30 juli

Idag är första dagen på två veckor som jag har varit ensam hela dagen, jag har inte träffat en käft. Har gått runt i mina rosa hotpants och linne hela dagen förutom de timmar då jag var på gymmet och en sväng i farsta. Har pratat en stund i telefon men annars varit tyst hela dagen. och om jag har njutit, haha! Så min dag har bestått av träning, shopping av skolgrejer, lite mer träning, solning på ballkongen och Glee. Kunde haft det värre! Är ledig imorgon också, funderar på att göra samma sak då.
 
Jobbar som vanligt i butiken ett par dagar i veckan nu ett tag framöver plus att jag nästa vecka börjar ett nytt jobb. Om det inte vore för att höstterminen börjar först i september så hade det kännts som att sommaren är slut nu. och om jag ska vara ärlig så längtar jag lite. Saknar mina tjejer i skolan, typ jättemycket ♥
 
Foto: Morgonträning - check!
pink pink pink

Söndag

Efter jobbet igår tog jag bussen till haninge och mötte Lexie på hennes jobb när hon slutade innan vi åkte hem tillsammans. Vi köpte med oss sushi och jodgubbsvin som vi åt i kvällssolen på ballkongen. Framåt kvällen åkte vi in och mötte Carro på Daam en stund innan vi drog vidare därifrån. Det blev ingen jättelång kväll men hur bra som helst ändå!
 
Idag är jag inte jättetaggad på att jobba. Igår kan ha varit den segaste dagen på jobbet någonsin, hade typ 3 kunder på hela dagen. Antar att det är likadant idag. Wiho! Resten av veckan ska spenderas till att planera och fixa massa saker inför hösten. Beställa kurslitteratur, köpa nya skolgrejer (låter som en sjuåring), försöka få tag på min nya blivande chef, försöka få ett schema på nya jobbet, försöka få ett schema på nuvarande jobbet, fixa musik till mina små teaterpluttar. Like a boss. Fast egentligen skulle jag bara vilja åka härifrån. Till typ göteborg. Tre dagar skulle räcka. Need a break!

Lördag

pic.twitter.com/5mfSomuo
 
Igårkväll hade jag och Erica qualitytime och systermys hela kvällen. Det var en helt perfekt kväll som började med uteserveringshäng på medis och sen middag och drinkar på thaibåten. Vi skrattade, deeptalkade och pratade kärlek. Himla fin kväll med min finaste syster ♥
 
Vid 22-tiden åkte jag hemåt, kollade på os-invigningen och somnade tidigt. Nu har jag precis varit ute och sprungit en sväng, ska äta lite frukost och sen bege mig mot jobbet. Ikväll är det utgång med tjejerna som gäller!

Lägenhet?

 
Har varit hos mormor med mamma hela eftermiddagen och grillat, himla mysigt. Där bjöds det på kött, potatis, sallad, jordgubbar, glass och kaffe. En riktig mormor-middag! Nu har vi precis haft ett par här som har kollat på vår lägenhet för ett eventuellt byte. De verkade rätt intresserade och vi ska titta på deras på söndag, vilket jag inte ens känner att jag behöver göra för den är mitt på söder. Precis vid medis. En lägenhet to die for, med andra ord! Så nu tänker jag hålla alla tummar jag har. Ni med. Hehee.
 

Batman <3

Åh, the dark knight rises igår var så bra! Jag har aldrig riktigt fattat grejen med superheroes och jag har aldrig fattat vem Batman har varit men nu är jag kär. Lilla Batman ♥
 
Vi började med att ses i stan för lite shopping och jag fick med mig en jättesöt topp och ett par örhängen. Träffade jokern på kungsgatan och fick panik. Jag har alltid varit livrädd för honom och det blev inte bättre av det där som hände i usa förra veckan. När vi sen blev hungriga gick vi och köpte mat och satte oss utanför slottet och hade myspicknick innan vi gick bort till söder och bion. Tror vi var de enda tjejerna i hela salongen och filmen var så så så bra! Så nu har jag en ny idol. Eller två, catwomen också.
 
