Natti people!

Ska alldeles strax gå och lägga mig faktiskt. Jag är jättetrött och imorgon kommer det vara en lång dag. Har satt klockan på 07:00 så jag hinner vakna, käka lite och ta en dusch innan jag ska möta Lexie kl 09:15. Vi ska sola på Odenplan, något bra ställe Sockris visste om. När vi gjort det åker vi in till stan och går på Buttricks innan ruschen kommer. Det ska faktiskt bli mysigt att träffa henne solo en stund, det behövs verkligen! När Lexie hittat det hon ska, ska jag möta upp mami för att köpa vinterjacka och äta lunch innan jag börjar jobba. Jobbar 14-20 och med tanke på hur mycket det va att göra idag kommer jag dö imorgon. När jag jobbat klart ska jag bege mig till Bromma på Lexies pappas Halloweenfest! Jag, Alexandra, Bella och 100 pers till! Gash va najs!


 (förlåt, men det va den enda bra jag hade)

Kärlek

.

Hej söta folket! Jag vet att många av er undrar vad som hänt och för tillfället har jag verkligen ingen ork att berätta. Jag har berättat för tre personer som inte redan var inblandade och det är mamma, Markus och Annika. Att jag inte berättat för er andra betyder inte att jag inte har förtroende för er, utan för att jag inte klarar av fler. Nu har Lexie bevisen i sin blogg, läs och förstå.

Jag beundrar er som stått kvar vid min sida fast jag varit en konstig människa de senaste månaderna. Nu vet ni att det inte va mitt eget fel.

Kärlek

I wanna spend my nights and day between your arms, every day breathing your love

Hemma. Min BelloBob och jag kom nyss hem från London. Eller nyss och nyss, vi landade strax efter tre i eftermiddags men åkte direkt till centralen och gjorde en viktig sak. Så hemma var jag inte förns vid åtta-tiden.

Hur har vi haft det i London? GUD VI HAR HAFT DET JÄTTEJÄTTEBRA! Jag kan nästan inte beskriva hur bra det va, i alla fall allt det bra. Det dåliga. Under tiden vi var i London, har det hänt en sak här hemma. Jag tänker verkligen inte berätta vad nu. Om ni läser Lexies blogg kommer ni förstå. Hon kommer förklara allt, det vet jag. Hon kommer beskriva varenda liten detalj i det som förändrat vårt liv. Kanske inte än, men snart.
 
Mer orkar jag inte just nu,
bilder kommer imorgon.

Ciao

Hate you

Euh. Ni äcklar mig. Det visste ni hoppas jag, men numera ÄNNU mer. Ni säger att rykterna går, vafan vet ni om verklighten om ni tror på rykten? Om rykterna var sanna skulle jag vara den lyckliga enligt er. Men nu är det så att de inte är det. Det här inlägget gynnar inte mig någonstans, men jag vill bara att ni ska fatta hur jävla fel ni har.

Vider...

a taste of life


Om 24 timmar befinner jag och Bella oss i London <3

Söndag. Jag ser söndag överallt. Dåligt mår jag också. Eller snarare, som jag fötjänar. Ja, jag mår som jag förtjänar.
Gårdagskvällen va hur lyckad som helst! Vi va ett par tjejer hemma hos Bella och hade allmänt jättetrevligt! Det sägs att det togs massa bilder under kvällen, någon som kommer ihåg? Antar att vi snart lär få se på facebook vem som gjorde vad och vilka som va där. Trots bristande minne vet jag att kvällen va hur lyckad som helst och att jag hade jättetrevligt.
Vaknade imorse och helt plötsligt va klockan en timme mindre. Med tanke på vilket tillstånd jag befann mig i förstod jag verkligen inte varför, men så va det i alla fall.

Kom nyss hem från Bella, i regnet. På tunnelbanan gick jag förbi några som åt ostbågar och jag höll på spy på riktigt. Därför gick jag helt random bara av tunnelbanan och som tur var va det på fridhemsplan. Så därifrån tog jag bussen till Gullmarsplan och klev på min, där någon annan jävel satt och åt pommes frites. Jag höll på spy igen och tyckte väldigt synd om mig själv. Tillslut kom jag faktisk hem, fråga mig inte hur bara. Har precis ätit frukost och ska alldeles snart ställa mig i duschen. När jag gjort det är det dags att packa inför imorgon, innan M & L kommer och vi ska vara barnvakt till min systerdotter.

Love




Jag är gul

Goddag folket

Hoppas gårkvällen var lyckad vad ni än gjorde? Min kväll spenderades i stan och på bio. Såg High School Musical 3 och om jag ska vara ärlig va den så dålig! Jag somnade och Markus suckade dig igenom i princip hela filmen. Men men, trevligt var det i alla fall, som alltid! ..och jag hade glasögon på mig hela kvällen.

Nu ska jag alldeles strax bege mig iväg till jobbet och jobba ett par timmar. Jag känner på mig att det kommer bli en mardröms eftermiddag/kväll med tanke på att det är lördag och var löning igår. Euw, jag kommer inte komma iväg förns typ klockan nio ikväll, ångest. När jag än kommer iväg från jobbet ska jag raka vägen till Sunbyberg, hem till Bella!

Eftersom att ni inte kommer få höra av mig mer idag tänkte jag bjuda på en "vi ligger på Bua-vägen och jag äter morot"-film!


Numera


En helt ny värld

Simningen gick bra! Juste; simningen. Livräddningen gick inte bra. Först simmade vi 200 meter valfritt simsätt, nemas problemas, men eftersom att vi va så många och det blev så trångt tog det nästan 10 minuter. Det såg verkligen roligt ut när alla försökte pressa sig fram, simmandes När man hade tagit sig fram de där åtta längderna var det dags att livrädda. Vi var två och två, jag och Jenny. Först skulle den ena i paret simma bort till andra änden, plocka upp den extremt tunga dockan från 1.5 meters djup och sedan "boxera" den andra i paret tillbaka.

