Bajs

Jag är så sjukt omottiverad att jag spyt atm. På allt. Jag mår på riktigt dåligt av att alla andra har sportlov och inte vi. Inte för att jag har mer än tre lektioner den här veckan, men desto mer plugg och andra sidan. Så mycket att jag inte ens kommer ihåg vad det är jag läser faktiskt. Dessutom har jag panik över tentan vi har om 16 dagar. Tentan som är avgörande för betyget i den här kursen som jag inte (efter 2 veckor) fattar ett piss av. SJUKT omottiverad. Jag vil bara träna och sova mig igenom dagarna, inte plugga. Hungrig är jag också, hela tiden. och så vill jag klippa av mig håret. Over and Out.

Måndag

Morning pepole! Måndag igen och jag är stört otaggad på den här veckan. Jag är fortfarande (efter 2,5 år) arg för att jag inte har sportlov längre, har sjukt mycket plugg och det känns som att det inte finns någonting att längta efter nu. Plus att den här jobbdagen kommer bli riktigt wierd. Just saying.




Jag dör, vilka kroppar!!








No one is too old for fairytales

Det blev som sagt utgång igår, en riktig en! Vid 20-tiden kom lexie och carro hit och fyllde hela min lägenhet med sprit, haha. Vi tittade på melodifestivalen, blandade drinkar och hade det mysigt. Två timmar senare kom Sara, lagom tills vi skulle åka in till stan. 23:30 var vi inne på Magenta där det var sjukt bra drag. Vi dansade tills vi stupade och kl 03 åkte jag hem med mitt sovsällskap. Kom hem kl 9 imorse och har tränat, pluggat och powerwalkat. Ska snart fixa lite mat och ta ett bad så att den här jävla baksmällan försvinner någongång. Och sen tagga inför första veckofinalen i BB.

Anyway så hade jag en sjukt rolig kväll, tack tjejer ♥



Lördag

Tjolahopp! Sitter just nu i soffan och lyssnar på musik och tittar på tv och njuter av min första helt lediga helg på evigheter. Min andra helt lediga dag på en månad fakiskt. Det blir lite tufft när man pluggar på heltid och dessutom (numera) har två jobb också och den lilla lilla lediga tid jag har går åt att plugga. Så det är rätt tufft just nu!

Hade lektion med mina småpluttar på teatern imorse som vanligt och efter det åkte jag till farsta en sväng för att shoppa lite inför ikväll. Då blir det drinkkväll och utgång med tjejerna, wihoo!


Det händer mycket på 5 år, haha!


Den svenska björnstammen

Ångående ångestinlägget så är det här den bästa låten i världen, som beskriver precis hur det har varit. och hur det fortfarande är.





Har fått glovord och mordord piska o morot
ångest och oro som jag vore av stål och glas, borde gå men stannar kvar.
jag har lovat och glömt, förlåtit fördömt, försent för å ångra men tid nog
att tänka om och leva med det.

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen
känner du lyckan genom sorgen
jag har inget mer än mina tankar


Ni är ju söta <3


Att leva med ångest

Två dagar innan min tjugoårsdag, dvs för ett halvår sen om några dagar, var jag med om det värsta jag upplevt någonsin. Det kan låta som en överdrift men för mig var det det värstastevärsta någonsin. Det faktum att min dåvarande pojkvän och jag gjorde slut dagen innan var ingenting jämfört med detta, som egentligen inte var mer än att jag gick in i ett rum fullproppat med människor jag inte kände. Utelämnad och helt utan kontroll, med en mamma som nästan fick bära in mig. Vem var jag? Vem hade gjort såhär mot mig? Vem skulle jag bli?  Hur såg framtiden ut? Skulle jag ens ha någon framtid?

