1 dygn kvar som omyndig

Nu blir det snart sängen för min del, inte för att jag är speciellt trött men för att jag känner att jag borde. Ska passa på att sova när jag kan för den här veckan kommer bli galen! Galen och grymt rolig!

Måndag:
Tisdag: Träna och sen in till stan, plugg?
Onsdag: MIN OCH MAMMAS FÖDELSEDAG! Middag med släkten på en hyrd resaturang och sen galen utgång på krogen!
Torsdag: Skola
Fredag: Skola, inflyttningsfest och sen krogen?
Lördag: Dagskryssning och sen krogen
Söndag: Gröna Lund med jobbet


Dygnet runt, året runt - alltid taggad!

Chilldag x1000 idag! Jag va på Eriksdal och tränade ett lunchpass på dagen, skönt skönt! När jag va klar där åkte jag hem och åt lunch och sedan dess har jag bara legat i soffan och kollat på tv. Oerhört kreativt! Kvällen ser inte ut att bli roligare heller, ska åka och handla med mamma och sen plugga lite tror jag.

Hittade lite bilder från i lördags också som sagt;




Helgen i kort

Det va en aning slitet igår, vilken är en av anledningarna till att jag inte skrev. Slitet pga lördagsnatten och sen jobb på det.

I lördags åkte jag, lexie, issa, jessica, mira och sinnika hem till min brors kompis (haha) på fest i jakobsberg. När v kom dit visade det sig att min storebror även han va där. Hahah det känds lite konstigt om jag ska vara ärlig. Men jag hade trevligt ändå, lyckad kväll! Eftersom hemresan tog gaket lång till så kom vi hem kl 6 den morgonen och sen upp kl 12 igen på det. Så det blev om sagt inte många timmars sömn och sen skulle jagg även åka in till Taco Bar och jobba. Vi hade så mycket att göra igår, jag va jättebakis och vi va bara 2 stycken. Ingen höjdare!

Vi tog massa bilder i lördags, ska se om jag kan få tag i de under dagen eller kvällen. Nu är det frukost och sen gymmet!


Om du va min, om du va ja skulle jag ge, ge mina dar!

Kommer jag någonsin bli av med den här förkyldningen? Jag börjar fan undra snart...Jag mår bra när jag ligger still och tar det lugnt men såfort jag reser mig upp blir jag yr eller mår illa. Och jag är inte den som gillar att varesig ligga still eller ta det lugnt. Så det suger ju!

Så istället för att gå ut och ha roligt ikväll, en fredagkväll dessutom, så blir det till att vara hemma istället. Själv dessutom. En riktig 10 poängare. Det är bara att hoppas på att det blir bättre till imorgon eller åtminstonne nästa vecka då jag fyller år! Inte vilken ålder som helst dessutom, 18 år och myndig! Den ni!

Nu ska jag roa mig med nått, frågan är bara vad...åka till Pappa och träffa Markus kanske, orkar jag det?


When it was good

Fredag idag hurrni, vad säger vi om det? Ledig idag, som vanligt haha, jag har inte varit i skolan en fredag på säkert ett år. Bortskämd. Idag ska jag i alla fall vara lite kreativ, fixa en del saker innan det blir kväll. Först ska jag in till stan och möta Bella. Det ska bli jätteskönt att träffa henne för första gången på typ ett år det med.

Sen ska jag ner till Kungshallen och prata lite med mitt jobb också och efter det blir det nog hem. Som det ser ut nu så blir det en grym kväll ikväll, hoppas det håller i sig bara!

When I say jump, you say "how high?"



Till the roof comes off, till the lights go out
Till my legs give out, can't shut my mouth.
Till the smoke clears out and my high wear out
I'ma rip this shit till my bone collapse.

Torsdagsshopping

Idag va en lite mer "vanlig" dag. Hade grova problem med att vakna imorse, jag som inte ens somnade sent igår. Gick upp och fixade mig, in till stan och mötte Annika. Vi åt lunch på Waynes Coffe Götgatan och pratade massa. Som jag saknat den tjejen, tack för idag gulligaste du! Åh va du är bra!

Efter det gick vi till skolan, mötte Louise och satte oss högst upp i skolan. Vi måste ha världens bästa utsikt från skolan, över vattnet bort mot Djugårn. Älska det! Hade lektion 1 timme, projektmöte. Projektarbete med Annika, designa underkläder haha, kommer bli asbra!

Efter skolan åkte jag till stan där jag träffade Bästa. Vi shoppade båda en hel del, Lexie blåa fina skor från Scorette och jag platta skor faktiskt. Vita sneakers med rosa och svart i. Dom kommer va jättefina med min nya vindjacka, älska det modet också!




