Söndag utan ångest

Hade en ytterst mysig fika med Jenny nere i centrum. Vi drack världens godaste hallonte och taggade till kryssningen på onsdag. Sedan traskade jag hemåt och klippte mig. Nu har jag nyss ätit middag med mamma och bokat Gillingebanan. Ikväll hade jag tänkt titta på Glamourama, som Jenny tipsade om, och leta lite nya kläder på internet. Det har hittills varit en bra söndag


Let it make you hit the floor

Jag har blivit en jävla maskin och det har blivit något fel på mina ben. Jag kan tydligen springa hur långt som helst utan problem och sedan gå in och köra röven av mig i gymmet efter det. Nått är fel, men jag klagar inte egentligen. Idag sprang jag 7 km och körde mage i 30 minuter på det och nu sitter jag och skakar överallt. Ska snart gå ner till centrum och fika med Jenny och sen ska jag döda min iPod för det går inte att låsa upp skiten och ljudet är på högsta volym, så ja den överröstar typ allt. Och det går inte att göra något förns den laddat ur, lovely!


Just try to get back

Nu är det frukosttime, snart är det träningstime och sedan är det fika/shoppingtime. Likee it!

This is still unwritten

DAGENS VILL HA: Ett fint sms av en fin person
DAGENS KLÄDSEL: Svarta mjukisbyxor och svart AIK-hood
DAGENS SMINK: Foundation, solpuder, mascara
DAGENS FRISYR: Platt och uppsatt lite omvartannat
DAGENS HÄNDELSE: Kaoset på Mini
DAGENS LÅT: Unwritten - Natacha Bedingfield
DAGENS PLANER: Hade Ugång på G, men nu blir det bara chill
DAGENS SAKNAD: Can't tell you ;)
DAGENS DUMMASTE: Att alla är sjuka
DAGENS SJUKA: Bakfylla, big time!
DAGENS DROG: Cola! 
DAGENS ROLIGASTE: Inget har fan varit roligt idag haha
DAGENS FAVORIT: Sanna
DAGENS KÖP: Frukost, godis och cola
DAGENS GODIS: Lösgodis
DAGENS HUMÖR: Segt och trött

Nämn något som gjorde dig glad igår: Alla glada och fulla på Metro och fina sms!
Vad gjorde du kl 08 i morse? Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? skrev den där skiten ovanför
Det sista du sa högt? "Jävla äckelskitsfitta" typ. Slog i tån, haha!
Det senaste någon sa till dig: "Hejdå"
Vad har du druckit idag? Cola och kaffe
Vad var det senaste du åt? Godis
Vad var det senaste du köpte? Känns som jag precis sagt det, godis och cola.
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun kanske?
Vad är det för väder hos dig nu? Mörkt så in i helvete
Godaste glassmaken? Vaniljglass med chokladsås
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Haha nej!
Sover du tungt? Ja, det är sjukt
Drömmer du mardrömmar? Ja, typ att Paradise Hotel-deltagarna dör och att jag är med i Harry Potter och sånt...
Favoritklädsel? Leggins!

Like back in the days

Igår åkte jag hem till Lexie på eftermiddagen när vi degade och kollade på film fram till middag. Vi lagade middag själva (det är mycket att hurra för när det gäller oss) och drack massor med vin och bara snackade. Sedan drog vi ut och mötte Gabbi och co, för att sedan dra till Metro. Där va det lite för billigrt för att jag ska må bra idag. Men jävlar vilket litet dancecrew vi va, hade ont i fötterna redan kl 12 eller nått sånt. Drog hemåt någongång och däckade typ på en gång. Har ingen aning om hur många (hur få?) timmar jag sov innan jag gick upp till teatern imorse. Tillräckligt få för att nyss ha sovit middag i tre timmar tror jag.

Ikväll skulle vi gått på Grodan hade vi bestämt, men alla verkar vara sjuka och jag är jättetaggad! Vill verkligen ut! Får se vad jag gör. Nu ska jag hoppa in i dushen iaf, för det har jag inte orkat göra än. Sen ska jag inte äta middag, för jag mår galet illa. Ciao sålänge.


