Go hard or go home

Frukost: smoothie (björnbär, kesella, lättmjölk och lite söningsmedel) & kaffe
→ (06:30) Träning: biceps & triceps + 45 minuters spinning
Efter träning: proteindrink & en banan
Lunch: köttfärsås, broccolli, sallad & keso
Mellis: jordgubbar, äpple & keso
→ (15:30) Träning: 60 minuters crosstrainer
Efter träning: proteindrink & en banan
Middag: tacofärs & grönsaker
Kvällis: annanas, äpple & några cashewnötter





Spring för livet

Jag är inget stort fan av melodifestivalen, tycker att det blivit lite för mycket. Men förrförra lördagen tittade jag faktiskt eftersom jag var hemma med mamma och john hela kvällen och då tävlade sara varga med världens finaste låt. Den passade inte alls in i melodifestivalen men den var så fin och den gick rakt in i mitt hjärta och nu har den äntligen kommit upp på spotify! Jag får rysningar, ni måste lyssna!




Grattis mami!

Jag hittade världens finaste present och ett fint kort till min lilla mamma, som jag nu har slagit in och lagt på hennes säng. Hon kommer bli så glad och det förtjänar hon!




Nu ska jag sätta mig i bilen och åka till gymmet för andra gången idag. Det gäller att passa på när man inte har något annat att göra. Haha. Beach 2011, here I come!

Du säger att du älskar mig



The Supermarketz feat. Medina & Anders Bagge


Sportlov?

Jag skrev ett inlägg igårkväll men det har inte kommit upp än? Jag har till och med gjort om det och fixat, men det vill inte komma fram. Ajaa. I vanliga fall går jag i skolan på måndagar men eftersom det är sportlov så jag ledig idag, så så så så skönt! Jag har i alla fall precis kommit hem från gymmet och ska lägga mig och kolla på film och sova mer nu. Måste till farsta någon gång under dagen och köpa namnsdagspresent till min fina mamma och fixa en sak på banken. Annars ska jag bara slappa hela dagen. Lyx!



jag fick äntligen tillbaka mina rosa gummistövlar i lördags! och jag har stökigt rum, jag vet.


27 Februari

Det snurrade rätt bra i min skalle igår när jag gick och la mig. Pratade med markus och jag kommer ihåg att han skrattade åt allt jag gjorde och sa. Haha. Ändå så gick jag upp kl 9, gjorde bakisfrukost á smoothie (björnbär, lättfil, lättmjölk, proteinpulver & sötningdsmedel) och åkte till gymmet. Där körde jag ett överkroppspass + 40 minuters kondition innan jag blev hämtad av mami och john. Lite tappert av mig tycker jag. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan ikväll är det middag hos min älskade mormor.





There's a place I know if you're looking for a show

Ikväll har jag och lexie ätit världens godaste pasta och druckigt vin på sogni. Det var så himla gott och mysigt, riktigt qualitytime med min bästa vän. Vid 22-tiden började det bli drag, som det alltid blir på sogni och efter någon timme kände vi att det var dags att dra. Då hade vi hunnit få nya (aspackade) tjejkompisar, blivit raggade på av gayservitrisen, pratat minnen och träffat människor som vi verkligen inte ville träffa. Dessutom hade båda jobbat sedan imorse och var inte särskillt pigga på att fortsätta. Det slutade med att vi sprang ut för att slippa vissa människor, haha. Vi hade i alla fall världens mysigaste kväll och nu ska jag lägga mig i min varma säng och kolla på film tills jag somnar. Natti!


26 Februari

Godmorgon alla pigga! Skönt att inte vakna upp med huvudvärk och illamående för en gångs skull. Är bara lite trött, men det är inget ovanligt haha. Sitter just nu och dricker vatten och kollar på tv, ska snart fixa frukost till min kurrande mage. Sen ska jag åka till teatern där jag ska jobba hela dagen. Efter det ska jag möta upp pappa för sen lunch innan jag åker hem och fixar inför ikväll. Ikväll har vi bokat bord på sogni där vi ska äta middag och dricka vin innan vi ser var kvällen tar oss. Är sjukt taggad på att dansa!



Nighty!

Ikväll har matilda varit här, ätit middag och snackat massa skit med mig. Perfekt fredagkväll! Kom hem för ett tag sen efter att ha kört henne till tåget. Har bäddat ner mig i soffan framför big brother och ska nog gå och lägga mig snart. Jobbar tidigt på teatern imorgon. Lektion med mina barn, egen lektion och sen vikka på en annan lektion.


Natti ♥ 


Shop til' you drop






25 Februari

Ibland undrar jag vad jag går på. Går upp 5:40 för att åka till gymmet när jag är ledig, pumpar skiten ur axlarna och kör sedan 45 min kondition. 20 min crosstrainer + 25 minuter jogg/intervaller på löpbandet. Totalt 90 min på gymmet, på morgonen, min enda lediga dag. Men träning är det bästa jag vet och jag älskar det. Det är synd att jag är så dålig på att ta bilder, annars hade ni kunnat få se att jag har fått riktigt synliga muskler och konturer på armarna även när jag inte spänner. Det är ballt!

