Lägerdax

Idag är det måndag men inte vilken måndag som helst! Om 4 timmar går vårt tåg mot Linköping där jag ska spendera veckan som lägerledare på årets scuf-läger. Med tanke på hur grym vår förberedelsehelg var för en månad sen så kan jag bara tänka mig hur bra detta kommer bli. Det var i alla fall tills jag vaknade imorse av att det spöregnade ute och sen läste i tidningen att det under dagen kommer regna mer än vad det brukar göra i hela juli. Say no more.
 
Jag är inte den som gillar att vara blöt eller frysa och för att vara hela ärlig är inte skogen (lägergården ligger i skogen) riktigt min grej heller. Men, det här blir nog skitbra och jag är trotsallt riktigt taggad! Så, vi hörs på söndag.
 
 

Världens bästa midsommar

Igår hade jag världens bästa midsommar med världens bästa människor. Började redan kl 13 med fix hemma hos danne och efter det var jag och Lexie i full gång med att fixa mat, pynt och dricka fram till 18-tiden när alla hade kommit. Det var en såndär sjukt perfekt eftermiddag/kväll med sol, skratt, cider, fina vänner, musik, filtar, myggor och massa mat. Jag njöt varenda sekund och vi kunde inte haft det bättre! Det som sen på kvällen skulle ha varit 5-kamp slutade dock med en lång vilsepromenad i hökis, lite rutchkaneåkning och sentimentalfylldesnack. Precis som det ska vara ♥
 
 
 
 

Överträning och Midsommar

Appropå det jag skrev igår om att rastlösheten tar över mig såhär 2,5 vecka in på lovet har jag idag fördrivit dagen med ett träningspass på gymmet, två prommenader i solen och lite sistaminutenshopping i farsta. På gymmet gick det väl sådär, styrkan sitter där den ska så styrkepassen är det inge fel på men min kropp behöver nog lite vila snart för konditionsdelen sög. Jag brukar vanligtvis köra 30-45 minuters kondition varje dag men både igår och idag höll jag på att börja gråta efter 10 minuter. Mitt hjärta slår dubbelslag och mina ben viker sig och jag är övertygad om att det är överträning och inget annat. Så från och med måndag när jag åker på läger så blir det vila i 2,5 vecka tills jag kommer hem från Barcelona. Deal.
 
Imorgon är det äntligen midsommar och jag är taggad till tusen. Jag ska träffa Lexie redan vid 12-tiden imorgon så det blir en heldag. Det ska dessutom bli lika fint väder som idag. Längtaar ♥
 
 

Je t'aime

Jag (och min rastlöshet) börjar tröttna lite på att ha sommarlov. Sista tentan för för 2,5 vecka sen och sedan dess har jag jobbat totalt 8 pass. Ändå har jag haft stunder då jag fått lite panik över att jag inte gör något vettigt. Som tur är åker jag som ledare på scuf-läger i sex dagar på måndag och när jag kommer hem är det tre dagar tills jag och bästi åker till Barcelona. Äntligen! Efter det är det back on track med jobb en månad innan skolan börjar igen. Haha, framförhållning är mitt mellannamn.
 
 
578217_241098966002410_1162113824_n_large

Min perfekta midsommarklänning

IHNA DRESS, PEARL BLUSH, large

Jobb jobb

Jag var ju på arbetsintervju på en förskola igår och som jag nog nämnt så gick det väldigt bra. Det är (tror jag) stockholms enda förskola med ob-verksamhet, d.vs. öppet dygnet runt. Så förutom att jag är timvikarie där och de ringer in mig om de behöver personal så kommer jag från och med augusti jobba två kvällar i veckan. På förskola eller hemma hos något barn. Hur mysigt?!
 
Idag har jag fixat mina naglar så att de är midsommarfina, tränat och hittat världens finaste midsommarklänning. Bra dag!

