Is it worth waiting for?


Fin godnattsång!


Kväll efter en shoppingdag

Helt slut i allt; huvudet, kroppen och ögonen men framförallt fötterna. Herregud va vi gått i stan idag, fram och tillbaka, den gatan hade vi glömt, men den stora gina ligger ju i PK-huset och vi är vid hötorget nu, synd att ingen av oss har ett par skor utan minst 10 cm klack...ungefär så snurrade det i våra huvuden under de nästan tre timmarna vi konstant gick eller stod upp i stan. Jag va riktigt hungrig dessutom när vi kom hem till lexie så det blev en god sallad till middag, nyttigt och bra.

För min del blev det inte så jättemycket shopping idag, utan en skitsöt ljusblå topp från h&m och Britney t-shirten från shestore ni vet. Juste en mascara får jag inte glömma heller.

Imorgon är det nationella och som spotify precis säger "morgondagens tenta den får bli som den blir" och det blev dubbel kärlek ikväll för jag vet inte hur man tar bort den ena.



Sunny day!

Är det någon mer än jag som märkt att det är +10 grader och solen skiner ute?! Det är ju hur underbart som helst och man kan inte vara på annat än bra humör. Jag kom hem för ett litet tag sen och har precis ätit lunch. Blev mycket mat eftersom jag inte hade ätit sedan sist jag skrev och har tränat ett styrkepass. Så det blev en proteinrik lunch med qourn, sallad, böner och avokado. Kanske intr låter som den bästa blandningen men det va riktigt gott!



Jag har ungefär en timme på mig hemma innan jag ska åka iväg igen. Ska möta lexie i stan strax innan 2 där vi ska shoppa järnet i vårvädret. Efter det blir det att åka hem till henne och plugga, käka middag, ta en powerwalk och plugga lite till. Allt för att provet ska gå så bra som mäöjligt imorgon, måste dessutom gardera mig med massa ätbart till imorgon vilket man får ha då vi ska sitta i mer än 6 timmar. Någonstans ska jag hinna klämma in ett inlägg om vad jag får med mig hem från stan.



Visserligen är Håkan bäst i världen men hans låtar passar inte till det här vädret (visa vid vindens ängar är ett undantag) så nu måste jag byta till nått mer vårigt som får stå på i bakgrunden när jag nu går och diskar (...disken förföljer mig, känns inte som att jag gör annat än diskar).


Tidig morgon

Uh morgon! Mörk morgon desutom, igen. Sitter här och äter frkuost, bussen går om en halvtimme. Det blir bodypump nu kl 7 och sen stress iväg till skolan där jag har en kort dag. Efter det måste jag återigen skynda mig hem för att hinna fixa iordning lite och äta innan jag åker in mot stan igen för lite shopping med lexie.

Eftersom vi båda har nationella í Sv B imorgon, uppsatsskrivningsdelen, så har vi bestämt att jag och lexie ska råplugga ikväll och så sover jaa även där inatt. Provet är många timmat långt imorgon vilket betyder att lägeheten måste se någorlunda ut när jag lämnar den idag för att åka in mot stan då mami kommer hem antingen innan eller strax efter mig imogon beroende på hur lång tid provet tar.

 


Bra dag

Har haft en riktigt bra dag måste jag säga, fram till nu. Kom hem och insåg hur mycket jag har att göra och jag blir bara trött och arg av att tänka på det. Jag ingen som helst lust att gå till skolan imorgon men jag vet hur mycket värre det kommer bli om jag inte gör det, så jag får helt enkelt pallra mig dit. Slutar tidigt dock, har planer på att vara hemma till 12 igen, för att sen åka till stan för shopping.


Alla är vi mediahoror, ingen vill ha oss!




Go go go

Godmorgon på er som nyss vaknat! Själv gick jag upp 5:20 som alltid när jag tränar på morgonen. Tog första bussen och körde ett 45-minuters spinningpass kl 7. Riktigt skönt att kunna säga att jag har dagens träning klar redan kl 9 på morgonen, vilket betyder att jag har kvällen fri. Det va lite svårt att komma upp imorse eftersom man vant sig vid ljuset och mornarna fortfarande är mörka nu när vi ställt om till sommartid. Tröstar mig dock med att det går fort tills det blir ljust igen.

Sitter i soffan och har precis duschat, ska äta tidig lunch om någon timme (eftersom frukosten blev riktigt tidig...) och sen börjar jag kl 1 i eftermiddag. Har två lektioner, matte och engelska, och sedan blir det att åka till vasastan för 1½ timmes teaterlektion också. Det blir skitbra, miniteatern är min fristad. Har tilbringat minst två dagar i veckan där i mer än 8 år, älskar folket! Kommer hem vid 7 ikväll och då blir det lite plugg och sova tidigt. Kan behövas då morgondagen är full av saker som ska göras och på onsdag kommer mami hem!

Nu väntar hårtorken, puss på er sålänge!


Jag gick med en annan för att han var lik dig


...du gick med en annan för att hon var olik mig



Jag vågade och jag betsämde mig för att förlora fotfästet en stund. Den stunden visade sig vara mer än en stund, jag hatar mig själv.


Nu ramlar vi gatan ner!







 är det pimp eller är det pimp?

 puss på min däckade bästavän!


Stjärnorna finns här!

Sitter hos pappa och ska snart få lunch/middag. Sen blir jag och Markus körda till stationen/hem och när jag kommer hem ska jag abra ta det lungt. Imorgon är det ju skola och innan det ska jag nog träna lite också, sen på kvällen blit det teater och sen hem.

Kvällen igår va skitnice och idag är kah riktigt sliten, hur det nu kommer sig (?). Vi har även börjat planera sommaren/hösten och framtiden och det ser ljust ut. När jag fyller 18 blir det resor för hela slanten, jag och bästaste!