Typ lite så känner jag mig nu


Nothing can take you away from me

"Facebook har Nyligen Blivit Mycket överfullt, det har många medlemmar klagat över Att Facebook Håller på Att bli Mycket långsa. Uppgifter Visar Att orsaken är att det finns för manga icke-aktiva Facebook medlemmar och å Andra Sidan Också Många nya Facebook-medlemmar.

Vi kommer Att Skicka det här Meddelandet runt för Att se om medlemmarna är aktiva eller inte. Om Du är aktiv Skicka detta till Minst 15 Andra användare. Använda kopiera + klistra in för Att skicka vidare och visa att du Fortfarande är aktiv. * De som inte Skickar meddelandet Inom 2 veckor kommer Att tas bort utan tvekan för Att skapa mer Utrymme*

Skicka detta meddelande till alla dina vänner och visa mig Att du Fortfarande är aktiv annars kommer du att raderas.

Grundare av Facebook,
Mark Zuckerb"

Jag är en riktig kedjebravs-hatare, jag hatar kedjebrev mer än jag hatar alla människor på tågen på morgonen. Men detta kan jag inte förbise, jag får på riktigt panik av sånt här. Framförallt när det gäller mitt facebook-konto! Försvinn inte ifrån mig, lova!

If it's all I ever do

Jag mådde verkligen inte bra imorse, kände mig sjuk och gråtig. Skyller på pms. För nu mår jag bra, så jag antar att det bara var tillfälligt. Jag har som sagt varit på körlektion och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 15 så jag kan åka. Ska möta Lexie på Centralen och fixa hennes busskort, sedan åker vi hem till henne. Ikväll ska vi äta middag och dricka massa vin, sedan blir det utgång ikväll. Jag känner verkligen hur jag har att ta igen ikväll. Framförallt eftersom vi aldrig kom ut i lördags.

Löning idag, så det lär vara ett jävla drag ute inatt, det gillar vi! Imorgon har jag teater hela förmiddagen, vi får se hur det går haha. Ha en grym fredag loves, det ska jag ha!


Fredag

Jag är vaken jättetidigt för att vara lov och fredag, har körlektion vid 11. Ligger just nu i soffan och lyssnar på Rix Morgon Zoo, där Jackie gästar idag. Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar Paradise Hotel och deltagarna, och framförallt Jackie och Patrik. Jag avgudar Jacke, hon är så jävla ball.



Skriver mer när jag kommer hem sen! Ciao sålänge!


Bästaaa

Mamma sitter och tittar på skidstaffet (va fan är skid-staffet? patetisk sport, staffettar gör man i löpning eller rodd eller nått, inte skidor). Så jag får inte kolla på mina vanliga "socialporr"-program, som hon kallar Andra Avenyn och Top Model. Dessutom hatar jag OS. Bara för att jag inte ska bli arg för att mamma kollar på skidstaffet så ska jag få kläder nu, ska internetshoppa på Junkyard. Jag har hittat världens bästa leggins, som jag klickar hem exakt precis nu. Min mamma är en fin mamma, "en stor Sofia" som Johanna kallar henne.

Leggings "Bendorf" - Fandango


Down in the sand

Förlåt för dåligt uppdatering idag, har knappt varit hemma. Morgonen började med träning och vid lunch mötte jag upp Julia för att fixa en pluggsak. Vid 15:30 hade jag lektion med mina små sötnosar på Mini och sen tog det ett halvt liv att åka hem. Så inte förns nu har jag ätit och så. Det har varit en galet bra dag och imorgon är det helg!


Något sugen på Beachparty! haha


Don't stop til' the clock

Jag har provat kläder hela kvällen. Det finns mycket jag skulle vilja göra. Funderar på att ha silvertights ppå kryssningen!

Lov lov lov!

