Til' my bones collapse

Har haft en riktig chilldag. Somnade om imorse och vaknade vid 11:30. Sen har jag inte gjjort något annat utom kört massa bil, handlat med mamma och pluggat lite, mer har jag inte orkat. Tog nyss ett bad och ska snart fixa naglarna och kolla på I en annan del av Köping. Ikväll blir det till att sova lika tidigt som igår, imorgon börjar helvetsveckan. Blir tårögd av att bara tänka på det, det kan inte sluta bra. Som tur är är jag lyckligt lottad som får åka utomlands om 7 dagar, love love love it!


The time of my life

Igår efter jag varit i stan med tjejerna så åkte jag hem där vi väntade middagsbesök. Mamma hade lagat obeskrivligt god mat och efter middagen beställde vi tax-free. 8 dagar kvar nu! Åt choklad och kollade på robinsson. Sista gången jag kollade på klockan va den 21:47. Alarmet ringde nyss och nu har jag ätit frukost. Hade pler på att träna men min kropp säger ifrån och för en gångs skull ska jag lyssna på den. Jag orkar inte, har ändå kört 6 pass denna vecka och nästa blir det ännu mer. Jag har en del mål att uppnå.

Nu ska jag lägga min i soffan och kolla på TV/sova. Hörs sen.

I've got fever, running like a fire

Godmorgon! Just nu skulle jag kunna göra vad som helst för att få sova lite till, är ju inte pigg direkt. Somnade runt 04:30 och fick upp 10:30, har ju mått bättre när jag vaknade. Jag iaf duschat och ätit en macka, ska snart in mot stan och träffa Malin, Cilla och Jessica. Obeskrivligt bra! Sedan ska jag hem och hjälpa mamma med maten, så får vi middagsgäster ikväll. Nu är det dags att börja fixa, om jag orkar.

Btw så dansade vi till sjukt rolig musik igår, typ Håkan(?) haha!  Bilder kommer sen om jag får tag på några. Galet äckligt bra kväll!


Friday I'm in love!

Dagen har typ försvunnit. Det är bra, för då är det kväll snart. Idag har jag har tränat, sovit och köpt nya heels. Jag är på riktigt bra humör. Ikväll ska jag träffa fina människor, dricka drinkar och dansa. Imorgon ska jag träffa fina människor, fika och skratta. Fina människor = fin helg. Och om 10 dagar drar jag till värmen. Jag mår bra!


Imagine

Jag kom på en sak. Jag kom på det nu, i det här ögonblicket. Jag försökte få fram en känsla, en känsla jag har haft alltid. Jag ville känna hur det kändes att känna så, så som jag gör med andra känslor. Jag tänkte pressa fram den, tänkte på då och hur de va då, men den kom inte. Känslan är borta. Den finns inte. Jag är så stolt över mig själv!


Hey girl with your dream!

Godmorgon! Det är helt sjukt mörkt ute och galet med snö. Riktigt otaggande! Om 20 minuter ska jag ut till bussen för att åka och träna. Idag blir det kondition och gym. Har tränat 5 dagar i rad nu och innnan dess var det 7 dagar i rad, like it! Imorgon blir det 5:e morgonpasset på rad, lite diciplin har jag i alla fall. Sedan blir det skola i några timmar och efter det så ska jag träffa Bellis en stund, va typ evigheter sen! Imorgon är det fredag = helg = utgång! Najsigt!


Would you belive your eyes?

Det blev tyvärr bara spinning imorse, Jossan va sjuk och då orkade jag inte gymma själv. Så jag åkte hem istället, duschade och pratade med mamma. Nu sitter jag här klar att gå trots att bussen går om 50 minuter. Jag har insett hur farligt detta är, jag va nyss påväg att somna om och motivationen att åka in till stan igen och sen upp till skolan är lika med ingen just nu. Som tur är har vi bara halvlång dag.

