Idag sliten, imorgon ny...

Godmorgon på er. Vaknade för ett tag sen (haha och det va inte här iaf) och sitter just nu i lexies säng och ska kolla på mamma mia en stund innan jag börjar göra mig iordning. Ska möta upp mamma och pappa i ropsten vid 14:30 så att pappa kan ta oss ut till spat på lidingö där vi ska spendera dagen, kvällen och natten. Förhoppningsvis kommer jag ha mottagning på mobilen och kan svara på sms och så, men det är inte säkert. Jag hoppas verkligen jag har det, annars kommer jag ha lite ångest. Kommer hem på eftermiddagen imorgon, troligtvis som en ny människa.




Friday baby!

Frukost i sängen, bad i badkaret och långsamt temop = en myckert bra start på en fredag! Tänk allt som ska hinnas med på fredagar; både dagen och helgen ska planeras, man ska hinna göra allt man sagt att man ska göra och man förväntas göra nästan ännu mer än så. Då är det mer än skön att bara lungt och ta morgonen som den kommer, det gör att man orka med allt annat sen. Dessutom är jag en sådan som mycket hellre går upp en timme tidigare än att behöva stressa. Som jag sa i tidigare inlägg är jag en riktigt morgonmänniska och om det va så att jag kunde somna tidigare på kvällarna skulle jag definivtivt gå upp tidigare på mornarna. Det är något speciellt mer mornar och allt blir ju faktiskt vad man gör det till!.


Appråpå lugn och ro, imorgon vid 15-tiden checkar mamma och jag in på Nordic Blues nyöppnade Hammam längst ut på lidingö. Där kommer vi stanna i ett dygn och få allt från helkroppsmassage och turkiskt hammambad, meze-buffé och fri tillgång till spa-avdelningen, till yoga-pass och extrem service. Detta var något vi fick av min pappa i julklapp och jag ser verkligen fram emot det för det här är något i alla fall jag behöver såhär års.


Du sa att jag sa att jag behövde lite värme, men det är inte sant

Kom nyss hem från dansen och sitter här och käkar banan och dricker chaite. Ska inte bli så långvarig uppe inatt eftersom det faktiskt är den dag imorgon också. Ska inte till skola imorgon  av olika anledningar, utan dagen kommer tillbringas hemma och sen framåt eftermiddagen/kvällen åker jag till solna. Dansen va lika rolig idag som sist och vi har även hittat två tjejer i vår stil som vi kan umgås med. Alltid trevligt med lite kompisar haha. Har faktiskt inget riktigt plugg att göra ikväll, så det blir nog lite tv-tittande innan jag somnar. Hade varit perfekt om leveransen på andra säsgongen av Heroes som mamma beställt kommit idag. Då hade jag definitivt vetat vad jag skulle gjort den kommande timmen eftersom jag preocis tittat klart på tredje säsongen av Prision Break jag fick i julklapp. Men nu är det inte så,  utan det lär bli MVT och "a shot at love with Tila Tequila" istället.






I use to rule the world

Även om det är jobbigt att ta sig upp och man har problem att vakna, så är mornar det bästa som finns. Jag har kommit på att jag nog är en morgonmänniska trotsallt! ...förtuom på helger för då får jag aldrig uppleva mornarna. Jag ville bara säga det innan jag somnar om.


Onsdag

Världens tröttaste dag. Ändå hade jag sovmorgon och klockan är inte ens mycket nu. Åkte till skolan nästan i tid och pluggade en timme med jenny och julia på förmiddagen innan vi åkte till kungshallen och åt lunch. Det va riktigt mysigt och vi kom dit i god tid eftersom det inte hunnit bli fullt vid alla bord än när vi kom. Åkte tillbaka till skolan vid 13-tiden och hade två lektioner på eftermiddagen. Åkte hem direkt efter skolan och har, tro det eller ej, pluggat lite. Gjorde en middagspaus och ska snart sätta igång igen. Det bör inte ta mer än max någon timme att skriva klart labbrapporten och sen är jag fri att göra vad jag vill resten av kvällen. Kanske går det nått bra på tv, har inte kollat än, eller så blir det mamma mia ikväll med.

 


Det är jobbigt idag

Det ser ut att vara väldigt kallt ute och Jenny Hedlöf skulle i princip döda mig hon viste vad jag tänker på nu. Men nej, upp och iväg. Kan i alla fall inbilda mig att jag längtar efter en heldag på vittra. Tjlingeling sålänge!'


Scotty doesn't know what fiona and me doing in my van every sunday

Jag gillar egentligen inte att vara hemma själv för att det är så ensamt men jag har kommit på att det är ett tillfälle att snoka. Oskyldigt snok såklart! Jag menar, vad kan ett litet barn göra för ont när hon ska duscha på kvällen? ...nä tänkte väl det. Eftersom jag ätit varje dag har även jag (belive it or not) blivit lång. Jag kan till och med se upp till taket av badrumsspegelhyllan, där jag gjorde dagens fynd.

En hårspray, en hårmousse, en hudlotion (varför stod den där? vad försöker mami dölja?) och en liten burk. Den va vit med lite rosa text och ganska liten. Jag fick för mig att det va nån bra ansiktskräm som va jättedyr med äkta guld i eller nått, som jag kunde sno (eftersom jag hade fyndat nått som mami antagligen hade gömt), perfekt. Saken var bara den att när jag öppnade burken ville jag inte sno det längre eftersom innehållet va beige/brunt, hårt och luktade äckligt. När jag läste på etiketten visade det sig vara hårlera. Inte kvinnligt någonstans.
Alternativ 1: Hon funderar på att konvertera till den manliga religionen.
Alternativ 2: Min mami har en loverboy!

Hoppas han för det första inte är en "boy", då skulle jag rymma. För det andra; jävligt tålmodig eftersom vi alla konstaterat att jag numera lider av någon störning i nått i hjärnan som gör att min aggresivitet inte längre är på sund nivå. För det tredje rik, för det fjärde skön i huvvet och för det femte borta hemifrån mycket så att jag kan fortsätta fynda.

Labbrapport va det, förlåt även för störning i fantasin.


