Nu ska jag spåra lite!

img_3560 (MMS)

Nu ska jag spåra lite!


Dagens

Dagens humör: Glad Glad Glad
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Svarta tunna strumpbyxor, vit tunika och brun kofta
Dagens borde: Ingeeet.
Dagens planer: Åka och shoppa med mami snart, färga håret (äntligen) och träffa markus och dennis
Dagens vill ha: <3
Dagens beroende: Tuggummi som vanligt
Dagens tråkigaste: Hostan
Dagens person: Mami
Dagens irritation: Att jag tappar så mycket hår...
Dagens händelse: Iget so far
Dagens onyttiga: Inget än sålänge men det lär väl komma om jag känner mig sjäkv rätt!
Dagens bästa: D
Dagens låt: I wanna do it


29 September



Förutom att jag har blivit sjuk (en vecka efter min 3 månaders-hosta har gått över) så har det här varit världens bästa dag. Jag har träffat min fina markus och dennis och varit på världens bästa mini. Har skrattat så mycket att min röst är helt fucked och har fått väligt fin respons som teaterlärare. På lördag gäller det, då har jag min första egna lektion med barnen!


Blogg-app

Provar att blogga från mobilen med blogg.se's nya app. Den har ju precis kommit och det var på tiden, det här är så mycket lättare än att sms-blogga! Har precis kollat klart på idol med mami och nu tittar vi på svenska miljonärer. Är dock hur trött som helst och kommer däcka när som.


Hämtade ut mitt paket på posten på vägen t...

img_0294 (MMS)

Hämtade ut mitt paket på posten på vägen till nagelsalongen, nytt proteinpulver! Hur gott?!


28 September

Godmorgon alla ni normala som inte varit vakna i 3 timmar redan! Hoppas ni sovit gott, vilket jag inte har. Drömde mardrömmar hela natten och vaknade flera flera gånger. Halv 6 gav jag upp och åkte och tränade istället. Jag älskar att åka till gymmet tidigt nu på hösten när det är helt mörkt och mysigt ute. Plus att det är så himla skönt att komma hem och äta frukost sen, love it!

Nu håller jag på att ladda ner blogg.se appen och ska snart åka till farsta och fixa mina naglar. Som jag har längtat, dom är way för långa just nu! Har dock världens beslutsångest över vad jag vill göra den här gången. Glitter eller inte glitter, that's the question.

.

Känner mig lite duktig efter den här dagen och är dessutom helt slut. Började ju som sagt dagen i skolan med redovisning av vår examination och det kändes så himla bra efteråt, nu är första kursen avklarad. När vi hade slutat åkte jag hem och åt och tänkte ta en powernap men vaknade 2 timmar senare. Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska snart äta och sen kolla på idol.


Girl-hero-quote-street-favim.com-159126_large


27 September

Godmorgon! Jag har varit vaken i snart en timme men är nog inte vaken än. Ska börja röra mig snart, börjar kl 9 idag och det är en bit bort till universitetet. Kommer somna på bussen for sure. Jag är alltid mycket tröttare när jag går upp tidigt för att åka till skolan eller jobba än vad jag är när jag går upp ännu tidigare för att träna. Sjukt haha.

Går i skolan i typ en timme idag och i eftermiddag ska jag jobba. Wihoo.

some people search the world

229624_148448155237142_103358919746066_287675_6849235_n_large


Mina nya supersköna och skitsnygga leggins!

img_5287 (MMS)

Mina nya supersköna och skitsnygga leggins!


26 September

Hallå! Igår hade jag världens bakisdag och var inte ute mer än 10 minuter på hela dagen och det var för att gå ner till affären och köpa godis och pepsi max, haha. Idag har jag däremot varit duktigare och började dagen med morgonträning på gymmet och direkt efter det hade jag läkartid. Kom hem vid 10 och satte igång att kolla igenom mitt arbete som jag ska redovisa imorgoa. Har även hunnit äta, rensat min garderob och fyllt på min garderob. Tog en trip till farsta efter lunch och råkade shoppa lite mer än jag hade tänkt. Bla världens snyggaste bruna mocca-leggins och ett skitballt linne.

