Jag skrattar idag

Gaaaah ont i halsen, ont i huvudet och täppt.
Inte o-k-e-j...någontans!


Kan tusen diamanter?

Va i skolan och hade matte i en dryg timme, vissa jobbade mer än andra haha. Jag och Jenny försökte verkligen men Jossan och Julia hadr typ extrema skrattacker så ingen av oss fick något gjort. Men inte gör det mig något, hellre ha roligt än att sitta med omöjliga Matte D - tal. Ärligt! När vi slutat gick jag, Jossan och Julia till Waynes och åt lunch, och nu 4 timmar senare är jag fortfarande mätt. Efter lunchen åkte jag hem och skulle plugga men...

Nu ska jag snart gå till bussen och åka in till stan och träffa Lexie. Och göra det vi är allra bäst på.


An2n - Tusen diamanter
tro mig, det är värt ett klick♥


Like a Brigde in the room!

Det va ett bra tag sen, I know it! Jag skuller på att jag haft för lite tid och att jag faktiskt inte haft någon lust att blogga. I lördags när jag och lexie kom hem från krogen kl 6 på morgonen låg vi faktiskt och diskuterade det här nästan en timme (...och somnade vid 07). Jag känner lite så att visst är bloggen rolig och fin och jag får faktiskt ut en hel del av att ha den. Men att sitta och skriva vad jag gjort och inte gjort, det passar inte mig. Lexie sa något väldigt smart och det är att "det är ingen idé att sitta och skriva ner allt man gjort, för om man inte kommer ihåg det ändå så har det aldrig varit värt att minnas"...och så är det nog! Så om jag ska ha kvar den här bloggen så måste jag nog komma på lite nya idér och den kommer bli av ett annat syfte. Men än så länge kör jag på, jag ska bli bättre det lovar jag!

Bara för att göra det som jag nyss sagt känns konstigt så ska jag berätta hur helgen var. I fredags drog jag ut och mötte upp Lexie och senare även Tess, Carro och Amanda. Drog till The Bridge där jag även träffade på lite annat löst folk, mycket nice!

I lördags va det först Mini hela förmiddagen och på kvällen blev det ännu en utgång. Efter lite åkandes hit och dit, samt en del väntade så följde vi tillslut med Robert till Whiteroom! Haha I know...not my kind of place, men så nu har vi i alla fall varit där!

Nu: Skola!

Keep rocking, keep kocking!

Träning på gymmet
Skola
Teatern
Middag i stan med Malin
Dansträning

= trött!


Så jag lever idag, idag, idag!


...

Okej, jag är arg.


Time's fly!

Den här dagen har varit lite seg. Vår lärare vi skulle ha hela dagen va sjuk så vi slutade innan vi ens börjat idag (lite synd eftersom jag ansträngt mig som fan för att 1. gå upp kl 6 och 2. komma i tid). Det slutade i alla fall med att jag och Jenny satt kvar en timme och gjorde matte, duktiga!

Åkte hem så att jag va hemma vid 11, chillade till halv 4 typ då jag åkte till H&M i ringen. Köpte jeansleggnings och min väst som jag längtat efter, nicenice! Därifrån gick jag ner till Eriksdal och tränade i 1,5 timme. Det känns verkligen som jag kommit igång nu och det är verkligen skönt eftersom träning är det bästa jag vet!

Har precis käkat middag och ska nu hoppa i duschen. Därefter blir det idol, plugg och telefon med Linus...i den ordningen. Kan ju hända att jag pluggar och kollar på idol samtidigt som jag pratar med Linus, risken finns ju fakiskt. Inget jag sörjer...

Puss


Fields of gold'

Jag trvis. Jag trivs med mig själv, med mina vänner. Jag trivs med min skola och min familj. Jag trivs med mitt hem och med mitt rum. Jag trivs med livet. Och jag trivs med honom!


Snaaart<3



Herregud, hur mycket kan man sakna en människa?