Och jag kan inte sova och får inte benen att stå still

Dagen började med ett 45-minuters spinningpass kl 7 imorse, riktigt skönt att komma igång måste jag säga! Efter det va det skola som vanligt, hade lite roliga lektioner så dagen gick rätt så snabt måste jag säga. Nu är jag hemma, nerbäddad i soffan med en kopp te och en godispåse jag och jenny köpte på vägen hem. Lite vardagslyx sådär mitt i veckan. Precis lagom för att orka plugga sen resten av kvällen och hålla ut resten av veckan. Vardagslyx är bland det bästa som finns tycker jag. Vardagslyx för mig kan vara att äta nått extra gott, titta på nån jättebra film eller gå på bio, vara med någon man tycker om eller göra något roligt. Det betyder alltså att resten av  min vecka kommer bli perfekt;

Onsdag: Träffa A efter skolan, vad vi ska göra är ännu inte bestämt
Torsdag: Streetdance
Fredag: Helg! och party med A
Lördag - Söndag: Spaweekend med mami



Vad är vardagslyx för er?


This fucking summermelody!

Glöm vad jag sa, jag ångrar mig så jävla mycket! Jag vill inte...

Din mun tätt emot min, hjärtat snabbar på.
Jag ser på dig  och du ser på mig.
Och jag säger, ja ja jag vill ha dig.

...längre!


I better not touch...!

Jag har varit alldeles för trött idag, (vilket kanske inte är så konstigt). Haft alldeles för mycket att göra och gjort alldeles för lite. Haft en alldeles jättebra dag och fått känna känslan av att jag är alldeles bra som jag är. Jag har blivit alldeles för besviken för mitt bästa och jag har insett att jag hoppas alldeles för mycket.



Hoppas morgondagen blir ännu alldeles bättre än denna.


Varfan är John Blund?

Herregud, vad gör jag uppe? Jag ska upp om mindre än 5,5 timme och här sitter jag. Sanningen är den att jag faktiskt gick och la mig 22:30 men inte somnat än. Jag har tittat på tv, stängt av tvn, tvingat mig själv att sova, gått och hämtat vatte, druckigt vatten, tittat på mamma mia, stängt av mamma mia, tittat på prision break, stängt av tvn, lyssnat på musik, satt på datan, stängt av datan, satt på den igen och skrivit lite på min labbrapport och nu sitter jag här. 4 timmar har jag försökt men det går inte. Jag tycker nästan lite synd om mig själv, framförallt eftersom jag va så trött så att jag höll på somna flera gånger idag på dagen. Dessutom hade jag velat träna imorgon, men det går ju inte nu. Vad ska jag göra? Förvänta er ett vrak imorgon. Godnatt eller nått..




Det är så synd att hjärtat är förfört, vilken otur att hjärtat är förstört!



Det är så synd att du är så söt!


Söndagsterapi

God morgon kanske är fel att säga nu, men för mig är det nästan morgon. Så god morgon på er! Har nyss kommit in från regnet och kylan, usch vilket väder! Det är jättehalt och blasikgt ute och det regnar konstigt regn så man blir blöt men ändå inte. Jag tycker att vintern får vara slut snart så våren och sommaren kan komma. Eftersom det inte va så länge sen jag vaknade och har åkt hela vägen hem, sitter jag nu och äter frukost. Bättre sent än aldrig! Och bara för att det va så kallt och regningt ute va jag tvungen att göra både kaffe och te för att få tillbaka värmen.



Btw hurrni, igår gjorde jag och Emily Kissies nacho delux på jobbet, inte illa va?!


Lördag

Lördagar är så konstiga på nått sätt. Vaknar alltid runt 12-tiden och hinner inte med mycket innan det är dags att jobba. Jobbar 4 timmar och sen är det ut som gäller. Oavsett om nätterna brukar bli långa, är alltid lördagarna jättekorta. Jag har inte koll på nått dessa dagar känns det som. Precis samma sak denna lördag, vaknade för ett tag sen och har duschat och gjort mig iordninf och ska snart åka till jobbet. Dagen efter löning, kommer vara mycket folk i hallen. Det är iofs ganska bra, för då kommer jag orka hela dagen.

Ikväll får vi se vad som händer, hoppas på drag eftersom gårdagen va lite annorlunda eller nått. Det va kallt och blåsigt och konstigt. Nu längtar vi efter sommaren!


Soulja boy tell 'em

Har nyss avslutat en dag på stan och va trött man kan bli av shopping! Började hela stadsdagen på odenplan för lite solning och nu bränns det i mitt ansikte vill jag bara berätta. Sen åkte vi in till stan och köpte allt det som va undanlagt från igår, plus lite till. Och sedan vidare till solna centrum för samma sak. För min del blev det;

  


* Ett långt, vitt baslinne från Gina Tricot, 129 :-
* En svart kortare kofta/jacka från Grina Tricot, 99 :- (nedsatt från 299 :-)
* Ett halsband från H&M, 49 :-
* Ett par skor med 8 cm klack från Belle Shoes, 249 :- (nedsatta från 599 :-)


You may loose yourself...





Look, if you had one shot, or one opportunity
to seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it slip?


Ready when you're ready now!

Äntligen fredag, nice va! Är ledig idag men gick up vid 8 ändå. Har lite att göra idag och ha redan ätit frukost och ska snart hoppa i dushen. Det blir en bra dag idag med solning, shopping och fika med A. Dessutom har jag lite träningsverk också, vilket gör allt lite bättre. Får se om jag hinner fota det jag shoppar idag, för jag är verkligen på humör. Ikväll ska vi träffa folk och föra i alla fall och sen vet jag inte riktigt vad som händer, hoppas på nått kul i alla fall! Helgen måste bli lyckad! Eller iofs, kan den bli annat med A?




Push the button, push the button!

Har varit på mitt livs första (andra om man ränkar med prova på-gången) danslektion. Svårt men herregud va roligt! Vår grupp kanske inte är den roligaste men lokalen är stor och bra och läraren även hon jättebra. Sen fanns det ju två stjärnor som lös upp allt därinne också! haha. Måste säga att taktkänsla inte riktigt är någon i vår grupps specialitet och ingen verkade uppskatta våra plötsliga skrattattacker, men som tur är har vi ju varandra.



Fick även veta att det kommer vara en dansföreställning i mitten på maj som man får boka biljetter via ticnet till. Lite läskigt om jag ska vara ärlig, men roligt.

Har nyss kollat banken också och sett att lönen kommer in på mitt konto imorgon. Perfekt eftersom fredagen kommer bestå av solning, shopping, en och annan fika och ingen skola.


Somethimes I run, somethimes. Somethimes I hide. Somethimes I'm scared of you, but...