Lördag

Blev en hemmakväll med 8mile, kniven i hjärtat och lite choklad. Båda va jättetrötta ochde alternativ vi hade va så långt borta och jag skulle upp tidigt idag. Har varit på mini hela förmiddagen (10-14 och nästa vecka blir det ännu längre)...sitter nu på jobbet och ska snart bege mig uppåt. Är lite tidig men sådant uppsakattas alltid på det här stället. Jag ska dessutom göra mig något att äta och säga hej till pappa innan jag börjar.



Ikväll blir det fest hos Elli på ekerö och imorgon middag hos pappa. Vi hörs hurrnu, ha en riktigt bra kväll alla!


She's crazy like a fool!

Det är inte bra att sitta still och inte göra någonting har jag märkt,
framförallt inte en fredag. Jag blir så himla trött och nu är jag faktiskt taggad på att sova. Ska dock bege mig om en halvtimme, blir att åka till odenplan och möta lexie på bussen eftersom hon slutar så sent som 16:30 idag, stackars flicka. Ska hem till henne och käka, blir tacomiddag á fam. chatall ikväll. Troligtvis blir det ju utgång också även om vi båda egentligen vill ta det lite lungt ikväll då morgondagen kommer bli röjj utav bara den.

Mitt humör blir säkert bättre när vi kommer fram till solna och börjar tagga, det är ju faktiskt fredag hallå?!



You are my heaven on earth

Kom nyss hem från mormor, det va riktigt mysigt. Blev frukost/lunch med chokladbiskvi och kaffe till efterrätt, tack mormor!

Nu när jag kom hem och satte på datorn (lexie åkte efter mig) hittade jag en sak som gjorde mig jätteglad och vilken tur jag har som har den bästa kompis jag har!

 

 

Hon hade gjort en mapp med två dokument, ena med bästa låten och andra med en kärleksförklaring! Jag älskar dig vännen, bästabästabästi i hela världen!


Fredagmorgon

Blogg var ättekonstigt igår, jag skrev ett inlägg som publiserades mer än 10 timmar senare...

Iaf så är det fredag idag och det är hur skönt som helst! All stress och press bara försvinner och man behöver inte fokusera på något. Det kanske är farligt att tänka så, tycker ni det? Jag vet inte jag för just nu är det mesta upp och ner. Vi vaknade nyss och försökte göra nån pilatesgrej jag har på dvd men båda började skratta så jag gick och dusha istället. Lexie ska snart till skolan och jag ska till mormor på lunch, gulligt va? :)


Torsdag

Som till och med min mamma förståt, som är i Thailand, är det något/någon tynger mig. Innerst inne vet jag väl det jag med, men det är så mycket att jag inte vet var jag ska börja rannsaka mig själv. Jag mår inte dåligt, jag är bara så slutkörd på alla möjliga sätt och det är skilldnad. Skulle kunna skriva en hel bok om det men jag tror jag spar det. I vilket fall som helst kan jag inte gå till skolan eftersom jag inte vet vad/om jag skulle palla. Så idag nöjer jag mig med att sitta hemma och plugga själv, blir nog bäst så. Kanske gör jag en träningspaus runt lunch och åker till Eriksdal. Hur jag än gör blir det hem sen igen innan dansen. Vi hörs snart igen, sålänge måste ni lysna på den här låten, hur jävla fin som helst!




Min sanning

Jag ska förklara en sista gång och sen vill jag aldrig mer höra någon fråga, anklaga eller prata om det igen, okej?! För det gör så jävla ont i mig; avundsjukan, hatet eller vad det nu är ni verkar lida av.

För snart ett halvår sen fick vi veta det, människan va ett monster. Så den historian är körd så många gånger så den tänker jag inte ta igen men den är ändå anledningen till allt. Alexandra Chatall är utan tvekan min bästa kompis, eller nej hon är inte ens en kompis, hon är en vän. Världens bästa människa på alla vis och det finns eller har aldrig funnits någon som varit där för mig som hon är och har. Kom inte och säg att ni visst också varit det, för det är jag fullt medveten om men det här är på en helt annan nivå, ni kan inte ens föreställa er! Jag vet att jag också varit och är allt för Alexandra, vår vänskap är inte som någon av eras, det kan jag lova!

Nu, varför låter ni mig inte vara den här lyckliga människan som hittat tillbaka till livet. Alla som känner mig någorlunda väl vet vilka problem jag haft, med synen på mig själv och synen på hur jag tror andra ser mig. Jag har aldrig haft något självförtroende och jag har låtit alla som velat få trampa på mig. Den här människan, hon ni hatar att jag älskar, har gjort mig till en människa jag fullkomligt älskar, ska inte det vara okej? Jag har med hennes hjälp hittat in i mig själv och tagit itu med saker jag aldrig gjort annars. Hon har gett mig en stil, en kraft och en styrka att vara den jag är, men ni accepterar det inte, vad är problemet?

Och ja, min personlighet är inte vad den va förut men nu kanske ni förstår varför?! Mitt umgänge är heller inte detsamma, jag har inget umgände, nöjda? Vi gör allt tillsammans, allt och lite till, men vad rör det er? Vi rör oss bland folk och vi gör sånt vi tycker är roligt, vi lever livet och vet var den andre står hela tiden. Det är tom så att våra mammor smsar oss "kommer du/ni hem till middagen?", jag har en säng hos Alexandra, vi delar garderob och skor, igår och idag hade hon min bh på sig, vi tvättade håret tillsammans idag. Vi är som gjorda för varandra och inget i hela världen skulle skulle kunna mätas mot henne.

Eftersom inget av det här rör er, förutom att det stör er, så låt mig vara? Jag saknar de vänner jag hade förut, det gör jag och jag saknar scuffisarna, lägrerna, bua och Bella, det gör jag. Men inget kommer kunna bytas mot Alexandra, kan ni förstå det?! Sluta gör mig så jävla ledsen, snälla.


