Tänkte åka till jobbet. Kan inte ens hålla...

img_3501 (MMS)

Tänkte åka till jobbet. Kan inte ens hålla mig därifrån när jag är ledig! Normalt? Haha


23 Juli

Hej finisar! Förlåt för en dålig uppdatering men jag har varit lite upptagen som ni kanske både sett och märkt. Kom hem från Gotland kl 12 i torsdags och var på jobbet kl 13 och sedan dess har jag jobbat och sovit typ. Jobbade heldag igår, från 10-19 och stängde butiken själv för första gången. Det gick hur bra som helst och jag var aningen trött när jag kom hem. Idag jobbar jag igen men ska först åka och träna. Så vi hörs ikväll!



Dagens jobb-outfit!

img_5626 (MMS)

Dagens jobb-outfit!


14 Juli

Har försökt sova i 2 timmar nu men jag bara ligger och hostar. Ena stunden är det dessutom jättevarmt och andra iskallt. Varmt med täcke och kallt utan. Jag har inte tid att bli sjuk nu, jobbar hela helgen och åker till gotland på söndag. Längtar så jag dör!

Kanske ger hon kärleken en andra chans?


<3

img_4983 (MMS)

<3


Nya naglar!

img_8642 (MMS)

Nya naglar!


13 Juli

Hej finisar! Hoppas att ni har haft en bra vecka, våran har varit grym! Kom hem från magaluf igårkväll och jag saknar solen och värmen redan. och alla goda drinkar och sköna norrmän! Vi har haft en grym vecka och allt har varit perfekt, förutom att vi blev lite sjuka och att jag bröt en nagel. Tear. Hinner inte skriva mer om resan nu, lägger upp bilder snart istället. Nu ska jag gå till farsta och fixa mina naglar och sen börjar jag jobba kl 13. 20 meter från nagelsalongen haha. I eftermiddag är det grillkalas hos storasyster som fyller år idag. 30 barre! Grattis min fina systeryster! ♥

12 Juli

HEMMA


Ikväll dygnar vi! Arlanda om 5 timmar!!!!

img_3254 (MMS)

Ikväll dygnar vi! Arlanda om 5 timmar!!!!


Last chans workout

Kom hem från min last chans workout på gymmet för en stund sen, nu blir det ingen mer träning på en vecka. Möjligtvis en powerwalk om någon timme, känner redan att jag har lite abstinens haha. Har precis ätit lunch men är fortfarande hungrig. Ska packa ner mitt kaos nu och sen powerwalka och powernapa innan jag åker. Peace out!



Magaluf -09


Veckans träning v.26

Måndag:
 VILA
Tisdag:
→ Rygg + 30 minuter crosstrainer
Onsdag:
→ Ben + 30 minuter crosstrainer
Torsdag:
→ Biceps & Mage + 30 minuter crosstrainer
Fredag:
→ Axlar + 30 minuter löpning
Lördag:
VILA
Söndag:
 VILA

Morgonpromenader
Gympass (2 timmar 10 min)
Konditionspass (2 timmar)

ooppsie!


Secret love

Jag undrar ibland varför vissa saker ens finns. Hemligheter till exempel. Jag hatar hemligheter. Jag hatar att veta att alla har hemligheter och jag hatar att ha hemligheter. Speciellt en sån hemlighet som jag är tvungen att ha nu, speciellt för den personen som jag måste ha det för och speciellt en sak som det här. Jag vill berätta och visa för alla, för det här får mig att må så bra! Men det ska alltid komma något ivägen och jag är så himla dålig på att hitta det rätta tillfället. Jag bara önskar att jag kunde berätta utan att det skulle vara konstigt.



SMS-inlägg

img_3578 (MMS)


Shopping och sightsing ute på landet

img_0255 (MMS)

Shopping och sightsing ute på landet


Färdkost

img_3175 (MMS)

Färdkost


Helt spontant ska vi på roadtrip! Living t...

img_3703 (MMS)

Helt spontant ska vi på roadtrip! Living the dream!


1 Juli

Dåligt med updates här på bloggen. Jag vill säga förlåt men jag har helt ärligt inte haft tid. Nytt jobb, gammalt jobb, träna, äta, fixa inför magaluf, sova, fira midsommar och mysiga kvällar. Då har man inte tid att blogga. Haha. Nu har jag dock det för jag har redan sovit, tränat, ätit, fixat inför magaluf (växlat pengar och köpt högtalare) och ikväll ska jag ha myskväll. Det var det, vi hörs sen!

Btw, 1 juli idag! Sjukt.


Alltid

Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojade bara."
Lite kunskap bakom "jag vet inte."
Lite känslor bakom "jag bryr mig inte."
Och lite smärta bakom "det är lugnt"

RSS 2.0