30 Augusti

Det har varit dåligt med uppdatering de senaste dagarna. No exuse. Så jag tänkte berätta lite kort om dagarna spm varit.

I fredagskväll kom Mira och Issa hem till mig och åt middag och drack vin. Sedan åkte vi in till stan och satte oss på sogni. Efter en stund gick vi upp mot det nyöppnade Lobby där vi dansade hela natten. Tog med mig Issa hem som sovsällskap och somnade runt 04:30.

I lördags gick vi upp 8. 3,5 timmes sömn. Åt världens frukost och åkte in till gymmet. Där körde vi eriksdalstrisset för första gången. Vi simmade 500 meter, var på ett 75 minuters spinningpass och sprang årstaviken runt på 7,5 km. Vi klarade allt. Och jag gick inte ett enda steg under löpningen. Sprang hela vägen. Så stolt att klara det även fast vi tränat i 1,5 timme innan. Efter det åkte jag hem och fixade mig och mötte upp Lexie i stan. Där shoppade vi skor och åt middag på mongolian babeque. Och jag fick en tidig födelsedagspresent. Bästa vän! Åkte hemåt vid 20-tiden, somnade så fort jag kom hem. Hade sat alarmet på 02:00. Gick upp, drack kaffe och åkte och hämtade mamma på arlanda. Bästa mamma! Somnade i bilen på vägen hem och sov till 11 på söndagen.

Igår så sov/vilade jag hela dagen. Inget annat. Riktigt värd dag.

Idag jag har jag jobbat hela dagen och åkte direkt från jobbet till gymmet. Ett spinningpass + bröst och ben. Riktigt bra! Nu ska jag kolla på tv och sen sova tidigt. Jobb imorgon också.


Augusti

Igår åkte vi in till stan lite efter att vi ätit middag. Började på sogni och gick sedan till Lobby. Där stod vi i kö 40 minuter och var bland de sista som kom in. I kön var det kallt och helt sjukt trångt. Men när vi kom in, så värt. Det var sånt drag, hela stället dansande. Älskar sånt. Jag var nykter hela kvällen. Så olikt mig.

Nu har jag och Issa sovit 4 timmar och ska snart ta bilen till gymmet och dö. Gonna die, på riktigt.

That's the way it works

Idag har jag nog gjort allt man kan göra. På en dag. Och då menar jag allt, om man räknar från kl 12 inatt. Jag har bland annat fått kramar, sovit gott, myst, mått dåligt, tagit alvedon, varit ledsen, varit glad, gjort någon glad, gjort någon annan besviken, smsat och ringt. Jag har också både lagat mat och bakat kladdkaka. Mira och Issa är påväg och när de kommer ska vi äta och sedan börjar kvällen. Om kvällen blir som det brukar bli när vi är ute tillsammans kommer min lista bli betyligt längre. Jag känner mir själv. Dessutom kommer Issa komma försent (redan fixat), jag kommer dricka för mycket och mira kommer få ragg. Hade lexie varit med så hade vi dessutom träffat någon vi absolut inte vill träffa. That's the way it works!

Nu ska jag fortsätta tagga och invänta mina fina :)

Carry your heart

Girls are like apples on trees. The best ones are at the top of the tree. The boys don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead, they just get the rotten apples from the ground that aren't as good, but easy. So the apples at the top think something is wrong with them, when in reality, they're amazing. They just have to wait for the right boy to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree.



Det bästa jag läst på väldigt väldigt länge

27 Augusti

Idag är jag hemma från jobbet, mådde inte bra varken igår eller imorse. Nu efter lite alvedon och vilande mår jag mycket bättre. Sitter just nu och målar naglarna och försöker bestämma kläder till ikväll. Jag ska trotsa den lilla febern jag har och gå ut. Dock blir det nästan helt nyktert. Mira och Isabelle kommer hit runt 7 ikv så ska vi äta middag och föra och sedan blir det premiär på Lobby.

Imorgon är det dags för mig och Isabelle att försöka överleva eriksdalstrisset. Gosh! På eftermiddagen ska jag och Lexie shoppa och äta middag och på natten ska jag hämta Mami på arlanda. Fullt upp! Det är bra för tankarna..

25 Augusti

Jag jobbar och jobbar. Allt är fortfarande lite virrigt och nytt men jag förstår mer och mer för varje dag. Det är bra! Idag dock så mådde jag långt ifrån bra, huvudvärk, halsont och lite illamående. Så min fina syster lät mig vara ledig. Så idag har jag vilat, vilat och varit i skärholmen. Köpte världens finaste topp för knappt 200 kr. Älskar den! Ska fota den så ni får se om en liten stund. Puss loves.