Åhaj bgkb qpowg bjinjk

Har jag pluggat nått? Nej
Har jag gjort annat än suttit still hela morgonen? Nej
Har jag bestämt mig för vad jag tycker än? Nej
Har jag jag inte inte ont i armen? Nej
Ogillar jag dig som jag borde? Nej

Nu ska jag åka och träna, röra på mig lite. Ut med tankarna och fram med det glada humöret. Det här tänkandet tär på mig och jag vet ingenting om nånting. Jag längtar tills mami kommer hem; jag vill sitta i soffan med henne, få mammakramar och flätat hår. Prata om allt och inget och glömma bort att jag fyller 18 år om 5 månader, tro att jag är liten igen och att mami alltid räddar mig om nån är dum. Just nu är det mycket som är dumt och det är bara jag som kan göra nått åt det, jag är ganska dum själv ibland.

Jag har satt mig i en förjävlig sits och jag vet ärligttalat inte om jag gillar eller ogillar det.


If I were a boy and you were a girl!




Sexy girl

Godmorgon godmorgon välkommen till min stökiga lägenhet. Typ. Det ser ut som ett närmre bombnedslag och det ligger saker precis ö-v-e-r-a-l-l-t och jag har i-n-g-e-n ork överhuvudtaget. (Nej jag vet att det inte stavas så men jag har sovit 5 timmar inatt). Hade ju som ni vet en liten filmkväll här igår och det va mysigt. När jag kom ut ur mitt rum nyss möttes jag av "aaaaj min rygg fia!", flickan hade sovit hela natten på soffan utan kuddar eller nått. Snuttan.



Nu ska vi käka frulle och titta på lejonkungen hade vi tänkt, hörs sen! Puss.


Lillfredag

Nu är lexie här och hon har ätit och hunnit plugga lite. Det känns som awtt det va jättelänge sen vi sågs och det va i söndags. Ja hon är ju min bästavän och jag är van att se henne varje dag, älskling<3.

Om någon timme kommer oliver och ricky hit, det blir filmkväll och lite så. Börjar sent imorgon så det passar bra för oss båda, nu är det måla klart naglarna som gäller och sen fixa iordning lite. Ska ta en energidricka eller nått och hoppas på att jag inte somnar en timme efter att dom kommit, vore ju lite pinsamt faktiskt.



 

Minnet av de såkallat "borttappade" bilderna

Angående talet tidigare idag och betyget jag fick så kan jag lungt säga att det gjorde min dag. Herregud va glad jag är, känns så lättande. Temat va engagemang och påverkan och via två bilder (minst en från häftet) skulle man välja en infallsvinkel och utifrån det prata om engagemang och påverkan samtidigt som man skulle hålla sig till bilderna. Jag pratade om kärnfamiljen och min egen familj, samt samhällets påverkan på trygghet och drömmar. Det va jättemycket krav att hålla sig till och alla i min grupp är så jävla duktiga, jag fick 10 av 10 på poängskalan. Det gjorde tom att lektionen efter, som va matte, blev rolig.


Nu är jag i alla fall hemma och har ätit,
blev någon form av taco, fixade lite av det vi hade hemma - det är ju mitt jobb så att säga. Så nu är mätt (dock lite trött fortfarande) och ska aätta igång att skriva labbrapport så jag blir klar med den tills lexie kommer då hon behöver andvända internet. Förlåt för ett långt inlägg, men jag blev bara så jävla glad!




Tal

Nu kan jag andas ut! Efter mycket om och men har jag hållt mitt tal i Sv B, nationella. Vi fick feedback på en gång och alla i vår grupp hade klockrena MVG, så skönt att ha det gjort och faktiskt fått ett bra resultat...Nu ska vi ha matte och sen slutar jag, hem och sova. Hörs då!




Såklart jag gör!

