satan i gatan

trött trött trött. det var way för varmt för att jobba utomhus idag, barnen var helt utslagna och det tog 30 minuter att gå hem till dem efter dagis istället för 10. hemma är det lika varmt och jag klär av mig mer och mer hela tiden, snart är jag fan naken. haha. nu längtar jag bara till helgen som förhoppningsvis kommer bestå av picknick, massa mys och jobb på nya jobbet på söndag. sen på tisdag smäller det!!

30 Juni

Hello sunshines! Hoppas att ni ligger ute i solen och blir bruna! Jag kom hem för ett litet tag sen och ha precis slängt i mig lite mat. Åkte direkt till gymmet imorse efter att ha ätit ett äpple till middag igår och en banan till frukost idag så jag trodde jag skulle dö lite innan jag kom hem. Not so good. Nu har jag i alla fall både ätit och duschat och ska vila ett tag innan jag åker och hämtar småtjejerna för sista gången. Åh, kommer sakna dom!



Tumblr_ln11pemwaf1qesordo1_500_large


29 Juni

Det är lite för bra för att vara sant att det har varit fint väder både igår och idag när jag har varit ledig, sån tur brukar jag inte ha. Så idag började jag dagen på gymmet med ett benpass och lite kondition (kunde inte göra så mycket annat med naglarna haha) och sedan åkte jag in till stan och träffade pappa. Vi åt lunch och shoppade. Mycket. Man får ju ställa upp när pappa är på shoppinghumör! Nu sitter jag på ballkongen och lyssnar på musik, ska snart göra mig i ordning och åka till finis. Det ryktas om att vi ska ut och springa! Vilken tur att jag körde ben idag då... haha!



Shopping i stan med pappa! Riktigt lyckat ...

img_4054 (MMS)

Shopping i stan med pappa! Riktigt lyckat med ett par låga vita converse och en parfym från diesel som jag velat ha hur länge som helst. Tack papi!


Påväg till gymmet i solen! Vet inte riktig...

img_6947 (MMS)

Påväg till gymmet i solen! Vet inte riktigt vad jag ska köra idag men det känns som att ben är ett bra alternativ om jag inte vill bryta en nagel det första jag gör, haha.


What about now

Det är sjukt hur nojjig man kan bli av ingenting. I mitt nästa liv ska jag bli en sån som inte oroar mig för nått! Jag har tillbringat min kväll med att äta middag, spelat musik på högsta volym, taggat till magaluf med att prova kläder och skor och läst bloggar. Nu lyssnar jag på westlife och ska snart städa upp alla högar av kläder som ligger på golvet. Om 5 minuter börjar allsång på skansen och bara för att måns är programledare så måste jag kollla, i alla fall en stund. Haha.


Loveday

Jag älskar dagar som den här, solen skiner och jag har varit på så himla bra humör hela dagen! Först att få vakna på rätt ställe, sen ett riktigt bra gympass och efter det nya, långa, superfina naglar. Dessutom tror jag att vi ska ha picknick om en stund, mamma hade tänkt ta med sig middagen ner till badbryggan nedanför oss. Hur mysigt?

Tillbaka till mina naglar, det känns jätteovant och mamma har fått hjälpa mig med allt sen jag kom hem. Sätta upp håret, knäppa upp knappar, skära saker...känner mig helt invalid haha. Men det är det värt för dom är så fina!


Tumblr_lngdfc1xl21qg4wb2o1_500_large


Mitt nya beroende! Love them!

img_9813 (MMS)

Mitt nya beroende! Love them!


28 Juni

Som ni kanske har märkt så fick jag jobbet! Det är helt galet och jag har inte fattat det än men jag har fått ett drömjobb. Amazing! Jobbar första gången på söndag och sen efter magaluf är det 4 dagar i veckan hela sommaren och om man är duktig så kan det leda till ett kontrakt till hösten. Det firades igårkväll med middag och bio och jag fick till och med blommor, hur gulligt?♥ Det känns som att den här sommaren kommer bli den bästa på länge om allt går lika bra som nu.

Nu har jag precis ätit frukost efter att ha kommit hem från gymmet. Trodde jag skulle dö på vägen hem för att jag var så hungrig haha. Om 2 timmar ska jag äntligen gå till farsta och fixa mina naglar. Längtar efter att se hur fint det blir!



Älskar broöppningar efter man har tränat o...

img_1513 (MMS)

Älskar broöppningar efter man har tränat och inte ätit frukost!


Schema = anställd = jag är så jävla grym!

img_2193 (MMS)

Schema = anställd = jag är så jävla grym!


27 Juni

Godmorgon! Solen skiner och det är sommarvärme på riktigt ute, äntligen. Det är måndag idag och som jag har längtat efter den dagen, känner på mig att det kommer bli en av de bästa dagarna på länge. Vaknade kl 7 i en varm famn efter att ha blivit hämtad hemma igårkväll. Finis ♥

Blev hämtad av min fina mamma utanför dörren imorse och har nyss kommit hem och ätit frukost. Ska snart hoppa in i duschen, välja kläder och sen gå till farsta för att provjobba på mitt (troligtvis) nya jobb. Jag är så nervös så jag vill dö lite. Slutar kl 16 och då ska jag äntligen möta cilla för lite catch up innan jag åker till kista för middags- och biodate med min finis. Som sagt, det känns som att det kommer bli den bästa måndagen på länge!

