Valborg!

Jag överlevde, det va inte så svårt som jag trodde. Efter sångerna och talet och allt så tog vi på oss våra mössor och gick och satte oss på en uteservering. Folk strömmade in, alla med mössor! Satt där i 2 timmar och krökade. Tog massa bilder och jag har även några filmer på när hela uteserveringen sjunger studentsångerna, sådant jävla drag! Nu är jag hémma hos Lexie óch ska snart äta middag, ikväll blir det villafest med massa folk. Kommer bli grymt!

Det är dax




Mösspåtagning

Mösspåtagningen. Jag förstår inte vad det är, har hört att alla tar på sig mössorna, Mathias håller tal och man sjunger en sång, that's it? Det låter iofs ganska bra men är det så man gör? Jag sitter just nu och försöker bli nervös för det här känns som något man ska vara lite nervös för och att det ska pirra lite i magen. Just nu är jag bara trött och mätt.

Så nästa problem, vad ska man ha på sig? Jag stod, helt ärlig, och letade kläder till mösspåtagningen i 1,5 timme igår men har fortfarande ingen aning om vad jag ska ha på mig. Överklätt, underklätt, påklätt, avklätt? Pinsamt. Jag känner på mig att det kommer bli fel på något sätt.

Det får väl bli som det blir. Nu ska jag googla på "mösspåtagning" och sedan ska jag lägga min mössa vid ytterdörren för så mycket har jag fattat, jag ska ha med mig den!



30 April

Godmorgon finisar, hoppas ni sovit gott! Det har inte jag, för tydligen så blir det ljust och fåglarna får panik eller något redan kl 4, så jag har i princip varit vaken sedan dess. Har tänkt åka och träna nu vid 6 och sedan vara hemma igen till 9. Vid 13 har vi mösspåtagning och jag har ingen aning om vad man gör förutom tar på sig mössan och sjunger någon sång som inte jag kan. Sedan ikväll blir det middag och lite så och senare fest. Känns som det va way to länge sedan jag var på hemmafest. Kan bli nice!



Breathless - Shayne Ward


Here tonight.



I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms

Shop til' you drop

Nu tänkte jag visa upp det jag fick av pappa idag. Fick min efterlängtade rosa klocka som är så jävla snygg på! Tittade även på en kavaj från Tiger of Sweden som jag blev kär i, även den så jävla snygg





älskar älskar älskar klockan

 


Love you!

Hemma efter en lång dag. Stan med pappa va hur mysigt som helst, qualitytime på riktigt. Åt lunch och gick i alla affärer i hela stan. Jag fick massa fina saker och jag har världens bästa pappa. Visar allt snart.


29 April

Godmorgon! Jag hade världens överskottsenergi igår och kunde inte sova. Kollade på Andra Avenyn till halv 1 och sedan va jag pigg. Somnade i alla fall efter någon timme och va inte glad när mobillarmet ringde för en timme sen. Är så himla trött! Ska ändå börja gå mot bussen snart och åka till gymmet. Efter det blir det en heldag med pappa för shopping på stan och i eftermiddag Mini med barnen. Där ska dom fika och prova kläder, wish - me - luck. Har ångest redan.


In the end I wanna thank you

Te och jordgubbar hemma hos Jenny några timmar. Inget plugg, inga måsten och inga jobbiga tankar. Bara massa snack och skratt, det är sådant jag behöver ibland.

Nu andra avenyn och sedan sova. Inget plugg, inga måsten och inga jobbiga tankar. Bara andras problem. Det är sådant jag behöver varje dag.

Föresten så köpte jag ett linne idag. Ett somrigt linne.


-

Idag har det varit fullt ös hela dagen, sprungit fram och tillbaka överallt och gjort allt. Men jag älskar det, det är så jag vill ha det, annars går min värld under. Började dagen med körlektion och sedan skola en timme. Åt lunch ute i solen med Jenny, Jossan och David och det va så mysigt och behövligt! David drog tillbaka till skolan och vi tjejer shoppade på Götgatan (told you so). Vid 14-tiden åkte jag till odenplan för att sola. Somnade och vaknade 25 minuter senare med ansikskanonen på. Drog och tränade och nu sitter jag hemma med världens rödade kinder och tröttaste kropp.

Borde egentlligen vara död nu men är hur pigg som helst. Ska gå ner till affären och köpa jordgubbar och godis och sen gå hem till Jenny och dricka te på hennes ballkong. Fint avslut på dagen!

I've got a feeling

Körlektion 7:30 är inte så nice. Inte att gå upp 6 när man börjar 11 heller. Men när man får höra att det är så nära nu och att man ska kanske ska kolla upp när man är ledig de närmsta veckorna, då blir det nice. Även fast det är morgon. Nu ska jag sova en stund innan jag åker till skolan. Har matte i en timme och sen ska jag luncha med flickorna.

I eftermiddag blir det bodypump/spinning med Issa och kanske lite shopping innan, har fått mystiska pengar på mitt konto som jag mer än gärna använder. Känner på mig att det här kommer bli en av de bästa dagarna på länge!



28 April


Sådärja! Nu blir det en bra dag.


My pink

Rosa. Världens finaste färg. De flesta accesoarer jag har är rosa - min mobil, min plånbok, min iPod, min dator, mitt busskort och mina naglar är rosa. För det är jag, det speglar mig precis. Inte att jag är rosa utan att rosa är min färg och jag känner mig fin när det matchar så bra. Så kommer det nog alltid att vara, så kommer jag alltid att vara.