Idag ska jag vila mina stackars ben som fortfarande har träningsvärk från benpasset i förrigår och som har sprungit nästan en mil nu på morgonen. I eftermiddag blir det grillning hos mormor och ikväll ska vi ha lägenhetsvisning. Tjing!
 
Foto: fia vs löpbandet 1-0

Karma

Bara för att jag berättade om hur länge jag sov igår så vaknade jag klarkvaken 07:30 imorse. Karma is a bitch. Gick upp, åt frulle och kollade ett avsnitt av Glee innan jag åkte till gymmet. Jag kommer på varenda sommar varför jag helst tränar så tidigt som möjligt på morgonen, värmen där inne är inte att leka med. Det är som att ac:n typ dör varje sommar. Kaos. Nu har jag precis duschat för andra gången efter alla eftersvettsattacker. Ska hitta på nått med mamma nu på dagen och ikväll blir det bio med Lexie. Batmaaaan!
 

Tisdag

Det börjar märkas att jag gått in i min ledighet när jag sover till 9:30 utan att varken ha tagit sleepingpills eller är bakfull. Haha. Sova på morgonen är inte riktig min grej egentligen men vaknade som sagt lite efter halv 10 imorse. Åkte direkt till gymmet och körde ben + kondition och var så trött efter att jag knappt orkade gå till bussen. Bra tecken! När jag kom hem samlade jag vuxenpoäng så det skrek om det genom att diska, tvätta, bädda och damsuga hela lägenheten.
 
Nu ska jag snart åka in till stan och möta Sanna, äntligen!
 

Glee

Jag har en tendens att bli helt kär i en serie om jag börjar kolla på den. Det började med Prision Break och Heroes för flera år sen. Sen blev det Greys (har sett varenda avsnitt som finns) och Vampire Diaries, Alcatraz och nu Glee. Fina Glee. Jag har snart avverkat första säsongen på mindre än en vecka och det känns som att man känner alla de där kidsen och detta ger mig rysningar! Så jävla bra ♥
 
 

Allting kommer bli bra tillslut

Måndag idag och min ledighet fortsätter. Jag hade nog aldrig klarat av att vara så här mycket ledig en hel sommar om det inte vore för att jag visste att när skolan drar igång i september igen så kommer jag önska att jag fortfarande hade sommarlov. Då blir det nämligen heltidsplugg + extrajobb + helgjobb + praktik halva hösten. Så även om det är lite jobbigt så försöker jag njuta, jag jobbar ju trotsallt varje helg ändå.
 
Vaknade rätt tidigt imorse och drog direkt till gymmet, körde på i en timme och kom nyss hem igen. Ska snart börja göra mig iordning för att åka in till stan och luncha med min pappa. Resten av dagen ska jag nog spendera inomhus eftersom att det kommer börja spöregna när som helst. Svensk sommar ♥

Norge-dagen

Söndag idag. Världens heligaste dag. Efter en helg med utgång både fredag och lördag känner jag mig rätt sliten och ligger nu nerbäddad i soffan och kollar på minnesprogrammen på 1:års dagen av utöya-massakern. Det är helt sjukt att det redan gått ett år och det är ännu sjukare hur det har kunnat gå till. Nu, ett år senare, när man ser hur Norges statsminister Jens Stoltenberg står i kyrkan och gråter så förstår man hur hemskt det faktiskt är. Så idag tänker vi på Norge ♥
 
Idag ska jag njuta av sista dagen på min enda lediga helg på hela sommaren och inte gå ur soffan på hela dagen. Tjing!

Lördag

Igår firade vi felicia hela eftermiddagen och kvällen. Tacos, vin, musik och massa tjejer. Precis som det ska vara. Vid 23-tiden åkte vi in mot stan och hamnade på daam där vi var en stund innan det var dags att dra vidare till amba. Jag lämnade tjejerna efter ett tag och åkte hem, kände mig inte helt på topp efter all medicin den senaste veckan. Lyckad kväll i alla fall, tack sötis!
 
