Om ni inte fanns till, vad gjorde jag då?

Idag va en sån där otroligt ogivande dag i skolan. Vi slutade innan vi ens började, för läraren va sjuk. Sen att jag gick upp 5 för att träna innan skolan så jag skulle hinna med allt jag hade att göra i skolan idag, är en bagatell. Not, så jävla irriterande. Och nu kan jag inte komma igång med pluggandet heller, var är min motivation?



I eftermiddag kommer i alla fall Markus till mig och äter middag och håller mig sällskap. Det uppskattas till tusen, har saknat min fina bror. Som han i princip är. Jag hasr aldrig sett Markus som min vän, mer som min bror eller halvbror. Han tillhör lixom min familj. Det är det possitiva idag det, sen är det bara 1 vecka kvar tills jag åker till Falkenberg, galet vad jag saknar min Linus♥


Första advent!

Första advent och det är så mycket första advent det kan bli! När jag vaknade va det värsta dimman ute och mamma har bakat pepparkakor hela dagen, ska snart på adventsmiddag hos mormor och jag ska tydligen städa bara för att julsakerna ska upp ikväll. Mamma wish!

Igår va vi flera tjejer på Sogni och Pilot,
det va nice! Sjukt kul att gå ut med tjejerna i skolan! Däckade i soffan när jag kom hem och vaknade där imorse. Lite fail. Ikväll däremot ska jag sova tidigt så jag orkar med morgondagen som kommer bestå av träna, skola och massa massa plugg...


Brownie!

Sofia Hökby


Maskrosbarn är en förlorad själ

Jag satt och målade naglarna rosa och hade spotify på i bakgrunden. P!nk, Lady GaGa, P!nk, Lady GaGa, P!nk...min vanliga morgonrutin. Men jag målade naglarna så musiken fick spelas enligt spellistan. Maskrosbarn är en fin låt, Näääk verkar vara en smart kille, men jag har aldrig tänkt på vad den låten betyder.

Jag var tvungen att kolla upp vad den riktiga defintionen av "Maskrosbarn" egentligen var.

"Ett Maskrosbarn är ett barn som växt upp med minst en förälder som dricker för mycket eller som lever i psykisk ohälsa"

Jag har alltid vetat det där med alkoholen men inte det andra. Jag kom in på en sida som hette maskrosbarn.org för människor som är eller en gång varit maskrosbarn. Man kan få hjälp och även om det gått ett par år så är det inte fösent. För ni ska veta att hos mig svider det fortfarande. Det kan kännas som öppna sår i bröstet när jag tänker på det. Jag va så liten. Nu är jag nästan vuxen men i takt med att såren i hjärnan läker så blir minnerna stakare och såren i bröstet kan ibland göra så ont att jag inte vet vad jag ska göra.

Jag har gjort så mycket saker när jag varit ledsen som jag ångrar, jag har gjort illa mig själv och andra. Men det har gjort så ont att jag ibland inte kunnat tänka. Nu ser mitt liv annorlunda ut och jag skulle aldrig straffa mig själv gen. Jag är värd mer än så.

Det har gjort väldigt ont de senaste 6 åren och jag må vara ung och dum men 3 saker vet jag;
* Jag kommer aldrig kröka ett hår på mina barns huvud, inte heller psykiskt!
* Jag är min storasyster och min storebror svigt tacksamma
* Mitt liv har förändrats de 2 senaste månaderna, jag är uppskattad och älskad av den finaste människan på jorden!

Upprörda tankar och känslor? Sanningen kommer alltid finnas där, vad man än gör så kommer den inte försvinna. Jag vet att  det är bättre nu men trots det så har det varit skit. Det har varit mer än skit, jag har velat försvinna pga sanningen, den går inte att förneka. Men nu är nu, både du och jag lever normala liv. Jag hatar det du gjort mot mig, men jag hatar inte dig för det.

Jag kommer aldrig komma över det här och bilderna kommer alltid finnas kvar, de mest groteska bilder. Men tiden läker alla sår, så även mina.