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Sofia
Smeknamn:  Fia, Fialotta, Mumfie, Fio, Snutt....you name it
Låt som när du är ledsen sörjer till?: De flesta Håkan-låtar och vissa Winnerbäck
Beroende av: Skratt och lexie-fia språk
Vad tror folk om dig?: Det är nog väldigt blandat tror jag
Stämmer det?: Gör det säkert
Vad får du oftast komplimanger för?: -
Vad säger du för att imponera på någon?: Uppmuntran är alltid uppskattat!
Hur imponerar man på dig?: Man visar att man uppskattar mig för den jag är, man visar även att man har intresse men lämnar utrymme för mina intressen och framförallt respekterar det jag gillar
Brukar du skratta för dig själv?: svar ja hah
Var bor du?: Hemma
Trivs du där?: Jaa!
Äger du några converse: Nee
Sprit, cider, vin eller öl: Cider
Brukar du bli för full: Alldeles för lätt...
Vad har du för mobil operatör: Comviq
Är du allergisk mot något: Gluten och Laktos, och katter
Har du haft sex idag: men nej
Hur svarar du i mobilen: - Sofia eller hääääeeejj
Vem ringde du senast?: Lexie som inte svara och innan det mormor
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Fråga om jag ville ha hämtning och om jag hade mat så det räckte<3
Antal timmar sömn inatt: Drygt 8
Sov du ensam: Ja :/
Brukar du komma i tid: Antingen väldigt för tidigt eller sent :p
 När mår du bra: När vi har bra dagar och när solen lyser
När blev du fotad senast: I lördags av lexie tror jag
Hur känner du dig nu: Jättejättetrött och nervös för talet imorgon
Vanligaste färg på dina kläder: Typ svart eller vit
Vad saknar du: Alexandra och mamma som är i Thailand och kommer hem om en vecka
Hade du en bra kväll igår: Nej
Favorit dryck på morgonen: Kaffe
Rakar du benen: OM jag gör
När brukar du oftast gå och lägga dig: Ska jag träna på morgonen så senast 11, annars mellan 10-12, helger...på mornarna
Är du blyg?: Efter 8 år med teater, nej
Sysslar du med någon idrott: Gruppträning 3-4 dagar i veckan och streetdance på torsdagar
Vill du hellre ha mail än brev: Spelar faktiskt ingen roll om jag ska vara ärlig :p
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Har du spytt offentligt: Svar ja
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Stå upp och kissa hela dagen
Är du nöjd med ditt liv: Nöjdare än jag varit på länge
Är du bortskämd: Jaa
Vad gör du i morgon: Träna, skolan (har nationella i Sv B - tal) och sen hem med lexie, kanske träffa oliver och ricky. Annars plugga.
Vad är det värsta du vet?: Att ha ångest
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Mycket...
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Oj jag vet inte
Vad längtar du till?: Sommaren och allt som händer då, och min 18-årsdag
Har du bra vänner och äkta vänskap?: Bästa vännen iaf
Vad använder du för shampoo?: Olika men oftast nått som är rosa :)
Hur gammal är du: 17 år och nästan 7 månader
Tycker du om någon just nu: Många?
Du samlar på: Änglar
Gröna eller röda äppeln: Alla
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Alexandra och Mamma
Gillar du golf: Haha nej
Vilken tid gick du upp idag: 7
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja
Har du strumpor på dig nu: Ja vita tom :)
Är det okej att gråta: Ja såklart det är, men jag gör det bara inför min familj
När grät du senast: Igår
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Shoppa kläder, skor och smink och en lägenhet till mig och Mamma
Bär du glasögon eller linser: Har glasögon som jag måste andvända
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Neh
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Lördagar 8 (!) och söndagar halv fucking jävla 3
Har du piercing: Naveln och öronen såklart
Vill du gifta dig: Jaa
Vill du ha barn: Men såklart
Solar du ofta: Ibland
Är du bra på att laga mat: Haha fil och flingor?
Är du flygrädd: Nää, eller lite...peppar peppar ta i trä
Hur vig är du: Typ lite
Är du musikalisk?: Både spelar och sjunger så lite kanske :)
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller cola
Vilken är din favoritglass: Älskar all glass :)
Tror du på ett liv efter döden: Nää
Tycker du om sushi: Skitgott!
Vad äter du helst när du ser på film: Lösgodis
Bor dina föräldrar tillsammans: Nej tack och lov
Har du tandläkarskräck: Ja
Är du morgon- eller kvällsmänniska: På vardagar morgon- och helger kvälls
Vilken ögonfärg har du: Brun
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Ja tyvärr
Röker du: Händer väl
Hur ofta tränar/motionerar du: 3-4 ggr/veckan
Senaste låt du hörde: Rufus Wainright (?) - Halleljuah


Skoltime

Sitter i skolan och har precis ätit lunch, blev någon konstig chili con carne till lunch, med ris såklart. Min skola älskar ris och köttbullar, nu väntar vi bara på att få den kombinationen tillsammans också. Har matte alldeles snart och sen engelska och om tre timmar slutar jag. Då blir det att åka till Mini och ha lektion 1,5 timme, sen hem med sista direktbussen från gullmars. Ikväll är jag själv, lexie måste va hemma och plugga och det ska även jag. Har mitt tal i Sv B imorgon och jag är hur nervös som helst.  




<3




Något som gör alla friska

   


Är det bara jag som verkligen älskar Glitters nya collectioner? Vissa saker är så söta att man vill dö, andra skitsnygga. Jag tycker Glitter rustat upp sig rejält och nu har de saker för alla tillfällen och årstider. Det tråkiga är bara att de inte alls håller den prisklassen de hade förut längre. För ett par år sedan va Glitter dit man gick om man ville köpa nått lagom snyggt för inga pengar, nu kostar det precis som på alla andra butiker, synd.


I love this part right here

Godmorgon på er! Jag måste be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men det har varit så mycket på sista tiden. Helgen har i alla fall spenderats med alexandra såklart. Festat, sovit, jobbat och bara umgåtts. Det blir bara bättre och bättre för varje ag som går. Nu när vi bor tillsammans blir det också en helt annan grej, förstå vad skönt det är när man vet att man bara kan gå till kylen och ta det man vill ha, duscha när man vill och känna sig som hemma, när man är hos den andra. 

 

Om några timmar kommer lexie hit igen och vi ska fixa lite för kl 6 kommer söta emelie och hennes kompis på middag. Emelie har fyllt år och det va alldeles för länge sen vi sågs, hon har ju varit ett otroligt stöd för oss under vår process att komma tillbaka till livet och det ska hon ha tack för! <3


Söta Emelie!


I don't wanna fight

Godmorgon på er alla! Hoppas ni sovit gott, hah det har jag. Slocknade vid 22 igårkväll och gick upp nu vid 9. Jag hade satt klockan för att gå upp och köra ett morgonpass på gymmet men jag kom inte upp när klockan ringde. Bättre såhär så slipper jag vara sliten i helgen då jag inte kommer sova mycket inatt heller. Teater på lördagsmornar är inte alltid nice faktiskt!
 
Halvligger just nu i soffan och lyssnar på den här, skitbra låt! Den kom helt plötsligt på radion i solariet igår och det första vi gjorde när vi kom ut ur varsit rum sen efter va "hörde du vilken låt det va?!" och så skratta vi, vi är så lika! Jag ska snart sätta fart med dusch och lite så. Juste, måste diska, fixa tvätten ochh bädda sängarna. Damsög gjorde jag igår...det är inte lätt, men mami kommer hem om 12 dagar och det har redan gått 10 så det närmar sig.
 
Ska bege mig in mot stan vid 12 och möta lexie. Vi ska försöka fixa en sak som kan va jättebra att ha och sen blir det nog lite shopping innan vi drar hem till henne och äter och så. Var kvällen tar oss får vi se!







Be carefull

SL- kort är verkligen en bra uppfinning! Som ni förstår är jag hemma igen...

