-

Jag hade världens mysigaste eftermiddag med Felicia, även om det inte var så länge. Hade inte träffat henne på hur länge som helst och jag har verkligen saknat henne! Mötte mamma på vägen hem, som hade köpt världens finaste, rosa topp till mig. Fina mamma!

Imorgon är det tisdag och det betyder jobb. 10-16 med mina småtjejer. Träning innan och plugg efter. Måste plugga varje dag om jag ska hänga med. Jag som har glömt bort hur man gör. Galet.

31 Januari

Solen skiner, det är plusgrader, jag har både hunnit träna och varit i skolan. Jag ska snart äta lunch och sedan in till stan för att träffa felicia. Bra måndag!
 



bättre bild på nya topppen


Hold my hand

Jag vet att det aldrig kommer bli som jag vill att det ska vara, att vi aldrig kommer få den relation vi borde ha. Det är alldeles för sent för det. Jag har klarat mig utan dig länge nu, för även om du tror att du alltid funnits där för mig så har du inte det. Men den senaste veckan har det varit extra jobbigt utan dig, för det är just nu du borde bry dig om mig. Jag önskar att du kunde fråga hur jag mår i alla fall. Jag saknar att kunna säga att jag saknar dig. Men det går inte för jag vet inte ens vem du är längre.

Shop til' you drop

Lunchen med Matilda var supermysig, som vanligt. Vi åt och snackade skit i någon timme innan vi gick från odenplan in till stan och alla affärer. Det är något fel på mig, jag kan inte gå in i en affär utan att komma ut med något. Jag måste sluta med det där nu för jag kommer knappt in i min garderob längre. På riktigt. Det är sinnes. Fick i alla fall med mig världens sötaste blus och två par leggins hem.





För övrigt så mår jag så jävla dåligt att jag börjar undra om det här är något annat än biverkningar från pencillinet. Det känns som att mitt huvud ska sprängas, jag har ont i hela kroppen och jag är så trött så att om jag lägger mig ner nu så kommer jag somna direkt. Har precis ätit middag för att se om det skulle hjälpa. Men det verkar det inte gjort. Åh. Jag orkar inte. Vilken bra lördag!

29 Januari

Godmorgon finisar! Min morgon började ju allt annat än bra. Har ont i hela kroppen, har huvudvärk och yrsel. Det är det här jävla pencillinet. Jag har mått såhär mer eller mindre hela tiden, i snart 20 dagar + 10 dagar innan det också. 1,5 dag kvar och sen hoppas jag att det här aldrig mer kommer tillbaka. Jag har knappt fått göra något under den här tiden heller, därav de få utgångarna den senaste månaden. Men nästa helg, då ska jag gå ut som om det vore första gången i mitt liv, haha. Har i alla fall tagit alvedon nu och ska snart börja göra mig i ordning. Ska möta Matilda i stan kl 1 och äta lunch och kolla på vårjackor. Sedan bara hem och ta det lugnt så jag mår bättre någon gång.

Nästa vecka börjar Mini och då kommer jag inte ha mycket tid över. Då är det både skola, jobb, teater & träning som gäller.



Bruno Mars

Det finns ingen (förutom Håkan) som kan skriva musik lika bra som den här killen, han är så jävla bra!





Little miss perfect sitting at the train stop
red nike high tops listening to hip-hop
while we were waiting started conversating
before i got her name along came a train

...next stop Brooklyn

now i'm lookin'

She was covered in leather and gold, 21 years old
i lost her in the cold
it's unfair, she's out there
somewhere, somewhere, somewhere in Brooklyn
she's somewhere, somewhere, somewhere in Brooklyn


28 Januari

Helt ledig idag, från allt! Inget jobb, ingen skola och ingen teater. Så skönt! Dock blev det ingen sovmorgon eftersom jag kom på att jag var tvungen att träna tidigt idag om jag skulle hinna så jag gick upp 8, åt frukost och åkte till gymmet. Kom nyss hem och har duschat och ska snart äta lunch. Sedan blir det shopping med mami i handen + hälsa på Lexie på hennes jobb. Får se vad som händer ikväll, lutar åt utgång. Puss.


Trött tjej!

