30 September

Jag fick sovmorgon imorse av min fina syster. Eller sovmorgon är kanske fel, jag fick börja senare idag för att jag skulle hinna träna på morgonen. Träningsmorgon. Så jag går upp 05:15, äter frulle och åker till gymmet. Tränar 06:30-08:00 och ska börja åka till jobbet. Men då ringer markus och säger att det inte går en enda tunnelbana på blåa linjen och att det är en kilometers kö till ersättningsbussarna. Jag skulle alltså vara på jobbet tidigast kl 11 och sluta 14. Ringde syster som sa att det inte var någon idé att ens försöka idag, så jag åkte hem. Eller juste, det gick inga tunnelbanor på gröna linjen heller. Så jag gick till gummars. Missade min buss. Fick ta en annan buss och missade anslutningsbussen från den också. Så jag gick hem därifrån också. N I C E.  Bästa morgonen på länge!


Nu ska jag vara sur, titta på tv och slöa hela dagen och hoppas att jag kommer in till mini senare idag.


Vän med ed bil

I måndags fick alla på jobbet ett mail. Där stod det att 'vi måste sluta parkera som arslen' och så var det en nytagen bild från parkeringen.



Vilken handboms! Numera parkerar min syster med en växel i.


29 September

Godmorgon! Vilken seg morgon. Jag vaknade inte på världens bästa humör och jag mår rätt kasst. Huvudvärk, illamående och ont i hjärtat. Blev precis klar men inget blev riktigt bra idag. Kläderna känns inge sköna, sminket är fult, håret är kaos och mitt nagellack håller på låtsna. Stavas det så? Jag får i alla fall skjuss till jobbet eftersom syster sov här inatt också. Sen efter jobbet är det dax för minisarna på mini ♥ och sedan ska jag träna. Uh segt.

jag vill bara somna om och vakna upp i min dröm

Some belive i God, I belive in music

Två nya, grymma låtar med två artister som jag aldrig lyssnar på. Som jag redan lyssnat sönder. Såklart.


Overdrive - Ola


This afternoon - Nickelback


Halvdag

Då var förmiddagen slut och alla har dragit iväg på lunch. Det blev verkligen tomt här såfort klockan blev 12. hungriga? Jag ska åka jag också snart, eftersom erica åkt iväg på någon utbildning så slutar jag nu. Jag ska bara äta upp min lunch och sedan ta hem hennes bil eftersom hon inte kommer tillbaka hit mer idag. Så det blev en kort dag för mig idag och resen av eftermiddagen och kvällen ska jag bara ta det lugnt. Men görst gymmet. Är grymt träningssugen!

28 September

Godmorgon! Jag har knappt märkt att jag sovit inatt, så trött var jag. Somnade mitt i en mening igår, på soffan och vaknade för en timme sen, i sängen. Min mamma måste vara stark. Jag blev nyss klar med allt, kläder, smink, träningsväska och matlåda. Väntar bara på att syster ska bli klar och sen ska vi åka till jobbet. Hon sov här inatt och det betyder skjuss till jobbet. Lyx! Efter jobbet ska jag träna och sen bara chilla hel kvällen. Om jag håller mig vaken till dess.


27 September

Igår var den värsta kvällen på länge. Jag fick höra allt man inte vill höra när man tror att man har det så bra. När man redan varit med om det en gång så tror man att nästa gång ska bli så mycket lättare. Men det är fel. felfelfel. Det var lika jobbigt nu och jag grät lika mycket den här gången. Jag som aldrig gråter. Jävla skit! Vi som hade det så bra.

Jag har iallafall precis kommit hem från jobbet och ska snart åka till mini och mina barn. Herregud vad jag behöver deras kramar, deras hårflätande och deras komplimanger idag. Mina fina ♥:an.

26 September

you make me feel like I live in a teenagedream


Chillination

Igår efter middagen åkte jag till farsta. Kollade på idol, film och hade det mysigt hela kvällen. Vaknade jättepigg kl 9 imorse och roade mig själv den första timmen och kollade på life of ryan hela förmiddagen. Kom hem vid 15-tiden och har chillat, duschat och ätit middag med mamma sen dess. Ska åka och möta lexie om en timme och sedan vidare till farsa igen. Samma sak som igår, film och mys hela kvällen. Fast med flera ikväll. Världens lugnaste helg. Så skönt.

