Jag ville skriva en liten visa där ögonblick blir till evighet


Torsdag

Godmorgoon! Vårruset igår gick sjukt bra, sprang på 25 minuter trots att mina ben redan var rätt slut efter morgonens träning. Kom i mål först av alla i vår lilla grupp och kände mig faktiskt rätt bra då. Hehe. Idag har jag varit en sväng på gymmet redan och ska snart åka in till stan och träffa min kiropraktor. Knäcka ryggen lite. Eller snarare mörbulta ryggen lite. Efter det ska jag hem och råplugga. Tills jag stupar. Tjing så länge!


En iPaaaaaaad

Hahah han är söt min pappa.

Angående förra inlägget, fick ett sms av honom för ett tag sedan där det stod 'pappas födelsedagspresent finns nu för avhämtning'. och så fick man en iPad! Tack bästa papi ♥

Onsdag

Gooooood morgon! Onsdag idag och en dag närmare helg (en dag närmare tenta). Vaknade skittidigt imorse, trots att jag somnade sent igår, så jag har redan varit på gymmet, ätit frulle och duschat. Om 1,5 timme ska jag träffa Camilla och åka hem till Laura och hetsplugga med tjejerna. Sen ikväll är det vårruset som gäller. Min plan är att slå förra årets tid då jag sprang på 25 minuter men vi får väl se hur det blir med den saken.


Ps. Pappa, jag vill ha en iPad. Jag kan få en i present när du fyller år på lördag?


Twitterbilder











Himla fina!


Det närmar sig

För första gången någonsin tror jag så längtar jag inte till helgen eftersom vi har tenta på lördag. Monstertenta. Megamonstertenta. Om jag får E på den så kommer jag gråta av lycka, så svårt är det. Hur det än går så är det sommarlov efter det och det längtar jag till. Lika mycket som jag inte längtar till tentan. Typ.

Anyway så har jag nyss kommit hem från gymmet. Ska slänga i mig lite frulle, platta håret och lite sånt tjaffs innan det är dax för sista föreläsningen det här läsåret. Herregud. Snart 1 av 3,5 år avklarat.


pic.twitter.com/sadtGNgo


iPaaad

Jag hade bestämt mig för att aldrig skaffa en iPad, känns sjukt onödigt när man har både dator och iPhone. Men. Råkade använda Lexies nya padda i helgen och blev helt kär. Helt kär. Så nu googlar och jämför jag iPads hela tiden. och det värsta är att de inte alls är så dyra som jag trodde. Just saying!



The day

Idag gäller det. Genrep med mina pluttisar och jag är så nervös att jag knappt kunnat sova. Hejja på oss idag! ♥

Hurtig fredag

Snacka om hurtig morgon! Kl 7:30 imorse hade jag legat vaken i nästan en timme pga en jävla geting som hade byggt bo i mitt rum. Eftersom den jäveln hade hållt mig vaken så länge så gick det inte alls att somna om, så jag gick upp, slog ihjäl den och satte mig och kollade på reprisen av BB istället. Vid 9-tiden var jag på gymmet där jag körde på i nästan 1,5 timme. 50 minuters kondition och sen rehab-styrketräning för ryggen. Åkte hem och hann bara i princip duscha innan mamma frågade om jag ville följa med till Ågesta och gå 6 km-rundan i solen. Det tackar man väl inte nej till så sagt och gjort, en timme senare var mina ben helt döda. Åkte till farsta och köpte nya löparskor och lunch. Nu har vi precis ätit och snart ska jag däcka på ballkongen. Det är jag värd!



Bra dag!!

Idag var det först föreläsning i skolan, den nästsista innan tenta och sommarlov! När vi hade slutat åkte jag och min bästa camilla in till stan och åt lunch och pluggade (duktiga cheyer) innan vi tog en promenad i solen in till stan och shoppade lite. Blev med ett par heels. Älskade sommarväder. Sedan tog jag en tripp till teatern och packade bilen och hämtade mina manus till helgen. Det kommer bli en storartad helg. Åkte hem, åt sommarmiddag med mami och nu har jag tagit en sista kvällspromenad i solen.

Sommar!