Dagens

Dagens Arbetspass: Inget, ledigt fram till söndag nu
Dagens Lunch: Kyckling med sallad, avokado, majs & fetaost
Dagens middag: Lax med grönsaker och sås (vad är det här för kuliga grejer?)
Dagens Humör: Braaa!
Dagens Känsla: Har varit yr hela dagen men annars glad
Dagens Träning: 40 minuter på crosstrainern, 3 övningar för ryggen & en PW
Dagens Glädje: Att jag har fått ett till jobb!
Dagens Irritation: Att jag inte riktigt kan njuta av att vara lite ledig
Dagens Längtan: Midsommar på fredag, läger om 1 vecka & Barcelona om 2,5 vecka
Dagens Hälsa: Har lämnat blod så jätteyr, men annars mår jag strålande bra!
Dagens Aktivitet: Tränat, varit på arbetsintervju och lämnat blod

Det känns som att jag sagt allt det här i inlägget innan. I så fall får ni veta det igen. Jag vet att ni vill. Och Sverige spelar inte ikväll, min mamma lurade mig..

Blod, svett och inga tårar

Idag har varit en sån där dag när jag har varit sjukt effektiv. Det började med att jag åkte och tränade vid 7 imorse och sedan vidare på arbetsintervju på Götgatan. Förskola here I come! När jag var klar där mötte mamma upp mig för gummistövelshopping, vilket gick sådär. Hittade inte ett enda par fina gummistövlar. Kaos. Påvägen hem gick vi även förbi blodcentralen i skanstull och lämnade blod. Jag som aldrig har problem med nålar och stick kom hem med två plåster, en i varje armveck. Det är struntsamma egentligen eftersom att ge blod är en av de finaste gärningarna man kan göra, men ena armvecket är fucked up redan. Blått och grejer.


pic.twitter.com/t8A6GOMu
så bra var den sjuksköterskan på att sticka..

Nu ska jag kolla på film och slappa resten av kvällen. Har ju faktiskt jobbat två dagar i rad. Ikväll är det sista Sverigematchen och jag ska kolla på Zlatan. Världens bästa!

Lördagskvällen

Igår efter jobbet åkte jag hem till Sanna i solna för lite middag och vin som start på kvällen. Det var hur mysigt som helst och det är så härligt att umgås med människor man tycker om! Vid 20-tiden åkte vi in mot stan där vi mötte Kim och gick hem till Andreas där kvällen fortsatte på hans balkong. En efter en droppade mitt älskade teaterfolk in och efter några timmar var vi 20 pers där ute. Det var världens bästa kväll med massa teatersnack, skitsnack, kramar, lyckotårar och catch-ups. Jag älskar er alla så mycket mina fina kollegor/gruppvänner ♥


pic.twitter.com/htNHjJE3
utsikten ♥

Fredag

Idag har varit en perfekt dag. Började som vanligt morgonen med ett besök på gymmet som tydligen var braeftersom jag redan har fått träningsvärk. Vid 13-tiden mötte jag Felicia för lunch i stan. Vi hittade det perfekta sommarstället och förutom att det kryllade av turister så var det hur mysigt som helst. När vi ätit klart skulle vi ta en promenad in till söder och det tog ett tag eftersom att vi knappt hittade ut ur gamla stan, haha.

Åkte och mötte mamma i farsta där vi kollade i lite affärer och handlade mat innan vi promenerade hem i det fina vädret. Nu är det snart dax för match och jag hejar på Zlatan ♥

Hårdag

Tjolahopp, här var det omgjort! Det ser ut som någon allmänt suddig framtidsgrej typ, men det var fint. Tror jag. Får se om jag lyckas publicera det här inlägget eller om jag inte fattar hur man gör. Det återstår att se.

Gårkvällen var hur mysig som helst! Kom till Jakobsberg vid 18-tiden och där hade de gjort om. Det stället som varit mitt hem i 15 år såg så himla annorlunda ut och det var inte alls som det brukar, vilket känndes rätt skumt. Tog bussen hem till Cilla eftersom att jag, dum som jag är, hade tagit på mig mina nya ballerina och fått mega skavsår redan innan jag hoppade på tåget här hemma. Väl där hade vi det jättemysigt med jordgubbar & champagne, grillat kött, mer vin och massa skratt i kvällssolen. Åkte tyvärr hem redan vid 23-tiden eftersom jag skulle upp tidigt imorde och resan hem skulle ta 1,5 timme.

Idag gick jag upp 6:20 och åkte till gymmet innan jag hade tid hos frisören kl 10. Mission extreme hair makeover tog 3 timmar och jag har numera sveriges finaste hår! Ikväll är det födelsedagsfika hos John som gäller och imorgon får jag äntligen träffa Felicia. Puss sålänge!