För det första
, dockan va way to tung för mig (typ.. 20 kg). Jag fick ganska mycket panik när jag och dockan skulle uppåt men inte kom uppåt, vilket slutade med att jag kom upp ovanpå dockan, som kom upp bak och fram. Eller nått..
För det andra, kunde jag verkligen inte simma baklänges med Jenny på magen utan att typ sparka henne i ryggen, samtidigt som jag försökte hålla både själv och henne vid liv. And that's all about that...tack och lov!



Fick ett sms från Specsavers när vi höll på byta om efter simningen. Mina glasögon var färdiga och det var bara att komma och hämta ut dem, (för 3200 kronor!!). Så nu sitter jag här vid datan, med glasögonen på. Även om det inte är speciellt roligt att helt plötsligt behöva börja använda glasögon, är det jätteskönt att göra det om man nu behöver. Tog på mig de på en gång och redan då insåg jag vad det är jag missat hela livet. Helt plötsligt ser jag allt! Varenda bpkstav, varje gruskorn, allt allt allt! Och det absolut bästa, nu inser jag hur suddigt jag sett allt innan, hela världen är mycket klarare!



Hemma och vänder

Snart är det dags för simning och livräddning med skolan på Forsgrénsa badet vid Medis. Vi börjar där om drygt 2 timmar, så jag har ett tag på mig att ta det lungt innan jag drar iväg. Kom faktiskt nyss hem från ett morgonspinningpass just på Forsgrénska men eftersom att det är ett tag kvar tills vi ska samlas blev det att åka hem i mellan. You may think I'm stupid, huh? För vem går frivilligt upp 05:20 när, man har sovmorgon, och tränar? Det låter kanske jättejobbigt men så hemskt är det faktiskt inte. Visst är det jättejobbigt att ta sig upp och äta frukost när det mörkt as hell ute, men när man väl kommit iväg och sitter där på cykeln när passet börjar blir man sjukt taggad. Just eftersom att det är på morgonen för vem går upp och tar ett spinningpass 7 på morgonen för att inte satsta och ta i ordentligt? Och för att inte tala om hur bra det känns efteråt!

Just nu sitter jag och försöker komma på vilka kläder och vad annat jag ska ha med mig till pappa ikväll. Egentligen är det mamma-helg men hon jobbar och Markus kommer till sin pappa den här helgen också, så då kan jag lika gärna sova i Kallhäll istället. Samtidigt som jag gör det, packar jag om min träningsväska, dricker te med honung (för en jätteond och hostig hals) och målar om naglarna. Och juste, måste tipsa om en liten grej här..
              

 
ACO's nagelbands kräm är jättebra nu på hösten när händerna blir torra och nagelbanden spruckna.
Denna + försvarets hudsalva!! That's all you need!

They're doing it very well

Det här är så bra!
Fick för en stund sen veta att Kristina, som vi skulle bo hos i London, inte fått tillgång till sin lägenhet än och att Bella och jag därför inte kunde bo hos henne nu på lovet. Jag fick panik. P-A-N-I-K. PANIK! Vi har ju bokat flygbiljetter, planerat och framför allt; ställt in oss på att faktiskt åka nu på måndag. Med våra mammors hjälp har vi nu bokat något from av hotell/bed&brekfast/vandrarhem. Det ägs tydligen av en burmesisk man som pratar norska! Jag menar, hur bra kan det inte bli? Dessutom bor det en svensk familj där samtigt som vi, så om det blir problem kan vi prata svenska med någon.
Jag blev helt plötsligt på jättebra humör! Så nu räknar vi ner, 4 dagar.

Från en sak till en annan, den här jackan...!



Tillsammans med ett par snygga jeans och UGGs.. Love it!

skräck och skratt

Okej så här ligger det till; Jag är sjukt trött!
Jag ville bara tala om det, så att alla lixom vet.
Jag är så trött att jag väljer bort att träna och det är inte likt mig. Jag älskar att träna! Bodypump och spinning är det absolut bästa som finns. Och nu är jag så trött att jag inte orkar. Det är inte så att jag inte vill, utan jag orkar verkligen inte. Jag har känt så i nästan två veckor, och förhoppningsvis betyder det någonting. Kanske borde jag inse att min kropp säger ifrån? I hope so..

Skolan idag, det va länge sedan jag haft så roligt som idag. Hela dagen har varit som ett enda stort skratt. Det roliga började när vi tittade på någon film imorse, kommer dock inte ihåg vad den hette. Filmen var så läskig att alla till slut satt och skrek! Det roliga var att alla verkligen gjorde det, alla skrek som barn..
Sedan var det bara allmänt roligt resten av eftermiddagen. Grupp 2 goes wild..typ.

Nu äre middag som gäller och sen ett bad tror jag!
Ciao

Jag saknar dig

Godmorgon!!
Sitter här i skolan och försöker febrilt renskriva mina kemianteckningar från igår. Att renskriva är väll inga problem men när jag sen ska använda hjärnan och tänka själv blir det jobbigare. Bindningar hit och dit, lågt kolvärde i olje-molekylen, lösligt eller inte lösligt och vad fan är en dipolbindning? Säg den som vet..

Angående mitt optikerbesök igår känns det väldigt bra att faktiskt få glasögon. Nu kanske världen blir helt annorlunda, vem vet? Jag hoppas verkligen att jag börjar kunna koncentrera mig mer och få ett bättre humör nu när jag kommer kunna se ordentligt! Och förhoppningsvis har de kommit innan höstlovet är slut och Apokalyps drar igång. Denna gång ska jag ha MVG i historia! Filosofin bryr jag mig inte så mycket om eftersom jag hatar det ämnet, men historia... !!

Nu ska jag fortsätta med Kemin en stund innan vi ska se film klockan 10. Sista delen, sista uppgiften i det här caset och imorgon kommer betygen. Jag är så nervös inför det, det känns inte alls bra. Inte någonstans.