Nu ramlar jag dåliga gatan fram

Vill skriva, alla tankarna. Snälla orka läsa.
Blev inspirerad, av Mathilda, saknar Mathilda
Saknar Cilla, Hannah, Maria, Cicci, Linnéa, Kristin
Saknar Sjöbergska
Saknar när vi grillade på Mathildas land, kommer ni ihåg?
Det är sant. Men det va inte det jag ville skriva egentligen.

Jag vill, jag vill så jävla mycket. Samma samma varje gång
Denna gång lite annorlunda. Inte för er, dig, men för mig
Känns så jävla annorlunda, huvudet är förvirrat men så säkert
Är det för tidigt?
Nej det kan inte vara det, hjärtat vet. Ni vet när hjärtat vet, nu vet mitt.
Hellre ensam än utan dig
Faktiskt så måste ni tro mig, detta är annorlunda och då menar jag det.
Vad mer kan jag säga? Tro mig istället.

Why are you so obsessed with me?

Ibland vill jag inte, just nu vill jag inte
Men det är en annan sak än den saken jag vill
Jag vill inte sitta fast
Gräv gräv gräv, ner i djupet, gräva min egen förtidiga grav
Hell no!
Jag är mig, mig själv, fri. Fri som vinden.
Blir glad när jag skriver det, jag - är - fri - som - vinden!
Löjligt? äh inte alls faktiskt.

Welcome to the club!

Vill röka
Varför skriver jag så? Jag vet ju att både Mamma och Erica läser...
Jag är ingen rökare, men jag vill röka. Ärligt.
Det stillar för stunden, för just nu suger det.
Hjärnan, tankarna är inte platta idag. Felicia du vet.
Hjärtat, det skenar idag, Lexie du vet.
Jag vill röka, sen vill jag sova.
Ut sen, affären, måste ha energi först. Kan min jacka komma någån gång?
Just nu tänker jag på annat, visst märks det?

En sista sak;
Gör vad ni vill när vi vill.
Oavsett om det känns bra för stunden eller hela livet.
Var er egen person.
Annars gräver ni er förtidiga grav

...eller ser er ungdom ruttna framför er.


It's a risk that I'm taking, I'll never gonna shut you down

Att våga är att förlora fotfästet en stund
Att inte våga är att förlora sig själv...

Man kan ju nästan tro att jag har sommarlov

Nu har jag varit lite duktig och städat mitt rum. Eller ja städat och städat...plockat undan + gömt mammas present. Som ni vet så fyller jag och min älskade mamma år samma dag, om 9 dagar fyller jag 18 år och hon 50 år, like coolt inprickat va? Så idag när jag va på stan med Markus passade jag på att köpa hennes present också, som jag vetat länge att jag ska köpa. Dock kan jag inte säga vad det är eftersom att jag vet att hon kommer läsa det här inlägget som sisodär 2 timmar eller nått. Haha.

Men nu ligger i alla fall presenten gömd och jag är jättetrött, det tar på krafterna att hosta så mycket hela tiden. Ska försöka komma i säng någorlunda tidigt ikväll eftersom jag ska upp imorgon. Lunch med Markus och Sanne vid 12 och sen träffa Felicia vid 2. Det blir nice det, skönt med så slappt schema att man kan göra vad man vill när man vill. Ungefär.


Tjalalalaaa

Nyss hemkommen! Började dagen med att ta det jättelugnt hemma, fixade mig i lugn och ro och dunkade Magaluf-party-musik och kände efter hur jag mådde. Inte bra. Åkte till skolan, hade min 1 timmes-lektion va klar sen. Så skönt. Efter det åkte jag in till stan och mötte upp Markus, saknade pojke! Fyfan vad jag saknar våra tider när vi va små! Berättade allt för han och han blev såklart väldigt glad för att jag mår så bra, söta han!

Side, Turkiet, Augusti -08



Nu hade jag tänkt kolla på Madagaskar, ny favvofilm haha, och sen äta lite. Om jag nu får i mitt nått, mår illa konstant. Tycker den här Magalufsjukan kan gå över snart...

Måndag!

Godmorgon alla! Vaknade lite före klockan ringde, som va satt på 10:30, skönt att ha lite extra tid på morgonen. Idag är världens chilldag för mig (som vanligt alltstå haha). Jag har kemi 13:15-14:30 typ, sen slutar jag och efter det ska jag inte vara i skolan förens torsdag igen. Hur nice som helst! Idag efter skolan ska jag träffa Markus och Sanne tror jag, några personer jag saknat ihjäl mig efter! Nu, frulle!