Lång dag idag! Började jobba kl 13 och jobbade i tre timmar innan det var dags att åka vidare. Hämtade själv på dagis och allt vad det innebär för första gången och det gick hur bra som helst. Gick till parken så att hon fick leka en stund och sedan hem och spelade lite spel innan jag åkte vidare till söder på utbildning. Lärde mig jättemycket och träffade dessutom två andra tjejer från Charlies, så det var en bra kväll. Nu har jag precis ätit middag, haha. Ska ta bort sminket och byta om och sedan lägga mig och kolla på en film. Ledig imorgon!



27 Januari

Jag har varit vaken i snart 4 timmar och är ändå pigg. Har nyss kommit hem från gymmet där jag körde rygg + 45 minuters spinning. Totalt 1,5 timme och jag var nästan död när jag var klar. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan vila lite. Idag är det jobb 13-16 som gäller och sedan Första Hjälpen-utbildning 17-21 med jobbet. Det kostar egentligen 500 kr men vi får betalt för att gå dit. Bra grejer! Även om jag skulle gjort det gratis också. Är hemma vid 22-tiden ikväll och imorgon ska jag sova länge. Längtar redan!


Magaluf 5/7!

Äntligen hemma, vilken jävla dag! Gick upp strax efter 5 imorse, åt frukost och åkte och tränade. Körde världens ben + konditions-pass och har redan träningsvärk i rumpan, haha. När jag var klar åkte jag till mitt gamla jobb i kista och även om jag älskar mitt nya jobb så måste jag erkänna hur mycket jag saknat det gamla. Har skrattat så mycket att jag har träningsvärk i magen nu också. Slutade kl 16 och åkte direkt in till stan där jag mötte Lexie, Mira, Issa & Bella för att boka vår resa. Magaluf 5/7! Vi kommer bo på samma hotell som för 1,5 år sedan och det kommer bli grymt! Gick till bibloteksgatan och köpte min väska som jag suktat efter och sedan åkte jag hem. Är hur trött som helst och ska vila resten av kvällen eftersom det kommer bli en lång dag/kväll imorgon. Träning, jobb + Hjärt- & Lungutbildning. Najsigt!

Bilder från när vi var i Magaluf sommaren -09:















26 Januari

Godmorgon! Hann inte riktigt berätta mer om nya jobbet igår. Åt middag, pluggade lite och somnade innan kl 21. Trött tjej. Sitter just nu och äter frukost och ska snart åka och träna. Därefter direkt till kista och jobba några timmar på gamla jobbet och sedan in till stan för att möta tjejerna och boka resa & köpa min efterlängtade väska. Fortfarande jättetrött. Mer kaffe. Puss.

25 Januari

Är helt slut efter första dagen på jobbet. Jag har haft världens bästa dag och jag älskar mitt jobb redan! Men just nu är jag så trött så jag skulle kunna somna ståendes. Behöver mat och en dusch, sen är jag nog människa igen. Berättar mer då!

We are who we are




Tonight we're going hard
Just like the world is ours
We're tearin' it apart
You know we're superstars
We are who we are
We're dancing like we're dumb
Our bodies go numb
We'll be forever young
You know we're superstars
We are who we are


Never make someone your priority

Äntligen har jag hittat det typsnittet jag alltid velat ha. Jag har letat hur länge som helst. Det var det jag har när jag skriver på msn, vilket jag gör i princip varje dag, duktig tjej! Nu har jag det i alla fall. Haha. Åkte som sagt till min halva lektion på förmiddagen. Bengt gick igenom det sista på kapitlet och sedan gjorde vi lite uppgifter. Jag fick dessutom gå lite tidigare eftersom jag inte mådde helt bra. Gick förbi H&M i Ringen eftersom min buss skulle gå en halvtimme senare. Hittade, oväntat, ett par svarta jeans. Jag har aldrig jeans. Men dessa var faktiskt sköna och satt riktigt bra så jag var tvungen att köpa dom. 199 kr. Bra dag det här, skola 1,5 timme och lite spontanshopping!


24 Januari

Godmorgon! Kom hem från gymmet för ett tag sedan och har precis duschat och ätit frukost, igen. Ska bara fixa lite till och sen åka till skolan. Har bara lektion i 2 timmar idag vilket känns lagom eftersom jag inte mår så bra. Är yr, mår illa och är trött i hela kroppen, varje steg känns som en mil. Typ. Är säker på att det är pencillinet, jag är inne på min 12 dag av den starkaste sorten och jag har mått såhär hela tiden, mer eller mindre. 8 dagar kvar. Det ska bli så skönt att slippa det här sen. Om det kommer tillbaka efter en vecka igen sen så vet jag inte vad jag gör. 