Jag loggade ut och gick och la mig för säkert en timme sen, men nu sitter jag här igen. Kan inte sova och det va länge sen sist. Jag antar att jag ligger och funderar, det finns så mycket jag skulle vilja säga till människor. Inte vara snäll och inte skrika, bara säga. Men det är natt, det går inte. Det skulle inte gått i alla fall, för det finns knappt några som förstår längre.

Jag funderar på att ta min kudde och mitt täcke och gå ut i vardagsrummet och sätta på mamma mia. Äta nått och hoppas på att jag somnar snart, ska ju trotsallt upp om 6 timmar. Gissa vem som inte kommer va människa imorgon. Ska göra nått försök till innan jag ger upp, godnatt...eller nått.


Nananananaa I wanna start a fight

Har nyss kommit hem från kvällens träning och är mer än trött. Alltid lika jobbigt att komma iväg och alltid lika skönt efteråt. Nu har jag hunnit fika med mamma och ska duscha innan jag sätter mig och plugga lite. Har också varit i farsta som sagt och fick med mig en del saker hem, trots att planerna bara va att titta. Fick en bh och ett par trosor H&M, ett par skor (som korta uggs) från Wedins och en jättecool tröja från BikBok. Tröjan är min favorit och ska användas till ett par leggings. Kommer troligen ha den på mig imorgon och isåfall slänger jag upp en dagens.



Imorgon blir förövrigt en bra dag! Har inte berättat det ännu eftersom det varit lite hemligt men imorgon börjar jag och A på dans. Vi kommer inte kunna berätta var eller vilken tid vi dansar så det är ingen idé att ni frågar. Vi skulle gärna göra det om det va möjligt men jut nu är det inte det. Anledningen kan vi heller inte berätta men de om vet, vet varför. Det ska i alla fall bli skitroligt och jag kan säga så mycket som att det är streetdance vi börjar på.



Önska oss lycka till och håll tummarna för att det här är något vi aldrig kommer göra!


21 januari

En blanding av att jag inte orkar, vill, borde eller ska, gör att jag stannar hemma idag. Man ska inte skolka, jag vet, och jag ogillar mig själv för det men idag känns det som att jag inte har så mycket val. Jag som har lovat mig själv att ta tag i skolan, men motivationen sjunker hela tiden. Jag ka inte sluta som en "avhoppare" kan jag lova, men jag tror att jag¨måste inse att jag inte klarar av så mycket som jag verkligen vill. Skitsamma, jag är inte där idag i alla fall.



Vaknade nyss istället av att mobilen bombade mig med frågor om jag ens levde och ja det gjorde jag! Sitter just nu och äter frukost och väntar på bättre tider eller nått. Om ett par timmar ska jag åka till farsta och titta lite ahde jag tänkt och efter det till högdalen och träna. Kommer hem runt 19-tiden ikväll och då blir det väl inte mycket mer än lite plugg och sen sova, för imorgon blir en tuff dag. Visst babe? ;)


Det finns nån som vill gå där du vill gå

Så, vi fann varann
Vi är sagan som blev sann
Du och jag min vän
och stjärnan där på himmelen


Det finns rosor i snö, röda rosor i snö
Det finns nån som vill gå där du vill gå
Det finns alltid en vän, som vi känner igen
Det finns rosor i snön längs vägen hem




Thanks for making me a fighter!

Jag blir sårad hela tiden...

men tro inte att jag tänker ge upp för ni kör på en så låg nivå att jag blir rädd!


Right now now now

Har försökt plugga och det har gått till viss del men det är också mycket som inte funkar. Jag har ingen riktig motivation längre, inte för någonting egentligen. Saker jag tyckte va jätteroliga förut och saker jag levde för, roar mig inte längre. Som att träna t.ex. det är bland det bästa jag vet, men jag har ingen ork och ingen vilja till det numera. Jag hoppas att det bara är en period i mitt liv just nu och att det går över snart. Förhoppningsvis blir det bättre när allt kommer igång på riktigt, vilket det bör göra nu i veckan och även den kommande.



Min vecka kommer se ut ungefär såhär:

Måndag:
* träna lite hemma
* skola 13:00-14:20
* hem och plugga


Tisdag:
* spinning 7:00-7:45
* skola 8:30-16:00
* ev. core 17:00-17:30
* hem och plugga mera

Onsdag:
* spinning 11:00-11:45
* skola 13:00-16:00
* hem eller till syster

Torsdag:
* skola 08:30-14:00
* hem till A och äta
* hemlis 19:30-20:30 som vi inte berättar förns tidigast på onsdag, bästa!
* hem



Fredag:
* skola 8:30-12:00, eller ledig
* träna nått
* hem
* hem till A
* utgång

Lördag:
* jobb 16:00-20:00
* utgång

Söndag:
* plugga och sova


Min förtöstan



I hate this part right here </3


It was the summer of 69'

Godmorgon! Har haft min sovmorgon och håller nu på att vakna. Ska snart äta frukost och sen börja göra min iordning för att åka och träna. Det känns som att dagen kommer gå fort med allt jag ska göra och det låter jättebra. Det gäller att bra peppad för att träna också, hur jag nu ska bli det? Ska prova lyssna på den här låten ett par gånger.




I don't know why but you're my angel in the night

Jag lyckades hålla mig vaken på middagen och till och med efter också. Bra gjort av mig! Det va faktiskt trevligt och det är vid sådana här tillfällen jag kommer på hur mycket jag älskar min familj och släkt. När saker och ting är jobbiga och man inte riktigt orkar är familjen det bästa som finns! Så jag och mamma kom hem nyss och nu sitter jag och lyssnar på musik samtidigt som jag samlar krafter för att orka hoppa i duschen. Passade också på att prova lite kläder och kom på hur mycket jag gillar min nyårsklänning som numera bara är klänning.



Fick dessutom lite goda nyheter nyss; vi börjar inte förens klockan 1 imorgon, vilket betyder sovmorgon. Dock inte så länge eftersom jag ska hinna träna och plugga lite innan. Men att gå upp 8 istället för vid 5 är sovmorgon i alla fall. Så imorgon blir en bra och skön dag. Träna, sen skola mellan 13 och 16. Sen hem och bara vara och försöka plugga lite. Ska även passa på att göra sånna saker som jag tänkt göra länge imorgon. Det är alldeles för mycket för att jag ens ska komma på vad det är, men nått borde jag ju kunna åstadkomma.