Someday I'll find you, whoever you are

Idag bestämde Bella att hon inte längre vill vara med och skriva i magen, som vi så fint kallar bloggen för. Ett arbetsnamn så att säga. Varför ville hon inte det? Jo hon tycker varken om designen, att det bara är jag som skriver, eller mina långa "utläggningar". Jag tycker att det är jättetråkigt att hon väljer att göra såhär men det är hennes val.
Visst, det är ingen stor grej (det är ju en blogg det handlar om) men tråkigt är det.

Min dag, woho *alla ljublar*
Hade sovmorgon idag, visserligen inte så lång. Sov till klockan 8, åt frukost och åkte och tränade.
Kom till skolan runt klocan 13 och hade fysik och kemi i ett antal långa, tråkiga, jobbiga timmar. När jag hade slutat, vid 16-tiden, kom Vanessa till skolan. Så jätteskönt att träffa henne och prata lite igen, vi har ju en del saker gemensamt sm det kan vara skönt att prata om, med någon som verkligen förstår.
När vi gick från skolan efter någon timme åkte jag till Optikern i Farsta. Det visade sig att jag har någon form av brytningsfel och borde skaffat glasögon för ett tag sedan. Köpte man bågar för över 995 kronor fick man ett till par på köpet, så det gjorde jag. Valde ett par lite brunaktiga bådar i stål och ett par i svart. Två olika till olika tillfällen.
Så nu är jag nyss hemkommen med förhoppning om att kanske kunna se något inom en snar framtid.


                                           Ena paret

Ha en bra kväll!

/S


Psst...

._.

Hejdå. Det finns liksom ingen poäng.
Och folk trodde att jag inte ens var med.
Jag orkar inte.

/Isabella

0:20 = mojo jojo?

Ibland önskar jag att jag va en sånhär som tog vara på alla tillfällen. Till exempel att det faktiskt är lillördag idag.
Vad lillördag är hör man ju på namnet, lilla lördagen, mini lördag, liiiten lördag. Min onsdag kommer knappast vara nån lördag, inte ens en mikrolördag.

Hade lite sovmorgon idag, gick upp klockan 8. Jag börjar inte förns klockan 13 men ska ta tillfället i akt och gå och träna lite innan skolan. Idag blir det core och spinning kl 11-12.15.  Efter det bär det av raka vägen till skolan för 3 timmars fysik och kemi. (Jag kan verkligen inte sluta tänka på att om jag gått kvar på Sam hade jag varit ledig både idag och nästan imorgon också!) När vi suttit och kämpat med kemiuppgifterna (fysiken ska vi inte ens prata om..) ska jag åka raka vägen till optikern. Vad det sägs där talar jag om sen!

..kanske köper jag lite godis och gör dagen till en mikrolördag, vem vet?






/Sofia


-

Jag hade tänkt skriva lite om massa saker idag, just nu. Men av olika anledningar skiter jag i det idag. Kanske är det bäst så? Uppenbarligen.

Jag är dock jävligt trött på;

* Äckliga prov och redovisningar, oförstående lärare och för lite tid
* Dåliga attityder, egoism och för mycket stolthet
* Att alla hela tiden har så jävla mycket "problem" när det finns de vars vardag är ett jävla helvete
* Att jämt känna mig tjock
* Hösten


Nu ska jag dränka mina sorger med massa te och clementiner!


/Sofia

Same shit, different words.

Jag skriver inte långt. Jag skriver aldrig långt. Med undantag för stora eller viktiga saker. Och anledningen till det är det inte är roligt att läsa. Jag vet inte hälften som står i den här bloggen, för Sofia skriver så jävla mycket. Det är just därför jag inte skriver alls. För mina inlägg med ungefär tre-fyra meningar blir så onödiga brevid Sofias långa utläggningar. Och sedan Lexie gjorde om våran blogg är den fel. Klart som fan att den är fin, jag säger inget annat. Men den är ju inte jag. Inte någonstans. Den ser ut som en jävla modeblogg. När jag går in på min, då känner jag direkt att "shit, det här är min blogg". För det syns ju. Och det  känns. Varje gång jag går in på ienmage.blogg.se tänker jag "vart har jag hamnat?". Så ska det väl inte vara? Jag saknar färgerna. Då var den jag. Hur B den än såg ut.

So now you know.

/Isabella

.

Jag vill bara berätta hur otroligt moget jag tycker det är att bete sig som 7 år när man samtidigt ska visa sig vara så vuxen och få all den respekt en vuxen människa ska ha.

En lördagkväll. Hur kan ma ha den skammen i kroppen att man inte kan låta en människa få skriva sin sin blogg att hon ska till café 60? Den människa jag syftar på är nu otroligt stark och gör precis som hon vill, vilket hon får sota för. Numera är det så sjukt viktigt att man inte ska bry sig om vad alla andra tycker och istället göra det man mår bra av...!
Hur jävla lätt är det om man hela tiden blir nedtryckt av omgivningen?

Vi satt som sagt på café 60 i lördagskväll. En halvtimme va vi där, sedan stod vi inte ut mer. Då hade M fått 3 sms. Sms av äckliga, avundsjuka jävlar som gör allt de kan för att få uppmärksamhet. Det var då jag kom på, eller snarare insåg, hur sjukt vårt samhälle är. Eller hur sjuka de som gör vårt samhälle är.

Det känns lite som att det här blir ett massuppror eller nått. Men vet ni?
VI ÄR SÅ JÄVLA TRÖTTA PÅ ER!!!

Skaffa ett liv eller gå och dö. Låt vår underbara Minna vara, snälla.

Minna, du vet att jag älskar dig.

/Sofia


She's a maniac, brainiac?

Ibland undrar jag om det det vi menar med "livet leker" faktiskt betyder det vi tror att vi menar.
Luddigt? Huh...

Livet leker borde rimligtvis betyda att...livet leker! Livet är underbart och bäst på alla sätt, ingenting är emot oss och vi är fria att göra vad vi vill. Sätter man dock dit orden "med" och " oss", får frasen helt plötsligt en helt annan betydelse;
Livet leker med oss...och det är just precis så det är.
Det är knappast vi som leker med livet, vilket vissa ibland får för sig att göra. Det är vi som är små pjäser på livets spelplan. Visst, vissa av oss leker med livet och försätter det i något som inte längre är kontrolerbart men tänker man efter är det troligtvis så att de leker med livet på grund av vadå? precis
...att livet lekt med dem.