Hangover


Gårdagen va nice. Lite för mycket dock. Jag tror det va bra igår i alla fall för jag vet nog inte. Idag va det upp kl 8 för att gå till teatern. Nu är det stress stress stress till Lidingö för att jobba på ett bröllopp hela kvällen. Fett synd att jag mår dåligt då.

Tack till världens bästa vän för igår, du är bäst!


Fredag!!!

Fredag Fredag Fredag! Jag hade tänkt skriva om gårdagen igår men jag va så slut när jag kom hem att jag inte orkade, gu va jag gjrode saker igår. Skola, fika, skolan igen, stan med Annika, teatern, hem till Lexie, in till stan för att sola och siste men inte minst dansen. Som tur va fick jag hämtning på dansen av mamma, annars hade jag nog inte orkat ta mig hem ens.

Men idag äre fridag och det gillar vi! Ledig (som vanligt), vilket va väldigt skönt då jag va så trött igår. Sov till 12 och nu är jag jättepigg. Bra det för ikväll blir det k-r-o-g-e-n ofc!


Rise and Shine!

Jag har inte varit vaken före kl 9 en enda dag på ungefär...snart 4 månader. Haha herregud, va tragisk jag låter! Men det är sant, jag har inte behövt. Förutom idag då. Matte D kl 8:30, rent ut sagt äckligt. 1,5 timmes sinus och cosinus och tangens och x och vinklar och trianglar och Morteza. Åh jag får ångest redan! Inte nog med det, efter matten har jag världens håltimme också. 3 timmar sådär.

Okej klockan är halv 7, märks det? Efter skolan i eftermiddag ska jag raka vägen till Mini för lite jobb, det finns typ inget gulligare än att se 3-4 åringar spela teater seriöst! Sen blir det hem till Lexie en stund och efter det solarium och dans! Lååååång dag, vem kommer däcka ikväll?


What goes around comes around

"Jag är glad att du är så liten
för jag inte är så lång själv"


Knock me down!

Hello! Va dålig jag är på att uppdatera och ännu sämre eftersom jag typ är ledig hela tiden. Aja, får väll bli bättre på det här I guess! Idag hade jag tänkt vara i skolan 8:30 men jag försov mig (såklart) 3,5 timme. Och nej jag vet det är inte nådigt, men det är sanningen. Som tur va hade jag min första lektion 13:15 så det va lugnt.

Efter en enda lektion drog jag till Eriksdalsbadet där jag mötte upp Issa för lite (läs: mycket) träning. 75 minuters Bodypump och Spinning. Det va galet, vi bara tittade på varandra och skrattade när vi hade tis dör musiken va galen, instruktören va galen och övningarna va galna. Men skönt va det! Träna med träningsverk är inte lätt, imorgon blir det ännu mindre lätt.

Nu har jag ätit middag och ska snart lägga mig i badet och efter det Idol och plugga. Lite senare blir det nog ännu mer plugg och Linusprat, like it! Nu, badet!


Fix us!

Sättet du behandlar mig på, sättet du ser på mig, sättet du ler på när jag tilltalar dig. Den du är, det du gör, det du säger. Det du utstrålar, killen du gör att jag smälter!



Ditt blod är mitt blod

Vet ni vad jag vet? att hjältar inte alltid måste le!


Det finns ingen som tvingar dig att stanna, ingen håller en pistol mot din panna

Du är högsta vinsten jag nästan vann! Jag undrar så hur det skulle gå om du och jag fick vara vi två♥

Helgen!

Yes jag lever, bara lite dåligt med uppdatering. I fredags kom Jenny hit på kvällen, så hon, jag och Linus satt och kollade på Idol, Kändisdjungeln och sen Pireates lite senare. Jenny och jag passade på att snacka lite om det mesta som vi alltid gör, jag kan verkligen sakna våra stunder om jag inte treäffat henne på länge!