25 September

1. Pierca näsan eller tungan?
- tungan
2. Vara seriös eller rolig?
- det beror på vad det handlar om
3. Dricka röd eller grön mjölk?
- blå
4. Brinna upp eller drunkna?
- leva
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar?
- mami är bäst

SVARA ÄRLIGT...

1. Tycker du om någon?
- ja
2. Sol eller måne?
- soool
3 Vinter eller höst?
- höst
4. Vänster eller höger?
- höger
5. Soligt eller regn?
- sol på dagen, regn på natten
6. Vaniljglass eller chokladglass?
- choklad

OM DIG

1. Hur mycket är klockan just nu?
- 15:41
2. Fullständigt namn?
- Elna Sofia Charlotta Lundgren
3. Vart vill du bo?
- stockholm 4ever
4. Hur många barn vill du ha?
- två eller tre :)
5. Vill du gifta dig?
- JA! men inte nu, haha
6. Rullar du spaghettin eller skär du den?
- äter den
7. Har du ätit sushi?
- men ja?
8. Favoritglass?
- var inte den frågan nyss?
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet?
- inte vet jag
10. Humör?
- tröt men väldigt väldigt glad

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA

1. Kysst någon?
- ja <3
2. Sjungit?
- haha ja
3. Blivit kramad?
- det med :)
4. Känt dig fånig?
- äh?
5. Saknat någon?
- jag har inte behövt sakna
6. Dansat galet?
- haha ne
8. Klippt håret?
- aldrig
9. Gråtit?
- nej
10 Ljugit?
- nope
11. Blivit kysst?
- ja <3

GREJER

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?
- haha ja! in i skogen med lexie
2. Har du en hund?
- nej men jag vill ha! en mini chihuahua
3. Tycker du att du är attraktiv?
- nja
4. Sover du helst själv eller med någon?
- med någon
5. Tror du på spöken?
- ja :(
6. Tycker du att du är kreativ?
- haha verkligen inte!


 för er skull


24 September

Imorse vaknade jag kl 8. På soffan. Somnade till debatten mellan tylösandkungarna och socialtanterna. Hur jag nu kunde göra det eftersom dom mest skrek på varandra. Riktig underhållning. Bäst var Jackie. Vaknade i alla fall av mig själv och åt snabb frukost och åkte sedan och tränade. Det blev bara en dryg timme, både kondition och ben. Har nyss kommit ur duschen och ska snart äta lunch. Vid 14-tiden ska jag träffa lexie i stan där jag ska spendera min lön och sola. Najsig fredag!


Just the way you are

Idag har jag varit ledig. Sovit hela morgonen, tränat, sovit lite till, varit på mini och ätit middag. Det är allt. Precis vad jag behövde eftersom veckan har varit ett helvete. Jag har aldrig varit så trött som jag var måndag, tisdag och onsdag och aldrig gråtit så mycket över ingenting. Jag som aldrig gråter längre. Så efter lite kladdkaka & tv-kväll igår och en lugn dag idag så mår jag mycket bättre.

Jag är ledig imorgon också. Då ska jag först träna och sedan in till stan och shoppa med lexie. Lön imorgon, så jag lär få med mig en hel del hem. Sedan får vi se vad kvällen bjuder på, den blir nog lugn vad jag än gör.