25 Augusti

Från lindex reklamen. Så jävla bra låt!



24 Augusti

Jag har sovit ca 1,5 timme inatt och udag drar det igång på allvar. Går hemifrån om en kvart och kommer hem 18:30 ikväll. Hjälp mig klara dagen, någon!

23 Augusti

Första dagen på nya jobbet avklarad! Det har känts riktigt bra, trots att jag mest tittade på idag. Fixade inloggningar, mail och passerkort så jag känner mig som en riktig abetare. Typ. Vuxet. Imorgon ska jag börja göra saker på riktigt och jag känner på mig att det här kommer bli hur bra som helst! Taggad på livet!

Closer to the egde

never regret anything you do, cuz' in the end it makes you who you are


22 Augusti

Godmorgon! Jag har precis kommit ut ur duschen efter att ha varit på gymmet. Det blev inte väldens pass idag för jag var rätt trött, men jag var där och gjorde mitt bästa iaf. Markus sover fortfarande, i soffan dessutom, och jag tänkte kolla på tv. Precis som igår så är det Glamourama-marathon hela förmiddagen. Världens bästa. Det ska jag roa mig med i ett par timmar nu och vid 14-tiden ska jag träffa annika i stan. Äntligen!

21 Augusti

Idag har jag tränat, kört mamma, shoppat och hämtat markus. Vi har lagat mat och ätit och just nu sitter vi i soffan med varsin dator. Lika socialt som vanligt. Haha. I farsta så hittade jag två vita linnen, lite underkläder och så denna tröja från cubus. Som är mer genomskinlig i vekligheten.


As long as I coming home for you

Du heter: Sofia
Smeknamn: Kärt barn har många namn, men mest fia

Låt som när du är ledsen sörjer till: Fix you

Beroende av: Musik, träning och mat. haha.

Vad tror folk om dig? Att jag alltid är glad
Stämmer det? För det mesta

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon och mitt hår

Hur imponerar man på dig? Vara snäll och visa respekt (vilket väldigt många är dåliga på)
Brukar du skratta för dig själv? Alltid

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ja men det känns pinsamt att skriva det till dig" haha...

Var bor du? Sköndal

Trivs du där? Jaa!

Hur svarar du i mobilen? Hej

Vem ringde du senast? Ken

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Mamma undrade om jag ville ha något från affären
Antal timmar sömn inatt: 5

Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: Ja
Hur känner du dig nu: Glad, lite uttråkad bara

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Äckligt

Vad saknar du: Mysiga kvällar

Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag nog, kommer inte ihåg vad jag gjorde. haha.

Favorit dryck på morgonen: Kaffe!
När brukar du oftast gå och lägga dig: Olika. Mellan 22-02 om jag inte är ute. Typ.

Är du blyg? Aldrig!
Sysslar du med någon idrott: Gymmet <3
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Gå ut och ragga brudar!

Är du nöjd med ditt liv: Ja!

Är du bortskämd: Lite :)
Vad gör du i morgon: Tränar, kör mamma och är med markus

Vad är det värsta du vet? Respektlösa killar (och tjejer med för den delen)

Har du bra vänner och äkta vänskap?  Absolut!

Vad är det finaste du fått? Oj mycket! kärlek? :)
En speciell dag du minns: 10 septemer 2009

Du samlar på: Änglar

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma<3
När grät du senast: Idag hos tandis

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa en bil till mig och en till mami

Vill du gifta dig: Ja :)
Vill du ha barn: Ja, många :)

Är du musikalisk? Lite

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller cola

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Many times

Biter du på naglarna: Inte längre :D


.

Klockan är 10 och jag har hunnit träna, duscha och varit hos tandläkaren. Igen. Nu är jag bedövad i hela munnen och kan inte äta eller prata. Härligt.

20 Augusti



If I were a boy
I listen to her, cuz' I know how it hurts


19 Augusti

Idag har jag haft en riktig vilodag, ingen träning och ingen stress what so ever. Ganska skönt det med ibland. Dock så var jag på rutinkontroll hos tandläkaren idag och jag har sådan riktig tandläkarfobi så mamma fick följa med in i rummet hålla mig i handen. Fina mamma. Ändå grät jag. 19 år. Självklart hade jag ett hål och ska tillbaka redan imorgon. Hemskt.