Idag mår jag bättre än förväntat, trots vin och lite sömn. Har krigat hela morgonen och varit på systemet och ute och sprungit. Hur jag nu orkade det. 5 km på 27 min dagen efter är fan inte dåligt. Nu ska jag kolla på Glee i några timmar och sen åka och möta Lexie när hon har slutat för ännu mer vin och ännu en utekväll. Taggaa!
 

Äntligen Fredagar

Freeedag! Som jag längtat, jag som haft en sån tuff vecka (eh?). Kom hem från gymmet för ett tag sedan och har sen dess ätit frukost, duschat och fixat lite. Om en timme ska jag åka in mot stan och möta Felicia som fyller år idag! Grattis gullunge ♥ Jag ska ta hennes systemet-oskuld och så ska vi handla mat till ikväll då det blir middag och utgång. Ha en bra fredag och tjing sålänge!

Grönan

Man blir verkligen aldrig för gammal för grönan, tror jag har njutit och varit lika speedad som mina syskonbarn idag. Vi började med att åka färjan över från slussen och redan där på började jag bli nervös och nostalgisk och väl inne på grönan värmde vi upp med att rida på varsin häst i karusellen Lea och jag. Sedan var det nyckelpigan och någon mini berg- och dalbana innan jag och mamma gick loss på den stora berg- och dalbanan och insane. Vet inte vem av oss som skrek mest eller högst men fyfan va kul det var! Tack Camilla ♥
 
Ikväll blir ännu en lugn kväll och ladda inför helgen. Imorgon fyller Felicia år och det ska firas med middag och utgång och på lördag är det utgång med Lexie som gäller. Det gäller att passa på sin enda ledig helg på hela sommaren!
 
Foto: Nu ska vi rida som aldrig förr
 
 

Runkeeper och Grönan

Igår var ju i princip första dagen sen i söndags som jag mådde någorlunda bra och var utomhus, vilket var ett helt jävla äventyr eftersom jag legat hemma så länge. Det är sjukt hur klen man blir av sånt för jag lät som en uterliggare såfort jag ansträngde mig, dvs. såfort vi gick mer än 10 meter. Haha. Det resulterade i alla fall i att jag fick kämpa för att hållla mig vaken hela kvällen och vid 23-tiden gav jag upp och somnade framför Glee. Imorse hade jag satt klockan på 7 för att se om jag kunde gå ut och springa en kortis för att komma igång igen. Och visst, 7,5 km senare var jag fortfarande pigg i benen. Say what?! Från en dag till en annan.
 
Tar det som ett friskhetstecken. Så nu ska jag göra mig i ordning och sen åka till Grönan med mamma, erica och barnen. Ska också hinna med några åk med camilla när hon har slutat, det blir naajs!
 
Foto: Godmorgooon Torsdag!

Torsdag

Imorse när jag vaknade mådde jag så mycket bättre, tänk vad lite pencillin kan göra! Åkte direkt till gymmet och körde en timme och när jag kom hem kände jag mig hungrig för första gången på en vecka. Har knappt ätit nått men ändå inte varit hungrig alls sen vi kom hem från Barcelona, skitkonstigt. Planen var att följa med mamma ut i skogen idag (hade tydligen lovat det?) men jag lyckades byta skogen mot farsta centrum, haha. Där åt vi lunch och shoppade lite innan jag åkte hem till felicia och myste. Sötnosen låg hemma själv sjuk och jag vet hur tråkigt det där så jag åpkte dit och höll henne sällskap en stund.
 
Ikväll blir det nog en lugn kväll hemma för imorgon och resten av helgen kommer bli allt annat än det, så bäst att passa på.