23 Januari

Kom hem från gymmet för en stund sedan. Körde bara kondition idag så jag var där i 45 minuter. Lagom länge en söndagförmiddag när hela stockholm invanderar badet. Galet! Ikväll blir det helgmiddag och sedan solsidan här hemma. Imorgon går jag i skolan i 2 timmar och sen ska jag bara träna och kanske plugga lite resten av dagen. På tisdag börjar jag jobba och på onsdag ska vi boka vår resa och jag ska passa på att köpa en ny träningsväska innan lönen försvinner. Tänkte köpa den här fina från Longchamp. Troligtvis i svart.




22 Januari

Senaste :
Låt du hörde: Mad World - Black Moon Lovers

Film du såg: En liten bit på 'The Final Cut' igår innan jag somnade
Mat du åt: Kycklingsallad till lunch
Kram: Mamma innan hon åkte till jobbet
Puss: Samma, haha
Känslan: Hur bra man mår av bra musik
Resa: Kos sommaren -10
Glädje: I onsdags när jag fick nya jobbet
Dröm: Haha drömmar alltid sjuka drömmar. Kommer dock inte ihåg den senaste, som tur är...
Person du träffade: Mami
Personen du pratade i telefon med: Matilda
Personen du fick sms av: Fabian
Gången du åt 7-eleven korv: Uh, hatar korv.
Gången du var utomhus: För en timme sen när jag var påväg hem från gymmet
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Hela familjen? Julafton
Saken du köpte: Har inte shoppat på typ 2 veckor. På tok för länge sedan!

Allmänt:

Ska bli skoj: Nya jobbet!
Ska inte bli skoj att: Alla inlämningar och prov
Sparar till: Resa i sommar och kanske ny mobil
Pålägg som gäller: Keso, skinka & gurka
Önskar att jag var bättre på: Att säga nej
Dagens dryck: Proteindrink och cola light
Vad saknar du: Mina Minibarn
Tre band/artister: Håkan, Daniel Adams Ray & Oskar Linnros
Vad har du gjort idag: Tränat, kört bil, badat och nu reprisen av Let's Dance
Brukar du svära mycket: För mycket, haha
Hur tidigt stiger du upp: Beror på vad jag ska göra men oftast en timme innan gymmet öppnar, haha
På helgerna: När jag orkar
Hur många timmar sover du per natt: Beror på när jag somnar men 2-12, haha
Vem är snyggast i världen: Robert Pattinson
Vad är det för veckodag: Lördag
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Förra sommaren: Magaluf & Linus, I somras: Kos & alla sena kvällar
Favoritplagg i garderoben just nu: VILL SHOPPA!
Längd: 158 cm kort
Vikt: för mycket
Byter gärna garderob med: Kenza
Byxa eller kjol: Byxa, har inte haft kjol på 2 år
Senast utlästa bok: Det finns nog ingen sån i mitt liv, haha
Mitt rum kan beskrivas som: Fint fint & jättefint
Mig själv med tre ord (just nu): Huvudvärk, trött & glad
Jag tränar: 5-6 dagar/veckan
Jag ville bli när jag var liten: stor!


21 Januari

Gick upp 05:30, var på gymmet 06:30, tränade till 07:45, åkte hem och däckade direkt. Vaknade nu. Haha. Är helt slut efter flera dagara hård träning, massa intervjuer och pluggande. Skulle nog kunna sova i en vecka om jag fick. Jag ska snart börja göra i mig ordning och sedan äta lite lunch. Ikväll ska jag på Koh Pangang med mamma och sedan ska vi på Romeo & Julia på Göta Lejon.

Bästa!



Från Idrottsgalan

I finally understood


That's me

4 Saker om mig...

Jag har oerhört svårt att sitta still. Jag kan verkligen inte. Men när jag måste så sitter jag alltid och gungar med benet eller med foten och såfort jag sitter på en stol vid ett bord så lägger jag upp benet på bordet. Matbordet också.