Dagen har gått så himla fort! Hela förmiddagen satt jag med ett matteprov och hela eftermiddagen med ett kemiprov. Sedan slutade vi, ganska så skänt ändå! Det känndes som det gick bättre än vad jag trodde det skulle gå i alla fall. Efter skolan fikade jag med Felicia och Bella på Waynes. Det va superbra, pratade om allt verkligen. Åkte hem och då va maten klar, plus att mamma bakat semlor. Kompensation för all träning haha!

Ikväll ska jag inte göra ett piss, bara titta på tv och måla naglarna typ. Haha. Imorgon är det träning, fika med Julia och Mini som gäller. Sen är det helg!


DJ blow my mind!

Okej jag va inte så glad igår för allt gick verkligen åt helvete. Men nu är det bättre (inte för att det kommer gå bättre, men jag är för trött för att vara arg). Vaknade nyss, ska ta mig tilll spinningen snöstormen och sedan skola i många timmar. När jag slutat ska jag möte Felicia och Bella för att fika. Det va inte igår man träffa dom så det kommer bli nice.

Hörs ikväll!


Tack och godnatt

Jag är på så jävla dåligt humör för allt går åt helvete just nu. Jag är så trött att jag vill dö men jag har 2 prov imorgon. Och det är just det som går åt helvete! Pms-skit! Jag ska packa träningsväskan för imorgon och sen ska jag fan gå och lägga mig, det kommer gå åt helvete imorgon ändå. Smsa inte. Godnatt.

Eftersom att det kommer gå åt helvete imorgon (trots att jag pluggar så in i helvete hela tiden, vilket betyder att
♦ Jag kommer få IG
♦ Jag aldrig kommer få jobb
♦ Jag kommer få bli glädjeflicka
♦ Jag kommer få leva på socialbidrag

GODNATT!

Just an ordinary day

Hemma från skolan nu, där vi mest lallat runt runt idag. Jag har däremot gjort något ovänatat (galet oväntat) på Matte E lektionen. Jag kom på en sak som matteläraren inte hade tänkt på, som visade sig vara rätt. Man kan alltså säga att jag uppfunnit ett nytt bevis inom Matte E. Eller inte haha. Det kommer i framtiden heta "Shorty's teori". Jag kommer bli miljardär.

Efter skolan åkte jag till Ringen och köpte mig en ny BH och ett par hipsters. Knallroa såklart! Ganska så fint nu när jag är brun. Eller så får jag kanske inte säga. Like I care, det va snyggt! Nu ska jag lyssna klart på Vanessa Carlton, sen äta choklad och kolla på tv.


Fight for the rights to own the night

Vaknade för ungefär 20 minuter sen helt galet trött, lite ont i halsen och iskall. Ganska otaggad på livet. Håller just nu på att tugga i mig det sista av min frukost och tänker på att jag slutar om bara 8 timmar. Blev just lite mer taggad på det mesta, så det blir nog en bra träningsmorgon trotsallt. Ska avverka ett Bodypump-pass och 5 km löpning på bandet denna morgon. Tjohej!



What makes you different makes you beautiful!

Mitt hår har blivit så långt. Jag har haft långt hår en gång tidigare, det va sommaren -07 innan jag klippte av det. Nu är det ungeför 1 dm längre, jag är inte riktigt van måste jag erkänna. Om jag plattar håret så det blir spikrakt är det nästan ner till svanken och annars är det lika långt ungefär. Ibland vaknar jag av att det ligger lindat runt min hals, så numera måste jag sova med det uppsatt. Men jag klagar inte, för jag har alltid velat ha långt hår och jag älskar det!


Fina människor, fina kvällar, fina lov!

Jag älskar att nästan hela lovet är planerat, jag behöver sånt. Vårt lov börjar redan på tosdag och helgen kommer bestå av drinkkvällar och utgångar. Sedan måndag och tisdag kommer bestå av massa träning och övningskörning. Onsdag till torsdag ska vi åka på årets kryssning och fredag/lördag ska jag, Lex, Carro och Sophia äta tacos, dricka vin och ta igen massa tid!



An ordinary boy
An ordinary day


Ibland händer det!