<3

Många konstiga samtalsämnen och mycket skratt med tjejerna i stan, som vanligt! Jag kommer på ibland hur mycket jag saknar vissa människor när jag träffar dom, eller hur mycket jag har saknat dom när jag träffar dom. Som Felicia och Bella. Har saknat dom hur mycket som helst fast jag inte tänkt på det, utan kom på det nu. Det finns vissa människor som man alltid kommer tycka om no mather what och som man alltid kommer sakna hur mycket man än träffas. Dem här två är sånna.

Vi satte oss i alla fall i Kungsan i solen och snackade massa skit tills det blev kallt och började regna (eller om det va stänk från fontänen). Vid 19-tiden ska jag ut på prommis med Jenny, ska bli jättenice eftersom det va tusen år vi träffades ♥


Sunny day

Sitter och kastar i min lunchen, är hyperstressad. Var som sagt och körde två grymma pass på gymmet - ett spinningpass 45 minuter och ett triceps/ryggpass i 45 minuter. Så nu är jag något trött samtidgt so jag stressar ihjäl mig. Måste duscha och fixa mig och packa upp och packa ner på en timme, ska nämligen möta Bella och Felicia på Medis kl 3. Det blir nog fika och massa skratt eftersom vi alltid börjar prata om så konstiga saker när vi ses. Efter det ska jag till TacoBar och hämta mitt schema som äntligen är klart, dax att börja tjäna lite pengar igen.

Det är världens finaste väder ute och det är hur varmt som helst. Jag funderar helt ärligt på att inte ta någon jacka alls. 



27 April

Det känns som att jag är påväg att fastna. Fastna i mig själv. Det är det sista jag vill, det enda jag inte vill. Jag skulle behöva gör något sponatant, något galet. Typ bara dra en vecka eller så, det vore så jävla nice! Nu ska jag åka och träna...

Inget ont anar nästa om vad som komma skall

Hon är nyss fyllda 17 år fylld med drömmar om allt
det är nåt som han förstår och han kommer spela det kallt.
Han kommer gnata och tjata tills hon ligger på rygg
och lite koks till hennes snok så hon känner sig trygg.

Det här är en stockholmssaga om ett par jag minns.


Monkeybuissnies

Awsome dag på stan med bästa. Gick i alla affärer och provade allt. Köpte faktiskt bara en mascara, vet inte hur jag klarade det. Vi tog också en paus med lite glass i solen och då kändes det som att det va sommar på riktigt. Sedan fortsatte vi leta sommarkläder och grejer till vår resa och kollade också på den DKNY-väska jag ska köpa. Vid 4-tiden hade jag körlektion i farsta och nu är jag hemma och har ätit middag. Ska vila ett tag och sedan ut i det fina vädret igen. Kan inte sitta still och vill helst inte vara inne alls - det är en sådan dag idag. Sedan har det hänt något med min musiksmak också...




 
snygg och snyggare



"Working as much as talking would make me rich"

Hemma igen efter ett grymt träningspass! Solen skiner och jag är på strålande humör. Nu ska jag plugga gärnet och sedan in till stan. Jag och Lexie ska leta efter några saker till vår resa om 2 månader och man kanske även hittar något annat. Är i stort behov av sommarkläder! Undrar bara vem som ska sponsra det...

Nu:
plugga.

26 April

Har ätit frukost, bytit om och nu åker jag snart till gymmet. Var helt galet trött när väckarklockan ringde men nu känns det bättre. See you soon.


godmorgon


I won't say it, no no

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig snart. Jag är egentligen ganska pigg men eftersom jag inte sov så mycket inatt, vaknade olagligt bakis och tränat på dagen så vet jag att jag kommer somna direkt. Jag ska också upp omänskligt tidigt (5:20) för att träna imorgon. Är ledig och ska shoppa med Lexie hela dagen och ha körlektion på dagen och måste hinna träna, så det får bli på morgonen. Natti loves.

To bad, to bad!

If your boyfriend loves me more than you, to bad!
They hate me cuz' they love me


Baby love to dance in the dark

Klarade av att resa mig från soffan och överlevde spinningen och nu mår jag tom bra! Har precis ätit världens godaste middag och är så galet mätt. Lyssnar på Dance in the dark för sjunde gången sen jag kom hem och ska snart plugga lite körkortsteori. Har studiedagar båda måndag och tisdag så ingen söndasgångest för min del. Bara smsångest från igår, fortfarande.


25 April

Godmorgon! Jag vaknade för två timmar sedan men har inte orkat resa mig upp förns nu, elle snarare inte kunnat resa mig upp förns nu. Tog 5 steg ut till soffan och har lagt mig ner igen nu. På den nivån är det. Läste även mina skickade sms från igår och det skulle jag inte gjort, fyfan! Nu ska jag äta frukost och sen träna. Wish me luck!


sekunden innan jag fick korken i huvudet
och det kommer jag få höra tills jag dör



Love you, more than ever

Jag är hemma, redan. Det har varit en sådan konstig kväll men ändå så härlig, för jag har tillbringat den med min bäsra vän i världen. Ingenting blev som vi planerat, förutom att vi drack som galningar. Det kanske var däför det inte blev som det skulle. Ibland spelar det ingen roll vad man gör, utan vem man är med. Hon är, utan att tveka en sekund, mitt allt. Världens bästa vän.