You make my day!

Igår hade jag en sånhär halvbra dag. Jag va på bra humör och allt men inget gick som det skulle. Hade skola 1,5 timme på morgonen och sedan massage 1,5 timme på förmiddagen. Hur skönt som helst, va som en helt ny människa efteråt.

Idag har vi sovmorgon och börjar 10, så jag har haft en riktigt lugn morgon. Ska bege mig om en stund, är dock i skola någon timme bara. 12:30 har jag och Annika ett möte med en tjej från Asfaltsblomman om vårt projekt, lite läskigt haha. Sen i eftermiddag blir det Bodypump och Spinning med Issa. Ikväll ska jag plugga och sova tidigt.

Nu kommer dom på lägenhetsinspektion, scary shit!


Jag vill sitta på ett tåg någonstans

Nu har jag lagt mig i sängen för att snart sova, ska bara vänta på att min finis kan prata lite. Sen blir det sängen, är sjukligt trött. Imorgon blir en grym dag eftersom jag endast har en lektion och efter den åka och få helkroppsmassage i 90 minuter. Längtar något galet efter den där massagen, jag tror ingen behöver den mer än jag.

Sedan blir det hemåt för plugg och övningskörning. Ska inte stanna i stan imorgon för då gör jag av med ännu mer pengar eftersom jag lider av köpmani. Nu ska jag lyssna på Winnerbäck och läsa lite bloggar, sen sova!

Natti på er<3


Julskyltning på Gekås!

Mamma jobbar hur länge som helst idag och jag måste ju kunna leva. Så förutom pluggat så har jag plockat undan lite och diskat. Diska är något jag hatar och aldrig gör. Men att låta mamma komma hem efter 1 dygns jobb till värsta diskberget är inte dirket snällt haha.

Har gjort typ 3 tal i matten på 45 minuter och fattar ingenting och ger snart upp. Ska plugga lite kemi innan jag fixar middag. Sen blir det lite mer matte och sen Ullared, har typ längtat en vecka!


Livebild på skiten (tagen för 1,5 vecka sen) sist jag va hos min finis♥


Shopping or therapy?

Jag har varit jättedålig på att skriva eftersom jag dels varit sjuk men inte haft lust. Efter dansen i torsdags kände jag hur jag va påväg att blev sjuk, vilket jag också blev. Ganska mycket sjuk och trodde självklart det var svinis, vilket det inte va som tur var! Så min fredag spenderade jag sängliggandes, med untantag för Kista ett tag med mamma. 

I lördags va jag på Mini trots att jag mådde som jag mådde. Sen på kvällen va det meningen att vi skulle gått ut men min kväll tillbringades med Jenny, te och kladdkaka. Precis lika bra som att gå ut på krogen! Så igår va jag ganska pigg faktiskt, tränade på morgonen och shoppade med mamma på eftermiddagen. Det plus att jag shoppade lite idag med har gjort att jag snart är pank haha, men vad gör det när jag har nya fina saker i garderoben istället?


Leggings från Lindex (som btw har fått in jättemycket fina saker) och
knähöga stövlar med 10 cm klack från Scorett


Armband och nagellack från Lindex och T-shirt från Gina

Gotta get that!

Jag stör mig så mycket på när andra klarar det man själv inte gör. När andra får möjligheten till ens högsta dröm, och framförallt om de lyckas. Det är vid sådanna tillfällen jag känner mig så liten och dålig, när jag inser att jag inte kan. När jag inser att jag inte är perfekt. För vad alla än säger så är det en vision alla har - att vara perfekt.

Men nu, när det gäller detta, så hoppas jag att du klarar det. Nej jag hoppas inte, jag vill att du klarar det. För jag vill att du gör det här för du vill det och jag vill att du gör det här för mig, för allt jag inte fick.

Du är en fin människa<3



Won't you come and spend a little time?

