ÅHHH till magaluf!

Idag vaknade jag upp trött som få efter gårkvällen som spenderades i rålis med lex, danne och erik. Vi drack gin och cider, snackade och killarna badade. Det va mysigt faktiskt. Älskar svenska sommaren när man kan vara ute kl 3 på natten barbent utan ens en kofta, man blir på så bra humör! Och när svenska sommaren är slut drar vi ju till den spanska sommaren, magaluf here we come!


qj'wjnwrboer

VI HAR BOKAT RESA!
Magaluf 11-18 augusti, hur nice?!

Man vill ju nästan dö lite!

Jag hat haft världens chillmorgon. Tittat lite på tv, målat naglarna och kliat på mina myggbett typ. Haha smickrande, I know! Jag har också insett att jag är kär, helt seriöst mannen är ju fan otrolig!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Sitting on the top of the world!

Dags att berätta lite om vår vecka i göteborg!

Felicia och jag
bestämde 6 dagar innan lägret skulle vara att vi faktiskt villa åka iår också, trots att knappt någon annan som brukar åka med oss skulle göra det. Och jag uppskattar verkligen att vi faktiskt gorde det. Så i onsdags satte vi oss på tåget ner till Göteborg och som ni såg innan så hade jag dyngat den natten, vilket betydde att i alla fall jag var övertrött när tåget gick kl 07 på morgonen. Vi roade oss med att äta, spela klubba säl, skratta och räkna halvtimmar.

När vi tillslut kom fram träffade vi alla, bla Tor, Kå, Dennis och Holken från förra året, men också Karro och Isabelle. Vi åkte bussen till Bockaberg och såfort vi kom in i vår stuga och vårt rum så va det stökigt. Och stökigare blev det, 6 tjejer i ett minirum kan inte bli annat, right?

Vi gjorde så många roliga saker och åt så mycket. Det var hur jävla varmt som helst och vi var ute typ 14 timmar per dag och det var aldrig ett moln på himlen. Så när vi åkte va det "brunaklubben" som lämnade Göteborg tillsammans, hur nice?! Igår när vi skulle åka hem var det lika sorligt som vanligt såklart. Jag är en sådan som hellre bara går därifrån än säger hejdå så hela min kväll igår spenderade jag i princip gråtandes. Vi har haft så sjukt roligt och det är något speciellt med Scufmänniskor!

Femtielva myggbet, ett solsting, flera framtidsplaner, många saknader och en Svennebananlåt på hjärnan senare är jag hemma
och har 300 bilder väntades. Tagit årets första dopp, har betydligt fler vänner och enorm träningsverk. Är ännu sjukare, brunare och framförallt gladare. Jag älskar er!


När huvudet säger till får faktiskt hjärtat säga vafan det vill!

Nu har jag duschat i min dusch, packat upp min väska och lagt mig i min säng. Jag har gråtit tyå floder och jag har så många blandade känslor inom mig. Rätt eller fel? Jag vet inte ens var jag ska börja...

Jag ska nog gå och lägga mig tror jag för just nu känns det bara som att jag aldrig kommer bli människa igen


Alltid överallt

Hej mina vänner, nu är jag hemma. För er som inte vet åkte jag och felicia till bockaberg på läger tillsammans med de andra scufarna. Det va en liten spontangrej och som vi förutspådde hade vi så jävla roligt! Jag kom nyss hem och är verkligen int epå humör för att berätta något om veckan just nu. Bilder och update kommer om ett tag, just nu saknar jag bara alla jättemycket...

Är du redo för en sväng om?

Sådär ja, då har jag dygnat. Jag har inte kunnat sova en enda sekund och "sömnproblem" är bland det värsta jag vet, så jag bestämde mig ganska snabbt för att låta bli att sova helt enkelt. Jag har umgåtts med mig själv inatt kan man säga (misstolka inte, snälla) och jag har skrattat åt mig själv i vissa situationer då jag tex;

♥ dunkade Rap Das Armas runt 2-tiden
♥ läste Blondinbellas första inlägg från typ 2005
♥ målade om naglara mitt i natten
♥ bestämde mig för att raka benen kl 03:30
♥ gick omkring i mitt täcke för att få bort krampen i vaderna
♥ åt frukost vid 4 någon gång

...jag är btw redan klar för att åka då jag har bytt om, sminkat mig, laddat min iPod, kissat 711 gånger, packat ner allt, osvosv. Ibland är jag fan rolig!


Host host och host

Såklart kan jag inte sova. En blandning mellan att jag sov till 2 idag, att jag inte gör annat än hostar och att jag vet att jag ska upp halv 6 kanske? Sömnen leker med mig, typ. Jag har då sysselsatt mig med att äta gurka, dricka cola och spelat det här. Underhållning på hög nivå måste jag säga. Jag är fortfarande inte det minsta trött, bara kissnödig. Det blir intressant att se hur det är att gå upp om 4,5 timme, för jag tänker inte sova på tåget om ni tror det...


So what? I'm still a rockstar!

Jag sitter just nu i soffan med tjockistrumpor under en filt och tittar på tv. Det känns som att jag har hostat sönder mina lungor den här dagen och jag vet att jag inte kommer vara frisk till imorgon när jag och felicia åker. Hon är inte heller frisk så det kommer bli årets sjuklingresa, en kommer hosta hela vägen och en kommer nysa hela vägen. Ni som känner mig vet dock att jag inte är en sådan som ger upp, jag ska fightas!

När Real houswifes of New York är slut så ska jag lägga mig i sängen, jag ska upp sjukt tidigt. Hinner kanske blogga lite imorgonbitti men annars är det söndag som gäller då vi är back in town. Ha det bäst sålänge! Puss♥


Vi ska till landet där man böjer bananerna!