Jag, korkgubben och lite kevin i lördags


23 Septmeber



Just a small town girl


22 September


HAR DU NÅGONSIN

DEJTAT NÅGON AV DINA VÄNNER:
Alla är väl vänner frän början? :)
BRUTIT MOT LAGEN: Yes
BLIVIT ARRESTERAD: Nej
BADAT NAKEN: Nej
VARIT MED PÅ TV: Det hoppas jag inte
KYSST NÅGON DU INTE KÄNNER: Hahaa jao
TAGIT SMÄRTSTILLANDE? Ja
BRUTIT ETT BEN? En arm
HAFT SAMLAG? Ja
HAFT SEX UTOMHUS? Ja
HAFT MER ÄN 10 SEXSTÄLLNINGAR? Totalt? Ja
BITIT NÅGON I TÅN? Äcklo
GJORT SUGMÄRKE PÅ NÅGON? Haha yes
SUPIT TILLS DU DÄCKAT? Ett par gånger, Ja
ÄLSKAT NÅGON SÅ DU GRÅTIT? Ja
KYSST EN 30-ÅRING? Det hoppas jag inte
HAFT SEX MED NÅGON DU KNAPPT KÄNNER? Höhö
KÖRT KLÄDPOKER? Ja
TATUERAT DIG? Yes
PIERCAT DIG? Ja, naveln
VARIT OTROGEN? Skulle aldrig, sånt skit är det värsta jag vet
SLAGIT NÅGON DU ÄLSKAR? Jag är rätt bra på att slåss faktiskt
SPYTT PÅ NÅGON? Haha que?

HAFT MAGINFLUENSA? Men ja
LYSSNAT PÅ HÅKAN? Dum fråga. Håkan är mitt allt!
DRAGIT ETT ROLIGT SKÄMT? Folk brukar skratta åt mig när jag är mig själv så, haha
HJÄLPT EN GRANNE? Haha nä
GJORT NÅGON PÅ SMÄLLEN/VARIT GRAVID? Jag kan nog inte göra någon annan gravid faktiskt
FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG? Inga. haha.

Kära syster

Jag har alltid haft tur när det gäller jobb. Taco bar-intervjun fick jag av pappa, inte jobbet, men intervjun. Ölandsjobbet fick jag också av pappa och nu var det erica som fixade jobb till mig på office managament. Just nu har jag dubbel tur eftersom jag får jobba med min syster. Jag kom på det idag. Det blir bara viktigae och viktigare för mig att få träffa henne varje dag och det känns som vi fått en helt annan relation den senaste månaden. Dessutom behöver jag få höra hur hon mår varje dag eftersom det är som det är nu. Min syster är den modigaste och starkaste kvinna jag vet och jag vill bara att du ska veta hur mycket jag älskar dig och ser upp till dig. Du är min idol <3

20 September

Jag har sovit ungefär 10 timmar sen i torsdags. Så jag är lite trött. Imorse tänkte jag på riktigt börja gråta när klockan ringde och sen så somnade jag på alla bussar och tåg jag åkte. Jag har druckigt 4 koppar kaffe, jobbat, varit på mini och tränat idag. Och nu när jag kommer hem finns det varken mat eller någon som kan laga mat hemma. K U L. Jag skulle behöva gå och lägga mig typ 8. Men då har jag förmodligen inte ens ätit och så är det idol. K U L. Och imorgon ska jag upp 5:30 igen. K U L.

Söndagskväll

Jag har precis ätit middag med mamma och mormor och pratat om valet. Hela middagen. Såklart. Nu ska jag snart åka och möta lexie och killarna och sedan vidare in till stan för bio. Vi ska se knight and day. Mysigt! Jag tar bilen till tåget för att det är så värt sen när man ska hem.

Hittade föresten en till så jävla bra - låt.



Spiderman - Michael Bublé

Nästa dans

Världens bästa låt;



"Hon vet inte vad hon gör, hon är alldeles för vild
aldrig hemma någonstans"

19 September

Igår började vi med middag hos danne med honom, lexie, kevin och erik. Vi åt taco, drack vin och snackade i några timmar. Vid 23-tiden var det fest hos dannes granne där det var mycket skönt folk! Trots att det kanske blev lite för mycket så hade vi en grym kväll! Det togs massa bilder som ni ska få se när jag får dom. Jag kom hem kl 9 imorse och då däckade jag på en gång. Har sovit till för ett tag sedan och nu lyssnar jag på musik och äter frukost/lunch. När mamma kommer hem ska vi till farsta och köpa lite småsaker som jag måste ha. Jag är dessutom glad att vi röstade i fredags så vi slipper trängas bland folk och göra det idag. Sedan ikväll lutar det åt bio med boysen igen. Mys!