Idag har varit en febrig dag. Jag vaknade upp efter en helvetesjobbig natt med huvudvärk, feber och frossa. Tog mig ut en liten sväng för luft och åkte med mamma till Mat för livet-mässan med feber. Det va inte det lättaste jag varit med om och däckade i bilen påväg hem. Träffade Bella och Felicia där. Väl hemma åt jag middag med mamma och har precis kollat på idol. Jag har inte umgåts med min mamma på typ 2 veckor så det va på tiden.

Imorgon är det teater och assistentmöte på Mini. På kvällen blir det utgång om jag mår bättre, hoppas på det! Nu ska jag kolla på det sista av idol och sen lär jag somna. Looking forward to it!


Melissa Horn

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut




Natti

Nu har jag gjort massa småsaker som inte tar så lång tid men som är krävande ni vet. Fixat träningsväskan och skolsakerna till imorgon, kollat så det finns middag till imorgon, planerat för imorgon, målat naglarna och tillsist hamnat i sängen. Imorgon är det upp tidigt som gäller, skola och träning av diverse slag, hela dagen!

Keep making me ill!

Jag är arg, jag är ledsen, jag är frustrerad, jag mår illa, jag är trött. Jag har högar av plugg, jag kan ingenting av det, jag behöver hjälp med skiten, jag är ensam hemma. Jag har världens hektigaste dag imorgon och jag har sveriges grövsta mensverk.

Hur kan en sån liten människa lida av så mycket? Jag skrattar åt mig själv!


So what? I'm still a rockstar!

Ibland kommer jag på mig själv med att tycka saker, konstiga saker. Som nyss t.ex. när jag skulle sätta upp håret så kom jag på hur illa jag tycker om utslitna hårsnoddar. Jag tror ingen faktiskt gillar utslitna hårsnoddar men jag insåg att jag verkligen hatar dom. Ni vet sånt "rysnings-hat". Sånt kan jag komma på helt plötsligt, helt sjukt!

Och så älskar jag P!nk, hon är nog bäst i hela världen!


Fun House


Borta bra, hos dig bäst!

Nu har jag kommit hem och landat i min säng. Tack till min snälla mamma som va på centralen 23:45 och hämtade mig och körde hem oss på en kvart. Har varken orkat packa upp eller förbereda inför imorgon, så trött är jag. Det är segt att åka tåh i 4 timmar, även om man bara sitter still. Sova går ju knappt.

Imorgon ska jag till skolan vid 10 och när jag slutat ska jag möta upp Issa på gymmet för bodypump/spinning. Sen blir det hem och plugga och vila upp mig för torsdagen, som är veckans bästa dag.

Nu blir det sova, ska upp snart. Även om jag har nya rena lakan och ligger i min egna säng så känns det ändå inte bra. Det är något som saknas, någon som står mig närmast. Min kärlek.

I rather stay awake when I'm asleep!

Nu har vi fan gjort allt tillsammans, till och med gråtit!
Sitter just nu i sängen och har ätit frukost, ska kolla något avsnitt på Andra Avenyn och sen byta om och gå ut en sväng. Linus kommer hem vid halv 5 och då ska vi väl iprincip bara äta och sen åka mot tågstationen. Så som jag känner att åka från honom idag, har jag nog aldrig kännt. Det är så in i helvete jobbigt och det finns nog inget som kan mäta sig med den saknaden jag kommer ha när jag sätter mig på tåget.

Jag älskar dig,
mer och mer för varje dag,
mer och mer, för allt du säger,
för allt du gör
och framförallt,
för allt du är!

When love takes over

Igår va Linus på gymmet och jag va ute och sprang. Senare åkte vi till Varberg och firade Linus brorson som fyllde 1 år, hur söt som helst! Efter det åkte vi hem, lagade middag och kollade på Män som hatar kvinoor och Sperad och hade det mysigt!
Nu är han ute och springer igen och jag chillar galet, när han kommer tillbaka så ska vi gå och simma och bada bubbelpool. Sen ut och gå med Elias och Pauline. Galet vad jag kommer sakna Linus nu när jag åker hem på tisdag, kan inte ens beskriva hur mycket!