Fyfan vad jag längtar till imorgon! Det kommer bli årets roligaste hemlis ever. Det roligaste är att flera kommer bli jättearga och jag gillar att visa att man faktiskt inte bryr sig. Kommer dock missa årets jävla partyhelg när jag är borta men efter sommaren kommer jag ha krogenåldern inne och då jävlar ska jag och lexie ut och röja!

Imorgon tidigt på morgonen ska vi dra, herregud va jag längtar. Vi kommer ha så roligt och vi kommer va så felplacerade men sålänge vi har låten så kommer vi ha roligast!


Jag älskar dig vad som än händer

Godmorgon! Kvällen igår spenderades i rålis med massa skönt folk, kom hem jättetidgt och gick och la oss. Eftersom jag är sjuk så hostae jag hela natten. Vilket slutade med att jag åkte hem imorse för att fortsätta sova hemma, för att inte störa alexandra. Somnade direkt när jag kom hem och vaknade 2, dåliga vanor såhär på sommarlovet.

Jag fick en kommentar inatt som att en tjej (ni vet vem) kommer skriva ut någonting som är väldigt osant på sin blogg idag. Om ni känner oss och vet vilka vi är så vet jag att ni vet att hon är sjuk och att vi har gjort allt vi kunnat för att kunna leva normalt igen efter vad hon gjorde mot oss. Det betyder att det kommer komma upp massa bevis och vittnen på vad som hände ifall hon nu gör det hon tänker göra...va berädda bara.

Upp med händerna i taket och klappa i takt!

In mot stan! Möta lexie, sola och åka till henne. Funderar på att powernapa hos henne, så trött som jag är. Har målat naglarna, bytt om, plattat håret, letat reda på mina solbrillor och satt tejp för ärren - redo med andra ord! Var kvällen tar vägen får vi väl se men imorgon ska jag vara hemma i tid för att packa. Packa inför hemlisen. Haha!

"du vinner dig i takt med att du lär dig gå vidare och inser att framtiden erbjuder något finare"


Fucked For Life på riktigt nu

Hemma från sjukhuset som såklart tog mycket längre tid än planerat, what to expect? Började med att ta bort stygnen (som gjorde svinont), träffade sedan doktorn 1 timme senare och efter det sjukgymnasten = 2 timmar på sös. Men nu ska jag inte dit igen på länge hade jag tänkt. Det gör inte ont och ser jättefint ut.



Fick också veta att detta såklart är en skada från när jag bröt handleden för 1,5 år sedan och att skadorna jag hade som fick mig att ha så ont kommer komma tillbaka och vad gör man då?...jo man gör om det! Jag har alltså en fuckad handled som kommer ge mig mayor problems hela mitt liv, roligt va? Just nu mår jag dok bra...


Min bror och jag vi har kramats av samma mamma






Haha jahapp...

Jag ska gå och lägga mig snart hade jag tänkt,
helt utslagen efter en dag på skansen, promendag med Jenny och världens förkyldning. Jag ska ju trotsallt upp kl 7 imorgon för att vara på sös och ta bort stygnen imorgon kl 8. Eftet det blir det att åka hem och äta frukost och sen göra det som står ovan, köra bil dvs, motorväg? hah nej.

När jag gjort stockholm osäkert tillsammans med min bror ska jag sola med lexie och sen ska vi grilla i rålis med massa folk, det blir nice. Fuck förkyldningar, jag är taggad ändå!

-


blä

Please tell me why does it rain?

Igår blev en väldigt sjuk kväll. Sjuk på det sjuka sättet eftersom jag va sjuk, you see? Jag blev hämtad och åkte hem till min pappa där jag spenderade kvällen i soffan framför massa tv och filmer. Vaknade ännu lite sjukare och har varit på skansen idag. Kollade på djuren, åt mjukglass och solade. Mys. Nu kom jag just hem och ska sova lite tror jag. Imorgon ska jag ta bort stygnen, övningsköra och grilla. Slice på den!

TAGGA


I 1 helt år...

det knastrar inte
det gör inte ont
handleden är inte överrörlig
min arm domnar inte
handen hoppar inte ur led
jag kan röra alla fingrar

...jag tror det finns en gud trotsallt!


Sjukling

Blä för att ha ont i halsen och ännu mera blä för att hosta. Hosta hela kvällen, hela natten och hela morgonen är ingen hitt. Trots att jag somnade kl 3 inatt så va jag tvungen att gå upp 9:30 för att jag hostade så mycket. Så jag gick upp, gjorde frukost och satte mig direkt i soffan. Satt där, åt och tittade på Tyra Banks. Somnade i soffan direkt när jag hade ätit klart och sov typ 2 timmar. När jag vaknade igen hade mamma varit i affären och sen åkt till jobbet. Så jag hittade lappar lite här och var.


En på kylen, en på frysen, en på skafferiet, en på frukten och en på en Se&Hör-tidning. Min söta mamma känner mig...

Love Story?

Nej nu ska jag gå och lägga mig, eller ja sova. Jag ligger redan i sängen med datorn i knät och en stor kopp te bredvid mig. Nu ska jag bli frisk hade jag tänkt, har mycket att göra dagarna som kommer. Jag har också precis lagt mina sju blommor under kudden, jag hoppas att jag drömmer om någon bra!


Midsommar såhär på kvällen

Hemma efter en jättebra dag med Alexandra och hennes familj. Först sen lunch hos hennes mamma och efter det hem till hennes pappa där vi åt sen middag. Vi hade jätteroligt var vi än va och vi hade också kamera.


fick skumpa av Göran

 hur fin bästis har jag? galet...

robin, bästis och jag.

Efter middagen blev det att dra hem då jag är sjuk. Kändes lite segt att åka hemåt när alla andra taggade och åkte ut istället. Aja ibland måste man...

När jag kom hem hittade jag detta på huvudkudden

mami hade plockat 7 sorters blommor till mig, ni vet väl att man ska lägga det under kudden på midsommar för att drömma om den man ska gifta sig med?


Vem e de, vem e hon och vem fan är du?