18 September

Godmorgon! Eftersom jag var ledig igår också så hade lexie och jag träning- och shoppingdate. Det var så behövligt eftersom vi alltid har så mycket att prata om. Sedan på kvällen hade jag världens mysigaste kväll. Mer än så säger jag inte, det är för tidigt för det. Bäst var det i alla fall :)

Nu ska jag snart åka till teatern och först ha min egen lektion och sedan hjälpa frida med småbaren. Ikväll är det middag i palatset (hemma hos danne) och sedan fest. Redan taggad!



Lex och jag för två år sen


17 September

En oldie;


16 September

Idag har jag varit ledig. Så himla skönt. Började dagen med att åka och träna. Sedan hem och sova mer och efter det farsta med mamma och ludde. Världens chilldag! Nu ska jag snart åka till Mini för 3e gången den här veckan, idag med mina mellanbarn. Efter det ska jag träffa malin och bara snacka skit. Har saknat den gullungen!



10 senast tillagda på min iPod

1. Centre of the Universe - Axwell
2. Ghetto - Akon
3. Sagoland - Medina
4. Papercut - Apollo drive
5. I found this boy - Maia Hirasawa
6. I'll never love again - Taio Cruz
7. I'm in love (I wanna do it) - Alex Gaudino
8. Written in the stars - Tinie Tempah feat. Eric Turner
9. Where'd you go - Fort Minor
10. Closer to the edge - 30 seconds to mars




14 September

 





Du är en saga för god för att vara sann


Beautiful

Jag gillar

• musik, jag kan inte leva utan musik

• känslan när det går ovantat bra på gymmet och man bara kör på non-stop

• känslan efter man har tränat

• fina sms som får en att le

• när man blir berömd för sin personlighet

• leggins & varma koftor

• kärleksfilmer när man själv mår bra av kärleken

• långa helgnätter med drinkar & dans i flera timmar

• mina vänner

• ryggar

• känslan av att vara uppskattad

Full rulle!

Whata day! Jag är så trött så jag vet inte vad. Det blir sängen tidigt ikväll! Famlijen åkte för en stund sedan, de har varit här i tre timmar och ätit middag med oss. Det var barn, papper, choklad och fingerdockor överallt. Precis som det ska vara! Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och ska duscha snart och sedan bara ta det lugnt resen av kvällen. Kom på att det är måndag imorgon. Åh söndagsångest!

12 September

Godmorgon! Kvällen igår var världens bästa kväll. Världens bästa. Mer säger jag inte. Jag och lexie mötte danne, kevin och erik på centalen vid 9-tiden. Vi gick till sommar och förade och sedan vidare till lobby där vi även mötte carro och sophia. Där inne var det galet drag och vi träffade massa folk. Hemgång runt 3-tiden och jag hade sällskap hela vägen hem. Gulligt.

Idag ska vi ha kalas här hemma. Ett lite sent kalas för mig och mamma. Jag undrar hur det ska gå, för just nu har jag ont i huvudet, magen, fötterna och vill jag bara dö. Jag har 5 timmar på mig!


11 September

Idag har jag varit på teatern hela dagen och chillat hemma med mamma hela dagen. Om en timme ska jag börja åka mot lexie där det är är middag ikväll. Sedan blir det utgång med lexie, danne, carro och massa fler. Jag är riktigt taggad!


.

vem har en finne under ögat? åh jag orkar inte.


Fast tiden var svår så gav kärleken tröst

Idag är en jobbig dag. En känslomässigt jobbig dag. Jag vet var mitt hjärta vill och jag vet var mitt hjärta behöver vara. Men det går inte, det kommer aldrig fungera. Jag bedövar det med annat och det hjälper. För stunden. Jag vill inget hellre än att komma därifrån för nu orkar jag inte längre. Det är dags nu sofia. Time to let go!

"Det är inte dig jag saknar, det är våra minnen"

9 September

Jag har knappt sovit något inatt pga den där jävla hostan. Såfort jag blir minsta sjuk börjar jag hosta och det slutar aldrig. Trots det ska jag ta bilen till gymmet en sväng och försöka träna lite i alla fall. Kommer bli ännu sjukare av att sitta inne hela dagen. Vid 16-tiden ska jag på yuga med lexie och issa och vad jag ska göra ikväll vet jag inte än. Imorgon är det mini hela dagen och sedan utgång på kvällen. Jag har nog aldrig varit så taggad på utgång. På söndag är det efterskottskalas för mig och mamma med släkten. Bra helg!

