Världens bästa preventivmedel

Idag har jagvarit ledig och planen var egentligen att träffa bästis för lite lunch och shopping men fick sms på morgonen av att hon var sjuk stackarn. Så efter lite morgonträning på sats och en lång frukost med min älskling och hans mamma och pappa, ringde min pappa och frågade om vi ville hitta på något och eftersom att båda var lediga så var vi inte sena på att säga ja. Det visade sig att pappa skulle vara barnvakt åt min galna, megacharmiga brorson någon timme, vilket vi också blev haha. Det var minst sagt ett äventyr. Lunch på Max - skorna skulle av, skorna skulle på, det skulle klättras på allt som gick att klättras på, vi skulle gå runt och peta på andra barn, vi skulle ta ner ballonger från taket, ketchup flög och äppeljuicen rann. När det var avklaraa åkte vi till säbygård och  matade hästarna, vilket var hur mysigt som helst och trots att jag egentligen är skiträdd för djur så lyckades jag klappa lite. Efter 1,5 timme var vi alla tre helt slut och efter att vi lämnat Sandor hemma igen så åkte jag hem, tröttare än tröttast.
 
Nu har jag pluggat hela eftermiddagen och ätit middag med mamma. Om 10 minuter börjar bröstcancergalan och efter det ska jag sova. Upp kl 05:00 imorgon. Woopa!

Tisdag

Hola bloggeen! Är aningen stressad och har varit hela morgonen. Det började med att klockan ringde 07.00 (på min lediga dag) eftersom att Daniel skulle åka hem och gå till doktorn och när han åkte en timme senare satte jag mig på bussen till gymmet. Har nu bytt ut friskis mot sats eftersom att sats har studentrabatt men inte friskis. Måste börja tänka ekonomiskt nu när jag snart har en egen hyra att betala. Älskar sats förresten, de har allt som friskis inte har och det är toppenfräsht överallt.
 
Efter ett hårt armpass och ett mindre hårt konditionspass åkte jag hem och åt frukost innan jag satte igång med stressen. De senaste två timmarna har jag duschat, tvättat håret, fönat håret, plattat håret, pluggat, tvättat två maskiner tvätt, packat kläder till imorgon, valt kläder till idag och diskat all min disk. Ska åka och fixa naglarna om en halvtimme och sedan hem till Daniel, därav hetsen. Next up: 1. försöka hitta något att äta till lunch, 2. äta lunch.
 
Woooopa.

Seven things you did'nt know

 
♥ Jag är extremt bortskämd och har alltid varit, vilket de flesta som känner mig vet om. Vad de inte vet är att det finns en anledning till det och varför mina föräldrar skämt bort mig så mycket de senaste åren. Money can't buy you happiness, om vi säger så..
 
♥ Jag älskar barn. Det är självklart därför jag har valt att utbilda mig till förskollärare men generellt så älskar jag barn. En av mina första drömmar jag hade när jag va liten var att jag ville ha minst sju barn när jag blev stor. Nu kanske jag inte är så sugen på att skaff sju stycken längre.. men ni förstår grejen!
 
♥ När jag blir stor vill jag bo i en modern villa med ett modernt kök med Daniel och våra barn, ha en vit Landrover och en stor walk in-closet.
 
♥ Jag är sjukligt pedantiskt. Jag kan inte gå hemifrån om inte min säng är bäddad och mina kläder inte är rena och hänger där de ska. Jag kan inte gå och göra någonting annat efter maten om jag inte har diskat all disk. Min tvättkorg är alltid tom eftersom jag tvättar allting såfort det blir smutsigt. Osv..
 
♥ Jag tycker inte om djur. Trots att vi hade hund hela min uppväxt så tycker jag inte alls om varken katter, hundar, hästar, kaniner.. etc. Jag tycker att hundar kan vara jättesöta, att titta på.
 
♥ Jag kan ibland komma på mig själv att tänka på hur stolt jag är över mig själv. Bara sådär. Hur bra jag faktiskt är och hur mycket jag har åstadkommit på 21 år. Ingenting kommer utan hårt arbete.  
 
♥ Jag har sjuka hår-issuses. Jag mår psykiskt dåligt om jag har en vad hairday.