Har också hunnit powernapa i en timme och vaknade nyss, helt havererad med röda kinder och trollhår. Later.


25 September

Godmorgon! Vaknade för en halvtimme sen och mår som jag förtjänar. Illa. Det var länge sen vi körde så mycket som vi gjorde igår och det känns nu, haha. Men vi hade så jävla roligt och det var en grym kväll med middag, födelsedagsfirande och utgång. Plus en liten hemlig överraskning. Somnade runt 5 imorse, ungefär samtidigt som jag brukar gå upp i vanliga fall. Ska spendera resten av den här dagen liggandes. Ciao.


Saknar mitt mörka hår

Mitt nästa mission!


Why walk when you can dance?

Godmorgon! Det känns som att jag är den enda som är vaken i hela världen just nu och så är det nog också, haha. Känner mig helt bombad efter världens sämsta natt. Dagen och kvällen igår var hur bra som helst. Åkte först till Mickan i täby med Camilla och var där i några timmar innan jag åkte hem till Dennis och umgicks med honom, Markus och Vincent. Hade egentligen tänkt dra till grönan med Camilla och se Maggio men jag frös som en galning och var inte så jättetaggad på att stå och trängas med 100 000 andra, så jag åkte till killarna istället och när de drog ut åkte jag hem. Ska ju ha lektion med mina småpluttar om en timme. Anyway så har jag knappt sovit någonting och är tröttare än tröttast. Ikväll blir det middag hos Danne och Lexie och sen fest hos Rikard som har fyllt år!

Kollade just termometern och det är bara 7 grader ute. Helt galet, jag är inte så sugen på att gå ut.



Haha från lexies "födelsedag"


23 September

Godmorgon! Fredag idag och jag är mer taggad än någonsin! Hade dock tänkt ta sovmorgon idag men vaknade kl 7 helt pigg och kunde inte somna om, så det fick bli en liten morgonPW istället. Så nu är jag ännu piggare och ser verkligen fram emot den här dagen. Ska möta bästa camilla på gullmars om några timmar för att åka hem till mickan på beatuydate, eller nått. Sen blir det maggio på grönan (bäääst) och efter det utgång. It's gonna be a good day!

Lön idag också, ännu bättre!

Easy come, easy go

Hej alla fina! Idag har nog varit den bästa dagen på länge. Träffade mina tjejer i skolan vid kl 2 och sedan satt vi och fixade våra arbeten i två timmar och blev helt klara. Så nu har jag lämnat in min första examinationsuppgift på universitetet och det känns så konstigt haha. Men ändå så jävla bra för det har varit så himla kul. Nu är det bara världens minsta redovisning kvar och sen börjar nästa kurs om två veckor. Men tills dess så är jag helt pluggfri.




Har blivit nyförälskad i den här låten, även fast den är sönderspelad. Texten ♥

21 September

Hej Hej Hej! Är helt slut i huvudet just nu, allt är som en suddig klump och jag ser typ orden utforskande, lek och omsorg när jag blundar. Hela mitt skrivbord och hela min säng är full med papper, böcker och pennor. Jag har pluggat med andra ord, hela dagen. Vår första skrifftliga examination ska vara inne på måndag och eftersom det är min första inlämning på universitetet någonsin så är jag något nervös! Har i alla fall pluggat i mer än 5 timmar idag och är nog klar. Ska bara fixa lite småsaker och sen får det bli som det blir. Har även tränat, myst med markus och jobbat lite idag. Resten av kvällen ska jag spendera i soffan framför tv:n och ladda inför imorgon då jag först hade tänkt träna, sen åka tilll universitetet och kaosa med mina tjejer och sen ha lektion på mini.



Big girl

Idag har jag tränat, varit i skolan, ansökt om studielån, provat alla kläder i min garderob och spöat mamma i alfapet. Nu ska jag dricka cola, äta godis och först kolla på true talent och sen idol.

Jag har också smidit stora planer med camilla och om vi får som vi vill så kommer jag dö av lycka. Är så jävla taggad!!

