31 Oktober

Jag hade tur som hade mycket på jobbet igår, annars hade jag nog inte överlevt. Vi sålde massor och jag hade ettgrymt snitt när jag gick hem. Tjänade dessutom 250 :- i timmen, så jag var rätt nöjd ändå. Längtar redan till nästa helg då jag ska jobba både lördag och söndag!

I eftermiddag är det mer jobb som gäller, men med småtjejerna. Börjar tredje kursen i skolan imorgon och borde egentligen läsa lite nu men eftersom jag inte fått några böcker än är inte det så lätt. Tur att jag kan kompensera det med lite Greys istället, haha.


Tumblr_ltfgr9qqfq1qio4g3o1_500_large


30 Oktober

Godmorgon! Den här extra sovtimmen har aldrig varit så uppskattad som idag, herregud. Ändå är jag så så så trött. Igår började vi kvällen på sogni med middag och drinkar. Efter ett tag kom även danne, kevin, stefan och carro. Hade bestämt att vi skulle till Laroy men när vi såg kön gick vi vidare. Helt galet. Vi hamnade tillslut på L'angelo och jag vet inte alls när jag kom hem. Haha. Det får jag betala för idag när jag ska jobba på Nilsons hela dagen.




Långt hår! Middag och drinkar på sogni, nu...

img_5835 (MMS)

Långt hår! Middag och drinkar på sogni, nu kör vi!


När ska det sluta?

Jag blir så jävla trött på det här, när ska allt sluta. Är det inte det ena så är det det andra. Idag upptäckte jag att jag hade någonting bak på ryggen och trots att det gjorde lite ont så trodde jag att det bara nått märke eller så. Så jag åkte till teatern som jag hade tänkt och nu på kvällen såg mamma att det är en stor fet röd ring runt hela skiten. Svullet dessutom. Så nu är det väl dax att få borrelia också. o r k a r  i n t e.

Sedan december förra året har jag ätit 5 kurer pencillin, ultraljudat hela min mage, gått på kryckor och nu äter jag medicin varje dag. orkar på riktigt inge mer.

Annars har det varit en bra dag med träning, nagelfix och teater. Next up är ett (flera) avsnitt av Greys Anatomy!

SMS-inlägg

img_4519 (MMS)


27 Oktober

Godmorgon! Igårkväll hade jag och mami världens myskväll med taco och massa godis. Vi satt och kollade på både true talent och rosa bandet-galan. Höll på börja gråta när jag inte vann den lilla rosa bilen som vi ringde på typ 10 gånger, haha. När mamma blev inringd till jobbet vid 22-tiden gick jag och la mig i sängen framför Greys och däckade mitt i ett avsnitt.

Gick som vanligt upp i ottan och var på gymmet när det öppnade. Nu ska jag äta lite frulle och sen åka och fixa naglarna i farsta. Är sjukt sugen på massa glitter igen!



I can relate...




More funny and relatable posts here!

More funny and relatable posts here!!click:)

26 Oktober

Det har varit full rulle hela dagen och jag har hunnit med massor. Började, somvanligt, morgonen med att träna. Idag rygg + 40 minuter kondition. Åkte sedan hem och var hemma när normala folk egentligen går upp, haha. Efter lite frukost och ett avsnitt av Grey's så satte jag igång att plugga och blev helt klar med min examination som ska vara inne på fredag. Har bara några små saker att fixa, känns så bra! Vid 14-tiden åkte jag in till stan och mötte Lexie för en shopping- och fikadate. Galet hur mycket jag älskar den tjejen, fina fina vän! Hittade (såklart) två skitmysiga koftor som är perfekt till det här äckelvädret.

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem och laga mat, mår typ sockerilla.


547120-12-1319634703642_large


Hjärta

Drömmaren drömmer drömmen om dig.
Drömmaren fantiserar sig,
en plats där han möter dig.
Drömmaren ser sig själv för den han är,
var och när är en gåta i sig.
Drömmaren drömmer sig bort från allt krig och begär.
Drömmaren är lycklig för drömmen har slagit in, vid sin sida har han dig.
Det som hände sen var att drömmaren aldrig drömde igen.

Tack <3


25 Oktober

Godmorgon alla fina! Kom hem från gymmet för ett tag sedan där jag körde en timmes konidition och lite mage. Har precis ätit frukost och fryser fortfarande som en galning. Det är svinkallt ute och man måste antingen vara full eller gå fort som fan för att inte frysa ihjäl. Hahaa. Ska på ett läkarbesök snart och sen vidare till skolan för att göra den munliga delen av examinationen. Inte taggad. Men det ska bli skönt när det är klar och så ska det ska bli mysigt att träffa tjejerna igen. Puss och kram sålänge!