Veckans träning v.25

Måndag:
 Triceps & Biceps + 40 minuter crosstrainer
Tisdag:
Morgonpromenad
→ Rygg & Mage + 30 minuter crosstrainer
Onsdag:
→ kl 07: Traps + 45 minuter crosstrainer
→ kl 15: Ben & Mage + 20 minuter löpning
Torsdag:
→ Axlar + 20 min crosstrainer & 15 min löpning
Fredag:
→ Morgonpromenad
VILA
Lördag:
→ Mage + 40 minuter crosstrainer
Söndag:
 Triceps & Bröst + 30 minuter löpning

2 Morgonpromenader (1,5 timme)
Gympass (3 timmar)
7 Konditionspass (4 timmar)

G R Y M T

26 Juni

Godmorgon finisar! Hoppas ni sovit gott. Själv var jag så trött och hade så ont i huvudet igår att jag somnade innan 11 på kvällen haha. Jag glömde berätta att det hände en liten olycka på midsommar när vi spelade kubb eller fotboll eller vad det var. En av killarna kom emot mig i världens fart och hoppade upp på något konstigt sätt så att jag fick hans axel rakt under ögat och vred typ till hela nacken. Så förutom att jag fick ont i nacken och i kinden så har jag gårr runt med sprängande huvudvärk sen i fredagskväll. Idag känns det dock lite bättre men jag har fortfarande ett blåmärke under ögat och rätt ont i nacken.

Trots det så ska jag snart bege mig till gymmet och köra armar och kondition. Blir hämtad av mamma halv 11 och då bär det av till farsta centrum för att kolla lite. Vi hörs senare! Puss.



Dagens

DAGENS VILL HA: Nya naglar. Långa, fina med fransk manikyr. Boka tid imorgon!
DAGENS KLÄDSEL: Träningskläder och myskläder
DAGENS SMINK: Inget. Har varit bakis hela dagen.
DAGENS FRISYR: Uppsatt och utsläppt lite omvartannat
DAGENS HÄNDELSE: Det har fan inte hänt någonting idag haha.
DAGENS LÅT: Mitt hjärta blöder - Veronica Maggio
DAGENS PLANER: Dagen är typ slut men jag har hittills tränat, tagit en PW, handlat, lagat mat och sovit. Ska kolla på film och sova tidigt.
DAGENS SAKNAD: S
DAGENS DUMMASTE: Min nacke efter knocken igår..
DAGENS SJUKA: Nacken och huvudet
DAGENS DROG: Te <3
DAGENS ROLIGASTE: Alla fula bilder från igår, haha!
DAGENS KÖP: Mat, jordgubbar och godis!
DAGENS HUMÖR: Lite trött och sliten från igår men annars på topp! 
DAGENS ORD: Bajs

Rolig dag idag, verkligen. Ge mig måndag!


Midsommar i bilder

 


kubbmästarna!

 




gullisar


Håkan <3

Nu har jag tittat på Håkan Live på Cirkus och som om jag inte var det innan, så är jag ännu mer kär i honom nu. Lilla Håkan, världens världens världens bästa!



Världens tommaste gym!

img_1537 (MMS)

Världens tommaste gym!


25 Juni

Det känns så sjukt att det redan varit midsommar och att hälften av sommaren har gått. Den började ju nyss? Man får lite ångest när man tänker på det haha. Anyway. Vi hade en grym midsommar igår, mycket bättre än vad vi hade trott. Det började med att jag åkte till lexies jobb i haninge och väntade med henne tills som slutade. Då åkte vi hem till henne dät vi fick midsommarmat och rosa drinkar. Såklart. Vid 19-tiden åkte vi till huddinge där danne och hans kompisar var på fest och fyfan va roligt vi hade. Vi drack, spelade kubb, spelade fotboll och sjöng hela kvällen. Precis som en midsommar ska vara. Kom hem ganska tidigt efter att ha fryst ihjäl i mina bara ben och somnade direkt.

Nu har jag nyss vaknat och ätit frulle. Är inte så bakis som jag trodde att jag skulle vara, så snart blir det en sväng till gymmet. Hörs senare!

Nu kör vi midsommar!

img_9785 (MMS)

Nu kör vi midsommar!


Fina ord

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.


Ditt hjärta kommer att brista,
troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång. Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.


Du kommer att gräla med din bästa vän.
  


Du kommer att söka tröst hos en ny älskare,
på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.  


Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt
och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.


Så, ta för många foton,
skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.


Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra,
som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.


Vänta på pojken som kysser dig i pannan,
som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.


Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina vänner:


DET ÄR HON...


Midsommar

Godmorgon finisar! Midsommar idag och det är fint väder!! Otippat för att vara sverige haha. Idag vaknade jag i alla fall på rätt sida, vilket inte är så konstigt eftersom jag hade världens bästa kväll igår ♥ Dock så vaknade jag såklart en timme innan min klocka ringde och eftersom att det var så fint väder klädde jag på mig och gick ut på en PW direkt. Jag var så himla hungrig när jag kom in så jag åt så mycket frukost att jag är helt jättemätt. Haha. Jag ska snart hoppa i duschen och sedan börja fixa mig. Ska åka till lexies jobb när hon slutar och sen hem till henne för midsommarmiddag innan vi drar vidare. Jag hoppas på fint väder hela kvällen så att man kan vara ute!

Ha en fin midsommar alla!


Tumblr_lna7ztvkwj1qacv9co1_500_large


Next to you


Fucking perfect

Kan det sluta regna nu? Det är sommar förihelvete! Haha nej jag är inte på bra humör idag. När jag hade kommit hem från gymmet, duschat och ätit åkte jag till farsta där det var k a o s och hur mycket folk som helst. Skulle leta efter en till bikini i maggan men kom hem med en tröja, underkläder och en liten rosa almenacka istället. Måste ha något så att jag kan hålla koll på mitt liv om jag nu ska börja jobba. Appropå det så gick jag förbi mitt blivande jobb (hehee) och det var hur mycket folk som helst i butiken. I like!

Nu ska jag chilla lite, byta om och sen åka iväg några timmar. Mys!

 


23 Juni

Godmorgon! Galet händelselös dag idag, jag har inga planer what so ever. Jag hade tänkt gå ut på en PW innan frukost men blev inte så sugen när jag vaknade av att det regnade in i mitt rum haha. Det enda jag vet att jag ska göra är att åka och träna såfort jag ätit frukost och kanske åka till farsta med mamma och magaluf-shoppa lite. 12 dagar kvar! Sen händer det ingenting. Helt dött. Och det är nog inget som är bra med den här dagen heller. Eller jo, löning! Men det är nog det enda. 

Vaknat på rätt sida?

