31 Juli

Godmorgon! Just nu sitter johanna och plattar håret och jag chillar galet. Om en timme ska vi åka, jag till jobbet och johanna till felicia. Jobbar hela dagen och ikväll ska jag på middag hos lexie och sen utgång. Nice. Igår åkte vi och mötte felicia och fikade i solna. Sedan vidare till kista där vi shoppade och åt middag. Vid 20-tiden kom mamma med bilen och jag och johanna blev taxi till min pappa och hans kompis. Så ovant. Fick även väldens finaste present av mami igår när jag klarat körkoret; en ljusrosa bil till mitt thomas sabo amband.




30 Juli

KÖRKORT!


Varje gång är som den första

Idag efter min uppkörning åkte jag hem och åt frukost med lantis och mamma, mys ♥ Sedan åkte jag in till stan för att ha matte i två timmar innan jag mötte upp johanna för att åka vidare för shopping och mat. Vi åt lunch/middag på mitt jobb (eller johanna gjorde iaf) och sedan sprang vi mellan affäerna eftesom det spöregnade. Jag fick med mig ett linne, en tunika, en jeansskjorta och en väska hem. En riktigt lyckad dag (förutom att psykfall som har terrat oss idag). Jag är på så bra humör!

29 Juli

I måndags var en skitdag. Jag skrev min körkortsteori och fick 51 rätt (kravet för godkänt är 52). Så värdelöst. Idag har varit en skitba dag. Jag klarade min uppkörning utan en enda anmäkning. Så jävla bra. Imorgon gör jag om teorin och hoppas på att jag och johanna kan gå ut och åka bil på kvällen. Jag är edan så nervös att jag dör, för andra gången idag.

Så. jävla. bra.

Gaah! Jag har hittat väldens bästa video och den går inte att lägga in. dör. Ni måste se. Speciellt i början när dom pratar. Jag får på riktigt världens gåshud!

http://www.youtube.com/watch?v=AQHv-fhHq9Y 

28 Juli

Nu gymmet,
Sen bilskolan,
Senare hämta Johanna på centralen,
Ikväll mys med min fru

Bästa dagen!

27 Juli

Godmorgon! Jag började morgonen med gymmet (big suprise) och har precis kommit hem. Ska ladda om för att åka snart igen. Kl 13 ska jag ha matte igen och sen börjar jag jobba 16. Igår  var det så mycket att göra så kvällen gick fort och jag hoppas vekligen den gör det ikväll med så jag hinner komma hem innan det är dax att gå upp. Typ. Nu ska jag chilla ett tag innan det är dax att åka igen. Men först äta och läsa det nya numret av Body som jag köpte på vägen hem.



Fucking skit

Det gick åt helvete. Ett ynka rätt från att klara mig. S å  j ä v l a  s u r t. Grät lite. När jag kom till jobbet var kissie där, det gjorde allt lite roligare. Hon åt alltså. Inte jobbade. Tror inte mitt jobb är hennes grej. Iaf, jobbade 17-22 och ha precis kommit hem. Hade sällsis med lisa hela vägen. Mys.

Imorgon ska jag träna, ha matte och jobba och på onsdag kommer min lantis

26 Juli

Godmorgon! Imorse hade jag ställt klockan på 5:20, onormalt äckligt tidigt. Åkte iväg och tränade och har precis kommit hem. Det var länge sen jag var uppe så tidigt eftersom jag börjar jobba så sent, men idag var jag tvungen. Jobb ikväll. Börjar inte förns 17 men ska in till stan redan vid 1 av olika anledningar. Berättar mer om det senare. Jag har varit nervös hela morgonen och det enda som hjälper är att lyssna på musik. Denna har jag lyssnat på ungefär 312 gånger idag.


25 Juli

Den här dagen har gått så fort. Den började med en mysig frukost med mamma och storasyster (som däckade i mammas säng här igårkväll). Vid 13-tiden åkte jag in till stan med Jenny och hennes gulliga lillasyster och efter ett tag även Elli. Mysig dag trots vädret. Nu på kvällen har jag gjort lite olika saker och ska snart bläddra igenom teoriboken en gång till. Börjar bli lite nervös.

