Tänkte skriva lördag. Men så var det inte.

Här var det tyst.. troligtvis för att jag inte hunnit med bloggeeen. Har sovit i snitt 5 timmar per natt den senaste veckan, plus gått i skolan 4-7 timmar per dag och jobbat 7-8 timmar per kväll. Trött tjej. Så imorse när jag hade fått sova en 8 timmars-natt var det en glad tjej som vaknade.
 
Igår när jag hade haft min lektion med småttingarna på teatern och tränat hade vi e rikig familjeeftermiddag då vi gick och såg Jesus Christ Superstar hela familjen. Sjukt bra musikal! När den var slut mötte jag upp min prins för mathandling innan vi åkte hem till mig och lagade/åt middag med Lexie och Danne. Idag vaknade jag som sagt pigg och glad. Gick ut och sprang 6 km och gjorde sen frukost på sängen åt min sovande pojke. Nu har jag precis varit med bilen och lämnat honom på fotbollsplanen där han ska spela match om en halvtimme. Ber en liten bön om att det inte börjar regna. Ont i halsen har jag också. 

Världens längsta dag

Ikväll jobbar jag min sista kväll med lillkillen. Som har hunnit fylla 3 år, lärt sig gå på pottan och nästan slutat med napp sen jag började passa honom. Lite jobbigt kommer det bli att lämna honom men det känns också rätt skönt eftersom att jag just nu knappt har någon tid över för varken mig själv eller allt plugg.

Så om 3 timmar slutar jag. Då blir det sängen direkt när jag kommer hem eftersom klockan står på 05.40 imorgonbitti då jag hade tänkt hinna träna innan det är skola 9-16 som gäller. Har dessutom haft världens längsta dag idag med ett 12 km löppass kl 05.30 imorse, skola 9-16 och nu jobb 16.30-23.30. No words needed.


Du är som natten. Jag är en vinnare igen.


Meningen med livet

Tiden går alldeles för snabbt, insåg just att det var 3 veckor sen jag fyllde år. Känns som igår. Ändå så känns det som att det som har hänt den senaste månaden alltid har varit en del av mitt liv. Konstigt det dära.
 
När vi började skolan för drygt 2 veckor sedan gick vi all in från början. Hela förra året hade vi en lektion max 3 ggr/vecka och nu har vi haft 1-2 lektioner per dag. Det är mycket när man måste hinna jobba, plugga och träna också. Anyway, det jag ville komma fram till är att den här veckan har varit en paus-vecka då vi bara hade lektion i måndags, så skönt! Självklart har jag inte varit helt ledig dessa dagar, utan jobbat kväll både i förrigår och igår.Idag däremot är jag helt ledig och har redan varit och kört ett morgonpass på gymmet och en PW i skogen. Ska sätta mig och plugga en stund innan lunch och i eftermiddag är det mini som gäller.
 
Talk to you latero ♥

Otur i spel, tur i kärlek

I torsdags hände det något. Jag kan inte med ord förklara alla mina känslor och hur det kändes, för alla ord jag kan komma på räcker knappt till. Jag har världens finaste pojkvän ♥
 
I fredags var vi lediga från skolan för första gången sedan vi började. Tränade och träffade Lexie en stund på dagen innan vi, tillsammans med både Daniel och Danne åkte till heron city och hade en helkväll med middag och bowling. Mina förväntningar på mig själv när det gällde bowlingen var alldeles för höga då jag förlorade hela skiten. Världens sämsta rosa bowlingklot. 
 
I lördags fick jag äntligen träffa mina små skruttisar på mini igen innan jag var en snäll flickvän och spenderade hela förmiddagen på fotbollsplanen tillsammans med Daniels mamma och pappa. När det var klart och jag hade fått krama lite på min pojke åkte jag hem till Lexie där vi åt middag och drack drinkar. Vid 23-tiden mötte vi upp Felicia och resten av killarna och drog till Magenta där Rikard firade sin födelsedag. Det var en riktigt bra kväll med bra drag och mycket dans innan vi, vid 2-tiden, kände att det var dax att åka hem.'
 
i söndas vaknade vi kl 08 hemma hos mig och mådde allt annat än bra. Drog ändå på mig springkläderna och stack ut på en 9 km-runda lätt skakis och med ett dunkande huvud. Efter några timmar hemma på morgonen drog jag upp Daniel ur sängen och åkte hem till honom där vi åt bakislunch innan han hade match igen. Kallt som fan blev det efter ett tag och något stolt blev jag när han gjorde mål!
 
Nu är det måndag och jag sitter i soffan och väntar på att filmen vi tänkte se ska bli klar. Perfekt avslut på en lång dag med skola och bajsmående. Har haft ont i huvudet, magen och ögonen (?) hela dagen. 
 
Foto: Så söta!!

Färg, lera och massa glitter

Hela förra veckan stod det drama på vårt schema i skolan. 3-6 timmar drama om dagen, vilket var sjukt roligt. Men den här veckan (igår och idag) har vi istället haft bild, vilket har varit ännu roligare. Igår satt vi i bildsalen i 6 timmar och bara målade - med penslar, händer, annat papper, svampar, gafflar, knivar, armar, allt! Det absolut roligaste va den sista uppgiften när vi fick fri tillgång till glitter. Då var jag i himlen. Herregud. Jag överdriver inte om jag säger att jag var i extas den där halvtimmen, som ett litet barn. Så himla kul! Idag har vi istället jobbat (lekt) med lera hela förmiddagen och knådat och byggt massa saker, vilket också har varit skitkul! Slutade vid 12 och är ledig imorgon så även om jag har varit överlycklig och haft så roligt den här veckan så är det lika skönt att det äntligen är helg nu.
 