Har precis fått i mig en p-drink och ska snart hoppa i duchen. Ska fixa lite här hemma innan jag åker in till stan och möter lexie. Vi ska boka bord till imorgon och shoppa. Såklart. Ikväll blir det lungt, matilda kommer hit och lagar/äter middag med mig och snackar skit. Måste ladda inför imorgon då jag först har teater i 5 timmar och sedan ska ut och äta middag med lexie och ev. utgång med killarna.



Have to have

Äntligen hemma! Den här dagen har varit lång men bra, jag har gjort hur mycket som helst känns det som. Började som sagt på gymmet imorse där jag träffade jossan. Meningen var att vi skulle gå på spinning tillsammans men eftersom hon hade glömt skorna (haha) så fick jag gå själv. Körde hårt som fan i 45 minuter trots att luftkonditioneringen inte fungerade, innan jag gick in till gymmet och körde ben. Totalt 90 minuter. Åkte till jobbet och började med att gå ut med bebis i vagnen till hon somnade. Sedan har vi lekt, skrattat, ätit lunch, lekt i lekparken och varit ute på promenad i totalt 2 timmar. Höll på frysa ihjäl, men det var det värt. Nu är jag hemma, dricker te och försöker bli lite varm. Imorgon är det fredag och jag är ledig ledig ledig. Ska träna själv på morgonen, träna med lexie vid lunch och äta löningsmiddag någonstans ute med matilda.



24 Februari

trött trött trött! Kan nästan inte hålla mina ögonlock öpnna, vill bara gå och lägga mig en liten stund till (en lång stund till). Men inte det, gymmet om en timme och sedan 7 timmars jobb. Just nu känns det som att jag kommer ha svårt att klara av den här dagen, men jag har knappast något val. Om 11 timmar är det helg och nästa vecka är det lov, det betyder i alla fall att jag är lite ledig. Lite. Och idag fick jag en av mina tre löner, ka-ching! Ha en bra dag! Puss



Save tonight

Saker jag ska göra innan jag dör..

*
Träffa världens finaste kille och bli sådär kär så det pirrar i magen varje gång man träffas. Som jag kan komma hem till varje dag och laga middag med, umgås hela kvällarna med, bråka över småsaker med, ha långa sovmornar med. Bli så kär som jag bara varit en gång förut.

* Få många fina barn. Så att jag kan köpa en fin barnvagn som jag kan gå ut och gå med. Som annas i solsidan.

* Resa så mycket så att jag har sett allt jag vill se innan jag dör. Thailand igen, rom, vatikanen, sicillien, kina, NY, californien, LA, miami, florida, island, barcelona, sydafrika, aten, tokyo, mexico och sydney.

* Tävla i fitness.

* Bo i en stor fin lägenhet mitt i stan där jag kan ha en ännu större garderob än jag har nu. Där skorna ska stå uppradade i färg och alla klänningar och toppar ska hänga fint strukna. En riktig sex and the city-lägenhet med en riktig sex and the city-garderob!


Future

Ibland blir jag så himla sugen på att börja plugga. Plugga på riktigt. Inte läsa någon tråkig kurs, som jag gör nu, utan börja plugga till det jag vill bli och ska jobba med hela livet. Jag vill lära mig så himla mycket!

Jag tror inte att någon har missat att jag älskar barn. Sedan jag började jobba som assistent på teatern så har jag förstått hur viktigt det är för barn med vuxna som lyssnar och bryr sig. Jag har också lärt mig hur olika alla barn är och hur individuellt deras lärande måste få vara för att de ska utvecklas. Miniteatern har varit min fristad i 10 år. När jag själv spelar teater och när jag jobbar med barnen. För det finns inget som är så bra som när ett barn kommer till sin lektion och hoppar upp i ens famn och ger en en bamsekram. Eller när de lägger sitt lilla huvud i ens knä under avslappningen, samtidigt som de ligger och pillar i ens hand med sina små fingrar. Det är verkligen det bästa som finns! Samma sak på jobbet. När jag först har varit med bebis hela dagen och sedan ska gå och hämta fanny på dagis. Kommer in i kaoset på dagis, svettig och med jacka och vantar på, bebis på höften och ska försöka få med mig fanny hem och hon kommer fram till mig och viskar 'jag har saknat dig'. Jag blir alldeles gråtfärdig. Allt mitt slit har fått en mening, även om det bara består av fyra ord. Det är det som får mig att vilja lära mig mer om barn för att om några år kunna ägna mig helhjärtat åt dom små liven. Om man bara skapar en trygghetskänsla för barnen så får man så mycket tillbaka.

Nu har jag även fått börja undervisa i teater på riktigt och håller äntligen på att bli teaterlärare, som jag har sett fram emot i flera flera år. Jag ska äntligen få lära mig ännu mer och få visa att jag kan. Jag har också bestämt mig för att börja plugga till förskolelärare så att jag får jobba med det som betyder mest för mig. Barn.