Jag slutade 13:30 idag. Jag va hemma nu, det tog alltså 1 timme och 15 minuter att komma hem. Det kanske beror på att min buss började brinna för att bromsarna expolderade. Och jag fick gå hem halva vägen. Jag orkar inte mer, horSL!

Fireflie!

Fy i helvetes faan va vintern ska plåga mig! Nu ska jag inte vara en sådan tragisk människa som klagar över hur ont jag får överallt (för min sjukdonm är inget jag är stolt över) men det går ju för fan inte att ta sig någon vart. I lördags kom jag inte till krogen för att det inte gick att ta sig från söderort in till stan över huvud taget, igår va hela gröna linjen fucked up och det gick en erstänningsbuss i timmen typ. Och idag, är det -20 grader! Vad är det här för skit?!

Jag ska i alla fall försöka ta mig in till Eriksdal nu på morgonen och träna spinning. Sedan slutar jag kl 16 idag, då lär det ju vara omöjligt att komma hem. Taggad Måndag!


What is worth having, is worth fighting for!

Jag har hittat min man! Hur snygg får man vara?






Workout

Nyss hemkommen från träningen, va inte alls träningssugen egentligen men jag tvingade mig själv. Körde 40 minuters kondition med lite cykling och resten löpning. Tog mig väl fram sammanlagt 1,4 mil eller nått. Sedan gick jag in i gymmet och körde lite armar. Sedan åkte jag hem. Det va nästan mer träning att ta sig hem än att träna, fyfan va sjuk SLs trafik är! Nu ska jag vara social med mamma och sen fortsätta plugga.


Bajskväll

Blev ingen utgång igår. Det va inte så att jag inte var taggad eller så, för vi hade bestämt tid och jag åkte hemifrån. När jag kom till Hökarängen gick det inte en enda tunnelbana åt något håll. Så när jag stått där i över en timme gav jag upp. Bussen hem kom inte den heller så jag fick gå hem i -20 grader. Det va helt seriöst det värsta jag varit med om och jag har sovit hela natten med två täcken och frusit ändå. ÄckelSL!

Idag så hade jag inte tänkt att gå ut alls men det lär bli så ändå. Ska åka och träna om en timme och sedan träffa Julia för en liten pluggdate. Och ikväll ska jag bara tiltta på TV och sova.


Baby, let's us take a chanse!

Har haft en bra dag trotsallt! Mini va lika bäst som vanligt och sen fick jag med mig lite saker hem från stan. Mamma hämtade mig på Gullmars och så har jag sovit middag. Palljettklänningen är på och jag är redo för utgång! Ses i dimman.

Crawling

Godmorgon!

Det är världens snöstorm och -13 grader ute. Och jag är fortfarande arg. Innan va jag ledsen och kände mig krossad, nu är jag bara arg. Om det nu hjälper...

Mini idag, först egen lektion och sen Luddes lektion. Kommer bli awsome, om jag kommer fram d.vs. Sedan ska jag träna om jag orkar och efter det hem. Ikväll blir det utgång och jag längtar så jävla mycket. Jag ska göra dumma saker och bara ha roligt, det förtjänar jag.

Ciao sålänge




Jävla skit

Har haft världens bästa kväll med världens bästa vän! Dock är jag äckligt arg just nu och jag vill på riktigt döda någon! Hur kan människor vara så elaka och respektlösa? Jag mår verkligen illa. Jag har tagit det här med så sjukt bra och jag är stolt över mig själv som verkligen lyckats. Men nu har jag tårar i ögonen, jag trodde faktiskt att nivån låg högre, jag trodde att du var en bra människa...

Godnatt

Friday I'm in love

Nej nu ska jag byta Melissa Horn mot Lady Gaga och byta om. Sen ska jag ut och dricka vin med mina bästa vän! Ha en grym fredag loves!


Ett ögonblick är allt vi fått

Såg dig gå förbi på håll, var påväg att säga hej men tänkte vad spelar det för roll?


