♥ Dag 1 – Presentera mig själv




Det här är de två bilder jag hittar som jag tycker beskriver mig bäst. Inte att vara brun och dricka vodka på kos, utan att vara helt galen och rosa. Jag föddes 2 september 1991, på min mammas 32 årsdag. (ja vi fyller år på samma dag). Jag är alltså 19 år och 3 månader. Jag är den minsta jag vet och jag gillar att vara liten. När jag inte jobbar på jobbet så jobbar jag på teatern, spelar teater och tränar.

Jag har varit med om att människor förvånats över mig väldigt många gånger. Jag kan ge ett blygt och tillbakadragande första intryck men om man lär känna mig märker man att det är min raka motsatts. Jag brukar ta för mig rätt bra. Jag gillar det. Jag är också väldigt bra på att säga vad jag tycker och jag älskar att disskutera saker, vilket brukar betyda att jag aldrig ger mig.

Jag kan ha världens humörsvängningar. På riktigt. Jag kan ha haft världens bästa dag och vara på jättebra humör, men såfort jag kommer hem kan jag bli jätteledsen och börja gråta utan att veta varför. Jag kan också bli lika arg utan att heller veta varför. Men som person är jag nog den gladaste jag vet. Jag brukar tro att jag är korkad och inte förstår saker men är nog egentligen smartare än jag tror. Jag brukar få folk att skratta, jag skrattar åt allt och jag älskar allt som gör mig glad.

Det finns 5 saker jag älskar mer än något annat.
ett, min familj
två, miniteatern
tre, gymmet
fyra, musik
fem, rosa

Utmaning

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första.
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats.
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


Vi börjar ikväll :)


30 November

Jobbar, tränar, äter, sover, teatrar, dricker drinkar, dansar, jobbar, tränar, äter och sover. Mitt liv.
Nu: Träna


Baby, I believe something's burn strong between us

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you
Sharing everything you do

Första Advent

Första Advent. Allt är så juligt hemma hos oss, andventsljusstakar, julstjärnor, julmusik, röda blommor, lussebullar och massa snö. Åh. 26 dagar kvar till julafton. Jag har precis vaknat och ätit frukost, ska snart börja göra mig iordning och åka till gymmet. Hade tänkt ta bilen men vet inte om jag vågar, haha. Ikväll är det adventsmiddag hos mormor. Mysig söndag!

27 November

Igår åkte jag direkt från jobbet hem till Alexandra på middag. Vi åt, pratade och drack cider. Vid 22-tiden åkte vi in till stan och mötte tjejerna. Drack drinkar och dansade hela kvällen. Jag hann också med världens vurpa i trappan och är blå på hela högersidan av ryggen nu. Haha. Resten av kvällen är hemlig. Vi hade i alla fall en riktigt bra partykväll, tack tjejer!

Sov typ 2 timmar och åkte in till teatern imorse. Har precis kommit hem och är helt död. Ska lägga mig i soffan och kolla på film/sova. Ikväll blir det nog väldigt lugnt.


Fridaynight

Taggmode hemma hos Alexandra! Snart utgång med bästa tjejerna och killarna. Taggad!

Big Brother

Detta hittade jag på filmcafe.se
Jag dör. Äntligen!



So good to be bad

Idag har jag jobbat hela dagen, suttit fast i snön och hämtat ut mina nya skor. Det va som jag trodde, mina nya kärlekar. Nu middag, sen paradise och sen bad. Imorgon är det fredag och jobb, middag och utgång planerat.


25 November

Godmorgon! Det är morgon hela tidenn. Jag är så trött, jag vet inte vad det är för dag och jag vet knappt vad jag heter. Åh, ge mig helg! Jag hade tänkt åka och träna men för första gången på länge så orkar jag inte. Det får bli vila veckan ut. Tror det är bra för min kropp, som gör ont hela tiden. Ska åka till jobbet om en kvart. Jobb 8-14 och sedan mini 15-16:30. Idag är det 25:e (=lön) och imorgon är det fredag. Det är nog det enda bra med den här dagen.

24 November

Idag har jag nog haft världens bästa dag på jobbet. Jag älskar min arbetsplats och jag älskar människorna. Vi skrattar, pratar, bråkar, och skämtar oss igenom dagarna. Och jobbar, ibland. Fick dessutom skjuss av Erica imorse så jag slapp åka i snökaoset. Efter jobbet hade jag och Nathalie babygruppen på teatern och idag var alla föräldrar ute. Alla barn var själva. Själva och jättejätteduktiga. Mina fina! Det har varit en riktigt bra dag. Förutom när jag skulle hem. Det tog 1,5 timme från st eriksplan till sköndal. Snö to the kaos! 