Livet leker! ...med mig
Skolan leker med mig; Annika, Peter, Emilia, Charlotte, Sofia och Johan.
Alla leker de med mig. De försöker få mig att känna mig pressad och streesad. De vill inte att mitt liv ska leka. De vill skapa mig till en levande robot. Ge mig en framtid? Noway!

Mitt livs första IG kom idag!
Nu ska jag svara på ett viktigt mail och sen träda in i logaritmernas värld.



/S


7 days a week, every minute of the day

Idag är det 1 vecka kvar..
6 dagar och 22 timmar

Det ska bli så sjukt härligt! och vet ni vad jag längtar till mest?



Starbucks och Hamleys!

/S

bloggqueen

Lexie har precis gjort om våran blogg så att den är jättejättefin!
Tack sockret! <3

Nu är det sängen som gäller för min del, imorgon går jag upp 05:20.

Godnatt söta!



/S


p.s vad händer om man trycker på Anna?


Under uppbygnad

Tjaaa! Lexie here. försöker fixa till pluttisarnas lilla design här, eftersom Sofia skulle leka kung å paja hela shiiten :D lyckat! måste ju nån fixa, städa upp lixom. dock är jag inte specielt "kung" heller.. sabba kommentar rutan lite, den blev helt vit? el tecken i rutan, om nån vet hur man fixar kan ni ju skriva! Ska även fixa bilder till headern sen också, men det får bli imorn! Pussi!!

 qué?

söndag

Jag är ett söndagsbarn lalala (8)

Jag älskar söndagar! Visst har jag, som alla andra, söndagsångest men på något sätt älskar jag också söndagar.
Visst är det jobbigt att veta att det är måndag imorgon och veta vad det innebär, men samtidigt är det på söndagarna jag får göra precis vad jag vill!

Så, det där va dagens moral.

Nu, precis hemkommen från pappa. Fick skjuss hela vägen hem av Thomas (Markus pappa) eftersom han ändå skulle köra hem Markus till sin mamma. Det va verkligen jätteskönt att få åka bil hem istället för buss, pendeltåg, tunnelbana och buss. Tack Thomas!
Eftersom Markus och jag gick upp vid halv ett och jag mådde sjukt illa blev det inte mycket till frukost, så nu när jag kom hem lagade jag mat det första jag gjorde. Det blev kyckling med pesto och knäckebröd.

Nu sitter jag och väntar på att mamma, som är ute på någon form av powerwalk, ska komma hem så att jag kan umgås lite med henne innan hon går till mormor. Ibland älskar jag att ha mycket att göra i skolan, så att man "slipper" gå till mormor på söndagsmiddag.
(euh va elak jag är! ..men faktiskt, jag har ont i halsen och har huvudvärk så jag är tillåten att stanna hemma).



Btw, jag är för ful för mitt eget bästa idag!



/S


GÄSTBLOGGNING AV KILLEN SOM TAR UPP 99.9% AV FIAS LIV

TJAAAAH!

Jahapp, jag vet inte om jag har nämnts i denna blogg tidigare men jag är iallafall killen i sofias liv!
Vi e inte tsm men nästintill! Jag heter iaf markus och är nu 15. Vi har levt ihop i typ 11 år snart så vi känner varandra fett väl! Men i en blogg ska man väl säga vad som hänt under dan eller, am i right?
Vad har jag gjort? typ inget idag., väntat på fia medans hon jobbade och va på cafe 60. Fan asså jag hade shååå velat följa med men jag kunde tyvärr inte, jag vill träffa er Minna o Lexie!;)
Nu har jag och fia tagit våran cigg tsm och lyssnar på dunkmusik!:D haha jaa e det helg så e det eller hur? men det e nog gonatt snart. Som vanligt sover vi i samma säng och skriker på varandra typ klockan 2 på natten för att någon inte får tillräckligt med plats eller inte får sova i sin fosterställning(sofia). Men ändå vaknar vi med ansiktena mot varandra och säger FRUKOST samtidigt!:D AJA jag kanske skriver nått nån annan dag, vi får väl se!:D

TAKE CARE/ M

Lördag

Hej alla lördagsbarn!

Hoppas gårdagen var bra och att ni gjorde något roligt!
Själv var jag som sagt hemma från skolan. Simmade och Bodypumpade på förmiddagen och va på thairestaurang med mamma, Bella och Katarina på kvällen. Meningen va att vi skulle prata om min och Bellas londonresa om1 (!) vecka men maten va så god så det blev inte så mycket prat. Jag år enorma räkor med något annat och ris.
När vi ätit klart åkte jag hem till pappa där Markus va! Vi åt godis och hade allmänt trevligt. Jag var så trött så det va ganska skönt att inte göra något speciellt faktiskt!

Trots att jag gick och la mig tidigt igår va det jättesvårt att vakna när klockan ringde och jag skulle iväg till Mini.
Jag han knappt äta frukost eller sminka mig, men iväg kom jag och det va i tid också!
Nu ska jag snart åka till jobbet! ..Hur fan ska jag orka jobba ikväll?! Hoppas för guds skull att det är mycket att göra, annars kommer jag verkligen inte hålla mig vaken. Eller så börjar jag gråta.

Efter jobbet ska jag träffa M&L och kanske även min Markus kommer in till stan, så att de får träffas alla tre..
alla som har hört så mycket om varandra, det är fan dax nu!

Taco Taco Nacho deLuxe! :*
/S


??




http://www.1000apor.se/blogs/bb
  !!!!!!

är det så man får sina läsares förtroende?
- jag kanske också ska börja ljuga
förlåt men nu blev jag sjukt upprörd!