20 September

Klockan är inte ens 06 och jag är snart påväg till gymmet. Sen blir det hem och råplugga (dvs inte läsa bloggar och facebooka) hela förmiddagen och sen skola på eftermiddagen. Längtar efter mina tjejer!

och såhär pigg är jag atm:


Jag har fått ett Alfapet!! Jag som har bli...

img_7325 (MMS)

Jag har fått ett Alfapet!! Jag som har blivit besatt av Wordfeud och allt.. Tack Mami <3


Pluggar, typ.

Examinationsuppgift. Skriver en mening, sen facebook i en halvtimme. Skriver en mening till och sen läsa alla 57 bloggar. En mening till, sen lite wordfeud. Sen kissa. Sen kanske en halv mening till. Det går bra nu. Where is my fokus?





19 September

Idag är en bättre dag, trots att det regnar och är höst ute. Gick upp 5:40, gjorde lite kaffe och åkte till gymmet. Var inte ens trött när jag vaknade eftersom jag hade sovit 15 av dygnets 24 timmar igår, haha. Körde 60 minuter på crosstrainern + lite axlar inne i gymmet innan jag åkte hem och åt frukost. Nu har jag läst 40 sidor i lekens värld och har typ 100 kvar, tills imorgon. Så det blir nog inte så svårt att gissa vad jag ska göra resten av dagen. Har tagit ledigt från jobbet idag (med tanke på hur jag mådde igår) och ska bara vara hemma hela dagen. Blir nog en trip till sickla med mamma också. Talk to you later!



Det är inte lätt när det är svårt

Det finns ett uttryck som säger att 'det är inte lätt när det är svårt' och det är sant, för det är fan inte lätt när det är svårt. Enda sedan mitt förhållande gick åt helvete för en knapp månad sedan så har all min ångest eskalerat. Min tillvaro är som en berg-och dalbana och jag känner inte igen mig själv. Jag har alltid varit en glad tjej men just nu är jag ett vrak. Jag sover, äter, tränar, pluggar och jobbar. Jag måste ha full kontroll över min vardag och jag kan inte göra något utöver det som är bestämt. Då kraschar det.

Jag har inget av det jag en gång var kvar och mina känslor ska vi inte ens prata om. Dem håller vi, sakta men säkert, på att döda. Man kan inte fråga mig vad jag vill, för jag vet inte. Man kan inte fråga mig hur jag mår, för det varierar från minut till minut. Man kan inte lämna mig ensam för jag klarar mig inte själv.

Samtidigt så finns den lilla gnistan kvar där inne inuti mig som jag hoppas ska sprida sig till hela mig. och det är här det svåra kommer in, den måste försvinna innan jag kan bygga upp något igen. Jag måste alltså döda allt som är jag, allt som jag älskar med mig själv, för att kunna börja leva igen. Att behöva veta att det är så gör mig mer ledsen än något annat på hela jorden.


17 September

Imorse när jag vaknade så var det 8 grader ute och helt immigt på bilarna. Hösten är verkligen här och jag hade både halsduk och vantar när jag åkte till teatern vid 9. Hade lektion i en timme med mina småpluttar och åkte sedan raka vägen tillbaka till farsta och jobbade på Nilsons. Jag har aldrig haft så mycket att göra i den butiken som idag, folk var helt galna, och jag hann knappt märka att jag jobbade innan jag slutade. Mötte upp lexie och åkte hem till mig för en liten myskväll med mat och film. Nu har hon precis åkt och jag ska lägga mig och kolla på CSI innan jag sover. Imorgon är det gym och plugg som gäller. Hela dagen.


8 grader ute, hur sjukt? Kofta, halsduk, v...

img_7207 (MMS)

8 grader ute, hur sjukt? Kofta, halsduk, vantar och jacka - the game is on!


Träningskläder-shopping med pappa: done! M...

img_5478 (MMS)

Träningskläder-shopping med pappa: done! Man ser ju vilken min favoritfärg är iaf, haha.


Premiär för mina rosa älsklingar!

img_8957 (MMS)

Premiär för mina rosa älsklingar!


16 September

Godmorgon! Hemkommen från gymmet för ett tag sen och har precis fått i mig frukost. Höll på att dö av svält på vägen hem. Eller nästan i alla fall. Inte så konstigt egentligen eftersom jag bara drack lite kaffe innan och körde lite längre än vad jag brukar.