Get fit or die trying

Det gick så himla bra på intervjun och jobbet verkar vara så mycket mer än vad jag trodde. Det är inte bara att stå i en butik och sälja, som man kanske tror. För det första har Nilsons Shoes bara märkesskor och sen så är de en del av en hel kejda av skobutiker, vilket ju är hur bra som helst. De verkade ha det sså roligt på jobbet och alla var så possitiva till mig. Love it! Det slutade i alla fall med att jag ska dit på måndag och provjobba några timmar och om det går bra så är jobbet mitt! Ka-ching!

När jag var klar i farsta mötte jag lexie och danne en snabbis innan jag åkte hem och åt lunch. Däckade en stund på soffan och vaknade helt pigg och rastlös. Så istället för att bara sitta hemma tog jag bilen till gymmet och körde ett pass till idag. Mosade benen tills jag inte kunde gå längre, körde lite mage och sedan några intervaller på löpbandet. Gjorde dessutom ett PB i benpress - 186 kg!



So happy I could die

Vem rockade intervjun och ska få provjobba på måndag?
Jag är SÅ glad!


Wish me luck

Nu är jag fit for fight och redo att åka. Jag har inte riktigt fattat vad det är jag ska göra än eftersom de ringde igår. Jag är så jävla taggad på det här jobbet så jag ska verkligen ge allt idag. Jag vet att det bara är en intervju so far men jag tror att jag har ganska stora chanser eftersom de ringde upp mig efter att ha läst mitt cv (som jag btw bara la upp på deras hemsida). Jag vet att jag har sagt att jag ska plugga till hösten men om jag får det här jobbet så får pluggandet dröja lite. För det här skulle verkligen vara ett drömjobb som skulle passa mig perfekt, just nu. Dessutom ligger det i farsta centrum. Det betyder dock inte att jag kommer lägga mina drömmar åt sidan, för jag vet vad jag vill jobba med och ägna mitt liv åt i framtiden. Men just nu känner jag att jag behöver få tjäna lite pengar och få leva lite innan jag börjar med det. Kunna resa mer och unna mig saker som jag inte kommer kunna om jag börjar plugga i höst.

Jag ska bara läsa igenom mitt cv en gång till och sedan går jag. Wish me luck!

På G mot gymmet för första gången idag. Li...

img_2089 (MMS)

På G mot gymmet för första gången idag. Lite för trött och mår lite för illa, men det ska nog gå bra ändå. När jag är klar ska jag åka hem, äta frulle, ladda om och åka på intervu (!!!). Efter det blir det gymmet igen med Alexandra och Danne.


Jag kan göra det som ingen gjort

Har haft en supermysig dag med min bästi med jordgubbar, godis och film. Vi hann även åka till farsta och växla pengar och spana in en annan sak, mer om det någon annan dag. Ballt är det i alla fall! Nu spöregnar det och jag ska snart åka in till stan och sedan vidare. Imorgon blir det träning, arbetsintervju och mer träning.




Jordgubbar, godis & Dear John med bästi!

img_3858 (MMS)

Jordgubbar, godis & Dear John med bästi!


21 Juni

Idag är en bra dag! För det första kom jag nyss hem från ett kick ass-pass på gymmet. Körde rygg och mage i 45 minuter med microvila och sen 30 minuter intervaller på crosstrainern efter det. Trodde jag skulle svimma de sista 5 minutrarna, haha. Sedan är det bara 2 veckor kvar till Magaaluf idag och min bästa lilla Markus fyller 18 år! Dessutom har de ringt om två nya jobb på förmiddagen, det ena är ett nytt uppdrag inom charlies och det andra är något helt annat. Fast det säger jag inget mer om nu förns jag vet nått, moahaa.

Det har i alla fall varit en galet bra start på dagen och om 1,5 timme kommer lexie hit för movienight (movieday) och mys. Puss sålänge ♥



Har varit ute på en PW och ätit frulle, nu...

img_2385 (MMS)

Har varit ute på en PW och ätit frulle, nu taggish till gymmish!


A List

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: rosa
färg 2: rosa
färg 3: rosa

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: massor!
Fått ditt hjärta krossat: inte krossat och inte i år
Träffat någon som förändrat ditt liv: alla nya människor jag träffat sätter sina spår men om de har förändrat mitt liv vet jag inte, inte än i alla fall..
Fått reda på att någon har pratat om dig: men ja
Kysst en kompis: det är inte riktigt min grej men det har jag säkert

BLANDAT:

Vill du ändra ditt namn: nope
Vad gjorde du under din förra födelsedag: jobbade säkert, haha. nästa blir dock galen! 20 år på en fredag!
Vilken tid vaknade du idag: kvart i 8 av ett sms
Vad gjorde du igår runt midnatt: sov som en stock
Någonting som du längtar till: magaluf om 2 veckor (!!!) och lägret
Senaste gången du träffade din pappa: någon vecka sen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: att inte ha så höga krav på mig själv kanske
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: haha typ inte?
Vad gör dig irriterad just nu: att det regnar när jag ska jobba
Långt eller kort: hår? långt! haha
Vad gillar du gällande dig själv: att jag har sådan självdiciplin att jag går vill gymmet varje dag och att jag vet precis vad jag vill med mitt liv! och min rumpa, haha.

DIN FÖRSTA:


Operation:
handleden
Piercing: öronen om det gills, annars naveln
Tatuering: I'm a fighter, I'll never give up
Bästa vän: Markus
Sport: fotboll
Husdjur: hund
Vaccination du minns: stelkramsprutan i fyran
Förälskelse: första riktiga riktiga, Måns.
Alkohol du drack: någon vidrig häxblandining när jag var 14, haha!

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?