23 Februari

Igår somnade jag på soffan som en liten efterbliven kl 20:30 eller något. Jag var verkligen helt slut efter både gymmet och en hel dags jobb. Den där barnvagnen dödar mig. Men jag älskar det ändå. Anyway, vaknade inte förns imorse när klockan ringde, 10 timmar senare. Åt frukost och kollade på big brother (älskar att det går på morgonen också) och åkte till skolan. Har haft världens längsta lektion och skrattar ihjäl mig typ tusen gånger. Har precis kommit hem och ätit lunch och ska snart åka iväg till teatern och babygruppen. Puss!

All work, no pain

Tränat CHECK

Jobbat
CHECK

Ätit
CHECK

Jag fick till ett grymt ryggpass på gymmet imorse, plus 25 minuters kondition. Jobbade sedan 6 timmar, varav 2,5 utomhus. Frös ihjäl ett par gånger, framförallt i lekparken. Jag förstår inte hur det kan vara roligt att leka i snön när det är -40 000 000 000 grader, galna barn! Slutade i alla fall kl 16 och åkte direkt hem. Har ätit middag och ska snart lägga mig i ett bad och bli lite varm och sedan titta på biggest looser och känna mig tjock eftersom jag nyss åt godis. Haha.


22 Februari




Träning och jobb idag. Jobbade inte på hela förra veckan så jag har saknat mina små hjärtan. Har dock inte saknat att vara ute minst 3 timmar av arbetsdagen, men jag får klä på mig alla ytterkläder jag har och se glad ut. Förövrigt så är det så varmt i mitt rum nu så att man dör. Konstig mix det dära. Puss!

Dyngkåt och hur helig som helst

Juste! Igår bokade jag och mamma biljetter till Mia Skäringers (anna i solsidan) föreställning 'dyngkåt och hur helig som helst' på cirkus 7 mars. Jag älskar Mia, hon är fan bäst!




"En rolig o sorglig föreställning om att vara kvinna.

Skratt o gråt har alltid varit nära varandra i Mia Skäringers värld. Det blir som vanligt inga oneliners, istället fastnar skrattet i halsen. Som när vi får veta hur Gulletussan blev Gulletussan, eller hur det känns att vara en tioårig flicka och väga 60 kg.

I denna föreställning får kvinnans historia äntligen berättas oemotsagd. Genom monolog, stand-up och sång delar Mia med sig av sitt liv.
Förutom Gulletussan o Tabita får vi också möta Ann-Marie, som förtvivlat försöker bli lycklig, läser alla må-bra-böcker och har kronisk svampinfektion."


Kan det vara annat än hur jävla bra som helst? Jag längtar!

Imagine

Nu är jag hemma efter en lång dag, har hunnit göra massa saker. Började med gymmet imorse med jossan. Jag brukar köra armar och spinning på måndagar men eftersom jag var tvungen att skynda mig till skolan så blev det bara spinning. Eller bara och bara, det räckte! Var helt slut och dynsur efter. Hade skola 8:30-12 och fick ryck som vanligt för att de andra än så sega. Skrattade med rene och gjorde några uppgifter innan jag gick tidigare för att möta felicia för lunch i söderhallarna. Vi åt världens godaste kycklingsallad och pratade i någon timme innan jag var tvungen att dra vidare. Kom precis hem och är helt slut. Ska powernapa innan jag sätter igång med plugget. Supertaggad, verkligen.


21 Februari

Godmorgon! Jag hade så himla mysigt med markus igår, som alltid. Vi skrattade, kollade på solsidan, skrattade ännu mer och kollade på big brother. Precis vad jag behövde! Sköna deltagare föresten, tror det kommer bli galet där inne och jag älskar sånt. Haha. Markus ligger fortfarande och sover och jag ska snart åka till gymmet för 45 minuters spinning och sedan vidare till skolan. Ha en bra dag!



20 februari

Idag vaknade jag av att jag frös, kände på elementet som inte var på och tittade på termometern och såg att det var -19,6 grader. -19,6!! Jag tror inte att det kommer bli någon sommar i år. Haha. Gick i alla fall upp och gjorde både te och kaffe och satte mig under täcket i soffan en stund innan det var dax att åka till gymmet. Det fick bli både triceps & biceps + 30 min på crosstrainern. Så skönt! Åkte hem och åt frukost/lunch och kollade på skidorna med mami. Nu har jag fixat lite i mitt rum och ska snart åka och hämta markus som jag inte har träffat på hur länge som helst. Vi ska ha mysdag och myskväll med fruktsalld, solsidan och big brother.



a reson, a season or a lifetime



"People come into your life for a reason, a season, or a lifetime. When you figure out which one it is, you will know what to do for each person"

I just came to say hello

Hemma efter världens längsta (och bästa) förmiddag. Det räcker med att man kommer in på teatern så glömmer man bort att man egentligen är alldeles för trött och sliten för det där. Nästan. Hade först lektion med barnen där jag börjar få ta över mer och mer så de snart blir mina egna, och sedan lektion med min grupp. Vi skrattade, repade och skrattade lite till, som vanligt.