- 40 minuters intervallträning på crosstrainern
- 4 x 12 marklyft
(40kg)
- 8 x 8 benspark (49 kg)
- 4 x 15 rumpmaskin (33 kg)
- 4 x 20 insidalår-maskin (41 kg)

Ska snart hoppa i duschen och sedan börja fixa mig. Har lunch- och shoppingdate med pappa om några timmar och sen fikadate med bella och felicia. Mys!

15 September

Hej alla fina! Efter att ha varit ute och träffat lite folk, fått lite öl och haft det allmänt bra igår så var jag back on track idag. Har gjort det mitt liv består av idag - tränat, pluggat, tränat och sovit. Började morgonen med en 45 minuters PW och sedan satte jag mig och skrev uppsats i två timmar innan jag åt lunch och åkte till gymmet. När jag kom hem la jag mig i sängen och skulle vinna över alla i wordfeud men somnade och vaknade två timmar senare. Hehe.

Nu har jag precis ätit middag och tänker inte plugga en sekund till ikväll. Fredag imorgon och jag är mer taggad på helg än någonsin! Woop.



Beyioncé - The best thing I nerver had

The night is young and so are we

Det har varit världens lugnaste dag idag och det har varit så skönt. Förutom gymmet och en trip till farsta så gjorde jag ingenting vettigt på hela dagen. Vid 15-tiden kom markus hit och vi åt middag och myste innan vi åkte in till stan. Där mötte vi dennis och vincent och satte oss i gamla stan och drack öl i några timmar. Det har varit en riktigt bra dag och nu är jag så trött så mina ögon går i kors, haha. Natti ♥


45 minuter på crosstrainern done! Next up:...

img_1705 (MMS)

45 minuter på crosstrainern done! Next up: ben!


Vi skulle kunna gifta oss allihop

Var inte så jättetaggad på den här gråa regninga dagen imorse (vilket kanske märktes) och var allt annat än sugen på att åka hela vägen till universitetet. Men när jag väl kom dit och träffade alla fina i min grupp blev allt mycket bättre. Jag älskar min lilla grupp och jag kunde haft bättre tur med min klass. Världens bästa tjejer! Som camilla säger, vi skulle kunna gifta oss allihop på en gång!

Nu är jag hemma och har precis ätit middag med mamma. Ska snart gå ner till affären och köpa godis och sen ska jag spendera resten av kvällen under mitt täcke i soffan.


 



Ge mig onsdag

Tränar, sover, pluggar, jobbar, tränar, pluggar, jobbar, sover, tränar, pluggar, tränar, jobbar, sover, jobbar, pluggar och tränar. Det är det jag håller på med just nu. Ibland äter jag lite. Shoppar gör jag också. och pratar i telefon med mina vänner, för träffa dom hinner jag inte. Haha ångest. Fast imorgon blir det AW med Markus och Dennis och på fredag ska jag tamefan gå ut och dricka drinkar och dansa. Om det så ska bli det sista jag gör!

Men först ska den här dagen ta slut och jag har redan hunnit träna, håller på pluggar nu och ska snart till skolan.

13 September

Igår var det inte riktigt min dag. Det började med att min buss blev mosad av en lastbil på vägen till skolan. Jag fick en liten bula i huvudet och ett litet litet sår på benet. Sen när jag och camilla kom till slussen var vår tunnelbana inställd så vi fick springa för att hinna i tid till föreläsningen. Där inne var det helt smockfullt så vi fick sitta ihopklämda utan bord i två timmar. Efter det så var det dax att jobba och mina småtjejer var helt galna båda två och hade matkrig och snorade ikapp. Kom hem vid 19-tiden, åt middag, kollade på svenska hollywoodfruar och somnade innan kl 22. Helt galen dag. Men jag överlevde, skönt att känna att man lever ibland!



12 September

Godmorgon! Jag var fan både vaken och påväg till gymmet före tuppen idag. 5:30 gick jag upp och 5:50 var jag påväg. Jag var nästan helt ensam på gymmet idag också och hann med 40 minuter på crosstrainern och 10 set mage innan mamma kom och hämtade mig. 1 timme totalt. Inte mycket men bättre än inget. Nu är jag hemma igen och har precis ätit hur mycket frukost som helst (trodde jag skulle dö av hunger påvägen hem) och ska snart hoppa i duschen. Har föreläsning i skolan kl 13 och sen ska jag hämta småtjejerna på dagis efter det. Både skola och jobb på samma dag, wish me luck!