Läppar eller ögon
: det kan man ju inte välja mellan så båda
Kramar eller pussar: båda såklart
Kortare eller längre: längre!
Romantisk eller spontan: spontan romantik?
Tatueringar eller piercingar: tatueringar


Another day in paradise

Jag som älskar mitt jobb tyckte inte att det var lika roligt idag. Jag hämtade tjejerna på dagis kvart över tre och hann vara i lekparken i en halvtimme innan det började spöregna. Och då menar jag spöregna. Så jag fick packa ner den lilla i vagnen och ta den stora i handen kuta hem. 1 km med två barn, en barnvagn och ingen jacka. Herregud. Jag vill inte veta hur jag såg ut när jag försökte få hem oss där i kaoset. Till slut när vi kom hem, helt genomblöta alla tre, så var det inte slut där. Då fungerade såklart inte hissen. Så då var det bara att bära 10 kg bebis 4 våningar upp också. Trodde jag skulle dö när vi väl var uppe. Inte nog med det så hade de världens snyggaste snickare hemma just då. Trodde jag skulle börja gråta.

Nu har jag äntligen kommit hem, bytt om och ätit middag. Ska lägga mig under täcket och kolla på tv resten av kvällen, det är jag fan värd!

Form-check

(mars):



Nu (igår):



6 kg lättare och i mycket bättre form. I ♥ gymmet!

20 Juni

Godmorgon finisar! Måndag igen och konstigt nog så känns det inte som en sån där måndagsångest-dag (trots att det är äckelväder ute). Imorgon är det 2 veckor kvar tills vi åker till maggan och dessutom fyller världens bästa markus 18 år! Galet!

Meninen idag var att jag skulle träna på dagen och fika med cecilia på eftermiddagen men jag vaknade för en halvtimme sen av ett jobb-sms och måste jobba istället. Så jag ska bara smälta frukosten en stund och sedan åka och träna. Efter det blir det hem och duscha och äta och sedan åka och jobba.



Byggar-frulle: kaffe, ägg & jordgubbar med keso, fil och linfrön


Veckans träning v.24

Måndag:
 Triceps & Biceps + 40 minuter crosstrainer
Tisdag:
Morgonpromenad
Rygg + 40 minuter crosstrainer
Onsdag:
→ Bröst & Mage + 40 minuter crosstrainer
Torsdag:
→ Mage + 45 minuter crosstrainer
Fredag:
→ Axlar + 20 minuter crosstrainer
Lördag:
→ VILA
Söndag:
 Ben + 45 minuter crosstrainer

1 Morgonpromenader (50 minuter)
5 Gympass (ca 3 timmar)
6 Konditionspass (ca 4 timmar)


Ser ni vad jag ser? Den är helt rosa!

img_1632 (MMS)

Ser ni vad jag ser? Den är helt rosa!


Det späregnar ute och jag får inte kliva u...

img_9444 (MMS)

Det späregnar ute och jag får inte kliva upp ur sängen. Jag älskar regn när man är inomhus. Snart dax att åka till gymmet och svettas!


Resten av ditt liv

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha.


Tumblr_lmhxam7y7d1qfwxapo1_500_large


Tv-times!

img_4811 (MMS)

Tv-times!


18 Juni

Igår blev en liten spontan myskväll på andra sidan stan. Jag var inte alls sugen på varken utgång eller alkohol sedan onsdagens bravader, så när jag blev erbjuden en lugn filmkväll med fint sällskap istället så lät det mer lockande. Kom hem för 2 timmar sen, slängde in sakerna hemma och krängde lite mellis och gick direkt ut på en PW i 50 minuter. Nu har jag precis duschat och känner mig som en människa igen.

Planen var att åka hem till andreas med mini-gänget ikväll men eftersom jag har haft huvudvärk sedan igår och fortfarande äter pencillin så hoppar jag nog det. Är helt solo hemma ikväll och ska snart fixa lite mat och sedan äta vattenmelon och kolla på film resten av kvällen. Haha. Puss finisar!



Sommarmellis! Kvarg, vattenmelon och fun l...

img_7009 (MMS)

Sommarmellis! Kvarg, vattenmelon och fun light.


Just smile

Tumblr_lmd8cvkwx81qjpvibo1_500_large


Jag hoppas ditt vin blir till vatten, att blixtrar prickar dig

En lunch på söder med felicia gjorde mitt humör bättre, trots att det har regnat på mig hela dagen. Det var en snabb men mysig lunch och jag tror vi han prata om alla vi känner på den korta stunden. Haha. Nu sitter jag och fryser som en galning efter att ha gått hem i spöregnet så jag ska lägga mig i ett bad och sen ta på mig myskläder och lägga mig och kolla på film. Ikväll blir det kanske bio och föhoppningsvis en tripp till andra sidan stan. Det lär få mig på bättre humör!



den beskriver mitt humör rätt bra, haha


17 Juni

Just nu är jag så sjukt otaggad på livet. Jag vet inte vad som hände men enda sen igårkväll har jag bara velat gräva ner mig någonstans och ligga där (och det har ingenting med i onsdags att göra). Jag vet inte vad som har hänt, min hjärna har fått flipp eller nått. När jag vaknade imorse och knappt orkade gå upp, fastän jag sovit i 11 timmar, så trodde jag att det kanske skulle bli bättre om jag åkte och tränade men det gjorde det ju inte. Dock så gick det åt helvete på gymmet. Dessutom regnar det och jag är fortfarande trött. Eller så är jag bara bakis fortfarande. Åh.


Råkade somna efter middagen och sov i 2 ti...

img_0650 (MMS)

Råkade somna efter middagen och sov i 2 timmar. Nu äter jag vattenmelon och dricker te, sen ska jag sova igen.


A girl gotta do what a girl gotta do

Igår hade jag en sådan bra dag! Började med träning i vanlig ordning och åkte in till stan vid 13-tiden. Där mötte jag lexie för lite magaluf-shopping och kom hem med en klänning, en bikini och en väska. Vi hann också med lite glass i solen och ett besök på systemet. och lilla jag fick vänta utanför haha. När vi var klara åkte vi hem till lexie där vi blev attackerade av fiskmåsar utanför hennes port. De var helt galna och jag var livrädd haha. Väl inne kollade vi på film och snackade innan vi åt middag och drack cider på ballkongen.