Sjuk, sjukare, sjukast

Som jag skrev på twitter igår, urinvägsinfektion är (näst efter min öroninflammation jag hade i våras) nog det värsta jag varit med om i smärtväg. Då har jag ändå brutit och opererat armen och gjort tre tatueringar. Jag har dessutom aldrig haft det förut och vad jag har förstått så var den påväg upp i njurarna också, riktigt onajs. Jag vill inte ens beskrivs symptomen för det är vidrigt. Kan dock säga att min mage ser gravid ut eftersom att urinblåsan är så svullen. Just my luck! Fick i alla fall medicin igår så förhoppningsvis blir det bättre väldigt snart. Är överlycklig att det kom den här veckan när jag är ledig, det hade inte varit kul att jobba så här.
 
Om en stund kommer min fina Markus hit och umgås med sjukligen. Har inte träffat honom på typ en månad och har saknat ihjäl mig. Vi ska nog ta en promenad, laga lunch och bara snacka skit. ♥
 
 

True story


Måndag

Måndag och ny vecka på ingång. En heelt ledig vecka för mig då jag bara ska ta det lugnt, återhämta mig från lägret och barca, vilket det känns som att jag inte hunnit göra ännu då jag först var hemma 1,5 dag mellan de två resorna och sedan har jobbat varje dag sen jag kom hem. Har dessutom åkt på ännu mer sjukdom och kommer bege mig till doktorn imorgon om det inte blir bättre. Pencillin, here I come. Igen.
 
Har i alla fall redan varit på gymmet och kört ett lugnt pass med lite kondition och styrka. I eftermiddag har min syster födelsedagsmiddag hemma hos sig och innan dess ska jag hinna städa mitt rum, damsuga hela lägenheten och boka läkartid. Så kul ska jag ha det idag! Tjing.
 
Foto: Sommarnaglar
var och fixade naglarna igår efter jobbet så nu är de sommriga igen

Finlördag

Igår efter jobbet ville jag egentligen bara hem och sova, var så trött att jag såg suddigt. Hade sovit 2 timmar natten innan och var fortfarande sjuk. Men jag hade ju planer för kvällen så så blev det inte, åkte istället och mötte Malin i stan och åt middag och sen vidare hem till Andreas och allt teaterfolk. Var så glad att jag trotsade tröttheten och åkte dit för herregud vad jag älskar er, ni är bäst!
 
Vid 1-tiden orkade jag inte vara varken trevlig eller social längre utan åkte hem, kollade på film och åt muffins innan jag somnade med datorn på magen och kläderna på. Vaknade av klockan fär 2 timmar sen, har varit ute och sprungit i regnet (det bästa som finns) och ska snart åka till jobbet igen. När jag har slutat så ska jag äntligen fixa naglarna som ser förjävliga ut atm.

I will follow you into the dark

När jag var yngre trodde jag på Gud. Det gör jag väl kanske fortfarande, för det finns något inom mig som säger att det är fel av mig att inte göra det, men inte på samma sätt som förut. Jag har aldrig varit troende, bara trott på Gud. Att det finns någon, eller något, som tar de beslut man själv inte är förmögen att ta. Som ett sätt att ha någon, eller något, att falla tillbaka på de dagar världen rasar samman.
 
Efter år av självständighet och år då jag stått på enbart mina egna ben så har jag mer och mer börjat tro på mig själv än på Gud. Att allt jag gör och allt jag är på ett eller annat sätt får konsekvenser och att det är mitt sätta att leva och aggera mot andra som bevisar vem jag är och som styr min framtid. Det är inte lika snällt mot självförtroendet att tro på sig själv som att tro på Gud eftersom att det här innebär att det är jag själv som tar alla beslut, varesig jag är förmögen att ta dem eller inte och att det är mig själv jag faller tillbaka på de dagar världen rasar samman, gång på gång. Jag ger mig själv skiten och tillskillnad från Gud så förlåter jag inte mig själv för det jag gör.
 