Saker måste vara på sin plats. Det hör nog ihop med att jag inte kan sitta still, men jag måste ha saker på rätt plats. Om jag vill ta av mig ett armband eller hårspänne måste jag gå och lägga det där det ska vara på en gång. Sjukt frustrerande.

Jag ♥ rosa. Jag har rosa mobil, rosa hörlurar, rosa nycklar, rosa naglar. Om jag köper något måste jag alltid ta det rosa allternativet om det finns något.

Jag älskar barn. Jag har jobbat med barn på teatern i nästan 3 år och det är det bästa jag vet. I mitt nya jobb kommer jag passa och ta hand om barn dagligen och jag är så glad över att jag fått det. Det var det bästa som kunde hända mig. Jag ser verkligen fram emot utbildningarna jag kommer få på jobbet så jag får lära mig mer om hur barn tänker och aggerar. Om några år ska jag plugga till förskolelärare och i framtiden ska jobba på daghem/dagis för sjuka barn.  


20 Januari

Kvällen igår var perfekt. God mat, gott vin, fina vänner och så mycket skratt att jag har träninsvärk i magen idag. Vi lyckades även planera en resa i sommar med datuom och hotell och allt. Så på onsdag bokar vi! Det kommer bli så bra!

Vaknade för 30 minuter sen och sitter just nu och dricker proteinsmoothie och kaffe till frukost. Ska snart åka och träna, ben + 60 minuters kondition. Sedan hem, laga lunch och börja plugga. Jag ska berkligen plugga hela dagen idag, måste måste måste! 


Once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down


Nytt jobb

Nu har jag skrivit på för nya jobbet! Är lyckligare än lyckligast! Hon avslutade mötet med att säga "Vi är så glada att få jobba med dig och vi är övertygade om att du kommer vara till stor hjälp för oss". Det gick rakt in i hjärtat!


19 Januari

Godmorgon! Jag blev precis klar med allt och sitter bara och väntar på att bussen ska gå. Något med mig. Jag har hunnit äta frukost, valt kläder, klätt på mig, sminkat mig & packat saker och jag gick upp för 50 minuter sedan. Knappt så jag tror på det själv. Är megatrött och inte alls taggad på att gå till skolan. Efter skolan, kl 13, ska jag som sagt på möte och sedan ikväll ska vi ha middag. Så det kanske blir en bra dag ändå.



I've got som news for you

Mitt möte idag gick riktigt bra! De var jättetrevliga och hade världens finaste små tjejer. Imorgon ska jag skriva på papper och nästa vecka ska jag börja provjobba. Det känns så bra!

Imorgonkväll kommer tjejerna hit och äter middag, dricker vin och planerar sommarens resa. Mys! Vet dock inte hur bra uppdateringen blir imorgon eftersom jag har rätt mycket att göra. 

• Träna 06:30-07:45
• Skola 08:30-12:30
• Möte 13:00-13:30
• Hem och laga mat + fixa inför middagen

18 Januari

Inatt sov jag 11 timmar, något jag tydligen har börjat med. Efter 19 år kan jag äntligen sova, najs! Gick upp vid 9 och nu lyssnar jag på taggmusik och sks snart ta bilen till gymmet. Rygg + 45 minuters spinning står på schemat.

ciaao sålänge 

 


17 Januari

Det är nog min lyckodag idag! Miracles do happen! Dagen började med skola 08:30-12 och sedan spontanlunch med Matilda i stan. Mycket mysigt. Därefter min efterlängtade arbetsintervju på mitt drömjobb. Det gick så jävla bra, helt sjukt! Hon ställde massa frågor och mina svar kom direkt från hjärtat. Efter 20 minuter sa hon att jag var perfekt och att hon skulle ringa såfort hon hade hittat en familj som behövde min hjälp. Hon ringde på en gång. Så från arbetsintervju till nästan jobb tog det en timme. Jag har ett viktigt möte imorgon bara. Sen ringde min chef på teatern och berättade världens bästa nyhet. Nästa termin är jag troligen mer än assistent på teatern. Det är det bästa som kunde hända eftersom detta är något jag vill mer än allt annat. Det var länge sen jag var på såhär bra humör! Nu händer det äntligen något! 



16 Januari

Igår gjorde jag inte mycket. Tillbringade halva dagen med mamma iform av lång frukost, filmtittande och shopping + lunch i farsta. Min lilla mamma. På eftermiddagen kom markus hit och vi gick och handlade. Vi lagade mat, skrattade, kollade på Saw och hade det mysigt. En riktigt bra och lugn lördag.