Fick en ny grå/rosa Nike tjockiströja av M...

img_3493 (MMS)

Fick en ny grå/rosa Nike tjockiströja av Mami idag eftersom hon tycker att jag fryser hela tiden. Jag älskar den redan!


11 September

Jag fattar ingenting. Jag har sovit bort den här helgen. Natten till igår sov jag 10 timmar och inatt 11 timmar. Jag somnade innan kl 21 igårkväll, är man trött eller är man trött då? Som jag skrev innan så har jag inte mått så bra i helgen och igår upptäckte jag (efter att ha varit på teatern och tränat) att jag hade feber. Så egentligen är det väl inte så konstigt att jag sovit.. haha.

Nu mår jag i alla fall lite bättre. Ska snart åka till gymmet trots att jag inte är helt pigg och mosa mina ben. Dom längtar efter lite hardcore supersetträning. Hahaa. Måste bara vänta lite till, är fortfarande megamätt efter frukosten.


För jag kan göra det som ingen gjort

Får ingen luft, blir knuffad runt.
Jag dansar men jag känner ingenting alls.

Formcheck ben



Ser ganska bra ut, nu är det bara musklerna som saknas!


I know that I've gott issues, but you're pretty messed up too

Jag var ju inte jättepigg imorse och det verkar ha hålli i sig hela dagen, har varit lite low. Vet inte vad det är eller om det är nått, men jag har mått allt annat än bra idag. Höll dessutom på att svimma och fick hjärtklappning när jag var i stan med lexie och efter det så skakade mina händer i flera timmar. Så efter att ha varit i skolan och sen en sväng i stan så åkte jag hem (sket i grönan) och nu mår jag lite bättre.

Är helt solo här hemma och har laddat upp med melon och godis inför kristallengalan som börjar snart. Sen ska jah sova tidigt för att orka imorgon. Då ska jag ha lektion med mina småpluttar, träna och vara glad! Ha en fin fredagkväll alla ♥

9 September

Godmorgon! Lika tidig morgon idag och jag är nog tröttare än vanligt. Sov inte jättebra inatt och gick upp för en timme sen och såg att det inte är mer än 10 grader uttomhus. Vill inte gå ut. Är inte på bra humör. Haha. Förhoppningsvis blir det bättre när jag kommer till skolan och får skratta lite, vilket vi kommer göra eftersom vi har världens sjukaste redovisning att göra idag.

Slutar klockan 12 och då ska jag möta lexie i stan och sen ikväll är det Håkan på grönan med Bella. Bästa Håkan ♥



Seriösa klubben @ datasalen

img_4765 (MMS)

Seriösa klubben @ datasalen


8 September

Hello! Ser nu att klockan snart är kvart i 11, jag trodde den var max 10. Dax att lägga på ett kål alltså. Men jag har redan fått massor gjort idag, började med att vara på gymmet när det öppnade imorse och körde 50 minuters kondition innan jag åkte hem och åt frukost. Sedan dess har jag sovit lite till och varit i farsta en snabbis. Nu ska jag börja göra min i ordning för att åka till skolan om ett tag och möta min mongo-grupp och göra klart vår redovisning. I eftermiddag är det äntligen dax för mini, har egen lektion idag och jag är hur nervös som helst. Vi hörs ikväll om jag överlever dagen. Ciao!


Det börjar bli en vana det här med täcke o...

img_0579 (MMS)

Det börjar bli en vana det här med täcke och kudde i soffan. Fast ikväll är det True Talent istället för Idol. Sorligt avsnitt.


Heaven's on fire

Jag gav mina ben en helvetes jävla feting omgång på gymmet, i 45 minuter dödade jag både benen och rumpan långsamt. Fyfan va jobbigt (och skönt) det var. Efter det så orkade jag bara 15 minuter på crosstrainern och 5 minuter på löpbandet innan jag nästan kröp ut till bilen. Bäst. Nu har jag ätit lite och pluggat massor. Ska åka och hämta småtjejerna på dagis om en stund och då blir det några timmars jobb.