Hallå i värmen! Vilket jävla väder. Min termometer visar just nu 27 grader i solen och jag har gått i shots hela dagen. Loove it! Synd bara att man ser hur bleka alla är helt plötsligt, haha. Idag har jag varit ledig och började min morgon med sovmorgon för en gångs skull. Vaknade vid 9 och åkte till gymmet. Där var det svettigt, hallelujah. Hade glömt hur varmt det kunde bli i ett gym på sommaren. Sedan åkte jag hem och laddade inför mitt första besök hos kiropraktorn. Det var en sjuk upplevelse. Jag har aldrig hört nått knaka så mycket som min kropp gjorde och han kiropraktorn hade aldrig hört någons kropp i min ålder knaka så mycket heller. Perfect match alltså. Det visade sig även att jag ligger precis i gränsen på att bara vara ovanligt stel till att ha reumatiska besvär i ryggen. Det var ju kul.

När jag var klar där åkte jag och min mörbultade rygg till centralen och mötte Redir för en promenad i solen. Gick längs norr mälarstrand och pratade och skrattade. Efter en stund kom André på sin racercykel också. Bra dag!



fegisankor


Tisdag

Idag har jag tittat på prinsessdopet och varit alldeles blödig. Fina fina lilla prinsessa ♥ och fina fina Victoria och Daniel. Har också tränat och varit i kista med bästis och fixat världens bästa present till Carro som fyller år i helgen. Åkte sedan hem i rusningstrafik, vilket var det värsta jag gjort på länge. Tack studentlivet för att jag slipper sånt annars. När jag kom hem var middagen klar, som jag och mami åt på ballkongen i kvällsolen. Mys. Nu, tv-time!

Braaa

Idag hade vi seminarium i två timmar med världens skönaste tant. Hände (som vanligt) inte mycket på det seminariet dock, förutom at betygen från förra kursen kom upp mitt i allt. Fick lite oväntat ett C och är hur glad som helst över det, för nu är ytterligare en kurs avslutad och godkänd. 12 dagar kvar till sommarlooov!

Efter skolan åkte jag och camilla in till stan en stund och sedan åkte jag hem och åt lunch, solade en stund och tog en långpromenad med Håkan i lurarna ♥ 

Kom på nu att min doktor sagt att mitt ansikte inte tål så mycket sol nu när jag äter antibiotika. Det syns. Big time.


pic.twitter.com/txwobT0S


När idag blir igår, minnen sätter djupa spår

När jag är helt ledig och faktiskt njuter av det får det mig att tänka på hur lite man vet om framtiden och hur tacksam man ska vara över att man mår bra. För när man inte gör det så finns det inget i hela världen som kan ändra på det. Inte ens solen, värmen, de bara benen, vännerna eller familjen. Klockan är halv 12, jag har varit vaken i 4 timmar och förutom en springtur imorse (som var inplanerad) så har jag inte gjort någonting alls. För ett halvår sedan skulle det vara omöjligt. Då hade jag troligtvis redan varit vaken 7 timmar, minst, och gjort en miljard saker. Bara för att hålla tankarna borta. Inatt har jag sovit 8 timmar i sträck, helt av mig själv. För ett halvår sedan kunde jag inte sova utan medicin. Inte ens en timme. Jag kunde inte ens klara av vardagen utan medicin.

Det är sjukt hur saker förändras och hur stor del man själv är av den förändringen. och hur mycket man inser att man måste ta vara på allt det där som gör en glad.





pic.twitter.com/2ZrtBs2I

Söndaag

Trodde att det skulle vara jättelugnt på jobbet igår eftersom att det var riktigt sommarväder ute och folk hellre är utomhus då än inne i en galleria. Men tji fick jag, kaosdag! Vi klarade vår dagsbudget på 3 timmar istället för på 7 timmar, just sayin'!! Efter jobbet åkte jag hem till min sjukling och grillade, snackade skit och kollade på film. Var hemma igen vid typ 22-tiden och kollade på sista avsnittet av Grey's ever (tear) och somnade innan midnatt.

Vaknade för ungefär en timme sedan och har precis kommit hem från spåret. 6 km löpning i morgonsolen, barbent och med linne. Kärlek ♥

Ska åka och fixa naglarna om några timmar och ikväll blir det biomys med camilla.


Lööördag

Lördag idag och det har varit och kommer nog att bli världens lugnaste helg. Vi är lediga från teatern och alla genrep och föreställningar, så det enda som händer den här helgen är att jag ska jobba några timmar idag på dagen. Rätt skönt eftersom att förra helgen var allt annat än lugn och med tanke på att nästa helg kommer bli allt annat än lung den med. Då har mina små pluttar genrep och föreställning och carro har 20 årsfest. Det kommer bli najjssss. Nu, däckmode i soffan innan jobbet.