Crank that

Är hemma hos Lexie nu och dricker sommardrinkar och taggar till Kos! Sitter i mjukisbyxor och väntar på att mina leggins ska torka. Jag skulle öppna en champagneflaska och fick korken i huvudet och all champagne över mig. Jag är inte förvånad! Snart bär det ut på stan för att fira Sophia.

Vad vill du ha av mig? vem ska jag vara för dig?

Allvarligt talat - Mange Schmidt feat. Vanessa Falk

du vet inte vad du har men om jag drar får du se vad du inte har kvar


Mitt lilla hjärta<3

Min lilla systerson som inte är så liten längre, är världens bästa. Varje lördag har han teaterlektion efter mig och han är lika lycklig varje gång han kommer. Idag var Matilda ledig så jag fick ta hans grupp och att se min lilla 4 åring stå där och prata i microfon och sjunga i microfon och kunna det han ska utan till, känns i hjärtat. Jag blir så stolt och jag älskar honom över allt annat ♥


23 April

Jag förstår mig inte på dig. Jag förstår verkligen ingenting. Nu har det gått så lång tid att jag faktiskt inte bryr mig egentligen, och jag menar det. Jag har verkligen försökt förstå vad det är du vill och vad du håller på med och jag har försökt se det ur ditt perspektiv men det hjälper inte. Jag har egentligen inget emot det men jag bara undrar. Och jag känner dig så bra att jag vet att jag aldrig kommer få något svar på det. Det stör mig, så jävla mycket.

Nu ska jag åka och repa på Grease och bara ha roligt. Sen ska jag ta hand om mina minsta barn på teatern och få massa kramar och pussar. Efter det ska jag rensa hjärnan på gymmet och ikväll ska jag dricka och dansa bort mina bekymmer. Sounds good!


Remember me

Filmen va på riktigt det bästa jag sett! Storyn va så sjukt bra och Robert Pattinsson är det snyggaste som finns. Och slutet, goosebumps! Jag har både skrattat och gråtit (och hostat) och nu är jag så mätt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Ska väl ta och sova snart så jag orkar imorgon. Teater hela förmiddagen och sedan gymmet efter det. På kvällen blir det utgång för att fira Sophia som fyller 18 på söndag, kommer bli grymt! Natti finisar.



Just you and me

La mig i soffan och kollade på Crossroads som gick på tv1000 vid kl 3, vaknade kl 5 av att pappa ringde. Då hade jag ingen aning om vad klockan var och mådde inte sådär jättebra. Så är det alltid tycker jag, man känner sig sjuk när man vaknar efter att ha sovit middag. Bytte om och lagade lite "middag". Nu ska jag snart åka in till stan och möta Lexie. Vi har bokat biljetter till Remember me på söder ikväll. Vi kanske även tar en drink på vårt favoritställe också, där dom har världens godaste strawberry daiquiris.


Världens finaste version med bara bra artister. Tillägnat Haiti. Jag får rysningar.


If we ever meet again




Skolaan

Sitter i skolan och har precis haft debatt. Det gick oväntat bra och det är alltid lika skönt när det är över. Ska träffa Tess om några timmar så nu ska jag åka till gymmet innan. Eller tror jag ska gå, om det är varmt!

23 April

Godmorgon! Markus och mamma har nyss gått, skönt att få vara lite själv på morgonen också även om jag alltid uppskattar sällskap. Jag ska alldeles strax gå till skolan och ha debatt i Sv C, ångest. Efter det ska jag fixa en sak och sedan ska jag träna. Ska även träffa Tess en snabbis och ge henne biljetter till min skiva, som kommer bli hur grym som helst! Sen ikväll blir det bio med Lexie, mysigt!


Party i djungeln!

Skulle bara säga till alla som ska på skivan ikväll att ha en awsome kväll och att ni inte sparar på något! Att ni dansar och partar åt mig med och att ni gör allt man ska göra i djungeln.

Jag tar igen mig i helgen, jag har lovat mig själv det!


My sunshine

Nyss hemkommen efter världens längsta dag. Kommer knappt ihåg vad jag gjort idag men jag har åkt runt hela stan, minst. Och varje steg jag tagit har jag hostat, så nu känner jag mig ganska trött. Sitter i mitt kök med Markus och har precis ätit middag, båda behöver plugga så vi ska väl börja snart. Kanske. Men först ska vi äta kladdkaka och skratta lite till.


Ska sluta tjata om min hosta från och med nu så jag blir frisk någon gång.

Girls just wanna have fun


så jävla fult men så jävla bra!


22 April

Jag kunde verkligen inte somna igår (vilket jag redan räknat ut iofs) så jag gjorde massa konstiga saker mitt i natten. Provade kläder, målade naglarna gröna (?) och pratade i telefon hur länge som helst. Så det va nästan värt att inte kunna sova. Nu har jag precis ätit frukost och ska åka mot gymmet om en stund. kl 2 har vi skiv-möte i skolan som jag måste gå på och efter det har jag lektion med mina barn på Mini. Kl 18 ska jag möta Lexie i stan och betala vår Kos-resa. Ikväll kommer Markus till mig och umgås med mig, det behövs för att jag inte ska gråta mig genom kvällen för att jag inte kan gå på skivan.

Jag redogör verkligen hela mitt liv, intressant!