8 September



Bra låt. Hela skivan är bra faktiskt. Taio ♥


Varje gång är som den första gång vi s¨gs

Jag sov. 3 timmar. Mådde skit när jag vaknade. Ville inte vakna. Mami kom hem och lagade middag och nu ligger jag nerbäddad i soffan igen och ska titta på biggest loser och idol. Har börjat nysa nu också. Great!



Från vinter till vår
Sen sommar till höst
Trots att tiden vart svår så gav kärleken tröst

Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog


7 September

Jag blev hemskickad från jobbet efter bara 2 timmar. Då lät jag som en man när jag pratade, hostade konstigt och hade världens värk i öronen. Så nu börjas det. Kul. Jag som aldrig är sjuk, är det dags nu? Nu ligger jag i alla fall nerbäddad i soffan och ha precis fått i mig lite lunch. Det känns konstigt att vara hemma nu när jag är van att komma hem efter 19:00 på vardagarna. Så vad ska jag göra hela dagen? Jag får nog sova tills mamma kommer hem och tar hand om mig.



6 september

5-kampen på grönan igår gick sjukt bra! Mitt lag vann och jag var grym. Det var krig där på slutet och alla var helt seriösa. Haha. Vi körde några grenar, drack öl, körde lite till, drack öl, åkte berg-och-dal-banan och avslutade allt med att dricka öl. När grönan stängde tog vi båten till gamla stan och gick på rubys bistro. Jag åt 350 gr biff. Lilla jag. Det var nästan pinsamt. Allt som allt hade jag en riktigt bra kväll och jag är så glad att jag gick fastän att jag var så trött.

Idag började mini och jag har fått tre egna grupper i år. En med mellanbarn, en med småbarn och en med minibarn. Minibarnen är 2 år. Hur gulligt är inte det? Jag kommer ta hem varenda unge! Så idag har jag bara jobbat, varit på mini och tränat. Bara. Nu ska jag titta på biggest looser sverige och sedan sova. Kl 21 ska jag sova. Har sovit 6 timmar på två dygn. Puss.

5 September

Igår var en sådan fin kväll. Det började med att jag åkte hem till lexie där vi lagade middag och drack. Mötte upp issa och drog in till stan. Först sogni där det var sjukt mycket folk och där vi mötte upp ännu fler. Vidare till laroy där det var drag. Vi dansade till kl 2 då jag hade så ont i fötterna att jag inte kunde stå upp längre. Mötte upp mitt sovsällskap och åkte hem. Att få sällskap hem och att få sova i en varm famn var precis vad jag behövde!

Nu ska jag snart äta lunch och sedan på 5-kamp på grönan och sedan äta middag i gamla stan med tacobar-gänget! Förutom att jag är lite bakis och ganska seg, så är jag rätt taggad! I år ska jag fan vinna skiten.


4 September

Godmorgon! Jag tror jag somnade innan 12 inatt. Var så trött. Kollade  på film och smsade hela kvällen, sådanna fina sms ni vet. Sånt som alla behöver ibland. Jag behövde det igår. Nu sitter jag här helt nyvaken och ska äta frukost innan det är dax för gymmet. Ska träna en gryg timme och sedan möta mamma utanför ringen för att lämna blod för första gången. Jag är lite nervös. Men stolt. Alla borde göra det.

Ikväll ska jag hem till lexie på middag och förkrök. Sedan blir det utgång med massa grabbar. Jag är riktigt taggad faktiskt :)

3 September





Myskväll ikväll. Utgång imorgon och utgång på söndag. Nu mys mys mys.


2 September - födelsedag!

Grattis på födelsedagen till mig och mami ♥



jag älskar dig


1 September

Det blev en kortis på jobbet idag. Finns det inget att göra så får jag sluta tidigare, det är så det funkar mitt jobb. Jag gillar'e! Jag har pracis kommit hem och ska äta snabb lunch. Sedan blir det gymmet direkt för att hinna vara hemma och hämta mamma innan 16 då vi ska hem till syster m. familj ikväll. Mys!

RSS 2.0