Nu ska jag åka, hejdå.


Glad midsommar

God morgon på er! Midsommar idag, har alla planer? Jag ska ha den lugnaste midsommaren ever hade jag tänkt. När vi va på flatenbadet i förrigår blev ag som sagt sjuk nu mår jag ännu lite sämre och har hostat i princip hela natten. Så planerna ser ut som så att typ jättesnart hoppa in i duschen och sen åka till alexandras mamma och deras familj. De ska ha midsommarlunch och har bjudit mig, hur gulligt? Sedan ikväll ska vi också ta det lugnt, unusual to be us...

Vill ju inte blir ett hostande vrak!

No one ever told me life could be so nice!

Ne nu är jag jättetrött och min hosta blir bara värre och värre så jag ska ta och sova.
Det är inte smart att vara ute 7 timmar på kvällen/natten i tunn, halvlång jacka. Framförallt inte i kombination med alkohol för då känner man inte hur kallt det är. Dum som jag är gick jag även utan skor stor del av kvällen, så jag får helt enkelt skylla mig själv. Nu ligger jag här i min säng och är sjuk kvällen innan midsommar...

Äh vafan det va det värt, you're just living once.


Viva la vida

Jag har gått och blivit smittad (jag vet av vem...lexie?) så jag har ont i halsen och går runt och hostar. Det är ju alltid trevligt att ha ont i halsen och hosta lite på midsommarafton! Btw så varför är det midsommar nu? Sommaren har ju inte ens börjat, var är lovet? Jag måste sluta tänka så mycket, jag förstår ju inte ens själv ibland...

Nu ska jag kurera mig själv med te och lite Coldplay, Panic! at the disco och Cidinho & Doca och efter det film, samt sova på det. Awsome!


outfit of tonight

Build God, then we'll talk!

Hahahah hittade en bild från igår såklart (fler kommer om några dagar). Titta och njut, ena är fulare än den andra. Don't blame me, jag sa att jag skulle bli full, remember?


en 1/3 av gänget - felicia, robban, lexie, jag, raymond, oliver ooch randoms där bakom

Nu har jag ont i magen, det är jobbigt att vara tjej. Jag är bakismätt och har fem tuggummin i munnen, for your information...

Är det samma land där dom bor indianerna?

När jag väl hade vaknat imorse va jag jättepigg, trots bara några timmars sömn. Haha har ingen aning om var det kommer ifrån, får väl vara glad för det lilla. Jag va som sagt jättepigg och alexandra såg ut att vilja dö samt döda mig när jag pratade med henne så jag va en snäll bästa vän och åkte hem haha. Jag hade seriösa planer på att hälla vatten på henne eller nått men då hade jag troligen inte suttit här nu.

Nu har jag kommit hem, bytt om och ätit frukost. Fortfarande lika pigg och har inte alls lust att bara ligga hemma och sega, dock är vädret inte det bästa för utomhusaktiviteter nu haha. Det blir troligen en film eller två som förgyller min dag idag.

Juste, jag har en hemlis. Eller ja jag och felicia har en hemlis. Fyfan va roligt, jag är taggad till tusen!


Just living once

Just nu känner jag hur jag vill dö lite. Stackars huvud, stackars fötter och stackars lever...

Igårkväll va vi på flatenbadet och hade det trevligt. Till en början va det skönt ute men sen blev det väldigt kallt, dock gick detatt få upp värmen på diverse sätt. Jag tror jag blev bjuden på 2 bacardi breezer och svå smirnoffice, plus att vi hade annat och ni som känner mig vet hur lättpåverkad jag är. Jag hade i alla fall väldigt roligt och jag fick träffa min bästa vän som jag inte hade sett på 4 dagar, det va det bästa!

Kom hem halv 5 och däckade på en gång, du gör det ont i huvudet.

When I was happy in the pouring rain

Seg dag! Trots det fina vädret har jag bara legat och slöat hela dagen, bytt från sängen till soffan och tillbaka igen. Jag vet verkligen inte var min ork har tagit vägen, jag skulle utan problem kunna sova middag nu. Men nej det ska jag inte, jag ska tagga. Ikväll blir det flaten med massa folk, bla sötisarna Carro och Sophia :) Så jag ska nog göra mig nått att äta så jag piggnar till, vänta på att miss A hör av sig som ett tecken på att hon lever och sen ska jag börja tagga! Förlåt för fjortisvarningen men ikväll ska jag bli full, det va ett tag sen...


Utkast: ...














Fucked For Life

Ungefär såhär känner jag mig idag;


fuck bandaget, fuck honom, fuck you, fuck allt!

Nothing can hold me back från you

It's something about
Just something about
The way he moves
I can't figure it out
There's something about him
The boy is on my mind...



Mina ögon är så trötta att de gör ont,
jag vill sova men jag vill också vänta och se. Vänta på vad? det är inget. Det spritter i min kropp men jag tänker och blir rädd. Varför blir jag rädd? det är inget. Jag vill trycka på "skicka" men jag måste leka svår. Varför ska jag leka svår? det är inget. Jag ångrar mig att jag inte såg dig då men jag är så glad att jag gjorde det nu. Varför är jag glad? det är ju inget...

Mission: att vara social idag...mission compleated

Förlåt för dålig uppdatering men jag åkte från min pappa kl 11 imorse och kom hem till sköndal nu. Först åkte jag till jakobsberg och träffade gustav, va med han i 4 timmar och sen åkte jag in mot stan för att gå och spela biljard med jobbet. Det gick ju inge vidare om jag ska vara ärlig, jag suger verkligen. Men jag vann 1 match och det va knappast min egen förtjänst haha. Nu har jag kommit hem, andats ut och så ska jag alldeles snart ut på promenad med jenny en stund.


Want you come and spend a little time?