Speechless

Inatt sov jag hos Lexie eftersom vi fick skjuss dit. Vi tittade på inspelade filmer från kvällen, skrattade lite och åt mackor innan vi gick och la oss vid halv 4. Klockan 6 gav jag upp och åkte hem då hade jag hostat konstant sen vi gick och la oss. Jag hade jag tagit hostmedicin två gånger och druckigt tre glas vatten och hostade ändå tills jag spydde. Kom hem och tog morfin hostmedicin och somnade dirket. Sov till 11 och åkte till skolan.

Nu är jag så trött i kroppen efter allt hostande att jag skulle kunna somna ståendes. Om en halvtimme är det Andra Avenyn som jag måste kolla på innan jag somnar. Är så jävla arg för att jag måste banga världens kväll imorgon pga det här! Som tur är har jag världens bästa Markus som gör min sällskap imorgon iaf, ♥


Charmigt


21 April

Världens bästa kväll igår när Jensen Norra langade skiva. Allt var bara så bra, middagen va så lyckad och det kom så mycket folk på eftersläppet. B.la. Mira och Isabelle, även om Isabelle kom lite sent haha. Alla hade verkligen gått in för temat och alla hade så roligt. Dans, vin, kramar och pussar hela natten tills vi fick skjuss hem. Lyx. Tack alla fina <3



 



 

 



 


Let us sparkel!

Nu har jag ätit ungefär 15 kakor. Det gör inget för eftersom jag ska kröka ikväll har jag ändå förstört min tränings-diet. Har redan bytt om och allt sånt så ska snart åka mot Lexie med allt mitt glitter. Där har ni det, glitter glitter glitter! Over the edge...


20 April

Jag sitter just nu och ändrar min outfit för ikväll för tredje gången sedan igår. Såhär är det varje gång jag ska ut, det är inte sunt för galet vad stressad man blir! Temat är over the egde och eftersom jag ska vara med på middagen så måste man gå in lite för det. Jag kom på rätt fort vad jag ska dra över gränsen, Lexie kommer köra på det med så vi kommer vara ganska lika ikväll. Jag hoppas på en grym kväll! Men innan det ska jag göra massa andra saker. Såklart. 

♥ Försöka bestämma vad jag ska ha på mig

♥ Träna

♥ Hem och äta/dusha

♥ Packa klart

♥ Hem till Lexie


S T R E S S



Silicone, saline, poision, inject me, baby. I'm a free bitch.


I don't worry, cuz' everything's gonna be alright





Som sagt, det var inte så svårt att hitta något jag ville ha. Inte ens i Ringen. Det blev en topp och ett (många) halsband, båda från Lindex. Sedan va spinningpasset grymt också, som vanligt! Gymmade även innan så nu är jag helt slut. Fick hämtning utanför dörren av mamma när jag va klar, det kallar jag lyx! Nu ska jag titta om det går något bra på tv och ladda upp inför imorgon. Gillar'e!


Catch me if I fall?

Körlektionen imorse gick jättebra och provet i skolan gick också bra, jag slutade för två timmar sen och solen har kommit fram. Ändå är det något som inte är bra, känner mig nere av någon anledning. Det känns som jag inte vet varken in eller ut just nu och som att jag inte har koll på något. Har noll inspiration och är allmänt seg. Hoppas det försvinner snart för jag orkar inte gå omkring och må dåligt.

Hade tänkt prova kläder till Lexies skiva imorgon. Temat är "over the edge" och jag vet ungefär vad jag ska ha på mig. Tycker temat är grymt, jag ska verkligen dra det över gränsen! Sen vid 5 är det träning och jag åker nog in lite tidigare och ser om jag hittar något nytt till mig själv. Tror jag behöver det!


19 April

Det snöar. Mycket dessutom. Jag orkar inte!
Eller så är det aska, vit aska. Jag orkar inte det heller.


Release me

Imorgon har jag egentligen två prov men just nu känns det ganska onödigt att göra VG/MVG-delen. Det är Biologi B och Kemi B blandat och jag måste säga att det är mycket jag inte fattar. Så det blir nog bara G/VG-provet för min del, skönt för då slutar jag kl 12 imorgon. Jag har dessutom körlektion 7:30 imorgonbitti, så det betyder att jag missar matten (oh no) och börjar 10:40. På eftermiddagen ska jag fixa outfit till Lexies skiva på tisdag och träna. Nu är det parlamentet som gäller, bästabästa!


Nothing can take you away from me




min lilare <3

 
1. världens sötaste Julia!
2. Erica och Lea spelar själva


mina älsklingar, världens finaste syskonbarn<3


18 April

Har varit en liten sväng på gymmet (nej jag vet att det inte är så bra och att man kan dö av allt möjligt om man tränar när man är sjuk) och körde ett lätt pass på en knapp timme. Hade dött av tristess annars, eller börjat klättra på väggarna eller tröstätit så jag tyckte jag gjorde ett bra val.

Om någon timme ska jag köra till täby och kolla på Luddes första fotbollsträning. Tydligen så börjar man när man är 4 år nu för tiden. När jag va 4 år kunde jag knappt gå rakt och jag kunde deffinitivt inte ta instruktioner. Jag undrar på riktigt hur det kommer sluta... tänkte ta med mig kameran i alla fall. Hörs lite senare så ska jag berätta hur många barn som började gråta under den där timmen. Ciao bellas!


Crack a bottle

Det blir ännu en hemmakväll för min del, är way to dålig för att ens tänka tanken på att gå ut. Vaknade med den högsta feber jag någonsin haft imorse och har hostat och snorat hela dagen. Så det blir James Bond och kanske lite kladdkaka hemma för min del ikväll. Det gör mig ingenting egentligen eftersom veckan kommer bli intensiv.