The hole club is looking at her

Jag är ganska dålig på att uppdatera under helgerna har jag insett. Det måste det bli ändring på. Helgen har i alla fall varit lite speciell och inte allt för lyckad. Gårdagen var åtminstonne jävligt rolig måste jag erkänna! Har nog aldrig skrattat så mycket tror jag och jag kan inte ens förklara varför för jag vet inte. Det va något om nån gås och nån mygga på engelska, mer kommer jag inte ihåg. Plus att det va väldigt kallt ute och att vi gick och gick men inte kom nån vart.




Nu i alla fall, är jag hemma och jag hade planer på att inte göra någonting alls. Men det ryktas om släktmiddag hos min morbror, frågan är bara om jag orkar. Jag skulle kunna gå och sova redan nu och jag känner inte alls för att vara social med min släkt alls!


Du vet vem du är <3




<3



I wish I was a punkrocker with flowers in my hair! <3


Welcome to my life!

Freedag, äntligen helg! Min helg började ju egentligen igår men nu är det fredag och det känns som helg på riktigt. Solen skiner ute, men det ska tydligen vara äckligt kallt så frågan är om det är vinterjacka som gäller sen? Jag ska alldeles strax börja fixa ordning mina saker för att åka och träna på Eriksdal. Så min dag kommer bestå av träning, åka hem och äta lunch, duscha och packa ihop lite saker innan jag åker hem till A.
 



Nu ska jag fortsätta ladda min iPod och fundera ut vad jag ska ta med mig sen. Kanske ringa Kexet? haha nej va dum jag är. Puss sålänge!


I've got a brand new attitude!

Det är konstigt hur det kan bli så kallt ute frammåt kvällen när det nästan va vår i förmiddags. Det är inte riktigt okej! Jag höll på frysa ihjäl nu när jag gick hem från frissan. Ja där har jag varit ja, och slingat/klippt topparna. Som jag nämnde tidigare blev det blonda slingor, folié den här gången. Det betyder att hela håret blev lite ljusare och utväxten mycket mycket mindre. Det blev faktiskt jättebra! Tyvärr kan jag inte visa nu eftersom jag inte har en fungerande kamera men på söndag eller så lär det ju bli bilder från helgen, så då får ni se. Det lovar jag!

Imorgon är det ju fredag redan! Veckodagarna går så himla fort så man hinner nästan inte med. Men lite helg tror jag intgen mår dåligt av. Dessutom har jag inga lektioner imorgon, så för min del blir det en ledig fredag med lite träning på förmiddagen. Vi har ännu inga planer för kvällen imorgon så vi får se var den leder. Även om vi hade det kunde jag tyvärr inte tala om det iofs...det är sjukt jag vet, men just nu är det bara att gilla läget.



Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi. Puss!


En helt vanlig torsdag

Måste börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag men jag har inte haft tid förns nu. Precis om jag hade listat ut redan igår va det inte lätt att ta sig upp imorse och jag va väldigt nära på att gå och lägga mig igen efter frukost. Jag viste att vi hade en viktig dag i skolan och jag trodde dessutom jag skulle behöva vara där till kl 16 också, men till min fördel hade jag lite fel. Visst, vi hade en tung förmiddag med tre timmars fysik/kemi-föreläsning men som kompensation utgick våra lektioner på förmiddagen, så nu sitter jag här hemma och är ledig istället för att vara i skolan.

 
Kom nyss hem och har lite ont i fötterna eftersom jag inte är så van att gå i 10 cm klackar än och jag kan heller inte säga att jag är bra på det. Haha men jag håller på lär mig och blir bättre. Så nu ska jag vila fötterna med att ligga i sängen och titta på PB och dricka te. Vid halv 5-tiden i eftermiddag ska jag till frissan faktiskt, klippa topparna (bara topparna) eftersom mitt hår är så slitet, och slinga. Jag tänker minsann inte svika B4:an, så det blir fler blonda slingor för min del.



I hate this fucking part!

Godnatt




Känslosvall </3


Against the world

Är i solna en sväng för att käka lite innan vi drar igen. Idag bjöds det på havregrynsgröt och mackor till lunch eftersom vi inbildar oss att vi är nyttiga, eller ganska i alla fall. Så just nu befinner sig hon på toaletten och sminkar sig, min lilla snygging. Och jag sitter här och taggar lite, även om det vi ska göra inte är något att tagga för. Men vi börjar redan nu inför helgen, det är ju trotsallt redan onsdag.




Back in the days

Tänk va mcket 2 timmars sovmorgon kan göra! Vilken skilldnad det är att gå upp kl 8 istället för kl 6. Jag är på jättebra humör och känner mig mycket piggare och gladare än vanligt! Egentligen börjar jag inte förns 13 i eftermiddag och det enda jag har idag är ett fysikprov som jag kommer faila på. Hade dock tänkt att bege mig mot Eriksdalsbadet snart för ett Bodypump-pass vid 11-tiden. Det ska bli väldigt nice eftersom just Bodypump är min favoritträning och eftersom jag saknat styrketräning nu när jag haft mitt lilla uppehåll. Så nu ska jag tagga för ett hårt och svettigt styrkepass och köra slut på alla krafter.



Sen åker jag till skolan, skriver ett dåligt fysikprov och efter det kan ni ju få gissa vem jag ska träffa och hem till. Tjineling!


Du är den enda som orkar höra på!

Tack för en fin dag! Det är sånt här jag behöver för att orka.




She's a fiaeater!

Är just nu med A, min kära älskade vän. Hon är sjuk i huvudet och jag tror aldrig jag har skrattat såhär mycket på länge. Vi har lagat mat och käkat och snackat massa skit. Jag älskar henne och jag vet att jag sagt det förut, men hon är bäst! Puss sålänge!





Cause they´ve forgotten how to play

Godmorgon! Hoppas ni inte gjort samma misstag som jag och sovit alldeles för lite. Jag va vaken alldeles för länge igår och när jag väl bestämt mig för att det va dags att sova kunde jag inte somna trots att jag va dödstrött. Bestämde också då att det inte skulle bli någon träning för min del nu på morgonen eftersom jag inte va säker på om jag skulle somna över huvudtaget. Dessutom hade jag ju lovat mig själv att träna varannan dag så att jag inte sliter ut mig igen.