Hej på er! Jag sitter vid datan hos min pappa nu, det är lite segt här. Jag och markus va på promenad med hans hund för ett tag sedan, mötte upp carro och bara drog runt. Tyvärr frös jag så vi fick gå in med det va kul att träffa carro igen! Annars har vi inte gjprt så mycket, de andra sitter i soffan och äter glass, jag är rastlös och vill typ ut haha. Jag tror jag ska gå och lägga mig snart, måste va lite pigg imorgon för då ska jag träffa tacobar-folket. Jag saknar dom så mycket så det kommer bli så kul.


Den här sitter jag och lyssnar på nu, bäst!

en tid i ljus

Nu har jag äntligen bestämt vad jag ska göra av den här dagen, som snart är slut. Ingen mer än jag verkar vara taggad på någonting så jag tänkte åka till min pappa och träffa markus. Det va så länge sen, saknar honom. Vad vi hittar på vet jag inte, jag är lite biosugen. Men också promenadsugen, chillsugen, festsugen. Typ allt. Vi får se helt enkelt, just nu är jag bara trött...


You make me smile when the sun don't shine

I brist på annat åkte jag till farsta för att hämta ut min omklackade skor och passade även på att leta lite sommarkläder/saker. Hittade en del som jag tycker passar nu och som jag kan ha med mig till öland, ska även ta en runda någon gång nästa vecka och köpa det som återstår. Idag hittade jag i alla fall detta;




Nu hade jag tänkt laga lite lunch och sen lägga mig i soffan och kolla på tv, eller i sängen och kolla på film. Vänta på att dert ska hända nått. Jag vill ututut, jag är nog världens mest rastlösa människa...


Det är ju faktiskt sommarlov...

Godmorgon alla! Jag undrar just om det är lite sol jag såg när jag vaknade eller om jag såg i syne, jag tror på det senare alternativet. Nu börjar man känna hur det faktiskt är sommarlov, somnade kl 3 igår och vaknade halv 12. Finns det något bättre än att få sova ut?

Jag har just fått i min lite frukost och ska snart hoppa i duschen och sen fixa med kläder. Jag hade tänkt åka förbi solariet och sen till alexandra om hon nu är vaken. Jag är sugen på att röja ikväll, känns som det va länge sen hah.

Vad ska ni göra ikväll?


 


There's nothing else I can say

Det finns äckliga människor och det finns vidriga människor. Sen finns det även de som inte är värda att bli kallade människor. När man gått så långt att man tycker att man förtjänar respekt när man aldrig haft någon, då har man nått botten. Den gylleneregeln säger att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, vilket betyder att det finns människor som är värda att bli spottade på. Tänk på det mina vänner....

I staden där jag växte upp

Jag älskar Veronica Maggio, hon är hur bra som helst! Hennes röst, hennes stil och framförallt hennes texter...
Man känner igen sig så tydligt i många av hennes låtar, vem har inte varit (eller är) 17 år i en stad där alla känner en? Haft snoriga armar och en randig kind dagen efter, kört snurra flaskan, jag har aldrig och sanning eller konsekvens? Varit på en vattenfestival och inte velat åka hem, slitit ut många skor i staden där man växte upp?

Snart åker jag också utomlands och byter efternamn...

Whats matters most

Jag har varit på sjukhuset och träffat min brorson idag. Lilla hjärtat är liten, han väger mindre än 1,3 kg. Hans napp och hans blöjor är så små att man inte riktigt örstår att det är på riktigt. Han är så söt och lik min bror och sin mamma. Lilla plutten, så liten!



Nu är jag hemma och ska nog följa med mamma till mormor snart, middag med lite släkt och så. Senare ikväll ska jag in och fika med lexie, carro och sophia. Det blir mys. Vi hörs lite senare :)

Sa du någonting? bad jag om svar?!

Lite bilder från i torsdags på flaten



 typiskt oss?



Roadtrip ála jag vet inte vad...

Äntligen hemma! Dåligt väder, skog, stopp på motorvägen och en trasig bil var dagens innehåll. Herregud, ingen av oss ska någonsin flytta från civilisationen, el i alla fall inte jag! Vår bil gick alltså sönder på vägen hem, el ja nått hände med den så motorn började ryka och grejer. Vi rullade in på en bensinmack och stod där i 1,5 timme innan bilen blev bärgad och vi fick hyra en bil och åka hem från småland. haha inte kul.

Nu har jag i alla fall kommit hem och är jättetrött efter 15 timmars bilåkande. Öland va bra och vi fick kolla runt och så och i kommer tjäna massa pengar och det är ju grymt cash is king, right?!

 lunchpaus
 svensk sommar, love it!

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film och sova tidigt, ska åka till Sandor imorgon och om man vill komma in till plutten får man inte vara minsta sjuk eller ha ont i halsen och jag känner hur jag börjar bli förkyld så...


So what? I'm still a rockstar!

Jag har lite svårt att smälta det som hände igår. Jag mådde dåligt över det då, förut idag och nu och kommer troligen göra ett tag till. Det blir inte lättare att leva med min livsstil efter det här...
Det kändes verkligen och man märker tydligt hur ett par ord kan såra en så jävla mycket!

Men...


Minibebis

Så trött! 3 timmars sömn plus en jävla bakfylla gör en sliten som få. Jag har halvsovit i nästan 2 timmar sen jag kom hem och det behövdes! Jag ska sminka mig lite snart hade jag tänkt, ladda iPoden och sen åka till lexie. Vi ska ta det lugnt ikväll och sova tidigt för imorgon blir vi upplockade innan 8 för att åka till öland. Att sitta i en bil i närmare 20 timmar ännu mer bakis är ingen höjdare så därför blir det chill ikväll. Sätta på någon bra film och prata om allt möjligt blir nog skitbra :)

Juste jag hittade 5 bilder på min nyfödde brorson också, facebook är bäst när man inte får hälsa på lilleman. Hur söt är min lillskit?!



♥SANDOR♥

Sommarloov!