I'm gonne be with you



No one knows what I'm in to you and I don't care what the say, I'm gonna be with you ♥

Men berätta ingenting om England

Jag är så lat! Jag har i princip inte åstadkommit någonting idag. Är så trött och sliten, plus att jag fortfarande är sjuk. Så det har varit sängen och soffan för mig hela dagen. Vid 8-tiden gick jag faktiskt en promenad med Jenny på 1,5 timme men det är allt. Lika mys och välbehövligt som vanligt. En annan bra sak med dagen också är att nu har Linus bokat sina tågbiljetter till mig. 10-14 september kommer han hit, det blir jättebra!

Igår åkte jag med Lex till Carro där hon, Gabbie och några till va. Vi förade lite och drog sen till Långholmen där vi träffade massa annat folk vi kände, plus 100 okända till. Det va en bra kväll, förutom att jag inte är frisk än. Menmen, Magalufsjukan är lätt den mest värda förkyldningen ever!


Shop til' you drop



minminmin!


Anywone but me


utgång på g

Sjuk, sjukare, sjukast, svininfluensan?

(

Keep rocking, keep nocking

Förlåt för världens sämsta uppdatering alla men jag har inte hunnit/kunnat blogga. För det första är jag så jävla sjuk från Magaluf, man kan ju nästan tro att det är grissjukan eller något haha. Feber och sån grym jävla hosta, jag har nog aldrig hostat så här mycket! Vaknar varje morgon och kan inte andas typ, imorse vaknade jag upp på köksgolvet.

Skriver mer sen, måste sova lite. Kan inte riktigt andas. Bye sålänge.


ungefär så känner jag mig ja...

You never wash up!


Jag tvättar händerna minst 50 gånger om dagen. Jag har inga problem med att dela bestick/tuggummin/liknade med folk, eller att kyssa någon. Men när det gäller att ta i saker så blir jag riktigt äcklad. Jag kan känna hur bacillerna och smutset kryper på mig och vid sånna tillfällen vill jag sjunka genom marken. Jag kan vara jättefint uppklädd och känna mig riktigt fräsh men om jag inbildar mig att mina händer är smusiga är hela kvällen förstörd...så jävla jobbigt!

Word sister


Skoltrött...NOT!

Vem har världens slappaste schema? Hahah det är näsetan patetiskt! De kommande 4 veckorna ska jag va i skolan

1,5 timme på måndagar
2,5 timme på torsdagar
...and that's it!

Dock har vi börjat med projektarbetet, el ja börjat och börjat...man ska ha en idé till nästa vecka. Slappt.


Wanna hear it ring; Ka-Ching!

Godmorgon! Hoppas ni sovit bra, för det har inte jag. För det första så hade jag stora problem med att somna, vilket resulterade i att jag började packa upp resväskan och städa kl 3 på natten. Vänt på dygnet? Sen när jag väl somnat så dröjde det inte länge innan jag började hosta. Hostan övergick i extrem jävla hosta och jag lovar er att jag aldrig hostat så mycket. Kl 7 trodde jag att jag skulle börja hosta blod eller nått i den stilen så då gick jag upp, drack te och satte på Terminatior Salviation (eller vad den heter). Somnade om men vaknade av att jag hade ont i alla tusen blåsor jag har på fötterna och benen. Fresh, jag vet....Så nej jag är inte utvilad!

Nu ska jag snart till skolan för första gången sedan avslutningen. Jag ska åka med Jenny som tur är, då jag inte hittar var vi ska vara eftersom vi byter både lokaler, ingångar och koder varje år. Skolan blir nog bra idag, kommer vara glad hela dagen eftersom jag nyss fick hem mitt lönebesked från öland. Lönen som betalas ut snart är way to mycket mer än vad jag trodde den skulle va, och då menar jag "mycket" som i ungefär det dubbla...


Magalufabstinens

Åh jag får damp, är alldeles för pigg för att sova! Även om jag är sjuk och galet sliten fortfarande så är jag på något sätt konstigt pigg. Jag har väl vänt på dygnet eller något i den stilen. Jag som ska till skolan imorgon skulle verkligen behöva sova, men jag roar mig med annat istället...


Magaluf del 2


Hela dan, varje dag<3

FlipparN

Hälften av oss vid poolen

norsken och lina på ballkongen + ägget och jag på casablanca

bella och lex på Trollstugan efter en gratis kanelshot



dagens shopping
 trötta timmen

bästa linnet

<333

Nu orkar jag inte mer för ikväll, har många fler bilder som kommer. Dock får det bli imorgon, ska avsluta kvällen med lite låtar som vi alltid lyssnade på där nere. Jag kommer aldrig kunna lyssna på vissa låtar igen utan att så grymt mycket vilja ha tillbaka vår Magaluftid, dessa 3 framföallt! + alla norska porrlåtar och svenska skrik på gatorna!