Att leva med ångest. Att leva ett helt liv med ångest. Att varje dag, under 10 år, 3650 dagar, känna sig själv bli uppäten inifrån. Att på riktigt tro att ens hjärta ska slå sig ut genom bröstkorgen för att det slår så fort och så hårt. Att faktiskt vara helt säker på att man rätt var det är inte längre kommer kunna andas för att strupen svullnar, bröstkorgen tycker innåt och för att man har hyperventilerat så länge att man fysiskt inte längre är medveten om vad som händer. Att man ibland svimmar. Att aldrig aldrig aldrig någonsin veta vad som kommer hända och när det kommer hända, och varför. Att vara helt utelämnad. Att vid 20 års ålder inte veta vem man är. Att behöva ljuga för alla man älskar för rädslan av vad dem ska tycka. Att aldrig kunna se sig själv i spegeln utan att se rakt igenom. Att aldrig kunna gå förbi en spegel utan att lägga märke till hur ens kropp ser ut just idag. Att i 10 år vara så kropps- och självmedveten att man vet mer om sin kropp än vad man borde, utan att ha en aning om vem man är. Att ibland kräkas upp sin mat, för att ångesten tar för stor plats i magen. Att ibland inte kunna svälja sin mat för att ångesten har krupit upp i halsen. Att inte kunna se sin mamma i ögonen när hon frågar hur man mår eftersom att man inte vill att hon ska höra svaret.

Att faktiskt tro att man inte kommer orka leva så mycket längre till. Att be sin mamma gå ut ur rummet när psykologen ställer frågan "Har du någonsin tänkt på att ta ditt liv?". Att varje dag dem senaste 365 dagarna få minst en panikångestattack som håller i sig i 2 timmar. Hur blir man någonsin människa igen efter det?

När jag för ett halvår sedan klev in i det där rummet hade jag ingen aning om att det skulle bli den värsta dagen i mitt liv. När flera vuxna, utbildade läkare säger till mig att jag inte kommer kunna klara det här själv. Jag har alltid klarat mig själv. Att jag behöver medicinsk hjälp för att överleva. Piller som förändrar min hjärna.

Jag har aldrig någonsin erkänt det här. Jag skulle egentligen aldrig gå ut med det. För jag trodde aldrig att det skulle bli bra. Men. Jag tog min sista tablett för några veckor sen och sedan dess har jag inte kännt på ovanstående sett en enda gång. Jag är inte kristen, men jag tror på Gud. och om Gud finns så tror jag att han har bestämt sig för att det är min tur nu. Min tur att leva. På riktigt.


16 Februari

Goddag mina fina! Idag hade jag min enda sovmorgon på läänge och jag vaknade självklart av mig själv innan 8. Så det var bara att gå upp, slänga i sig en proteinshake och åka iväg till gymmet. Det blev inget stenhårtpass men på 50 minuter hann jag springa drygt 5 km och några benövningar, sen kurrade magen. Åkte hem och åt frulle och gick direkt ut på en liten powerwalk i solen. Tänkte passa på medans det inte var isbjörnskallt ute. Hahaa.

Nu har jag badat, tvättat och pluggat. Meningen var att jag skulle på föreläsning kl 13 men alla mina tjejer bangade så då gjorde jag det med. Vill inte vara sämre jag, hehe. Så hela förmiddagen och eftermiddagen får gå åt till att läsa istället. 100 sidor om hur ett foster i magen påverkas av omvärlden, på engelska. Går sådär bra faktiskt. Nu är det dock lunch- och Gossip Girl-paus. Ciao.



You call it valentine's day, I call it tuesday.

Igår var en skitdag. Alla hjärtans dag var en skitdag. Det säger jag inte för att jag är singel och bitter (eller jo lite) utan för att det var en riktig skitdag. Jobbade halvdag min sista dag på praktiken och grät som ett litet barn när jag gick därifrån. Min minsta lilla 1-åring vägrade släppa mig när jag skulle sätta ner honom efter att ha sagt hejdå och de andra barnen stod vid grinden och vinkade och skrek "heeedåååå". Det var hemskt. Sen direkt därfrån till jobbet i farsta för att jobba i tre timmar. Höll på dö av värmeslag. När jag väl kom hem hade jag en miljard sidor att läsa i skolböckerna. Somnade kl 21.

