That's what friends are for

Jag som skulle gått ut ikväll, men nej. Bestämde ganska tidigt för att bara ta det lugnt, så sliten som jag är, sjukt. Smsade Jenny och kollade om hon skulle vara hemma ikväll, vilket hon skulle, och gick dit vid 19-tiden. Där va hennes bror, hans flickvänn och kompis som förade innan krogen. Därför blev vi bjudna på drinkar, haha i mjukiskläder. Kände mig något lodig...men det va nice! När dom hade gått satte vi oss på ballkongen och jag fick berätta om mitt liv de senaste 4 veckorna. Eftersom det hänt en del i mitt liv sen dess så va det behövligt! Efter ett tag gick vi in, bakade kladdkaka och gjorde te och gick ut igen. Tack för en mysig kväll tjejen!


Synd att du är så söt

Åh jag är så trött! Det är nu det märks att jag jobbat 165 timmar de senaste 4 veckorna, all min kraft är som bortblåst. Jag känner mig sjukt otaggad på allt och är tyup påväg att bli sjuk, blä inget känns bra. Fredagskvällen ska jag nog spendera hemma hos jenny med te och massa skitsnack. Vi brukar ta kvällspromenader och prata om allt och nu har vi inte setts på länge så det ska bli härligt.

Imorgon blir det prideparaden med lex på dagen och sen något form av krök på kvällen. Söndag Lady Gaga på grönan och sen är det en ny vecka. På tisdag är det bara 1 vecka till Magaluf, det känns helt jävla sjukt! Vi 2 på äventyr i världen, hur ska det sluta. En sak är säker och det är att vi kommer stå som två frågetecken på arlanda med våra rosa resväskor och undra var fan vi ska. Två små blonda saker genom säkerhetskontrollen, herregud. Men åh vad jag längtar!



Det är hårt att vara tjej...

"Boys are all the same and they only get judged by what they think!"


Nu ska jag åka och träna

Lalalalalalalaaa I wanna start a fight!



Vi drar ju dit om 12 dagar dårå...

Jag är en vampyr, jag suger och spyr

Efter  middagen var jag och mamma ute och körde. Jag körde för första gången på trafikerade vägar, en sväng runt här i sköndal, bort mot skogskyrkogården och sen bakvägen till flatenbadet och hem igen. Jag va uppe i 70 km/h - asläskigt. haha men det gåt bättre nu i alla fall, har använt 4:ans växel också, jag är grym.

Vi stannade i centrum och hyrde låt den rätte komma in. Jag visste att "jag är en vampyr" skulle varit signaturmelodin till filmen för att den handlade om vampyrer, men jag hade inte fattat att låten handlade om filmen. Filmen va sjukt konstig och låten är asgrym, konstig blandning haha!

Helt slut efter öland funderar jag på att sova snart. Ska i alla fall sätta på en annan film och lägga mig i sängen. Har lovat att inte somna före 11 eftersom Linus ska ringa när han slutat. Tycker synd om stackarn som fortfarande jobbar i det äckliga köket på ekerums camping.


King of the bongoooo

DAGENS VILL HA: ny dator
DAGENS KLÄDSEL: just nu bikini och Linus tjocktröja
DAGENS SMINK: solpuder, mascara
DAGENS FRISYR: långt och blont
DAGENS HÄNDELSE: shopping med bästis som jag inte träffat på 3 veckor
DAGENS LÅT: viva la vida - coldplay
DAGENS PLANER: har som sagt varit i stan, nu ska jag äta och sen övningsköra :)
DAGENS SAKNAD: öland, linus, alexandra, ludde, lea, sandor 
DAGENS DUMMASTE: skavsår i högklackat mitt i stan 
DAGENS SJUKA: trötthet
DAGENS DROG: min nya parfym :D 
DAGENS ROLIGASTE: jag och lex tillsammans i stan!
DAGENS FAVORIT: mami
DAGENS KÖP: skor, jeansväst, parfym, plånbok, tröja, bikini...shop til' you drop!
DAGENS GODIS: nada :O
DAGENS HUMÖR:trött efter 4 veckors jobb på öland, glad men samtidigt vemodig. typ.  
DAGENS ORD: "tack mamma"


Morning Skööööndal!

Godmorgon! Åh jag har sovit i min nya säng, ni kan inte föreställa er hur skönt det va efter 1 månad i husvagn. Jag sov med alla mina 4 kuddar i min nybäddade säng och låg och höll om tröjan hela natten. den luktar fortfarande lika gott...
Vaknade nyss av att mormor ringde, dödstrött. Nu börjar det kännas att man inte suttit ner på 4 veckor, aja det gör inget för jag ska ändå göra en del saker idag. Jag ska träffa den person jag saknat mest av alla den här tiden. Bästi♥ Vi ska ses redan vid 12 eftersom vi har en del att göra, vissa saker som ska köpas innan vi åker :D

Nu ska jag dusha i min dusch för första gången på ...jag vet inte hur länge...1 månad!