Magaluf - Orup

Mega Mania - Summer of 69'

Cidinho & Doca - Rap das Armas

Magaluf del 1

Jag har inte hunnit få in mina bilder på datorn än men har däremot snott några av Linus. Har försökt tänka ut hur jag ska förklara vår resa men det går fan inte. Vi bodde på ett ganska dåligt hotell och det enda som va bra va poolen och folket. Vi träffade 2 tjejer från Helsningborg som bodde vägg i vägg med oss, 7 killar från Falkenberg och 3 galna jävla norrmänn! Vi 15 + lite annat löst folk drog alltid ut tillsammans på kvällarna och va lite erkända som "svenskarna". Det va vi som drog igång Magalufs nattliv, jag kan verkligen inte med ord beskriva. Därför säger bilder mer än tusen ord!



ägget is on fire! ...och de besatta Italienarna


typ 50 jägershots på Grabbarna Grus



crazy Bella på Trollstugan och Lina på Grabbarna



party!




fest!


Linus på Grabbarna



jag och bästa vännen shakear på Grabbarna!

Det här va del 1, mer bilder kommer imorgon. Med så mycker bilder kommer det nog bli massa inlägg om Magaluf. Nu måste jag sova snart, har inte sovit mer än max 5 timmar/natt där nere och jag har dessutom blivit riktigt sjuk. Nu är det dags att vila upp sig. Fyfan vad jag saknar er Magaluffolket ♥♥ 

Hemma

Förkrök
Förfest
Fest
Efterfest
Efterkrök

...and then we do it again!

Det är Magalufstyle det, berättar mer imorgon!

Thats how we do in Magaluf!

Hej alla hemma! Vi har det asbra har i Magaluf! Vi har varit har i nastan 3 dagar nu, forsta dagen nar vi kom va det lite halvdaligt vader med fint framat eftermiddagen. Igar regnade det pa dagen men aven da blev det fina. Idag har det varit supervader hela dagen och ni kan ju gissa vem som har brant sig. Ganska mycket tom.

Igarkvall borjade vi fora pa var ballkong kl 11 pa kvallen och gick ut vid 12. Da va det ganska sa dott sa vi satte oss pa ett utestelle och drack en drink, asgod och bla. Vid 1 gick vi till Casablancas nattklubb uppe pa ett tak. Det va sa galet nice, dansade till kl 4 da vi vinglade hem.

Ikvall ska vi borja pa var ballkong vid 10 och senare dra ner till jamesbond-rummet (haha rum 007) dar det bor 5 killar vi traffade vid poolen idag. Sen blir det krogen for alla, det bli sakert sjukt grymt! Basta kanslan att ga ut och dansa pa krogen innan man ar 18!

Magaluf 11/8-18/8!!!



Snart ringer väckarklockan och det är dax att åka, kommer sakna vissa lite mer än andra. Jag har bestämt att jag ska använda den här tiden till att bara njuta av semestern, festa galet och bara ha kul med min bästa vän♥ Solong sålänge :)

True story

Om
17 timmar
är
vi
i
Magaluf

och
jag
ville
bara
säga
det


bye
bye


Mindre trevlig post!


Lallallaaalaaaaa

Det känns helt overkligt att vi nästan är framme på Mallis om ett dygn, fattru det eller lexie?! Gaah vad jag längtar! Nu hade jag tänkt åka och träna en sista gång innan semestern och sen hem och stänga min resväska (lika stort mission som att få i allt, promise!). Får skjuss av mamma hem till lexie. Ska stanna påvägen och fixa en sak som vi ska ha med oss men som ska bli en överraskning. Det blir middag med lexies familj ikväll och sedan sova. Eller ja sova och sova, vem försöker jag lura?



lyssna på den, ni kommer inte ångra er jag lovar!

Big girls don't cry



Packat klart. Det är inte bra packat, men det är packat. Imorgon kl 16 åker vi till Solna, imorgonnatt kl 4 åker vi till Arlanda. Jag har ont i huvudet och är förvirrad. Det är mycket som är fucked up just nu och ingen längtar bort ett tag så mycket som jag. Herregud om 36 timmar är vi påväg Lexie...


What doesn't is, doesn't exicst

Jag har varit i täby hemma hos min systers familj hela dagen.
Badat med Ludvig i deras pool och solat på deras uteplats. Åh jag älskar vädret och om 1,5 dag kommer jag ha det ännu bättre! Jag måste verkligen sätta igång att packa eftersom mamma skjussar mig hem till lexie redan imorgon på dagen. Men jag är alldeles för hungrig och trött för det nu, dessutom är det för varmt för det nu. Så det får bli middag, dusch, film och sen packning. Hur ska jag få i allt...?