Idag har det varit en bättre dag. Fick träffa mina älskade tjejer igen och fick en ros i alla hjärtans dags present av min bästa camilla. och blivande sambo.


Guds straff

När jag vaknade imorse trodde jag att jag skulle dö. Hade sovit 2 timmar efter den sjukaste utekvällen på länge. Det som skulle vara en sansad födelsedagsutgång för mira blev nått helt annat. Lite cider (och en flaska jordgubbsvin och tre cider till) hemma hos alexandra hade gjort att jag nästan inte kunde ta mig till tunnelbanan utan att ramla vartannat steg jag tog. Spärrtanten i tunnelbanan garvade åt oss när vi smugglade in våra 4,5:or likt 17 åringar påväg till en sunkig hemmafest ner i tunnelbanan. "Trevlig kväll tjejer" skrek hon efter oss när vi ramlade ner för rulltrappan i Näckrosen. "Trevlig kväll du med, spärrtant" tänkte jag. Sen gick det bara utför.

Som sagt, trodde jag skulle dö när alarmet ringde imorse. Tur att jag fortfarande är döv på ena örat. Hade önskat att jag hade fjorton alvedon i väskan. Hade bara en och den tog jag tillsammans med en liter vatten innan jag klädde på mig och sprang bort till mini. "Fröken är lite trött idag" sa jag när alla mammor och farmödrar hade gått ut ur rummet när lektionen började. "Kaaaaos" skrek barnen. Kaos blev det. Fast ett ordat kaos. En timme senare trodde jag att jag skulle dö igen. Åkte hem och försökte äta frukost. Gick sådär. Mamma ringde femhundratretton gånger för att kolla att jag inte hade somnat. "Tjugo över ett kommer vi, stå ute på gatan anständig". Yadayada. Tjugo över ett prick stog jag nere på gatan, allt annat än anständig men vid liv. Vi plockade upp mormor. Jag stoppade hörlurarna i öronen och svarade bara på tilltal. Kalas hos min bror som fyllde 28. Tårta och kaffe. Mycket kaffe. 1,5 timme stod jag ut innan vi åkte hem. och här sitter jag. Rosa mjukisdress och nytvättat hår. Melodifestivalen om en timme, tveksamt om jag är vaken då. Natti.

Lilllördaaag

Onsdag idag och halva arbetsveckan har gått. Nästan i alla fall. Jag jobbar måndag-fredag (praktiken) och söndag (Nilsons) den här veckan. Fick gå tidigare från praktiken idag eftersom det vid 2-tiden började eka i hela mitt huvud och jag fick riktigt ont i öronen. Egentligen har det blivit mycket bättre men efter en dag på förskolan blev det tydligen lite för mycket. Appropå det så ska jag ta ett av mina tretton piller per dag nu.

Anyway. När jag kom hem slängde jag i mig lite mellis innan mamma kom och plockade upp mig för lite storhandling på City Gross. Nu har vi nyss ätit och jag ska lägga mig och kolla på lite Gossip Girl innan jag går och lägger mig jättejättetidigt ikväll. Gymmet, praktiken och teater imorgon. 13 timmars dag. Wehooo.



Sjukstuga

Hello sunshines! Idag har jag mått sämst i hela världen. Vaknade med 40 graders feber och en timme senare sprack min trumhinna. Det var den sjukaste smärta jag upplevt. Så min dag har bestått av pencillin, alvedon, vatten och Gossip Girl. Lite tacos med mami nu på kvällen också. Egentligen borde jag verkligen inte jobba imorgon men jag har inte fler sjukdagar att ta ut (eftersom det är noll tolerans när det gäller frånvaro på praktiken) så jag måste. Har redan ångest. Orkade knappt sitta upp vid middagen. Wish me luck.

Nya fina naglar har jag i alla fall




Long time no see

Är så himla sjuk. Har dubbelsidig infekterad öroninflammation. Kill me. Tack imunförsvaret. Nu ska jag laga mat, som kommer ta en halvtimme att äta. Det knastrar i hela min hjärna såfort jag öppnar munnen.


RSS 2.0