Sinnes

Jag är sjuk. När jag är sjuk mår jag illa. Idag hjälper bara gukra, så jag åt nyss en hel. Snart ska vi till Kista :)


Falling down

Den här dagen har blåst bort eller något, borta är den i alla fall. Vid 11 drog jag och tränade, kom hem strax efter 13 och nu är klockan typ 16. Hur blev det så? När jag kom hem hade Linus varit ute och sprungit, och sprungit vilse såklart. Haha stackars hade sprungit sammanlagt 1,8 mil när han kom hem. Ganska roligt faktiskt haha.

Nu väntar vi på mamma och maten, sen ska vi in mot stan och möta Lexie och Danne och gå på Avatar.


Avatar ikväll

Godmorgon! Helt galet vad jag är trött på mornarna fast vi inte somnar så sent på kvällarna. Just nu är jag dock ganska pigg, ska åka och träna om en timme. Jag sitter under täcket i min säng med datorn i min säng, Linus sitter i vardagsrummet med sin dator. Socialt! Ikväll ska vi på bio med Lexie och Danne. Avatar i 3D, längtar!


Kaos med familjen, som vanligt




I'm a fighter and I'll never give up.

Om några dagar är det 6 år sen. Det går så fort, tiden rinner ifrån oss. Tid är det dyrbaraste vi har, hade vi haft obegränsat med tid i vårt liv så hade vi kunnat göra vad vi ville, allt vi ville. Varje minut i vårt liv är dybar, på en sekund kan livet förändras. Man ska uppskatta den tid man har med sin familj och sina vänner, för imorgon kan det se annorlunda ut.

Ändå så vill jag bara glömma. Allt jag gjort fram till i somras kan jag lika gärna kunna levt utan. Det har gjort så ont och jag har inte visat det. Hållt då många liter tårar inne som egentiligen behövts gråtas ut. Gråtit så många tårar helt i onödan. Haft så mycket ilska som borde fått kommit ut, haft så mycket ilska som har fått komma ut. Jag har inte levt fullt ut de senaste 6 åren. Jag har tittar mig över axeln många gånger för mycket för att kunna levt fullt ut. Jag har varit rädd för den som borde varit den mest självklara personen i mitt liv.

Det har tagit 2200 dagar och jag kan säga att jag är mycket nära nu. Jag är snart över det helt, jag är snart där. Jag behöver bara lite hjälp på traven.




Nothing you can compare to your neighbourhood-hoe!

Det har varit en lång dag idag, som ändå har gått väldigt fort. Jag började dagen med att åka och träna. Spinning 45 minuter och eftre det så solade jag i 20 minuter. Måste ju vara brun och fin till julen. Därefter åkte jag hem och åt, vilade en stund åkte sedan mot Jakobsberg. Var hemma hos Sandor i nästan 3 timmar och nu hemma igen. Är så trött hela tiden, måste bero på vintern.

Idag är det bara 2 dagar kvar till julafton och 3 dagar kvar till Linus kommer♥

And I still kepp on going!


Keep goin'

Jag hittade en enda julklapp när jag va i stan med Malin idag. Så nu har jag typ 2 julklappar kvar, kommer jag hinna? Det jag hittade var dock bra, till min kärlek. Så sen jag kom hem jag har slått in julklappar och ätit middag. Jag kan ju knappast påstå att jag är bra på att slå in paket, men så får det va.

Nu sitter jag under täcket i min säng och lyssnar på Enya, hon är ju helt sjukt grym! Om en halvtimme börjar Anna Ankas Jul och som jag skrev på facebook så ska jag bli som henne!  

Sitter du ner blir du tjock och ful!

Sen jag kom hem från älskling i tisdags har jag varit igång varej dag hela tiden. Tränat, tränat och julshoppat, haft julavslutning och varit på trogen, varit på julbord, tränat och varit på bio. Typ så har mina dagar sett ut. Jag har inget emot att vara aktiv, jag är en sån typ. Jag älskar att vara igång. Men nu märks det, jag är så trött just nu.

Så idag ska jag ta det lugnt hela morgonen, åka in till stan och träffa Malin en stund. Sen blir det bara hem och chilla, kanske en promenad med Jenny om hon vill. För imorgon är det återigen träning och julfika som gäller, och på onsdag träning, tatueringsstudion och träffa Lexie.

Men jag gillar att vara igång, som sagt. That's my thing!