Vid 22-tiden drog vi in mot stan där vi mötte upp mira och jessica som var på sogni. Planen var att dansa loss inne på oxid men där var det mycket mindre än jag trodde och packat med folk så vi bestämde oss ganska snabbt för att dra vidare. Vi hamnade på laroy och fan vad jag har saknat det stället! Där var vi i 3 timmar med massa fina människor innan det var dax att åka hem. Hade världens tur och fick åka varm bil hela vägen 'hem'. Somnade inte i min egen säng och kom hem kl 9 imorse.

Nu ska jag, fastän att jag är så trött så jag knappt vet vad jag heter, åka och jobba. Tjejerna ska hämtas kl 15. Hörs ikväll!



Sket i att jag är både bakis och trött, åk...

img_8397 (MMS)

Sket i att jag är både bakis och trött, åkte till gymmet ändå. Nu ska jag bara hem och äta och sen åka och jobba, såfort bron stängs haha.


Godmorgon världen! Vi hade en grym kväll i...

img_2460 (MMS)

Godmorgon världen! Vi hade en grym kväll igår (vilket kanske märks eftersom jag är påväg hem nu haha). Idag är det jobb som gäller, gymmet innan kan jag nog glömma. Är inte i form för det haha. Fryser gör jag också, tur att det finns fina pojkar som lånar ut sina favorit-tjockiströjor! :)


Middag i kvällssolen mes bästa<3

img_4758 (MMS)

Middag i kvällssolen mes bästa<3


Mot stan för att träffa Lexie! Känns som v...

img_2147 (MMS)

Mot stan för att träffa Lexie! Känns som vinter igen med leggins istället för shorts. Knas-väder!


15 Juni

Godmorgoon! I alla fall till er som har sovit inatt haha. Själv kunde jag knappt somna och sen drömde jag mardrömmar hela natten och vaknade kl 5:30. Försökte verkligen somna om men det gick inte så efter en halvtimme gav jag upp och åkte till gymmet istället. Trodde inte att jag skulle orka så mycket eftersom jag knappt sovit men väl där så gick det lika bra som vanligt. Jag älskar min kropp, den gör precis allt som jag vill att den ska göra. Nu har jag varit hemma i en timme, ätit frukost med mamma och ducshat. Är fortfarande lika pigg.

Lill-lördag idag vilket betyder utgång för vår del. Är så himla sugen på att sitta ute och grilla och dricka cider och sedan åka in till stan och dansa hela natten. Men först shopping, lunch och mys i stan med bästa!

Mat

Alltså den här dagen har ju varit konstigare än vanligt, jag har varit hungrig hela tiden och jag har ätit som en galning.

Innan frukost: 45 minuters PW
Frukost: Keso/kesellaröra (keso, kesella, lättfil & björnbär) & 1 ägg
Träning: Rygg + 40 minuter cardio
Lunch: 2 kyckligbiffar, keso och sallad
Efter lunch: 45 minuters PW
Mellis 1: 1 äpple, 1 nektarin & 100 g keso
Middag: 2 fläskkotletter, sallad & keso
Kvällis 1: 1 stort äpple & 100 g keso
Kvällis 2: 1 till stort äpple

vad händer?


Jag bor två trappor upp och du är välkommen in

Haha uppochner. Gulligt. Jag älskar att kunna mobilblogga, man tar en bild och skriver lite och skickar så har man gjort ett inlägg. Helt praktiskt. Idag är första dagen på hur länge som helst som jag inte har haft något planerat på hela dagen. Eftersom att jag är som jag är så har det blivit = två 45 minuters pw och ett 90 minuters gympass. Sinnes. Jag har dessutom sökt typ 10 nya jobb fastän att jag redan har två (sommarlov på ena), jobbar extra på ett annat ibland och hade tänkt börja plugga till hösten. Men jag tänkte att om det dyker upp något bättre så tar jag ju det. Eller så är det bara för att jag har varit extremt rastlös idag.



Äter kesella och läser om Bellas parisresa...

img_6394 (MMS)

Äter kesella och läser om Bellas parisresa! Kändis-kompis!


Workoholic?

Ledig idag också, vilket börjar bli lite jobbigt haha. Vaknade kl 7 imorse och gick ut på en PW innan frukost, åt frukost och åkte till gymmet. Nu är jag hemma och har hela dagen kvar, what to do? Jag vill jobbaaa. Får vänta tills på torsdag haha. Tror det var lite det som gjorde att det gick så bra på gymmet, jag körde verkligen slut på allt jag hade. Naajs!

Idag tar min fina fru studenten och jag önskar att jag var där! Grattis hjärtat ♥



14 Juni

Fun-girl-smile-sunny-day-water-favim.com-75751_large


<3

Det har varit en sådan himla fin dag idag, precis som igår. Jag har bara gjort bra saker och jag har mått så bra den här helgen. Kalas med massa barn, jordgubbar, tårta och vatten hemma hos syster igår. Shopping och lunch i stan med mamma och grillning hos mormor idag. Jag älskar sommaren och jag älskar min familj över allt annat!


 

Grilltime hos mormor och jag är grillmaster!

img_3802 (MMS)

Grilltime hos mormor och jag är grillmaster!


Måndagsshopping

Precis hemkommen efter en en mysig dag på stan med min fina mamma. Vi åkte in för att leta efter present till john men det slutade med shopping och lunch till oss. Haha. Jag hittade en fin blommig bikini till magis och massa andra saker som jag ska åka tillbaka och köpa i veckan. Fick dessutom precis sms om att mina skor har kommit på postenm så dom ska jag hämta snart. När flyglarmet slutat låta. Om det slutar, det är inte första måndagen den här månaden. Spooky.

Ikväll blir det grillning hos mormor, mys!

Hur gott?!

img_6650 (MMS)

Hur gott?!