 

saknar värmen


23 November

Jag råkade köpa ett par skor idag från Nelly. 2 dagar innan löning. Men jag blev kär och kärlek har inga gränser.



Matsumoto 3 SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

my loves


22 November

Det var som jag trodde. Det blev världens bästa måndag. Av flera anledningar. Hoppade över gymmet imorse och åkte direkt till jobbet. Jobbade 6 timmar och åkte sedan till teatern och hade lektion med barnen och sen egen lektion efter det. Blev hämtad av mamma och åkte hem och fick middag. Lyx. Har precis kollat på Paradise och nu är det Ung & Bortskämd. Bra Tv-kväll!


Mina Hjärtan

Jag har världens finaste syskonbarn. Mina små hjärtan ♥


21 November

Godmorgon! Gick upp onormalt tidigt imorse och var på gymmet redan kl 9. Körde ett riktigt bra axelpass + 40 minuters kondition. Är helt slut nu. Har precis ätit lunch med Markus och sitter just nu och kollar på reprisen av idol. Får se vad jag/vi ska göra resten av dagen. Måndag imorgon och jag längtar. Av flera anledningar. Tror det kommer bli världens bästa måndag!

19 November

Är inte alls ledig idag. Har jobbat sedan 9 och ska jobba ett par timmar till. Men jag älskar att vara här så det gör inte så mycket. Förutom att jag fryser ihjäl.


18 November

Världens längsta dag. Det känns som den aldrig ska ta slut. Jag kom till jobbet redan kl 8 och hade knappt något att göra, så jag satt bara och snackade skit i 4 timmar. Bästa jobbet! Efter lunch skulle alla iväg på någon utbildning så jag fick sluta. Har fortfarande inte blivit frisk och mådde rätt dåligt på dagen så Matilda fick ta vår grupp på teatern idag så jag kunde åka hem. Är ledig imorgon och ska vila ihjäl mig hela helgen. Måste bli frisk någon gång.



Don't touch what you can't grab


bättre bild på nya håret


Cirkel of Life

Jag trodde aldrig jag skulle kunna tycka om någon igen. Jag försökte i nästan ett år, på alla sätt jag kom på, men jag kunde inte. Tills jag träffade dig. Sedan första dagen behandlade du mig som en prinsessa och jag föll direkt. Alla mina krav jag haft på hur en kille ska vara försvann. För du uppfyllde inget av dom. Du var helt annorlunda. Motsattsen till det jag egentligen ville ha. Men så jävla bäst. Du vände min värld rätt igen. Jag blev kär. Men du var inte berädd. Du var inte berädd på mig. Jag föstod det och accepterade det. Men jag saknar dig. Fortfarande. Så jävla mycket.



17 November

Godmorgon! Sovmorgon idag eftersom jag inte behövde jobba. Kollade mig nyss i spegeln och fick en chock, håret är verkligen jättemörkt. Men jag gillar det, det är precis som jag ville ha det.

Nu har jag i alla fall precis ätit frukost och ska snart åka till gymmet med mamma. Hon ska simma och jag ska träna. Kondition och ben. Sen saftkalas på teatern med babygruppen. Pluttisar ♥

Jag är kär



Jag dör. Wildflower by Kenza.


Mörkbrunhårig




Nu är jag mörk på riktigt och så klippte bara topparna så det är fortfarande lika långt. Är meganöjd! Bilden är sunkig och så fick jag inte bort ramen, men det kommer en bättre snart. Lovar.


16 November

Hola! Sitter på jobbet och käkar lunch. Alla andra drog precis, så nu är det helt dött. Och lite skönt. Jag har sådan sjuk träningsvärk i rumpan efter gymmet igår och så var jag och tränade imorse innan jobbet också, så nu kan jag knappt gå. Skojar inte. Efter lunch ska jag bara jobba 1 timme och sedan till frisören. Planen är att färga håret ännu mörkare och bara klippa topparna. Men man vet inte, jag har en tendens att ändra mig i sista sekund. Jag är hemma ikväll någongång, då får vi se hur det blev.

Who says?

Who says I can't get stoned, call up a boy that I used to know and fake love for an hour or so?
Who says I can' get stoned?


Hår

På tisdag ska jag till frisören. Jag hade tänkt färga håret ännu mörkare. Mörkbrunt. Och klippa topparna. 1 mm.


sommaren -07



sommaren -09


vintern -09


i sommras


nu



14 November

Slappis-söndag. Mår faktiskt lite bättre än igår men känner mig änd sjuk. Jag har kollat på tre filmer idag och när jag inte legat i soffan, har jag suttit vid datorn. Är hungrig och trött hela tiden. Imorgon är det måndag och jobb x 2. Känner mig faktiskt taggad på att jobba efter att bara (nästan) varit hemma i 1,5 dygn nu.

