31 Oktober

Godmorgon! Igår började jag dagen på teatern som vanligt på lördagar. Sedan åkte jag och träffade pappa och tatueraren. Han ritade upp min tatuering och bokade tid, så på tisdag gäller det. Jag är såå taggad! Sedan åkte pappa och jag vidare in till stan och åt lunch innan jag åkte hem. Jag var hemma själv hela kvällen, vilket faktiskt var oväntat skönt. Jag har aldrig tid för mig själv eftersom jag är igång från 06-19 varje dag annars. Så det var riktigt skönt.

Idag är det söndag. Jag ska snart åka och träna och sedan ska jag jobba, på TacoBar. Det är bara några timmar och jag ha saknat det så mycket. Så det ska bli kul! Sedan hem och äta och sova. Imorgon är det måndag och det riktiga jobbet kallar. Så min helg är typ slut. Den varade 1 dag. Hallelujah.



30 Oktober

På tisdag tatuerar jag mig, igen!


29 Oktober

Idag är jag ledig. Eller i alla fall från jobbet. Har precis vaknat efter att ha sovit 12 timmar. från 21 till 9. Varje dag jag får sova ut (typ 1 dag i månaden) så sover jag nu för tiden alltid 12 timmar. Eller mer. Trött? Jag ska iallafall äta upp min frukost och sen ta bilen till gymmet. Om det finns bensin. I eftermiddag har jag läkartid och efter det ska jag till mini. Fullt ös.

Time to say bye

Idag var det en vecka sedan jag sa upp vår relation. För det var precis det vi hade. En relation och inget mer. Även om vi försökte, flera gånger, så blev det aldrig mer än så. Däremot en väldigt speciell relation. Jag undrar om du hade behandlat mig annorlunda om det varit mer än det var. Jag litade på dig. När som helst, vad som än hände och hur det än var så litade vi på varandra. Hur vi än mådde och på vilket humör vi än var så fanns vi alltid där för varandra. Och jag trodde, fram till för en vecka sedan, att vi betydde något för varandra. På något sätt.

Men sedan baktalade du mig. I flera veckor utan att jag visste. Du försökte förstöra en annan relation jag hade. En som inte alls var lika fin som vår, men väldigt viktig. Allt för din manlighet. För att bevisa något du inte har. Jag trodde faktiskt vi skulle hålla länge. På den nivån vi var och inget mer än så. Men nu är jag glad att det inte blev så. 3 år av tårar, skratt, skämt, vägledning, kramar och fina ord. Och du gjorde såhär mot mig. Jag förstår inte hur man kan säga så om någon och framförallt inte hur du kan säga så om mig efter allt jag gjort för dig. 3 år. Inte mer. Tack, eller nått.

28 Oktober

Jag kom hem från jobbet för ett tag sen och har precis ätit lunch. Jag valde att inte träna imorse så jag var på jobbet redan kl 8 och jobbade ihjäl mig under förmiddagen. Därför kunde jag gå hem lite tidigare än vanligt. Sitter just nu och målar naglarna och laddar in ny musik på iPoden. Ska snart åka till nästa jobb och ta hand om galna barn pch sedan sola på vägen hem, ska bara dricka kaffe först. Så jag orkar.

27 Oktober

Godmorgon! Jag har varit vaken i 45 minuter och är så trött så jag vet inte. Har ätit frukost och packat väskan och ska gå om 5 min. Träna, jobba och gå på teater med matilda. Det är vad jag ska göra idag. Inte spela teater, utan gå på teater. Min mosters klass sätter upp någonting ute på värmdö och det ska matilda och jag åka och se på. Vi får se hur den här dagen slutar, sov nämligen 4 timmar inatt. Bra va?