Förutom all träning och teater så väntar två prov, en debatt, en inlämning och två skivor. Och det är från måndag till fredag. Sen är det helg också, börjar undra ifall jag kommer överleva vecka 16! Tror inte det. Men nått ska man ju dö av, har min pappa lärt mig.


I just haven't met you yet




I get so much more than I get, I just haven't met you yet


17 April

Herregud! Igår somnade jag bokstavligen i mitt plugg, vaknade till och papprerna låg överallt. Kommer inte ihåg när det här va, men klockan kan inte varit mycket. Har hostat och snorat hela natten och nu orkade jag inte längre, har feber och ont överallt. Tittar på barnprogram eftersom det inte finns något annat att se på. Är hungrig men orkar inte göra nått att äta. Usch vad jag klagar!



Damaged

Det är fredagkväll och klockan är 8. Jag borde hålla på fixa mig nu, dricka vin och tagga inför en awsome kväll med galna vänner. Det är så jag brukar göra på fredagskvällar, men inte ikväll. Ikväll har jag helt andra planer. Just nu har jag paus men annars har jag pluggat i en timme och räknar med att behöva göra det resten av kvällen, min hosta dödar mig sakta men säkert och Vics blå och jordgubbs-te får ersätta mina vänner ikväll. Jag är varm som en vulkan (hahaha kul) och så uttråkad. 

Ska ta en ipren och sedan fortsätta umgås med mina vänner och fortsätta läsa och nervsystemet, sinnesorganen och metabolismen. Vilken jävla kväll!


Kos 30/6 - 7/7!!!



Då va det klart! Kos 30 juni till 7 juli! 19 dagar efter studenten. Det är en alldeles speciell känsla när man bokar och nu har jag våra papper i handen! Vi åker samtidigt som Felica, Emelie, Tess och hennes kompisar och det kommer bli så jävla nice! Längtar redan!


Mot stan

Nu ska jag in till stan och göra världens bästa grej med Lexie. Förra året när vi gjorde detta så firade vi med champagne efter, så bra är det! Lyckorus just nu, ännu mer snart!


16 April

Vill somna om. Vill sova länge och mycket. Vill sova bort det hostiga i min hals och alla tankar. Men istället åker jag och tränar och går i skolan. O r k a r  i n t e

O-M-G



Jag är kär. Usher kan sin grej, han misslyckas aldrig! Har lyssnat hela kvällen och jag tröttnar inte. Annars har jag badat, kollat på Andra Avenyn, lagt fram kläder till imorgon och inte pluggat. Nu ska jag sova snart, upp tidigt as hell imorgon som vanligt.


Pollen?

Jag tror (mamma tror, och tro mig när mamma tror då är det seriöst, för i vår familj måste man vara minst död för att det ska vara synd om en) att jag inte alls är sjuk för det är pollen. Jag fattar ingenting, jag har aldrig varit pollensjuk. Det är typ farligt, för jag kommer ihåg i mellanstadiet när en tjej alltid fick vara inne på rasten för hon kunde dö om hon gick ut på sommaren, eller nått. Jag vill kunna gå ut utan att dö, så lämna mig ifred äckelpollen!


15 April

Ligger i sängen nu, är alldeles för trött för att gå upp fast jag måste. Om en timme har jag körlektion och vad jag gör efter den får vi se, mår alldeles för dåligt för att åka till skolan i alla fall. Jag har vaknat ungeför 20 gånger i natt och varit genomtäppt, haft dunkande huvudvärk och hostat. Det är typ det värsta som finns! Egentligen vill jag bara sova bort hela dagen, men ska börja klä på mig snart. Först ska jag svara på världens jobbigaste sms.


För alla dom

När du bäst behöver någon är det ingen som orkar höra på.


It's a risk that I take for the chemistry

Jag börjar undra vad som är fel på mig, var får jag all min energi ifrån. Efter att ha pressat på gymmet imorse så var jag i skolan hela dagen och jag var dessutom glad och trevlig hela dagen, vilket är smått ovanligt. Därifrån gick jag och gjorde en sak lite snabbt och sedan vidare till gymmet en gång till och kärde ännu hårdare. Jag som sovit middag minst en gång om dagen och varit trött hela lovet.

Ikväll är det Andra Avenyn och jag kan inte beskriva hur mycket jag längtat. Då ska jag lägga mig i sängen, kanske äta godis, och bara titta. Känns som jag gjort mig förtjänt av det efter en hel dag i skolan och två träningspass. Dessutom har jag diskat, tänk på det mamma!


Shine, sunshine!

Åh vad jag älskar sommaren. Eller vår är det nu, kom jag på. Komma ut från träningen helt död och solen steker fast klockan bara är halv 9. Sånt gör mig lycklig, på riktigt! Allt kännsplötsligt så myclet lättare, dagen kommer bli bra fast den knappt börjat och det halsonda är borta. Lovley!


14 April

Min hals gör ont och min näsa rinner och snart ska jag åka och träna. Sen är det skola hela dagen, ska se till att fixa klart ett arbete med Jossan och komma ikapp i matten. Slutar väl runt 4 någongång och då hade jag tänkt dra ett till pass på gymmet. Om jag kan stå upp dvs, min hals dödar mig just nu. Och jag är trött.