Luftrörs-någonting

Mamma: Ta den där hostmedicinen nu!
Jag: Den smakar ju skit.
Mamma: Kom igen, du är snart 20 år!
Jag: 19..
Mamma: Snart 20.
Jag: Jag är lika mycket 20 som du är 52!
Mamma: Jag är inte 52!
Jag: Nej juste.
Mamma: Okej, ta hälften då.

Jag har förövrigt början till lunginflamation. Känns ju jävligt bra..

After Work

Hej! Jag kom precis hem från en grym men tidig kväll. Jobbade länge idag och mötte Matilda i Gamla Stan direkt efter jobbet. Vi gick till Vapiano och åt middag. Jag åt världens godaste (och största) pizza. Åkte vidare och mötte Kim på kungsholmen där vi fortsatte vår After Work med goda drinkar. Riktigt mysig kväll med två finisar. Blev dock en väldigt tidig hemgång eftersom både jag och Matilda är sjuka och hade jobbat sedan 8 imorse. Nu ska jag ta morfin-hostmedicinen och sen gå och lägga mig. Mår skit. Imorgon är det Mini hela förmiddagen och jag kan inte vara sjuk. Lovie<3 

12 November

Godmorgon! Jag skulle egenligen varit och tränat nu men kl 2 inatt började jag hosta och somnade inte om förns halv 5 imorse. Jag är så jävla trött på den här hostan nu. Har inte sovit mer än 4 timmar per natt den senaste veckan. Kill me. Jag ställde i alla fall om klockan och gick upp för en halvtimme sen. Kommer komma lite sent till jobbet, men så får det vara. Jag har precis tagit ett bad och håller nu på äta frukost. Min tatuering är nästan helt läkt så jag fick äntligen raka benen, första gången på 10 dagar. Haha. Så skönt!




Idag blir det som sagt jobb några timmar och sedan in till stan för middag och AW med Matilda och kanske Kim. Ciao!

Welcome to Paradise

Idag har jag inte gjort någonting vettigt what so ever, förutom 1 timmes jobb på mini med babygruppen. Gud va jag hade saknat dom ♥ Annars har jag suttit mer stilla idag än jag gjort sammanlagt i hela mitt liv för att bli av med den här hostan. Eller i alla fall försökt. Jag kan verkligen inte sitta still och det har inte hjälpt heller. Haha.

Snart är det dags för Paradise. Pandoras ask ikväll. Sen ska jag städa min garderob och kanske mitt rum också. Ska inte gå och lägga mig förns jag däckar. Måste få sova inatt. Ska till doktorn imorgonbitti och måste fasta from ikväll. Wish me luck.


10 November

Du heter: Sofia

Smeknamn: Fia, Fian, Hjärtat

Låt som du sörjer till när du är ledsen: The Rose


Beroende av:
Träning, kläder och musik


Vad får du oftast komplimanger för?
Mina ögon, mitt skratt och att jag oftast är så glad

Hur imponerar man på dig? Ha stil och vara omtänksam

Brukar du skratta för dig själv? Hela tiden. Haha.


Var bor du?
 I Sköndal

 

Hur svarar du i mobilen? "Hej"


Vem ringde dig senast?
Markus


Vem ringer dig oftast? Mamma :)
 

Brukar du komma i tid: Alltid. Orkar aldrig sitta hemma och vänta


Hur känner du dig nu:
Glad och trött. Har knappt sovit nått inatt pga den där jävla hostan :(



Vanligaste färg på dina kläder: Svart, svart & svart

Favoritdryck på morgonen: Kaffe eller te :)


Vad är det godaste du vet:
 Guacamole. Haha.


När brukar du oftast gå och lägga dig:
För sent.

Sysslar du med någon idrott: Gym

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, men intresse

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Se hur mycket jag kunde äta tills jag mätt och bänka 100 kg på gymmet

Är du nöjd med ditt liv: Ja, mycket :)

Vad gör du i morgon: Är hos doktorn på dagen och tränar på eftermiddagen


Vad är det värsta du vet?
Mycket


Delar du äkta vänskap med någon?
Ja med två

En speciell dag du minns: 3 Oktober 2009


Du samlar på: 
Änglar 

 

  

Gillar du djur? Nej
 

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Lexie, Markus eller Mamma

När grät du senast: Inatt när jag höll på dö


Vad skulle du göra om du vann en miljon:
S H O P P A och köpa en bil


Vill du gifta dig:
Ja, om några år

Vill du ha barn:
Ja, många


Vad dricker du helst när du är törstig:
Cola Light eller vatten

Är dina föräldrar skilda eller tillsammans: Skilda


Har du någon gång gråtit dej till sömns:
Oja!