Ikväll ska jag umgås och skratta med min trognaste vän (min lillebror), mamma och mormor. Det blir mysigt! Helg snart. Nu ska jag trycka det sista av mitt kaffe, sukta efter min jacka jag ska käpa (läs: få) någon gång och lyssna klart på världens bästa låt som spelas på radion atm.


Måndag

Jag somnade igår, sista kvarten har jag inget minne av. Fail, big fail! Nu måste jag kolla bloggar för att se vem som åkte ut. Sitter just nu med min minifrukost som jag knappt får i mig, innan jag ska åka och träna. Idag blir det spinning kl 7 och sen gymmet någon timme. Har skola 11-16 idag och när jag slutar ska jag träffa Markus som jag ska vara med ikväll. Efterlängtade vän!

Hörs lite senare♥

Tiden är inne, the time is now

Paradise Hotel om en kvart! Hinner inte skriva något nu, måste förbereda mig mentalt eftersdom jag tror det är final ikväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det här betyder mycket, det är stort. Nu ska jag snart se vem som vinner, jag hoppas det blir Greta eller Jackie! Jag börjar bli lite nervös, mår nästan lite illa! Hejdå<3

Stand up tall




Sunny day!

Godmorgon på er! Just nu chillar jag hemma (förlåt mamma om du läser det här, men jag orkade inte idag...haha). Däremot har jag och Jossan varit på Eriksdal och tränat redan. Gick på Bodypump kl 7 imorse och efter det så körde vi lite löpning och gym. Båda helt slutkörda. Har kommit på att det typ är vår ute, galet fint väder är det iaf, vill nästan gå ut lite. Men först har jag massa plugg, högen har aldrig varit större. Det ska jag ta tag i snart, men först ska jag kolla på film och sova. Haha! 

 


Tattoolove!

Måste erkänna att jag haft en riktigt bra söndag! Främst för att det gick så jävla bra att köra idag, bästa hitills, är så stolt över mig själv och blir så glad när de som åker med säger att jag kör som att jag har haft körkort flera år, känns så bra! Var på middag hos min morbror som fyller år i veckan, mysigt! Körde hem och har kollat på Köping och nu Johan Falk. Har inte pluggat ett piss...

Imorgon bli en galet lång dag, börjar den med spinning kl 07 och sen skola 9-16. Efter skolan hoppas jag att jag ska träffa Alexandra som är i Stockholm. Nu ska jag sova big time, ska typ upp snart. Natti loves♥


I'm gonna raise

Känner mig så galet duktig som har varit och tränat och kommit hem och hunnit äta och dusha, innan kl halv 2...haha! Är trött i hela kroppen och ligger utslagen i soffan. Pratar med Jossan om det vi alltid pratar om, känns så bra att prata med henne om det eftersom hon precis varit med om samma sak.

Min helg har varit den lataste helgen ever, vilket var precis det jag behövde! Jag har verkligen inte gjort annat än tränat, ätit och sovit och det är precis det jag behövt! Nästa helg ska jag fan i mig ut och dricka drinkar och dansa, det kommer jag behöva då! Ikväll blir det släktmiddag. Känner på mig att det kommer spåra, som vanligt!


When I get older I will be stronger

Igår var jag på East Street med mina syskon och blev gaddad och fick efter det ett "välkommen i klubben" av syskonen! Det va den finaste kvällen på länge. Tatuering, mat, dricka och syskon, kunde inte blivit bättre. Dessutom är jag så galet nöjd med konstverket, går knappt att beskriva!

Idag har jag inte tänkt att göra så mycket, har lite svårt att röra mig. Skulle kunna träna, men det gör för ont. Skulle kunna gå ut och supa mig redlös men det vågar jag inte. Så jag ska vara duktig, bearbeta detta på mitt eget sätt, se till att må någorlunda bra innan jag gör saker.

Så som ni förstår så lever jag, mår inte bra men jag lever. Har inte sovit i min säng en enda dag sen i tisdags, klarar inte det. Sover på soffan med TV:n på, det är nog det enda som funkar just nu.