Blä

Godmorgon! Jag blev nyss väckt av mamma och ska snart åka hem till min syster. Jag fick inte sova mycket inatt eftersom jag är allergisk mot myggbett. Allergitabletter och olika salvor är skit och fungerar inte på mig. Så det är bara att lida ut skite. Jag ser ut som jag vet inte vad, svullna bölder överallt typ. Cosy!


BB♥

Förlåt men innan jag går ut måste jag bara påpeka att den här låten är den bästa som gjorts på mycket mycket länge


...och jag menar det!


Tonight's gonna be a good night!

Här sitter jag och är hur varm som helst samtidigt som jag ser hur röd jag är i ansiktet även fast det är täckt i smink. Svenska solen tar lite trotsallt. Känner hur huvudvärken sakta men säkert är påväg, solsting? Haha. Jag har väl helt enkelt inte druckigt tillräckligt idag för att ha legat i solen som jag gjort. Så det tar jag igen nu, ett stort glas vatten innan jag beger mig ut. Bara att öva innför nästa vecka, det här är ingenting jämfört med vad det kommer vara.

Ikväll hade jag tänkt köra på svart och vitt och sedan när det blir lite kallare dra på mig min knallrosa jacka - det blir nog awsome! Och eftersom jag kör svart/vitt idag blir det dom nya favvoskorna till det.


skavsår it is, men plåstret är vitt så det gör inget!

Jag bara undrar

Jag hade tänkt ta det lugnt hela kvällen och vila upp mig inför Magaluf, men det ska tydligen ut och härjas ikväll. As usual. Ingen rast, ingen ro. Nu därimot ska jag lägga mig i soffan framför någon film innan jag börjar göra mig iordning. Hur ska jag orka?


...äh vafan, alltid taggad!

Jag har två olika skor, det här va himla skumt!


Jag hatar skor. Enda sedan jag va liten har jag älskat att vara barfota. Såfort jag sätte mig i bilen eller gick på bio tog jag av mig skorna, vilket jag gör än idag. När jag va mindre gick jag barfota överallt - på landet, hemma, ute på gården, i mataffären och i köpcentrum. Mina föräldrar slutade ganska snabbt att försöka få på mig skorna, för det gick inte. Än idag älskar jag att vara barfota men jag är det inte så ofta. Skor är det bästa jag vet...att titta på. Inga skor sitter skönt egentligen och det är mycket bättre att vara utan. Och vet ni vad det roliga är? Min mamma är precis likadan, något som går i släkten?



Förut: Stek vid bryggan i 1,5 timme
Nu: Lunch
Sen: Stek på ballkongen resten av dagen

I really really really wanna be with you

Som ni ser så ser det lite annorlunda, nya färger och ny header. Det beror inte på attt jag tröttnat på min förra, utan att jag inte kunde somna igår. Gjorde ett antal sovförsök och tillslut gav jag upp. Kände mig sugen på attt trixa med bilder och gjorde det. Detta blev resultatet, bra eller inte? Vet inte, jag är ändå inte hyperseriös så...Tillslut somnade jag, tydligen, eftersom jag vaknade och mådde piss. Nu är det lite bättre och jag ska gå ner till badbryggan om ett tag, förbrännan inför Magaluf byggs sakta men säkert på.



...nu ska jag måla naglarna i samma lila färg som här på bloggen.
Men först, morgonens låt:

You make me feel like



It's a lovestory, maybe say yes?

So tired right now

Nu har jag sett i taket lyser stjärnorna med mamma, riktig jävla hemsk film. Fyfan va bra men sorglig den va...berörde som fan. Jag är i den perioden av månaden då jag är som mest känslig så där satt jag framför filmen iklädd Linus tröja, med mitt godis...och grät. Det gick inte att sluta heller, det är fan inte lätt!

Nu ska jag faktiskt hoppa i säng snart, så dåligt som jag mår. Fortfarande bakis och med en träningsverk som aldrig varit så grov. Imorgon blir det upp tidigt för att träna och sen göra min sista utekväll innan Magaluf.


Kap Verde

Nyss hemkommen från farsta där jag va med mamma. Vet ni vad vi gjorde där? Vi bokade en resa! Jag är så glad, ska åka med mami till Kap Verde i februari! Kap Verde är en afrikansk ö som tillhör Senegal och ligger lite längre ner än Gran Canaria. Det är typ surfarnas paradis på grund av ständerna. Sen kommer vi bo på ett all inclusive-hotell också. Det betyder att vi får ALL mat, dricka, aktiviteter och grejer gratis och det är dygnet runt. Man behöver inte lämna hotellet om man vill...8 februari åker vi, åh jag längtar!