Tomtar på Gekås!

Jag va på Ullared igår!!! Jag hade velat sätt Morgan och Linus hade velat träffa Gittan och Maggan. Ingen av dom va där men vi hade trevligt ändå! Elias provade skinnjacka och köpte kokosbollar, Linus sjöng någon Ullredssång hela tiden och jag va allmänt lost därinne. Men som sagt, vi hade det bra ändå! Det va helt galet med julstämning därinne, sjungande tomtar och grejer!

Love is my drug, is my heroine!

Finns det ärligt något som slår att vakna upp bredvid den man älskar? Sen att han ska raka vägen till gymmet är en annan sak men att just den sekunden man vaknar veta och känna att han ligger där. Värmen, tryggheten och hela han. När hans klocka ringde kl 6 första gången (killingtime...) berättade jag tom hur jag drömt om hoinom och sen så va han där. Speciell känsla!
Idag har jag varit vaken sisodär 372390 ggr. Först när klockan ringde första gången, sen andra, sen tredje och sen när Linus gick upp, sen när han höll på i sitt rum i mörkret, sen när han gick ner, när han kom in och hade glömt nått, när han gick igen, när han kom upp, när han bytte om, när han pratade med mig, när datorn lät, när han gick, när någon annan i huset gick, när jag fick sms, när jag frös, när jag bara vaknade och när han kom hem igen. gav  jag upp!
Nu ska jag snart hoppa i dushen, har hela huset för mig själv haha! Sen när Linus kommer hem från skolan blir det lunch och sen kanske Gekås! Puss på det!

Hos finaste<3

Nu har jag åkt tåg hela dagen och är äntligen hemma hos min älskling. Han ät btw inte hemma haha, utan han är i skolan, så jag blev hämtad av hans snälla pappa. På tåget mellan Stockholm och Göteborg satt det ingen bredvid mig på hela vägen så jag låg i princip ner och sov hela tiden, bästa tidsfördrivet. Sedan gick det andra tåget så fort så det va lugnt.
Nu när jag klev in på Linus rum och öppnade datorn hade han bytt skrivbordbild från sitt älskade Liverpool-märke till ett stort rött hjärta och denna text;
mitt hjärta<33

Sa du någonting? Bad jag om svar?

Godmorgon! Hade lite svårt att somna igår, vilket betyder att det va lika svårt att gå upp imorse. Det har tagit en halvtimme för mig att vakna...

Ska snart börja fixa mig för skolan, har ingen lektion men ska fixa en projektgrej med Annika när hon slutat. Går från skolan och tränar vid 11 ungefär. Sen blir det hem och packa galet innan för på kvällen har jag inte tid och jag åker ju imorgonbitti. Vi ska åka till Sandor i Jakobsberg på andra sidan stan ikväll och det ryktas om att jag ska få köra.

Sen önskar jag att jag någon gång kunde få ha en morgon utan illamående, det tar så jävla mycket på krafterna!

You raise me up!

Nu har jag målat naglarna, rosa. Det känns mycket bättre nu, om det va det rosa nagellacket vet jag inte. I vilket fall som helst är det väldigt fint och nu ska jag sova snart!


inte den bästa bilden jag vet

Natti<3


There's just pink!

Jag orkar inte tänka, jag orkar inte grubbla. Istället målar jag naglarna, rosa igen!


7 månader kvar!

Jag kommer nog aldrig växa ifrån mitt dåliga morgonhumör. Jag är nog den persodu känner med sämst morgonhumör i världen. Min mamma har lärt sig, man säger knappt godmorgon till mig, för att bespara ett världskrig. Men nu 20 minuter senare är det lite bättre iaf, jag är fan inte glad men det tar sig. Haha.

Skola om 2 timmar, mössprovning och en lektion. Sen Eriksdalsbadet och Bodypump och sen Farsta. Spik, nice dag I bet!