Because of you

Förlåt för att jag inte skrivit på några dagar. Men det har hänt en sak. En så jävla äckligt jobbig sak, så jag en sak som gör att jag inte vet vad jag ska göra. De flesta fattar nog utan att jag behöver berätta. Jag kommer nog berätta allt om ett tag men nu vill jag bara komma igenom det här. Det enda som hjälper är att träna och sova. Och jag sover hela tiden, 12 timmar om nätterna, plus 2-3 timmar på dagarna. Jag antar att det är min kropps sätt att fixa detta.

Ikväll ska jag tatuera mig, hej nervös!

I dance around this empty house


Family first!

Jag har en vän, en mycket fin vän. Vi har varit vänner i 11 år nu, det går inte att ersätta. Eller egentligen skulle jag inte vilja kalla honom för min vän, han är min bror. Han är min lillebror och kommer alltid vara. Ett syskon kan man inte ersätta, honom kommer jag aldrig ersätta. Jag kommer vara med honom tills jag dör för vi har gjort allt tillsammans. Jag saknar honom!


Let's get ready to rumble!

Sitter i sängen och är för trött. Har varit vaken i en timme och ätit frukost och fixat mig, men ögonen vill bara sjunka ihop och kroppen vill lägga sig ner. Men det vill itne jag, här ska tränas! Jag hade tänkt köra Bodypump och Core nu på morgonen/förmiddagen och sen får vi se vad jag ska göra i eftermiddag och kväll. Troligtvis går jag och lägger mig tidigt eftersom det står morgonträning på schemat hela denna vecka. Det blir trätta ögon och träningsverk varje dag nu haha, men det är det värt!

Ne, nu ska jag byta musik på Spotify. Att sitta och lyssna på Enya innan man ska iväg och träna kl 9 på morgonen är bara sjukt, nu ska det taggas! Ciao.


Jai-Ho!

Veckan (eller snarare veckorna) som kommer, kommer bli så intensiva för mig. Jag kommer vara på fyra ställen dessa veckor och det är skolan, eriksdalsbadet, bilskolan och hemma. Vi har så galet mycket i skolan och jag har lovat mig själv att hårdträna nu, jag har bokat in hur många lekitoner och teorikurset som helst, och så ska jag sova och äta. That's my life at the moment!

Och idag såg jag ut som ett freak;


Forever on the dancefloor!

Nu har skolan dragit igång på riktigt, mer än vad den någonsin varit det senaste året. Från att ha gått från lektioner 5 timmar/veckan, har vi nu lektioner 30 timmar/veckan. En riktig omställning! Det märktes idag haha, när klockan närmade sig 16-tiden och det va fight om allt! Men kul äre! Något annat som är kul är att vi börjat med Matte E idag, så nu läser vi Miljökunskap, Miljöpolitik, Kemi B, Svenska C, Matte D och Matte E...herrå Livet!


I've got fever, running like a fire!

Godmorgon! Imorse var en sådan här fin morgon igen. Ni vet en sådan när ens pojkvän går upp tidigare och sen kommer tillbaka och säger "jag vill bara lägga mig här med dig ett tag innan jag går" och kramas så hårt att man nästan går sönder och skickar ett godmorgon-sms 3 timmar senare. En sådan morgon va det imorse.
Jag har chillat runt hela morgonen ensam i huset, så skönt eftersom jag inte är van att kunna gå omkring på det sättet hemma. Jag älskar verkligen mornar när dom inte är tidiga eller stressiga. Så jag har chillat, ätit frukost, chillat, packat och chillat. Om ungefär 20 minuter ska jag börja röra mig mot Klitterbadet, ska möta älskling där för att sola och simma. Mys!
Vid midnatt är jag hemma, klump i halsen!


It takes a fool to remain sane

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.



1. Var är din mobiltelefon?


20 cm till höger


2. Var är din andra hälft?


skolan^^


3. Ditt hår?


är långt


4. Din mamma?


är bäst


5. Din pappa?


är någonstans


6. Det bästa du vet?


mig själv :)


7. Din dröm inatt?


att Lea lärde Sandor att prata, och att det fanns två Leabarn och att jag gick i en specialskola


8. Din dröm/ditt mål?


vara nöjd med det jag har, vilket jag är


9. Rummet du är i?


Linus rum


10. Din hobby?


allt där man inte sitter still...