Hall of fame

Idag, min schemalagt enda lediga dag på ca 4 veckor, har jag hunnit med sjukt mycket trots att klockan inte ens är 15:00 än. Började med att gå upp kl 06 för en knapp mils morgonlöprunda i mörkret. Det är inte många saker som slår en sådan löprunda - morgon, folktomt, kolsvart, reflexer, fukt, dagg, tom mage och lätta ben. Kom hem igen 50 minuter senare, tog ett bad och gjorde frukost innan jag väckte Daniel. Gladade pojkvän får man leta efter när man kryper ner i sängen och säger att frukosten är klar, världens mysigaste morgon. Vid 9-tiden åkte vi in mot stan där jag hade ett läkarbesök inbokat. Var klar på en halvtimme och efter det gick vi en sväng på drottninggatan. Att shoppa på förmiddagen är himla underskattat. Fick med mig en vinterjacka från Zara, lite smycken, lite medicin, en almenacka och massa rosa skolsaker. Såklart.
 
Nu ska jag snart åka till solna och äta en tidig middag med bästis och sedan vidare till mtt hjärta. Imorgon börjar terminens andra (och sista) kurs, som innehåller både teori och praktik. Så om 3 veckor är det äntligen dax att jobba på förskola igen, i hela 5 veckor! Längtar ♥
 
Inbäddad bildlänk
 
Inbäddad bildlänk
 
Inbäddad bildlänk

Glory

Idag efter ett morgonpass på gymmet var det äntligen (entligen, heter det inte nej) dax att lämna in examinationen. Förutom att det känns så jävla onödigt att åka hela vägen till universitetet och lämna in den i pappersform när man ändå måste lämna in den elektroniskt också, så var det så skönt att få det gjort. Kunde som vanligt dock inte hålla mig till gränsen och hade ca 300 ord för mycket och hoppas nu på att jag inte får F pga det.
 
Trots att det kändes onödigt att åka hela vägen så fick jag träffa min bästaste Camilla och hann prata ikapp mig lite på bussen och på vår mysiga lunchdate vi hade efteråt. När vi hade käkat klat åkte jag direkt hem, dels för att jag vet att jag inte kan hålla i mina pengar om jag går runt i stan och sen för att jag hade mycket att göra hemma. Så nu har jag städat mitt rum, bäddat min säng och tvättat min tvätt. När som helst kommer min fina pojke hit för att följa med mig och kolla på en lägenhet ikväll, plus en trip till doktorn imorgon. Han är allt bra fin han ♥
 
384306_448420221861524_1360061874_n_large

Lördag

Efter en hel vecka utan en enda lektion (förutom i måndags) och en halv helg i lugnets tecken mår jag hur bra som helst. Som ni nog har förstått så har skolan stressat ihjäl mig eftersom att jag numera har fått hetsa och stressa överallt för att hinna göra det jag vill och den här veckan som i princip varit helt skolfri har jag njutit till max. Har trots ledigheten haft en hemtenta att göra men eftersom att jag var ute i god tid och började skriva redan för flera veckor sen så har det varit lugnt ändå. Skrivit några stycken om dagen, korrekturläst lite nu och då, killat några av my darlings varje dag och bara blivit mer och mer stolt över hur mycket jag kan och allt jag lärt mig för varje dag som gått.
 
Imorse åkte jag från Daniel till teatern kl 8:30 och hade som vanligt lektion med mina småpluttar. Efter en bra lektion och massa beröm gick jag till Friskis på kungsholmen och körde i en timme innan jag åkte hem och åt lunch. Sedan dess har jag bara slappat i soffan och kollat på tv hela dagen, precis vad jag har behövt. Nu kommer min fina pojkvän snart in genom dörren och då blir det middags- och tvmys hela kvällen. Jag älskar kärleken ♥

Woopaa

Ibland händer det. Efter skolan idag (som bara var 3 timmar, lyx nuförtiden) blev det et kort men intensivt gympass och efter det hände det som jag inte trodde skulle hända. Satte mig och pluggade hemma, i 3,5 timme. Drack 3 koppar kaffe och fick 57 utbrott men duktig var jag och massor fick jag gjort. Dock så är jag helt slut i huvudet nu och har nog lite skrivkramp i hjärnan. Så nu tänker jag inte röra det där mer för ikväll, utan göra saker jag inte hunnit göra alls den senaste månaden. Dvs läsa mina 55 bloggar i lugn och ro, noppa mina ögonbryn och titta på tv. Universitetet har snott mitt liv! 