Idag gick jag upp tidigt och var på gymmet när det öppnade. Tränade i 1,5 timme och har precis kommit hem. Ska äta sallad till lunch och sedan vila tills våra middagsgäster kommer eftersom jag fortfarande är lika trött. Imorgon har jag ätit pencillin i 1 vecka, 2 more to go. I alla fall den här gången.



Love will always find a way

Jag är så trött på människor som tror att dom vet så mycket och jag är uppriktigt trött på killar som är så respektlösa mot tjejer. Mot andra tjejer och mot mig. Jag är kanske lite för naiv för mitt eget bästa och jag vet att jag inte är den bästa på att visa vad jag vill och säga vad jag egentligen tycker. Men jag försöker. Jag försöker så mycket men får verkligen inget tillbaka. Bara skit. Dessutom är vissa killar så respektlösa att det är sjukt. De tror att de kan behandla tjejer hur som helst, behandla mig hur som helst. Jag är så jävla trött på det.

När man har lagt ner hela sin själ på någon man tycker om och inte fått något tillbaka går världen under och är världen gått under flera gånger orkar man tillslut inte bry sig. Alla känslor man haft för någon dör tillslut och kvar finns bara ett skal. Jag har blivit rädd för kärleken och jag tror knappt att den existerar längre. I alla fall så är inte jag så bra på att hantera den.

Tänk alla gånger

Efter att ha tryckt i mig mina 5 piller och lite frukost så blev det lite bättre. Så jag åkte till gymmet och tränade med Lexie i 1,5 timme. Jag vet att det kanske inte är så bra men jag har aldrig skippat att träna bara för att jag varit sjuk. Sådan är jag. Efter träningen gick vi upp till Ringen och åt lunch och sedan vidare till odenplan för solning. Det var så skönt och så efterlängtat. Nu har jag precis duschat och ska lägga mig i sängen och kolla lite på tv innan mamma kommer hem. Det som hände på nyår och det som hände när vi var ute förra helgen har fått mig att inse att människor kanske inte är så trevliga som man tror, framförallt inte när de druckigt. Dock är jag bra på att hantera sådant i vanliga fall men det har varit alldeles för mycket skit den sista tiden. Därför blir det ingen utgång alls i helgen, utan myskväll med mami ikväll och mysdag med markus imorgon.


14 Januari

Jag som äntligen mådde så bra igen igår vaknade nyss med nästan 39 graders feber och dunderhuvudvärk. Dessutom blir jag megatrött av pencillinet så jag sover nästan 12 timmar per natt och är ändå trött på dagarna. Jag vill bli frisk nu. Orkar inte mer.

En lista

Dagens humör: Glad och på bra humör!
Dagens mående: Lite illamående och huvudvärk, men annars mycket bättre än igår t.ex.
Dagens borde: Plugga. Synd att jag glömt bort hur man gör...
Dagens frisyr: Slarvigt uppsatt
Dagens klädsel: Leggins, oranget slappt linne och svart kofta + träninskläder
Dagens planer: Inga, eftersom pencillinet gör mig mörbultad
Dagens vill ha: Godis
Dagens längtan: Mamma-lagad middag, haha
Dagens fundering: Vad jag ska ha på mig på arbetsintervjun på måndag
Dagens beroende: Cola
Dagens tråkigaste: Alla dåliga 'mitt på dagen-tv program'
Dagens tidning: Serierna i DN i morse, haha
Dagens låt: Gryningspyromanen - Daniel Adams Ray


13 Januari

Godmorgon! Gick upp halv 6 imorse för att åka och träna morgonspinnig med Isabelle. Var dödstrött och ångrade mig flera gånger på vägen dit men körde på ändå, + axlar inne på gymmet. Grym start på morgonen! Åkte hem, duschade och somnade om. Haha. Vaknade precis och ska snart äta tidig lunch. Får se vad jag ska göra idag, måste plugga lite i alla fall. Om jag kommer ihåg hur man gör, det var ju typ ett halvår sen sist. Ciao!

Världens bästa dag!