Igår började vi som sagt hemma hos lexie med middag, cider och jordgubbar. Framåt 22-tiden mötte vi upp mira, jessica och elin och gick till hambuger börs där issa jobbar. Satt och snackade och drack en (två) drink i nästan 2 timmar innan vi gick mot laroy. Slapp köa, vilket var himla tur eftersom det var århundradets kallaste natt. Där inne träffade vi massa folk, drack några fler drinkar och dansade i några timmar. Gick hem från bussen i kylan, kom hem runt 3 och somnade direkt.



19 Februari

Vaknade nu och ska åka till teatern om en halvitmme. Har ju mått bättre.


the mirrors gonna fall tonight

Har shoppat, solat och till och med hunnit äta middag med lexie. Ska snart hoppa in i duschen och sedan börja kvällen. Först blir det jordgubbsdrinkar här i solna, sedan drinkar på börsen hos issa och sedan ännu mer drinkar och dans på laroy. Tror det blir en grym kväll, är supertaggad! Trots att jag ska gå upp kl 8 imorgon, haha.

Jag är ju rätt bra!



Då måste jag vara jättebra som klarade det på första försöket! Visst? Hehe.


18 Februari

Godmorgon! Sitter just nu och äter frukost och målar naglarna. Gröt & kaffe. Ska snart bege mig gill gymmet och köra axlar & kondition. Veckans nästsista pass. Sedan ska jag åka hem, äta lunch och fixa med kläder till ikväll innan jag åker in till stan och möter lexie för att sola och fixa lite saker. Ikväll blir det utgång med tjejerna!



Jag vet i vilken dy hon varit i



"Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
Så jag säger inget
Vill inte genera henne
Men jag hoppas han tar han om henne väl
Tar hand om henne väl"

Travel the world

Jag fick precis veta att jag kommer få en weekendresa av min fina mamma i 20-års present och jag får välja var. Gaah! Det står mellan Barcelona, Rom eller Paris (och dit kanske jag ska med pappa i vår). London är också najsigt men där har jag varit 3 gånger. Köpenhamn är också lockande men för nära. Svååårt. I-landsproblem? 

 







17 Februari

Hello! Jag skulle egentligen ha jobbat idag eftersom det är torsdag men inte idag eftersom barnen är bortresta, eller något. Jag är i alla fall ledig, så himla skönt! Har precis kommit hem efter att ha morgontränat och ätit frukost med Jossan. Vi började med spinning 45 minuter och sen armar & mage inne i gymmet innan vi gick upp till Ringen och åt frukost. Eller jag haltade upp, har fortfarande träningsvärk i benen & rumpan sedan mitt galna benpass i söndags, haha. Nu ska jag dö i soffan ett tag och börja ladda inför helgen. Utgång med tjejerna imorgon!



I was born this way

Whata day! Är helt slut. Men om provet gick bra så har det varit en bra dag och det tror jag. Började som sagt dagen med världens längsta fysikprov. Jag trodde det skulle ta max en timme men tjenare kungen, det tog tre. Helt slut i huvudet gick jag till gymmet och tog ut den lilla energin jag hade kvar. Det blev ett halvbra ryggpass + 20 minuter kondition. Ganska bra för att vara sjuk dessutom, haha. Drack en proteindrink & åt en banan till lunch (not good) och åkte till Mini. Hade lektion med babygruppen och blev på mycket mycket bättre humör. Mina fina små hjärtan! De är 2,5 år och har känt mig och Nathalie i 3 veckor, men känner redan sådant förtroende för oss att de kan vara med utan föräldrarna. Det är stort för oss!

Nu är jag i alla fall hemma och ska snart laga mat, är supermegajättejätte hungrig! 



16 Februari

Jag mår som en zoombie idag ungefär, fortfarande megaförkyld. Råkade försova mig i en timme också. Skulle egentligen ha åkt och tränat innan skolan så att jag skulle hunnit hem och äta lunch innan Mini i eftermiddag men jag märkte inte ens att alarmet ringde eller att jag stängde av det. Så nu ska jag strax åka direkt till skolan, sen träna och sen Mini. Prov idag, wish me luck!



.....

Idag har jag snytit upp 3 paket näsdukar och varit utanför dörren i 30 minuter. Mamma kommer inte hem på hela kvällen så jag kommer inte få någon mat om jag inte lagar den själv (och det gör man inte när man är så sjuk så man inte ens orkar stå upp). Jag har försökt plugga det sista inför provet imorgon men inte fattat någonting av det jag gjort. Jag svettas och fryser om vartannat. Så nu ska jag försöka orka gå ut en gång till, för köpa tröstgodis för min trasiga 20-lapp jag hittade i snön igår. Eftersom det är de enda pengarna jag har tills mamma kommer hem, vilket hon inte gör idag. Ibland är livet fan inte lätt!