Underhållning

Dagens humör: Bra, älskar vädret! och är stolt över att jag både tränat och pluggat trots att jag va på skiva igår!
Dagens smink:
Lite solpuder och mascara

Dagens frisyr: Utsläpt och ofixat

Dagens klädsel: Leggins och linne

Dagens planer: Har tränat och varit ute med Markus hela dagen

Dagens vill ha: Sommarkläder och skor!

Dagens gillande: Vädret<3

Dagens ogillande: Ont i halsen

Dagens låt: DMX - Party Up


Vårsol

Efter ett bad med mycket hårinpackning och lite vila så kom Markus hit. Vi gick en lång promenad i solen och avslutade med att handla saker till middagen. Nu har vi suttit på ballkongen ett tag eftersom det är världens finaste väder ute, älskar det!

 


 

13 April

Studentskiva på en måndag är ingen bra idé, speciellt inte på tisdagen. Jag äter frukost nu. Snart kommer Markus och jag mår lite illa. Ska nog hoppa i badet nu.



I know I'm just a girl

Nej jag va inte i skolan så länge som ni märkte. Ingen va där och jag orkade verkligen inte. Istället åkte jag hem och åt lunch och försökte plugga. Lovet har satt sina spår märker jag, har inte gjort ett skit. La mig i soffan för att kolla på tv, vilket slutade med att jag vaknade 2 timmar senare av att mobilen ringde. Pratade i telefon i 1,5 timme samtidigt som jag gick en promenad i solen. Ä l s k a r  v ä d r e t! Det bränns lite på mina kinder.

Den här dagen försvann och nu ska jag åka till Lexie. Mitt födelsedagsbarn. Vi ska äta middag och dricka vin innan vi tar på oss maskeradmaskerna och klackarna och drar ut och svirar.




Olika världar

samma gator
samma torg
samma minnen
samma sorg
vi är från samma del av stan

det är vad vi båda kallar hem
både du och jag min vän
vi ses väl där någon gång igen

vi är från samma del av stan  - men från olika världar


12 April

Idag fyller en väldigt speciell människa en väldigt ospeciell ålder. Lexie fyller 19. Såklart ska det firas och ikväll skiter vi i att det är måndag. Tess skiva på Nype ikväll, min första skiva i år och min första skiva någonsin. Detta kan bli hur bra som helst och imorgon börjar jag 9. Men Kakan fyller år och det firar man, så är det!

Nu ska jag åka och träna, sen skola till 16, sen hem och vända, sen middag i solna och sen skiva. Ja ni fattar, jag ska stressa runt hela dagen, hoppas det blir soool. Puss så länge!


Back in the days








Sooool

Världens finaste väder idag, man blir på så bra humör när solen skiner! Idag åkte jag och solade på Odenplan vid 1. Meningen va att jag skulle träffa Lexie där men hon banga så jag tog mig dit själv. Solade 25 minuter och tog sedan bussen till gymmet. Körde världens sjukaste spinningpass som alltid på söndagar och åkte hem igen. Har precis ätit middag och nu ska mamma åka och jobba så jag blir solo ikväll. Jag hade tänkt prova ut lite kläder till morgonens skiva och chilla med lite musik ikväll, måste försöka ta vara på sista lovdagen. Men först ska jag ta min döda kropp och mitt brända ansikte och lägga mig i soffan.

11 April

Vi ska motionera, vi ska excersera och vi ska röra på fläsket! Tills vi sprutar av svett. Herrå.


A burning place

Ikväll har vi varit på Collage. Det va nice fast än att adet blev en tidig kväll. Varje gång vi är ute så blir jag så fashinerad över hur vi lyckas. Varje gång är det något sjukt som händer. Ikväll skulle vi inte få komma in pga vår ålder. Men efter att ha langat lite sura blickar och vägrat gå fick vi smita in för en annan vakt. Hur ofta händer det?

Nu ska jag sova, har varit vaken ett dygn snart. Då börjar det bli dax. Natti <3

Working shit

Gash vilken dag! Jag visste inte att det kunde vara så jobbigt att sitta still en hel dag, shit va slut jag är! Min hjärna är död på riktigt och det märks för jag insåg just att jag har på mig rosa mjukisbyxor och grön tröja, sånt som inte får hända. Och min kropp är död den också. Det va så galet kallt i den där skolan så nu ska jag ta mig ett bad, sen powernapa, sen äta middag och sen gå ut och supa. Jag verkar ändå inte ha några hjärnceller i vilket fall som helst. Ciao sålänge!

10 april

Jag är så trött så jag vet inte var jag ska ta vägen, det är fan misserabelt att behöva gå upp halv 6 en lördag. Jag vet inte vad misserabelt betyder ens. Jag som inte va ute igår hade ändå problem med att sova eftersom det är lov. Ska åka om en timme typ och kommer hem runt 5 någongång. Då blir det dusch och middag och sen utgång och jag måste orka, ska orka, vill orka. Men det är ikväll det, först ska jag åka och skriva 2,0 på högskoleprovet. Troligt.


Dancing in the dark

Det blev inte mycket till äventyr, synd det för jag hade så velat det. Istället va jag på Mini hela förmiddagen och målade kulisser med Linda, Malin och Anna. Det va riktigt mysigt även om jag är sämst i hela världen på att måla och matcha färger. Jag fick färglägga och det blev lika dåligt det. Kanske därför jag inte har kvar några målarböcker från när jag va liten, för jag va så dålig på att rita.