Bra första dag i skolan. Även om det är fysik, som jag redan läst, så var det mycket roligare än i gymnasiet. Och fysik är inte ens roligt. Haha. Det är i alla fall skönt att jag faktiskt tagit tag i det här nu. Dessutom fick jag ett bra samtal på vägen hem. Jag ska på arbetsintervju på måndag för ett jobb som jag verkligen verkligen vill ha. Mitt drömjobb just nu. Jag är så glad!

Nu: Gymmet med Lexie!




försökte få till en bild där man ser hur långt mitt hår blivit, I love it!


12 Januari

Nu börjar jag skolan igen. Woop!


Jackan!

Hämtade ut min jacka på vägen hem från gymmet. Den är lika fin i verkligheten som på bilden. I love. Så nu kan det bli vår tycker jag!



11 Januari

Sista dagen i frihet, på ett halvår. Imorgon börjar skolan och snart också Mini. Så idag ska jag träna, städa lite hemma och hämta ut min jacka som kommit från H&M. Och trycka i mig 10 piller. Jag hoppas jackan är lika fin som på bilden för isåfall har jag en ny kärlek.



Min lilla skitunge


2010

Druckit alkohol?– Ja
Rökt? - Ja
Snusat? – Haha ne
Rökt vattenpipa? - Jag tror inte det. Katastrof!
Kysst en främling? - Haha ja
Fått ett sugmärke? – Ja
Gjort ett sugmärke? - Säkert
Har haft oskyddat sex? - Ja
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - Nej
Gjort något dumt? - Haha jag gör dumma saker hela tiden .
Gjort något som du ångrar? - eh ja.
Strulat med ditt ex? – Ja
Fixat dig i timmar? – Haha som vanligt, ja
Gråtit inför mer än 10 personer? - Ja
Smygit ut? – Jag går var jag vill när jag vill :)
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - Ja 
Sovit bredvid någon av samma kön? - Ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? – Ja
Lekt med någons känslor? - Det hoppas jag inte
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - Ja, usch.
Gråtit dig till sömns? - Ja
Gråtit framför någon du älskar? - Jaaa
Haft sex ute i skogen? - Haha det tror jag inte
Kysst en tjej? - Säkert
Vaknat av att du gråter? – Nej
Skrikit ord som hora och slampa till någon - Haha nej, jag är inte sån
Mått bättre eller sämre av alkohol? - Både och
Bitit någon på skoj? - Haha men? Nej
Blivit slagen på skoj? - Markus och jag gör inget annat än slåss
Lärt känna över 10 stycken nya människor? - Ja :D
Gått bakom ryggen på någon?- Ja och det är jag inte stolt över
Varit på sol semester? - Kap Verde & Kos
Badat i havet? – Ja lite i alla fall
Har haft snöbollskrig? - Nej, jag hatar snö
Sett en hel fotbollsmatch? - Haha troligtvis inte
Inte sovit på en hel natt? - Haha ja?
Varit på sjukhuset? – Ja
Sovit i över 12 timmar? – Men ja
Sett en film mer än 10ggr? - Jag orkar knappt se en hel film, så ne
Lärt känna någon via internet? – Ja
Velat dö? – Nej
Fått ett IG? – 2 till och med
Åkt buss i över 10 timmar - Nej

Snälla vänner

Jag: Jag som inte ens skulle dricka i lördags drack 1 drink, 2 cider & 1 öl och jag dricker inte ens öl.
Isabelle: Jag & Mira är stolta.


Pencillin, alvedon & handsprit

Satt på vårdcentralen i 1,5 timme, var inne hos doktorn i en kvart. Han tittade och petade och konstaterade att bakterierna var tillbaka, eller inte ens försvunnit. Dessutom trodde han att jag har en infektion i hela kroppen och fel på immunförsvaret. Så jag fick lämna blod och fick recpet på ännu mer pencillin. Den här gången för 20 dagar istället för 10. Så nu lever jag på pencillin, alvedon och handsprit. Jag tänker fortsätta träna, börja skolan på onsdag och gå ut i helgen ändå, haha!


10 Januari

Igår gjorde jag verkligen ingenting. Vaknade kl 13, åt frukost, dushade, handlade mat med mamma, sov middag, åt middag och kollade på Remember Me. Världens bästa film. Var vaken samanlagt 7 timmar. Äkta söndag.