Det va inte alls roligt att vara på KS hela dagen, jag ogillar sjukhus och framförallt att vara där själv. Började med att röntga och eftersom man skulla vara där minst 1,5 timme innan själva läkarbesöket fick jag såklart vänta mer än en timme när jag väl rötgat klart. När jag kom in till läkaren började det med att han kom in med tre pers till, läkarkandidater eller nått, och eftersom denna läkare inte verkade fatta nått kom det ytterligare två. Det va alltså jag och fem personal...och min lilla arm.

I alla fall. Min handled/arm måste röntgas och undersökas med specialutrustning som bara finns på SÖS. Kommer bli ditkallad om några (!) månader och göra det. Det minsta de kommer göra med mig är en titthålsoperation, så ni förstår...det minsta.



Stå aldrig på en pilatesboll

Torsdag som torsdag

Till träningen - hem
hemma i 45 minuter
Till skolan
vara i skolan 3 minuter (hämta ett papper typ)
Åka till KS
vara på KS i minst 2,5 timme
Åka hem
vara hemma nån timme och äta
Åka till Odenplan
sola
Gå till dansen
dansa
Åka hem
sova

THFSL-K - Thank God For SL- Kort


Fröken svår

Fröken Svår vill somna bort och ta sig loss
God natt Hjärterdam och Fröken svår
Utan puss och kram
                                       och utan ambition att bli förlåten






Crying for nothing

Jag har lite småångest för imorgon ska jag till doktorn själv för första gången i mitt liv. Ni som känner mig vet ju att jag bröt hela min arm på idrottslektionen förra året. Första dagen i skolan på VT-08 gjorde jag något väldigt dumt haldleden på två stället och fick nån konstig glipa mellan ledbanden. Den dagen är inget att komma ihåg, det va åt helvete med allt och jag hade så sjukt ont i 2 månader. Nu, ett år senare, har det börjat göra konstigt ont igen och därför har jag efter mycket om och men fått en tid imorgon. Ska till läkaren kl 13 men måste vara på röntgen minst 1,5 timme tidigare. JAg kommer inte hinna med skolan varken innan eller efter, hela dagen kommer i stort sätt spenderas där.




It's true!

På tunnelbanan mellan Gamla stan och Slussen 9:27 imorse. Solen lyste, det va kallt, isen höll på spricka efter nattens minusgrader, jag hade jeansjackan och en dagisklass hade precis klivit på - det va vår!

Det är när våren kommer efter en tråkig vinter man kan erkänna för sig själv att det rä värt att leva. Även igår påväg till täby va det vår och jag mådde så jävla bra! När solen gått ner och det blev kväll kom känslorna och det va jobbigt igen. Nu är klockan 10:30 och solen står högt på himlen - jag älskar mitt liv!


och dagens låt är y
ou're beautiful

!



Det är när sanningen är som mest påtaglig den svider som mest

No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips


Systerkväll

Var tog det fina vårvädret vägen? Nog för att det inte va så varmt igår men solen lös och det va faktiskt lite vår men idag syns varken värmen eller solen till. Jag har haft en kort dag i skolan 8:30-11:30 och nu har jag hunnit komma hem, ätit och nu tar jag det bara lungt. Ska snart börja trixa och fixa igen. Vid 15 ska jag åka till danderyd där jag blir upplockad av min systers familj, för att spendera kvällen där. Kommer bli så mysigt med Erica, Lelle och barnen. Ser verkligen fram emot det.




Kärlek till låten

Det va svårare än jag trodde att gå upp såhär tidigt, har inte gjort det på över en vecka, Såklart höll jah på göra det man absolut inte får göra om man ska upp strax efter 5 och inte har så mycket tid på sig, dvs somna om. Då är det kört. Så ja det va nära idag men för mig är det bara att tänka på bästa måltiden på dagen - frukost ♥ Denna morgon blev det fil med flingor och ett ägg eftersom det är styrketräning som väntar inom kort.





Better in time

Det blir ett kvällsinlägg trots allt. Kvällen har varit hur mysig som helst med mat, plugg och lite musik. Sitter nu och varvar plugg med internet, kvällsfika och spårlöst. Ska alldeles snart gå och sova för jag måste upp 5:20 imorgon för att hinna träna innan skolan. Jobbigt nu men kommer va skönt när jag är påväg mellan Eriksdalsbadet och skolan. Nu ska jag kolla klart på tv:n och sen ropar sängen.




Då finns det ingen som tar en, man e kung!

Vem gav mig krafterna? När lexie kom chillade vi en timme och sen gick vi ut och joggade. Helt galet med tanke på hur dåligt jag mådde imorse. Blev inte mycket dock, 4 km för att vara exakt. Båda laddade upp iPoden med massa musik och sen drig vi ut, jag i spetsen och lillan preics bakom. Nu har vi kommit in och jag ska snart hoppa i duschen. Sen blir det matlagning och plugg. Sova senast kl 22 ikväll för imorgon är det träning, skola och allt sånt igen.




Ingen bra måndag

Det är morgon, jätte mycket morgon! Jag börjar kl 1 men hade tänkt träna. Saken är bara den att jag är alldeles för trött, jag funderar tom på att ligga kvar här hela dagen. Det vore väldigt väldigt skönt, dock är min frånvaro från engelskan alldeles för hög för det. Just nu har jag ingen aning om hur jag gör, det återstår att se. En sak i taget, nu mår jag bara illa och är jag yr.




Söndagsmys

Äntilgen hemma efter en lång dag med kalas - galna hundvalpar, chatall-syskon, tårta och massa massa massa barn! Hur mysigt som helst men nu är jag trött så vi sitter i soffan med varsin dator och har precis käkat. Vi åt nudelwok med grönsaker och räkor, jättegott!



Meningen va att vi skulle ha en chillkväll med plugg, tv och film men haha ändrade planer för vi väntar besök. Oliver och Alex kommer hit om ett tag och vi ska chilla galet. Lexie håller på fixa bilderna från igår just nu så håll utkik för de dyker förmodligen upp även här snart. Puss!


