Lovin'

Sitter just nu och lyssnar på Spotify och ska snart ut och gå lite. Imorse gick vi upp tidigt för att åka till Täby och träffa Erica, Ludde och Lea. Va barnvakt där medan min syster skulle fixa naglarna. Åkte hem vid lunch, förbi kylorgården och tände ljus för min gammelmormor. Nu har vi tittat på Riverside och ätit middag och ska snart ut och ta en promenad. Ikväll blir det Idol och mys med min finaste♥

Time goes by

Den här dagen har gått så långsamt. Va som sagt och tränade i eftermiddags, dock utan Issa men det gick bra ändå. Åkte hem och åt och duschade så nu sitter jag och kollar på tv och ska snart föna håret. Ska nog sätta på en film och titta med mamma innan vi åker och hämtar min finis på centralen.


Work all night, work all day!

Har precis kommit hem från Willys där jag va med mamma. Willys i älvsjö ligger typ 2 mil bort och jag körde dit och ni kan ju tänka er hur det blev när man passerade Älvsjömässan, galet med trafik. Men jag klarade det, såklart! Storhandlade i evigheter med mamma innan jag körde hem igen.

Har lyckats få förmiddagen att gå i alla fall, nu ska jag ta det lugnt ett tag innan pappa kommer förbi. Då blir det fika och sedan ska jag dra till gymmet med Issa. Bodypump/spinning idag, utmaningsgång. Jag kommer krypa därifrån, I bet!

Efter det blir det hem, duscha och äta. Sen mot centralen för att möta upp Linus, som vi längtat!


Jag och Felicia med träningsverk i somras!


.

Om 30 timmar står jag på centralen och väntar. Jag kommer stå där och frysa, huttra och gå omkring för att hålla värmen uppe. Jag skulle kunna frysa tusen gånger mer om det behövdes, för den sekunden tåget rullar in och han kliver av, när jag ser hans ansikte och hans fina leende kommer jag vara varmare någonsin. Imorgon kommer min skatt, min kärlek. Han som får dagarna att gå, tiden att stanna och mitt hjärta att klappa.

Nu ska jag lyssna på Håkan och städa. Om två timmar ska jag kolla på Kisse, Dessie och Paow på Tv8. Dagens troligtvis mest underhållande stund. Nästan så jag längtar lite.




Måndagg

Vaknar och det är grått ute. Då menar jag grått som i grått! Riktigt skitväder men inte deppar vi för det. Ska snart åka in till gymmet och träna som jag aldrig tränat förr. Issa och jag ska på Bodypump vid 12 men innan dess ska vi till själva gymmet där de ska peppa alla med en DJ idag. Party kl 11 på morgonen i gymmet, inte helt fel va? Efter det ska vi tydligen bada också, fett mys.

Framåt 3 ska jag möta Lexie i den nya gallerian i Liljeholmen för att shoppa (titta). Det blir mysigt, shoppingrunda med bästa vännen. Sen ikväll ska jag städa mitt rum för det behövs! Plocka upp allt från golvet, rensa, damsuga och byta sängkläder osv. Inte kul men ett måste. Funderar på att ha mössa hela dagen, vädret va ju inte det bästa...


Now, then and forever!

Jag säger detta alldeles för sällan men du betyder så sjukt mycket för mig och du vet det. Utan dig hade inte jag varit jag. Det vi har är svårt att beskriva, vi har något andra inte har. Jag kommer alltid finnas vid dina sida världens bästa vän, alltid. Tack för att du finns i mitt liv<3





För det första
 

För det andra


Och för alltid


På tisdag är det 1 år, glöm aldrig att jag alltid kommer finnas för dig. Jag älskar dig<3

Slitet

Godmorgon! Jag har svårt att fatta om klockan är 10:30 eller 11:30, jag förstår verkligen inte det. Det gör ju inte så mycket iofs eftersom det är söndag och dessutom lov på måndag (och hela jävla underbara veckan!). Igår va det röj och det känns idag. Lite huvudvärk, lite illamående och lite seg sådär. Men det är det värt eftersom vi hade galet kul igår! Kom hem vid 03:30 och somnade på en gång.

