Wäää

Godmorgon Fredag! 5 timmar kvar till helg för min del och jag längtar. Idag har vi morgonlektion igen och det är rätt oskönt när man inte är van. Dessutom ska vi hålla vårt andra tal i retoriken idag, som ska vara en enkel instruktion. Jag ska alltså till skolan snart för att hålla ett 2 minuters tal om hur man blandar rött och vitt till rosa. Hahah, oklart. Men sen är det helg och då ska jag åka och träna innan jag åker hem och dör/laddar inför imorgon som kommer bli kaos. over and out.

Snart minaa!!


One of those days


Jag dör


Ibland är jag söt


Måndag

Bog Brother Live var faktiskt mycket roligare än vad jag hade trott, det hände massa grejer hela tiden. Hanna W stod för pausunderhållningen kan man säga. Haha. Blev hämtade av mamma när det var slut och däckade på en gång när jag kom hem.

Idag har jag tagit en välbehövd sovmorgon och tränat. Ska snart sätta igång med att läsa lite skolskit och fixa mig. Senare idag blir det Nacka Forums shopping med camilla.

Himla kul inlägg.


Kaos?

Det är himla mycket i mitt huvud just nu. Skola, nya kurser, jobb, plugg, mera jobb, olika jobb, olika kurser, osv. Drömde till och med att jag fick F (IG) på tentan vi hade förra veckan. Hoppas det inte betyder något. Anyway så jobbade jag på Nilsons i nacka forum igår och det var så jävla roligt att jobba i en stor butik men jag var något slut i benen när jag kom hem.

Nu har jag precis kommit hem från gymmet och ska spendera dagen i soffan framför Gossip Girl. Ikväll kommer camilla hit på middag innan vi ska på vårt livs äventyr (typ), haha. Big Brother live. Som vi har längtat!!

Edit: Nej vi är inte 15 år, utan fyller snart 21. Tjing!


Friday I'm in love

Hej alla fina! Min dag började tidigt idag då vi hade våran första förmiddagslektion på länge. Jag är inte riktigt van vid att gå upp så tidigt längre, men det gjorde inte så mycket eftersom att solen sken in när klockan ringde imorse. Åkte till skolan i min tunnaste skinjacka och höll mitt första (av tre) tal i retorikkursen. Alla var så nervösa, men himla himla duktiga. När vi slutade kl 12 åkte jag direkt till gymmet och rev av en timme på crosstrainern innan jag åkte hem och åt lunch. Sedan en sväng till farsta för att shoppa upp lönen, hehee.

Ikväll blir det lugnt. Tänker inte göra en repris från förra helgen, på något sätt. Jobbar dessutom dubbelt imorgon, teater med barnen på morgonen och sedan 5 timmar på Nilsons i nacka. Smell ya later.



Just sayin



får aldrig nog, love it!


Såhär bra mår jag idag


Söndag

Hej finisar! Hoppas ni har sovit gott, eller i alla fall bättre än mig. För det första kom jag hem inatt och mådde rätt dåligt efter att ha trott att jag är mer tålig än vad jag är, haha. och för det andra så har min säng brakat i ena endan så jag ligger i nerförsbacke. Rätt oskönt faktiskt. jag var inte så jättepigg när min klocka ringde kl 9. Ändå åkte jag till gymmet och rev av 60 minuter på crosstrainern. Bästa sättet att bota en bakfylla.

Nu har jag duschat (vilket behövdes for sure) och ätit frulle. Ska lägga mig och läsa lite läroplanshistora (eller inte) innan mamma kommer och hämtar mig. Ludde har sin första fotbollsmatch i eftermiddag, det är stort!

Bajs?

Jag har aldrig varit med om att 4 timmar gått så fort som idag. Hade jag gissat så hade jag trott att jag satt i tentalsalen 1,5 timme, max. Men det gjorde jag ju inte, satt hela tiden ut sånär som på en kvart. 4 timmar alltså. Sinnesjukt. Dock så gick det ju inte bra för det. Fick bara ihop 12 sidor (vilket är lite) och hälften var nog begrepp. Himla flummigt blev det också. Men det kanske är det som är meningen, vad vet jag.

Nu är jag traumatiseraad och i chock samtidigt. Måste gå och sova snart.

Tenta-dag



Just saying


Life's good

Just nu är livet lätt igen, det var det inte förra veckan. Lägenheten som jag och camilla ska kolla på imorgon verkar så mycket bättre än den förra, jag har fått jobba mycket (cash is king), vi har biljetter till BB live nästa söndag och jag behöver sällan sova själv. Hur kan det inte vara bra? och imorgon är den här skitkursen vi läser i skolanäntligen över, om jag grejar tentan förstås. Vilket jag nog tror att jag gör. Det trodde jag verkligen inte förra veckan men idag överträffade jag mig själv lite. Därför är livet lite lättare igen. Men som sagt, vår första riktiga salstenta imorgon. Wish me luck!