It's not time to make a change, just relax take it easy

Nyvakna och jättehungriga har vi precis ätit frukost. Sitter i soffan och tittar på någon nerladdad film och är supertrött. Ska typ hoppa in i dushen snart och fixa lite och sen vidare till lexies lillebror som har fyllt år. Det blir en liten överraksning med tårta och så. När det är klart åker vi hem till mig - käkar, städar lite och sen äre film/plugg som gäller ikväll. Blir nog en skitbra dag! Puss sålänge!


Lördagskväll

Nu har jag slutat, tom tidigare än de 20 minuter tidigare jag skulle få gå. Det märks att det är melodifestivalsfinal ikväll, hallen är så tom. Nu ska jag möta upp den jag älskar mest. Mer om det imogron för som ni kanske märkt är jag inte på humör idag. Puss!


Jag ångrar ingenting men jag önskar jag kunde tänka på konsekvenserna

Jag känner så jävla mycket! Ganska mycket är fucked up i mitt huvud och jag vet inte vad jag ska göra åt eller med nått. Lyckan jag känner när jag är med dig är enorm och den besvikelse jag känner när jag inser hur det egentligen är gör mig lika jävla ledsen.


Låten är så bäst och den beskriver det mesta men ger också så sjukt mycket hopp!


Helgen börjar nu

 

fredag och hejdå för idag


Fredagsplagg?


Nytt fynd från Gina Tricot! Älskar tröjan, tycker den är asball. Kan kombineras med jeans/jeansleggins och det blir en lite cool vardagsoutfit. Eller så har man den till ett par svarta leggins/strumpbyxor så blir det på så sätt en mer helgig outfit. Love it!


Fredag och mat

Och så va det fredag igen. Skönt skönt skönt! Faktiskt, tro det eller ej, så har det gått bra såhär långt. Andra maskinen med tvätt tvättar på för fullt just nu och jag har än sålänge inte inte haft nått att äta på för att all disk är smutsig. Men vad är det man brukar säga? ...peppar peppar ta i trä! Det som är lite svårt är planeringen av att handla. Vi handlade ju jättemycket på Ica Maxi förra söndagen men saker som mjölk, fil, frukt, grönsaker och så måste ju fyllas på hela tiden. Så det blir nog en vända till affären när jag kommer hem idag.



Annars flyter det på bra som sagt (peppar peppar....) men sen har jag ju världens bästa sambo också!




Tacomys efter en fullsäckad dag!

Hemma från dansen, shit va mina ben är trötta! Va ju som sagt på spinning imorse och sen dans ikväll och vi dansade som bara den. Det blir bättre och bättre och vi fick ännu mer koreografi idag så nu börjar det likna nått. Föreställning i maj, expect you there! Det första vi gjorde när vi kom hem va att sätta oss att äta, blev lite småplock iform av taco - gurk-/morotsstavar, tacochips med guacamole och gräddfil och till det cola och te, riktig vardagslyx!



Nu är det snart sovtime
och sen upp vid 9 imorgon. Mer om det då, puss!


Problematisering nr 4: Hur hinner man?

Idag är en bra dag för jag kommer ha ett busy schema, så jag slipper tänka så mycket. Det är frukost som gäller nu och sen måste jag fixa lite här hemma innan jag sätter mig och pluggar nån halvtimme eller så. 11:15 ska jag träna ett 45 minuters spinningpass på gymmet och sen skynda mig till skolan där jag har lektioner på eftermiddagen. 

 

När jag slutat ska jag åka mot Jensen Norra och vänta på min sambo som slutar sent idag. Vi ska gå lite på stan (ovanligt va?) , käka (inte heller ovanligt) och sola (inte det heller) innan vi har danslektion. Efter dansen åker hon med mig hem och så ska vi chilla det som är kvar av kvällen innan båda somnar haha.





Onsdag

Hej på er igen! Jag har haft fullt upp hela dagen med skola, prov och träning. Nu är jag hemma efter att ha varit på dubbelpass - stepup och bodypump - efter skolan. Jobbigt med dubbelpass men väldigt skönt efter! Lexie är hemma hos sig idad eftersom hon har så mycket plugg, nått prov imorgon. Imorgon efter dansen kommer hon hit igen, eller vi åker tillsammans efter dansen rättare sagt. Har pratat med mami idag också, både på telefon och via sms! Dom (hon är ju där med sin bästa kompis) har det jättebra och solar/badar som de vill.



Jag har faktiskt satt på min första tvätt nyss och jag är riktigt stolt över mig själv! Iofs är den inte klar än, och när den väl är det ska innehållet hängas upp men det ska nog gå bra. Det blir inte en lång kväll för min del för jag är jättetrött. Dessutom blir det nog ett spinningpass imorgonbitti också.


Promblematisering nr 3: hur gör jag så att jag inte försvinner i snön?

Godmorgon! Det är så mycket snö ute så att jag kommer försvinna när jag går ut. Jag kommer sjukna ner till underjorden, eller åtminstonne midjan. Men först ska jag chilla galet med akon och lite disney och min frukost som idag består av inget mindre än mackor. Lexie ligger och sover såklart, vilket hon ska göra till 12. För att jämföra vårt schema ska hon sova enda fram till då min lunch är. Sen slutar hon en hel timme efter mig. Det är hårt! Ikväll ska jag träna också, dubbelpass tror jag. Måste sätta fart, komplexen väntar!




Mission: sambo

Nu är jag sambo! I alla fall idag och på torsdag den här veckan. Lexie klev innanför dörren vid 17:30 och då käkade vi det första vi gjorde, blev tacos såklart. Lämnade disken till lite senare och började hugga in på chokladen istället haha. Sitter nu med varsin laptop i knät och ska snart plugga. Imorgon är det skola igen, 9-16 för min del och typ 14-17 för lexie den jäveln. Min kväll imorgon kommer spenderas med träning och så och sambon ska vara hemma och plugga.



Nu lite action och sen disken  ja. Ha det bra sålänge!