HELG

Nu kom jag hem från skolan, har aldrig varit där sålänge en fredag någonsin. Det får ju för fan inte bli en vana, jag ska svära en ed på det snart. Har precis gjort kaffe som jag ska trycka för att piggna till, känner mig redan så sliten, fastän att det inte är mer än 3 dagar sen vi kom hem. Träna och skola hela dagarna tar på krafterna. Ikväll ska jag träffa Lex och ha trevligt. Nu ska jag måla naglarna och sen duscha. Sen sova lite. Och fortsätta lyssna på låten i inlägget innan.

We crawl til' we can go again and we run until we're strong enough to jump

Nu ska jag åka och träna, men först ska jag bjuda på en fin låt♥



Sen är det nästan helg!


Det är så logiskt

Det är ganska sjukt egentligen hur vissa alltid gör saker, på ett visst sätt. T.ex;

Mamma glömmer alltid något när vi ska någonstans
Lexie glömmer alltid vad man heter
Issa går alltid på toa precis innan vi ska träna
Jenny gör alltid konstiga ljud på lektionerna, eller får sms under när det är som tystast
Jossan slutar alltid röka minst en gång varannan månad
Markus skrattar alltid såfort han ser mig (funny thing)
Annika är alltid glad
Julia vill alltid gå och dricka kaffe
Malin vet aldrig vad hon pratar om
Jag kommer alltid med konstiga idéer som aldrig funkar

Sjukt det dära!

Can't get enough

Godmorgon! Jag har sovit alldels för lite för att sitta här egentligen och diciplin har aldrig varit min grej, så jag undrar vad som triggar mig? Ska iaf åka och träna om 20 minuter, gym idag. Kommer nog både springa, cykla och köra lite annat, tråkigt pass. Sedan blir det hem och duscha och fixa innan jag åker till skolan. Där ska vi ha möte om studentskivan och projektmöte, sen slutar jag! Så jävla skönt eftersom igår va en sjuk dag med plugg och allt. I eftermiddag får jag träffa mina små skitungar igen på Mini, har saknat ihäl mig.

Gotta go!


Music makes me loose control

Hemma och vänder efter ett riktigt bra spinningpass, 45 minuter räckte för min lilla kropp som inte tränat på 1,5 vecka. Det kändes som att dom känner mig på det där stället nu, när jag kom och skulle hämta en biljett så behövde jag inte ens säga vad jag skulle träna, han i kassan visste tydligen och sen han insturuktören är så gullig "du har varit på semester ser jag, va fin du är". Sånt gillas!

Nu sitter jag och laddar ner lite musik, ska börja fixa mig snart. Börjar 11 idag, najsigt.


Onsdag


Dax för träning, spinning kl 7, taggad?


I keep on rocking

Jag har gjort det! Jag har skrivit klart hela krönikan på en timme. Big sucess! Har även tagit ett bad och haft halva burken hårinpackning i håret och smort in min kliande kropp. Jag har även fixat lite med bilderna så de kommer nog upp snart, ikväll eller så. Vid 18-tiden har jag körkortsteror och sen när jag kommer hem lär jag stupa eftersom jag sov 3 timmar inatt. Nu ska jag läsa lite miljö och sen äta och eftersom jag har matteprov imorgon lär jag bära med mig matteboken hela kvällen, lovely! 


Homee

Åkte i 13 timmar, sov i 3 timmar och har varit i skolan. Nu plugga och smörja in hela kroppen som kliar sönder. Lägger in bilder sen.

Juste, jag är hemma nu :)

Time to go, see you soon!

Jag ser på facebook att folk inte gått och lagt sig än. Och jag är vaken. Så farligt känns det ändå inte, för det här är mer kväll än morgon, hade det varit en timme framåt hade det varit jobbigare. Somnade ganska oväntatt före 22 igår och väcktes av mamma 02. Har ätit en macka och fixat det sista. Ska åka i den tjockaste vinterjackan jag har eftersom det är Sibirien ute. Den får såklart ligga i bilen, vore faktiskt tragiskt att ha med den. Nu skas bilen skrapas och grejer (mamma kan ju glömma att jag tänker hjälpa till) och sen ska vi gå. Detta sker när jag suttit klart på min väska och fightats färdigt med dragkedjan. Som sagt, stämmningen mellan mig och den rösa väskan är inte på topp. Nu ska han få, herrå!