Idag är jag söt


Jobbdag

Idag har jag jobbat på förskolan. 8,5 timme med våra krigarbarn som är i full gång hela tiden. Utan att sova middag. Helt galna! Kom hem för en timme sen och har precis ätit middag och sitter just nu och läser bloggar och kollar på adam live. Bode plugga men är dödstrött efter den här jobbdagen. Tidig kvälll ikväll. 

Kul inlägg.

This is not a drive by




Drive By - Train

Söndag

Igår hade jag nog världens bästa lördag. Började med att ha lektion med mina små teatermonster och sedan ett pass på gymmet. När jag kom hem och hade ätit lunch somnade jag framför skidorna på tv:n och vaknade av att markus ringde och ville träffas. Tog systers bil till skärholmen och plockade upp den förvirrade lilla pojken och åkte sedan hem till mig. Här hade vi en riktig myskväll med film, hämtmat och melodifestivalen. Bästa Loreen!!

och som vanligt när man är med markus får man höra saker man aldrig hade förväntat sig. Min lilla wingman, haha!

Idag har jag tränat, pluggat och umgåtts med min syster. Nu ska vi snart äta middag och sedan ska jag dö i soffan resten av kvällen. I alla fall tills Big Brother live börjar.



idag pre-flytt shoppade vi



bara rosa


Internationella kvinnodagen

Sorry för dålig uppdatering men det har varit en del sen sist, hänt massor med grejer. Nästan. För att börja med det roliga så verkar det som att jag och camilla kommer flytta ihop snart, vi ska åka och titta på en lägenhet imorgon med min mamma. Gaaalet! Annars har jag pluggat och tränat som vanligt och igår jobbade jag på min praktikplats, skönt att faktiskt få betalt för allt jobb jag gjort där.

Idag är jag ledig och sitter just nu hemkommen från gymmet och pluggar. Är sjuktjävlaäckligt trött på den här kursen och den här boken. Once again; utvecklingspsykologi på engelska. 27 sidor kvar innan jag läst alla 500 sidor vi ska läsa. Insane. En vecka kvar till tentan också, kiss my ass. Kommer gråta av lycka om jag får ett E. Tjing!



tydligen var det inte bara jag som hade saknat barnen igår, dem hade saknat mig haha ♥


Måndag

Egentligen är jag en sån som hatar måndagar. Allting som kan gå fel brukar göra det för mig och jag brukar alltid ha massor att göra. Men idag, är en bra måndag. Jag hade satt alarmet på kl 6 imorse och åkte och tränade när gymmet öppnade. Var hemma strax efter 8, åt frukost och började plugga på en gång. Så nu, kl 11, har jag både tränat och pluggat klart för idag. Hur skönt?? Så just nu ligger jag under täcket i soffan, läser bloggar och lyssnar på musik. Det var länge sedan jag hade det såhär skönt, haha!

Ska snart orka mig upp och fixa lunch innan jag går ut på en prommis i solen.



Nya naglar


Jag gör en Camilla

Varför sofia är trött

*
sov sammanlagt tre timmar inatt
* min säng brakade mitt i natten, himla oklart varför.
* jag gick upp och tränade imorse trots att jag egentligen inte orkade
* har suttit och fixat naglarna i 2 timmar vilket gjorde att min rumpa somnade
* har pluggat i flera timmar utan att fatta ett piss, äckelhorkurs.
* sockerbrist. big time.

tack och bock.


Lista bah

Nämn något som gjorde dig glad igår: Camillas sightseeing på bussen påväg till skolan
Vad gjorde du kl 08 i morse? var påväg till gymmet
Vad gjorde du för 15 min sedan? läste massa gamla inlägg i bloggen, haha
Det sista du sa högt? "Jävla äckelskitsfitta" typ. Slog i tån, haha!
Det senaste någon sa till dig: "ses sen"
Vad har du druckit idag? Cola, vatten och kaffe
Vad var det senaste du åt? Middag
Vad var det senaste du köpte? Lika fancy som svaret innan, middag..
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun kanske?
Vad är det för väder hos dig nu? Mörkt så in i helvete
Godaste glassmaken? Vaniljglass med strössel och chokladsås
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Haha nej! Jag tror inte på kärlek alls.
Sover du tungt? Jaa, däckad varje natt
Drömmer du mardrömmar? Ja, typ att jag vaknar upp i Big Brother-huset och att jag är med i Harry Potter.. haha
Favoritklädsel? Leggins!

Love


Löööördag

Hallåå sunshines! Det är lördag och solen skiner. Sportlov från teatern, inget plugg och ledig från jobbet, så idag är jag helt helt helt ledig. Så skönt! Igårkväll var jag på bio med mamma och john och somnade nog innan kl 23, så när klockan ringde kl 8 hade jag varit vaken ett bra tag redan. Gick upp, kollade på reprisen av BB och åkte till gymmet. Najsig start på dagen!

Nu ska jag kolla på lite Gossip Girl och sen åka in till stan och äta lunch med min daddyhoe! och sen kanske fika med Malin. Over and Out, sålänge!


www.diethoroscopes.tumblr.com


RSS 2.0