/S

ledig fredag

Godmorgon,

Ledig idag. Eller inga lektioner i alla fall och det är jättejätteskönt!
För en gång skull känner jag mig inte ens stressad över någonting. Ska åka till medis om ungefär en timme, simma och Bodypumpa med Linda. Bellis är i skolan och vill att jag ska komma till henne ett tag. Vi får se när hon slutar, kanske tittar förbi en snabbis på vägen hem. Annars, vad händer i kväll?
Jag, mamma, Bella och Bellas mamma ska gå på Narknoi vid st:eriksplan ikväll. De ska tydligen prata om vår London-resa (som btw sker om 10 dagar!!) och Bella och jag ska väll planera lite hur/vad vi ska göra.
Efter det ska jag hem till pappa och Markus, jag saknar Markus!

Annars får vi se vad helgen har att ge!
(nu lät det poetiskt igen..)

Ching Chong! (= glad kines, det har Minna och Lexie lärt mig)

/S

"Fatta vad trötta vi kommer vara på varandra efter 3 år!!" -Jenny

Imorgon är det fredag, jag ville bara berätta det.
Veckorna går då sjukt fort, vi är fan klara med första caset snart! Hur gick det till?
(och ja, allt handlar om skolan! ...)
Jenny va bäst idag! ..appråpå skolan..Vi hade varit och ätit, och haft rast i 5 minuter och för en gång skull umgicks jag med de omtalade *läs coola* sammarna, haha. Helt plötsligt kom Jenny *nv-nv* Hedlöf springande;
 
J: "SHOOOOORTY!!!!"
S: "aa..?"
J: "JAG HAR LETAT EFTER DIG I 5 MINUTER!!"
S: " va? jaha.. "
J: "KOM!"
S: "aha okej" 
 
Jag följer snällt med, Jenny drar in mig i Taifuns klassrum

J: "SITT, vi ska jobba kemi!"

Haha så är det att vara naturare!
Och igår gick brandlarmet, jag skrek och det va inte övning..

Godnatt <3
/Sofia

dagar som denna är jobbiga

Det är när vinden vänder och det blåser upp till orkan man förstår vilka som betyder
När det starkaste av det starka sliter och drar i allt det man byggt upp.
Det är då man märker vilka som planterat sina rötter i ens liv




/S


<3

Klockan är snart halv tio och jag sitter här framför datorn och har bestämt mig för att gå och lägga mig och senast en halvtimme. Så klockan tio blir det hej och godnatt, med ett undantag och det är om discovery visar mythbusters.

Det här med att gå och sova senast tio lovade jag mig själv redan i morse när jag vaknade upp som ett vrak.
Då var klockan ändå åtta, imorgon ska jag upp tjugo över fem, 5:20!
Ibland undrar jag varför jag plågar mig själv med att träna pass klockan sju på morgonen, men brukar trösta mig själv med att "sån är väll jag.."..
Just nu känner jag mig (tro det eller ej) ganska redo för att gå upp så tidigt, just för att jag är så trött så att jag kommer somna på en gång. Jag tror att det är te'ts förtjänst. Eller jag åtminstonne inbildar mig det.

Jag har den senaste veckan blivit någon form av ett hälsofreak.
Jag har ju alltid tränat mycket, men äta rätt?
Antingen har jag svältit mig själv, eller näst intill hetsätit. Men nu..
Har jag blivit ett hälsofreak? Jag har nästan inte ätit några kolhydrater på snart en vecka och draigt ner på träningen så att jag numera ligger på en "normal" nivå. Visst är det bra, men jag blir lite rädd för mig själv.

Anyway, grönt te är bäst!



Godnatt
/S

ett vilset litet emo

Jag har träningsverk i armarna! I triceps..
Hur har det gått till? Jag bodypumpade ju i söndags och sedan dess har jag bara kört spinning och core..! det är inte triceps någonstans..
Skitsamma, ont har jag i alla fall. Jag har ont i armarna och lyssnar på Håkan, jag känner mig emo (fastän att Håkan är bäst i världen). Sen är jag jätte sällskapssjuk också. Är helt själv hemma och markus svarar inte när jag ringer.
Jag är ensam..

Nej usch vilket deppoinlägg!
Nu ska jag dricka te, plugga och vänta på "bonde söker fru"

Ciao, <3

/S

fjock


Gomorgon leute!
Hur står det till?

För första gången sen vi började tvåan ska jag göra precis som alla andra brukar göra på onsdagar.
Onsdagsförmiddagar är handledningstillfälle, dvs inga lektioner. Vi har i vangliga fall så sjukt mycket att göra, att jag måste ha varit i skolan hela dagarna och pluggelipluggplugga.
Men idag...
Vi lämnade in vår fördjupningsuppgift igår och har inte fått någon ny än, ingen läxa i svenska och ingen i egenlska.
Enligt Viktor Gribbe va jag duktig på logaritmer, så ingen matte heller.
Därför är det inte mer än rätt att jag fick sovmorgon idag! Punkt.

Vad händer idag?
Jag börjar som sagt 13 och innan det hade jag tänkt mig ett corepass.
Sedan blir det direkt iväg till kemin och fysiken och sen är det slut för idag.
Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag hittar på...
Antingen M&L, B, eller så tränar jag lite till.


btw..euw euw euw!


/Sofia

jag är logaritmernas logaritm!

Idag, mina vänner, har jag gjort för mycket. (jag låter som en filosofisk bankman som gått in i väggen)

Började morgonen med lite skolk. Nej, inte skolk - bekvämlighet.
Träffade Max och Natti på Gullmars, det var tydligen masskolk från vår klass. Massbekvämlighet!
Ähh, Thomas tar det säker bra! ..han va ju ändå inte där.

Vi hade lite svenska och lite matte på förmiddagen. Litteraturhistoria och logaritmer (euw euw euw!!).
Sedan satt jag, jenny och nico i princip hela eftermiddagen och skrev klart vår fördjupningsuppgift i genteknik. Vi lämnade in den nästan prick 15:00 och kom en kvart sent till idrotten.
Idrott i vår skola är det bästa som finns! ..veckans höjdpunkt!

Nu har jag precis kommit hem och ätit. Var på spinning och core efter skolan...
Jag tror jag ska lägga mig i badet och sedan dricka lite te och kolla om det går nått bra på tv.
Ringa Markus också såklart!