13 Juni

Godmorgon! Måndag idag, känns alltid lika jobbigt även om jag aldrig jobbar på måndagar haha. Bara det att det är en hel vecka till helg känns lite tungt men man får hoppas att det är fint väder så går det kanske lite fortare. Jag har i alla fall varit vaken i 3 timmar och nyss kommit hem från gymmish. Körde skiten ur armarna och sedan 40 minuter på crosstrainern och det var mycket skönare att träna på morgonen än mitt på dagen då det knappt går att andas för att det är så varmt. Är som sagt ledig idag och ska nog sola eller åka till stan med mamma. Är faktiskt ledig ganska mycket nu. Har några tacobar-pass och lite jobb med barnen inbokade, plus läger-veckan. Det är ju faktiskt ett jobb det med haha. Annars blir det inte så mycket jobb den här sommaren tror jag, vilket är ganska skönt eftersom jag vill vara ledig så mycket som möjligt nu innan jag börjar plugga. Mini-sommarlov typ.



Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.

Det är sjukt hur en doft kan skapa sånt kaos i hjärnan. Hur den kan få så många minnen att börja snurra och känslor att komma tillbaka. En doft från en parfym som vem som helst kan köpa men som inte tillhör någon annan än honom. När den doften kliver på tunnelbanan och sätter sig bredvid dig stannar hela världen samtidigt som alla bilder i hjärtan börjar snurra. Den kan komma från vem som helst men får inte tillhöra någon annan än honom. Än er.



Tumblr_lmnpg7hnzb1qfhtnu_large


Veckans träning v.23

Måndag:
→ Bröst & Triceps + 40 minuter crosstrainer
Tisdag:
Morgonpromenad
Rygg + 30 minuter crosstrainer
Onsdag:
→ Morgonpromenad
→ Axlar + 20 min löpintervaller & 20 min crosstrainer
Torsdag:
→ Mage + 40 minuter crosstrainer
Fredag:
→ Ben + 40 minuter crosstrainer
Lördag:
→ 40 minuter crosstrainer
Söndag:
→ 
Morgonpromenad

3 Morgonpromenader
4 Gympass
6 Konditionspass

Grym träningsvecka!


Galet @ Härkeberga

img_6881 (MMS)

Galet @ Härkeberga


12 Juni

Jag älskar att kunna gå ut och power walka i shorts och linne kl 8 på morgonen. Älskade svenska sommar ♥

Det blev 45 svettiga minuter innan min mage började kurra högt haha. Åt björnbär med keso, kvarg och fil till frulle och hoppade sen i duchen. Nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att mitt hår ska torka så att jag kan börja fixa mig sen. Köpte precis premuim till mitt spotify eftersom jag lyssnar på min telefon hela tiden. Mycket skönare än vanliga. Är helt inne i Veronica Maggios nya album. Den tjejen kan skriva musik. Så jävla bra!




De stänger men ingen bryr sig, blir blind när alla lampor lyser
Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder


Morgon-PW dax!

img_8532 (MMS)

Morgon-PW dax!


Blir blind när alla lampor lyser

Oh my! Gud vad jag är glad att jag inte jobbar heltid på det där stället, i alla fall inte nu på sommaren. Det har varit så varmt så att vi har stått framför våra småfläktar såfort vi har haft tid. Vi höll verkligen på att rinna bort haha. Det blev inte bättre av att jag kom direkt från gymmet heller. Nu är jag i alla fall hemma och är väldigt glad över att jag jobbade idag ändå, cashflow! Har precis landat i soffan och äter äpple och med keso och kanel till middag. Classy! Ska kolla om det går någon bra film på tv, är för trött för att sova. Imorgon blir det världens vilodag och en liten roadtrip till Härkeberga för 3 års-kalas.


Jobbigt jobb nr 2

img_5902 (MMS)

Jobbigt jobb nr 2


El mördarbacko! Inte så najs efter ett kon...

img_2363 (MMS)

El mördarbacko! Inte så najs efter ett konditionspass på ett svettigt gym. Och då menar jag svettigt! Next up jobb!


11 Juni

Lördag idag och jag förbereder mig för 10 timmars jobb i kungshallen. Det är kanske inte det man egentligen vill en lördag när det dessutom är fint väder men jag är van att jobba på lördagar och det är OB i alla fall halva dagen. Haha. Igår hade vi myskväll jag och mami och även fast jag sov hur mycket som helst inatt så känner jag mig fortfarande inte utvilad. Medicinens fel. Men jag får hoppas att jag orkar hela dagen ändå, börjar inte förns kl 12 så. Men först gymmet!



I want it that way

Tumblr_llz6fjndtn1qil5qho1_500_large

No matter the distance
I want you to know
That deep down inside of me...

You are my fire
The one desire

Fredag

Vilken jävla dag det har varit idag, det känns som att jag har varit överallt samtidigt haha. Började som vanligt med gymmet imorse och stanade i ringen och shoppade lite påvägen hem eftersom att jag inte hade några andra planer på hela dagen. Trodde jag. Tills markus ringde och ville att jag skulle följa med in till stan. Så jag åkte hem, bytte om, kastade i mig lite mat och åkte in till stan. Där överraskade markus vincent med en ros när han skulle hoppa på sitt flak och herregud va söta dom är tillsammans. Jag dör ♥ När han hade åkt shoppade lite till innan jag åkte hem och dog i solen på ballkongen. Nu har jag ätit middag med mamma och ska snart dö i soffan. Är så himla trött, känner mig typ knockad. Jobbar dessutom 12-21.30 imorgon, så det blir en lugn kväll med massa film, jordgubbar och glass.



Hann åka hem och äta lunch innan markus ri...

img_1622 (MMS)

Hann åka hem och äta lunch innan markus ringde och ville att jag skulle följa med in till stan och kolla på vincents flak. Så nu är jag påväg igen och det är så så så varmt!


Efter tränings- skatteåtebäringsshopping!

img_7730 (MMS)

Efter tränings- skatteåtebäringsshopping!


10 Juni

Igår var vi som sagt på felicias student, både utspringet och mottagningen. Det var så himla fint och bra allting och hela dagen var perfekt. När Felicia sprungit ut och hoppat upp på flaket så åkte jag och bella in till stan, åt lunch, kollade på flaken och hämtade felicias present. Sedan åkte vi buss till skrubba där mottagningen var. Där fick vi champagne, massa mat och tårta. Det var en sådan himla mysig dag och idag har jag tusen myggbett och skavsår. Men det var det värt!