såhär fint var det ute igår när jag vaknade, nu är det bara svart och kallt


Teenagedreams in a teenagecircus


26 Oktober

Jag är en av alla alla jag känner som har flest vänner, något som jag är väldigt tacksam för. Jag tror dessutom att det är självvalt. Jag har valt att ha så många vänner. Många gör sig av med vänner lite som dom vill. Antingen delar de inte samma åsikter, ser inte på saker på samma sätt eller tycker olika. Därför är det okej att säga upp den relationen. Jag tycker synd om er som gör så. Jag tycker verkligen det. Jag själv har väldigt starka åsikter, jag skäms inte för att säga vad jag tycker och jag skulle aldrig erkänna att jag har fel. Men ändå så har jag så många vänner runt om mig hela tiden. Det måste ju bero på något. Jag försöker lyssna på alla, finnas där för alla, visa alla att de betyder så mycket för mig och fraförallt visa alla min vänner respekt. Det borde ni också göra. För sedan jag började leva såhär har jag aldrig någonsin kännt mig ensam.


25 Oktober

Imorse gick jag som vanligt upp stax efter 5. Åt frukost, packade träningsväskan och åkte och tränade. Spinnade och gymmade till 8 och åkte sen till jobbet. Jobbade, åt lunch med syster och jobbade lite till innan det var dax att åka till teatern. Påvägen dit stannade jag i kista centrum och spenderade min lön. Haha. Hittade en tunika, en kofta och ett par örhängen. Sedan var jag på teatern i nästan 4 timmar. Bra men slitig dag. Sovmode snart.




Living in sin is the new thing

Igår hade jag teater hela dagen. Först egen lektion och sedan barnen. På kvällen kom Lexie hit och vi lagade/åt middag och förade tillsammans. I 4 timmar. Sedan åkte vi in mot stan och mötte Mira och Issa för att dra in på Lobby och dansa. Där inne träffade vi massa folk vi kände. Johanna, Fredrika, Malin och Mathilda. Matilda Mickels. Det var så länge sen. Så kul att se henne. Vid 2-tiden kände jag att det var dax att åka hem. Det hade blivit lite mycket, jag hade gått upp tidigt och varit igång hela dagen. Så efter att ha gått hem i regnet utan musik, lite lätt illamående, somnade jag kl 3. Vaknade imorse med världens huvudvärk. Har degat hela dagen, föruom några timmar mitt på dagen när jag var med mamma i Heron City och köpte ny soffa. Så fin och så skön!

Imorgon är det måndag och löning. Jag får min första riktigt stora lön och det känns så bra. Annars ska jag bara träna, jobba och teatra. Som vanligt. Söndagsångest.

24 Oktober

Ibland undrar jag hur jag orkar. Och ibland undrar jag hur alla andra orkar. Med mig. Det skulle inte jag göra om jag vore er.


22 Oktober

Fredag idag! Jag var som sagt ledig och började dagen med att sova ut. Sov samanlagt 11 timmar inatt, vilket är mer än jag vanligtvis sover på två dygn. Ändå är jag trött nu. Jag tror min kropp gör uppror. Åkte i alla fall hem till pappa på förmiddagen och vidare till House of pain. Där bokade vi tid för konsultation inför tatuering nr 2. Är så galet taggad och det kommer bli så bra! Därifrån åkte vi in till stan och åt lunch. Mysig dag med pappi. Sedan vidae till gymmet där jag mötte lexie av en slump. Tränade i 1,5 timme och nu är jag hemma. Ikväll blir det en lugn kväll hemma. Ska ladda inför imorgon då det blir både middag och utgång. Najsigt!


Nu är det krig



rosast vinner


21 Oktober

Godmorgon! Sitter på jobbet och har inte så mycket att göra. Halva huset har åkt till Las Vegas så det är så tyst och tomt här. Har jag tur så är det så lite folk här imorgon också så jag blir ledig. Hoppas på det! Jag kom i alla fall precis hit från gymmet och ska snart sätta igång. T r ö t t .

19 Oktober

Igår tränade jag innan jobbet, jobbade 5 timmar och hade teater i 4 timmar. Jag var hemifrån samanlagt 13 timmar. Idag har jag bara tränat och jobbat i 6 timmar och var bara hemifrån 11 timmar. Jag var hemma innan 17 och jag ska inte göra någonting alls ikväll. Det känns lite för bra för att vara sant. Dessutom kommer systern hit ikväll och jag får skjuss till jobbet imorgon. Herregud!