Sorry för den dåliga uppdateringen men det har inte varit läge för att blogga förns nu. Igår hade vi grillning/krök på flaten med massa folk. Det började med att carro, sophia, peter och oliver promt skulle bada och gissa vilka som fick frysa resten av kvällen sen? Det började bra tills en idiotkille tryckte ner mig till en äckelnivå och alla började lacka. Det slutade med en jättedäckad brud, en viderkille, ambulanser och poliser. Herregud...kvällen va iaf lyckad, kom hem halv 3.
 


Jag sov 3 timmar och sen va det upp till skolan och avslutningen som gällde. Kan ju inte påstå att jag mådde speciellt bra men är det avslutning så är det. Vi hade en jättemysig avslutning som avslutades med fika på espressohouse. Kom hem lagom tills de började ösregna och nu ligger jag i min säng och tar det lugnt.

 

Rosa




När du står sist i kön kom ihåg mig då

Min arm är rosa nu, rosa bandage och rosa naglar. Är inte det så typiskt mig?! haha. På ett sätt är jag glad över att vi inte fått lov än, jag menar titta på vädret. Vi har avslutning imorgon och jag tror inte det kommer bli så fint väder då heller men jag kan tänka mig att det känns som de flesta har fått höstlov snarare än sommarlov. Jag ska till skolan sista gången innan avslutningen nu idag. Lämna massa böcker och tömma skåpet är lite av vad som står på listan just idag. Sen har jag hört att frida kommer efter 1 år i caribien, oh ska bli så kul att träffa henne igen!

Efter skolan ska jag åka hem till lexie där jag ska spendera helgen. På lördagmorgon åker vi med min pappa ner till öland för att skriva kontrakt(?)/hälsa på/kolla läget på campingen vi ska jobba på i sommar, det blir nog nice. Juste, duschen va det (med en plastpåse över hela armen såklart...inte glömma!).




Och du undrar vem som kysser honom nu, vem om inte du?



Och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför
natten vi kysste
allt skit vi gått igenom här adjö


Jag har slitit ut så många skor i den här staden...

Jag sitter och kollar runt lite på nätet, känner att jag behöver uppgradera min garderob lite för att åtminstonne låtsas att det är sommar. Vädret kan ta sig! Hittar massa fint och det bästa är att skattepengarna kommit. Jag borde spara men jag är så dålig på det och dessutom ska jag tjäna massa pengar på öland i sommar. Kanske blir det en runda på stan någon gång i veckan...


Lite favoriter jag hittade på internet nu, klänningarna från Style by stars och skorna och väskan från Forever21


17 år i staden

Man blir alltid glad av att tänka på sommaren och vad man ska göra under lovet, mina planer ser ut såhär:

* Skolavslutning på fredag och då kan man officiellt säga att det är sommar. Ska vara hemma och ta dagarna som dom kommer enda fram till början på juli.

* 1-31 juli: jobba på ölands största camping. Tjäna massa pengar, bada, sola, festa och njuta av sommaren typ.

* Början på augusti tar jag och bästa vännen en sista minuten någonstans, oklart var ännu.

Jag älskar att ha planer så att det inte bara känns som att sommaren försvinner utan att man fått något bra gjort.



Migränmorgon

Åh jag som hade längtat efter att få komma ut och träffa fanny och gå lite i stan! Vi hade bestämt lunch och grejer men jag vaknade kl 7 och hade världensvärldensvärldens huvudvärk. Migrän med illamående hela morgonen, fyfan vad jag hatar sånt! Papperskorgen har stått bredvid sängen hela tiden och jag har även haft en blöt, kall handduk på pannan. Man vet inte riktigt vad man ska göra när det blir så, jag får panik och det känns som man ska sprängas.

Nu har jag i alla fall vaknat och mår bättre, dock vågar jag inte göra mycket mer än ligga still i min säng idag. Jag som hade tänkt fota outfit och så, men det spricker. Jag ska ligga här med te och massa filmer hela dagen, det blir nog super!




Fuck it all!

Jag  bara klagar jag vet men det här är inte kul;

♦ en arm som dunkar av smärta och som dunkar ännu mer om man gör minsta rörelse men svullnar om man håller den still
♦ en arm som måste vara i högläge konstant, vilket betyder kramp i axeln
♦ allt arbete måste utföras med en arm istället för två
♦ jag känner hur bandaget sitter fast i såren på insidan av badaget och lossnar lite såfort jag rör mig
♦ fingrar som fryser
♦ mage som gör ont av värktabletter
♦ huvud som gör ont av att jag fortfarande är groggy
♦ hud som kliar innanför bandaget
♦ ångest såfort jag blir kissnödig
♦ bandage som inte får bli blött men som just nu är det
♦ stort äckligt horbandage som gör mig ful och äcklig

...jag vill inte.



Dag med bff!

Jag mötte upp lex i farsta halv 4. Vi tittade i affärer, köpte lite och åt sushi - precis sådant man behöver när man fortfarande är lite groggy men behöver komma ut! Sedan följde hon med mig hem och vi åt chokladtårta med jorgubbar och kollade på tv. Snackade och skvallrade som bara vi kan. Min arm ser mer och mer ut som ett miffo och jag hatar den, nu kommer helgen bara bli ångestladdad. Jag ser knappt fram mot avslutningen heller när jag ser ut såhär...






Fest hos mig, ohohooooooh

Efter en morgon med 7th heaven, extreame homemakeover och real houswives of orange county har jag lyckats klä på mig, platta håret och sminkat mig lite. Jag är lite stolt över mig själv att jag lyckades fastän att jag har så ont. Om jag kunde använda vänsterhanden lite förut så kan jag inte använda den alls nu. Det gör ont i ledbanden, sklettet och såren efter snitten. Men jag ska till farsta och träffa lex snart så jag ska ta mer tabletter och bege mig.


slitet jag vet, men jag hat fan rätt att vara sliten haha


Jag har blivit faster!