Problematisering nr 1: allt!

Mami åkte imorse så nu är jag "själv" tre veckor framåt. Min blivande sambo kommer hit runt 18-tiden ikväll och tills dess måste jag hunnit diska, åka till farsta och vaccinera mig, handla mer mat, laga mat och...(herregud jag har varit hemma själv i en halvtimme och det är 1008 sånna kvar), det här blir nog inte lätt! Jag känner hur det här kommer bli en mindre pers eftersom jag för det första lärde mig hur ma tvättar igår, vi har igen diskmaskin, hur damsuger man? och jag långt ifrån når upp till städskåpet själv. Sambon är dessutom kortare än mig.

Ja ni lär ju få följa mina problematiseringar de tre kommade veckorna, som btw kommer flyta på som på rullande band. Jag är så tankspridd just nu att jag inte ens vet hur man skriver bra svenska, meningsbyggnad kanske det heter.


...juste diska va det ja!


Beautiful






Piiii

Det är en "orkar inte-dag" idag. Jag orkar inte röra mig så mycket som en meter, orkar inte svara på sms, prata i telefon eller logga in på msn. Det är för att jag är lite trött på hur människor behandlar andra och den stoltheten vissa har. Jag borde ta tag i massa skit just nu men jag orkar inte. Istället ska jag ligga kvar i soffan, vänta på att pizzan blir klar och sen återgå.




Ett dunkelt hallelujah

Det finns en sång som griper tag, som leder dig från natt till dag

"...Hallelujah"


I could spend my life is this sweet surrender

Hej allihopa! Nyvaken och inte så jättetrött, har nog sovit ikapp all missad sömn inatt. Nu på morgonen ska jag först ta det lite lungt när jag äter frukost och sen ska jag bege mig till ett spinningpass på gymmet innan jag åker till skolan. När jag kommer hem från skolan blir det mys med mamma eftersom hon åker imorgon och lilla kakan flyttar in för några veckor. Det blir kanon! ha en superbra dag alla, vi hörs om ett tag igen.




På tisdag blir vi sambo

Gårdagen va crazy, helt galet! Det enda jag vet är att vi va med trevligt folk, att det va kallt ute och att vi hoppade studsmatta på fyllan. Det är ett under att vi lever idag men så jävla kul det va! Jag tror dessutom att jag, tillsammans med Jessica och Lisa, satte upp ett mål gällande studsmattor. Haha! Vaknade alldeles för sent idag, 14:30 närmare bestämt. Sov typ 11 timmar men är ändå sjukt trött, kan ju bero på kvällen igår.

Nog snackat om igår! Imorse (på eftermiddagen haha) chillade vi den första timmen och sen fick vi skjuss till Ica Maxi där vi va på äventyr. Lexie ska ju som ni vet bo hos mig de tre kommande veckorna då min mami åker till Thailand på tisdag tillsammans med sin bästa kompis, utan mig. Så idag va det levebrödsinhandling så det skriker om det, vilke jävla äventyr!

   flytande föda
shoppinglist

   

   finaste sambon!

 mat<3

   tack för idag älskling!





Mission...

Vaken. Inte människa. Ska åka och handla mat med lexie. Hur ska det gå? Hörs när jag kommer hem.


I've gotta do this, I've gotta do this...

Nu är jag äntligen människa igen! Det tog ett tag att bli det eftersom vi åkte hem (till lexie) i kylan, hungriga och slitna och ville inget hellre än äta och sen lägga oss under varsit täcke. Men nu har vi som sagt fått det gjort. Lexie den latisen ligger och degar framför pretty woman, där hon troligen kommer ligga hela dagen medans jag ska åka och jobba om några timmar. Som vanligt på lördagar har jag ingen ork men jag kommer väl igång när jag väl börjar. Sätter på lite bra  musik och taggar mina fyra timmar istället för att tycka att det är jobbigt.


 
Köttbullsfia i en alldeles för stor jacka och tacofrukost morgonen efter!


I know this is the part

Nu har jag tagit ut min ilska på allt som går att ta ut ilska på. Har dessutom hunnit fixa massa och äta lite så nu är jag redo för en lång kväll som jag hoppas att det blir! Är hemma hos lexie och har precis haft vårt lilla "möte" om i sommar då vi ska jobba med min pappa på öland en månad. Kommer bli så mycket jobb och vi kommer va slitna som få när vi är klara men jävlar vad pengar vi ska tjäna! Och för dom ska vi åka till Rhodos i sommar. Kommer bli grymt nice!

Ska börja fixa oss inför kvällen nu, bilder och sånt kommer imorgon såklart! Lördagen kommer bli lika lång som vanligt i och med teater, jobb och party men det är det värt för sen är det vardag igen. Nu är det tagga som gäller, fridaynight here we come!




I'm still a rockstar!

Äckligt och
...äckligt!




No one called just to say he love me

Godmorgon! Jag är dödstrött och mina ögon kommer inte kunna vara vakna längre men jag åker och tränar snart: Deal? Deal.


I just call to say I love you

Mina ben är inte ben längre tror jag;
45 minuters spinning imorse
upp och ner i trapporna i skolan
1 timmes dans
15 minuters styrka
trapporna hemma

...det är sovtime nu, indeed!


 

Danskväll

Sitter i soffan hos lexie och väntar på att åka, ikväll blir det dans. Det känns som att det va jättelänge sen vi va på dansen eftersom vi inte va där gången innan lovet. Ska bli skitroligt och nu hoppas jag att vi börkar köra stenhårt inför föreställningen. Lex ska bara äta klart och sen ska vi nog åka snart. Vi har föresten börjat planera lite nu; min mami åker till thailand på tisdag och blir borta i tre veckor och eftersom jag ska slippa va själv kommer lexie bo hos mig. Mer om det senare, nu ska vi snrat åka.




Var ligger landet där man böjer bananerna?