Sakna mig, ses om en vecka :)


Walking in sunshine, ohoo!

Min morbror med familj har bott på samma hotell som vi ska bo på, för ett år sen. Dygnet runt står mat och dryck uppdukat i mindre varianter. Efter kl 11 dukar de fram lunch iform av mat/sallader/kakor/glass/frukt/milkshakes/smoothies, plus vatten/läsk/öl/rosevin/drinkar. Vad man vill ha, dygnet runt. På kvällen kan man välja mellan grillrestaurang, thairesaurang, skaldjursrestaurang och afrikansk restaurang. Senare blir det underhållning och på natten nattklubb. På dagarna är det öppet gym och gratis massage och frisör. Så får man en timmes gratis vattensport om dagen, typ lära sig surfa. Jag tror jag kommer gilla detta, typ hur mycket som helst!

Har bokat kryssning 3 mars också, wiho! Nu ska jag kolla på Köping, skriver innan vi åker :) puss!


I'm gonna fight, fight fight fight for this love

Jag hatar att packa. Jag har gjort det för mycket i mitt liv tror jag, så jag har tröttnat på det. När jag va liten och vi skulle åka utomlands hela familjen va det alltid kaos 3 dagar innan för att alla började packa och det slutade ändå alltid med att vi fick vända bilen och åka hem och hämta nått som någon hade glömt. När jag bodde hos pappa varannan helg förut va jag också tvungen att packa även fast det bara va några dagar. Det slutade alltid med att jag började gråta. När jag åkte till Linus packade jag, alltid för mycket. Allt skulle med, helst dubbelt av det mesta också. Det brukade sluta med att min västa va så tung att någon gubbe kom fram till mig på tåget, skrattade lite och lyfte upp min väska, och jag försökte skratta lite jag med och pep fram ett "tack". Sen reste jag mig inte upp förns jag va sist kvar på hela tåget och brottades med min väska hela vägen ut.

Så ja, jag och packningen har lite smått tragiska minnen tillsammans och det är därför jag har stängt in mig på mitt rum och spelat konstig musik den senaste timmen. För mammas skull, för jag får grova utbrott av sånt här! Men nu tror jag att jag är klar, så där som på det mesta i alla fall. Så om någon timme ska jag åka in till stan och träffa pappa. Fika lite och sedan åka hem till mormor och äta middag och träffa släkten. Och om 12 timmar har vi gått upp och ska åka snart. Längtar galet mycket, trots att jag hatar att packa<3



Fast lite hatkärlek är det ändå


Hard work work

Godmorgon alla! Sitter här och är helt trött. Har precis ätit upp min proteinfrukost (haha) och ska snart byta om. Är redo för ett springpass, ett Bodypump-pass och lite egen styrka på gymmet idag. Träningsmorgon. Har tänkt köra slut på hela min kropp eftersom det blir sista träningspasset på över en vecka (förutom lite simning i poolen och lite strandpromenader).

I eftermiddag ska jag in till stan och fika med Papi och sen hem och råpacka, för det har jag inte gjort. Känns bra att ha en fullspikad dag, för så kanske jag kan få sova lite inatt iaf, eller åtminstonne kunna sitta still en bit in på resan. 03:15 går bilen härifrån, mucho tidigt faktiskt.


It's not shopping, It's real therapy

Har varit i Kista med lex nu, mötte även upp mamma där som kom med bil så jag fick skjuss hem. Eller ja jag fick köra hem själv. Fyndade 2 finfina jackor/koftor/tröjor. När jag kom hem hade jag även fått ett par sprillans nya heels med nitar på av mammas jobbarkompis hion inte kunde ha. De satt verkligen som att de var gjorda för mina fötter. Blev mer än lycklig av det måste jag säga. Nu har jag ätit middag och sätdat ur min garderob så allt nytt får plats. Ska snart börja packa, nu är det mindre än 36 timmar kvar bara!