Min brorsson Sandor föddes igår
10 veckor för tidigt, han är 33 cm lång och väger 1300 gram


I'm not walking in sunshine

Nu är jag vaken och har fått i mig frukost. Armen värker så in i h*lvete och bandaget är klumpigare än klumpigast. Tur att det bara ska sitta i 13 dagar till...jag har även önt i halsen på ett konstigt sätt men det är för att jag haft en slang nertryckt där medan jag sov.

Igår va vi på mottagningen kl 07 och fick veta vid 8-tiden att vi skulle bli förkenade då det kommit in någon som sågat av sig ett finger. Smart kille. Kl 11 blev jag sövd och det va så läskigt. Jag fick ett sömnmedel som gjorde att man somnade långsamt och jag vet att de började ställa frågor till mig och att jag efter ett tag inte kunde svara för jag visste inte hur man gjord. Haha och sen va det nog däcken. Vaknade upp vid 13-tiden och har aldrig mått sämre, aldrig haft ondare och aldrig varit tröttare men med armen hängandes i taket och fetaste bandaget.

Jag skulle få åka hem när jag va stabil igen och drogerna släppt. En annan viktig sak va att man kunde kissa innan man blev hemsläppt. Det är något med narkosen, morfinet och pressen som gör att hjärnan låser sig och man inte kan kissa. De gjorde 3 ultraljud på min mage och tillslut visade det sig att jag hade 1,5 liter i mig. Och jag tänker vara ärlig och säga att det va tur att det gick och tappa mig tillslur, för det va såpass kritiskt att de snart hade varit tvugna att söva mig igen och sätta slang genom min mage. Som tur va fungerade det efter 20 gånger och va va hemma 21:30-någongång. Varje gång jag blunade somna jag så det va sängen ganska på en gång igårkväll.

Nu är jag vaken och ska ta värktabletter och kolla på film. Lite senare kommer bästa vännen och håller mig sällskap.




Sleepover

Kom nyss hem. Mår så dåligt och illa. Kan inte gå rakt, kan inte stå upp och knappt sitta. Mår jätteilla och är fortfarande groggy. Jag skriver om allt imorgon när jag vaknar men kan säga så mycket som att det inte alls blev som jag tänkt mig, det blev ganska kritiskt och att jag måste smälta allt nu. Skriver mer imorgon, men nu vet ni att jag lever i alla fall.


Bilder från igår

 brasan

födelsedagsbarnet<3


folk :)
 en galen carro haha
 en söt sophia
 en packad lexie

me and my love<3



Ni fattar ingenting, jag vet allt

Nu har jag kommit hem från min syster. Det va så mycket folk överallt i deras hus och jag va inte riktigt på humör för att umgås faktiskt och att i hade 7 barn att ta hand om gjorde inte saken bättre. Tur att Ludde och Lea är så söta och livar upp stämningen. Lea sötnosen lärde sig gå igår och det finns nog inget bättre än när ens systerdotter tar sina stapplande steg mot en med ett leende och kastar sig i famnen på en när hon kommer fram. Eller när ens systerson hoppar av lycka såfort han ser en och även han kastar sig i famnen på mig. Älskar min familj<3



Jag har precis ätit för sista gången på ett dygn ungefär,
from 12 inatt är det fasta som gäller. Jag får dricka vatten och te fram till kl 6 imorgonbitti, ska vara på sös kl 7. Jag är riktigt nervös och mår jätteilla. Nu ska jag gå och duscha med en speciell tvål, bakteriedödande tror jag.



Familesöndag

 

Nu ska jag och min nya klänning på middag hos min syster. Lea fyller 1 år och jag ska äta för sista gången på ett dygn. Uppdaterar med bilder från helgen och så när jag kommer hem ikväll.


Fighter

Jag har så ont. I armen, i handen, i armbågen och ut i fingrarna. Jag är orolig för imorgon men också så lättad, jag orkar inte ha såhär ont mer. Men I am a fighter and I ain't gonna stop!




Vem är jag, vem är hon och vem fan är du?

Godmorgon söndag! Helt nyvaken hemma hos alexandra, hon sover fortfarande och när jag gjorde ett försök att väcka henne så vägrade hon haha. Hon är supersöt för hon ser jätteliten ut i sin jättestora säng och så har hon sånhär ögongrej med snobben på för ögonen. Det är nästan så man vill fota...

Igår så va vi på årstafältet och firade carro som fyllt 17. Vi gav henne en jättekartong med massa saker i som vi hade pysslat med på dagen. Det kom massa folk och det va drag och allt sånt, jättenice. Kom hem ganska tidigt för det blev olidligt kallt. Åt och somnade vid 4.

När jag fått liv i alexandra ska jag börja åka hemåt. Imorgon fyller min systerdotter 1 år och jag opererar mig så vi ska ha lite familjemiddag ikväll. Jag kommer inte alls må så bra ikväll tror jag då jag inte får äta eller dricka något efter kl 9 ikväll för kl 7 imorgon blir jag sövd och uppskuren. haha vad brutalt det lät!




Nationaldagen!

Hej på er! Just nu sitter jag på golvet (som vanligt...) hemma hos alexandra och har precis kommit hem från solna centrum. Igår va det ganska spårat måste jag erkänna då vi hamnade på en fest på rådmansgatan, en lägenhet fullproppad med folk och jag ljuger inte om det va närmare 200 pers. Det gick inte att röra sig därinne och det va kö i hela trapphuset och nere på gatan. Det va helt galet! Eftersom vi inte kunde vara där så drog vi till bromma och kollade på film med killarna. Kom hem kl 7, åt frukost och gick och la oss.

Vaknade typ 1, kollade på tv i ett par timmar och drog sen till solna och åt middag. Där va det också spårat eftersom det är nationaldag och sverigematch idag, hela centrumet kryllade av glingar. Nu ska vi ta det lugnt ett tag och fixa carros present för ikväll ska vi fira henne.

birthday.jpg image by kennethzach

I'm not a fuckin' chiller!