Igår btw, så hade vi riktigt mysigt. Jag, världens bästa mamma och världens bästa storasyster hade movienight hemma hos oss. Utan barn. Sånt som man behöver ibland, framförallt igår så jag hade världens sämsta dag. Nu är det dax för boken som sagt och sedan lite film. Peace out.



Hej vintern.


24 Juli

Igår konstaterade jag att det var sjukt länge sen jag grät. Typ 3 månader sen. Jag har inget att gråta för längre verkar det som. Jag skulle inte tänkt den tanken för en lite stund senare så blev det krig och lite efter det så slog jag hötften i dörrhandtaget, plus att jag slog huvudet i microdörren på jobbet och fick största bulan. Så nu har jag gråtit igen, ungefär så mycket att det kompenserar mina 3 vita månader.

Vi hade i alla fall ganska mycket att göra på jobbet igår och det var bra för annars hade jag nog börjat gråta igen. Matilda och Kim kom förbi och umgicks med mig på min rast, finisar. Slutade 22:30 och tänkte dra ut och dricka öl med gänget men åkte hem istället. Somnade på en gång. Idag har jag varit och tränat och ska tillbringa dagen med min teoribok. Inte så kul. Börjar bli lite nervös. Typ.


23 Juli

Igår hade vi det så bra, en riktigt lyckad kväll! Däckade på en gång när jag kom hem. Idag har jag tränat och varit på bilskolan och ska snart åka och jobba. 17-22:30 ikväll. Löning idag också.
N I C E.

I put the blame on me

Jag vill inte hålla på såhär längre, jag orkar inte hålla på såhär längre. De kommer och går, byts ut med tiden. Antingen försvinner de eller så gör jag att dom försvinner. Det är verkligen aldrig bra. Och jag orkar inte längre. Jag orkar inte lära känna någon och låta den lära känna mig om det ändå inte ska vara till någon nytta. Jag orkar inte blotta hela mitt liv för en persom som endå ska försvinna.

Freedom

I heard that you are a heartbreaker, but baby I'm a troublemaker






22 Juli

Godmorgon! Sitter och lyssnar på Magnus Weideskog och ska snart böja fixa mig. Kl 10 har jag körlektion och sen hade jag tänkt kolla i lite affärer i farsta en stund när jag ändå är där. Ikväll ska jag äntligen träffa mina sötnosar igen. Vi ska fira cecilia som fyllde år för 1,5 månad sen. Haha. Det kommer bli grymt, kan inte bli annat än med dom bästa! Nu ska jag återgå till mitt halvsovande läge och kanske börja titta på vad jag ska ha på mig. Men bara kanske.


Att det kan va så svårt att vara 20 år

Jag har blivit kär i Magnus Weideskog. Han sätter ord på mitt liv. I alla sina låtar, åh.




Det finns dom som talar om
hur jag ska va, hur jag ska bli
som försöker att peka var jag ska stå, vart jag ska gå

Jag tar ett djupt andetag,
jag andas in och slappnar av,
att det kan vara så svårt att vara 20 år







21 Juli

Idag är det mycket bättre! Jag somnade sent igår och gick upp tidigt idag och sov inge bra när jag väl sov, och ändå så känns det som ett helt annat liv idag. Konstigt det dära. Jag har i alla fall precis kommit hem från gymmet där det var k to the aos. De håller på spelar in något för tv3 och det sprang runt förvirrade kändisar på hela eriksdalsbadet. Ska hoppa i duschen snart och sen åka in till stan och träffa lexie. Vi ska äta lunch, chilla runt och snacka skit. Som alltid. Hörs lite senare!



Pms?

Jag vet inte vad det är men det har inte varit bra idag. En riktig bajsdag. Jag ha åkt känslomässig berg-och-dalbana. Det blev bra när jag gick och köpte godis och cola. Nu är det dåligt igen. Haha.