Imorse ringde alarmet 05:30 och jag åkte och tränade. Gym + 45 minuters spinning. Sitter och äter frukost nr 2 och lyssnar på Robyn. Ska snart hoppa i duschen och sedan gå ner till vårdcentralen. Egentligen hatar jag vårdcentralen eftersom det tar tusen år varje gång man är där. Men jag måste eftersom jag är invanderad med svinkoppor igen. Jag var pencillinfri i 6 dagar och sen kom det tillbaka. Det gör så ont.

På onsdag börjar jag skolan igen och om tre veckor börjar jag jobba på teatern igen. Längtar.


Daniel Adams Ray

Två fina låtar som passar så bra in just nu






'Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig'

9 Januari

Godmorgon! Jag vaknade nyss och sitter i sängen och kollar på tv. Hade tänkt åka och träna men det blev lite för sent igår för det. Jag och Lexie började med att dricka strawberry daquri på kök & bar igårkväll och mötte sen upp killarna. Åkte till centralen och gled ner på våra klackar till Entourage. Vi blev insläppta på en gång, vilket var skönt eftersom det regnade och båste. Efter ett tag kom Isabelle & Mira och vi dansade och drack drinkar till 2 då det var dags att åka hem. Jag tog såklart fel buss från Gullmars så jag fick gå i en halvtimme för att komma hem. Tack Gud för platta skor!

Nu ska jag kanske äta lite frukost och sen duscha. Middag ikväll!



Ja' vill va me' dig


Ja' vill va me' dig - Kniven i Hjärtat

Jag känner din smärta som min smärta, en kniv i mitt hjärta
för ja' vill ju va med dig!


8 Januari

Imorse vaknade jag kl 9 av att barnen höll på i vardagsrummet och när jag gick upp fick jag världens morgonkram av dom båda, mina hjärtan♥ Kollade lite på film och åt frukost med dom innan de åkte hem. Sedan dess har jag dunkat musik, valt kläder till ikväll och pratat med lexie. Nu får jag snart skjuts till gymmet där jag ska köra 1 timmes kondition. Kul. Sedan hem och vila innan utgången ikväll.

puss


6 December

Idag sov jag länge, gick upp vid 10-tiden och det är sent för att vara mig. Fick skjuts till gymmet av mamma och tränade i nästan 1,5 timme. Åkte hem i världens snöstorm och var dyngsur när jag kom hem. Tog ett bad och åt lunch och sen direkt till mormor på middag. Det var länge sen jag var så mätt, haha. Ludvig & Lea spårade hemma hos mormor och sjöng, dansade, skrek och röjde. Nu sitter de i vår soffa och kollar på shrek och jag stylar storasyster inför imorgon då hon ska på kick off med jobbet. Vi har det så mysigt :)


 

Lea har flätor och Ludde har spikes, haha!


Du sa att livet var något enkelt

Jag har haft världens bästa dag. Mötte lexie i stan och shoppade i 2 timmar, åt middag på tacobar och gick på bio. Filmen var grym och Angelina Jolie är bäst! Kom nyss hem och sitter och kollar på Filip & Fredriks årskrönika. Just nu sjunger Hoffmaestro Håkans 'vid protesfabrikens stängsel'. Jag dör. To good to be true!

5 Januari

Kom hem från gymmet för en liten stund sedan, är så slutkörd. Körde världens benpass + 30 minuters kondition och jag var så trött och mina ben skakade så mycket när jag gick därifrån. Tur att jag hade bilen, haha. Det kändes i alla fall hur bra som helst och nu har jag träningsvärk i hela kroppen, kan knappt röra mig från gårdagens triceps- & bröstpass. Men jag älskar den känslan, då vet man att man har tagit i! Nu har jag precis ätit lunch och ska kolla på ett avsnitt av solsidan innan jag börjar fixa mig. Ska möta lexie i stan 15:30 för shopping, middag och bio. Premiär av The Tourist ikväll.



Solsidan & Vårjacka

Det blev inget the social network eftersom jag hittade solsidan. Laddade ner hela säsong 1 och har tittat på 7 avsnitt redan. Haha, så jävla bra! De 3 sista ska jag kolla på imorgon. Jag beställde också världens finaste vårjacka. Jag är kär!



4 Januari

Igår jobbade jag ju på tacobar hela kvällen och det var så roligt. Hade verkligen saknat det. När jag kom hem vid 21-tiden duschade och åt jag och sen somnade jag direkt. 