Friday baby

Vi blev så ledsna igår så vi försökte komma på massa saker att trösta oss med och det mest hälsosamma va att gå på bio haha. Så vi åkte in till stan och kollade på Änglar och Demoner. Jag älskade boken och filmen va inte heller någon besvikelse, åh jag älskar sånna filmer! Va hemma runt 11-tiden igår och stupade i säng för att sova nästan 12 timmar. Så nu är jag vaken och utvilad och det är freeeeeedag!



Jag har precis ätit frukost och ska ta det lugnt ett tag innan jag börjar fixa och dona. På listan står dusch, föna hår, packa lite saker, välja kläder och sen åka till lexie. Ikväll ska jag spåra, imorgon med, för på måndag börjar allvaret.




.......

någon har brutit sig in i min bil och förstört allt, vem ska dö?

Jag trampar på marken, dem jävlarna trampar på mig

Idag när jag skullr traska hemåt från bussen och va påväg upp för backen insåg jag hur jävla löjlig jag är. Jag har ju alltid sagt att jag aldrig skulle låta någon trampa på mig igen, remember? Jag måste ju då erkänna att det inte är riktigt sant, vilket märktes idag och alla andra dagar. Universums äckligaste djur, fåglarna, trampar på mig dagarna i enda. Om jag är fint klädd och går i högklackat och har bråttom till tunnelbanan slutar det alltid mer att jag missar den eftersom jag fått ta en omväg för att hela stan kryllar av de äckliga djuren.

Det leder i slutenden till att jag missar bussen och får stå och vänta frysandes någonstans, dem jävlarna trampar på mig.




För håret

Om ett litet tag ska jag bege mig ut i regnet och möta Jenny vid mataffären. Vi ska köpa godis och skvallertidningar och gå genom regnet hem till henne. Jag har helt orklös idag har jag märkt, allt är jobbigt. Kanske inte så konstigt eftersom jag har så ont, men jag vill gärna bortse från det så jag hittar annat att skylla på istället. Aja nog om det, jag ska byta om alldeles strax men innan det måste jag visa mitt senaste köp som jag rekomenterar stark;


Smothing lotion från got2b, Schwartzkopf. Fungerar som en lotion för håret med en mjukgörande effekt. På mitt hår passar den här jättebra och jag använder den på topparna framförallt. Ger bäst resultat när håret är blött och får självtorkas. Dessutom luktar den jättegott och finns att köpa på bla. H&M och kostar runt 70:-.


The girl does nothing

Jag förstår inte grejen med min skola, jag vill typ slå den. När jag är hemma har jag egentligen lektioner och när jag är i skolan har jag inte lektioner. När jag bestämmer mig för att åka så jag är i skolan tidigt och är redo för en lång dag, då har jag deffinitivt aldrig lektioner. Åhh jag blir så trött, på den och på mig. Appråpå trött så skakar mina ben fortfarande från passet imorse och mina armar från igår.

Ärligt så vet jag inte vad jag ska göra nu, mer än att äta för jag har inte ätit sen jättetidigt imorse. Titta på film kanske? Sova? Ta alvedon så att jag kan göra något överhuvudtaget? Nej jag har ingen aning om vad jag ska göra av den här dagen. Ingenting kanske, eller vad tycker ni?


googles definition av ingenting


Runaway

Igårmorse hade jag träningsverk precis överallt, tills jag tränade på förmiddagen. För då hade jag ännu mer och på kvällen kunde jag knappt gå. Jag hade tänkt att det skulle bli ännu lite till så jag åker snart och tränar. Jag ska ändå ligga still i minst en vecka efter måndag så inte fan tänker jag göra det nu med!



I am here baby

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN...

SAKNAT NÅGON: ja

ÅNGRAT NÅGOT: äh ångra är onödigt, gjort är ju gjort

LJUGIT: det tror jag inte

SVIKIT NÅGON: I guess not

GRÅTIT: jao

SKRATTAT: men ja haha

VARIT SJUK: sjuk och sjuk? ont, gills det?

VARIT UTOMLANDS: nope

TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: asså ja...?


KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: jag är jättekänslig så ja

SKRATTAR DU OFTA: haha ja, jag är en glad person!

HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: trött, lite orolig och hungrig (jag åt nyss)

HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: till och från, mestadels bra men jag har ju så jävla ont hela tiden

HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: nej


KÄRLEK

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: hahaha nej

BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: mja...inte kär men intresserad

ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN: ja!

TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID:  föralltid som i förhållande? nej. som i vänskap? ja

ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: nej

HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD: "hur många?" haha jävla playergrej. inga...

HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: OM jag har

HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: ...det med!

SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET:  het till utseendet och söt i personlihgeten...om man nu ska vara ytlig haha

SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: jättebrunett eller jätteblond

FÅR DU MÅNGA KILLAR: nää


UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN:  "blond blond blond"

ÖGON FÄRG: den här frågan har jag svarat på många gånger och jag vet fortfarande inte

LÅNGT ELLER KORT HÅR : långt

HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL: njaa

SMINKAR DU DIG: ja förfan!

VARFÖR? ÄR DU INTE VACKER UTAN: nej



En jävla blondie i trafiken

Nu är jag hemma från frissan och mitt hår blev super! Riktigt sommarblont och jättefint, det finns inget fulare än ovårdat hår tycker jag. Vet ni vad jag gjort mer? kört haha! Jag börjar bli bra för det "hackar" inte varje gång jag startar nu och det känns lite mindre oproffsigt för varje gång. Inte nog med det, jag körde i trafiken för första gången också. Vi kör nere i ett område precis brevid oss och idag fick jag köra hem därifrån. Både mamma och jag satt och höll andan och man kunde höra världen lättnadens suck när jag tillslut stog still och vi bytte plats så mamma fick parkera. En jävla blondie i trafiken är ju knappast att lita på...