Pink is the new black

Gick ner till mamma som låg på beachen och solade 2 timmar med henne där, nice med lite bränna ju. Jag är alldeles för raslös för att ligga längre, i alla fall i sverige för det känns som att det inte är värt det. Nu har jag ätit lunch och ska snart åka med mamma till farsta. Köpa det absolut sista innan resan och sen kolla på en almenacka. Har ju bestämt mig för att satsa rejält på skolan nu det sista året och då underlättar det om man har koll. Ska självklart leta efter en rosa sådan!


You are pretty messed up to...

Ligger helt utslagen i min soffa framför tv:n med datorn på knät. Vaknade kl10 av att lexie skulle åka och fixa sina naglar. Åkte hem och har precis ätit frukost, helt död. Igår va vi i Rålis med Danne och hans kompisar. De grillade och vi tittade på. När det började bli mörkt åkte klackarna av och vi körde fotboll. Jag och Rickard hade bästa teamworket ever, Lexie och Dannes lag sög! Frammot natten tog vi sista tunnelbanan hem och däckade sen på en gång.

Vaknade med ont precis överallt. Träningsverk och fotbollsskador.
I'ts hard beeing me!


Heartless

Nu sitter jag hemma hos lexie och har nyss ätit.
Vi är som två jävla freak just nu, helt speedade. Lexie skyller på att hon är bakis, det tror dock inte jag. Det är skillnad på att vara bakis och mentalt instabil. Vi ska snart börja fixa oss för att dra ut en sväng. Ikväll blir det grillning i rålis för vår del. Vet inte riktigt om jag ska dricka så mycket med tanke på att vi åker till magaluf om 5 dagar och det är ju inte nice att komma dit sliten...


True

Jag hade planerat att skriva ett litet inlägg imorse men jag fullt upp med att diska haha. Jennys och min disk va inte nådig, plus att mamma inte hade hunnit göra det innan jobbet, så det va vår + vår disk, om ni förstår. Och jag hatar disktrasor, the secret is out. Så ja det tog ett tag.

Efter mission impossible trotsade jag mitt jävla virus och åkte och tränade. Nu är jag hemma och lallar runt i min favorit tröja, eller min nästfavorittröja, min favoritt-shirt.


utan smink och lite slitet sådär, men det bjuder jag på.


4 timmar satt vi på min ballkong, helt klart värt det. Spelade TP och Yatsy mot slutet, jag vann på båda! Nu har jag lagt mig i min säng med datorn i knät. Funderar helt seriöst på att släcka snart, eller ja dra på en film eller något. Det har blivit ett litet beroende hos mig - film när man ska sova. Även om jag kanske bara lyckas se 10-20 minuter eller något, men sjävla grejen att vakna mitt i natten och stänga av tv:n. Undra vad det blir för film ikväll, inte bestämt än.

Passade också på att strukturera upp mitt Spotifykonto lite och samtidigt rensa spellistorna som var alldeles för långa. Så numera ser det ut såhär hos mig;


I ♥ detta

Onsdagskväll

Sitter på min ballkong med Jenny och har det mysigt. Varsin kopp te, varsin tjocktröja och en dator med musik. Träffades runt 7, tog en prommis och gick och köpte frukt till fruktsallad. Nu har vi suttit här några timmar och det blir nog ett par till som det ser ut nu. Det är sånt här jag älskar med svenska sommarkvällar om jag ska vara ärlig. Snart börjar skolan och då har man knappt tid med något så det gäller att passa på. Men innan helvetet börjar har jag en sak att klara av, M-A-G-A-L-U-F.....!!!


Dagens citat "sometimes overcaring pushes people away" - jenny

That's what I like



Jag älskar jeans. Inte plagget jeans, för det är det värsta jag vet. Men själva tyget jeans. Jag tycker det är så galet snyggt och matchar oftast till det mesta. Shorts, västar, skjortor, jackor, mörkt, ljust, slitet, trasigt, you name it. Jag älskar jeanstyg!



Snoriga armar och en randig kind, glömmer aldrig bort min tonårssynd

Godmorgon alla!
Det ser ut att vara fint väder så jag ska skicka iväg ett sms till Jenny snart och kolla om hon är vaken. Isåfall ska vi gå ner till badbryggan och sola hela förmiddagen, det blir supernice. Lite förbränna innan magaluf såhär. Haha. Efter det har jag ingen aning om vad som händer, jag ska till läkaren imorgon och kolla en sak så jag kan inte dricka eller något liknande idag i alla fall. Eller mja, ni fattar. Jag har ju faktiskt en vecka att ta igen mig på snart. Bäst!



Juste, jag vaknade 5:35 av att min mobil ringde. Han är på Rhodos nu och ville bara säga hejdå, hur gulligt?

