket folk i stan så det blev mest att gå till dom afffärer vi bestämt. Köpte i alla fall det jag skulle, plus ett par ljusa jeansshorst till sommaren. Ikväll vankas det lokalfest, tjuhu!






Redo för Kos! (för här lär det aldrig bli varmt)

Rising girl

Nu har jag duschat, fixat mig och ätit världens tidigaste lunch. Ska bara välja jacka och sedan åka in till stan. Det är kallt och det blåser så därför har jag satt på mig en kofta för att ändå kunna ha sommarjacka, jag är vintervägrare! I stan ska vi börja med att betala våran resa och sedan kolla på studentpresenter så vi vet vad vi ska önska oss, haha. Vi ska också in på Cubus och köpa en sak som vi letade efter redan när vi skulle åka till Magaluf men inte hittade någonstans. Nu har vi hittat det och nu ska vi fan ha den!

Jag trivs verkligen med min klocka, den passar till allt!


Riddarfjärdens skiva @ Mango







 

 


7 Maj

Igår hade jag sjuk statistik ser jag nu, helt galet för att vara mig. Jag brukar ha ganska hög statistik annars ändå men igår var det runt 15-20 mer och det är mycket för lilla mig. Det kanske var något speciellt igår som gjorde att randoms började spana in mig (som i verkligheten) eller så är det helt enkelt så att det lönar sig att facebook-promota! Min lilla blogg är i alla fall mycket nöjd.

Inatt sov jag ungefär ingenting. Min mage dödade mig och mina kläder va för varma. Nästan så jag var glad för att få upp upp när alarmet skrek. Ska åka och träna nu och sedan hem igen och chillerilla. Vid 12 ska jag möta Lex i stan så ska vi studentpresentshoppa, kos-shoppa och överighshoppa (dvs. allt vi ser som är fint och som vi vill ha).



Ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nått som tar mig någonstans

 

Lilla magen

Träningen gick bra som vanligt så nu är jag slut och ska snart åka och ha lektion på Mini. Min mage gör ont igen, konstigt ont. Jag har varit magsjuk två gånger den senaste månaden och legat däckag flera dagar båda gångerna och om jag blir det nu igen ska jag döda någon. Eller gå till doktorn i alla fall.

Puss sålänge!

6 Maj

Man blir så himla bortskämd av att ha så lite kvar i skolan. Hade jag velat hade jag kunnat sova bort dagarna och chillat hela tiden. Tur för mig att jag inte är en sådan människa. Igår ringde alarmet kl 10, skitbakis, en onsdag. Idag ringde alarmet kl 8, dödstrött, en torsdag. Men man går ju sista året (sista månaden) i skolan så jag tror det är belöningen för allt slit.

Jag har i alla fall fått i mig lite frukost och ska snart åka och träna. I eftermiddag har jag näst sista lektionen för barnen på Teatern innan det är föreställningsdax och ikväll ska jag plugga my ass of. Har ungefär fyra saker att göra tills imorgon, funny shit.



Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.




Slut föralltid. Så synd, älskade ju skiten ♥


Run this town tonight

Såklart som kom jag en lektion försent till skolan. Så jävla idiotiskt. Pratade och kramades en stund med Jossan och David innan jag åkte hem igen. Nu har jag ätit middag och ska dra ut i skogen och springa av mig all min energi som jag inte borde ha idag. Nya träningskläderna satt perfekt så det är bara att ge sig ut. När jag kommer hem ska jag plugga plugga plugga och inte läsa bloggar.



Don't stop for a minute

Har tillbringat hela morgonen med att fixa nya låtar till min iPod, det är ungefär vad jag orkat. Nu är den full av tränings/taggmusik. Mamma ringde dessutom och sa att hon köpt nya träningskläder till mig så det där med att inte träna idag kommer ju inte hålla. Tror det får bli en joggingrunda utomhus ikväll. Men först skolan, ciao!



Push Push - Kat DeLuna feat. Akon


5 Maj

Riddarfjärden langade skiva igår och det va grymt. Jag var ängel, vit från topp till tå med världens högsta gloria som slog i allt. Jag och min bästa matchade alltså eftersom hon var svart från top till tå med djävulshorn på huvudet. Bilder kommer nog snart. Vid 2 blev vi hämtade av min mamma, lyx!

Nu går min mobil på högvarv med alla "såg du....igår?"-sms och jag ska snart hoppa i duschen. Börjar 14:40 och slutar 16. Ikväll ska jag inte göra någonting, förutom att plugga. Ingen utgång, ingen träning, ingenting. Bara plugga och sova tidigt.

 

 


Come whatever?

Sitter och laddar upp med Timbaland och dricker kaffe. Höll på att somna nyss och sånt är inte okej när man egentligen ska vara taggad. Så jag får väl fortsätta dricka kaffe tills jag är pigg och hoppas på att Lexie gör mig taggad lite senare. Skål!



redface!


Dance with your enemy

Jag har kommit på anledningen till varför jag har slutat plugga när jag är hemma. Jag lider av ett beroende som inte är i närheten av skläkt med plugg.




det tar aldrig slut...