Det betyder att jag kan ta det lite lungt nu på morgonen. Jag har kommit på ett sätt att göra mornarna lite lättare och det är att fixa frukosten och ta med mig den tillbaka till sängen och tv:n. På så sätt får man lite extra tid på sig att vakna vilket man kan behöva om man sovit typ inga timmar.

Dagen som kommer är ytterligare en 6,5 timmars-dag i skolan med ett antal lektioner och väldigt få raster. Säkert får vi oätbar lunch också och minst en moralpredikan på morgonsamlingen. Så...nu ska jag börja fixa mig iordning snart och komma iväg så småning om, herregud vad jag längtar! Tisdag, here we come!




Vi svävar i min luftballong!

Jag har verkligen försökt få massa saker gjorda, men inte lyckats med något alls. Synd för mig som har fysikprov på onsdag och att det inte finns några fler dagar att "ta tag i det" på. Jag antar att det är på grund av att jag inte riktigt kan koncentrera mig, vilket väl inte är så konstigt?

Jag har gett mig in i något dumt också. Vi har en liten pakt eller nått, inget onyttigt;
dvs.

* godis
* glass
* läsk
* kakor/bullar
* chips/popcorn osv

på vardagarna. Jag gillar egentligen inte chips och sånt och egentligen inte godis heller, men glass är enligt mig det bästa som finns! Men målet är slank kropp och bra kondition, vilket jag ska få genom att börja träna ordentligt igen. Det betyder att jag snart måste gå och lägga mig för att orka träna innan skolan imorgon.




Cuz you had a bad day?

Kom nyss hem. Inte riktigt i tid dock, men bättre sent än aldrig. Slutade lite tidigare än 4 men A kom till min skola för att vi behövde träffas. Det är verkligen skönt att ha någon som alltid finns där när saker inträffar. Och henne vet jag var jag har.  Kvällen ska tillbringas med plugg och prision break. Som jag nämde tidigare ska jag sova tidigt idag eftersom jag ska upp och träna innan skolan hade jag tänkt. Det gjorde jag idag, spinning kl 7. Riktigt jobbigt att gå upp på morgonen, men deffinitivt värt det när man väl är där. Så nu har jag tagit tag i träningen efter ett uppehåll och ska komma på banan igen.




Tröttis

Har en kvart kvar på min rast innan jag börjar igen. Det känns somatt vi bara har lektion hela tiden, men samtidigt får jag inget gjort. hur fan kommer det sig? Jag har redan tröttnat. Appropå trött så va jag väldigt nära på att somna på sista lektionen innan lunch, sittandes. Jag behöver nog sova lite mer inatt tror jag.



Nu är det snart dax för lite matte och svenska, inte nice. Slutar kl 16 och då ska jag hem och sova järnet. Ciao sålänge!


Time to have some fun?



Hellre ökänd än okänd





I party like a rockstar!

Som jag lovade skulle jag ge er en sammanfattning av helgen idag!

I fredags efter skolan mötte jag upp min bästa för lite solning på odenplan. Efter det va det ingen av oss som egentligen orkade gå på stan men A skulle ha hänglsen, till vare pris. Så vi kollade igenom alla affärer på hela droittninggatan och hötorget i princip innan vi hittade en gata ingen någonsin varit på...och ett par hängslen. Vi åkte hem och käka middag och drog ut senare på kvällen. Kvällen/natten tillbringades i sjöstaden tillsammans med lite folk.

  

Bild 1: Jag (med lite censur) och min A i sjöstaden<3
Bild 2: Emelie, Hanna och jag samma kväll

Det va inte så mycket drag på fredagen men såklart va det najs att komma ut.

I lördags tillbringade jag först morgonen sovandes hemma hos A och sen jobbade jag ett par timmar på eftermiddagen/kvällen. Som tur va hade vi jättelita att göra, så jag blev till och med släpt för att gå hem en halvtimme tidigare, vilket inte är vanligt eftersom uttrycket "jobba över" förekommer nästintill hela tiden på taco bar. När jag slutat drog jag hem till A igen där vi gjorde oss iordning och tillslut hamnade i Mälarhöjden. Där va det drag och vi dansade hela tiden och överallt!

Vi började som normalt folk på golvet, men som vanligt slutade  det med att vi va uppe på stolar och bord. Tyvärr har vi inga kort från lördagen men ni kan kanske föreställa er istället! haha. Innan jag avslutar finns det en sak jag måste säga, ingen kommer förstå men det är viktigare än allt annat just nu;

Läppglans i Christians rum!


Hard work work...

Jag är stressad eftersom jag börjar jobba om 7 minuter. Blir ett jättesnabbt inlägg innan jag måste springa. Skriver mer imorgon så ni får en riktig update från helgen och så. Nu, upp för alla trappor och sen fyra timmars jobb. Ciao sålänge!


I get us high

A är i duchen och jag har precis målat naglarna. Vi käkade nyss också, hemmagjord Nacho DeLux! Den ni, inte illa. Vi ska dra ut om någon timme, var vet vi inte riktigt än. Men nått lär vi ju hitta, det finns alltid folk att träffa såhär på helgerna.



Nu ska jag försöka få nån jobbig jävel som skriver på facebook att sluta, sen fotsätta tagga. Ha det bra ikväll alla!


Candylips



I ask nothing of you



To feel brave

Det är helg! Klockan är kanppt sju på morgonen men det är helg! Det bästa är att det känns också. När jag slog upp ögonen imorse va det första jag tänkte på att det va fredag, vilket gjorde det lite lättare att gå upp. Jag är fortfanade jättetrött men jag är uppe! Sitter dessutom och äter frulle. Havregrynsgröt med skivad banan och mjölk, och chaité. Jag va jättehungrig när jag vaknade och gröt kändes som ett bra val eftersom fredagar har en tendens att bli långa.



Nu ska jag höja volymen på the vocie och göra mig iordning. Ladda för en riktigt vild helg ska jag göra också och sen börja åka mot skolan. På dagens schema står det case på förmiddagen och fysikplugg med jenny på eftermiddagen. Halv 3 ska jag möta upp min andra halva för 25 minuters solning på solkungen och efter det bär det av hem till henne där vi ska laga mat och käka innan vi drar ut. Hoppas att din dag blir lika bra som min!


Kvällssukt...

Nu är det alldeles snart sovtime för min del. Innan det måste jag bara låta mig inspireras lite, så att jag orkar en hel skoldag imorgon innan det äntligen är helg!