...juste, Gribbe sa att jag var smart idag!!!!

-

         

      

                       +






                           =

            

Pure Zone + jätteräkor till middag = Sofia hade mammas fleecejacka idag!


Lexie, min blåsa är större!

Sofia

okej. okej. okej.
Jag hatar naturkunskap b, eller är det a? jag vet inte.
Jag är så trött på ribosomer, DNA, RNA och allt vad en cell är men vi har inlämmning imorgon och har typ hälften kvar.

Jag saknar inte helgen, jag längtar efter den !

Och Blondinbella har slutat blogga!
Varfan är världen påväg?


Jag ba orkar inte.

http://izab3lla.blogg.se

Håkan

Jag är så ledsen,

Just nu skulle egentligen jag och Bella suttit på bussen till Västerås och haft det så bra och längtat så mycket.
Vi skulle stått i kön i typ 6 timmar och frysa gärnet och ha picknick!!!
Men ....FUCK IT! det är så lånt kvar till februari..

/S

Gullunge

Godmorgon
En söndag och klockan är snart 9...illa!
Jag gissar på att det bara är jag, Minna, Lexie och min Mamma i hela Sverige som är vakna typ. Möjligtvis min mormor också..

Fredagens "tjejmiddag" var hur trevlig som helst, fastän att det inte var en tjejmiddag...
Folket drog vidare vid tolv-tiden men eftersom att jag redan var hemma hade jag ingen ork att åka någon annanstans för att senare behöva åka hem igen. Så vid tolv blev jag själv. Städade lite och sen kom mamma hem. Lyckad kväll tjejer! <3

Igår var jag först på Mini på morgonen, as usual. Godspel blir bara bättre och bättre! Vi kommer göra den såå bra, det vet alla. Jag ska bjuda alla jag känner!
Vid 12:30 mötte jag mamma vid Eriksdalsbadet, där vi simmade i 25-30 minuter, skönt! Sen gick vi och åt lunch i ringen, innan mami åkte hem och jag till jobbet.
Jag jobbade i 4 timmar och kom för en gång skull iväg vid 20-tiden, utan att behöva jobba över. När jag slutat mötte jag upp M och L, för att åka hem till mig. Största delen av kvällen satt vi och väntade på besked om "grejjen" men efter ett tag fick vi veta att det tyvärr inte gick att ordna. Så istället satt vi mest och deppade, men nästa helg tjejer, right?

Nu sitter vi här och ska gå om 10 minuter. Jag ska träna och Minna och Lexie ska hem. Senare i eftermiddag ska jag, mami och mormor åka till Täby, Ludde fyllde ju år i torsdags!


Gullunge

for some resons I can't explain

Här sitter jag, kl 18, och försöker tagga eller nått. Jag och riskakan.

Har gjort i ordning lite - bäddat sängen, plockat undan lite saker, plattat håret och sminkat mig (jag låter som värsta fjortisen!) och så. Nu är det bara folket som saknas. Jag har försökt räkna ut hur många vi blir hela dagen, men det går inte. Aningen glömmer jag någon, räknar Jenny (ja just Jenny) två gånger, eller så har någon ångrat sig eller vill bjuda med någon.
Jag skulle faktiskt kunna tippa på 15-17 stycken, när alla kommit. Det är ett par för vår 3:a på 70 kvm! Trångt och mysigt kommer det bli och sådant gillar vi!

Nu ska jag ladda ner lite musik! För tillfället lyssnar jag och riskakan på:


...faktiskt!

Puss så länge!
/S

TGI Friday

Thank God it's friday!
Den här fredagen har varit så lång!
Var i skolan till 08:30 för lite extra ordinär morgonsamling á Monsun och gick hem 15:00.
En lång dag för att vara fredag, eftersom vi egentligen slutar senast 12:00 på fredagar. Men men...nytta går före nöje.
Thats life!

Jag, Jenny och Nicolina satt hela dagen och pluggade på vår fördjupningsuppgift i "Fit for fucking life" ...
Vi jobbade hela tiden mellan 9 och 15, med 45 minuters gå-till-sandys-och-ica-paus. Väldigt duktigt gjort tycker jag!

Nu är jag finally home! Stannade på Hemköp, köpte papperstallrikar och plastglas till ikväll.
Dessutom köpte jag massa godis och för att hålla mig vaken på bussen var jag deffinitivt tvungen att äta upp..en del!

Jag har så mycket att fixa innan alla kommer, men var ska jag börja? ..och när?

Här och nu!!






/Sofia


mat och kalas

Jag kommer bli det fetaste som vandrat på denna jord..

Mormor och Ludvig fyller ju som sagt år idag och i vår familj är födelsedagar högt prioriterat!
Hela närmsta familjen på mammas sida var därför ute och åt idag på någon mysig resaturang i kärrtorp.
Mormor hade förbeställt så alla åt vi någon biff och skaldjur med beanisesås, rödvinsås, sparris och klyftpotatis.
Väldigt jättegott var det! Efter två timmars umgänge kring maten drog vi oss hemåt och hamande hemma hos mormor för kaffe och chokladtårta. Gott och tjockt!


Nu är jag hemma och känner mig fet fet fet!

Godnatt sötnosar!
/S

Kalasdag

Kalasdag

Det är knäppt vad tiden går fort!
Det är sjukt länge sedan man var liten och inte hade några krav på hur man skulle vara eller vad man skulle göra.
Det var år sedan man gick på grundskolan och evigheter sedan jag träffade Bella.

Idag är det i vilket fall som helst 75 år sedan mormor föddes och 3 år sedan Ludde föddes!


Mormor min mormor, alltid bäst i alla lägen.
Ludde min älsklingskille, världens solstråle.

Grattis! Jag älskar er!



/S

-




Jag blir så sjukt äcklad.
Äcklad av vidriga människor med utan något som helst liv.
Sköt er själva och era sorgliga liv och ge fan i att trycka ner andra.
Ni ger henne er uppmärksamhet och ert liv eftersom att ni inte har mycket annat för er än att klaga.