Efter det åkte jag hem och vände, gick till Farsta för att kolla lite saker. Mötte Issa en snabbis och åkte hem igen, i äckelregnet. Nu ska jag vänta in mamma och maten och sedan vila och kolla på TV hela kvällen. Högskoleprovet imorgon, hela dagen, och om man kunde ha mer ångest än vad jag har nu så skulle jag ha det + det jag redan har. Jag mår illa och känner mig naken, rädd och exposed när jag tänker på det. Nästan så jag vill tröstäta.

9 April

Godmorgon finisar! Hoppas ni sovit gott för det gjorde jag inatt, feberfri för första gången på några nätter. Så skönt att få sova för en gångs skull. Imorse gick jag upp sjukligt tidigt för att träna (5:20), knappt okej när man har lov egentligen. Men jag har så mycket att göra idag och ville hinna träna också, så innan ni ens har vaknat så har jag tränat, duschat och fixat mig. Inte så illa ändå.

Nu sitter jag och har precis blivit klar, dricker proteinsmoothie med rosa sugrör och kaffe ur min rosa somriga termosgrej. Ska snart åka till Mini och måla och fixa till Grease och sedan ska jag ut på äventyr och kommer hem ikväll. Så vi hörs då om inte annat :)


I remember



'Cause if it wasn't for all of your torture
I wouldn't know how to be this way now, and never back down
So I wanna say thank you




Be what you wanna be

Jag har insett att randigt och knappar är så jävla snyggt! Speciellt på killar. Ibland vill jag ha en pojkvän bara för att han ska ha snygga kläder.

Button Hooded Sweatshirt SEK 999, Makia - NELLY.COM Monga LS Split Neck SEK 249, Selected Homme - NELLY.COM


8 April

Idag har jag tränat med Issa och fikat med Felicia. Felicia och jag satt ute på ett café på söder i någon timme, fick riktiga vårkänslor, mysigt va det. Nu ska jag äta middag och sen "söka ett litet jobb" precis som Bella och Felicia gjort. Och sen får vi se vad som händer ikväll, kanske lutar åt att åka iväg ett tag. Vi får se. Annars ska jag plugga körkortsteori och invänta fredagen. Nu äre middagsdax, har nog aldriv varit såhär hungrig i hela mitt liv.


We belong to the music




Dreaming about one day

Har precis kommit hem från Farsta. Det va meningen att jag skille fixa en sak på banken och köpa nya hörlurar men kom hem med en studentklänning också. Den är så jävla fin på så jag dör och jag blev så taggad nu så jag vet inte va jag ska ta vägen. På söndag är det 2 månader kvar, sen är jag fri. Samtidigt som det är ett lyckorus så får jag panik när jag tänker på det. Så jag tänker bara på dagen - champangefrukost i våra fina champangeglas, min fina vita klänning, min mössa, flaket och mottagningen och presenterna.


Snyggt

 

 

 

 




7 April

Igår sov jag hela kvällen och jag känner mig fortfarande lite bakis men är ändå pigg! Det betyder träning för min del, fast det är lov. Har en del saker att göra idag så det får bli så här tidigt. Hoppas på fint väder idag för jag orkar inte jackor längre. Love


6 April

Hemma. Sliten som ett djur. Ska duscha nu och sen sova. Bilder kommer imorgon.


Drägg-kryssnings dax

Packat och klart. Det är otroligt hur mycket energi jag lägger ner på att packa saker inför en 24 timmars drägg-kryssning men allt ska vara perfekt. Har pratat i telefon halva förmiddagen, så det har tagit extra lång tid att göra allt också. Men det vare värt kan jag lova! Nu ska jag åka snart, ska äta middag med Lexie i kungshallen vid 5. Men först ska jag stanna och köpa groggvirke. Vi ska ju trotsallt på kryssning och det är dräggigt, som Mira säger. Och jag håller med, men kul äre! Hörs imorgon när jag kommer hem (om jag kommer hem).


We belong to the music

Har tränat stenhårt och ätit, nu väntar duschen och sen ska jag ge mig på packningen. Håller på ladda ner ny musik som ska in på iPoden eftersom de rosa högtalarna ska med. Nya låtar som ska in är;

We belong to the music - Timbaland feat. Miley Cyrus

If we ever meet again - Timbaland feat. Katy Perry

Morning after dark - Timbaland feat. Nelly Furtado

Dancing in the moonlight - Toploader

Sheena is a punkrocker - Shebang

Remedy - Litte boots 


5 April

God morgon! Det här klimatet kan ju inte må bra, snö idag igen och det är inte lite heller. Igår va det vår och nästan sommarvärme och nu vräker snön ner. Sitter just nu och försöker äta frukost, har lite ont i halsen så det går inte så fort. Snart dax för gymmet där det blir spinning och lite annat. Efter det blir det hem och äta och duscha snabbt snabbt och sedan packa. Kryssninng ikväll! Känner mig inte riktigt taggad just nu men det kommer, det vet jag! Nu åter till frukosten.



Mira och Issa på Nype i fredags


Aprilhimlen

Ge mig en kyss innan du går
en kyss att bygga en dröm på



Jag blir aldrig kär i någon
- sånt där är slöseri med tid
Men då slösar vi bort våra liv?