Imorse hade jag ställt klockan på 05:15 idag fast jag inte skulle jobba. Var tvungen att vara på jobbet innan kl 8 för att lämna in min timrapport. Kändes lite surt att åka enda till kista bara för det, men jag var tvungen om jag ville ha min lön. När jag var klar med det åkte jag direkt till gymmet och tränade, blev armar & kondition. Åkte till farsta med mamma och köpte lampor och nu ska jag lägga mig och kolla på the social network.


Workilicious

Jag hann träna i 50 minuter innan de ringde från tacobar och frågade om jag kunde jobba idag och komma in så snart som möjligt. Pengar. Så det var bara att kliva av crosstrainern, byta om och köra hem. Har precis duchat och sitter just nu och äter lunch. Är megaproppmätt och lite lätt stressad. Ska bara fixa mig snabbt och sen åker jag. Hemma vid 21-tiden ikväll.

3 Januari

Godmorgon! Gick upp kl 9 och har precis ätit frukost. Ska snart ta bilen till gymmet och kötta rygg + cardio. Sen blir det antingen lunch med Issa eller solarieöarna med mig själv. Om inte solen kommer till mig får jag komma till solen.



Kap Verde februari -10


2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Tjänat egna pengar, tatuerat mig, kört bil, varit i afrika och massa andra saker.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade nog inga. Haha.
3. Vilka länder besökte du? Kap Verde & Grekland (kos)
4. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 22 januari, 6 juni & 11 juni.
5. Största misstaget? Vi hoppar över misstagen :) 
6. Bästa köpet? Hela min garderob, haha!
7. Vad spenderade du mest pengar på? Mat och kläder
8. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket! Framförallt mina barn på teatern
9. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? We no speak americano & alors on danse 
10. Blev du kär i år? Ja, en gång. Det är jag nog fortfarande fast jag inte borde.
11. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Kommer faktiskt inte ihåg vad jag fick då, haha.
12. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att jag inte borde ha oroat mig över så mycket som jag gjorde. Levt mer i nuet. Eller nått :)
13. Vad fick dig att må bra? Mina underbara vänner och min familj!
14. Planer för 2011? Träna mycket, umgås med mina vänner, umgås med min familj, fixa mina betyg, tjäna mer pengar och leva livet!

I'm looking at an angel

Tänk vad lite träning och ikea-shopping kan göra. Fick en minipall på ikea idag, så nu når jag överallt i min garderob. Haha. Annars har jag inte gjort så mycket alls idag. Bara återhämtat mig från nyår, umgåtts min lilla mamma, städat, städat och städat.

Allt är lite jobbigt just nu. Det som hände nu på nyår är jobbigt i sig och sen så gick min anställning på jobbet ut nyss. Allt kommer samtidigt. Jag ska börja plugga igen om 1,5 vecka och jobbet på teatern börjar om en månad men det är många dagar dit och jag är en sådan som inte klarar av att inte ha något att göra. Så jag får passa på att träna mycket och umgås med mina fina vänner nu när jag faktiskt har tid.




I'm looking at an angel
And believe me when I say
She got that whole place glowing

Indestructible

Dags för morgonträning! Jag har suttit och laddat ner massa ny träningsmusik till iPoden och jag är med taggad på träning än någonsin. Har så mycket känslor som ska ut. Nu. Jag ♥ Gymmet.



1 Januari

Hello! Är helt slut efter ett sjukt långt och konstigt dygn. Igår började vi fira nyår hemma hos markus redan vid 16-tiden på eftermiddagen. Vi åt nyårslunch, drack vin och spelade biljard hela eftermiddagen. På kvällen var det tre-rättersmiddag, ännu mer vin och champagne. Vid 12-slaget satt vi i bubbelpoolen på deras altan och skålade i ännu mer champange. Vi hade det verkligen superbra hela dagen och kvällen, tills det blev lite kaos med missförstånd och lite för mycket av allt. Jag har i princip inte sovit någonting och har snart varit vaken i 36 timmar. Är så trött men kan inte sova pga allt. Just nu vill jag bara skita i allt, krama mamma och slippa tänka. Jävla skit.

Anyway så var det ett väldigt bra nyår med god mat och trevliga människor :)


RSS 2.0