Tumblr_lth7fvhcu21qmlpsto1_500_large


23 Oktober

Loca people! Söndagar är till för att vila, men det har knappast jag gjort idag. Gick upp och var på gymmet kl 9 imorse. När jag kom hem därifrån satte jag mig och pluggade lite och sen hann knappt äta lunch innan det var dax att åka och jobba. 4 timmar i skoaffären senare är jag äntligen hemma och helt slut. Men det var riktigt roligt att jobba lite igen och dessutom råkade jag köpa ett par skor, haha.

Nu ska jag slappa lite framför Greys och vänta på att mamma kommer hem. Kanske skriver lite till på min examination ikväll, annars tänker jag slappa hela kvällen också. trötttrötttrött.




Mina nya skitsnygga skor


21 Oktober

Förlåt för sämst uppdatering men igår när jag hade skrivit världens bästa inlägg så fuckade allt upp sig och så orkade jag inte börja om. Hehe. Igår kom i alla fall camilla hit och pluggade, fikade och snackade massa skit med mig på dagen. Tre timmar var vi här och fick inte så mycket gjort som vi kanske borde haha. Vid 16-tiden åkte vi in till stan, camilla skulle jobba och jag hade teaterlektion. Där jag skrattade lika mycket som vanligt, älskar min lilla grupp!

Nu har jag precis kommit hem från gymmet, hämtade mitt paket från fitnessguru på vägen och de hade tydligen något erbjudande som inte jag märkte när jag beställde, för jag fick hem dubbelt av allt. Haha. Så nu har jag 2 kg proteinpulver och 2 shakers. Men jag klagar inte. Om en stund kommer sofie och lämnar en bok till mig och sen kommer kanske min markus en stund. Annars blir det världens roligaste fredag idag, plugg plugg plugg.



Beställt

 


Har precis beställt hem nytt proteinpulver eftersom mitt håller på ta slut. One Whey från fitnessguru är mitt absoluta favoritprotein, så himla gott! Dock så beställde jag Choklad och Hasselnöt eftersom jag är en chokladmissbrukare. 149:- för 1 kg, prova! Beställde två nya shakers också, lika bra!


19 Oktober

Halloj! Eftersom jag är helt ledig hela veckan och pluggade som en liten galning både i måndags och igår så tog jag sovmorgon imorse. Det var ju inte helt fel. Dock så är jag en morgonpigg människa så jag vaknade 7:30 av mig själv, men det var ändå skönt att kunna ligga kvar i sängen en stund. Vid 8 började magen kurra så efter en halvtimmes the voice på 5:an gick jag upp, åt frulle och läste alla bloggar. Nu har jag precis kommit hem från gymmet och ska snart äta. Sen blir det en tripp till farsta med mamma. Mysdag nr 2.



Mysdag

Lunchdaten med Felicia var världens mysigaste. Vi satt och pratade i nästan två timmar medans det spöregnade ute och som vanligt så kom vi på massa galna saker som vi ska göra. Next up är åre. Jag är så jävla taggad och jag åker inte ens skidor, haha. Efter ett tag tog gick vi in på Top Shop i Gallerian och jag blev ganska mycket fattigare. Love. Sen när min fot inte orkade mer åkte jag hem i spöregnet och nu har jag tittat på Grey's och ätit middag. Ska spendera resten av kvällen framför tv'n. Vägrar ens titta ut, kaosväder!


Tumblr_llk5bf3wxi1qfwg9lo1_500_large


18 Oktober

Jag har fått träääänaaa!!! Äntligen!! Med en svullen fot size fotboll åkte jag till gymmet imorse. Inte så smart kanske men det var helt klart värt det för jag fick träna. Kunde bara köra överkropp såklart och jag haltade mellan hantlarna och maskinerna men jag fick vara på gymmet i en timme i alla fall! Sedan jag kom hem har jag ätit frulle, duschat och skrivit klart det sista på första delen av examinationen och om några timmar blir det lunchdate med felicia i stan. Mys!

Men först ett avsnitt av Grey's, som jag har blivit beroende av sedan jag blev crippled!

17 Oktober

Ledig heela veckan, så himla skönt. Eller egentligen är jag väl inte ledig, men vi har en hel vecka hemma för att jobba med våra examintationer. Plus att eftersom jag är invalid atm så kan jag varken hämta barn på dagis eller stå i skobutiken, så nästan ledig kan man väl säga.