New Moon

Har tittat på New Moon ikväll. Jag vet att jag är lite efter men jag har inte varit på bio på hur många månader som helst. Men fyfan va dom här filmerna är bra och New Moon va nästan bättre än Twilight. Allt är så bra och allt känns så äkta fast det är så påhittat och allt är så fint. Om man kan bli kär i en film blev jag nyss det, åh ♥



- "you promised to never do something stupid"
- "and you promised to never come back"


It's a supernatural delight

Det är ju sommar ute, på riktigt! Jag blir på så bra humör av det här vädret att just nu känns det som att inget kan få mig att må minsta dåligt. Inte för att jag är en sån som brukar må dåligt, men just nu mår jag bättre än bäst. Förtuom hostan då. Jag tror jag skrek för mycket i fredags eller hade för roligt. Något gjorde jag som gjorde halsen illa.

Är i vilket fall som helst på galet bra humör! Kryssning imorgon och jag har redan bestämt kläder. Känns som allt flyter på och det känns som att jag förtjänar det.



Nostalgi! Bara jag som tänker på Eva & Adam?


4 April

Jag har aldrig varit så nöjd över min kropp som jag är nu, jag har fått muskler jag inte trodde jag hade och kurvor jag inte visste att jag kunde få. Det är träningens förtjänst. Tänk att det som är det roligaste jag vet, kan göra att jag mår så bra på alla sätt. Nu åker jag snart och förbättrar allt lite till.



I opend my eyes last night

Hemma igen efter en mysig eftermiddag med god mat lagad av bror. Det blev både skratt och lite gråt men det är tur att jag har världens bästa bror. Ikväll ska jag ligga i soffan och kolla på tv, är slut på alla sätt. Somnade i bilen på väg hem.


.

Det gick åt helvete på gymmet, ganska tippat faktiskt. Fast var där och tränade i nästan 1,5 timme ändå så bättre än inget. Påvägen hem nu fick jag bära jackan, så varmt är det ute! Det är fan sommar. Nu känns duschen ganska lockande eftersom jag är både bakfull och mör och luktar både bakfylla och träningssvett.

Middag hos bror ikväll. Ska försöka vara trevlig hela dagen och kvällen trots att jag, mamma och mormor ska vistas på samma ställe i flera timmar.


3 April

Fyfan. Sitter här med håret åt alla håll och petar i frukosten. Har bestämt mig för att träna idag och eftersom jag ska vara borta på middag vid 3, så får det bli såhär tidigt. Det är vid sånna här tillfällen man önskade att man dog lite.

Igår iaf hade jag en grym kväll. Mötte Lexie och Mira på Sogni och tog en drink. Gick vidare därifrån till Nype och mötte upp Issa och 20 pers till på vägen. På Nype va alldeles för mycket folk, alldeles för mycket dricka och alldeles för mycket dans. Riktigt bra med andra ord!

Åter till frukosten. Hörs lite senare, om jag överlever.


On fire

Jag har haft en riktigt bra dag. Vaknade tidigt och åt frukost och gick promenad med mamma. Sedan kom pappa och min farbror hit och pratade student och mottagning och sånt. Vid 3 åkte jag in till stan och hade det mysigt. Nu är jag hemma och har precis ätit middag och ska snart börja kolla efter kläder till kvällen. Ikväll blir det utgång med massa folk och jag är riktigt riktigt taggad! Det känns som världens bästa dag det här!

Världens största påskägg



 

Nästa påskägg va stort som ett hus och innehöll på godis, chips, pengar och sprit. Sjuk familj, men jag älskar dom!

Världens finaste påskägg





Påskharen var tidig i år





2 April

Almu Dress SEK 249, Ichi - NELLY.COM Floral Back Strap Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM

Glitter Leggings SEK 499, Chick With Guns - NELLY.COM 80's Rep Blazer SEK 399, Rut m.fl. - NELLY.COM

Victoria 1B SEK 599, Hilfiger Denim - NELLY.COM  Sossa Wallet SEK 349, Friis & Company - NELLY.COM

Morgoninspiration. Man kan inte bli annat än sugen på nya sommarkläder nu när det är så fint väder. Vilken tur att jag och pappa ska shoppa på onsdag då (skyll dig själv pappa haha). Förutom en studentklänning ska jag fundera på om det är något annat jag måste ha på onsdag. Kan nog komma på en hel del...

Do it and do it!

Jag vet inte om jag klarar det här, vill ut ut ut. Funderar på att sova snart så det blir fredag fortare. För det kommer bli en bra dag, eller snarare en grym dag. Natti <3


Shit happens, mostly to me so don't worry

Idag smsade min så kallade bästavän mig och skrev något i stil med "Rose har blivit av med alkoholtillståndet och alla deras skivor kommer ställas in och man får tydligen inte pengarna tillbaka". Jag ringde upp henne och hon va typ hysterisk. Det va total anarki i telefonerna i ungeför 10 minuter. Riktigt jävla hysteriskt va det! Sen började hon asgarva och jag insåg mitt öde. Hon skrattade ungefär dubbelt så länge som det va kaos innan. Och nu har jag inte pratat med henne sen kl 1 och tänker inte göra det heller. Jag har aldrig gillat den här dagen.


No more poison

Det är så lockande att gå ut ikväll, alla ska ut! Jag är så nära. Men jag håller precis på att bli frisk och det kommer bli en del krök och utgångar resten av lovet. Så nu ska jag hålla mig i skinnet och stanna hemma. Ska roa mig med att måla naglarna, raka benen och bestämma kläder till helgen istället. Sen ska jag sätta på högsta  volym på spottan och låtsas att jag är ute.


1 April



Axwell & Ingrosso vs. Salem al Fakir. Ganska oväntat kanske, men så jävla bra!

Det är sånt här som gör mig taggad på livet!

RSS 2.0