Nu ska jag försöka vakna till, äta frukost och hoppa in i duschen. I eftermiddag blir det bio med mamma och mormor, Flickan som lekte med elden.


Rockstar

Jag är hemma, typ sjuk. Mår inte alls bra och är supertrött. Trots detta kliar det i hela min kropp, jag vill ut! Ut och dansa, ut och umgås, ut och bara ha kul! Samtidigt är jag trött på allt men ändå inte. Abstinens! Och så saknar jag min skattt! På onsdag<3


Fredag

Igår somnade jag med världens huvudvärk och vaknade flera gånger under natten av samma sak. Vaknade även av huvudvärk på morgonen, skitjobbigt. Så efter frukosten la jag mig i soffan och sov lite till, vaknade igen och denna gång med feber. Körde iaf till Hemköp med mamma och handlade, går bara bättre och bättre nu och det är verkligen helt sjukt kul! Min syster med familj och mormor har precis varit här på lunch och ikväll är ja barnvakt åt Ludde, trots att jag inte mår så bra. Just nu är han någonannan stans med mamma och de ska snart ut en sväng. Då ska jag passa på att duscha och sova eftersom jag är sjukt trött och lite yr.



Take a gun, count to three


...and then we do it again!

Nyss hemkommen från Eriksdal, slutkörd. Mötte upp Issa där vid 15:30 för att köra 1,5 timmes bodypump/spinning. Vi var verkligen taggade innan och det gick ju bra också, jag har nått för styrketräning helt enkelt. Fick även skjuss hem av Issas pappa vilket va väldigt skönt! Nu har jag ätit middag som jag kastade ihop lite snabbt och ska snart ställa mig i duschen.

Har mailat in min labbrapport idag så jag funderar på att ta en kväll med fleraflera Prision Break-avsnitt och skita i matteboken som fortfarande ligger i väskan. Vore så skönt. Så blir det nog, sova tidigt också. Imorgon blir en lååång dag. Bowling och promenad med skolan 10-15, sen Mini, äta och sola med Lexie och dansa på kvällen. Ska börja ladda redan nu tror jag.


Den du!

Jag har kört motorväg. Jag har fan kört motorväg...


You said "you're more beautiful, that's the way!"

Ibland blir jag extra påmind om hur mycket jag älskar er. Jag hade inte klarat det här så bra som jag gjort utan er. Ni hjälpte mig att se igenom, hitta nya vägar genom skiten. Ni va opartiska och tog ingens sida, det enda ni brydde er om va mig och varandra. Jag uppstattar det så mycket, jag uppskattar allt ni gjort för mig mer än vad ni någonsin kommer förstå. Ni satte oss före allt annat och ni såg till att jag aldrig va själv med skiten. Jag älskar er mer än vad ord kan beskriva och det kommer jag alltid göra!


Viva La Vida

En halvimme på löpbandet och en timmes Bodypump,

helt slut i kroppen. Samtidigt kan jag inte förneka att denna känslan är bland det bästa jag vet, näst efter känslan när man väl tränar (och lite andra saker, haha). Jag hade tänkt vila min stackars kropp ett litet tag och sen hoppa in i duschen. Efter det ska jag och mamma övningsköra en stund och sen till farsta. Ska kolla runt efter ett par jeans och lite andra grejor, känner att jag förtjänar det. Dålig bortförklaring, är väl bara på shoppinghumör I guess!





Take me to NY, I'd love to see LA!