Igår sov jag länge som fan, frukost vid typ 3. Sen spenderadews dagen framför "Run's House" som hade marathon på MTV hela dagen och på kvällen blev det bio där vi såg Publis Enemies. Grym film men galet mycket skottlossningar och en extremt skön Johnny Depp!

Idag har vi inte varit utanför dörren på hela dagen. Det va Run's Houde på Mtv idag med, underhållning på hög nivå. Nu har vi ätit middag och chillat galet. Linus har fixat så  jag har massa musik på min dator, vilket är bra! Nu är han i duschen och när han är klar blir det först Kändisdjungeln och sen Film, mys!


Whats happen in Magaluf stays in Magaluf!








Fyfan vad jag saknar det!♥


En hel helg!

Godmorgon! Jag vaknade av ett väldigt fint sms för en halvtimme sen "gissa vem som är påväg till stockholm?<3" och ja det är sant, äntligen! Även om jag va trött efter nattens hostande så kunde jag inte somna om eftersom jag va hungrig och insåg hur mycket jag har att göra. Så nu efter frukosten ska jag sätta igång då jag inte har så mycket tid, kl 9:50 ska jag vara på centralen. Och vet ni? Jag längtar<3


Man måste skynda sig, skärpa sig och komma i tid. I Stockholm!

♥ "Ne men jag älskar sånna här små morgonäventyr, för varför ligga kvar i sängen när man kan sitta i en busshållsplats mitt i stan och vänta på en buss som aldrig kommer?"
♣ "Det är livet på en pinne! Du njuter av att känna storstadens morgonlukter och se hur mycket ro i själen alla har!
♥ "Så underskattat"
♣ "Speciellt när man mår fucked up också"
♥ "Absolut. De e ju pricken över i:et. Känna huvudverken krypa sig på och hostan i halsen"
♣ "Känna smaken av bakterieslemmet och sen svälja igen, allt kan hända i väntan på bussen"
♥ "Underbara liv!"


Let's get emotional



Jag vänder mig om,
han bara ler
allén är inte så dålig ändå
när du går brevid
och det är så jag säger det..

För du är det är det finaste jag vet


Stamp on the ground

Kortisdag i skolan idag, matte i 1,5 timme och det va allt. Lagom skönt då man egentligen är för sjuk för att gå till skolan. Om man går natur och har så lite matte som vi har är det farkligt att missa en lektion för då är man närmligen körd. Så när jag vaknade och mådde jättedåligt imorse slet jag mig upp och åkte till skolan. När jag kom dit halvt död hade vi bara eget arbete på matten, jag ville döda båda mig, Morteza och någon annan.

Efter matten åkte jag till Lexies skola. När hon slutat gick vi och åt lunch på nått indiskt ställe bredvid, vilket troligen är anledningen till att det kliar överallt just nu haha.

Eftre det direkt hem, la mig i sängen vid 1 och vaknade nu, hade inte ens en aning om att jag somnade. Hostar som aldrig förr och har ett mYggbett på foten. Emoblogg. Idol ikväll, M-I-S-S-A I-N-T-E!



Världens bästa låt♥


When you feel so tired but you can't sleep

Jag nyser och hostar om vartannat, snorar och har ont i huvudet. Jag va frisk i en vecka, sen va det så igen. Jag som verkligen inte har tid att vara sjuk nu! Imorgon blir det först skola och sen date med Malin för fika och massa skitsnack, saknat den tjejen! På onsdag är det skola och sen vipgrej med Lexie. Och på torsdag kommer Linus hit för att vara med mig hela helgen. Och då har jag ju knappast tid att vara sjuk! Kanske bra att jag inte ska ut på krogen nått på typ 2 veckor nu, så jag kan bli frisk för en gångs skull då det känns som det va länge sen jag va frisk sist...


Numera....



Matte D, döda mig långsamt...