River en vacker dröm

världens bästa Håkan har gjort det igen



17 Oktober

Den här helgen har jag vilat, tränat, varit på teatern, sovit ut och vilat ännu mer. Det var min första nyktra helg på 12 veckor. Det behövdes. Speciellt eftersom jag jobbat samanlagt 8 timmar varje dag den här veckan. Plus tränat varje dag. Nu är jag pigg och nästan redo för ny vecka. Ska bara vila lite till först.

Imorgon blir det morgonträning, jobb på jobbet, jobb på teatern och sen egen teaterlektion. Lång dag alltså. Och om det blir som jag vill, en väldigt bra dag också.

 

För när ett hjärta gått i tusen bitar får man gråta

Hur får man hjärtat att sluta gråta?

Du kan radera honom ur ditt liv. Slänga alla kärleksbrev, radera hans nummer och slänga alla bilder. Du kan umgås med dina finaste, dina närmaste, de som alltid får dig att skratta. Det kommer vara bra, du kommer vara lycklig. För stunden. Du kan träffa dina små kusiner eller syskonbarn, ha lektion med dina fina ungar på teatern, krama mamma och ringa din bästa vän, det kommer göra dig lycklig. För stunden. För varje gång du kramar dina fina hejdå och stänger dörren för att gå, så kommer du vara olycklig.

För när ett hjärta gått i tusen bitar spelar det ingen roll att du slängt alla kärleksbrev.

Du kommer alltid bli påmind och det spelar ingen roll vad andra säger. Det spelar inte längre någon roll när dina vänner säger att du förtjänar bättre. Att du är stark och att det kommer bli bättre. För du har inte sett det själv. Och när du ser det själv kommer du ångra att du la ner så mycket energi på en idiot. Men han var ingen idiot, inte min kärlek. Han var det finaste i hela världen. Det är just därför du faller tillbaka varje gång han skriver, du blottar hela ditt nya liv men får inte veta något om hans. Du försöker vara kall och inte bry dig om honom, men det går inte för han är fortfarande din kärlek.

För när ett hjärta gått i tusen bitar är dem tusen bitarna allt du tänker på.

Du försöker fylla dina dagar med skratt och framtidsplaner. Tills du inser att du fantiserar alldeles för mycket. Då finns det bara skrattet kvar. Och när kvällen kommer byts skrattet mot tårar. För det är då du önskar att du låg i hans famn, kände hans alldeles speciella lukt och att du höll i hans varma, mjuka händer. Det är då du tycker du är löjlig och slutar gråta. Men inom dig växer sorgen.

För när ett hjärta gått i tusen bitar har hela ditt liv gått itu.

Det är därför du ska gråta. Gråt tills du inte kan gråta längre. Gråt tills du inte längre får någon luft och vill kräkas. Gråt tills hela kudden är blöt och dina ögon är så svullna att du inte längre kan se. Det är okej, även om dina vänner säger att du är stark och förtjänar bättre.

För när ett hjärta gått i tusen bitar får man gråta.


Flickan från det blå


Visste ni?

att jag vill
- göra sjukt mycket
att min senaste kyss - var väldigt väntad och bra
att jag lyssnar mycket på - vad mamma säger
att jag funderar på - mycket just nu
att jag pratar – hela tiden
att jag inte gillar – när folk ger upp
att min första riktiga kyss – var speciell
att jag avskyr när folk snackar - skit
att kärlek är – det finaste som finns
att jag gillar – min familj och allt som är rosa
att sist jag grät var - igår
att min mobiltelefon är – rosa och fin
att när jag vaknar på morgonen – är jag alltig jättehungrig
att innan jag går och lägger mig - läser jag alla sms jag fått under dagen
att jag just nu tänker på - hur mycket mitt liv förändrats det senaste året
att jag oroar mig för - inte så mycket egentligen
att i morgon kommer jag – vara på Mini, träna och äta middag med mamma och hennes nyfunna kärlek

peace


15 Oktober

Godmorgon! Sitter just nu på jobbet och väntar på att klockan ska bli 12. Då är det lunch och jag tror att jag ska gå hem då. jag har gjort det jag ska och min chef är någonstans så jag kommer ändå inte få fler arbetsuppgifter idag. Eftersom jag var och tränade innan jobbet och inte behöver göra det nu så ska jag nog ta en sväng i gallerian innan jag åker hem. Fast egentligen har jag inga pengar att shoppa för. Egentligen.