Nu på eftermiddagen har jag varit en liten sväng i stan och sedan bara chillat i soffan och lagat middag. Sitter just nu och knarkar Kent. Världens bästa. Efter Håkan såklart. Och jag har kommit på hur mycket jag älskar provcerande texter.



Kent - Socker ♥

Så jävla bra.


Bra dag!

Idag har jag tränat, lunchat med Julia & Jossan (och Arvid), varit i kista på mitt nya jobb, ätit middag med Mamma & Mormor och nu har jag precis varit ute och sprungit/powerwalkat. Ja jag har tränat 2 gånger idag. På jobbet så verkade allt så himla bra och ganska roligt till och med. Nu är jag taggad på jobb! Börjar på måndag, mån-fre , 8-17. Cashflow på riktigt.

Imorgon ska jag träna och sedan till tandläkaren. Jag längtar inte. Jag hatar tandläkarn. Så mycket att mamma måste följa med.

18 Augusti

Idag är en bra dag! Min kära syster ringde igår och erbjöd min en heltidstjänst på hennes jobb. Helt sådär bara. Jag har ingen aning om vad det är hon gör på dagarna förutom att det är på kontor, att man måste vara dressed, att jag ska dit idag kl 15 och skriva på papper och att jag kommer tjäna sjukt mycket pengar. Ungefär 4 ggr så mycket som på mitt förra jobb. Inget man tackar nej till! Dessutom kommer jag få träffa min fina syster varje dag och det kommer göra dagarna så mycket lättare! Så just nu sitter jag och äter frukost och känner hur jag böjar bli lite nervös.

Först ska jag luncha med Julia och Jossan. Äntligen ♥

17 Augusti

Jag skulle sett honom imorgon men som vanligt var jag försent ute. Ångrar mig som fan. Jag är nog kär, på riktigt. Oskar ♥




Vi äter skiten så vant,
att vi börjat gilla smaken utav skit.

Om du aldrig provat, hur kan du då vara säker?

Look inside your tiny little mind

Exakt såhär känner jag nu! Om inte ännu mer..


16 Augusti

Godmorgon :) Sitter just nu och äter frukost nr 2 efter att ha tränat. Gick upp 6 och trodde jag skulle dö, har nog aldrig varit så trött, men kom iväg till strax efter 6:30 ändå. Imponerande måste jag säga! Dock blev det inget långt pass eftersom foten började göra ont (ännu ondare). Så efter en dryg timme åkte jag hem igen. Ändå är jag helt slut, tror jag ska sova lite till. Får se vad jag ska göra idag, något måste jag hitta på om jag vill öberleva den här dagen också.



I lördags innan vi drog ut


Fredag den 13e

Förra veckan var både min pappa och bror på sjukhus. Det är två stycken i samma familj. Och för mig som är så skrockfull att det är pinsamt, vet (tror) att det ska hända tre saker innan det är över. Någon mer skulle göra illa sig. Eller något. I fredags (fredag sen 13e tom) så trampade markus på min fot och bröt något av de små benen och jag kunde inte gå på två dagar. Så nu borde jag kunna slappna av...fastän att jag inte kan gå.



15 Augusti

Godmorgon! Vilken helg jag haft! Så himla bra och jag behövd. I torsdags åkte jag med markus hem till honom i trosa och så chillade vi där hela kvällen. I fredags var det kräftskiva hos Melanie i trosa där vi åt kräftor och drack snaps och vin hela kvällen innan vi gick hem mitt på natten. 1 timme tog det. Flytta aldrig ut på landet!

Igår vaknade vi lagom slitna hemma hos markus i värmen. Så jobbig förmiddag. Vi tog 13-tådet tillbaka till stockholm och jag krigade mig hem från centralen med världens packing i värmen. Dog gång på gång. Vilade ett tag och sedan kom lexie med sushi och cider som vi satt på ballkongen och åt/drack. Sedan åkte vi in till stan och mötte issa på Sogni innan vi gick över till Laroy och träffade massa roliga människor! Var hemma 4 imorse. Riktigt lyckad helg!


13 Augusti

KRÄFTSKIVA ikväll!


Once again!



brunt


10 Augusti

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att träna. Tog en sväng i ringen efter också. Hittade inget. Eller hittade massor men köpte inget. Duktigt gjort av mig! Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Har inte riktigt fattat om det är lunch eller middag. Är i vilket fall som helst skithungrig. Efter middagen (lunchen) ska jag följa med mamma och handla, så jag får det jag vill ha. Sedan får jag se vad jag hittar på. Kanske måste vi åka till sjukhuset där min bror är. Igår var det pappa, idag douglas. Smarta grabbar!