Vi som bryr oss och älskar, låt oss få möjlighet att bygga upp allt det raserade.

Så för i helvete...GE FAN!!

/Sofia

En fågel bajsade Alexandra i huvudet

Ibland tycker jag lite synd om mig själv..

På onsdagar börjar inte jag förens klockan 13 egenligen men på Vittra har man obligatorisk morgonsamling varje morgon 08:30, och man vill ju inte att studiebidraget *poff* ska försvinna, huh?
Därför är jag tvungen att vara i skolan halv nio varje onsdag i vilket fall som helst, om jag inte kommer med någon väldigt bra ursäkt och jag menar, så busy är inte mitt liv att jag kan komma med en ursäkt som godtagas av självaste Gustav Vasa (aka Thomas Svensén).

Har man släpat sig upp och åkt in till skolan för att vara där 08:30 finns det ingen ursäkt att pallra sig hem igen för att vara i skolan 13:00 igen.
Istället sitter man frenetiskt och försöker få ner enstaka ord på ett papper eller (observera "försöker")  tänker fysiologiska tankar, som man vid ett "jaha Fia, vad har du åstadkommit idag då?" *harkel harkel* med pipig bäbisröst stolt kan visa upp.
Ändå går jag upp 05:20 och går på morgonyoga! ..vad lider jag av? (gulsot)

Efter samanlagt 6 timmar naurkunskap, biologi, fysik och kemi kunde min hjärna inte tänka på annat än jonföreningar, RNA, tyngdaccerlation, dencitet, grishjärtan och lite ribosomer.

Efter skolan åkte jag till stan och träffade Minna och Lexie.  Bella orkade inte komma in till oss, så vi va bara vi tre.
Vilket iofs inte alls var illa det heller, men Bella är ju ändå en av fyra delar. Vi satte oss på donken och Minna och Lexie drack milkshake, jag hade hoppats på att någon av dem skulle få brainface (ja, det heter så på mitt språk, okeeeej?!) och sen gick vi till BR.

Vi hade det faktiskt väldigt roligt på BR för det fanns Nalle Puh och Lejonkungen och Prinsessspel och Lexie slog high score!  ...vi låter henne tro att hon va bra!
Sen gick vi till Buttricks (buttriks? buttrix?) och spanade inför Haloween.
Jag vet inte om jag kan uttala mig om vad som händer här för planerna kan vara secret so far, eller alltid förbli, who knows?




Hahaha juste, Lexie ska vara Amor!

/Sofia

Jag fick nyss en kaka

Dagen har varit sämst men samtigit bäst (jag är fullt medveten om att det inte går ihop, men mina hjärnhalvor sammarbetar ändå inte, så what's the deal?)

Dagen i kort:

06.45 - Kris i hela systemet och ett öronbedövande brus i radioklockan

09:00 - Sovmorgonen över, Svenska B lektion om literaturens medeltid (som endast för att göra vilsa själar ännu mer vilsna inte höll på under samma år som den historiska medeltiden)

10:30 - Jag tar sönder en torkad insekt med Annikas hjälp och stör henne väldigt mycket då hon, vad hon tror, försöker plugga

10:40 - Matte C lektion med Peter. Vi går igenom något. Han får för sig, precis som alla andra, att jag lider av ADHD.
Max gör ett blåmärke på min arm och vi konstanterar att jag inte bara är gul, utan jättegul.

12:00 - Tandorikyckling med ris. typ.

13:00 -  GENETIKPROV! Jag och Oscar slåss om Davids sudd. Jag skriver MVG! (okej det va ett VG-prov)

14:30 - Vår CaribienFrida kommer till skolan!!!! Jag kramar sönder henne och börjar nästan gråta när hon går.
Jag tänker på den sönderfrasade skalbaggen och blir på på bättre humör.

15:00 - Sveriges tråkigaste Engelska B lektion. Vi får clementiner och cashewnötter.
Idrottsklassen låter som apor och säger att alla älskar Jesus. David och Jossan mobbar min för min gulhet



17:00 -  Core och Spinning med Linda
Freakat och jobbigt

18:30 - Jag är död i kroppen, det säger allt

19:15 -  Mami har gjort Sveriges godaste mat



Nu - Mami har hyrt film och gjort fruktsallad. Vi ska äta, titta på film och jag ska måla naglarna typ

/S

Jag är trött, trött, trött

Jag är glad, glad, glad!!

Mami har tvättat mina skor sedan förra lördagens (jag kommer inte ihåg) bravader.
De är helt återställda och jätterena nu.
Dessutom har hon köpt en matta till mitt rum och lovat mig vilken vinterjacka jag vill!



/S

Måndasångest

Måndagsångest så att det skriker om det!!!
Det bor en djävul i min just nu alldeles för trötta, stressade och illamående hjärna som typ vrålar fram fraser som "hahahaha måndag!!",
"45 kg genteknikprovsinläsning tills imorgon, rätt åt dig",
"moahahahah 8 engelskaartiklar att läsa till 14:40 i eftermiddag" och
"du är uppe och skriver blogg 06:00 på morgonen, vart tog livet vägen?"

Ja, var fan tog livet vägen? "Vägen", vä-gen, vä....gen, GEN!!!
Jag är hjärntvättad!

Jag gick upp way to early idag, för att träna innan skolan. Synd att min buss gick för 3 minuter sen....och att jag just nu sitter och skriver Sveriges mest givande blogginlägg.
Jag har jätteont i huvudet och..
Ja, det va väll min enda anledning tror jag.

Vad ska jag göra nu? Sova? hahah noway, då kommer jag inte vakna igen förens tidigast 5 timmar för sent!
Äta frukost? äh...redan gjort!
Göra mig iordning? ..tss
Plugga? ..(jag visste att jag skulle ställa mig själv den här frågan!) ..svaret blir nej!


Buenos tardes (noches?)

/S

Alla heter Glenn i göteborg

Bella är kvinna och jag är jävligt arg.


/Sofia

-

Haha kvinna.

Det är söndag.