Alla vägar har sitt pris

I just want you for my own, more then you will ever known.
Make my wish come true, all I want for present is you <3



Inatt va jag på piren, på öland. Min hand i en annan hand. Lukten av trygghet.
Inatt kommer jag vara i sängen, hemma. Min hand under kudden. Lukten av tröjan.

Jag vill att livet ska få vara just såhär

Hej mina vänner! Vet ni? Jag är hemma!

Till att börja med så ber jag om ursäkt att jag inte bloggat på länge men den senaste veckan har jag jobbat mellan 9 och 12 timmar om dagen så jag har inte haft ork eller tid. Men nu ni, nu så ska jag skriva minst 2 inlägg  om dagen tills vi åker till spanien! Vilket vi gör om 2 veckor exakt...galet!

Jag tänkte summera mina 4 veckor lite, men jag insåg nyss att det aldrig kommer gå. Ni vet hur mycket jag led i början, ni har ju läst...det gjorde jag också. Mina arbetstider och all skit jag fick, saknaden av alla hemma och avståndet hem. Det var ett rent helvete. Samtidigt va helvetet också det bästa som fanns, alla människor jag träffat. SOM vi bråkat i köket under stressiga kvällar och som vi skrattat åt det efteråt. Varje kväll har vi slutat runt 23 och städat hela köket tull dunkande musik. Packat ihop samtidigt och sedan suttit ute allihopa till kl 4 på morgonen. Vaknat som vrak kl 10 morgonen efter och börjar kl 11. V-a-r-j-e d-a-g! ,,,och det har varit det bästa som funnits.

Idag hann vi inte längre än in i bilen innan jag böjade gråta. Kemal, Said, Alexandra och Linus stod och vinkade av oss när vi åkte. Alla grät, jag grät och pappa grät.

"Det här stället kommer aldrig bli detsamma utan er"

Russian roulette isn't the same whitout a gun

Skit. Jag somnade typ vid 18 och vaknade 20. Mår ännu mer illa och vill ännu mer hem. Skitställe, skitväder, skitgrej. Ledig ikväll, skönt men jobbigt. Vad ska jag göra? Hur ska göra det? Lika bra att sova. Började 11 igår, jobbade fram till 21. Vid midnatt staratde vi grillen och tog fram cidern, Coffe åkte hem idag och vi skulle ha lite trevligt innan han drog. Synd det eftersom han var den som gjorde mina arbetsdagarr roliga, han som fick mig att skratta och han som va den snälla i allt det här. Han hjälpte mig med allt. Det va även han som påpekade hur cool jag var och hur mycket han gillade min stil. Det är altlid kul att höra. Måste också ge cred till Alex, fyfan vilken snäll människa! kommer sakna min romie när jag åker hem, åh. Som tur är ska hon komma till sthlm och supa mig under bordet om 1,5 månad...haha! Nu ska jag duscha och sen...jadu jag vet inte. Sitta och stirra in i väggen? Gå i skogen? Sova? Ut och bada i regnet? Gråta? ...nej jag vet faktiskt inte.

What doesn´t kill you can only make you stronger

Nu är det högsäsong på riktigt. 8,5 timmars arbete utan rast igår. Konstant rush, arga kunder, arga chefer, arga pizzabagare och en jävligt förbannad jag. Dessutom 40000:- i kassan, vilket betyder rekord! Fyfan vad jag jobbar, ingen kan föreställa sig slitet och slaveriet. Det är 4 gåbnger mer arbete än när vi kom hit från början. När man slutar på kvällen vid 22:30 är man så uppe i varv att man somnar tidigast kl 4 varje natt. Det är sick! Men nu är det bara 9 dagar eller nått kvar, sen ska jag hem! Fyfan vad jag är stolt....jag kommer klara det här, jag ger aldrig upp!

Idag 16-23.

Jag vill bara hem, hemhemhem!

5 dagar sen sist, dålig bloggerska! ...eller ah stressad bloggerska. Den senatste veckan har jag nog jobbat 60 timmar, 10 om dagen och ingen vila därimellan. Högsäsong nu. Det här är hemsk, jag gråter för jag är så jävla trött varje kväll. Jag är som en liten slav för vissa och gör allt jag blir tillsagd, men vafan jag ska ha pengarna! Idag tex. skulle jag varit helt ledig hela dagen men istället valde jag att ställa upp för en tjej som skulle bort och därför jobba 17-22. Nu kommer chefen och frågar om jag kan böra 13 istället. Så från att vara ledig ska jag jobba 9 timmar. Och vet ni vad det värsta är? ...man får ingen uppskatning eller något, allt bara tas förgivet. Jag hatar det...Idag är det bara 12 dagar kvar, sen kommer jag hem. Jag längtar så jävla mycket! Nu känns det som tårarna ska komma igen, bäst att sluta. Ha det, saknar er!