11. Din skräck?


att vara rädd


12. Vad vill du vara om 6 år?


levande


13. Vart var du igår kväll?


i Linus kök, i Linus vardagsrum och i Linus rum


14. Vad är du inte?


lång


15. En sak du önskar dig?


ett bra jobb


16. Var du växte upp?


Kallhäll


17. Det sista du gjorde?


åt frukost


18. Dina kläder?


svarta


19. Din TV?


är stor och klumpig och har bara 1,2 och 4an :D

20. Ditt/dina husdjur?


finns inte


21. Din dator?


pimpad


22. Ditt humör?


vill inte :(


23. Saknar någon?
inte just nu


Fotbollsdag

Imorse ringde vår klocka kl 8, vi gick upp och åt frukost och skulle gå och träna. Bara det att jag somnade om och vaknade när Linus kom hem igen haha, kl 13! Jag fixade mig snabbt och gick ner, där Linus mamma hade gäster. Helt nyvaken! Iaf så drog vi till någon hall där de spelade Nyårscuppen, flashbacks kan jag säga, man saknar fotbollen nu! Där va vi i nästan 4 timmar och Linus lag vann hela skiten, efter en veckas spel typ, så kul att se honom så glad!
När det va slut gick vi hem i kylan, typ 10 minusgrader. Frös som ett as och det tog såklart längre tid än vanligt. I 45 minuter gick vi där medan Linus sjöng fina sånger haha. När vi kom hem va middagen klar och det har nog aldrig varit så gott att äta eftersom jag inte ätit på 10 timmar då. Nu blir det snart film och mys hoppas jag :)

100105

Så lite som jag sovit de senaste dagarna är sjukt, 6 timmar natten till igår och 2,5 timme inatt. Sjukt för att vara mig iaf, haha! Tog 06:10 tåget imorse och var hemma hos Linus vid 11. Vid 12 kom han hem, efterlängtad som få! Vi tog det lugnt och hade det mysigt i någon timme, sedan lagade vi middag och åt och nu sitter jag framför tv:n och håller på somnar. Mean Machine är på gymmet, jag har sovit för lite för att kunna träna.

När Linus kommer hem igen ska vi ut och gå lite och sen kolla på Paradise Hotel tsm, mys!

100104

Trött Trött! Har precis ätit lunch efter att ha varit och tränat. Körde ett spinningpass och solade efter det. Så skönt! Nu ska jag ta det lugnt ett tag och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske sova lite så att jag kan vara vaken hela natten. Mitt tåg till Falkenberg går 06:10 imorgon, så jag planerar att gå upp vid 04-tiden. Så då känns det bättre att dygna än att att kämpa mig upp imorgonbitti. That's right!

Snart snart

8 februari åker jag med mamma och några familjevänner till Kap Verde en vecka, ni anar inte så jag längtar! Vi ska bo på ett all inclusice hotell där allt ingår och då menar jag allt. Hotellet vill inte ha några pengar alls på området så all mat och dricka är gratis och finns där dygnet runt. Gym, massage, spa, trampbåtar och windsurfinglektioner är också gratis. Allt ingår. Helt galet vad jag längtar, kan knappt beskriva! Sen att temperaturen är mellan 24-29° är inte helt fel det heller!

Pools & gardens

The best of me



Jag är ju glad egentligen, jag mår ju så jävla bra! Nu ska jag ta vara på det, jag ska visa världen att jag är en glad och possetiv skit! Från och med nu!


100103

Imorse gick jag upp kl 8 som planerat, åt frukost och skulle åka och träna. Kollade på termometern och såg att det va -12,5 grader ute och bestämde mig ganska snabbt för att inte alls gå ut. Gick och la mig igen och vaknade vig 11.30, så skönt! Jag har inte gjort någonting på hela dagen, riktigt skönt faktiskt. Dock så blir jag jätterastlös av det, så imorgon ska jag träna, sola och träffa markus. Ikväll blir det middag hos mormor med de närmsta. Så då blir det god mat och fin släkt.