NU funkar det att skriva, det gjorde det inte på hela dagen igår. I förrigår spenderade jag, Lexie och Issa kvällen på Pilot. Hade trott att det skulle va mycket bätre än vad det va eftersom det va jättelitet. 1,5 våning, få sittplatser och minsta uteplatsen. Men roligt va det, om inte annat gjorde vi det roligt. Så igår låg jag utslagen i sängen i princip hela dagen, hadr Prision Break-marathon och pratade med Linus om vart annat. Sånna dagar är sköna att ha ibland då jag ofta gr saker hela tiden.

Nu måste jag äta frukost och byta om, sen till skolan. Lektion 1 h 20 min, sen träna och hem. Ikväll blir det övningskörning och plugg som gäller. Så mycket vardag det kan bli!


locaknde lockande lockande


NN

Äckelväder, seg dag. Gick upp för tidigt för att det skulle vara bra imorse, va på Mini kl 10 redan. Som varje lördag. Alltid lika segt att ta sig dit men också alltid lika värt när man väl är där. Vid 12 åkte jag hem i regnet. Hade tänkt gå i stan lite och kolla på jeans och skor och så men regnet gjorde både mig och Hanna otaggade. Så åkte hem och åt lunch istället. Stan får bli nästa vecka med Lexie istället.

Nu blir der Prision Break, vänta på att mamma kommer hem och fixar middag och sen utång ikväll. Lutar åt Pilot faktiskt, har aldrig lyckats ta oss dit någon gång än men ikväll satsar vi, haha! Nu ska jag hämta min mobil som är någonstans och sen sätta på PB.



Jag har nått för svenskt skit, tydligen.


Du är guld värd!

När det är morgon och man precis vaknat. Har sämsta morgonhumöret i världen. När det regnar och är grått ute. När man är stressad redan då man vaknar och när man vet hur mycket man hat att göra. När man egentligen bara vill somna om. får man detta;

"Godmorgon min ängel"

I ♥ U


Let's goooo!

Sån här musik får mig att bli taggad på livet

Helt seriöst, finns det något bättre i denna värld? Jag tror jag avlider så bra det är.
Okej jag tror ni förstått nu.


One love


Genom gråt, genom skratt
Jag är med dig dag och natt
Vi är en, vi hör ihop
Som två träd med samma rot
Vi är en


We're not living in America, så det är okej!

© Jag äter i princip bara ris, oftast är allt annat inte gott. Sjukt jag vet.
© Jag ogillar att sova borta. Eller egentligen ogillar jag att inte vakna hemma. Förutom hos Linus, kanske inte så konstigt eftersom han är min pojkvän. Och hos Lexie eftersom det är mitt andra hem.
© Jag älskar styrketräning, konstigt för att va tjej. Men jag är väl inte så normal heller...

Reminder


Music makes the world go around


Det är en viss skillnad på gasen och bromsen, lilla gumman.

Hemma och vänder en snabbis mellan träningen och skolan. Va på ett halvt galet spinningpass i 45 minuter och det va så jävla skönt efteråt. Skyndade mig hem (och det gick verkligen fort) och duschade/åt i duracellkaninsfart. Bytte om och sminkade mig lite snabbt. Vet inte alls hur det ser ut. Så nu ska jag snart gå till bussen för att åka till skolan. En lektion och sen hem igen. Ikväll har jag körlektion och mamma ska följa med i baksätet på Rolles begäran. Vi får väl se hur det går med en expert, en som tror hon är expert och en som inte kan alls. Uppdaterar ikväll, om jag överlevt det vill säga...


Vardagssörjan, som Storstadspojken skulle sagt...

Träna
Hem och duscha
Skola
Hem och äta
Bilskola
Hem och plugga
Sova

Kul liv.

In the mood

Hej på er! Jag hade tänkt skriva lite igårkväll men efter att ha loggat in på blogg.se va jag inte alls på humör att skriva längre. Vissa människor har inget liv, that's it! Att ni inte hade nått liv är inte så svårt att lista ut med tanke på hur ni ser ut och vad ni gör, att ni visar alla andra sanningen är bara sorligt...skitsamma egentligen, bara oerhört omoget av killar att lägga en sån kommentar. Vi vet ju alla varför också och det skrattar jag bara åt.