talk to you latero

14 Oktober

Jag har världens bästa jobb! Egentligen är sitta still inte alls min grej. Men. Jag är omringad av sköna människor som får mig att skratta mig genom dagarna. Jag har bara roliga arbetsuppgifter. Jag får bra betalt. Jag får styra mina tider själv. Och. Jag känner mig behövd. På riktigt.

Sedan har jag också världens bästa andra jobb. Mini. Där om någonstans känner jag mig behövd och omtyckt. Sådant gör livet värt att leva. På riktigt.

Jag mår nog rätt bra ändå!


 

Who says I can't be free?

Who says I can't get stoned, call up the boy I used to know?


13 Oktober

Uppdateringen är ju inte bra. Jag hinner inte. Inte nu heller egentligen. Först jobba, sen jobba på mini och sen träna. Sen kanske jag hinner. Typ kl 8 ikväll. Talk to you lateroo.



3 grader ute. Det är kul. Jävla istid.


:(

Hejdå bilen


12 Oktober

Nu har jag ätit frukost i en timme och läst alla bloggar som finns att läsa. Det är dax att ta bilen till gymmet och köra spinning och ben. Sedan fika med matilda i stan och sedan hem och slappa resten av kvällen och hoppas på att min onda mage slutar göra ont snart. Det är min lediga tisdag!

Paradise Hotel

Jag är så trött! Det allergiska från igår har inte riktigt gått över, har fortfarande ont i magen och är helt hänging. Jag har desstuom hunnit träna, jobba på riktiga jobbet, jobbat på teatern och spelat teater idag. Så lite slitet är det. Men jag är glad och det har varit en bra dag ändå. Just nu kollar jag på Paradise som äntligen börjat igen och imorgon är jag ledig!

11 Oktober

Igår var vi på middag på kvällen så jag hade tänkt berätta allt om helgen när vi kom hem. Bara det att på vägen hem fick jag världens allergiska reaktion. Mina ögon svullnade upp till det dubbla, det kliade i mina öron, min hals tjocknade, det pirrade i hela min mun, det kliader i mina handflator och under fötterna och jag hade ondare i magen än vad jag någonsin haft. Så den uppdateringen får bli ikväll istället.

Nu är det lite bättre, men jag har fortfarande ont i magen. Ska åka och träna snart och sedan jobba. Vi hörs ikväll.


9 Oktober

Idag fyller min älskade systerson & mormor år. Grattis på 5 och 77 årsdagen!

Jag ska börja min lördag på teatern, först min egen lektion och sedan stanna för att hämta Ludde på hans. När han har slutat ska vi åka hem till honom där han har kalas idag. Stora killen. Ikväll är det middag hos lexie och sedan utgång. TAGGA!


 

Fredag

Idag jobbade jag mellan 8 och 13:30. Då tog jag ericas bil och åkte till gymmet. Körde 1 timmes kondition. 40 minuter på cykeln och 20 minuter intervall på löpbandet. Sedan åkte jag hem, duschade och la mig i sängen. Somnade och vaknade när mamma kom hem. Nu har vi pecis ätit middag och jag sitter och läser bloggar och lyssnar på musik. Det blir ingen utgång ikväll, så jag får fortsätta tagga tills imorgon istället. Istället blir det idol och sova tidigt tror jag. Imorgon har jag först teater i 3 timmar, sen kalas hos Ludde som fyller år och sedan utgång på kvällen. Taggad!