Onsdag

Började dagen imorse med att ta en löptrur runt sköndal och farsta med mamma, 6,5 km blev det och det är mer än vad jag har sprungit på länge! Nöjda som bara den åt vi frukost och åkte in mot stan. Jag hade tid hos kiropraktorn (som jag btw älskar eftersom att han har fixat min hela livet-onda rygg på 3 veckor) och sedan gick vi i massa affärer. Mamma kom hem med massa nya kläder och jag med två par nya skor. Nu ska jag fixa mig klart och sedan åka på födelsedagsmiddag till Cilla. Bra kväll ♥



Tisdag

Jag har fått någon dille på Ashton Kutcher-filmer, har till och med googlat för att se alla filmer han är med i. Så jag ska spendera min andra lediga dag den här veckan med att ligga i soffan i min onepiece och kolla på honom. Sjukt skön kille. Annars ska jag inte göra så mycket annat. Har redan varit på gymmet, städat lägenheten och fixat lite inför cillas middag imorgon.

Jag älskar att vara lite ledig för en gångs skull.



Det måste vara något fel på Chris Brown, han kan inte göra dålig musik!

Idag har jag bokat tid hos frisören för att slinga och klippa mitt alldeles för långa hår. Har också varit med mamma i farsta och storshoppat på apotektet, vilket inte är så ovanligt när det gäller mig. Är det inte pencillin eller annan receptbelagd medicin för 500:- så är det magmedicin, pollenmedicin och ögondroppar. It's a never ending story..

Det har i alla fall varit en mysig dag med min fina mami och det fina vädret. Imorgon väntar en till ledig dag, precis som på onsdag, torsdag och fredag. Jag älskar att ha lov! Nu är det 2 timmar kvar till matchen, taggaa!



Sommarloov

Den här första veckan av sommarlovet har varit världens bästa. Förutom att tränat, varit på studentmottagningar och umgåtts med finisar så har jag sovit, kollat på film och solat. Känns som att jag inte kunde haft en bättre start sommaren. Dessutom åker jag på läger som ledare om 2 veckor och till Barcelona om 3,5.

I lördags var jag på Sandors kalas på dagen med familjen. Efter det fick jag skjuss hem till Lexie där vi åt middag och drack vin innan vi mötte upp Carro och Johanna i stan. Vi hann med Moda och Laroys uteservering innan vi upptäckte att det var helt dött i stan och bestämde oss för att åka och möta Danne och Kevin i tanto istället. Där var det mörkt och kallt men vad gör det när man alltid skrattar så man dör med de pojkarna? Kom hem vid 04 och somnade med smink och allt på. 5 timmar senare ringde klockan då det var dax för föreställning ute på Värmdö.

Igår somnade jag innan kl 21 och vaknade 9 imorse. 12 timmar och jag är fortfarande trött. Har tränat och just nu sitter jag och läser alla mina 52 bloggar, läste nyss detta och kunde inte sagt det bättre själv. Så jävla klockrent.

Vädret <3

Idag skulle jag egentligen ha träffat felicia men eftersom det blev så stressigt för henne så sprack det, tyvärr. Istället har jag tränat, hängt på jobbet en stund och solat på ballkongen. Lagom lugn dag. Har inga som helst planer för kvällen mer än att ta det lugnt, välja kläder till imorgon och kolla på film. Imorgon har Sandor och Lea (som fyller 3 & 4 år idag) kalas och sedan är det picknick och utgång med tjejerna på kvällen som gäller. Nu tillbaks till ballkongen!




8 fakta om mig

1. Jag älskar rosa. Jag vet att alla vet att jag älskar rosa men jag gör verkligen det. Allt jag äger och har (nästan) är rosa och om man vill göra mig glad kommer man med något som är rosa, det spelar ingen roll vad.

2. Lika mycket som jag älskar rosa älskar jag att träna. Träningen är en stor del av mitt liv och hur mitt liv än kommer att se ut i framtiden så kommer jag alltid att lägga en stor del av min tid och energi på träningen. Jag lever på endorfiner!

3. Jag tycker inte om djur. Trots att vi hade hund tills jag var 14 år och att min familj alltid varit djurvänner så tycker jag verkligen inte om djur. Hundvalpar och kattungar är söta men jag skulle aldrig ha en egen.