Bloggar

Jag älskar bloggar. Mer än hälften av min tid vid datorn går åt att läsa bloggar. Jag vet inte varför jag är så obsessed i det, men jag tycker nog om att läsa om hur andra har det och vad andra gör. Varje gång jag hittar en ny bra blogg så lägger jag till den under mina favoriter och just nu består den fliken av 57 st bloggar, haha. Jag tänkte tipsa om några av dom:

Vänner & Famlij:

www.thepainandthepleasure.blogg.se - Mira
www.cwicklund.blogg.se - Carro
www.johanna-svahn.blogspot.com - Johanna
www.uppfuckat.blogg.se - Markus
www.mandjs.blogg.se - Malin & Jessica
www.melzan.blogg.se - Melanie
www.thesanny.blogg.se - Sanna (min brors flickvän)
www.izab3lla.bloggg.se - Bella
www.ciaofelicia.blogg.se - Felicia
www.sarisegna.se - Sara

Tränings- och inspirationsbloggar:

www.metrobloggen.se/jsp - Denicé, fitness-tjej
www.candydarling.shapemeup.se - Li, tränings-tjej
www.fitnessguru.se/jessica - Jessica, grym träningstjej!
www.fitnessguru.se/sopihie - Sophie, också en grym träninstjej! Min förebild!
www.bellaeklund.blogg.se - Bella, träningstjej
www.bemmes.shapemeup.se - Emelie, träningstjej
www.carolinesmode.se/hanna - Hanna Montazami
www.blogg.veckorevyn.com/saramontazami - Sara Montazami

Sedan är jag så sjukt löjlig så jag följer alla kändisbloggar också:

Blondinbella
Kenza
Dessie
Paow
Hugo
Egoina (bäst)

 


15 Februari

Godmorgon! Vilken jobbig natt jag har haft. Jag har vaknat en gång i timmen och behövt snyta mig, hosta eller dricka för att jag haft så ont i halsen. Gav upp för en halvtimme sen när det var helt ljust i mitt rum och magen började kurra. Så nu sitter jag i soffan med täcke och kudde och äter frukost. Ringde barnens pappa igår och berättade att jag var sjuk och han tyckte det var bättre att jag var hemma och blev frisk än att jag jobbade. Jag hade nog inte orkat så mycket idag ändå, bara tanken på att dra båda tjejerna i barnvagnen gör mig svimfärdig, haha. Så jag blir hemma från jobbet hela veckan. Desstuom har mamma fått med sig min plånbok till jobbet så jag kan inte göra någonting alls idag. Inte träna, inte handla och inte åka någonstans. Kul! Ska plugga, knarka halstabletter och lyssna på Le Kid – Oh My God hela dagen, haha!



Sötmamma!


Min mamma är bäst! Hon vet precis hur man ska pigga upp sin sjuka, bittra dotter på alla ♥-dag, med god middag, kladdkakshjärtan & färska jordgubbar.


Alla Hjärtans Dag

Det är idag man ska ge rosor till den man älskar, gå ut och äta, titta på kärleksfilmer och vara jättekär hela dagen. Om jag hade älskat någon så hade jag säkert också gjort allt det där, men nu är det inte riktigt så. Lika glad är jag för det. Jag har redan varit på gymmet och kört skiten ur armarna + ett spinningpass. Bränt lika många kalorier som ni andra kommer äta på hela dagen. Känns jävligt bra. Träffade dessutom Jossan för första gången på ett halvår och har snart en date med doktorn. Kanske med två doktorer till och med. Om jag har tur. Dessutom ska jag väl plugga ihjäl mig hela dagen (inför provet på onsdag) så jag lär nog inte märka vad det är för dag ändå. Hallelujah!




14 Februari

Har först en date med gymmet och sedan en date med doktorn. Det är inte alla som har två dater på alla hjärtans dag, Lucky me!


Top Secret

Har precis kollat på världens bästa Solsidan och fikat med mami. Ska dricka te och läsa alla mina 57 favoritbloggar (nej jag skojar inte) innan jag går och lägger mig. Upp tidigt imorgon för att träna och plugga innan jag ska in till stan vid lunchtid. Vad jag ska göra där är top secret. haha.


Lifting machine

Jag är så jävla grym! 162 kg i benpress!




Dagens pass:

Utfall med 10 kg hantlar:
4 x 15

Baksida lår: 
3 x 15 25 kg
2 x 12 31 kg
1 x 12 27 kg

Benpress:   
1 x 20 138 kg
1 x 20 141,5 kg
1 x 20 145 kg
1 x 20 148,5 kg
1 x 20 153 kg
1 x 5 157 kg
1 x 5 162 kg

Benspark:  
4 x 10 45 kg

Leg Abduction:
4 x 10 44 kg

+ 20 minuter jogg & 10 minuter crosstrainer


13 Februari

Bärjade som sagt gårdagen på mini hela förmiddagen och sedan vidare till min bror på kalas. Det var så fint. Alla var där - syskon, kompisar, flickvänner, pojkvänner, mammor, pappor och massa barn. Han såg ut att må hur bra som helst min fina stora storebror. Kvällen sen blev väldigt lugn, kollade på melodifestivalen och somnade tidigt. Känner mig inte helt frisk än, men tillräckligt för att snart åka till gymmet för lite ben + kondition.