Haha bäst

 


Liten tjej -93

Godmorgon fredag! Igår var en bra och rolig dag med 6 timmars teater. Älskar min lilla grupp. När jag kom hem åt jag middag med mamma och sedan satt vi och kollade på gamla foton i flera timmar. och sverige åkte ur VM.

Idag är det fredag och jag ska åka till gymmet om en timme. I eftermiddag blir det mysdate med Lexie med shopping och presentletande. That's my plans for today.



Inspo






You work at a smile and you go for a ride

Idag är en dålig dag. Jag har ont i min rygg och nacke och därför världens huvudvärk. Jag kunde inte sova längre än till halv 7 och är därför megatrött. Har varit på gymmet och tränat, och pluggat en timme. Om 2 timmar är det dax för veckans tredje lektion i skolan och jag vet att jag måste dit trots att jag varken har energi eller lust. Bra dag..

Tänker trösta mig med att imorgon troligtvis kommer bli den roligaste dagen på länge med nytt teaterprojekt och teaterlektion i 6 timmar.



Tisdag

Tjenixen! Idag har varit en såndär vanlid svensondag typ, även fast mitt studentliv är allt annat än svenson. Började i alla fall morgonen med ett saftigt pass på gymmet, 40 minuters intensiv crosstraining och sedan 20 minuter armstyrka. Hann också få panik över en silverfick som äcklade runt på golvet och skrek som en liten flicka så att hon som jobbade i receptionen fick sopa upp den. Åkte sedan hem och åt frukost innan jag gjorde min video till vår amerikanska teaterkille som kommer till oss på torsdag. Det var sjukt konstigt att se sig själv på film, så några videobloggar kommer det aldrig någonsin bli i den här bloggen.

Åkte till skolan på föreläsning och när jag kom hem var jag så trött att jag somnade. Vaknade en timme senare och nu har jag precis ätit middag. Idag är det en bra tv-kväll (inge bra för pluggandet), säsongsstart för outsiders och BB.


Follow me


Bla

Igår somnade jag framför BB Live, vilket inte händer ofta. Sen vaknade jag när alarmet ringde imorse kl 7 utan att ha rört mig alls och utan att ha vaknat en enda gång, vilket aldrig händer. Trött tjej?

Imorse åkte jag direkt till gymmet när jag hade vaknat. Körde ett 50 minuters konditionspass innan jag duschade och åkte till skolan. Där hade vi filosofi/vetenskapsseminarium och eftersom att både jag och camilla var lika trötta (vilket betyder seriös in my ass) så blev det inte mycket till seminarium. Nu har jag kommit hem och ätit lunch. Min plan var att sitta ute på ballkongen i solen och plugga hela eftermiddagen men eftersom att solen är död idag så blir det väl till att plugga inne. Tänkte råplugga i 2 timmar och sedan belöna mig med en film och reprisen av BB, som jag somnade ifrån. Toodels.


pic.twitter.com/BDi3AYrR
Camillas trötthet på papper


Söndagsmode

Loca people! Nyss hemkommen från Linköping där jag har spenderat gårdagen, natten och halva dagen idag. Vi har haft det sjukt kul men som jag hade fattat redan innan så blev det lite kaos, i alla fall i mitt huvud. Jag är inte alltid så himla smart, to be honest.

I alla fall, så började dagen igår med en 1,5 timmes tågresa dit och sedan ett besök på lägergården vi ska vara på i sommar, lite middag, lite bastu och lite drinkar på en uteservering. Där trodde jag att min kväll skulle sluta. Det gjorde den inte. Kl 03.30 kom jag och Måns tillbaka till hotellet efter att ha varit med resten av gänget på en hemmafest, gått vilse och gått runt halva Linköping och röjt på krogen. Idag när klockan ringde var det inte lika roligt. Åt frukostbuffé och gick sedan ut och satte oss i solen där vi satt tills vi åkte hem kl 15. Vilket jag gjorde i bakluckan på scuf-bilen. I 20 mil.

Nu har jag äntligen fått äta och duscha. Ska kolla på en film innan BB börjar och imorgon är det back to school som gäller.