Idag började jag dagen med att plugga hela förmiddagen. Kom inte alls långt men det tog ett jävla bra tag att förstå vad det var jag gjorde, så hela förmiddagen gick åt till att skriva en sida. Not so good. Vid 12-tiden åkte jag och mami till IKEA och åt köttbullar och shoppade. Så nu har jag gjort det omöjliga; IKEA + kryckor = inte sant.

Nu är det snart true talent och ensam mamma söker. I loove.



Fantomen på operan

Mitt i allt kaos med fötter, smärtstillande och kryckor så har min fina mamma precis köpt biljetter till oss till fantomen på operan i london i vår. Min absoluta favoritpjäs i hela världen, i london, med peter jöback i huvudrollen!! Gaaaah ♥



15 Oktober

Hello! Förlåt för dålig uppdatering med enda sen igåreftermiddag har det varit full rulle. Efter en dag på akuten kom min fina syster med sina barn hit och spenderade kvällen med mig eftersom jag inte kunde röra mig och inte gå utanför dörren. Det blev massor med film och idol tittande. En riktig myskväll!

Sen idag har jag varit på teatern som vanligt och haft lektion med mina småttingar. När jag var klar där kom mamma och hämtade mig och handikappkryckorna och så åkte vi och handlade. Mamma som hade längtat efter att få stå på en handikappplats parkerade precis utanför affären och kallade mig för mongis, haha. När vi kom hem hade vi kalas för Ludde och med fyra barn i vår lägenhet var det kaos kaos kaos. Men hur mysigt som helst. Ska tillbringa kvällen med min mosade fot och min nya dator, haha. Ska passa på att ladda ner massa filmer nu när jag har en dator som pallar det. Peace out.



Bästa pappa

Pappa kommer alltid med så bra presenter. En sprillans ny dator! Tack papi!!



Crippled

Dramatisk fredag minst sagt. Vaknade imorse och hade så himla hilmla ont. Det bultade i hela foten, jag kunde knappt gå alls och hade ingen känsel i tårna så direkt efter frukosten åkte jag och mami till sös-akuten. Det var det snabbaste akutbesöket jag varit med om, på 1,5 timme hade jag blivit undersökt, röntgad och undersökt igen. Det slutade med att jag gick därifrån med en fot lindad upp till knät och ett par kryckor. Så nu är jag crippled på riktigt. Är redan osams med dom där jävla kryckorna.

Så nu är jag beordrad vila och inte gå på foten alls. Wish me luck!!






SMS-inlägg

img_4977 (MMS)


13 Oktober

God morgon gullisaar! Torsdag idag, vilket betyder att det är fredag imorgon och just nu har jag helgcravings varje dag känns det som. Har aldrig uppskattat helgerna så mycket som nu med allt plugg och sånt. Den här helgen kommer dessutom bli extra mysig med teater, kalas och mina favoritbarn.

Idag ska jag in till stan och träffa lexie som jag inte har träffat på hur länge som helst. Fika och shopping is on the list (sålänge jag kan gå) och sen är det teater ikväll. Imorgon har jag egentligen skola hela dagen men vi får se hur det blir med det eftersom jag troligtvis måste till sjukan och röntga min stackars lilla fot imorgoin. Kan inte ha dert som jag har det nu, måste kunna gå vaa.


Stackars fot

Någon har gjort något med min fot, den är helt fucked up. Det började göra lite ont i förrigår och igår hade det blivit värre. Nu har jag så ont så jag knappt kan gå och måste halta fram. Jättekul när det helt plötligt börjar spöregna ute. Jag som tränar mycket brukar ha ont lite här och var men det här är något helt annat än en överansträngning eller något, nått är väldigt fel. Svullen är den också.

Anyway så kom jag hem från teatern för en stund sedan. Fick hoppa in och vicka i babygruppen och det var lika mysigt som vanligt, även om jag fick göra allt sittandes. Har egen lektion imorgon och lektion med barnen på lördag, plus Luddes barnkalas efter det. Hur fan ska det gå? haha.



bild från förra sommaren när markus mosade min stackars fot med sina skor


12 Oktober

Godmorgon! Vaknade nyss och är minst sagt trött. Det är nästan zoombievarning, vet knappt vad jag heter haha. Kollade dessutom ut precis och det är frost på bilarna. Kuuul. Vinterjacka idag? Jag är ledig från skolan idag och ska bara ta det lugnt och åka till teatern en stund på eftermiddagen. Men först ska jag äta upp min macka och dricka upp min proteindrink och sen ska fettet brännas på gymmet. Är sjukt taggad på att mosa axlarnaa!