I'm


Love is my drug

Så nu har jag varit och tränat. Körde ett Bodypump-pass i Farsta och det gick så sjukt bra, har nog aldrig gått så bra som det gjorde idag. Känns så bra! Blev nästan dubbel träning eftersom det snöar så in i helvete, så att ta sig fram i det här vädret är inte det lättaste. Nu har jag precis kollat på gårdagens avsnitt av Riverside, älskar den serien!

I eftermiddag ska mamma bjuda mig på bio, luftslottet som sprängdes. Mys att gå på bio med mami :)




Det finns inga "goda" mornar

Godmorgon! Jag vaknade för ungefär 50 minuter sen och känner mig fortfarande nyvaken, sjukt jobbigt! Jag är långt ifrån en morgonmänniska. Eller jag gillar mornar men ändå inte. Jag hatar att sitta och vara social vid frukosten och jag svarar aldrig när någon säger "godmorgon" till mig face to face. Sen finns det ju sånt som gör mornarna mycket mycket bättre; mornar med Linus, sovmornar och fina sms när man vaknar.

Nu ska jag åka och träna, chip chop!


Saturday, I'm in love<3

Nyss hemkommen från julbordet. Riktigt mysigt att gå ut sådär med hela famlijen, det är itne ofta jag träffar alla och framförallt inte samtidigt. Jag har då världens bästa syskon, helt klart! Och en väldigt fin mamma och en bra pappa. Tack för ikväll min älskade familj!

Nu sitter jag på msn med Linus, ska snart bädda ner mig och somna till någon film. Imorgon ska jag gå upp relativt tidigt och träna, sen blir det bio med mamma. Idag har, förutom min baksmälla, varit en riktigt bra dag. På många sätt. Nu, natti<3

Dåligt Sofia!

Har inte skrivit på länge nu, har typ glömt bort att jag har en blogg haha. Är för upptagen med Kissie, Dessie och Paows liv. Ne men igår va det avslutning, världens träkigaste avslutning och att få lov va inte nått speciellt heller eftersom jag inte är i skolan så ofta längre.

Igårkväll däremot, vare drag! Va ute första gången på en månad typ, så vi körde verkligen all in och det känns idag. Ikväll blir det julbord med familjen, lagom lugnt. Over and out!

...och ja jag ska bli bättre, jag lovar♥


Sorry!

Jag vet att jag är dålig på det här. Jag blir bättre när jag kommer hem, promise!

Thursday I don't care about

Godmorgon...eller nått. Jag är typ nyvaken, eller känner mig som det iaf. Imorse gick jag upp med Linus (eller nästan, han gick upp 7 och jag 9). När han gått till skolan pluggade jag galet och skrev klart min labbrapport. Sen la jag mig och kollade klart på en film vi började på igår, och somnade tydligen. För jag vaknade kl 1 helt plöstligt. Vaknade med så sjukt ont i halsen och va helt varm. Gillar inte att vara sjuk, inte nu! Så på två timmar har jag inte gjort mer än duschat och fixat mig. Mår skit.
Ikväll ska vi på middag hos Linus mormor och morfar, dom är galet söta och jag tror dom gillar mig. Nu ska jag fixa lite till och hoppas på att han kommer hem någongång...

Min baby<3

Jag älskar dig när du drar dig intill mig och viskar "god morgon", när du håller om mig hela natten och när du visar att jag är den du vill ha. När du tittar på mig och får mig att förstå att du älskar mig, när du inte kan släppa mig ur sikte och när du frågar hur jag mår. Jag älskar dig för att du är så omtänksam och är så försiktig med mig på alla sätt. Jag älskar dig för den du är, för att du är det bästa jag vet<33

I mitt verkliga Farmville

Tisdag idag, en bra dag och en bra vecka! Igår åkte jag till min finaste och fick ett väldigt fint mötande på stationen. Det va så bäst att komma tillbaka hit, komma tillbaka till honom jag vill vara med. Min skatt♥
Hade seriösa problem med att sova inatt. Jag hade sovit någon timme mitt på dagen, plus att jag suttit still på ett tåg i drygt 4 timmar så jag va inte trött någonstans inatt. Somnade väl lagom till Linus gick till skolan imorse och vaknade sen halv 11. Så det borde inte vara några problem att sova inatt då.
Jag har nyss varit ute och gått lite, behövde ha luft för huvudvärken. Har också tittat på halva "flickan som lekte med elden" och ska titta klart på den nu hade jag tänkt. Sen blire dushen och lite plugg. Sen kan man ju hoppas på att jag inte ska var asjälv i det här knakande huset hela dagen...