Jag har nyss smitit ut från ig-stugan vi egentligen har just nu för 3 timmars fysik utan rast? Nej. Väntar på att fanny ska komma så att jag kan tvinga henne att göra lika mycket fysik som jag. Jag har pluggat så mycket att jag vill spy och gråta och jag har en timme kvar. Jag har dessutom inte ätit sedan 5:30 imorse och jag har tränat ett spinningpass på det. Så det jag skrev i förra inlägget stämmer inte för jag är inte pigg någonstans!



Nu vill jag bara att klockan ska bli 16 så jag kan få sluta, åka hem till lexie och äta. Umgås med min bästa kompis och sen dansa. Och sen är det nästan helg fast dock är jag inte ledig imorgon som jag brukar på vara på fredagar eftersom jag har en del rester.


Så ska det va!

Nu: Frukost
Snart: Träning
Sen: Pigg
Efter det: Skola
Då: Trött
Efter det: Alexandras hus
Ikväll: Sola och Dans
Bästa: Komma hem
Imorgon: Träningsverk


Skola och chillirill

Vi hade inte fått plats på förhandsvisningen av filmen så efter skolan blev det till att åka hem istället. Ganska skönt efteersom jag är jättetrött. Kvällen kommer bestå av middag om någon timme och sen mest chill och lite plugg tror jag och sen sova tidigt för det blir spinning innan skolan imorgonbitti.

Jag hade min nya vårjacka idag!


Dam dam di dam dam dam di dam dam

Hej på er! Första skoldagen på två veckor för min del och jag är sjuligt trött. Det ska bli roligt att träffa alla igen såklart och rutiner är det ju alltif bra att ha, men klockan är inte ens 7 och jag har snart ätit upp min frukost. Va inte alls sugen på frukost idag men måste äta eftersom jag lätt slir så himla hungrig, så det fick bli havregrynsgröt med rivet äpple/kanel och kaffe till det. Nu borde jag piggna till snart tycker jag och då ska jag börja göra mig iordning, ladda in lite ny musik på min iPod och sen ska jag bege mig mot skolan.


 Dagen idag vet jag inte riktigt hur den kommer se ut. Ska åtminstonne på morgonsamlingen i skolan och sen får vi se hur schemat ser ut. Fanny och jag ska i alla fall hinna med ett hemligt uppdrag och smida planer innan dagen är slut. Den ikväll kanske jag och lexie ska på förhandspremiären av nån oscarsbelönad film och det vore ju nice med lite vardagsbreak sådär!


Music makes you loose control!



fia fia eller fia lexie?


Money money money, must be funny!

Sista lovdagen idag och jag har blivit lite lat tror jag för jag orkar inte göra mycket alls. Har i alla fall lyckats ta mig bort till gymmet och tränat i 1,5 timme men nu när jag kommit hem ska jag inte gå utanför dörren mer idag tror jag. Efter träningspassen va jag återigen på H&M och shoppade, denna gång underkläder. Blev en bh och två par trosor, tack mami!


Nu ska jag titta på nån film tror jag och sen plugga hade jag tänkt, hör och häpna! Imorgon börjar ju allvaret...


Det finns en sång som griper tag




Lilla pyssling sov gott!

Nu har lexie åkt hem (eller fått hämtning den latisen) och mami har åkt till jobbet så nu är jag själv. Lite tråkigt eftersom jag verkligen ogillar att va själv men jag hade tänkt att gå och lägga mig snart då jag inte mår riktigt bra. Är ledig imorgon med (love Vittra) så om jag mår bättre blir det träning och lite shopping som kommer förgylla min dag.

Vi hade en jättebra dag idag och återigen, hon är så jävla bra!

Vad det är bra att jag har dig
Vad det är bra att jag har dig
Vad det är bra att vi har oss
och jättebra är det förstås;
att vi får träffas varje dag
och va tillsammans, du och jag
För ingen, nej ingen vill va ensam


Fin dag med världens bästa vän<3

Hemma nu, sitter i soffan och kollar på fantomen på operan och chillar järnet med kakan. Blev som sagt lite shopping, illa för plånboken men sunt för själen, eller nått.

   En randig jättestor tröjja från H&M, superskön!


Klänning (som egentligen är en kjol) från Indiska och ett vårigt nagellack.
Klänningen kommer va perfekt till sommaren med ett par bruna ben och högklackat!


Måndag

Godmorgon på er! Vittra har inte avslutat sitt sportlov än så jag är ledig både idag och imorgon, skönt va? Mina planer va att träna och så idag men jag har gått och blivit sjuk med ont i halsen och förkyldning så träna är uteslutet. Ska däremot hoppa i duschen snart och börja fia mig för att åka in till stan och möta alexandra. Ska iväg och fixa en viktig sak idag eller i alla fall en tid för det och så kanske vi hinner me lite shopping på det, crazy som vanligt! Planerna är även att vi ska hem hit till mig sen och käka lite lunch/middag och isåfall blir det bilder. Nu måste jag gå och fixa take away-frukost till henne och sen göra mig iordning, hörs!





Sovmode!

Filmen va bäst och nu är jag så trött att jag inte vet vad jag ska göra. Har trottsallt ändå bara sovit jättefå timmat och sen jobbat 5 timmar på det. Dessutom blev det kaos när madde (hon som jobbat längst) va på rast. Det betydde att jag och amanda som bara jobbar extra satt i skiten helt själva samtidigt som det kom grymma beställningar och allt sakta men säkert tog slut. När maddes rast va slut däckade jag på en pall. Sen blev det bio med mami och som sagt, filmen va bäst. Nu ska jag sova, vilket jag gjort mig förtjänt av!


Söndagsångest på riktigt

Trött trött trött. Ska börja jobba snart och jag har verkligen ingen ork. Jobbar som tur är bara 5 timmar och sen ska jag faktiskt på bio med mamma. Ska bli riktigt mysigt! Men innan det, det är the d-day idag.



RSS 2.0