Something to tell my children

Jag är ganska dålig på att visa mina känslor. Det är inte lätt att få mig att gråta när det gäller känslor, fastän att jag kan må så dåligt innuti att jag vill spy. Dock kan jag börja gråta när jag är trött och saker inte fungerar som jag vill att de ska göra. Datan är seg, jag tappar något eller får motorstopp när jag övningskör. När det gäller känslor blir jaga istället arg, och då menar jag spydig, otrevlig och ibland nästan hatisk.



En känsla som jag dock har svårt för att hålla inne är saknad. Inte så att jag lätt saknar människor men när jag väl gör det så gör jag det så mycket att jag faktiskt inte kan hålla det inne. Förutom de människor jag saknar varje dag (syskon, syskonbarn och vänner) så finns det 2 personer jag saknar speciellt mycket just nu. Den ena är min bästa vän och den andra snart påväg till Rhodos. Det är en speciell känsla att vara lycklig I guess...


I'm your biggest fan, I'll follow you til' you love me - papapapaparaaazzii




Hairday

Vaknade av ett sms från Markus inatt, blev lite orolig och försökte få han att svara men det gick inte. Ringde han imorse igen och då sov han. Så nu väntar jag på att han ska ringa så att jag kan gå hemifrån sen. Ska gå ner till min frissa och slinga/klippa topparna igen. Med min utväxt måste man göra sånt ofta men det är det lätt värt! Lägger säkert in en bild på resultatet lite senare.


Låt den rätte komma in

Jag har träffat många människor i mitt liv, vissa har satt sina spår och andra inte. Jag har aldrig ångrat ett enda möte med någon men vissa har lämnat ett större avtryck på mig än vad andra gjort. Livet fungerar så och jag måste acceptera det.

I alla mina möten med människor har en stor del av dessa varit killar, vissa har satt sina spår och andra. Jag har aldrig ångrat ett enda möte med någon men vissa har lämnat ett större avtryck på mig än vad andra gjort. Livet fungerar så och jag måste acceptera det.

Jag har aldrig försökt vara någon jag inte är, även om vissa tror eller har trott det. Jag är noga med att vara mig själv men jag erkänner att jag samtidigt är väldigt ytlig. Dock har jag aldrig eller kommer heller aldrig låta ytligheten gå före det som kommer innifrån. Det kan tyckas att jag älskar väldigt många i och med det jag brkuar skriva om folk, men faktum är att det gör jag inte. Det finns folk jag borde älska med inte gör och jag har aldrig sagt dom 3 orden till någon som inte förtjänar det. Jag skulle aldrig vilja bli sårad på det sättet och i rättvisans namn skulle jag heller aldrig göra det. Jag fungerar så och jag måste acceptera det.

För att komma till det jag egentligen vill berätta,
så kanske ni redan förstått att jag träffat en människa som satt sitt spår tydligare än vad vissa andra gjort. Och som ni kanske förstår är detta mötett med en kille. Jag förstår att ni tänker att jag är hyperkär och ska skaffa förhållande nu men så är det inte, inte än i alla fall. Kärlek fungerar så och jag måste acceptera det.

Med honom försökte jag inte vara någon jag inte var,
även om han nog trodde det. Jag va noga med att vara mig själv från start men jag va rädd att han trodde att jag skulle vara så ytlig som jag faktikst är. Dock visade jag ganska snabbt att jag aldrig skulle låta ytligheten gå före det som kommer innifrån som i det här fallet va väldigt väldigt mycket. Eftersom jag nu skriver som jag gör om honom kan det tyckas att jag älskar honom men faktum är att det gör jag inte. Jag kommer aldrig säga de 3 orden om han inte förtjänar dom för jag skulle inte vilja bli sårad på det sättet och i rättvisans namn skulle jag heller aldrig göra det. Kärlek fungerar så och vi måste acceptera det.

För att tillslut få det jag ville berätta sagt, jag kommer aldrig förändras. Jag är den Sofia jag alltid varit och alltid kommer vara. Oavsett vad som händer nu så är jag precis vad jag nyss berättat. Fast kanske en del av någon annan inom en snar framtid. Det kanske blir nått, kanske inte. Vad ni än säger så vet jag att den här människan är speciell, i alla fall för mig här och nu. Vad som händer sen kan jag omöjligt säga nu. Jag är samma Sofia vad som än händer. Jag tänker låta den rätte komma in. Det fungerar så och ni måste accpetera det.