7 September

Godmorgon! Igår var jag så trött efter en hel dag på su att jag somnade innan kl 22, och vaknade för en liten stund sen. 11 timmar senare. Tror det var lite för mycker för jag är fortfarande trött, haha. Ska äta lite frukost, spela träningsmusik på högsta volym och åka till gymmet, så dröjer det nog inte länge innan jag blir pigg. Är ledig från skolan idag och ska jobba lite på eftermiddagen. Later. Puss.

Te och idol.

img_2217 (MMS)

Te och idol.


I love

Jag älskar att gå i skolan igen. Jag älskar att läsa något som jag på riktigt är intresserad av. Jag älskar studentlivet. Jag älskar min lilla grupp. Jag älskar att alla är precis lika knäppa som jag. Ville bara säga det.


6 September

Det var länge sen jag var uppe såhär tidigt, klockan är kvart över sju och jag har redan varit vaken i 45 minuter. Omänskligt. Riktig höst ute idag och även om jag vill ha sommar föralltid så tycker jag att det är lite mysigt. Myskläder for the win. Fyfan va jag är trött, mina ögon är inte ens vakna än och jag måste sitta på knä för att hålla balansen.



lika gullig idag. haha jag orkar inte.


Såhär uppklädd är jag idag. Leggins, linne...

img_4760 (MMS)

Såhär uppklädd är jag idag. Leggins, linne, halsduk och kofta. och strumpor för nu är det fan höst. Var inne på systemet med mamma förut och upptäckte att jag fortfarande, 3 dagar senare, mår illa av tanken på alkohol. Då hade man en lyckad 20 årsdag!


I'm bulletproof, nothing to loose



om man inte blir taggad på livet av den här, så blir man fan aldrig det!


Fina fina helg

Jag har haft världens finaste födelsedagshelg, även om jag har varit sliten. Men det ingår nästan. Har dessutom fått väldigt många fina presenter, bla en DKNY-plånbok, träningskläder, rosa converse, kläder, smycken, champagne, massa blommor och bäst av allt ett presentkort på systemet haha.



4 September

När man har det som jag har det så måste man fylla varenda dag med saker och hela tiden ha något att se fram emot och nu är det att teatern börjar nästa vecka. Jag ska äntligen få träffa mina små hjärtan igen. och Håkan på fredag, världens bästa!

Jag älskar er mina fina som har hjälpt mig med det här och som hela tiden säger att ni finns där. Ni är bäst.

Idag är det kalas i sköndal. Det är redan fullt hus och kaos. och nu ska jag äta tårta. Gulligt inlägg. Fattar knappt nått själv. Haha.

3 September

Hej finisar! Igår fyllde jag år och jag är fortfarande lika glad över hur bra min dag och kväll blev. Mamma och jag började morgonen med lång frukost och presenter och sedan hade jag lektion efter lunch. Kom hem vid 17-tiden och började fixa på en gång. Vid 22-tiden var hela min lägenhet helt rosa och full med folk jag älskade. Jag hade världens bästa kväll och jag fick så mycket fina saker. Idag mår jag som jag förtjänar men har trots det jobbat hela dagen. Det var det värsta jag gjort i hela mitt liv och nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter. Puss.



Det är okej att känna



Se den här och sprid den vidare.

20 år!!



GRATTIS TILL MIG!


1 September

Godmorgon! Hemma hos oss är det just nu lite kaos, som vanligt dagen innan vi fyller år. Mamma städar som en galning och jag gör allt annat än det jag borde. Jag har precis varit och tränat och ska snart åka ocn fixa naglarna. Så jag borde hoppa i duschen och helst börja med min plugghög innan jag åker men har istället fastnat här, som vanligt. Har världsproblem att lösa. Helt lackade naglar eller fransk manikyr igen? Jag fyller ju år imorgon så det vore lite roligt med något speciellt. Åh svårt.

Nu ska jag i alla fall säga åt mamma att det inte är någon idé att städa innan lördag, äta frukost och hoppas på att jag hinner duscha innan jag ska åka. Hahaa. Puss.



RSS 2.0