12 Februari

Godmorgon! Vaknade nyss och ska snart åka in till teatern. Först lektion med barnen, sedan egen lektion och kl 13 födelsedagsfika hos min bror. Busy day. Drömde föresten hela sjuka drömmar inatt. Om en pistol i min iPod och att vi var inne på systemet och härjade (I wish). Kan bero på min och isabelles konversation igår. Haha. Nu: tempo!

Somliga har det bra!

Isabelle: Buttericks är fan min favoritaffär
Jag: Buttericks, Systemet och Scorett, all you need!
Isabelle: Haha jag gillar att du väljer en affär du inte ens får handla på.
Jag: Hahaha det tänkte jag inte ens på, jag får allt jag vill därifrån ändå..


Grattis Dogge!

Nu har jag kommit hem från frisören, levande. Herregud vilket kaos det är ute. Bilar och bussar överallt, snö upp till knäna och arga människor. Helt galet! Det tog i alla fall nästan 30 minuter att gå till andra sidan av sköndal, 15 minuter att klippa av de slitna topparna och sen nästan 30 minuter att gå hem igen. Dessutom fick jag stå ute en stund tills det kom någon och öppnade porten innifrån eftersom den fryst fast eller något. K a o s.

Har blivit smittad av bebis förkyldning och har både feber och ont i halsen, så jag kan varken vara med och fira Mira eller gå ut ikväll. Måste bli frisk tills imorgon då det är jobb, teater och firande av min bror som gäller. Som btw fyller 27 år idag. Grattis på födelsedagen min fina, bästa (och gamla) bror!


Hår

Nu ska jag ut i snöstormen och försöka ta mig till frisören för att klippa av mig 2 mm av mitt hår. Rätt ovärt faktiskt. Men ska man vara fin får man väl lida pin.


11 Februari

Från SL:s hemsida:




då får jag gå in till stan då, eller nått..


I'm not a robot

Jag överlevde dagen och nu är det äntligen helg! Men det har inte varit lätt, s n ö s t o r m. Först bebis och vagn i snöstormen i 45 minuter eftersom att hon bara kan sova utomhus. Sen bebis plus 4 åring i vagn i snöstormen hem från dagis. Efter att ha tränat i 1,5 timme på morgonen. Herregud vilka muslker jag kommer få. Dessutom har min dag bestått av 100 kg snor, 70000 blöjor, mat överallt, efterätt överallt, banan överallt och dyngsura kläder. Och 10 koppar kaffe, minst. Men jag älskar det ändå för det är det bästa jobbet någonsin! Man får så himla mycket tillbaka.

Har precis fixat internet (cred!) och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat. Tror även att systeryster kommer hit ikväll. Mys! Imorgon är det fredag och jag är ledig! Ska träna, klippa mig, sola & shoppa med lexie och sen ut och fira Mira som fyller 20 år idag. Grattis Hjärtat!! ♥

10 Februari

Godmorgon! Det är inte riktigt min dag idag tror jag. Det började med att jag slog höften i min byrå och fick världens blåmärke. Sen har jag tappat allt jag hållt i, fått tandkräm i håret och spillt kaffe på hela bordet. Dessutom har jag försökt fixa internet som krånglade, samtidigt som min dator inte ville starta. Precis det man vill ska hända på morgonen. Anyway, ska åka och träna när som helst och sedan jobba resten av dagen. Får väl hoppas att jag inte får en hantel i huvudet, ramlar av löpbandet eller tappar något av barnen. Fredag imorgon!



Det är tomt när ingen ser



När ingen vet, när ingen ser
- din ensamhet
När ingen anar vad som sker
När ingen vet


9 Februari

Godmorgon! Hade sovmorgon till kl 6 idag men vaknade av mig själv 5:30. Ofriskt. Har ätit frukost och lokaliserat alla mina saker som låg precis överallt, ska snart börja fixa mig för att åka till skolan och umgås med alla puckon. Förra veckan fick jag spel och gick därifrån för att de inte fattade någonting när vi fick en kvarts lång genomgång om hur man använder en miniräknare. Hallå?

Sitter och kollar på mitt golv, dammigare får man leta efter. Herregud. Jag förstår inte vad jag gör, för det är verkligen alltid såhär dammit. Måste nog damsuga. Men inte nu, så vuxen tänker jag inte vara. Troligtvis inte på hela veckan heller.



<3

Fanny: Jag kan åka upp med ståsliften helt själv (och pekar på hammabybacken)
Jag: Kan du?
Fanny: Ja! Jag kan åka ner själv också!
Jag: Vilken duktig tjej!
Fanny: Ja. Kan du det?
Jag: Nej jag kan faktikst inte åka skidor, jag har aldrig gjort det.
Fanny: VA?!
Jag: Nej, konstigt va?
Fanny: Ja. Men du kan åka med mig någongång så kan jag visa hur man gör och så kan jag ta emot dig om du ramlar.