    
Från Forever21

Toppen är jättetuff och tillsammans med skorna dom jag suktat efter ett bra tag nu och armbanet som även det är skithäftigt, blir detta en superoutfit.

Detta tåls att tänkas på! Men nu, sängen. Vi hörs imorgon, sov så gott allihopa!


Jag ser hur dem jobbar dygnet runt

Mitt i allt det tunga, i vinterkylan och mörkret måste jag passa på att lysa upp lite också. Det är ju så att skolan började idag och tro mig, det va inte så hemskt som jag trodde. Nej snarare tvärtom. Trots att vi hade en riktigt lung dag har jag fått umgås med mina vänner välidgt mycket, vilket har lett till att jag kommit på hur mycket jag saknat dom. Jag har kommit fram till att jag måste ha världens bästa vänner! Inte nog med att ni alltid får mig att skratta, ni lyser upp mina dagar och jag vet att ni alltid finns där om det skulle vara något. Och sådant är viktigt att veta och känna för att man ska orka. Så idag slog det mig när vi satt alla tre timmar på Espresso House allihopa, att mina klass (vilket jag inte kan inte säga)...skolkompisar... är världens bästa sådanna!

     

Det här gäller inte bara de i skolan, utan ni andra också. Jag har en speciellt bra vän, ocg ni vet vem det är. Men min kärlek till dug är för stor att beskvia. Och för att säga som Markus sa (som jag btw saknar så det gör ont), vi är bara människor! Alla vill gå vidare och komma någon vart i livet och får att göra det måste man välja sina vägar. Man måste våga ta risker och chansa när man stöter på ett vägskäl, även om stigen ser smal ut.


Our work is never over!

Jag kan slopa mina taknar på träning idag, jag har så sjukt ont i hela kroppen efter gårdagens träning. herregud, jag har nog aldrig haft såhär mycket träningsverk förut. Varenda, precis varenda, muskel i min kropp gör så ont att jag vill dö. Istället ska jag kompensera det med träning i morgonbitti, mucho bättre. Ska dessutom hoppas på att det är min favoritinstruktör som har passet!



Sitter i skolan och har precis slutat. Jag är inte van med det här att gå i skolan mäker jag, höll på somna redan vid ett när första lektionen började. Ochför er som undrade kom jag (vilket jag nästan redan förstått innan jag ens åkte imorse...) till skolan kl 8:30 fastän att jag inte skulle börja förns kl 1. Så förmiddagen tillbringades med skolfolket på Espresso House i skrapan. Vi hade tre mycket trevliga timmar innan vi gick tillbaka till skolan och åt lunch. Nu ska jag ta mina bokstavligen talat döda ben och bege mig hemmåt. Vi hörs där. Puss.


Every morning I would see her getting off the bus

Jag funderar helt seriöst på att vägra. Gå och lägga mig igen, dra täcket över huvudet och somna om. Det finns inget som talar för att gå upp och jag har under lovet blivit den största "vänta, jag ska bara sova lite"-människan jag känner. Dessutom är det -11 grader ute och bara tanken gör mig nästan rädd för mina skolkamraters skull eftersom jag inte kommer vara på mitt bästa humör när jag kommer till skolan.



Försökte just få tag på Eriksdalsbadets kassa för att boka pass men det va upptaget i 5 minuter så jag la på. Alla vill träna, hej tjockisland! Nu är det frkulle som gäller...


Only when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace!

Jag har så ont i magen just nu. Och inte bara det, jag har en känsla i kroppen jag inte riktigt kan beskriva. Det är en blandning av nedstämdhet och hat, tillsammans med äckel och frustration. Jag måste få ut det men hur vet jag inte. Jag orkar verkligen inte ta allt igen men jag tror att de flesta vet att vi varit med om en del på sista tiden. Och jag vet att ingen av oss skulle klarat det här utan varandra. Vi har blivit varandras stöttepelare och alltid funnits där när den andra mått dåligt. Det har inte funnits någon annan än varandra att prata med eftersom ingen vetat, vilket har lett till många timmars umgänge. Det har också lett till att jag funnit en vän för livet, en människa jag aldrig någonsin kommer släppa! Det kan hända att jag ligger sömnlös nån natt och tänker på hur jävla mycket jag älskar henne och hur jävla lycklig jag är som får kalla henne min bästavän. Ingen kommer någonsin förstå det vi har och ingen kommer någonsin förstå att jag inte klarat det här om det inte var för henne...<3

Det finns också en del andra saker människor i min närhet inte tycks förstå. Och det är allting. Det som jag just beskrivit verkar inte fastna i era huvuden! Jag om någon är besviken på en del av mina "vänner". Jag får hela tiden, senast idag, höra att den gamla sofia va bättre. Ingen tycks kunna beskriva den gamla sofia men ni är på det klara med att den iaf va bättre. Det verkar som att ni bara vill få ut er lycka ur mig, att jag ska vara er till lags! Ni verkar inte vilja att jag ska vara lycklig och mig själv till lags. Ni ser bara det ni inte gillar med mig och ni inser inte att det faktiskt är hennes förtjänst att jag ens är en sofia.

Jag ber er nu,
en sista gång; snälla låt mig vara! Ni behöver inte påpeka mina fel dagarna i enda, jag är redan medveten om vad ni tycker är fel på mig. Jag försöker hela tiden göra så mycket som möjligt för mina vänner, men någonstans måste jag även hinna med med mig själv. Jag kommer inte orka om de jag trodde älskade mig i fortsättningen bara ska klaga och trycka ner. Ni måste väl själva förstå att det inte är så lätt att leva med sig själv och veta att man inte är något att ha? Så snälla, sluta bara. Det här gör ont i mig. Jag vill inte mer.

Och nej jag försöker inte vara som Alexandra, jag älskar henne! vilket inte  är inte samma sak.


Would you loose yourself?



Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted - One moment.
Would you capture it or just let it slip?