Att inte tro på Gud och att inte tro på att någon löser alla ens problem och räddslor är bland det läskigaste jag varit med om. Jag kan inte längre njuta av stunden utan att tänka på vad den stunden kommer att ge mig för konsekvenser i framtiden. Att hela tiden vara så medveten om det man gör och säger tar så mycket av min energi, som jag så gärna skulle vilja lägga på något annat.
 

Fredag den 13e

Jag börjar äntligen återhämta mig efter både lägret och barcleona. Jobbade första dagen efter semestern igår och det var precis lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Jag var där och öppnade butiken redan kl 10 och jobbade sen i 6 timmar med uteliggarhostan och febern. Inte najs. Somnade som en stock när jag kom hem, vaknade när middagen var klar, åt och somnade igen.
 
Idag mår jag mycket bättre och har nyss kommit hem från gymmet. Ska snart åka in mot stan och träffa Felicia och ikväll får vi se vad som händer. Har möjligtvis planer på g, vilket vore rätt mysigt.
 
Grattis föresten, min fina storasyster på 31 årsdagen!
 
 
 

Dödssjuk

Hur kommer det sig att man alltid blir dödssjuk efter en resa? Jag har aldrig kommit hem och inte varit megasjuk. What's wrooong? Det kan iofs bero på att vi har solat hela dagarna, bränt oss, frusit på kvällarna, fått goosebumps, sovit 4 timmar per natt, druckit lite för mycket drinkar och sovit med en airconditioner som inte gick att stänga av. (Tror jag förstår varför nu). Men, alltid dödssjuk. Feber, snor, riktig jävla uteliggarhosta och ont i huvudet.
 
Trots det så var jag nyss på gymmet, äntligen! Det finns ingenting som inte två alvedon kan fixa. Trodde jag skulle dö efter en halvtimme på crosstrainern, vilket nog mer berodde på alla cigg och all alkohol än Barcelona-sjukan. Väntar på att mamma ska komma hem så att vi kan åka till skärholmen och växla tillbaka mina pengar, shoppa (ännu mer) och äta lunch. Sen ikväll är det grillmys i tumba. Om jag lever då, tjing!
 

Hemmaaa!

Nu är vi hemma från Barcelona. Kom till arlanda kl 15, bruna, bakis, trötta och med väskor som var dubbelt så fulla som när vi åkte dit. Där stod min fina mamma och väntade. Vi har haft världens bästa vecka full av sol, shopping, drinkar, mat och party. Det har varit den bästa resan hittills och det är redan spikat att vi åker tillbaka dit nästa år.
 
Bilder och sånt kommer imorgon, nu ska jag umgås med min mamma som jag knappt träffat på två veckor och njuta av att vara hemma för en gångs skull. Var ju bara hemma 1,5 dag mellan lägret och resan. Så, talk to you tomorrow!

Bye Bye Sweden

Idag var dagen då sommaren kom till stockholm, folk har varit helt soltokiga. Min dag har spenderats på gymmet, i stan och på ballkongen i solen. Tränade redan när gymmet öppnade kl 9 imorse och åkte sedan in till stan för myslunch och gummistövelshopping med mami. Har kommit på att jag inte äger några, vilket inte är jättebra när man ska jobba och praktisera på förskola. Nu har jag suttit lite i solen, powernapat en stund och duschat. Ska snart äta lite middag och sen åka hem till Lexie för mys-/uppersittarkväll. Om 12 timmar går planet mot Barcelona ♥
 

Lägervecka goes Barcelonavecka

Igår kom jag hem från Linköping efter en vecka med världens bästa människor. Scufs sommarläger var det bästa jag viste när jag var yngre och nu fick jag äntligen återuppleva det, fast från andra sidan som ledare. Det har varit en sån sjukt rolig vecka och vi har dessutom haft världens finaste väder. Imorgonnatt åker jag och Lexie äntligen till Barcelona och kommer hem om en vecka. Så keep it up tills dess, så hörs vi då! Bye ♥
 
Foto: En timme till ledarbrännboll! Barnledare vs Ungdomsledare! Våra ungdommar är taggade!

RSS 2.0