Teaterhelg följt av pojkvänsvecka

Godmorgon! Igår va jag på julbord med mammas jobb, hade inte speciellt höga förväntningar men det va sjukt roligt! Shower hela tiden, cirskus cirkör, sånger, ramsor och världens snällaste människor. Och julmat! Kom hem någon gång och däckade på en gång.

Nu är jag så himla trött, gick upp för en timme sedan och har precis fått i mig lite frukost. Jag ska snart ta bussen för att åka på min teaterlektion. Efter den har jag och Frida 12:30-gruppen som är Miniteaterns lilla mördargrupp. När vi är klara där åker vi till Carlssons och har genrep med alla andra Mini's barn, min torsdagsgrupp t.ex!

7 timmars teater idag och 7 timmar imorgon, jag kommer vara slutkörd båda kvällarna. Det gör mig absolut ingenting, för det här är det bästa jag vet! Detta och Linus, som jag åker till på måndag. Längtar efter min finis♥


Boyfriend förra året :)


Ni är inte smarta, någon av er!

När jag var på Öland i sommras fick jag en liten chock redan första veckan. Jag har aldrig varit på ett ställe där det snackas så mycket skit som det gjorde där. Fyfan va tjejerna snackade, om varandra, med varandra. Jag blev så jävla irriterad tillslut att jag sa att jag inte tänker lyssna på deras snack längre och vad tror ni hände då?

I alla fall, jag bestämde mig då för att aldrig mer medvetet snacka skit om någon. Det har jag säkert gjort men inte alls i den utsräckning jag gjorde förr. Det jag vill komma fram till är att jag märker hur knas den här världen egentligen är...och att jag är så trött på vänner som snackar skit om varandra till mig och sen umgås med dom dagen efter. Och efter det snackar skit med dom om andra, som dom snackat skit om innan. Åh jag blir så irriterad, kan inte alla bara...sluta?

Rosa!

Godmogon finisar! Inatt har jag sovit 10 timmar så jag är riktigt utvilad nu, så skönt! Jag har inte riktigt fått tillbaka min aptit men så fort den kommer så ska jag äta frukost hade jag tänkt. Lägga mig och kolla på en film innan jag åker och tränar. Ikväll är det julbord med mammas jobb, tydligen en stor grej. Och att jag följer med är  "representativt", so you know...


kalwreorigrgkmwjh

"pluggar"

...hörs senare!


<3

Måste bara berätta hur mycket jag uppskattar mina vänner! Vissa är bättre än andra, så är det, men jag har väldigt väldigt många fina vänner;

♥ Bästa vännen, finns alltid alltid och sviker aldrig aldrig!
♥ De finaste vännerna, mina tjejer i skolan! Ni uppskattas ungefär 100 gånger mer än ni tror, ni är bäst! Er vardagliga humor och ert stöttande i allt, inget slår er! Tack för att ni finns<3
♥ Bardommsvännerna, ni vet vilka ni är. Ni är sådanna man alltid vet finns där oavsett vad, det spelar ingen roll om man träffats på länge för när man väl gör det så spelar det ingen roll, allt är som det brukar vara.

Även om jag inte visar det så ofta så älskar jag er, av hela mitt hjärta<3


Bajs

Idag har jag gjort omprov i kemi, fick G+ så jag är mer än nöjd med det! Imorgon däremot har jag 2 prov (ett kemiprov och ett matteprov) och en labbrapport som ska in. Måste ha börjat plugga för ungefär 1 timme sen men jag vet inte var jag ska börja. Är lite hungrig me så jag ska väl äta nått innan aptiten försvinner igen. Man börjar ju undra var den tagot vägen...


Ibland önskar jag att jag hade blå ögon!

Jag har nog inte skrivit regelbundet på hur länge som helst, ändring på det för jag behöver ju skriva! Jag har varit på alla mina lektioner den här veckan, som än så länge är 2 dagar lång. Men jag planerar att vara på alla kommande lektioner också, plus några till! Klarar jag det, ska jag köpa nytt smink till mig själv och jag fick en jacka av mamma idag. Så shoppingmanin mår som den ska!

Idag blev jag matförgiftad också, det va mindre nice. Jag har nog inte känt mig så sjuk på länge. Jag spydde, hade ont, skakade och frös samtidigt. Men nu är det bra, konstigt det där...

Nu ska jag kolla på teaterhögskolans hemsida och sen nått på trean innan det är big sovtime!


Måste

http://ekotrippat.blogg.se


RSS 2.0