Lite halv panik sådär

Jag är så jävla kissnödig men jag orkar inte resa mig upp. Låter det ens rimligt att ställa sig upp och gå till hallen när man däckat i soffan efter bodypump och lunch?! Nej inte ens för att kissa...jag är ju faktiskt van så att säga. Punkt nr. 7...


Var tog den lilla sommaren vägen?

Fortfarande skitväder, var tog sommaren vägen? Man är inte på "ligga inne och kolla på film-humör" varje dag, eller i alla fall inte jag. Jag har skola idag, ska dit och skriva ett prov och slutar runt 10. Då ska jag kanske träna om jag orkar och sen måste jag in till stan eller något eftersom min systerdotter som också är min guddotter fyller 1 år på måndag. Senare i eftermiddag ska till frissan faktiskt - sliga håret och klippa topparns för jag är så trött på att det är så slitet.

När jag kommer hem i eftermiddag tror jag att jag ska ut och köra lite. Efter att bara ha kört 2 gånger så har jag insett hur sjukt kul det är att köra och jag ska förhoppningsvis även lära mig att äxla upp från tvåan haha.


sommarkänsla!


Världens bästa andra juni!

Efter att ha kört runt nere i stora sköndal, fått ett x antal motorstopp, skrikit lite i panik, skrattat med mamma och varit jätteduktig så gick jag ut och sprang 6 km. Nog för att Party kan ta mig var jag vill men jag kände att det va dags att inte kunna sitta still längre. Om det är något gällande vatten som jag faktiskt gillar så är det att springa i det så det va superskönt att få det gjort. Kom hem och duschade, sov lite och åt middag och nu ligger jag i soffan. Väntar på att Paris Hiltons nya program ska börja, det verkar så sjukt. Lite underhållning ska man ha tycker jag nog haha.

Sen vet jag att det finns jordgubbar i köket som tydligen ska vara jättejättegoda och jättejätteröda, precis som min bil!

 
såhär såg jag ut idag btw



!!!


det är en hon, hon heter party och jag ska pimpa henne så mycket. hon är min och jag älskar henne!

My hummertruck!

Äckeldag. Jag gillar inte vatten och just nu öser det ner från himlen. Dessutom har jag varit i skolan i 2,5 timme helt i onödan och inte fått något gjort. Jag är på dåligt humör och undrar varfan sommaren tog vägen? Jag tror att jag bör lägga mig under täcket och titta på någon film och inte gå upp mer idag. 

En bra sak, en jättebra sak är att min mami just nu är och hämtar min bil. Jag har fått en bil tjalalalaaaa! 


kanske inte en sånhär haha men den är röd i alla fall!


Bajsbajsbajs

Jag vill verkligen slå någon! Jag gjorde mig iordning och gick till bussen för att åka och träna ni vet men bussjäveln kom inte. Nästa buss skulle gå 20 minuter senare och då hinner man inte. Det som gör det hela ännu roligare är att jag absolut inte kan lägga mig och somna om för jag ska gå till skolan om en timme. Åh vilken bajsmorgon, jag vill typ lägga mig ner och gråta.


Why does it rain?

Det blev ingen träning igår då jag mådde så dåligt att jag gick jag la mig igen. Idag däremot ska jag iväg, dock inte så taggad som jag brukar men skitsamma jag ska träna. Sen blir det skola 9 till obestämd tid. Det känns som jag inte varit i skolan på år och dar (det har jag iofs inte heller) och det ska bli så skönt med sommarlov snart.
 
Nu har jag slängt i min min frukost och ska byta om och kolla att jag har allt. Det blir typ jobbigt med kläder idag, det ser ut som att det är jättekonstigt väder. Om det är något jag hatar är det när det är kvavt - huvudvärk, illamående och ångest. Typ.




No work - no pay

Istället för att plugga har jag ätit sushi, promenerat med jenny, läst bloggar, målat naglarna och ska snart kolla på grey's anatomy. Jag har ingen självdiciplin what so ever och framförallt inte nu 1,5 vecka innan sommarlovet. Istället för att plugga ska jag nu välja kläder till imorgon, packa min träningsväska och äta riskakor. Som sagt - ingen självdiciplin what so ever...



Sommar på riktigt

Fy vad varmt det är, vissa stunder till och med lite för varmt. Framförallt när man sitter inträngd i en buss på motorvägen under rusningstid utan öppna fönster och när solen gassar in. Jag får verkligen panik av sådant och sån har jag varit hela mitt liv, klaustrofobisk och jag blir sjukt kaxig mot människor när jag känner så. Haha väntar bara på den dag då jag får tillbaka för någon lackar. Ne jag ska inte klaga, officiellt sommar nu ju.

Hade skola 10-12 och sedan drog jag och käka lunch och sen vidare till lexie. Vi låg på hennes berg i 3 timmar i shorts och bh, med musik och solade. Nu bränns det lite i ansiktet och benen börjar bli bruna. Det är nice det. Föresen pratade jag med mami nyss och gissa vem som fått en bil? Imorgon ska den hämtas och sen blir det ut och köra, jag ska fan ha körkort innan året är slut så det så!

 

sommar


1 juni

Om jag ska vara ärlig tycker jag det är lite för mycket sommar för som det är nu skule man kunna gå ut och sola halv 6 på morgonen. Jag är dessutom en morgonarg människa och att vakna av att solen strålar in är inte kul. Planerna ser ut så att jag ska dra mig mot eriksdalsbadet snart för lit morgonträning. Jag har dock ont i magen så ag får se om jag kanske går och lägger mig istället. Hur sol helst ska jag vara i skolan kl 10 och göra ett kemiprov jag inte gjort. Efter det har jag lunch, matte och sen engelskaprov. Jag tror att det blir en ganska soft dag faktiskt.

RSS 2.0