Dagens

Dagens humör: Hur trött som helst efter 8 dagars jobb..
Dagens vill ha: Ett par Timberland boots från jobbet och en kram
Dagens klädsel: Ljusblåa jeans, mörkblå tröja med ett ankare på och vita strumpor, haha
Dagens smink: Lite solpuder och rouge
Dagens frisyr: Uppsatt på dagen, utsläppt på kvällen
Dagens händelse: Kramen ♥
Dagens låt: Who says - John Mayer
Dagens planer: Har varit på teatern hela förmiddagen, tränat, kört syster och nu är det filmmode
Dagens saknad: A
Dagens dummaste: Att jag är så jävla envis när det gäller vissa saker
Dagens sjuka: Ont i foten, igen :(
Dagens drog: Inget
Dagens roligaste: Haha jag vet inte
Dagens favorit: Mina små hjärtan på teatern
Dagens köp: Mat
Dagens godis: Lite, hehee

Oppsie

Hej bloggeen. Länge sen va, en vecka och en dag närmare bestämde. Oppise. Camilla saknar mig och vill att jag ska blogga, jag saknar dig också. Lite. Hehee.

Vi har i alla fall varit ute på vår första vfu igår och idag och jag älskar älskar älskar det. Dem fina små barnen! Deras gulliga små leenden, deras kreativitet och klockrena kommentarer och deras pussiga små kinder. Åh ♥ Igår var jag helt frälst när jag kom hem och idag är jag helt slut. Höll på somna på bussen hem. sjuktt. 8 dagar to go!

och i helgen ska jag inte jobba någonting, förutom att ha en teaterlektion med mina andra små pluttar. Ska ligga i dödsläge på soffan hela helgen. Längtar redan!


...

Har inte gjort något vettigt alls sen jag kom hem förutom att ha kollat på Greys, läst bloggar och pillat mig i naveln. Tanken var att vi skulle bort till mormor på middag ikväll men jag orkade inte ens resa mig ur soffan när mamma kom hem, så det blev inget. Nu är det snart True Talent final och jag har taggat hela veckan!

13 November

Hej alla fina! Nu var det ett tag sen igen.. får skylla på att jag är busy. Nästan.

Igår var det i alla fall 20-års middag hos finaste camilla som fyllde år i torsdags. Det blev både middag, drinkar och lite freakshow. Skrattade ihjäl mig några gånger. När de andra drog in till stan åkte jag hem då jag har jobbat hela dagen idag. Kom precis hem och är helt död. Längtar för en gångs skull till imorgon, leedig!



Kokodag

Idag har jag varit på ett riktigt fia-humör. Camilla fyller år idag så hon var på bra humör, vilket såklart smittades över till mig. Vilket gjorde att ingen av oss kunde vara seriös förutom de 2 timmarna när vi hade föreläsning. Hehee. Sen tappade jag all min energi lagom till det var dax för teatern och fattade ingenting.

Imorgon är det äntligen fredag, vilket betyder skola halva dagen och sedan Hälsomässa i Älvsjö med mamma!

9 Oktober

Idag började jag min lediga dag med att gå upp i mörkret för att åka och träna. Kom hem igen vid 8:30 och år frukost med mamma, som hade varit och köpt nybakat bröd. Mysmorgon. Vid 10-tiden åkte vi till kista för att shoppa och äta lunch och kom nyss hem med lite mer än jag hade tänkt, haha. Tre tröjor, en halsduk, strumpbyxor och världens finaste iPhoneskal!

Nu ska jag kolla något avsnitt på Grey's och eftersom jag pluggade som en liten galning igår så tänker jag inte göra det idag. Sådeså. 








Fearless

Tumblr_lucf7qnqyd1qi19a6o1_500_large

Breakdown imorse. Kass dag. Jobbig kväll. But stil going on.


7 Oktober

Jobb hela dagen igår och skola hela dagen idag, That's how I do. Det var ingen jätterolig dag idag, allt kändes lika grått som vädret. Dock så var det kallt ute så att jag kunde använda min nya vinterjacka, haha. Sen så ringde min handledare från praktiken mitt under lektionen också. Vi går ut på praktik om 2 veckor och jag ska få vara på ensmåbarnsavdelning med 1-3 åringar. Jag blev så glad när jag fick veta det, småbarn är bäst! Lääängtar ♥


Still alive

Hello people. Tänkte bara säga att jag lever. Nästan i alla fall. Eftersom det har varit lov från teatern den här veckan passade jag på att jobba på Nilsons nu i helgen och herremingud vad jag har jobbat. Vi har haft 20% på allt och ni kan ju tänka er hur det blir, helgen efter löning. Igår jobbade jag nästan 5 timmar istället för 3 och idag likaså. Jag har under min tid i butik aldrig haft så mycket att göra, med gash va kul det är!

Imorse gick jag dessutom upp tidigare för att plugga eftersom vi har så mycket att göra i skolan att jag knappt vet vad det är vi gör. Pedagogiska miljöer och subjektskapande. Skrev alltså en sida om hur barn skapar sitt subjekt. Beat that! Nu ska jag ta helg, som varar till imorgon kl 13. Ciao.



Rädda Willy-Marathon

Igår var världens mysigaste dag och kväll. Vi hade girlsnight hos sofie i handen med massa mat och film. Jag blev helt kär i hennes lägenhet på en gång och funderar på att bosätta mig där, haha. Däckade någon gång vid 1-tiden och vaknade av en spark från laura vid 9 imorse. Haha ♥ Sen satt vi hela förmiddagen och kollade på rädda willy innan det var dax att åka till skolan och ha föreläsning. 2 timmar utan rast, inte riktigt min grej. Det slutade med att jag tog rast själv. Heheee.

Nu har jag precis ätit middag med mamma och john och dem ska snart åka till globen på konstert, så jag är helt solo hela kvällen. Ganska skönt faktiskt. Jobbar på Nilsons både imorgon och på söndag så en lugnt helg it is!

Klockan är 06 och jag är påväg till gymmet...

img_8440 (MMS)

Klockan är 06 och jag är påväg till gymmet, och jag är pigg! Hur det nu kommer sig...


1 November

Nyss hemkommen från skolan och herremingud vad vi fick mycket att göra. Dog lite inombords när seminarieplaneringen dök upp. 3 examinationer (istället för 1, som vi är vana vid) + två veckors VFU. Nya kursen är inte att leka med. Var så slut i huvudet efter tre timmar att jag dissade mina böcker som kommit och åkte hem istället för att hämta ut dem. Haha. Sitter just nu helt utslagen i soffan och ska snart äta, så fort jag orkar röra mig. Sen vänta på att syster kommer och håller mig sällskap.



Hahah sofies menyförslag till torsdag, like it!


RSS 2.0