Nothing else I can say

HELG HELG HELG


den här låten är fortfarande lika bra som när den kom


8 Oktober

Godmorgon! Idag börjar världens kortaste arbetsvecka. En dag och sen är det helg. Ganska bra va? Dessutom ska jag börja nytt jobb idag. Eller inte nytt, utan på en annan avdelning. Erica ger bort mig till säljarna. Jag vet inte riktigt var och jag vet absolut inte vad det är jag ska göra. Ungefär som när jag började hos erica. Så just nu är jag lite nervös faktiskt. Jag hoppas det blir roligt i alla fall.

Ikväll var det tänkt att vi skulle gå ut men så blir det nog inte. Förra helgen var första på 10 veckor som jag inte var ute, så det kanske kan vara bra att vara hemma ikväll eftersom vi ska ut imorgon garanterat. Men, jag vill ju..

Don't stop believin'

Några gånger under gymnasiet var jag borta från skolan rätt mycket. Innan jag opererade armen hade jag så ont ett tag att jag knappt kunde göra något. Jag fick t.o.m sluta jobba. Jag kämpade för att kunna hålla takten i skolan och jag lyckades. Med allt utom fysiken. Förra året hade jag också en svacka i skolan. En psykisk svacka. Jag genomgick en förändring i mitt liv som tog mer tid än vad jag trodde. Även så kämpade jag för att hänga med i skolan och lyckades även då, med allt utom matten. Sista månaden i 3:an hade jag IG-varning i Kemi A, Kemi B, Fysik A, Matte D & Matte E. Jag låg jag så mycket efter att jag tänkte ge upp helt. Natur var inte min grej. Men jag tog tag i det där och fick G & VG i allt utom Fysik A och Matte D.

Så igår skickade jag in en ansökan till Åsö Vuxenutbildning om att få läsa om fysiken och matten på komvux. Om jag kommer in börjar jag på heltid i januari och är klar i maj. Jag är så äckligt jävla otaggad på att börja plugga igen, speciellt något som jag redan gjort. Men jag måste. Gör jag det inte nu så kommer jag troligtvis inte göra det alls. Jag tänker satsa allt och visa att jag kan!



7 Oktober

Godmorgon! Jag blev ledig även idag och även om det känns ovant så är det faktiskt väldigt skönt. Jag jobbar imogon och sedan är det helg. Lyxvecka! Håller just nu på att äta frukost och ska åka till gymmet om en stund. Det lär bli mitt sista pass innnan helgen så shit vad jag ska träna. I eftermiddag är det barnen och teatern igen och sedan bara hem och vila. Något trött sen igår och barnvaktandet.

Talk to you latero

6 Oktober

Idag har jag varit ledig, tränat, haft lektion med minisarna på teatern, varit barnvakt och skickat in ansökan om att börja skolan igen. Nästan. Mer om det imorgon, för nu är det sovtime. Helt d to the öd efter världens längsta dag. Ledig imorgon också!

It's not shopping, it's real terapy

Idag har jag haft sovmorgon, tränat och shoppat med mami. En skinjacka till ludde som fyller år på lördag, en klänning till lea för att hon är så söt och en vinterjacka till mig för att jag ville ha en. Och för att jag har världens snällaste mamma och för att den satt så bra på mig. Och för att jag behöver en.

WARP W MARIPOSA JKT F10 OFFWHITE


5 Oktober

80 dagar kvar till jul

och idag tror jag att jag ska färga håret


I can do the distance

Mina ben är som gelé och mina armar skakar. 3 timmar idag. Spinning, löpning, ben och axlar. + lite lektion med småbarnen. Galen dag. Bra dag. Ledig imorgon också, då blir det mer träning och kanske fika i stan. Nu ska jag titta på CSI och sedan sova bort mitt humör. Ingenting är bra just nu, jag är totalt förvirrad, jag vill så mycket. Jag är beroende av sällskap men är ensam hemma typ jämt. Känns det som. Jag vill inget hellre än att spola tillbaka tiden någa veckor. Allt är så jobbigt just nu. Så är det fel tidpunkt också. Bra tajming. Åh.