Hoho. Jag gillar att vi nuförtiden döper alla våra inlägg efter vilken dag det är och jag vill verkligen inte bryta traditionen.

Jag kanske borde nämna att mitt jobbande (tyvärr) inte alls betyder att jag mår bättre, utan bara att jag var tvungen och min mamma tycker att jag är frisk. Min mamma tycker alltid att jag är frisk. Det är tyvärr inte sant. Om det vore det så vore jag en lycklig kvinna.

/Isabella

söndagsångest

Tydligen jobbar Bella idag, och det borde betyda att hon mår ganska bra i alla fall och det måste betyda att hon vill träffa mig snart. Visst?

Helgen har varit lugn, nästan lite för lugn.
Träffade Markus i fredags, äntligen!
Vi träffades på T-centralen, köpte med oss mat och åkte hem till Kallhäll.
Där tillbringade vi kvällen med att bara ta del lugnt och prata. Lite psasmer fick vi eftersom att det inte fanns något alls att göra.
Lördagen
gick för min del åt till Mini, fika och jobb. Meningen va att jag och Markus skulle åkt till Södertälje efter jobbet, på fest hos någon av Markus kompisar. Kom vi iväg? Nej.
Anledningen bör inte tas upp här men jag kan säga så mycket som att jag blev oerhört besviken ..
Istället gick vi till Café 60 och fikade innan vi åkte hem igen.

Idag skulle jag egentligen träffat Linda, tittat på film och svullat godis med henne. Men mitt huvud håller på att döda mig och inläsningen till provet gräver gropen jag ska ligga i.
Så idag blir det varken Linda eller yoga.
Möjligtvis massor med glass och ipren, det skulle vara det då.

Så det är vad som händer i Sköndal en dag som denna.
Nu ska jag smsa Bella och fråga hur hon mår, puss på er!

/S


Lördagskväll.

Hej, hej, hej!
Jag är sjuk, sjuk, sjuk.
Och Sofia jobbar, jobbar, jobbar.

Fett synd.


/Isabella

Fredag hela veckan

Jag älskar fredagar! Fast egentligen, vem gör inte?
Jag älskar fredagar främst för att jag aldrig går längre än till klockan 12, och oftast inte ens längre än till 11, senast.

Den här sistaveckans-skoldag var dock lite seg.
Kommer till skolan 08:30 av den anledningen att jag vet att vi ska ha målgenomgång i Caset klockan 9. Det hade vi inte eftersom att det blev framflyttat till 11:30.
Istället försökte jag plugga inför tisdagens prov, gick det bra?
hur mycket fick jag gjort? ingenting, 0 - zero.
Och inte blev det bättre av att Jenny satt där och va jättedukig och pluggade i 1,5 timme,
medans jag....lallade runt typ. Det kommer jag få ångra, det kan jag lova!

Jag bestämde mig för att gå hem redan 9:30 eftersom jag hade huvudvärk och vaknade illamående imorse.
Jag fick Jenny att gå med på att följa med mig till Godislandet men eftersom att hon va så dukitg och eftersom att Tora och Nico bloggade kom vi inte iväg förns vid 11.
Tora är så inne i bloggvärlden haha, 30 besökare om dagen på att ha bloggat i ungefär en vecka. Stresscoach sökes! :*

I vilket fall som helst kom vi tillslut iväg till Godislandet, köpte godis för 9 kr (woho!) och begav mig hemåt.
Trots att jag va jättehungrig hela dagen mådde jag nästan illa när jag kom hem,
så därför bestod lunchen av en dubbelmacka och en smoothie, och det är ingenting för att vara mig.





Ska träffa Markus (<3!) om ett par timmar! Längar redan, saknar bästavän så jättemycket!
Innan det ska jag plugga järnet!


/S

ja bello, det är torsdag

Jag förstår inte den här dagen. Den har varit så bra men endå så konstig och dålig.
Jag löste ju faktiskt ett tal helt själv på fysiken och jag har ju faktiskt tränat.



/S

Torsdag(?)

Det är jävligt tidskrävande att ha två bloggar kan jag tala om. Därmed så blir det mestadels my partner in crime (Sofia den lilla) som driver ienmage.blogg.se. Men det är okej för mig.

Meneee. Idag ligger hemma jag hemma igen. Jag har (tack gode gud) ingen feber idag, men snoret, det verkar vilja stanna där det är. Och går på alvedon gör jag också.

Inatt drömde jag att det var nyårsafton, att vi duschade (dvs var 100% avklädd inför typ fem pers och var helt okej with it, tänk vad underbart om det vore verklighet) i Felicias källare och att en massa tjejer dog. Det var fett synd. Jag var jätterädd när jag vaknade så det var nog en mardröm.



/Isabella


hjärta



Jag ville bara berätta hur mycket ni betyder <33


Godnatt!

/   


Whats the deal?

Vad är grejen?
Russin. Allas favorit, alltid. Smakar skit i lussebullar men dem ska prompt vara där, men ur ur bullen ska dem innan man börjar äta av själva lussegrejen. Vad är grejen? Russingrejen!
Min mamma älskar russin, jag känner ingen som kan äta så mycket russin som min mor. Russin i filen, russin i bröden (russin i mina bröd!! ..jag hatar varma russin), russin lite nu och då. Russin hela tiden, russin russin russin.
När jag va liten och låg i badkaret för länge "upp nu, du får russinfingrar!!" ..jaha, och?

Mamma har alltid varit så stolt för att hon aldrig köpt de här "Sunmade" russina, ni vet det märket med solflickan på. Hon har alltid sagt att det inte spelar någon roll vad det är för märke, bara det är russin. Vi har alltid handlat billiga russin.

Nu kommer vi till själva poängen.
Igår när jag kom hem och öppnade skafferiet möts jag av, som vanligt, ett hav av russin. Kartongpaket och påsar med klämmor. (Mamma älskar klämmor också). Det ovanliga va såklart inte russinen, utan märket. Hon hade köpt ekologiska! Saltåkvarns ekologiskt oldade russin.
Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, russinjävlarna hade varken färg eller smak.

/S

RSS 2.0