Fredagen

Här har det hänt lite sedan sist:

  • Middag, mys, presenter och överaskningsfest för min pojke i fredags
  • Teaterlektion med småpluttarna, bakisträning och en extrem bakisdag i lördags
  • Skräckfilmskvällar och långa sovmornar hela helgen
  • Spelkvällar bestående av Monopol, Flaggspelet och frågesport (jag vann allt, moahaha)
  • och en massa nysattacker, hostiga nätter och onda halsar

 

Fredagskvällen blev hur lyckad som helst. Jag hade bett Daniel komma hem till mig vid 19-tiden för (vad han trodde) att ha en myskväll och lite födelsedagsfirande i förskott. När han kom hade jag lagat middag, fixat fördrink och dekorerat bordet med 100-tals röda små hjärtan. Han blev hur glad och rörd som helst och pussade ihjäl mig hela kvällen för det. Dock så var det inte slut där. Överaskningarna överlöste varandra och han fick en tröja och en väska han hade önskat sig och en kladdkaka med rosa glasyr och hans favoritgodisar på. Kl 22 kom den sista överaskningen, helt plötsligt plingade det på dörren och utanför stod alla hans vänner, plus min lexie, med serpentiner och sprit. Jag kan ju säga att jag aldrig någonsin sett en sådan glad kille som då! Vi förade i någon timme innan vi sen drog in till stan. Bästa fredagen på länge!!

 

Inbäddad bildlänk

Inbäddad bildlänk


Friday I'm in love

Tiden går fort när man har roligt! I hela två veckor har vi nu varit ute på VFU och precis som hälften av min klass är jag nu sjuk. Barnbacieller är inte att leka med. Jag kände av min hals redan i måndags men det var igår som det bröt ut på riktigt. Trots att jag mådde riktigt dåligt när jag vaknade krigade jag mig till förskolan när jag började kl 9 men efter att ha varit på biblioteket med några barn och sen ätit lunch blev jag beordrad av min handledare att gå hem. Sagt och gjort. Åkte hem till Daniel och spenderade de tre första timmarna där liggandes i hans knä framför en film. De två kommande timmarna när han var på träning sovandes och timmen mellan middag och sängen sittandes i soffan. Så pigg var jag.
 
Vaknade imorse och kände mig lite bättre men valde ändå att stanna hemma från förskolan för säkerhetsskull. Myste hela morgnen innan jag fick skjuss till pendeln och åkte hem. Kom hem vid 14-tiden och sen dess har jag haft fullt upp med att fixa inför ikväll. Min älskling fyller år på tisdag och jag har planerat en liten överraskning i förväg. Taggaaad!
 
Inbäddad bildlänk
 
Inbäddad bildlänk

Hejochhå

Efter en hel vecka (wow) på praktiken så blev jag överlycklig igår när jag vaknade och insåg att det var fredag! Det spelade ingen roll att klockan var 05.15 och det var bäcksvart ute, det var äntligen fredag och jag hade en kort dag framför mig!

Jobbade 8-14 och åkte direkt hem för att fixa mig när jag slutade. Mötte min älskling i stan vid 18-tiden och åt en mysig 2 månaders-middag innan vi åkte hem och köpte godis och julmust och myste resten av kvällen.

Efter att ha sovit "som en stock" som Daniel sa att jag hade gjort, var jag superpigg imorse när klockan ringde. Lördag = teaterlektion med mina pluttisar. Den här lördagen = saftkalas och klädprovning med mina pluttusar. 15 stycken. Så när jag slutade kl 11 var jag knappast lika pigg längre.. Gick dock raka vägen till Sats och körde 1 timmes kondition och rygg och blev lite piggare efter det. Nu ska jag njuta resten av helgen och inte anstränga mig mer än jag måste.. Haha.


2 månader

Dagens Arbetspass: Praktik 9-15
Dagens Lunch: Köttfärsgryta med ris á bebiststyle (som inte smakade någonting alltså)
Dagens Middag: Köttfärs med sallad, majs, gurka, paprika och avokado (varierad kost?)
Dagens Humör: Himla bra!
Dagens Känsla: Hur kan jag bli så trött av att jobba 6 timmar?
Dagens Träning: 45 minuters löpning och ett axelpass efter praktiken
Dagens Glädje: Att jag får spendera hela kvällen med min kärlek imorgon
Dagens Irritation: Att jag inte riktigt kan koppla av när jag verkligen behöver
Dagens Längtan: Mys med mitt hjärta imorgon, 2 månaders-middag på fredag och julafton om typ 1,5 månad haha!
Dagens Hälsa: Har nyst 40-11 gånger men annars mår jag prima! Är sjukt stolt över att jag orkar träna så mycket även när jag jobbar på förskola 6-7 timmar om dagen!
Dagens Aktivitet: Fortfarande praktik och träning.. och lite tågåkande, mathandlande och klädtvättande
 
Scale_large

Första dagen på resten av mitt liv

Hahah vilken mongo till pojkvän jag har.. han passar utmärkt son gästbloggare märker jag! Det kan få bli hans uppgift. Söt är han också eftersom att det var jätteviktigt att jag absolut inte fick titta igår när han skrev. Om jag ska vara ärlig så trodde jag att det skulle bli ett bajs-, kiss- och sexinlägg men han var ju faktiskt bars söt och bäst ♥
 