En skola som ingen annan

Godmorgon alla ni som sitter i skolan gör vad man nu gör i en skola. Det här med att vi bara skulle ha morgonsamling idag vet jag inte hur mycket det stämmer men eftersom jag fortfarande knappt kan andas utan att hosta ihjäl mig såg jag en extra lovdag som något behövligt. Men den här dagen kommer inte vara bortkastad för det. Den ska gå till sånt jag  behöver göra och borde gjort innan skolan började över huvud taget. Jag ska alltså;

♦ räkna massa matte

♦ leta efter/fixa iordning fungerande pennor och rena block

♦ fundera ut hur jag ska komma till skolan utan busskort imorgon

♦ ta en funderare på hur mycket jag ska satsa på skolan den här terminen och hur mycket jag verkligen vill lära mig

♦ titta lite på Prision Break (...hoppsan)

♦ skaffa mig lite motivation




It takes a fool to remain sane

Imorgon börjar skolan igen. Trots att min dag inte alls kommer vara lång så måste jag i alla fall gå upp kl 6:30. Risken att jag somnar alldeles för sent ikväll är ganska stor med tanke på när vi gick upp imorse/eftermiddags. Det kommer alltså inte alls vara kul att gå upp imorgonbitti och jag antar att den som pratar med före kl 11 imorgon inte kommer vilja prata med mig någonsin igen. Så planen är att somna tidigt (om det nu går).

Ska alldeles snart hoppa i duschen och sen blir det shear genius på kanal 5, en amerikansk realityserie om hårstylister. Såg reklam om det imorse och då hade vissa modeller sjukt snygga håruppsättningar. Så det ska jag kolla på, samtidigt som jag ska fixa naglarna och lägga fram kläder till imorgon.


Tänkte även passa på att bjuda på min favoritlåt för tillfället!




Tisdag eller söndag?

Brrr va kallt det är ute! Kom nyss hem och utan att ha kollat gissar jag på minst 8 minusgrader. Jag måste sett ut som en vandrande iglo eller nått när jag gick från bussen. Jag hade min stora vinterjacka täckt över hela kroppen och luva på. Allt för att inte få snö i ansiktet! Jag tror dock inte jag lyckades, men det va i alla fall värt ett försök. Så nu sitter jag och försöker få tillbaka värmen medan jag väntar på middagen.

Vaknade vid halv 2 hemma hos A där vi hade en riktig slapparstund. Åt frukost och kollade på DH. Jag har typ aldrig sett ett enda avsnitt förns idag och jag måste erkänna att det va sjukt bra. Jag fattade dock inte så mycket men bra va det och nu känns det som att jag vill se alla avsnitt som finns! Så ska ta och försöka fixa det nu. Haha.




Lär känna mig

10 saker om mig du kanske inte visste

*
Jag är en väldigt social människa - Jag tycker inte alls om att vara själv, utan måste nästan hela tiden ha någon att prata med.

* Jag har alltid massa energi - Jag har alltid "spring i benen" och har svårt att sitta still. Det brukar leda till att jag ofta hör "du är ju överallt!".



* Jag måste ha världens bästa familj - Jag har en familj som alltid ställer upp, vad det än gäller. Mina syskon är guld värda och jag kan inte ens förklara hur mycket mina syskonbarn betyder för mig. Min mamma är den jag älskar mest i hela världen och min pappa finns alltid där.

* Jag har förändrats - Sen i somras när allt hände har jag blivit en annan människa. Sedan jag träffade A har jag blivit en annan människa som många tycker förändrats till den sämre. Jag tycker istället att jag blivit en bättre människa eftersom jag numera är nöjd med mig själv.

* Jag är gluten- och laktosintollerant - Kanske inte sådär jätteintressant information men så är det i alla fall. Ett samhällshandikap många inte tar hänsyn till. Det betyder att jag inte tål något med vete, havre, råg, korn, malt eller komjölk i. Jag kan alltså inte äta vanligt bröd, pasta, kakor, bullar, cous-cous, bulgur, mjölk, yoghurt, fil, grädde, creamfraish, gräddfil eller choklad. Jag tål heller inte öl, vilket inte alltid är så lätt att kontrollera att man får i sig. Äter jag något med laktos i får jag väldigt ont i magen, äter jag något med gluten i blir jag sjuk. Äter jag gluten under en längre tid blir jag tillslut undernärd.



* Jag har haft anorexi - När jag va liten va jag överviktig och när jag va 12 och bestämde mig för att gå ner i vikt gick det alldeles för långt. Fick till en början ätstörningar som utväcklades till anorexi. Va sjuk i drygt 2 år och har sakta men säkert tillfrisknat. Om det är något jag tycker ska utrotas från jordens yta är det komplex. Efter att fått anorexi vid 13 års ålder vet jag vad jag pratar om...

* Jag har världens bästa jobb - Taco Bar i Kungshallen. Har världens bästa kollegor som alltid ställer upp såfort det är något. Ett exempel på det är hur dom löste allt när jag va sjuk i lördags och skulle jobbat och igår när jag fick gå hem från jobbet pga att jag fortfarande inte blivit frisk. Dom är världens bästa kollegor helt enkelt!



* Jag har en tendens till att alltid känna mig blek - Solariöarna gör sitt men jag känner mig alltid blek, vilket leder till att jag alltid vill sola mer, vilket i sin tur leder till att jag bler pank.

* Blondinbella och min syster är mina förebilder

* Jag vet precis vad jag vill göra med min kropp -
Jag har navelpiercing nu. Vill pierca tungan och skaffa tatueringar. Tre oifyllda stjärnor på höften/troskanten och mitt personnummer, förnamn eller efternamn något som kännetecknar mig eller min familj.




Godmorgon världen, säg vad som står på?

Godmorgon! Vaknade med lite huvudvärk och va lite tröttare än normalt, annars mår jag nog bättre. Det beror säkert på att jag tog det såpass lungt igår, låg i sängen hela kvällen. Jag kände mig ju ensam som jag sa eftersom mina vänner va ute och jag låg hemma. Men jag har underbara vänner som i alla fall går att få tag på så det va inga problem. Visst måste ni hålla med om att man blir glad när man inser att man faktiskt är någons bästa vän? När den här personen ringer just till mig för att prata om något känslligt trots att han/hon är med andra. Jag pratade med min bästa flera gånger under kvällen igår när hon kände att det blev jobbigt av en anledning, trots att hon va ute och hade roligt. Hon anförtrodde sig till mig. Sånt gör en lycklig!

Btw så ska jag förhöra henne lite idag... haha

Nu, en lugn morgon som ska spenderas med ytterligare några PB-avsnitt. Om någon timme ska jag börja göra mig iordning och fixa lite. Sen åker jag till solna och sedan därifrån vidare till bromma med my partner in crime. Ikväll blire gh-kväll.