So soft and slow

Jag har verkligen inte åstadkommit något alls idag förutom sprungit och kört bil. Appråpå det så går det så jävla bra nu, det närmar sig! Har huvudvärk också, nice kväll! Ska nog gå och lägga mig om ett litet tag men först kolla på West Side. Imorgon ska vi vara i skolan tidigt för mössprovning och efter det har jag bara en lektion. Sen träna och sola. Vi hörs imorgon!

Söndag


Lex oxh jag på Nype haha!

 

Nu har jag varit ute och sprungit och duschat. Gick mycket bättre att springa än vad jag trodde det skulle göra, ovanligt pigg för att vara söndag. Hur som helst så ligger jag i sängen och kollar på något skitprogram på tv, kallt som fan är det också. Vill ligga här tills imorgonbitti och det hade varit guld värt om min kärlek varit här också<33


Varför skynda på när den tiden snart är här ändå?

Godmorgon! Vaknade vid halv 12, jätteskönt eftersom min helg har varit så mycket! I fredags tränade jag på morgonen och sen va det utgång på kvällen. Då hamnade vi efter mycket om och men tillslut på Nype på Stureplan, däd va det minst sagt galet!. Igår sov jag till 8, alltså inte mer än 4 timmar. Va på teatern på dagen och sen utgång på kvällen igen. The Bridge igår, speciellt ställe!

Känner mig någorlunda utvilad nu, ska ut och springa lite senare och sen vänta på att mamma vaknar så vi kan ut och övningsköra. Puss!


Friday I'm in love!

Godmorgon, fredag idag! Sjukt va dagarna går fort, snart är det typ jul och nyår redan. Riktigt äckelväder idag med och jag ska snart ut i det. Jag ska mot gymmet snart och köra något pass och lite löpning innan det. Sen blir det hemmåt för lunch och dusch. Ikväll är det krogen med Lexie, Mira, mfl. som gäller, kommer bli nice!


Kärlek


Har jag världens finaste systerdotter och systerson eller?
Finast i hela världen<3


Busy torsdag!

Kort dag i skolan idag, kemi och sen lite projektarbetesfix med Annika. jag insåg idag hur mycket jag faktiskt kommer sakna min skola när vi går ut, den är ju bäst på alla sätt. Och alla människor i skolan är ännu bättre. det går inte en dag utan att vi skrattar ihjäl oss under någon lektion. Först idag på kemin va det när vi skulle labba och såg ut som fan allihopa och sen när Annika och jag skulle maila och hon hade fått något sjukt mail. Det spelar ingen roll vad man gör, tjejerna får dagarna gå. Jag älskar er!




Är hemma och har ätit lunch nu, ska vila ett tag och sen åka och jobba. Efter det hade jag tänkt träna innan dansen, så när jag kommer hem ikväll lär jag vara ganska så trött.


Nu så

Jag har inte för planer att waista bort min blogg, den gör ju ändå faktiskt lite nytta. För vänner, familj och för mig. Det va nog en vecka sedan jag skrev sist va? Inte så konstigt då blogga inte är det första jag prioriterar när jag är med Linus. Vi har haft världens mysigaste vecka under lovet. Jag blir som en helt ny människa när jag är med honom, han är det bästa för mig - det bästa som hänt mig.

Igår åkte min fina pojkvän hem och det blev ganska tomt som ni förstår. Jag frös som fan hela kvällen och somnade med mössa och mammas raggsockor ganska tidigt. Så imorse vaknade jag med feber (såklart...) så jag låg i min säng och kollade på Riverside hela förmiddagen. Efter lite alvedon och halvsovande mådde jag mycket bättre och åkte till gymmet vid 4 där jag körde ett dubbelpass spinning/bodypump med Issa. Så nu är jag pigg i kroppen men ändå lite trött, ska äta fruktsallad med mamma och titta på någon film eller så. Imorgon blir det upp snortidigt.


min fina (ruttna) blomma från marken jag fick på vår 1 månads-dag haha
finaste blomman i världen!


Alltid!

Idag tänker jag inte säga mer än


RSS 2.0