Kaos

Nu ska jag snart åka till teatern och ha lektion med mina pluttar. Sedan ska jag ta tåget till Linköping och den här dagen/kvällen kan sluta hur som helst. Det enda som är stabilt är teatern, om ens det eftersom att det är barn ajg ahr att göra med. Kommer hem imorgon, om jag överlever.

You didn't have to cut me off

Idag har varit en konstig dag. Vaknade 1,5 timme innan klockan ringde och bestämde mig ganska snabbt för att gå ut och ta en runda i skogen. Det var sjukt tungt idag men jag tog mig runt 5 km på drygt 25 minuter, vilket alltid är något. Åt frukost med mamma i lugn och ro innan jag åkte till skolan där vi hade en två timmars föreläsning. När jag kom hem var jag säker på att jag höll på att bli sjuk - hade ont i precis alla muskler i hela kroppen, kände mig febrig och var så trött att jag inte kunde öppna munnen utan att börja gråta. Tror dock inte att jag är sjuk, bara jättetrött och utmattad. Så efter en liten promenad i det fina vädret med mami bestämde jag mig för att vara hemma från teatern idag.

Imorgon är det fredag, jag är ledig och ska titta på en lägenhet på förmiddagen. Känns som att det kommer bli en bättre dag.



trots att jag var trött och hängig så var jag i alla fall fin idag


Rosa kronan

Igårkväll när jag och mami satt i soffan och kollade på tv så kom jag på att jag tyckte att hon skulle köpa en bil till mig när jag flyttar hemifrån. Vilket förhoppningsvis är ganska snart. Det tyckte inte hon. Men hon tyckte att jag kunde få en ny cykel. En rosa Kronan-cykel, min dröm ♥


Tisdag vare ja

Godmorgon finisar! ♥

När jag vaknade imorse var jag bombsäker på att det var fredag, vet inte alls varför. Kanske för att jag jobbat varje dag sedan förra måndagen, plus skolan. Kom på rätt snabbt att det bara var tisdag. Slängde på mig träningskläderna och åkte till gymmet. Nu är jag hemma och har duschat och ätit frulle. Hinner plugga i en timme innan det är dags att åka till skolan för föreläsning. Den här nya kursen verkar rätt intressant men jag är så skoltrött just nu att jag spyr på allt som har med böcker, kompendium, pennor och papper att göra. Meeen det är bara 25 dagar kvar till sommarlov!

Bra dag!

Gaaaah va bra vi var igår! Det gick så mycket bättre än vad jag (och alla andra) trodde och jag kan inte annat än säga att jag älskar älskar älskar er! Är fortfarande i extas, bäst ♥ Bilder kommer när jag får tag på några.

Idag började jag morgonen med att sova ut, vilket behövdes efter en hel veckas jobb (+ skola på det) och sedan 20 timmars teater i helgen. Sov i 10 timmar, vilket var länge sen jag gjorde sist. Åkte till skolan och hade seminarium och sen direkt till gymmet. Nu är jag hemma och har ätit lunch och ska sätta mig på ballkongen och sola/plugga innan jag ska in till stan och shoppa och äta middag med bästis. Bra dag!

En minnesvärd dag

Jag älskar att läsa mina gamla inlägg här i bloggen, kan sitta i flera timmar. Ibland skrattar jag så att jag dör, ibland gråter jag för jag vet precis hur det kändes då, ibland undrar jag hur fan jag tänkte, ibland blir jag helt jättestolt och alltid så tänker jag på hur väl jag känner den människan som skrivit allt det där men hur lite den människan känner mig. Framförallt så får bloggen mig att minnas, vilket är det nästbästa jag vet. Därför ska jag skriva lite idag eftersom att idag är den dag att minnas. Ikväll kl 18:00 har vi teaterföreställning, det bästa jag vet.

Förra året:




Hehee

Nä men om jag skulle ta och ta tag i den här bloggen...


Tisdag

Kom hem från London i söndagsnatt och har haft det huuur bra som helst. En riktig myshelg med världens mamma. Har shoppat som en galning och varit på Phantom of the Opera, vilket var det bästa jag varit med om!! Igår började jag dagen med en springtur innan jag jobbade hela dagen. På kvällen var det valborgsmys hos Kevin. Nu är det snart gym-time och sedan jobb igen. Pussiluss

RSS 2.0