Kom hem för ett litet tah sedan och har varit jätteeffektiv sedan dess. Lagat och ätit lunch, tvättat och städat mitt rum. Nu ska jag snart hoppa i duschen och börja göra mig i ordning för att åka in till stan och ha teaterlektion. När jag har slutat ikväll ska jag äntligen åka hem till min fina, som jag har saknat honom!
 
Inbäddad bildlänk

Det är jobbigt att jobba

Tisdagkväll och imorgon har halva veckan gått. Det är sjukt hur veckorna på hösten alltid går så himla fort! Snart är det två veckor sen jag fyllde år och det känns som att det kunde ha varit igår..

Appropå igår så var DET en händelserik dag. Åkte till skolan på morgonen med tron om att jag skulle vara där från kl 09-16, vilket jag inte alls var. Istället tillbringade jag halva förmiddagen och hela eftermiddagen på sös akuten med Camilla som hade stickningar och ont i bröstet. Stackars liten! Men efter lite EKG á Grey's Anatomy-style och blodprover så fick vi åka hem utan att de hittade något, som tur var.

Tillbringade sedan kvällen med att själv ha extremt ont i magen men som tur var så har jag en fin kille som tog hand om mig hela kvällen och natten ❤

Just nu sitter jag på jobbet. Lilleman sover och jag pluggar/kollar på wt-tv och snart Svenska Hollywoodfruar. Det är jobbigt att jobba!


I like my money where I can see it, hanging in my closet

Efter att ha levt lite över mina begränsningar i Barcelona i somras så har jag levt på ingenting den senaste månaden. Men i fredags kom äntligen vårt CSN och idag tog min shoppingabstinens över både mig själv och hela farsta centrum. Så när Daniel hade åkt hem i eftermiddags och jag varit ute på milen-rundan tog jag en promenad dit och kom hem med tre nya toppar, en väska, en parfym och ett halsband. Kunde inte gjort mig själv stoltare!
 
Resten av dagen har jag njutit av att vara ledig hela dagen eftersom att det inte kommer hända förns nästa söndag igen.. En vecka av plugget har gått och jag är redan helt slutkörd. Men vi har så jävla roligt så det gör inte så mycket!
 

Time goes by

Här har det varit tyst. Men helt ärligt så är det först nu sen förra fredagen som jag har varit hemma i mer än två timmar, utan att sova. Skolan drog igång i tisdags och sen dess har det varit varje dag. Plus jobb, träning och teater. och Daniel. Så den senaste veckan har jag spenderat på lärarhögskolan, universitetet, jobbet, väsby och i löpspåret. Först idag hann jag med gymmet en snabbis efter skolan. Men jag klagar inte för jag har det så jävla bra just nu och jag tror ni förstår varför ♥
 
Både igår och idag hade vi som sagt dramalektion på lärarhögskolan på morgonen och det har varit så sjukt roligt! När vi slutade vid 12 åkte jag till gymmet och sedan vidare till doktorn en snabbis. Nu har jag varit hemma en stund och fixat lite och ska åka tillbaka in till stan om några timmar för en vad jag tror och hoppas, skitmysig kväll. Middag på restaurang med min finis och sen bio med världens bästa Lexie och Danne. Tjing!
 
 

Sötnosar

Ni är så söta och roliga. Nu har min statistik ökat igen och jag vet precis varför. Nyfkna?

Världens bästa helg

Igår fyllde jag år, dagen var kommen. Blev gammal. Det firade jag med att kvällen innan, i lördags, ha fest för mina allra finaste. Kvällen blev riktigt lyckad och jag var sjukt nöjd med allt! Det började med att jag vaknade med världens finaste för att sedan ha en riktig mysmorgon. På eftermiddagen blev jag lämnad ensam några timmar innan Lexie kom hit för att fixa i ordning och baka tårta. Världens finaste rosa tårta, såklart. Vid 20-tiden började folk rulla in och innan klockan var 22 va det över 20 pers i min lilla lägenhet. Vid 23:30 drog vi in mot stan och Hotellet där min bror hade fixat ett bord och champagne till oss. Där hängde vi till stängning innan jag åkte taxi till väsby och somnade i samma famn som natten innan.
 
Vaknade på min födelsedag, efter 2 timmars sömn extremt jävla bakis. Åkte hem och städade det sista, duschade och däckade i en timme innan mamma kom hem och väckte mig igen med sång. När jag piggnat till åkte vi till John där det lagades mat och bakades ännu mer tårta till gästerna som kom en timme senare. Fick en jättejättefin dkny-klocka och lite presentkort. Åkte sedan tillbaka till väsby och blev överraskad med ännu mer tårta, en rosa ♥ och somnade som en bebis framför lejonkungen.
 
Jag har verkligen haft världens världens världens bästa helg och de sms och samtal jag har fått idag har gjort min värld tusen gånger bättre! Nu ska jag åka och kolla på två lägenheter med mamma och sen sova tidigt. Imorgon börjar (äntligen) skolan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma!

 
..och lite till mig med

Så jävla bra

Inatt har jag sovit som en prinsessa, idag har jag varit ute och sprungit och myst hela morgonen, ikväll har jag fest, inatt ska vi gå ut och imorgon fyller jag år.
 
Kunde inte mått bättre för tillfället!

RSS 2.0