4 Maj

Godmorgon!
Sitter och äter frukost och försöker vakna till liv, det är inte det lättaste när det gäller mig. Jag är som satan själv på morgonen, elak mot allt och alla. Som tur är kommer mamma hem snart och då kanske jag hunnit bli snäll. Har en lektion idag och eftersom det närmar sig slutet och inte varit på den här lektionen på nästan ett år så ska jag åka idag. Slutar 10:10 och då åker jag och tränar. Skiva ikväll, temat är maskerad och jag har bästa outfiten. Så jävla taggad!



-

Det finns en sak jag hatar mer än allt annat och det är att vara själv. På mornarna och när man kommer hem från skolan kan jag tycka att det är skönt att vara själv, i alla fall en stund. Annars hatar jag det, framförallt på kvällarna. Men ikväll har min mobil gått het, det har varit Svenska Hollywoodfruar och nu är det Roast på Berns. Det säger allt. Jag har skrattat med mig själv i över två timmar.


Hollywood will ever going down

Jag ska tydligen tävla och om jag vinner ska jag få gå på bio. Det är nästan lite gulligt :')


As we go on, we remember.

Ibland älskar jag mina lärare. Speciellt när jag krigar för att det ska bli bra och de skiter i deadlines bara för att jag ska få göra klart på mitt sätt och för att det ska bli så bra som jag vill ha det. Då är dom bra. Sen älskar jag mina fina i skolan. Speciellt när de alltid är så glada och alltid får mig på bra humör. Då är dom bäst. Det kommer bli så sjukt att bara lämna allt, ångesten börjar komma.



As our lifes change, come whatever
<3


3 Maj

Jag hade ingen tid att skriva imorse eftersom jag va sur och sket i att plugga igår. Så min morgon fick gå åt till att hetsplugga ett helt kapitel i Matte E innan jag åkte och tränade. Efter träningen mötte jag Jenny i slussen och gick upp till skolan, hade prov i 1,5 timme och jag tror det gick åt helvete. Just nu orkar jag inte bry mig för den där matten är inte mänsklig ändå. Åkte hem i solen och ska snart sätta mig på ballkongen och äta lunch, får ju passa på när solen är framme. Kl 17 är det dags för dagens andra spinningpass, då med Issa. Ciao sålänge.



så känns det just nu


I'll never talk again

Jag är ett jävla pms...barn? Jag skiter egentligen i hur folk beteer sig eftersom jag inte orkar tänka åt någon annan än mig själv. Ändå blir jag så sur på folk och det sjuka är att det faktiskt bara är killar som är idioter. I alla fall idag.

Shit va löjlig jag är. Nu ska jag sova bort min pms så jag kan vakna halv 6 imorgon och känna hur bra dagen kommer bli med min morgonträning, mitt Matte E-prov, min eftermiddagsträning och mitt restplugg. Hallelujah!

I hate that I love you

Sluta ta mina idéer
Sluta göra exakt samma saker som jag
Sluta försöka göra mina "grejer" till dina
Sluta be mig om hjälp när du gör precis tvärtom
Sluta ta efter mig
Sluta vara den du inte är
Sluta äckla mig
Sluta tro att jag alltid kommer finnas där när du beter dig som du gör
Sluta försöka vara som mig
Börja förstå att det kommer sabba allt


Magnum Gold och Differentialekvationer!



Älska älska älska vädret! Efter ett stenhårt pass på gymmet på nästan 2 timmar åkte jag hem och fick lunch som Ludde hade lagat. Sötnos! Åkte till Solna och fick nya träningskläder och sedan vidare till Täby. Kom just hem och ska forstätta med matten som jag började med i bilen. Hahaha!


2 Maj

Nu: Gymmet
Sen: Plugga
Ikväll: Söndagsångest
Imorgon: Matteprov
Då: Fail


All the shadows filled with doubt



Vi spelat Yatzy och tittar på Antz ♥


Hanging in my closet

Shopade i torsdags och fick massa kläder igår och som ni vet har jag en walk-in-closet som redan var maxad med kläder. Så för att få in allt va jag tvungen att rensa lite, vilket såkläart slutade med att jag storstädade hela mitt rum. Så nu har jag rensat ut 3 stora säckar med kläder, väskor och skor och fyllt på med det nya. Dessutom sorterade jag allt i färgordning så nu är det mycket roligare att gå in där.



1 Maj

Kom hem rätt tidigt inatt, det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vi hade världens planer och det skulle blivit grymt men såklart är det alltid något som skiter sig. Vi tänkte köra vårt egent race och drog in mot krogen istället men när det började regna och folk spydde överallt blev jag ganska otaggad och grog hem istället. Så jag va hemma i min säng runt 2 och har sovit till halv 12. Känner mig utvilad men ändå bakis eftersom jag började dricka efter mösspåtagningen igår och fortsatte hela kvällen och natten.

Nu ligger jag och kollar på Talang som jag egentligen hatar, men någon jag känner är med Känns sjukt att se honom på tv! Han va grym och han gick vidare och han började nästan gråta. En helt annan sida av en person. Nu ska jag duscha och äta frukost, ikväll är jag barnvakt.

RSS 2.0