Från och med du

 




20 juli

Idag har jag hittillis hunnit med att träna ett armpass och ett konditionspass på gymmet och haft en körlektion. Nu sitter jag och äter lunch och ska snart åka in till stan. Det är nog första gången i mitt liv som jag inte ser fram mot ett besök i stan. Idag börjar mina privatlektioner i matte och fysik. Mitt i sommaren. Jag är långt ifrån taggad.

19 Juli

Godmorgon! Jag gick upp kl 6 men är inte vaken än, är så trött. Tror det beror på att jag vet att dagen kommer bli lång. Nu ska jag åka och träna och sedan börjar jag jobba 10:30 till 19:30. 9 timmar. Blir trött av att bara tänka på det. Men det är pengar och förhoppningsvis jobbar jag med lite roliga människor också. Det kan nog bli bra. Over and out.  


saknar


I wanna celebrate and live my life


18 Juli

Igår efter jobbet åkte jag hem till pappa för att träffa markus som precis kommit hem från ayia napa. Galet vad han hade saker att berätta. Vi satt på ballkongen och drack cider och snackade hela kvällen. Qualitytime med bästa är aldig fel. Riktigt mysigt var det! Imorse fick jag skjuss hem av pappa och var hemma till 12. Åt frukost och åkte till gymmet. Körde kondition + rygg. Kommer kännas imorgon. Nu ska jag äta middag och sedan montera min stång. Haha. Fick en pull up bar av pappa igår. En sån man monterar i dörren som är till för chins och grejer. Synd bara att jag inte riktigt är där än. Men det kommer :)



17 Juli

Godmorgon! Förlåt för dålig uppdatering igår men jag hade världens nackspärr och kunde knappt röra mig. Låg mest och kollade på film hela dagen och var på bio på kvällen. Idag är det lite bättre iaf och jag ska jobba. Hela dagen. 11-19. Och markus, om du ser det här ring mig!



16 Juli

Jag är uteserveringssugen och har nackspärr. Säg till om ni kan bota något av det. Eller båda.


15 Juli

Idag blir det eriksdalsbadet hela dagen igen. Först träna, sen sola & bada. Bästaa!


14 Juli

Tjo! Igårkväll var vi som sagt hemma hos min syster som fyllde år. Vi grillade, åt tårta och badade i poolen med alla småbarn. Kom hem mitt i natten någon gång. Värd kväll! Idag har jag tränat på dagen och sedan badat med ludde och mamieriksdalsbadet hela dagen. Eller badat och badat. Solat. Där hade vi det jättemysigt enda tills jag blev invanderad av fåglar. Ikväll ska jag nog inte göra så mycket förutom att kolla på kalle anka och äta chirre med ludde. Men först ska jag dö lite. Värmedö alltså.

 


saknar sunkpoolen lite


13 Juli

Den här dagen. Allt går i slowmotion. Det började med att jag vaknade av hor-sopbilen kl 7 och sen var det för varmt för att somna om. Gick upp och åt frukost. Chillade tills gymmet öppnade och åkte dit. Varmt som jag vet inte vad. Var där i en dryg timme bara. Den längsta timmen i mitt liv. Sen har tiden inte gått. Jag kan typ inte röra mig fort idag. Har i alla fall precis målat naglarna och ska äta snart. Efter det får jag se vad som händer innan vi ska åka till erica.


Bästa Håkan ♥


All day, all night

Nu är jag äntligen hemma efter dagens jobb. 9 timmar idag. Sjukt. Vi hade inte alls så lugnt som jag trodde vi skulle ha, vi hade så mycket att göra. Nästan för mycket. Men det var ganska skönt för tiden gick fort. Är dessutom ledig 4 dagar nu. Slutade 19:30 och blev hämtad i norra sköndal av mamma eftersom jag jobbat så länge. Nu ska äta mina jordgubbar och sen lägga mig och kolla på någon film. Imorgon blir det träning på morgonen igen och sedan åka och fira syster som fyller år. Får nog med mig systersonen hem på myskväll också :) 


12 Juli

Godmorgon! Jag kom nyss till jobbet, 1 timme tidig...

