Sista dagarna som tonåring

1,5 dag kvar! Crazy!


Jag tror mitt hjärta blöder

Det kommer nog ta ett tag innan jag börjar skriva normalt här igen. Just nu har jag fullt upp med att komma igång med pluggandet samtidigt som mitt hjärta blöder och min hjärna kaosar. Plus att jag har en födelsedag att fira och en födelsedagsfest att fixa som jag, trots allt, är JÄVLIGT taggad inför! (lexie och jag håller på att styra, det blir ett jävla drag och jag tänker sätta upp en "jag har fest ikväll, vräk mig inte-lapp" i porten). Men det jag tänkte säga var att jag är väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt glad över att ni är så fina och att jag har så många som är med mig i det här. Allt ni säger och skriver, både här i bloggen, på sms och på facebook går rakt in i mitt hjärta. Varje litet ord är som ett plåster. Tack ♥


I love you, I do.

Jag kan ju säga att det var tur att mamma och jag åkte bort till universitetet idag, annars hade jag aldrig hittat på torsdag. God damn vad stort frescati är! Hittade dessutom ett par höstskor i stan påväg dit som jag fick av mamma så det var bra att vi kom iväg. ...och Thaimat påvägen hem, dubbel lycka! Haha.

Nu har jag ätit, kollat på top model, vilat och pratat med mitt hjärta. Håller just nu på och fixar en nyttig kesella-glass som står i frysen gjord på kesella, frysta bjönbär och jordgubbsprotein som jag ska äta om en stund. Sen blir det nog sängen tidigt idag, är tröttare än tröttast idag.



23 Augusti

Godmorgon! Jag har varit vaken i en halvtimme och har precis ätit klart min frulle. Var inte alls så hungrig så det fick bli lite keso med proteinpulver och ett ägg. Jag beställde nytt proteinpulver förra veckan och fick det igår, vassleprotein m. päron- och vaniljsmak. SÅ gott. Det smakar päronglass och innehåller i princip bara protein (inge fett och inga kolhydrater). Prova!

Nästsista dagen i frihet idag, på torsdag börjar skolan! Gash. Så idag ska jag in till stan med mamma och sen åka ut till universitetet och kolla lite. Men först gymmet. Är sugen på crosstrainern! See ya.


Funny little world

Jag är en periodare när det gäller allt och så har jag alltid varit. Just nu är jag, som jag berättade förut, inne i en period där jag tycker att kondition är mycket roligare än styrka. Självklart tränar jag inne på gymmet också men inte lika mycket som förut och inte varje dag. Jag har dessutom fått något annat ryck och äter helst frukost hela tiden. Frukost till frukost, frukost till lunch och ibland frukost till middag. Nu till lunch fick det bli nästan samma sak som till frukost, bara det att jag mixade allt till en smothie istället haha. Frysta hallon, en halv banan, jordgubbsprotein och naturell yoghurt, toppat med keso & cashewnötter. Plus äggvitorna från två ägg för att höja proteinhalten ännu mer.


och dom där 60 minutrarna blev bara 40. inte så oväntat. men jag körde lite mage efter som kompensation.


Strong i the new skinny

Inspiration

173_large
Tumblr_lgl05czo7w1qct4cjo1_500_large
Timthumb_large

16 Augusti

Heej! Har stressat som en liten galning hela morgonen för att jag skulle hinna träna innan jag ska träffa felicia och bella. Det började med att jag råkade sova en timme för länge imorse och när jag väl gick upp så var jag tvungen att äta frukost och och fixa lite innan jag kunde åka och då var självklart pendeln en kvart sen. Haha just my luck! Jag kom i alla fall till gymmet vid halv 11, tränade en timme och åkte vidare hem. Har fått någon dille på att jag ska skaffa mig snygga(re) ben så det fick bli ett benpass idag igen bestående av:

• 4 set Knäböj m. skivstång
• 5 set Benpress
• 5 set Benspark
• 5 set Lårabductions
• 5 set Låradductions
(vet inte vad det heter på svenska haha..)