Sötnos! Var med bebis, som var förkyld, hela dagen. Hon var jättehänging och ville inte göra någonting. Så vi har suttit och kollat på film nästan hela dagen, innan jag var tvungen att gå och hämta Fanny på dagis. Som tur var jobbade pappan hemma så jag kunde gå utan vagn och sjuk bebis. Lekte med Fanny i lekparken i en timme och gjorde framsteg påvägen hem när hon ville hålla mig i handen hela vägen. Åkte till gamla stan och åt jättegod middag med pappa när jag hade slutat och nu är jag hemma. Trött men vid liv!

8 Februari

Godmorgon! Sitter just nu och läser bloggar och lyssnar på musik, samtidigt som mamma går runt i klackar 20 minuter innan vi ska gå och min syster springer ut och in i min garderob. Jag har både ätit frukost och bytt om men är ändå inte vaken. Skulle behöva sova i en vecka, minst. Men nej, nu ska jag bege mig till gymmet och sedan vidare och jobba och efter det middag i gamla stan med min far. Jag är alltså hemma om ungefär 12 timmar. Ett halvt jävla dygn. Och då lär jag behöva plugga, innan jag går upp 6 imorgonbitti igen. Åh. Rädda mig!




7 Februari

Var på gymmet 6:30 imorse. Körde 45 minuters spinning och fick sedan till ett grymt armpass efter det. Duschade och åkte hem, hade tagit bilen vilket var tur eftersom att jag har världens träningsvärk från benpasset igår. Kan fortfarande inte riktigt fatta, 153 kg! Kom i alla fall hem och åt frukost och pluggade en stund innan jag åkte med mamma in till stan. Nu har även min syster kommit hit och vi har ätit middag och pratat om allt. Nu blir det fruktsallad och tv med min fina mamma & min fina syster!


Ge mig!


Marc by Marc Jacobs Classic Q half zip



fiskartröjan med stort F


Desto suede Jacket SEK 799, Vila - NELLY.COM
världens finaste vårjacka från VILA

Get fit or die trying

Veckans träning:

Måndag: 45 minuters spinning + mage
Tisdag: Rygg + 30 minuters kondition
Onsdag: VILA
Torsdag: Axlar + 45 minuters kondition
Fredag: Biceps/triceps + 30 minuters kondition
Lördag: VILA
Söndag: Ben & Mage + 45 minuters kondition

+ alla barnvagnspromenader med lillskruttan på jobbet

Söndagsmorgonträning

Jag älskar mornarna på gymmet, det är så lite folk och man kan göra precis vad man vill. Jag tränar nästan aldrig efter kl 12 eftersom jag får svårt att koncentrera mig om det är mycket folk och dom tittar, haha. Började i alla fall med att jogga/springa på löpbandet i 30 minuter innan jag körde ben inne i gymmet. Satte ett PB (person bästa) idag i sittande benpress, 10 x 153 kg! Det är nästan 3 gånger min egen vikt. Stark tjej! Avslutade med 5 set mage innan jag åkte hem igen. Har precis duschat och håller just nu på att fixa lunch. Omelett med skinka och keso. Proteinbomb!



6 Februari

Morgonträning på G! Ben + kondition. Ska springa på löpbandet idag. Långt.


Hold it against me



Give me just a chance, let's go out and dance

Äntligen hemma igen! Det är helt galet vad trött jag är. Matilda såg ut att må ungefär som jag, tack och lov. Vi var i alla fall på samma nivå hela förmiddagen. Det känndes så bra att vara tillbaka på mini idag igen, hade min lilla grupp 9:45 och sen min egen lektion till 12. Kom nyss hem och ska lägga mig i soffan och sova. Det är party i mitt huvud.

Lite mer om kvällen igår. Jag mötte matilda i stan vid 20-tiden och gick och åt på taco bar på kungsgatan eftersom det var 1 timmes väntetid på fridays. De hade dessutom alkoholtillstånd. När vi ätit klart gick vi in till sogni och fortsatte där medans vi väntade på de andra tjejerna. Mötte upp dom och gick vidare till laroy där vi drack ännu mer drinkar och dansade till halv 3. Grym kväll! Kom i säng runt halv 4 och gick upp halv 8. Dödstrött.



exakt såhär känner jag mig nu


5 Feburari

Monsterhuvudvärk, döda fötter och 4 timmars sömn. Det där med att ta det lugnt kvällen innan första teaterlektionen verkade varken jag eller matilda haja. Det ska bli kul att se hur hon mår idag. Jag hoppas på lika dåligt som jag. Haha.


Friday I'm in love!

Efter en dag med mycket film, lite pluggande, godis och en powernap så är det äntligen kväll. Ska möta matilda i stan vid 20-tiden för middag, drinkar och ev. utgång. Jag ska upp 7:30 imorgon och åka till teatern så det får inte bli allt för mycket. Och älskade plattång, kom igen, du kan inte dö en fredagkväll. Skitsak!