And you know how I feel about you

1. Pierca näsan eller tungan?
- tungan
2.Vara seriös eller rolig?
- beror på i vilket sammanhang..
3. Dricka röd eller grön mjölk?
- blå?
4. Brinna upp eller drunkna?
- leva!
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar?
- cpfråga

SVARA ÄRLIGT...

1. Tycker du om någon?
- ja<3
2. Sol eller måne?
- sol på dagen och måne på kvällen^^
3 Vinter eller höst?
- höst :)
4. Vänster eller höger?
- höger
5.Soligt eller regn?
- solsolsol!
6. Vaniljglass eller chokladglass?
- glass som glass!

OM DIG

1. Hur mycket är klockan just nu?
- för mycket för mig...22:42
2. Fullständigt namn?
- Elna Sofia Charlotta Lundgren
3. Vart vill du bo?
- asså Sthlm är ju bra
4. Hur många barn vill du ha?
- två eller tre :)
5. Vill du gifta dig?
- JA!
6. Rullar du spaghettin eller skär du den?
- ..äter den (?)
7. Har du ätit sushi?
- OM jag har!
8. Favoritglass?
- det känns som jag svarat på det här redan...
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet?
- ja inte vet jag
10. Humör?
- trött! glad och lite lycklig

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA

1. Kysst någon?
- nej tyvärr
2. Sjungit?
- haha jaa
3. Blivit kramad?
- jaa av lexie, issa och mamma^^
4. Känt dig fånig?
- hah ne
5. Saknat någon?
- hela jävla tiden<3
6. Dansat galet?
- oja! krogen igår :D
8. Klippt håret?
- nope
9. Gråtit?
- yes
10 Ljugit?
- nej
11. Blivit kysst?
- inte det heller...

GREJER

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?
- hahah ja! injagad i skogen tsm med lexie, herregud va kul det va!
2. Har du en hund?
- nä
3. Tycker du att du är attraktiv?
- hehe ne
4. Sover du helst själv eller med någon?
- med en speciell<3
5. Tror du på spöken?
- yes
6. Tycker du att du är kreativ?
- hahaha verkligen inte!


Söndag

Så nu har jag piggnat till lite, legat och kollat på Kops och National Treasure 2, två grymma filmer! Igår då, vi var på sagt på Catelin i gamla stan. Hade förat lite innan och därinne köpte vi cider och delade på en flaska vin, lagom mycket. Dansade och dansade tills vi inte orkade mer. Då blev det en barfotaprommenad till slussen och donken, såklart! En mycket lyckad kväll...och idag är det söndag och allt vad det innebär.

Jag ska nog inte göra så mycket idag, lite plugg och en prommenad med mamma lite senare tror jag för att sova tidigt ikväll då jag börjar 8:50 imorgon. Först blir det att städa rummet och middad, taco, bästa bakismiddagen ever!


Vi snubblar in på klubben och vi gör det med stil!

Cattelin igår. Förutom att det va ganska så trångt och varmt och halvt dålig musik så va det ändå en lyckad kväll! Skriver mer sen, nu är det frukost som gäller. Tänkte bara medela att jag lever, även om det är knappt...

Helg hela helgen!

Igår mötte jag upp Jenny, Unity, Lexie och Issa vid 9 för att föra på Nivå. Där inne träffade vi Danne, Robert och deras kompisar. Satt där i någon timme innan vi drog till Metro. Metro va ett sjukt nice ställe med typ en megabur som dansgolv och en övervåning med massa bord och soffor. Framåt 2 drog vi hemåt, vilket slutade med att mitt tåg blev försenat så jag missade bussen. Jag gick hem 3 km kl 3 på natten med klackar och en för tunn jacka. Som tur är har jag världens bästa vän som underhöll mig hela vägen hem istället för att sova. Tack för det skruttis♥

Idag har hittils varit största chilldagen. Slapp bakfyllan idag men är inte direkt pigg för det. Nu har jag precis duschat och ätit, så snart är det dags att börja tagga lite igen. Ikväll blir det krogen igen, nicenice! Älskar att vara 18! Haha.