9 November

Hallå! Snökaos ute! Herregud va det snöar, helt sinnes. Smart som jag är så tog jag vita tygskor imorse och det skulle jag inte gjort. Mina tår var isbitar innan jag var framme vid tunnelbanan när jag skulle hem från jobbet. Som tur är har jag världens bästa mamma som hämtade mig halvvägs. Idag har jag tränat och sen jobbat hela dagen. Var så trött eftersom jag knappt sov något inatt heller. Jävla hosta. Men jag fick ändå mycket gjort och kan nog vara ledig imorgon. Ska snart äta och sedan duscha och kolla på tv resten av kvällen. Får julskinka till middag. Helt juligt!

7 November

Gash! Klockan är inte ens 06 och jag är vaken, har ätit frukost, packat ihop mina saker och är redo att gå. Jag har knappt sovit något inatt för att jag har hostat så mycket, jag har så ont i magen och det är -6 (!!) grader ute. Tur att jag ska få träffa mina små barn i eftermiddag. Annars hade jag nog inte överlevt..

Our Generation

I fredags kom Lexie hit till mig och lagade mat och drack vin. Lite senare kom också Felicia, Bella och Johanna. Vi var här någon timme innan i åkte in till stan. Halvlyckad kväll. Vi skulle ha stannat hos mig tror jag.

Igår var första lördagen sen i somras jag var helt ledig. Lov på mini. Så jag passade på att sova hela förmiddagen. Gick en promenad med mamma på dagen och var med markus hela kvällen. Världens bästa lördag.

Idag började jag dagen med att träna. Har sedan varit hos min bror och pussat på min brorson, tittat på en lägenhet och handlat med mamma. Har precis ätit middag och ska bara slappa resten av kvällen. Imorgon är det måndag igen och jag längtar faktiskt. Har saknat både jobbet och mini.

 









6 November


5 November

Ikväll ska jag vara svart och snygg.


Shopping

Nyss hemkommen från stan. Träffade världens bästa vän och köpte mer än jag behöver. Såklart. Nu går det snart inte att komma in i min garderob längre och byrån, där allt som inte är i garderoben ligger, är överfull den med. Det om något är lycka! Nu ska jag vila min fot och vänta på att mamma kommer hem och gör middag till mig. Imorgon är det fredag!



4 November

Enda sen i förrigårkväll har jag varit handikappad. Min fot har varit dubbel storlek och helt varm och röd. Så igår tog det nästan 1,5 timme att komma till jobbet och nästan 2 timmar att komma hem. Haha. Idag är det mycket bättre och jag kunde iallafall sova lite inatt. Har träningsabstinens. Ska kanske åka till gymmet snart och försöka träna armar. Om jag kan stå upp. Sedan ska jag in till stan och shoppa med lexie. Hur det nu ska gå. Imorgon är det utgång hur min fot än ser ut. Jag längtar bara tills den här svullnaden lägger sig så man kan se hur tatueringen ser ut på riktigt!

Så galet nöjd



Jag älskar den!


2 November

Godmorgon!

Today's the day! Jag är så nervös och så taggad. Jag vet inte om jag vet vad det är jag ger mig in på men jag vet att det kommer bli bra. Jag har i alla fall redan varit och tränat och kommit hem, dushat och ätit frukost (igen) och klockan är inte ens 9. Det är tidigare än vad jag brukar vara på jobbet. Ska snart börja göra mig i ordning. Får inte glömma att jag måste ta leggins, måste välja sköna skor och inte sminka mig så mycket. Ifall jag måste gråta alltså. 3 timmar kvar!

1 November

Igår både tränade jag och jobbade extra på TB, vilket var grymt roligt. Har saknat alla tjejer. Saknar alla tjejer. Saknar jobbet. Jobbade i alla fall 5 timmar och blev sen hämtad och fick middag när jag kom hem. Bra söndag.

Idag har jag också både tränat och jobbat. Fast på riktiga jobbet. Lov från teatern så jag satt kvar länge. 7 timmar idag. Cashflow. Har lagat middag till mig själv och tittat på Paradise. Är död. Sovdax snart.

Imorgon. Gah. Nervös. Ska börja med att åka till gymmet när det öppnar. 6:30. Vet inte när jag kommer kunna träna igen sen. Sedan hem och äta frulle och vidare till Jakan. Möta Lexie och tatuera mig. Tänker inte säga vad än. Är trött på att folk härmar. Det är i alla fall på benet och foten. Tatueraren sa i lördags att han aldrig skulle våga tatuera foten. Ondaste stället på hela kroppen. Herregud. House of pain. Tur att Lexie är med och håller mig i handen. Sedan in till stan och träffa bästa Johanna. Så taggad!


sneak peak


RSS 2.0