No one said it was easy

Ledig idag! Imorgon och på onsdag också. Ganska bra va. Jag har redan varit och tränat och har precis kommit hem. Det tog evigheters evigheter eftersom jag var tvungen att åka buss. Dogge har kvaddat bilen och motorhuven sitter just nu fast med silvertejp. Ingen är förvånad. Men nu är jag hemma och ska snart käka frukost nr 2 och powernapa en stund. Kl 12 ska jag möta lexie och issa på gymmet och träna en gång till. Sedan går nog lexie och jag i stan en stund innan jag har mina småbarn på teatern vid 15-tiden. Ingen kan ju inte säga att jag inte är aktiv!

4 Oktober




.

Jag har haft världens lataste dag idag. Efter träningen åkte jag och hämtade bilen och sen hem direkt. Förutom en liten powerwalk så har jag kollat på film och sovit hela dagen, känns som jag behövde det. Jag är dessutom ledig måndag, tisdag och onsdag den här veckan och det ska bli så himla skönt. Så imorgon blir det träning x 2 och mini. Längtar efter mina måndagsbarn.

Nu The Event på 1:an, världens bästa serie!

Once upon a december


Nostalgimusik
Jag verkligen älskde Anastasia


3 Oktober

Godmorgon! Igår var en jättekonstig dag. Blandade känslor, hela dagen. Började på teatern där vi fick roller och manus. En midsommarnattsdröm. Jag är jättenöjd. Världens bästa grupp kommer göra det här så jävla bra. När jag var klar gick jag och fikade och lekte i vasaparken med pappa, erica, lea och gia. Världens bästa familj. Åkte med pappa in till stan och fick en iPod Touch. Världens bästa pappa. Åkte hem och lekte med den hela förmiddagen. Mamma drog ut på rockbar. Nej jag skojar inte. Och jag fick sällskap av kevin. Vi pratade och pratade. Vi grät. Vi skrattade. Vi pratade. Vi grät. Vi pratade. Så jävla jobbigt. Men samtidigt så skönt. Sen åkte jag och hämtade Dogge, han körde hem mig och tog ed sig bilen. Jag satt och lyssnade på musik i tre timmar. Somnade kl 2 och vaknade nu. 

Ska åka och träna snart. Sen till solna och hämta bilen. Sen vet jag inte. Leka med min iPod och lyssna på musik i tre timmar till kanske. Jag tror nog det.  


Du vet vad jag känner, ta mitt hjärta föralltid .


iPod Touch!



Tack pappa


Snygg



om 20 år?


This afternoon

Det är första oktober idag. Är det höst på riktigt nu? Jag tror det.

Det blev som sagt inge jobb för mig idag, utan åkte bara dit och lämnade min tisdrapport och åkte hem igen. Påvägen hem blev jag sjukt sugen på att träna så jag trotsade huvudvärken och gled in på gymmet. Det blev inget långt pass men betydligt bättre än ingenting. Kom hem för en timme sen och har käkat lunch och badat. Ska lägga mig sova resten av dagen nu. I eftermiddag ska ta bilen till farsta och kolla på vinterjacka. Och ikväll middag på stan med mami. Jag har saknat henne, fast hon inte varit någonstans.

1 Oktober

Godmorgon! Det är 3 grader ute. Nästan minusgrader. Nästan vinter. Shit pommesfrites. Jag gick upp för nästan en timme sen och har ätit frukost och läst bloggar. Ska börja fixa mig snart åch åka till jobbet. Dock tror jag inte att jag ska jobba idag eftersom jag vaknade med världens huvudvärk. En huvudvärk som suttit i en vecka och vägrar försvinna. Så jävla jobbit. Så jag ska åka dit och skriva ut min tidsrapport och sen åka hem igen. Ikväll var det tänkt att vi skulle gå ut men pga lite olika anledningar varken orkar eller vill jag gå ut i helgen. Så ikväll ska jag ut och äta med mamma. Min fina mamma.

Ciao sålänge!

RSS 2.0