Tonight we're gonna face the music

Godmorgon! Jag har nog aldrig varit vaken såhär tidigt en lördag på länge, men idag har jag planer. Om ungefär 2 timmar ska jg åka och träna, blir lite springa, lite cykla, lite gymma. Efter det ska jag åka och möta upp lexie och sedan vidare till Kista. Hade tänkt shoppa upp mina sista pengar (imorgon fylls det på haha) och efter det hem och packa. 40 timmar kvar nu, sen drar vi! Puss sålänge♥


(dålig kvalité)


Ett ögonblick är nu och sedan glöms det bort



ett ögonblck är allt vi fått


We're plastic but we still have fun

Sorry loves, har verkligen inte haft tid. Skola, träning, bilskola, fika, stress stress. Blev så mycket att jag struntade i allt jag hade planerat igår, förutom körlektionen och va ändå helt däck på kvällen. Udag har jag varit och tränat på morgonen, körde Bodypump en timme och sen sprang jag lite på bandet 15 minuter bara för att. Duschade och åkte hem, åt frukost nr 2 med mamma och satte mig sedan här. Har skrivit nästan en sida på miljöarbetet nu, ska skriva lite på min krönika också innan jag sätter på en film och bara chillar.

I eftermiddag har jag riskettan i tre timmar och i kväll ska jag träffa den absolut bästa människan i världen. Imorgon blir det shopping i Kista med den andra bästa människan i världen och på söndagnatt hade jag tänkt dra till afrika med världens världens bästa mamma. Nu ska jag återgå till pluggäcklet, men först ska jag boka halkbanan, slice!


Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen?

Nyss hemkommen från skolan, har åstadkommit så mycket idag så att jag är helt slut. Har tränat ett grymt pass på morgonen, gjort klart/lämnat in hemprovet i kemi, gjort kemilabben med Julia, fatta matten och styrt upp de omprov jag ska göra. Känns så jälva bra! Nu förtjänar jag fan min semester!

Sitter utslagen i köket och ska snart fixa mat, mamma jobbar så jag får laga själv. Men innan det ska jag kolla bloggar, kolla vad det är på TV ikväll och ringa Markus, den dagliga "komma hem-rutinen".


En högre grad av njutning

Godmorgon! Sitter just nu vid köksbordet och äter frukost, ska ta bussen om 25 minuter för att åka och träna. Idag blir det spinning 45 minuter och sen ska jag köra triceps, bröst och mage inne i gymmet. Körde axlar och biceps och mage igår fyfan det känns idag. Galen träningsverk i magen, gör ont när jag hostar. Men det är det värt, träningsverk är underskattat.

Love.


Sånt där är slöseri med tid






 


Come and get me then

Har nyss tittat på gårdagens avsnitt av Outsiders och nu är jag så jävla lycklig. Det finns människor som tänker som jag. Nej jag har inte fobi för feta människor men jag äcklas ganska lätt, av sånna och av samhället. Och så är träning det bästa jag vet och jag skulle kunna tänka mig att bli som henne, även om det är omöjligt. Men det är ballt, så sjukt ballt!

Nu ska jag äta upp min mammalagade mat och lägga mig i soffan och skriva klart kemin. Är fortfarande så jävla glad!


Tisdag

Förlåt för igår, hade inte tid någonstans. Helvetesveckan har börjat. Den består av skola, träning, bilskola och Paradise Hotel. (FINAL IKVÄLL!).

Igår tränade jag på morgonen och sen va det skola 9-16, raka vägen till bilskolan för körlektion efter det och sen hem och plugga. Jag lyckades somna på tunnelbanan och det har aldrig hänt förut, så slitet blir det redan efter några timmar.

Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon till 7, kom till skolan och första lektionen va inställd. Har varit gladare än jag va då, det kan alla intyga. Slutade efter lunch och drog raka vägen till gymmet. Tränade en timme och nu sitter jag här. Vet knappt i vilken ende jag ska börja med allt jag har att göra. Ska iaf äta nått först, hörs ltie senare.

Love.

Girl in the mirror

Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så...


RSS 2.0