I hope you hade the time of your life .

Jag har inga skyldighetet mot någon, jag är så fri en tjej kan vara. Ändå är det något i mig som säger att det jag gör är fel. Egentligen vet jag ju att det får mig att må bra och att jag behöver det här. Men det är något som får mig att tvivla. Kan jag göra såhär? Åh ångest.




9 Augusti

Godmorgon! Inatt somnade jag kl 2 och nu ringde klockan 6:30. 4,5 timme. Jag vill nästan dö. Ska åka och träna alldeles strax och jag ska tanka bilen på vägen. Herregud. Wish me luck! Vid 11 ska jag möta jossan på söder för att äta lunch och snacka skit. Efter det blir det att åka mot kallhäll och hem till markus. Han ska tydligen övningsköra. Med mig i baksätet. Det kommer spåra. På hemvägen ska jag nog plocka upp mamma som ska på middag i stan. Massa bilåkande blir det.

8 Augusti


Vi kan väl tala om allt, tala om allt med varann?

det är när du tystnar ett tag,
det är när du tittar på mig
jag måste tänka mig för
ibland önskar jag att du inte såg ut som du gör

och ibland önskar jag att du inte sa:
"bara, bara vara vänner"


7 Augusti

Igår hämtade jag inte markus på gullmarsplan som jag lovat, eftersom jag missade avfarten och fick åka hela vägen in till stan. Så igår hämtade jag markus i stan när han kom med tåget och så åkte vi hem till mig och chillade lite. Efter ett tag kom mamma och ludde och lite senare även mormor. Vi åt middag, var ute med ludde och kollade på film hela kvällen. Riktigt mysigt faktiskt!

Idag började jag dagen på gymmet och åkte sen hem och åt lunch med markus. Nu har jag precis kommit hem efter att ha kört honom hem. Så snäll. Mamma och ludde är på bio så jag ska passa på att sova medans det är lugnt här hemma.


6 Augusti

Du är den vettigaste människa jag träffat. Du är den finaste människa jag sett. Du är den enda som lyssnat och tagit till dig. Du är den jag alltid längtat efter. Men självklart precis som alla andra. Ett svin.


5 Augusti

Hemmmaaa! Har haft världens bästa minisemester med mamma. Druckigt goda drinkar, lyssnat på bra musik och solat hela dagarna och nätterna. Nu ska jag åka och hämta mitt körkort som kommit på posten. Hörs senare loves ♥

3 Augusti



Nu åker jag till Riga med Mami. Hemma på torsdag igen :)


Bra måndag!

Nu har jag jobbat lite mindre än halva mitt pass och käkat lunch. Just nu har jag rast och sedan ska jag bara jobba 4,5 timmar till. Sen är jag arbetslös. Jag längtar nästan lite, imorgon börjar mitt sommarlov. Jag ska ha ett sommarlov. När jag kommer hem ska jag äta thaimat, packa det sista inför imorgon och sedan ska jag lägga min med min dator i knät och läsa alla bloggar jag är beroende av men inte hunnit läsa. Fett mysigt.  

2 Augusti

Godmorgon! Jag skulle behöva sova i en vecka, är så himla trött. Har inte haft en sova hur länge jag vill - dag på jag vet inte hur länge. Igår var min första sovmorgon sen kos, gick upp 9:30. Så sickt. Nu ska jag iaf snart ta bilen till gymmet (jag ska ta bilen) och sedan jobbar jag min sista dag som är 10:30-19:30.

Imorgon åker mamma och jag till riga i två dagar och jag packade klart igår eftersom jag inte är hemma mer än när jag sover numera. Jag är så slut. Jag längtar efter minisemestern!

Feelin' guilty




Jag har inte mått så bra idag nej. Nu ska jag sova. Imorgon ska jag ta bilen till gymmet, så sjukt! Sen ska jag jobba, min sista dag. Imorgonkväll är jag alltså arbetslös. Det känns bra!

1 Augusti

Igår jobbade jag hela dagen och på kvällen var det först middag hos lexie med henne, mira och issa och sedan utgång på laroy. Det var så bra. Tills jag insåg att jag druckigt för mycket och skulle börja jobba kl 12 dagen efter. Idag alltså. Bra insett av mig. Har jobbat hela förmiddagen med huvudvärk och illamående. Hade tänkt göra det fram till 21:30 ikväll med. Peace out.

RSS 2.0