För när ett hjärta gått i tusen bitar får man gråta

Hur får man hjärtat att sluta gråta?

Du kan radera honom ur ditt liv. Slänga alla kärleksbrev, radera hans nummer och slänga alla bilder. Du kan umgås med dina finaste, dina närmaste, de som alltid får dig att skratta. Det kommer vara bra, du kommer vara lycklig. För stunden. Du kan träffa dina små kusiner eller syskonbarn, ha lektion med dina fina ungar på teatern, krama mamma och ringa din bästa vän, det kommer göra dig lycklig. För stunden. För varje gång du kramar dina fina hejdå och stänger dörren för att gå, så kommer du vara olycklig.

För när ett hjärta gått i tusen bitar spelar det ingen roll att du slängt alla kärleksbrev.

Du kommer alltid bli påmind och det spelar ingen roll vad andra säger. Det spelar inte längre någon roll när dina vänner säger att du förtjänar bättre. Att du är stark och att det kommer bli bättre. För du har inte sett det själv. Och när du ser det själv kommer du ångra att du la ner så mycket energi på en idiot. Men han var ingen idiot, inte min kärlek. Han var det finaste i hela världen. Det är just därför du faller tillbaka varje gång han skriver, du blottar hela ditt nya liv men får inte veta något om hans. Du försöker vara kall och inte bry dig om honom, men det går inte för han är fortfarande din kärlek.

För när ett hjärta gått i tusen bitar är dem tusen bitarna allt du tänker på.

Du försöker fylla dina dagar med skratt och framtidsplaner. Tills du inser att du fantiserar alldeles för mycket. Då finns det bara skrattet kvar. Och när kvällen kommer byts skrattet mot tårar. För det är då du önskar att du låg i hans famn, kände hans alldeles speciella lukt och att du höll i hans varma, mjuka händer. Det är då du tycker du är löjlig och slutar gråta. Men inom dig växer sorgen.

För när ett hjärta gått i tusen bitar har hela ditt liv gått itu.

Det är därför du ska gråta. Gråt tills du inte kan gråta längre. Gråt tills du inte längre får någon luft och vill kräkas. Gråt tills hela kudden är blöt och dina ögon är så svullna att du inte längre kan se. Det är okej, även om dina vänner säger att du är stark och förtjänar bättre.

För när ett hjärta gått i tusen bitar får man gråta.


Kärlek
Postat av: Sanna

Så himla sant! Man ska gråta, man måste gråta! Och vem vet, han kanske växer upp någon gång och ska det vara ni så blir det ni då!

2010-10-16 @ 12:10:23
URL: http://thesanny.blogg.se/

Kärlek:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0