1 månad

Godmorgon! Nu var det ett tag sist. Sen dess har jag hunnit vara sjuk i tre veckor, varit i skolan varje dag, pluggat ihjäl mig och firat en månad med min fina pojkvän igår. En månad kanske inte låter så mycket men det har varit den bästa månaden i mitt liv så det var helt klart tvunget att fira ♥
 
Igår började jag min morgon med att åka till teatern och ha lektion med mina småpluttar och det gick så himla bra. Jag kan fortfarande inte (efter tre år) förstå hur barn kan lära sig saker så fort. Mina små älsklingar! När jag hade slutat gick jag direkt till gymmet och körde slut på mina ben innan jag åkte hem och åt lunch. Åkte till farsta med Daniel och shoppade lite skor till honom och kläder till mig. På kvällen tog vi bilen in till stan och åt 1 månads-middag på Koh Panang, så mysigt!
 
Nu är det söndagsmorgon och jag har lite söndagsångest redan. Examinationen på 3000 ord ska vara inne om en vecka och även om jag ligger i fas så är sånt där alltid jättestressande. Jag har dock redan varit uppe i en timme och pluggat och hade egentligen tänkt gå ut och springa nu på morgonen men väntar istället tills Daniel vaknar så att vi kan åka till gymmet. I eftermiddag är det 7 års kalas för Ludde, min lilla skutt!
 
Photo: <3 <3

Sjuk, sjukare, sjukast

Den här helgen har jag inte gjort så mycket som ett skit, förutom hostat, snorat och myst med min pojke. Efter en helt galen vecka i skolan med 9 timmars dans och massa tentaplugg, plus en förkyldning, kändes det som det enda rätta. Planen var egentligen att gå ut i fredags men eftersom jag fortfarande var (och är) sjuk blev det inget med det. Så i fredags när jag varit hemma några timmar och pluggat åkte jag till Daniel och åt middag, kollade på x-factor och somnade nog innan kl 23. Vaknade som ett roadkill i lördags och hade egentligen bara behövt vara hemma hela dagen. Istället var det bara att gå upp och åka in till stan för att ha lektion på teatern med mina småpluttar. På eftermiddagen var det bollstanäs-match på bollindervallen i kallhäll och herremingud vilken nostalgitrip jag hade under de 3 timmarna i mitt gamla hood. Fick som tur var sällskap av bästa Malin på läktaren och träffade även min gamla ansvarspedagog från sjöbergska. På kvällen åt vi riktig lyxmiddag med Daniels familj och somnade lika tidigt som i fredags. Pigg tjej..
 
Imorse vaknade jag innan kl 8 av att jag höll på att hosta ihjäl mig. Gick upp, åt frukost och åkte hem för att plugga. Det gjorde jag också, i 4 timmar har jag nu suttit och läst, läst och skrivit på min examination. Har även hunnit fixa massor här hemma, tvättat, rensat kläder och dammsuigt. Snart kommer både mamma och Daniel för ännu en myskväll med middag och så. Ikväll börjar äntligen solsidan, såhäääär taggad!!
 
I-do-believe-in-magic_large

Min kärlek <3

Jag har aldrig varit så kär som jag är nu. Jag har aldrig varit så kär som jag kommer vara resten av mitt liv. Jag har aldrig blivt så uppvaktad som jag blir av min pojkvän och jag har aldrig velat uppvakta någon så mycket som jag uppvaktar min pojkvän. Jag har aldrig varit så lycklig som jag är nu och jag har aldrig älskat någon som jag älskar Daniel.
 
Sättet han kollar på mig, blicken och leendet han hela hela tiden ger mig. Kramarna jag får när vi träffas känns varenda gång som om det vore flera veckor sen sist, fast det kanske bara var några timmar. Tryggheten han skapar och värmen han ger mig genom att bara vara han. Sakerna han säger och sättet han säger det på får mig övertygad om att det kommer att vara vi för resten av våra liv. Vår kärlek gör att min framtid har aldrig varit såhär ljus. Jag har hittat världens bästa kille ♥

RSS 2.0