Nog med det. Imorse när jag vaknade va det kolsvart ute och när jag skulle gå va det grått och regningt. Helt deprimerane. Hade dock bara en lektion som tur va och slutade 10:10. Drog raka vägen till gymmet där jag körde 20 minuter på löpbandet och 1 timmes bodypump. Träna med träningsverk är ingen höjdare direkt, men det är väldigt skönt!

Efter det åkte jag hem och åt och nu ligger jag på mage i sängen med datorn framför mig och gör allt för att inte plugga till kemiprovet på onsdag, som jag måste ta tag i lite senare.



Jag saknar dig sjukt<3


Tadadaa!

Igår va vi på Metro med Issa och även Bella från Magaluf. Galet vad den tjejen va saknad och va kul det va att träffa henne igen! Lika galen som där nere haha! Vi drog ganska tidigt och då åkte jag hem och la mig på en gång. Gick upp fett tidigt imorse för att vara på teatern kl 10. Vi repade Grease, vi är fan bäst! Det kommer bli grymt bra!

Ikväll ska jag bara vara hemma, äta middag med Mami och Sten, kolla på fotbollen occh dova tidigt. Imorgon blir det gymmet om jag mår bättre och sen ännu mer kalas. Lillprinsen fyllde ju 4 år igår!

Hippt inlägg, jag vet...


Dancemood

Mitt hem ser ut som jag vet inte vad under projektet göra om i köket. Det är inte så att det är mycket som ska göras, mer bara ett enda litet bord som slipas och lackas. Grejen är bara den att köket inte alls är så stort och att bordet inte alls tar så lite utrymme. Och när man ska dra ut det och komma runt på alla sidor ryker allt annat som någonsin varit där inne, inklusive jag när jag vill äta. Sorgligt, men vad fan ska jag göra?

Bad day. Sovit i någon timme. Inte alls taggad, men jag ska bli. Snart. Nu, duschen. Snart.


Friday Baby

Godmorgon! Måste börja med att berätta att jag igår somande till regnljudet och med en varmvattenskudde på min onda rygg. Förstå vad skönt, jag tror jag somnade på 10 minuter, max! Sen sov jag hela natten. Tror inte jag vaknade en enda gång före kl 5, inte ens bara för att kolla på klockan.

Så nu är jag pigg och glad, vilket passar bra eftersom det är fredag! Ska åka till gymmet om ungefär 45 minuter där jag ska köra Core och Step/Muskel. Efter det blir det hem, duscha och äta. Lite fix för kvällen och sedan utgång. Ikväll ska vi ut med Bella, galet nice eftersom vi inte sett henne sen Magaluf, kommer bli spårat!


Bella i soffan på Trollstugan, Magaluf


Get freaky fuckers!

Jag har sovit alldeles för lite inatt, på tok alldeles för jättelite! Mitt tåg kom in till Centralen 23:50 och även om mami redan stod där och väntade och det gick jättefort att köra hem, så kom jag inte i säng förns 01:30 ändå och klev robotliknande upp 06:00. Fia som sovit 4,5 timme inför en galen dag = stackras omgivningen. Enkel matematik. Stackars Kemi-Emilia kl 08:30. Enkel matematik. Stackars mig hela dagen. Också enkel matematik. 

Jag vet inte ens vad jag skrvier längre, troligtvis för att jag inte kan hålla ögonen öppna. Helt sjukt.

08:30-10 Skola
10:30-11:30 Banken med Mamma
12:00 Lunch i skolan med Lexie
13-15 Skola
15:30-17 Lilla gruppen på Mini
17-19 Middag med Malin
19:30-21 Dans

Orkar inte ens tänka på allt det där, nu ska jag smsa Linus tagga till, det här håller inte. Jag är helt slut i huvet.

 



Åhh jag mår illa...