SMS-inlägg

img_9570 (MMS)


Studentdax

Nu är jag fixad och klar för felicias student! Hon springer ut om 2 timmar men först ska jag åka in till stan och möta bella för att fixa det sista. Puss.







9 Juni

Klockan är inte ens 06 och jag kan inte sova. Min dyngsrytm alltså, det är ju något som inte är som det ska med den haha. Jag vaknade första gången 04:15 men somnade om efter ett tag och sov till 05:20. Sen vare kört. Så nu har jag gått upp, gjort kaffe och sitter och försöker svälja mina piller. Går sådär. Ska snart byta om och sätta mig i bilen för att åka till el gymmo. Tänkte köra lite biceps & mage och massor med cardio. Sen är det bara lite dusch och frulle som gäller innan jag är fit for felicias student!


I guess I'm just a sucker for love

Öh, nu kom alla mobilbloggar jag gjort seh mitten på maj upp. Lite sent kanske? Då borde det ju funka igen i alla fall.

Jobbdagen har varit lika bra som vanligt, förutom att stora tjejen va konstant sur på mig och det var varmt som in i helvete. Men lika mysigt som vanligt. Nu är jag hemma och har ätit middag med mamma, john och mormor och ska snart läsa ikapp alla bloggar jag missat. All medicin jag äter gör mig så himla trött, har somnat innan 22 både igår och i förrigår. Jag räknade idag hur många piller jag äter per dag och det är mellan 8 och 10 st, plus massa krämer och grejer. På en dag. Inte så konstigt att kroppen tar stryk. Så jag ska lägga mig i soffan och kolla om det är något bra på tv om en stund och så blir det nog en tidig kväll ikväll också. Måste vara pigg på felicias student imorgon!



Gulligt!


Endorfinkick

Kom hem från gymmet för ett litet tag sen och som jag sa, jag älskar axlar! Det blev ett kort men intensivt pass på 30 minuter men desto mer cardio efter. 20 minuter löpintervaller + 20 minuter på crosstrainern. Var helt slut efteråt och hela kroppen skakade = lycka! Maxade verkligen hela passet och satte ett PB det första jag gjorde. 15 reps med 9 kgs hantlarna i sittande hantelpress och några set med få reps med 10 kgs hantlarna också. Not so bad!

Nu sitter jag och dricker vatten och kollar på alla studentbilder på facebook. Det känns inte som att det var ett år sen. Jag vill igen! Imorgon ska jag och bella först på felicias utspring och efter det på hennes mottagning, längtar! Nu är det lunchtajm och sen powernapstajm och sen jobbtajm. Hörs ikväll!


 

 



Studenten -10


8 Juni

Idag är ingen vanlig dag, för det är Lea & Sandors födelsedag. Hurra Hurra Hurraaaa! ♥

Det är sjukt hur fort det går, idag fyller Lea 3 år och Sandor 2 år. Mina små pluttar! Onsdag idag och jag har precis käkat frulle efter en kort morgonprommis. Ska snart bege mig till gymmet för att mosa mina favvomuskler, axlarna! Efter det blir det hem en snabbis för att äta lunch och kolla vad jag ska ha på mig imorgon på felicias student och sen iväg och jobba hela eftermiddagen och halva kvällen.







We are golden

Har varit i upplands väsby och sollentuna med mamma hela dagen. Först hade jag tid hos en hudspeciallist och sen fixade vi nya pass och handlade. Läkarbesöket var det bästa på hela dagen för äntligen fick jag träffa någon som kan hjälpa mig. Fick dessutom utskrivet ännu mer pencillin och lite antibiotikakrämer. Som om jag inte äter tillräckligt med medicin, haha. Är mitt uppe i en pencillinkur nu och ska äta 15 dagar till efter det, så när jag är klar så har jag ätit i en månad i sträck. För tredje gången. Jag fick också veta att om det inte hjälper så ska jag sättas på långkur, vilket är någon specialantibiotika i ett halvår. Sjukt kul.

Anyway. Har precis ätit middag och snart blir det jordgubbar och fotboll. EM-kval!!



Har varit hos doktorm och fått ännu mer me...

img_6179 (MMS)

Har varit hos doktorm och fått ännu mer mediciner, wihoo!


Pink Iron







Pink Iron, ett nytt tjejgym i LA. Måste jag säga mer? Take me there!


Ångeeeest!

Hahaha jag dör. Jag hade tränat som en galning i 1 timme och 10 minuter och höll på svettas ihjäl när jag var klar och eftersom jag inte hade bråttom så tänkte jag att jag lika gärna kunde ducha på gymmet istället för att åka hem svettig och äcklig. Det skulle jag aldrig gjort. Hade precis ställt mig i duschen när brandlarmet gick. För det första så höll jag på att få en hjärtattack för tjutet var inte nådigt och sen kom dom jävlarna in och skrek att alla skulle utrymma. Och där stod jag. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. I duschen. Jag fick i alla fall ta på mig mina trosor och linda in mig i handduken innan jag blev utskjussad. Sen fick vi stå där ute i en kvart innan vi fick gå in igen. Det var garanterat den längsta kvarten i hela mitt liv...

Hahah ångest!


7 Juli

Godmorgon finisar! Sovit gott? Det har jag! Jag var så himla trött igår och fick verkligen kämpa för att inte somna när jag kom hem från stan. När vi hade ätit middag var jag tvungen att göra saker hela tiden för att hålla mig vaken. Badade, läste alla bloggar jag redan hade läst, provade alla skor och klänningar i garderoben och spelade Lady Gaga på högsta volym haha. Men vid 21:30 gav jag upp och somnade framför någon dålig film som givk på tv. Vaknade sen av alarmet kl 8 imorse och hade sovit mer är 10 timmar. Trött tjej?