Lights will guide you home and I will try to fix you



If you never try, then you'll never know...


:)

Förut: chill och prat med linus
Nu: middag
Sen: dusch
Ikväll: krogen med lexie, issa och mira

Friday baby!

Det känns som att jag försummat bloggen lite, sorry för det. Blogglusten har väl inte varit på topp och igår mådde jag så jävla dåligt så jag knappt gjorde något alls, inklusive att inte blogga. Igårkväll började i alla fall dansen och det är alltid lika roligt. Vi har fått en ny lärare men hon är bra hon också och vi hade en sjukt rolig korreografi igår, we like!

Ledig idag, som vanligt. Det är alltid skönt att vara ledig på fredagar så man hinner vila och förbereda inför kvällen. Ikväll blir det kanske förfest och sen krogen med bästavän. Vi satsar på en lyckad kväll i vilket fall som helst.


I'm just a girl



Han är så bäst, man blir kär!


När alla andra är i skolan...



Hahah min dator är sjuk...men jag gillaren!


Det är inte varje dag...

Jag vaknade 05:45 av att mami kom in med presenter, godis och levande ljus och sjöng för mig. Söta hon! Vi kramades, bytte presenter och kramades lite till. Jag fick en nya, jättejättejättefin och bra bärbar dator och hon en grön iPod nano. Vi fyller ju trotsallt 18 resp 50 år idag!

Nu har jag varit i skolan en stund och är hemma igen, ska bara chilla runt idag på dagen, fixa med min nya älskling och kanske åka till farsta en stund. Sen ikväll kl 19 kommer hela famlijen och de närmsta i släkten + Markus och Lexie samlas på en restaurang vi hyrt för att fira oss. Jag ska ha så kul med mina närmaste, få så mycket presenter och dricka så mycket champagne och vin! Haha. Sen efter det blir det utång med massa tjejer, galet roligt!

Igår va jag...


och

Idag så...


och till slut

Ikväll ska jag få...


B-day!

Ny dator, ny dator, ny dator!


I made it!


Typ snart!

15 minuter...
Jag är nervös, varför vet jag inte. Åh lite panik, själva grejen är skrämmaande. 18 år! Fattar ni...?


Hemma hos Hökby's

Hemma hos mig just nu är det lite kaos. Eller snarare cirkus. Mamma tvingar mig att städa rummet (jag är ju trotsallt bara 17 år!), jag vägrar (jag är ju fan 18 år...). Enligt henne har hon rätt, elingt mig har jag rätt. Hon är ju faktiskt 49 år, när hon är 50 kan hon få bestämma. Grejen är bara den att jag är 17 år och kan få bestämma när jag är 18. Det finns ett problem, jag kommer alltid vara 17 sålänge hon är 49 och 18 när hon är 50.

Så blir det när man matchar födelsedagarna på det här sättet. Cirkus@Sköndal!


Welcome to the club

6 timmar till födelsedag
1 dag till svensk krogendebut
2 dagar till dansen börjar
3 dagar till helg
4 dagar till kryssning
5 dagar till Grönan med jobbet
8 dagar till VIP-shopping (haha det lät...)
9 dagar till en hel helg med Linus

Det går bra nu...


Snart sååå

Sitter här med fet träningsverk och det är faktiskt skönt. Jag tycker om träningsverk och känslan av att man tränat. Körde bodypump igår och ni som kört det vet hur ont det gör om man inte kört på ett tag. Men men, jag gillare! Idag ska jag in till stan för min absolut sista shoppingrunda som omyndig, hur bra känns inte det? kanske ska passa på att snatta eller nått haha.

Sen ikväll blir det nog lite träning och sova tidigt, upp typ 6 imorgonbitti. Fast jag kan omöjligt tillåta mig själv att sova innan 12 inatt, måste ju njuta av alla mina timmar som födelsedagsbarn...


RSS 2.0