Ludvig och Lea hos mormor på annandagen :)<3


I rule the world and feel the fear in my enemies eyes!

Det kan hända att jag ibland undrar vad jag håller på med, när jag säger till mig själv att lugna ner mig. Det kan vara allt från att vara för speedad, för trött, för glad, för arg - till att jag tränar för mycket eller inte kan sluta skratta. Om man inte känner mig kan man nog tycka att det är jobbigt men jag vet att dom som känner mig gillar mig för den jag är och det är såhär jag är. Jag vet också att många av mina vänner tycker jag är en speciell kompis, för jag lyssnar alltid på alla och har alltid gjort. Jag mår bra av tillit och det finns nog inget jag uppskattar så mycket som när någon berättar nått för mig i förtroende.

I vilket fall som helst så är jag hellre lite för mycket, än inget alls. Jag hatar tråkiga människor som bara låter tiden försvinna och inte tar vara på ögonblicken. Jag har haft bästa veckan i mitt liv nyss och idag gick jag upp halv 8 för att träna, sedan va jag och åkte snowracer och brottades med Ludde. Det är sånt som gör livet värt att leva.


Kärleken övervinner allt!

Natten till igår ligger jag i soffan. Väntar på att Linus ska bli färdig för att gå och lägga sig, har precis stängt av datorn. Känner hur kallt det är och jag fryser nästan så jag skakar. Linus bli klar och vill sitta vid datorn ett tag innan han går och lägger sig, jag blir nöjd av endast hans närvaro. Linus reser sig upp och går mot mitt rum, ska hämta något. Jag ber honom ta med sig täcket till mig och han säger självklart. Han kommer tillbaka och ger mig täcket. Han hinner precis släppa det innan han återigen tar upp det och lägger det på mig. Han stoppar om mig så att inget förutom mitt huvud är utanför täcket. Sen tittar han på mig, jag ler för att jag inser vilken pojkvän jag har. Han ler tillbaka och ger mig en puss. Sedan sätter han sig vid mina fötter med datorn i knät och jag somnar på en gång, fastän jag inte va så trött.

Jag har verkligen insett vad det är för pojkvän jag har, en människa kan inte vara bättre, finare och snällare än vad han är. En människa har aldrig behandlat mig så bra som han gör och en människa har aldrig brytt sig om mig så mycket som han gör. Jag har aldrig visat så mycket känslor för någon som jag gjort för honom. Jag har aldrig tagit så mycket hänsyn till någons behov som jag har gjort till hans. Jag har aldrig älskat något så mycket som jag älskar honom.

Det beror på Linus, han har öppnat så många dörrar för mig, så många dörrar in till mig. Han har fått mig att förstå vad kärlek och hur man älskar någon. Det jag känner är äkta kärlek på alla sätt och jag kan inte beskriva hur jävla lycklig jag är! Linus är mitt Allt och med Linus klarar jag allt!


Världens bästa 2009 blir världens bästa 2010

Känner mig så sjukt sliten idag, ändå slutade vi ganska tidigt igår. Trevligt hade vi iaf, dock att det inträffade några incidenter, men det löste vi så gott vi kunde. Idag när jag och Linus blev väckta kl 8 mådde inte nåon av oss så bra, jag tror jag somnade mer än 3 gånger på morgonen, vid frukosten t.ex.






I vilket fall som helst så åkte mitt Hjärta hem idag, lika jobbigt som vanligt. Det blir så himla tomt och det känns som att man börjar räkna dagar på en gång. Denna gång va det kanske inte lika jobbigt eftersom jag åker ner redan på tisdag igen. Jag har haft den bästa julen någonsin, att få ha firat den mer den jag älskar betyder mer än allt! Det har varit så sjukt bra den här veckan, jag älskar honom mer och mer för varje dag som går♥


RSS 2.0