I wanna hold them like they do in texas please

Chilldag? ...det va i mina drömmar eller något. Jag gick ner till vår badbrygga vid 11, la mig där och solade helt själv med min iPod. Det kunde behövas, jag har en del att tänka igenom nu innan jag fattar något form av beslut. fick sms av Carin kl 12 om eventuellt jobb på tacobar ikväll. Självklart sa jag ja eftersom jag ändå inte har något planerat och dessutom behöver pengar. Så det va bara att gå upp igen, dusha och äta lunch. Så nu ska jag åka alldeles strax. Jobbar hela dagen, hemma ikväll någon gång. Om jag orkar då så ska jag sätta mig ner och skriva lite mer exakt vad som hände på öland för jag behöver verkligen lätta lite och jag vet att en del är nyfikna. Mer om det då, nu ska jag sminka mig.



.

Just dance!

Godmorgon alla! Hoppas ni mår bra, det gör nog jag i alla fall. Jag har sovit sjukt gott haha, men är ändå trött. Jag funderar på att sova lite till, det finns ändå inte mycket att göra. Ska kanske ta mig in till farsta om några timmar och hefter det hem och bara ta det lugnt. Det är något med mig som gör att jag känner mig sjuk varje kväll, med feber och så. Bara det inte bryter ut till magaluf! Så därför får jag se hur jag spenderar dagen, troligtvis väldigt lugnt som sagt.

Issas bilder från igår;

spökhuset i väntan på Gaga

ensam lämnad på ballkongen, hur läskigt?!

the one and only!

...issas bilder som sagt!

För det ekar i huvudet

Lady Gaga va grym! Inte för att jag förväntade mig annat men jag blev ändå så jävla förvånad av kvinnan. Hon är helt galen och så jävla cool! Jag drog till lexie vid 2, åkte till sonken för middag och sedan till grönan. Det va galen kö redan vid 5 och det gick inte att ta sig någonstans.Gick i alla fall spökhuset med issa och sen ställde vi oss vid scenen. Mötte även mira, jessica, felicia, tess, nicole, emelie och hannah. Och Malin Edberg! Shit va förvånade vi blev, puss på dig gumman!

Imorgon blir nog en riktigt chilldag så jag funderar på att försöka unna mig en hel film för en gång skull. Jag ska åtminsonne börja med att tvätta av mig sminket, borsta tänderna och vänta på det där samtalet. Samtalet som får mig att sakna så jävla mycket...

Nothing else I can say!



Ikväll
Ikväll

Ikväll
Ikväll
Ikväll
Ikväll

Ikväll...

We were sitting on the top of the world

Är hemma ganska tidigt för att vara en lördagkväll. Kvällen började med att jag och lexie mötte upp carro och gaby och åkte till västerhaninge. Där blev vi upplockade med bil och vi åkte långt ut åt helvete till någons sommarhus. redan när vi kom in hos dom kände vi på oss att det inte va bra och det va massa saker som gjorde allt obehagligt.15 killar på 4 tjejer, ingen teckning på mobilen och blev bjuden på 80%-ig sprit. Ne det va inget för oss så vi letade oss ut till bussen och åkte hem. Jag som inte mådde så bra åkte hem till mig och när bussen inte gick som jag trodde så satte sig mamma i bilen och hämtade mig, snäll mami.

Så nu halvligger jag i sängen och har ätit. Satte nyss på min (linus) tjocktröja och ska slå på en film att somna till. Imorgon går jag upp vid 12-tiden och möter upp lex för chill med några i rålis innan det sedan blir grönan och Lady Gaga. Det blir nog en grym söndag! Godnatt på er alla, hoppas ni haft en bra lördag :)<3


Priiiide

Slitet. Hemma hos lexie efter en heldag i stan och sushimiddag. Vi ligger helt jäcla utslagana på golvet och inbildar oss att vi ska piggna till någongång. Börja tagga snart kanske? Vi va iaf i stan på dagen och kollade på paraden, hade bäst plaster och va de enda som skrek haha, såklart. Bögarna älskade oss! Så jävla sköna människor asså, jag ska fan skaffa en bögkompis!

När vi stått där i 2 timmar och hade ont i fötterna och benen tog vi spårvagnen till djugår'n och sen båten till slussen, turist javist! Nu är vi i solna och ska tagga till, hoppas jag!


It's all about pink!

Godmorgon!
Jag kan inte direkt påstå att det är trevligt att vakna och se vilket jävla väder det är när man vet att man ska vara ute hela dagen, jag är så jävla trött på regn att jag vill spy. Jag är i alla fall uppe i god tid eftersom mitt morgonhumör inte är att leka med, åh jag hatar allt på morgonen. Jag ska åka hemifrån om 1,5 timme typ då jag ska in till stan och möta lexie och kanske carro. Vi ska ställa oss i kungsan och kolla på paraden såklart, pride 4sure. Nu ringer det på min mobil inne i mitt rum, linus eller lexie?

RSS 2.0