Ensamhet och lite glass

Som sagt, fortfarande sjuk.  Det är verkligen inte speciellt roligt och framförallt inte eftersom jag blev hemskickad från jobbet 6 timmar för tidigt pga det.  När jag kom hem la jag mig och sov i 3 timmat på en gång. Hade ingen som helst matlust när jag vaknade och mådde bara illa. Nu är det lite bättre och jag har lyckats få i mig både mat och lite glass. Dock känner jag mig jätte ensam. A, Felicia och Emelie är ute dom och här sitter jag. Mamma jobbar natt så jag är helt själv hemma. Inget jag föredrar om jag ska vara ärlig. Dessutom känns det som att alla är ute idag, just när jag är sjuk.




Imorgon blir det gh-kväll hemma hos A med tjejerna! För imorgon är jag frisk!


-

Fortfarande sjuk. Mina kompisar ska ut idag. Ingen frågar hur ja mår. Jag känner mig ensamast i världen.


Make me better

Forfarande sjuk. Mår egentligen inte alls bra men ska i vilket fall som helst ta mig in till jobbet och göra ett försök. Hoppas på en riktigt lugn dag, vilket det säkert inte kommer bli. Sen efter jobbet får vi se vad som händer och i vilket tillstånd jag är. Mår jag bättre blir det till att träffa A eftersom vi inte setts på jättelänge känns det som. Så får vi se vad vi hittar på i så fall. Blir jag sämre än såhär åker jag väl hem och sover så fort jag kan. Jag är trött på att vara sjuk, gör mig frisk nu. Snälla...




Wasn't life suppose to be more then this?



It takes a fool to remain sane

mobilletande

Det börjar bli dags för mig att köpa ny mobil. Min riktiga mobil har jag inte använt sen i somras eftersom den är vattenskadad, så just nu har jag mammas gamla. Den funkar och så men ibland lägger den av och den har även dåligt batteri. Mitt abonemang går ut i april och då blir det till att förnya det och om man köper ett abonemang brukar ju telefonerna bli billigare. Så nu blir det till att kolla runt och jag har redan nu en favorit. 



 
Sony Ericsson W910i. Jag tänker satsa på den röda just eftersom det är den röda färgen som gör mobilen. Sony Ericsson har i och för sig ganska dålig kvalitet men och andra sidan har dom många bra funktioner. Än så länge är detta min favorit.


En väldigt lugn helg

Jag är trött på att vara sjuk! och ändå har jag bara varit det i 2 dagar. Va ju hemma igårkväll och somnade strax efter 11 på kvällen. Vaknade nu runt 11, av att A ringde. Har alltså sovit 12 timmar och mår inte ett dugg bättre. När jag reste mig upp ur sängen förstod jag ganska snabbt att jag inte skulle kunna jobba idag, så har precis ringt dit och sjukanmält mig. Det betyder att det inte blir någon utgång för min del ikväll heller. Trist som fan, men det finns inte så mycket att göra åt saken. Jag saknar min B4! Om ni läser, förlåt för att jag är tråkig men vi partar snart igen va?!



Håller just nu på att ladda ner Fucking Åmål som jag ska titta på när jag ändå bara ligger still i sängen. Vilket jag säkert kommer göra resten av dagen...och kvällen.


Ändrade planer

Ändrade planer. Efter lunchen med mamma i stan va jag tvungen att åka hem. Imorse när jag hade så svårt att komma upp va det nog inte bara på grund av trötthet, jag va tydligen sjuk. Hostar som jag vet inte vad och har feber. Så det blir inget party för mig ikväll, utan en ta det lungt-kväll istället. Det känns som att jag kan behöva det och vila upp mig lite. Däremot blir det nog att gå över till Sjölander om någon timme för lite filmmys och b&j!



Imorgon blir det först jobb och sen party, för imorgon är jag frisk! Bra va?


Fredag

Jag blir så sjukt lat av att ha lov! Klockan ringde 10 imorse och då hade jag en nära döden-upplevelse måste jag erkänna. Jag hade kunnat göra vad som helst för 1 timme till och ännu mer för 2...men det va bara att gå upp. Kom dock inte längre än till soffan men jag hade i alla fall tagit mig upp ur sängen. Som tur är har jag världens bästa mamma som ganska snabbt såg att jag inte va pigg någonstans, som kom med frukost när jag hade somnat om i soffan. Tack mami! ♥   

Måste alldeles snart hoppa in i duschen
för om nån timme ska jag och mamma åka in till stan och käka lunch. Vi hade redan igår problem med var vi skulle äta (idag) så jag antar att det blir något mysigt café på söder eller nått. Det ska bli jättemysigt att gå med mamma på stan för det va ett tag sen vi umgicks. Jag älskar min mamma mest i hela världen!

Jag och mamma för 17 år sen (?)

Vid 3-tiden ska hon träffa mormor för bio och då träffar jag A för att fixa lite. Sen åker vi väl hem till henne antar jag och ikväll blir det ...vad tror ni?




1 januari

Gott nytt år på er alla! Hoppas ni hade en jättebra nyårafton för det hade vi! Kvällen började i vasastan hos Annika där vi, 11 tjejer, åt middag. Det va supertrevligt att fira nyår med tjejerna från skolan och självklart va jag tvungen att bjuda med mig min älskling. När vi kom dit hade Annika, Sofia, Bella och Vanessa stått och fixat maten. Dom va jätteduktiga eftersom dom hade så mycket allergier att ta hänsyn till. Maten va jättegod och sällskapet bäst!

 

   

   

 

   

Efter den jättebraiga middagen drog vi till en fest i Älvsjö där vi firade tolvslaget tillsammans med 30 andra. Där va det drag kan man ju säga och när klockan slogg 00:00 va alla 40 pers samlade ute på baksidan för att kolla på raketer och pussas.

 
Vi hade posetime!

   

   

 


Och slutligen, nyårskyssen. Den fick bli med den jag älskar mest. Vi invigde 2009 på bästa sättet och detta kommer bli ett "vårt år". Vi ska göra så mycket roliga saker och vara tillsammans hela tiden. Som jag tidigare sagt är du min solstråle, ljuset i mitt liv. Jag älskar dig så otroligt mycket! Tack för att du finns och inte gav upp när allt va som värst. Jag kommer alltid finnas hos dig. Aldrig utan dig.

Tack till alla er som gjorde mitt nyår till det bästa! <3


RSS 2.0