Prinsessa av sand

En liten update! Åh vad jag saknar alla där hemma, det så är tråkigt här. Man vill ju nästan spy faktiskt. Jag jobbar ungefär 7 timmar om dagen och sliter som fan, jag är typ konstant hungrig och känner mig som en riktig bonde. Vädret är piss och snart kommer hela ön blåsa bort, inklusive husvagnen jag och alex bor i.

Vill ni veta en otrolig sak? I förrigår när jag jobbade och hade jättemycket att göra så ser jag hur pappa kommer gåendes utanför luckan och håller något litet i handen och säger "kan du ta hand om den här?" till mig. Jag va så stressad och hade så mycket att göra och ser helt plötsligt att det är Ludde han håller i. Helt förvirrad tittar jag mig runt och ser mamma. Helt i chock börjar jag gråta. Mami och Ludde hade åkt buss hela vägen hemifrån för att hälsa på mig! Jag fick sluta redan kl 7 eftersom alla mina arbetskamrater viste om det.

Vi gick och åt glass, spelade minigolf och myste, mami och ludde sov bredvid mig i husvagnen och dagen efter åkte vi tillsammans med pappa in till borgholm. De stannade en dag och mammas kommentar till hela grejen var att jag längtade hem och saknade min famlij, så då kommer min famlij till mig. Hur gulligt? Mami hade dessutom bakat glutenfritt bröd till mig och tagit med eftersom hon hade hört att jag åt dåligt. Jag älskar min famlij mest på hela jorden!

Nu ska jag snart börja jobba igen. Vi hörs om någon dag, jag saknar er.


Faktiskt.

Öland suger! framförallt när jag känner mig så jävla ensam. Jag jobbar heeela tiden och de tycker jag är duktig, men det är fortfarande inte rpligt. jag har flyttat in i en annan alexandras husvagn och det är ju lite bra men jag saknar stockholm och mina vänner. jag är fett lonley...

Jag har placerat dig i drömmen som jag borde ha glömt

Godmorgon alla! Ännu en dag på öland har gått och nu är vi vakna tjalalaa, Vaknar varje morgon a´v att en lastbil med varor försöker ta sig in till varuintaget och vi bor precis bredvid, inte nice! Jag är dock ledig fram till 18 idag, s´då sätter jag igång i gatuköket. Tror det är med mikaela som igår. Lex gick precis in och jobbade, där blir hon till kl 15, så vi får 3 timmar tillsammans idag, wihu! Nu ska jag fixa mig lite, ringa mamma och sen åka in till borgholm med pappa och kanske en annan alexandra. Ha det bra alla, jag saknar er!

Öland baby!



Work all night, work all day

Efter 2 dagar på öland börjar nu den 3:e. Vår husvagn ser ut som skit inuti och allt ligger precis överallt. Campinglife = no way! Iaf...när vi kom i förigår fick vi en dryg timme på oss att göra oss iordning och sen jobbade jag i köket 18-23:30 och lexie i gatuköket 18-23:30. Somna direkt efter det vill jag lova. Sen igår jobbade jag i gatuköket och lexie i glasskiosken 11-17. Efter det hade vi en ledig kväll då pappa körde ut oss till hamnen där vi gick och käkade glass i solnedgången, hur mysigt?!

Vi tog massa bilder men det går inte att ladda upp nu av någonkonstig anledning.

Nu snart ska vi ut och jobba igen, jag jobbar gatukök 11-15 och sen kök 18-23, wish me luck!

So long!

Vaknade för ett tag sedan och mår lite för dåligt för det här äventyret. Vi som hade sagt ingen sprit dagen innan för att bilfärden ner till öland kommer bli alldeles för jobbig då. Jo tjena, här sitter jag bakis och stirrar in i väggen en halvtimme innan vi ska åka. Att klockan är typ 7 på morgonen gör inte saken bättre heller.

Jag har i alla fall duschat (vilket va nödvändigt och ett mission i sig) och packat ner de sista småsakerna. Snart lämnar jag mitt hem och min säng för 1 hel måndad, blandade känslor. Men jag vet också att jag kommer jobba jättemycket och tjäna massa pengar, spendera mycketmycket tid med min bästa kompis och ha en alldeles jättebra sommar. Det får ni också ha, vi hörs där nere.


Summerplans

Ikväll har vi varit på poolparty i huddinge. Det va ett väldigt soft ställe och verkade trevligt till en början. Men det blev en tidig kväll då vi inte kunde vara kvar på grund av att vissa människor är alldeles för avundsjuka och elaka rakt igenom. Jag tycker man har gått lite för långt om man snackar skit om någon man inte känner och det är inte okej att göra någon ledsen på grund av sina åskiter, inte någonstans!

Jag hittade också lite bilder från gbg nu i veckan, titta och njut!








Vi åker om sagt till öland imorgon. Lite planerat eftersom vi skulle åkt torsdag egentliten. Nu är i alla fall allt packat och imorgonbitti drar vi. Kommer ha både internet och telefon men kommer också jobba hur mycket som helst. Ha en superbra sommar, jag uppdaterar så ofta som möjligt!

RSS 2.0