My love

Nu är det bara några timmar kvar innan jag åker hem. Jag kan inte nog uttrycka mig i hur mycket denna kille betyder för mig. Allt han gör och allt han säger, sättet han ser på mig och sättet hans ögon med tillit tittar in i mina varje gång han pratar med mig. Tryggheten hans närhet förmedlar och hur han håller om mig hela hela tiden. Värmen jag känner när han säger godmorgon på morgonen och ger mig världens kram. Allt jag känner när han hela natten ligger och håller om mig.

...gör att jag aldrig kommer kunna slita mig och gör det här till det jobbigaste i hela världen!

Feeling good

Det är konstigt hur pigg jag är på mornarna, även idag vaknade jag kl 7 hur pigg som helst. Jag somnade ändå vid 1 igår, 2 timma efter Linus. Vi låg och tittade på nått progam på Discovery och jag är en sån osm inte kan somna om jag inte tittar på Discovery samtidigt. Haha så det och Andra Avenyn låg jag och kollade på helt själv i 2 timmar.
Linus har precis åkt till skolan, han skulle ha en timmes lektion så nu ska jag roa mig själv ett tag. Inga problem eftersom han har både dator och stösta tv:n i sitt rum. Plus att han laddat ner massa filmer åt mig.
Nu ska jag nog duscha och sen lägga mig i hans 1.40-säng och titta på fortsättningen på Lejonkungen. Det är lite synd att jag kan ligga på bredden i hans säng och det enda som sticker ut är fötterna. Jag kommer aldrig bli stor...
Älskar bilden, helt liten. Från och med det ögonblicket han ser det här kommer inte han prata med mig på sisodär 3 timmar...

Cash is king

"Skriv att det blåser utan bara helvete" - Linus. Och ja jag blåste nästan bort när vi skulle gå till Ica och då är jag 170% seriös, jag har aldriv varit med om något sådant. Det va nästan som när jag och lexie flög genom regnmolnet, dödsångest. Åk aldrig till västkusten!
Igår fick jag ett väldigt fint välkomnade på tågstationen, jag har nog aldrig sett någon så glad och jag har nog aldrig känt mig så uppskattad. Fina fina han! På kvällen, efter att ha kollat på lite film, blev vi hämtade av Elias vid 10-tiden. Åkte med honom hem och sen in till stan. Eller ja, stan och stan...haha.
Vid 1 va vi tillbaka hemma och jag tror jag däckade på en gång, så trött som jag va. Kul tjej! Imorse istället vaknade jag kl 7 (helt sjukt) så jag tvingade Linus att sätta på Lejonkungen som han laddat ner. Bästa filmen, galet länge sen! Chillade hela förmiddagen och sov lite till, sen va det ju dödspromenaden, fyfan va sjukt väder! Nu tittar vi på My Super Sweet 16, sjukt program om människor med alldeles för mycket pengar och för lite hjärna...
Ciao sålänge♥

<3

Nu åker jag!


Marabou Bajs!

Jag bara undrar hur folk orkar kommentera stora bloggares bloggar. Tror dem att de ska få svar eller? Och det värsta är "en sån där har jag med", "men äppelpaj är ju godare än äppelmos", eller "hahah va gullig du är!". Seriöst, jag avlider av sånt där. Jag får typ rysningar och mår lite lätt illa.





Och ännu värre, hur orkar jag bry mig?


Because of you

Jag har skrivit ganska lite på sistonne, men destomer har innehållet varit. Jag vet att jag tjatar ganska mycket om hur bra Magaluf i sommras var och jag vet att det kan vara jobbigt att lyssna på. Speciellt eftersom det år svårt att sätta sig in i det när man inte var där. Grejen är bara den att det va den bästa veckan i hela mitt liv. Jag åkte med den människan som står mig allra närmast och vi gjorde bara saker vi ville, när vi ville och hur vi ville.