4. Om jag hade fått ändra på någonting från när jag var liten så hade jag gjort så att mina föräldrar satt mig i dansskola och så hade jag dansat än idag. Så jävla ballt.

5. Jag (och min mamma, som känner mig bäst i världen) tror att jag är en HSP - en Highy Sensitive Person. HSP är ingen diagnos, utan ett personlighetsdrag som gör att man väldigt ofta ena sekunden är stark och andra sekunden skör. När jag är stressad, arg eller på nått sätt ur balans så klarar jag inte av ljud. Får panik av minsta prassel. Sjukt det där.

6. Fram till för någon vecka sen trodde jag att Instagram hette som man skulle uttala det på svenska. Insta-gram. Haha.

7. Jag lever efter mottot 'no one is too for fairytales'

8. Jag är enormt sällskapssjuk. Om jag fick bestämma så skulle jag umgås med någon dygnet runt.



Grattis världens bästa

Igår tog min fina lilla Markus studenten, grattis igen världens bästa!

Min lilla skitunge som alltid varit liten blev helt plötsligt stor. Haha nu låter jag som en mamma men det kändes lite i hjärtat när vi stod i rålis och väntade på att han skulle springa ut. Jag var nog nervösast av alla, vet inte för vad men jag stod i alla fall och skakade. Haha, herregud. Han var i alla fall finast av alla och helt jävla lycklig. När han hade hoppat på sitt flak gick vi alla och fikade innan vi åkte hem till Markus pappa där mottagningen var. Det var en full, kall och blöt Markus som kom hem 2 timmar senare. Det var en jättemysig dag och jag insåg hur mycket jag saknade min egen student. Kände mig lite gammal när jag insåg att det inte var förra året jag gjorde det där, utan förrförra. Haha.







 

.


The Help

Jag kom inte så långt idag. Var en sväng i farsta efter gymmet och köpte studentpresent till Markus och när jag kom hem så var det helt omöjligt att åka vidare till Mini. Jag hade sett fram emot det men mina ben är så trötta att de skakar och jag har huvudvärk och 38 graders feber, utan att känna mig sjuk. Tror helt enkelt att jag måste vila, vilket jag aldrig aldrig gör. För första gången på huuur länge som helst så känner jag bara för att ligga still och kolla på film och det brukar jag alltid vara för rastlös för att göra. Så jag får väl se det här som ett tillfälle att faktiskt passa på att vila. Hur som helst så såg jag nyss The Help, en jättejättebra film! Rekomenderar alla att se den, få fin.



Vilaa

Första måndagen på länge utan några som helst måsten. Kan inte ens beskriva hur skönt det känns! Efter en helg med tenta och 20 timmars teaterjobb så sov jag i 9 timmar i sträck inatt och vaknade ändå som ett vrak imorse. Så idag blir det inte mycket gjort. En tripp till gymmet och avslutningsmys på mini, that's all. För imorgon är det världens bästa Markus student ♥

SOMMARLOOOV

Äntligen är det klart! Sista tentan klar och första året avklarat, så jävla härligt! Så nu är det äntligen sommarlov. Det kändes dessutom som att det gick jättebra, förstod precis allt och istället för fyra timmar som vi hade på oss så var jag klar efter bara 50 minuter. Så nu väntar vi bara på resultatet, med spänning.

När jag var klar åkte jag raka vägen till carlssons och jobbade. Har hunnit med 4 genrep på 6 timmar och nu är jag äntligen hemma. Imorgon är det ytterligare 12 timmars teaterjobb som gäller och eventuellt utgång på kvällen. och Big Brother-final!!



Fredag MED ångest

Godmorgon fredag! Vaknade imorse av att det spöregnade utanför, så mysigt. Finns inget bättre än att ligga och dra sig under täcket när det regnar utanför. Fast sen kom jag på att det är juni idag och då var det inte lika mysigt längre. Gick upp och åkte till gymmet och körde i en timme. Nu är det plugg deluxe som gäller fram till klockan 13 då ska jag åka och möta Lexie för en shoppingrunda i Nacka Forum. Imorgon är det dagen D. Ångest.

Tjing!

RSS 2.0