Idag har jag haft min första dag på praktiken och det var så mysigt att komma tillbaka. Dock så var det mindre kul att börja 7:30 när man är van att börja 9 men helt klart värt det när jag bara har fem veckor med de små pluttarna. Fick som kompensation sluta kl 14 och åkte direkt till Sats Zenit och tränade. Fick en chock när jag kom dit och såg hur det såg ut, flashigare gym kan man inte hitta och det känns som att jag kommer tillbringa många timmar där under praktik-tiden. Körde ett ganska kort men intensivt konditions- och benpass innan jag åkte hem till mitt hjärta, som just nu är på fotbollsträning. När han har kommit hem och vi har ätit så väntar en liten present till honom. Imorgon har vi varit tillsammans i 2 månader och jag har skapat en liten tradition och ger min finaste en liten present varje månad. Det kanske inte låter som något astort men jag tycker sådant är superviktigt, plus att jag tycker att varje dag med honom är värd att fira♥
 
 
 
 
 

Den kända gästbloggaren!

Tjena Tjena bloggen!
Daniel här, killen som har världens bästa flickvän.
Dagen började med att jag vaknade medårhundrates huvudvärk. Men detta ska inte klagas på när det finns människor som har det så mycket värre.
Efter lunch var det dags at styra skutan mot sköndal, där min underbara flickvän bor. Under resans gång träffade jag, precis som vanligt på, idioter och andra konstiga människor på tåget och tunnelbanan. Något som både irriterar men samtidigt gör resan lite mer intressant. Tack till alla som bidrog!
 
Nu har vi precis ätit tacos och tittar på Vem vill bli miljonär! Så trÄst när man är bombsäker på alla svar och inte kan vinna några pengar alls!
Imorgon börjar en ny intensiv vecka med både massor av fotboll, träning, jobb, vara med min vackra flickvän och förhoppningsvis få ett samtal av OFFICE Management!
 
På återseende mina kära bloggisar (bloggläsare)!
// DJ-Franz, D.Franzén, dannefranz, Daniel Franzén

Aldrig mer..

Jag hade nog aldrig längtat till helg så mycket som jag gjorde den här veckan och när jag vaknade igår hade jag nog aldrig tidigare varit så lycklig över att det var fredag. Hade ställt klockan på 08 och åkte till gymmet med pojkvännen. Körde ett svettigt konditions- och magpass innan vi åkte hem och gjorde mysfrukost. Därefter bar det av till IKEA för att kaosa runt lite. Vi povsatt soffor, hoppade i sängar, körde vagnrace och irrade runt på lagret innan vi hittade den enda saken vi skulle ha, haha. När vi var påväg därifrån fick jag ett medelande om att våra betyg från förra examinationen hade kommit upp. Där förstördes min braiga fredag med ett Fx. Ska aldrig i hela mitt liv glömma referenslistan. Aldrig. Fick en tröstkram av min fina pojke och åkte hem till min syster för att äta lunch med henne och mamma.
 
Idag har jag hittills spenderat min dag på teatern och på gymmet. Jag har ju bytt friskis mot sats och jag måste säga att jag älskar det. Det är absolut inget fel på friskis men sats är så himla mycket bättre, på alla sätt. och sats odenplan, där jag var idag, var rena rama träningspalatset. Har aldrig sett ett så stort gym i hela mitt liv. Njöt varenda sekund.
 
Nu ska jag ta tag i lite smågrejer som måste fixas och sen göra mig iordning för att äta middag med Lexie och Carro. Har inte träffat Carro sen hin flyttade till norrköping i somras, så det ska bli hur mysigt som helst!
 
Inbäddad bildlänk

Det bästa av tre världar..?

Idag började sista vanliga skolveckan på 1,5 månad för nästa måndag börjar änligen praktiken. 5 veckor på mitt favoritställe med mina favoritmänniskor, de små pluttarna♥
 
Den sista "skol"veckan kunde dock ha börjat bättre. Det finns en enda sak som jag har haft riktig ångest över enda sen vi fick schemat för någon månad sedan och det var det vi gjorde idag, exkursionen. Vaknade kl 06 imorse i min pojkväns varma säng och har aldrig velat ligga kvar så mycket som då eftersom jag visste vad som väntade. En hel förmiddag i skogen med småkryps-plockande en kall jävla höstmorgon. De tre sakerna jag avskyr mest i hela världen. Fyfan. Jag har visserligen valt det här yrket och jag älskar det, men.. skogen - jag hatar skogen. småkryp - jag har aldrig gillat djur och jag hatar småkryp. kyla - jag dör när jag fryser. Dessutom började det regna när jag satte mig på tåget kl 07:15.
 
Så jaa, jag stod ut en timme tills jag frös så mycket att hela min kropp skakade och jag inte längre kunde prata för att mina läppar var så kalla. Detta trots att jag (enligt mig, med vantar, tjocktröja, jacka och raggisar) var ganska välklädd. Så det slutade med att min grupp fångade småkryp och jag satt under halsdukar och mössor och frös. När vi äntligen fick sluta åkte jag direkt till sats och tränade. Började trots ett 30 minuters konditionspass och ett hårt ryggpass aldrig riktigt svettas eftersom jag var så kall.
 
Nu har jag ätit, duschat och pluggat lite. Ska kolla på Bridesmades och sen åka hem till Daniel om några timmar. Längtar efter min pojke!
 
Inbäddad bildlänk
 
Inbäddad bildlänk

RSS 2.0