Har varit och tränat nu på morgonen och orkade inte åka hem mellan. Ska ändå vara här hela dagen. Rätt skönt att inte behöva stressa också. Ska upp till restaurangen snart och dricka kaffe så jag vaknar och sen ska jag chillerilla en stund till innan jag börjar. Om ni inte har nått att göra idag så kom och säg hej. Om vi inte är för busy med att ha masagetåg eller spela yatzy eller något sådant viktigt som vi höll på med hela dagen igår. För något annat kommer vi ju inte ha att göra. Alla jävlar är ute i solen. Förutom vi. Ciao!

11 Juni

Idag var det jobb 10-17 som gällde. Mötte ullis på jobbet imorse eftersom det var mitt första öppningspass. Skönt att ha sällskap. Resten av dagen har vi haft det så lugnt så tiden har knappt gått alls idag. Lyssnat på musik och chillat runt hela dagen. Rätt nice en söndag med ob och allt. Nu är jag hemma och har ätit middag med mami. Ska försöka hålla mig vaken till matchen börjar. Haha. Önskar jag visste vilka som spelar. Jag vet iaf att det är final. Imorgon jobbar jag hela dagen igen och hade tänkt träna innan. Jag kommer vara så trött efter ett par timmar men efter imorgon är jag ledig hela veckan.



I keep dancing

Idag stog mina fötter upp 4 timmar på jobbet, sen gick dom fram och tillbaka till NK på rasten. Sen stog dom upp i 4 timmar till. Efter det gick dom och mötte tjejerna på nivå. Sen har dom dansat i tre timmar på collage. Och nu har dom gått hem från norra sköndal. Imorgon ska dom stå upp i sju timmar till på jobbet. Men nu ska dom sova. Min hjärna också. Natti <3


10 Juli

Godmorgon! Eller bajsmorgon. Är så himla trött. Jag hade satt klockan på halv 8 för att gå ut och springa innan frukost men när klockan ringde ville jag gråta. Så det blev inget. När jag skippar att träna för att sova, då är jag trött på riktigt. Har i alla fall fått i min frukost nu. Tog ungefär en halvtimme. När jag inte kan äta för att jag är trött, då är jag trött på riktigt. Okej ni förstår!

Idag jobbar jag 10:30-21:30 och efter jobbet ska jag dirket möta upp lexie och tjejerna. Utgång på Collage I guess. Sen blir det hem och sova några timmar innan det är dags att jobba igen. Öppning imogon. Hallelujah.


Sundbyberg ser man, sedan dör man

Jag överlevde! Det gick tom bättre än vad jag trodde att det skulle göra. En galen vecka på Kos kanske är bra för träningen? Ska börja åka utomlands, dansa hela nätterna och dricka way to många drinkar oftare. Bangar intee. I alla fall så lever jag även om jag både hostar och snorar. Ska åka till skärholmen med mami snart för att shoppa lite. Jag kör. Sen ska jag börja lite med teorin idag hade jag tänkt. Typ dax nu, väldigt dax.



9 Juli

Jag är sämst. På att blogga alltså. Igår hade jag nästan dygnat och jobbade sen 6 timmar. Slutade 21. Kom hem 22. Åt middag och däckade i soffan, samtidigt. Idag satte jag klockan på tidigt (bra svenska) och ska snart åka till gymmet. Har inte tränat på 10 dagar så vi får se hur det här går. Är ledig idag och sedan jobbar jag lördag, söndag och måndag. Sammanlagt 25 timmar. Hallelujah! När jag kommer hem ska ni få lite bilder. Det bästa av det bästa. Typ.

 


8 Juli - Hemma!

Hemmaa! Efter lite förseningar så landade vi vid 3 inatt och blev hämtade av pappa. Har haft en riktigt bra vecka trots att det kanske inte var vad vi förväntat oss. Inget slår magaluf förra året. Vi hade riktig tur som hade både felicia, tess, emelie och kå där. Orkar inte berätta så mycket, bilderna på facebook får snacka. Det var i alla fall galet skönt att komma hem, duscha och sova i en riktig säng. Även om det bara var 3 timmar. Somnade vid 6 imorse och ska jobba ikväll. Får se hur det går, kommer i alla fall inte ha några problem med att sova inatt.



RSS 2.0