Glöm inte bort ditt hjärta


Morgonpowerwalk i mörkret. Jag måste vara ...

img_4318 (MMS)

Morgonpowerwalk i mörkret. Jag måste vara ofrisk som lämnar sängen för det här..


Sur, surare, surast

Hello! Nyss hemkommen från mina småtjejer och surare barn får man ju leta efter. Båda var på världens sämsta humör och ville inte göra någonting, den stora ville inte ens äta. Självklart sken båda upp som solar såfort deras mamma kom hem, haha. Nu ska jag äta middag och sen slappa framför tv'n resten av kvällen.

Imorgon är det skola hela dagen som gäller. Men jag klagar inte för vi har alltid så himla roligt och jag längtar efter att få gå dit. So far, haha. Resten av veckan kommer bara bestå av skola, träning och teatern. Roligare än så blir det inte.



10 Oktober

Godmorgon! Trots lite kalabalik och krossade hjärtan igår så hade jag en riktigt mysig söndag. Tränade, shoppade och umgicks med mamma på dagen och var på födelsedagsmiddag hos min älskade mormor på kvällen. Där var det kaos som vanligt med galna morbröder, kusiner och katter. Haha. Kom hem vid 20-tiden, kollade på true talent och däckade innan kl 22.

Nu har jag precis vaknat och ska snart sätta igång. Är ledig från skolan men jobbar några timmar i eftermiddag och fram tills dess ska jag hinna träna och plugga lite. Eller snarare läsa en miljard sidor. Typ.



Never regret anything you do, cuz' in the end it makes you who you are!

Tuffing <3




Det är inte bara mormor som fyller år idag, utan världens finaste systerson gör också det.
Grattis på 6 årsdagen cooling!!


9 oktober

Skönt att vakna upp obakis och hur pigg som helst! Har precis fått i mig lite frukost och ska alldeles strax åka till gymmet där ben står på schemat. Sen i eftermiddag är det födelsedagsmiddag hos mormor med släkten.

8 Oktober

Hello! Pissväder och iskallt ute, höll på frysa ihjäl imorse när jag skulle till teatern. Nu är hösten här på riktigt och även om det är svinkallt så är det också lite mysigt. Har som sagt tillbringat morgonen på mini med mina små hjärtan. Vi började öva på vår pjäs idag och dem små pluttarna ska spela putte i blåbärskogen. Efter det så åkte jag till gymmet en snabbis och sprang i 40 minuter innan jag åkte hem.

Nu ligger jag helt utslagen i soffan och mår illa. Har mått illa till och från i några veckor nu och jag är så sjukt trött på det. Ska vara hemma resten av kvällen och har även fått mami att komma hem och umgås lite med mig. Det är ingen bra dag idag..



Vart man än hamnar i sitt liv, hur det än går
Kan bara framtiden utvisa inom några år.
När idag blir igår, minnen sätter djupa spår.

Gigantisk bok! Den blir rolig att släpa fr...

img_2769 (MMS)

Gigantisk bok! Den blir rolig att släpa fram och tillbaka till skolan.


Tattootimes

Jag är så himla sugen på att tattuera mig igen och jag har vetat ganska länge vad det ska bli. Så efter lite disskuterande med mamma om vad som är bäst så har jag äntligen bestämt mig. och jag är så jävla taggad!


Float-dmdjeczm9-154897-500-325_large


7 Oktober

Hej finisar! Äntligen fredag, eller vad säger ni? En ledig fredag för min del dessutom, hur skönt som helst. Sov 11 timmar inatt och vaknade kl 8 helt pigg. Ja jag somnade innan kl 21 igår, haha. Åkte och tränade och kom hem för en liten stund sedan. Svettades i 40 minuter på crosstrainern och körde slut på axlarna efter det. Nu ska jag snart åka in till stan och shoppa lite och träffa min markus.

Puss sålänge


7 Oktober

Hej finisar! Äntligen fredag, eller vad säger ni? En ledig fredag för min del dessutom, hur skönt som helst. Sov 11 timmar inatt och vaknade kl 8 helt pigg. Ja jag somnade innan kl 21 igår, haha. Åkte och tränade och kom hem för en liten stund sedan. Svettades i 40 minuter på crosstrainern och körde slut på axlarna efter det. Nu ska jag snart åka in till stan och shoppa lite och träffa min markus.