Dessutom så träffade vi så fina människor där, människor som jag hoppas (och tror) vi kommer ha kontakt med väldigt väldigt länge. Så att jag pratar om Magaluf mycket och ofta är något ni får stå ut med helt enkelt, det är sån jag är. Haha vad arg jag lät, inte meningen...

Det jag ville komma fram till är att jag åkte dit med tjejen som står mig närmast och träffade killen som kom att stå mig närmast. Hur seriöst låter det när man säger att man träffade en kille på ett dansgolv i Magaluf? Nej jag vet, det låter helt sjukt enligt mig. Och ärligt, det är helt sjukt...men jag gjorde det!

Jag förbi ser vad alla säger om sättet vi träffades på för det är inte väsentligt längre. Jag gillade inte honom på det här sättet där nere och ärligt så hoppas jag att han inte gillade mig då heller, för det va inte meningen. Däremot kände jag när vi kom hem att denna killen var någon jag skulle kunna tänka mig att hålla kontakten med och jag hoppas han tänkte likadant.

Tänk er känslan att ha varit där nere i en vecka och sen är det plötsligt dax att åka hem. Helt nere sitter man där på flyget och tänker på allt man gjort, att man troligen stod på en scen på någon klubb och dansade för bara några timmar sen. Deppigt med andra ord. Och sen, när man kommer hem och loggar in på facebook så tar det inte mer än max 3 minuter innan han skrivit...det va så allt började.

Om jag ska berätta allt i detalj skulle det här inlägget aldrig ta slut. Men jag vill här och nu berätta för er vem han är. Linus är för mig världens finaste kille. Inte bara på utsidan, utan killen har världens insida och personliget. Inte bara det att han är så fin hela han, han får mig att bli det också. Vilket är bland det finaste jag vet, att göra den andra lycklig och glad genom att bara vara sig själv.

Varje gång vi pratar så är båda sig själva. Vi har haft de mest gulliga samtal, men vi har också ringt upp varandra fär att vi varit arga på något. Ingen av oss är rädda att säga vad vi tycker. Med Linus känns allt så naturligt.

Det bästa av allt är att killen är så galet snäll och omtänksam och som jag sa igår så bryr han sig om mig. Det är en känsla jag inte fått känna på länge och något jag saknat så mycket. Och det handlar inte om att jag vill känna lycka längre, det handlar om att jag vill känna allt det där med honom. Han har allt jag vill ha och allt jag letat efter. Jag vet att man aldrig ska säga såhär men för mig är han perfekt och det vet han.

Och ja, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte va kär...♥



I found this boy


06:26

Trööööööttt! Inte ens värt ett godmorgon. När mobillarmet startade kl 05:45 undrade jag vem som ringde mig mitt i natten. 1. det va ingen som ringde, 2. det va inte natt. Snacka om ingen koll på någonting, men sen är det ju inte friskt att gå upp innan 6 heller (det är det inte innan kl 10 heller om jag ska vara ärlig). Det tog mig en halvtimme att äta frukost, det är  ju som sagt fortfarande natt. Så nu ligger jag nog lite efter i tiden, ska sätta igång snart.

Idag ska jag först på körlektion 07:30. Sen har jag inte bestämt om jag ska träna eller åka in till stan efter, har hittat en tröja jag ska ha. Vad jag än gör då så ska jag vara hemma i någorlunda tid eftersom jag har en del att göra. Kvällen kommer bestå av packning och lite Jenny Sjölander (vilket betyder lite packning och ballkongen med alldeles för mycket cigg och massa snack). Och det gillar vi!

Och imorgon åker jag till min finaste, gaah va jag längtar och har gjort i typ 3 veckor! Mer om det och honom sen, nu är jalla som gäller!

<3

Seriöst, jag smälter! Hur kan man vara så söt? Jag vet inte vad jag ska göra, du är bäst!

Något jag gillar med killar är när de bryr sig och min han bryr sig hela tiden och om allt! Jag lovar på allt jag äger och har att jag har hittat världens bästa!


Va söt du är, du är underbar!


RSS 2.0