Med ena foten utanför


Du säger att jag skrämde bort dig men du var ju aldrig här
Du var ju aldrig här
Du går ensam hem ifrån krogen och jag undrar hur du gör
Det är lättare att falla med ena foten utanför

Du ville träffa mig I veckan
Du vill alltid samma sak
Du vill ha det du förlorat
Men mig får du inte tillbaks


Det finns ingen som skriver så fint som Melissa Horn ♥

4 Februari

Fredag! Min enda lediga dag förutom söndagar. Har verkligen sovit länge (för att vara mig) och håller just nu på att äta frukost. Hade tänkt åka och träna men har ont i hela kroppen efter allt barnvagnskörande och bärande på barn, så det får bli 3 vilodagar den här veckan. Kan behövas ibland. Ska hämta min kudde och mitt täcke och lägga mig i soffan och kolla på film hela dagen, haha. Ska försöka hinna till farsta för att köpa nytt proetinpulver och något att ha på mig ikväll (för jag har ju så lite). Då blir det middag på Fridays och några drinkar med Matilda och sen får vi se var kvällen tar oss!



Helg!

Äntligen helg! Det har verkligen kännts idag hur mycket jag har jobbat den senaste veckan, höll knappt på att komma upp ur sängen imorse och jag har varit så trött hela dagen. Började på gymmet där jag körde axlar ' kondition. Körde skiten ur axlarna och sprang sedan 6 km på 28 minuter. Inte så illa, huh? Åkte och jobbade och var själv hela dagen. Först med den lilla på förmiddagen innan vi gick och hämtade den stora på dagis. Det gick hur bra som helst och jag fick massor med beröm innan jag gick hem!



3 Februari

Vill ha fredag nu! Är så himla trött, vill sovaa! Men först träning och sen jobb 10-16. Längtar till imorgon, så ska jag sova sova sova.


2 Februari

Världens längsta lektion i skolan idag, trodde aldrig den skulle ta slut. Gick lite tidigare för att hinna med en runda inne i Ringen innan bussen gick. Haha. Har precis ätit lunch och ska snart åka in till stan igen. Men först powernap.
 
Idag börjar äntligen teatern igen, jag har verkligen saknat alla mina småttingar! Lite förändringar iår eftersom jag både jobbar och går i skolan och inte har lika mycket tid över längre. Så den här terminen har jag bara 2 grupper istället för 3. Babygruppen på onsdagar & en liten grupp på lördagar, plus min egen lektion på lördagar. Det här kommer bli mitt viktigaste år hittills på Mini eftersom jag kommer få bli lärare istället för assistent nästa termin om det går lika bra som tidare. Något som jag längtat efter!
 


snygg chey!


Go hard or go home

Som alla vet så älskar jag att träna. Träningen har blivit en stor del av mit liv och den har hjälpt mig så mycket på alla möjliga sätt. Jag tränar inte längre för att det är nyttigt och hälsosamt, jag tränar för att nå höga höjder och bra resutlat. Jag vill vara fit och ha en snygg kropp. Att bygga muskler är långt ifrån lätt. Speciellt inte om man är tjej. Det krävs mycket träning, planerad träning, tid, kunskap, rätt sorts mat, rätt mängd mat, bra gener och en galen vilja. Go hard or go home!

Jag har tränat så seriöst som jag gör i snart 1 år och jag har nu äntligen börjat se lite förändringar på min kropp. Jag har fått snygga & starka ben, snygga & starka armar, mindre midja, synliga muskler på axlar & rygg och en grym kondition. Det är just det här som håller min motivation uppe och som gör att jag verkligen vill det här. Man får de resultat man förtjänar. Vissa dagar är det verkligen skit och andra går det hur bra som helst. Vissa dagar orkar man knappt stå upp, medans man andra dagar kan springa 1 mil. Det är det här som får mig att älska det jag gör och som får mig att vilja göra det här på riktigt. Jag kämpar på gymmet 5 dagar i veckan, jag har tränings- och kostscheman, jag läser träningsbloggar och träningstips varje dag. Allt för att nå mina allra högsta drömmar. Fitnesstävlingar och fitnessfestivaler. 

Ni kanske tycker att det låter konstigt eller annorlunda men det här är mitt liv och min största hobby. Jag ska kämpa enda tills jag når mitt mål. I'm a fighter, I'll never give up!



Jessica Lonka


1 Februari

Åkte till gymmet kl 7 imorse och körde gärnet, rygg & kondition i 1,5 timme och sedan vidare till jobbet. Jobbade 10-16 och hann med lika mycket som vanligt. Lite gråt, lite trots, lite snor, ett par utbrott, blöta vantar, kalla händer, röda kinder, massa skratt, massa bus, fina teckningar och en tappad tand. Plus 2 timmars barnvagnspromend och 1 timme i lekparken. Beach 2011, here I come!

Världens bästa jobb!





RSS 2.0