+ 20 minuter på crosstrainern & 10 minuters löpning

Nu ska jag snart springa till bussen och åka och möta tjejerna i stan. Talk to you latero.





SMS-inlägg

img_4187 (MMS)


Lite pre-work mellis: keso, jordgubbsprote...

img_2426 (MMS)

Lite pre-work mellis: keso, jordgubbsprotein, ett äpple och linfrön. Typ det godaste som finns!


Facts

Tumblr_lpgg6nqsr21qac54co1_r1_500_large


There are teachers who lie, there are liars who teach

Hemma igen efter ett svinjobbigt gympass. Även om jag har kommit igång igen efter semestern som jag kallar det (magaluf och gotland) så har jag inte gjort upp något träningsschema än, så det blir lite som det blir och jag tränar det jag är sugen på när jag kommer till gymmet. Just nu är jag dessutom inne i en period där jag tycker att kondition är mycket roligare än styrka. Hur jag nu kan tycka det, haha. Så idag blev det först några axelövningar och sedan 40 minuter på crosstrainern. Trodde jag skulle dö där sista kvarten men jag kämpade på och krigade mig igenom alla 40 minuter.

Nu har jag precis duschat och druckigt en proteindrink. Ska gå till affären och köpa någon middag snart, är megahungrig!



11 Augusti

Jag tror inte att det är meningen att jag ska ha kvar bloggen för igår när jag väl hade tid att skrvia så dog stefans tagentbord när jag hade skrivit halva inlägget, och fungerade sedan inte mer på hela kvällen. Haha.

Igår blev det äntligen lite jobb för min del, hämtade mina småtjejer på dagis för första gången på två månader. Blev helt överröst med kramar och pussar, gullisar. Slutade ganska sent och åkte hem till mitt hjärta där jag spenderade kvällen. Är helt ledig idag och tog därför en lång sovmorgon imorse. Vaknade första gången kl 8 men låg kvar till 11, så ovanligt för att vara mig men så himla skönt. Kom hem för en stund sedan och ska snart åka till gymmet. Sedan blir det storstädning här hemma eftersom it looks like crap! Puss sålänge.



Nya naglar igen!

img_4207 (MMS)

Nya naglar igen!


6 Augusti

Jag är (har blivit) sämst på det här men jag ska bli bättre, såfort saker blir som vanligt igen. Har rätt fullt upp med det mesta nu faktiskt. Men min älskade iPhone har i alla fall äntligen fått ett rosa sillikonskal, som den har längtat! Haha. Puss sålänge ♥

Dagens

Frukost: Kaffe, kesella & lättfil m. vattenmelon och en matsked linfrön + ett ägg

Träning: 35 min löpning (7km) + axlar

Lunch: Moussaka m. sallad + Mivitotal

Mellis nr 1 (på jobbet): P-drink + ett äpple

Mellis nr 2: Vattenmelon

Middag: Kassler m. sallad, avokado, chevré och lite nötter + kesella/pesosås

Kvällis: Te, kesella + ett äpple & lite nötter + Mivitotal


Back to basic

Trots att jag var så trött så gick mina 3 timmar på jobbet hur fort som helst. Tur att jag hade sofie och malin där som gjorde allt lite roligare. Sålde bra gjorde vi idag också! Nu är jag dock hemma och lika trött igen, ska nog powernapa en stund medans jag väntar på att mamma kommer hem och lagar middag.

Nu är all min semester i princip slut. Jobbar i några veckor till och sedan börjar skolan. Det betyder att det är back to basic när det gäller allt och framförallt min hälsa. Som ni vet så gick jag ner så himla mycket i vikt för ett tag sedan och nu har jag också börjat tappa massa hår. Så jag måste ta tag i det nu och ska börja träna stenhårt igen och äta mycket, rätt och ofta. Plus vitaminer som mamma har köpt till mig. Min hälsa är så himla viktig för mig och om inte jag mår helt bra på alla sätt så fungerar inte jag alls.





2 Augusti



2 Augusti idag, vilket betyder att det är exakt en månad kvar tills jag fyller år.
En månad tills jag blir 20 år.
En månad tills jag får gå på systemet.
Galet!


RSS 2.0