Puss sålänge


6 oktober

Hej Hej Hej! En dag kvar till helg och ingen är mer taggad än jag. Den här veckan har varit helt galen med skola och jobb och allt. Vi har haft tre lektioner och en föreläsning denna vecka (vilket är mycket för oss), plus att vi har haft en del plugg att göra. Så det ska bli riktigt skönt med helg. Kom precis hem från skolan dör vi har haft lektion hela förmiddagen. Vi har även hunnit skratta tills vi gråtit, fikat, fulat oss och skickat sms till 118 800. Haha. Ni såg ju vem jag är här nedanför! Det läskiga är att det stämmer ju precis, förutom Hello Kitty och Sebastian. Haha.

Kom precis hem. Har ätit hemmagjorda hambugare till lunch med mami och ska åka till mini och ha teaterlektion om några timmar. Men först en kort (lång) powernap.



SMS-inlägg

img_2644 (MMS)


5 Oktober

Har varit ledig från skolan idag och jobbat några timmar. Började morgonen med att träna och åkte sedan hem och vilade. Hade tänkt plugga men fastnade framför alla miljoner bloggar som jag tvångsmässigt måste läsa varje dag. Haha. Sov lite gjorde jag också innan jag åkte och hämtade mina småtjejer. Kom hem för en timme sen och ska snart slänga i mig lite middag. Efter det så ska jag kasta mig i soffan och kolla på Greys som har säsongspremiär idag (!!!).

Megalång dag imorgon!


My god.

Igår var det outsiders och nu är det det här. What's wrong with the world mama?



Rabbit Series iPhone 4 Case (Pink)

Tee Series Silicone Case for iPhone 4 (Red)

Angelo Series Silicone iPhone 4 Case (Magenta)


@ gymmet

img_8162 (MMS)

@ gymmet


4 Oktober

Hej alla fina! Den här dagen har jag spenderat på gymmet och i skolan. Började morgonen med att träna och åkte sedan till skolan för att möta tjejerna vid 11. Fixade ett grupparbete, låt lunch och hade sedan lektion i 3 timmar där vi fick kolla på en film med världens små sötaste barn som lekte med sand. Haha. Efter det så tog det mer än en timme att komma hem. Älskar SL. Nu har jag precis ätit middag och ska snart lägga mig och dö i soffan. No more plugging today.





you're strong and you're smart, you've taking my heart

Min nya kärlek!

img_9166 (MMS)

Min nya kärlek!


3 Oktober

Lååååång dag i skolan idag. Började kl 9 med första lektionen för den här kursen och fick bla riva papper och hänga upp på väggen haha. Det är sånt man får göra på förskollärarutbildningen. Det var sjukt roligt och vi var nog så oseriösa som man kunde bli. Efter en hel förmiddag på su åkte vi över halva stan för att ha föreläsning på ett annat ställe. Ingenting har gått bra idag och Gud har inte riktigt varit på vår sida, så et slutade med att vi var så trötta att vi skrattade åt allt och bestämde oss för att åka in till stan och tröstshoppa istället. Fick med mig en ny parfym och lite underkläder hem.

Nu är jag hemma och ska sätta igång att plugga. Har omänskligt mycket att göra.

Ta mig härifrån

img_1393 (MMS)

Ta mig härifrån


Come what may

Igår hade jag först två lektioner på teatern, först mina egna barn och sen hjälpte jag matilda med henne och malins grupp. Var helt slut när jag gick därifrån, 3 timmar med 30 glada och pigga 3-5 åringar är inte att leka med haha. Trots det så var jag hur glad som helst eftersom det är det bästa jag vet! Åkte hem och träffade dennis en stund innan det var dax att fixa sig inför kvällen. Vid 19 tiden kom tjejerna hit, vi drack vin och bakade pizza innan vi drog in till stan. Tanken var att vi skulle till amba men eftersom jag har varit sjuk hela veckan och fortfarande inte mådde helt bra så var jag (för en gångs skull) smart och vände hem istället.

Vaknade nyss och är nog ganska pigg. Ska åka till gymmet om en stund och sen vila resten av dagen. Har heldag i skolan imorgon, kaaos!


Tjejkväll!

img_1720 (MMS)

Tjejkväll!


Jag älskar mitt nya hår!

img_0463 (MMS)

Jag älskar mitt nya hår!


RSS 2.0