Lördaaag

Efter två hela veckors praktik så kommer den här helgen bli tillägnad ännu mera jobb. Har jobbat på Nilsons hela dagen idag och jobbar hela dagen imorgon. och på måndag är det dax för praktik igen. Det är vad jag kallar hard work work. Men jag är ju inte den som är den, jag tycker ju om att jobba.. fast inte just nu när jag är sjuk och har luftrör som inte vill funka, kanske. Därför var det ganska skönt att komma hem och dö i soffan nu.

Sen sist har jag hunnit bli rödhårig (är inte alls van ännu) och bokat en tatueringstid. Så på onsdag skaffar jag min tredje tattoo och jag är mer taggad än någonsin. Det var det. Ciao.



Tråkigt inlägg

Efter 1,5 vecka på förskolan har jag (självklart) blivit sjuk. Mår dock egentligen ganska bra men eftersom jag har feber fick jag inte jobba idag eftersom jag kan smitta dem små pluttarna. Istället har jag roat mig med att läsa alla bloggar som finns, fikat med världens bästa cilla och kollat på vampire diaries. Rätt soft. Fast saknar barnen.

Nu ska jag betala räkningar och bada. Mucho kulo.

Ville bara säga det här

Finns det nått som gör en så glad som barn och fina vänner? Ibland undrar jag var vissa människor har varit hela mitt liv. Som du Camilla. Vi är så lika att det är läskigt och även om vi spenderar mest tid på tunnelbanan tillsammans (haha) så är du en sån som jag skulle kunna ha i mitt liv föralltid. Vi skrattar alltid åt samma saker och om jag har en dålig dag så finns det inget som är så skönt som att komma till skolan och få skratta lite med dig. Jag längtar ihjäl mig efter våra lägenhetsplaner ♥

Det finns så många fina människor därute, det gäller bara att hitta dem!

Söndagskänslor

Hej mina fina! Söndagkväll efter en vecka av mycket jobb (praktik), mycket tankar och mycket känslor. Sitter just nu i sängen och lyssnar igenom min spotifylista och tänker på hur mycket känslor musik väcker, och hur många minnen som är förknippade med vissa låtar. och lyrics, ibland undrar jag om vissa låtar är skrivna för just mig. Som den här eller den här.

Ja people, ibland är det inte lätt. Det som får mig att orka just nu är

praktiken (älskade älskade barn)
mina satsningar på gymmet
att jag både har ett jobb och snart en utbildning
mina och camillas planer
min mamma



Idag var jag söt


Söndagsfeeling

Efter en mycket mysig lördagskväll och en natt med alldeles för lite sömn så är jag nästan vaken nu. Gick upp kl 8.00, åt frukost och gick och la mig igen. Haha. Nu är jag på G och ska snart börja fixa mig inför en heldag med storasystern.





Twitter

Jag som inte skulle, föll för grupptrycket. Twitter. http://twitter.com/hejliten.  

Kaallt..

Gaalet kallt ute idag, så kallt att man fryser inomhus. Jag tänkte att jag inte skulle gå ut på hela dagen idag därför men så blev det knappast. Började morgonen med att träna på friskis, 50 minuters kondition och lite rygg. När jag var klar åkte jag hem, åt frulle och bytte om för att sedan åka direkt in till stan för att träffa johanna och felicia. Tjejerna åt lunch och jag drack kaffe och skrattade, haha. Kom hem för ett litet tag sedan och ska trycka ett avsnitt av vampires innan jag gör något annat. Det är så bra att jag dör. Lite.


Nyårsafton i bilder












Crazy

Även om jag sa att jag inte har nått nyårslöfte så har jag ändå planer på att bli lite nyttigare. Kan inte äta godis och kanelbullar varje dag. Tack Gud för att jag älskar att träna, annars hade jag varit mig + 20 kg till. MEN jag känner redan att mitt sockerbegär håller på ta över mig. Inte ens kaffe hjälper. Men det har gått en halv dag, så lite till får jag nog kämpa. Hehee.

Ska se om lite Vampire Diaries hjälper.



Mitt enda nyårslöfte

Dance_love_sing_live-2329_large


2012

Nu har jag inte skrivit här på huur länge som helst och to be honest så har jag tom glömt att jag har en blogg. Men efter massa påtryckningar från flera håll så vill ni tydligen att jag ska börja updatera er om mitt liv igen, så vad är då bättre än en comeback på nyårsdagen. Nytt år, Nytt liv. Dock så har jag inga nyårslöften om ett nytt liv eller så, för jag började mitt nya liv redan i somras. Men nu när det är nytt år så ska jag lova mig själv att mitt nya liv bara ska bli bättre.

Nyårsafton igår och vi började tidigt hemma hos Alexandra med fix á lösögonfransar, lockar och glitterspray. När vi var redo att åka sen var vi finare än någonsin! Hemma hon Johanna var det bål, middag och drinkspel hela kvällen tills 12-slaget då det bar av mot farsta. Dock så mådde jag himla dåligt så det blev tidig hemgång för mig med en mindre rolig natt inatt. Hehee.



RSS 2.0