Nu har jag varit ute på morgonpromenad och ätit frukost. Ska smälta maten en stund och sedan åka till gymmet för ett rygg- och konditionspass. I eftermiddag ska jag till doktorn (en hudspeciallist) och sedan till polisen och fixa nytt pass. Puss sålänge ♥



Stuck in the moment


2 dagar tills Lea och Sandor fyller år, Lea 3 och Sandor 2 ♥
3 dagar till Felicias student!
6 dagar till släktkalas
15 dagar tills Markus fyller 18!!
29 dagar till Magaluf!
42 dagar till vi ska jobba som lägerledare
55 dagar tills mitt körkort fyller 1 år
3 månader till högskolestart och spanien med mami

Veckans träning v.22

Måndag:
Triceps + 40 minuter crosstrainer
Tisdag:
Morgonpromenad
→ Rygg + 20 min crosstrainer & 15 min intervaller
Onsdag:
→ Biceps, Bröst & Mage + 30 minuter crosstrainer
Torsdag:
→ Morgonpromenad
→ Ben + 30 min crosstrainer & 10 min intervaller
Fredag:
→ Axlar + 30 minuter crosstrainer
Lördag:
VILA
Söndag:
→ VILA

2 Morgonpromenader
5 Gympass
5 Konditionspass


and she said this wine deserves a shoe



Dessa skitsnygga kilklackar fick jag med mig hem från stan + ett par vitblommiga sandaletter. Båda helt perfekta till Magaluf. Längtar!


What I was looking for?

Jag brukar inte väga mig och enda sedan jag blev frisk från min anorexia har jag avskytt vågar. Jag ser ingen mening med att veta vag hur många kilon man väger och jag skiter egentligen i siffrorna på vågen. det är ett beteende jag har fått lära mig att använda, för det har inte alltid varit så. Ändå så vet jag att jag för ett halvår sen vägde lite knappt 60 kg och stod still där men för ungefär en månad sen kände jag att mina kläder började bli större och jag kände inte riktigt igen min kropp, så jag ställde mig på vågen igen. 56 kg. Najs tänkte jag, det är väl trevligt att gå ner lite i vikt. Men idag fick jag fan en chock när jag ställde mig på vågen på gymmet igen. 54 kg! Vad händer? Man ser för i helvete mina revben när jag står upp. Jag vet att jag tränar som en galning och äter nyttigt, men jag har tränat exakt lika mycket och ätit på exakt samma sätt i ett halvår. Jag börjar bli lite rädd faktiskt, haha..




Nu drar jag in till stan och shoppar skor med lexie och skiter i det där ett tag...


6 Juni - Nationaldagen

Förlåt för världens sämsta uppdatering men jag har haft fullt upp hela helgen. Den började ju med middag och utgång i fredags och efter att ha gått hem barfota på morgonen så sov jag lite mindre än fyra timmar innan det var dax att gå upp igen. Jobbade 12-21:30 på tacobar den varmaste dagen på hela sommaren. Trodde jag skulle dö där nere i kungshallen. Behöver nog inte säga varför haha. Sen efter det har jag haft folk hemma enda tills nu då jag precis kom hem från gymmet. Ska äta lunch och chilla lite och sen kl 3 har jag date med lexie i stan. En skodate!

Jag tror inte någon missade att det var Big Brother-final igår och jag satt bänkad framför både tvn och 24/7 haha. Jag blev så jävla arg när martin åkte ut. Peter vinner inte över martin, that's it. Men det var väl bra att simon vann även om jag vet att ni vet vem jag tyckte skulle vinna.

Nationaldagen idag. Fina Sverige!

5 Juni

Igår jobbade jag 10 timmar och idag har jag bara en enda sak att säga. FINAL IKVÄLL! Ångest!

4 Juni

Herregud vilken jävla kväll igår hahah! Det blir alltid så lmycket mer yckat när man drar in till stan sent, vilket vi gjorde igår. Tjejerna kom hem till mig vid 20-tiden och då fixade vi middag och drack vin. Efter ett tag blev lexie bartenter och spetsade piggelindrinkar. Vid 23:30 åkte vi in mot stan, mötte mira och gick till pure. Där var vi hela kvällen och blev bjudna på skumpa och dansade. Helt plötsligt var klockan 03 och då var det ljust ute och fåglarna kvittrade. Efter en halvtimme var vi vid tunnelbanan och 04:30 låg jag i min säng.

Nu efter 5 timmars sömn ska jag åka och jobba. Det ska bli världens väder idag och jag ska vara instängd i kungshallen i 9 timmar. Mysigt!













Rose på ballkongen!

img_6650 (MMS)

Rose på ballkongen!


Freedag

Vilken dag, världens bästa fredag! Började för ovanlighetens skull min morgon på gymmet med axlar och kondition och det gick så himla bra. Körde 2 set med 10 kilos-hantlarna på uppräta flyes, hur coolt?! Åkte sedan sen och duschade och åt frulle och sedan direkt till frissan. Precis som jag hade trott så fick jag ett ryck och bestämde mig för att klippa av mig hårer när slingorna var klara. Det är fortfarande långt men inte så långt som det brukade vara eftersom hon klippte 2 dm. Men det är så skönt och jag är supernöjd!

När jag var klar blev jag upplockad av mamma för att åka till min bror och brorson där även min syster och hennes barn var. Där hade vi världens mysigaste dag i lekparken med glass, fotboll och massa gungande i flera timmar. När jag kom hem tog jag en lite för lång powernap och har precis vaknat haha. Ska börja göra mig i ordning snart. Vid 8 kommer tjejerna hit och då ska vi äta middag, dricka drinkar och gå ut och dansa. Taggaaa!



3 Juni

Gooodmorgon Fredag! Den här veckan har jag jobbar ovanligt mycket för att vara jag och det är inte slut än. 12 Timmar på tacobar imorgon kvar. Men idag är jag ledig och ska hinna med massor innan ikväll, börjar redan bli stressad hahaa. Nu först gymmet och sen frissan direkt. Är sjukt nervös över vad jag ska få för ryck där, har helt ärligt ingen aning om vad jag vill göra med mitt hår. Sen när jag är klar hämtar mamma mig och min nya frilla och så ska vi åka till jakobsberg och umgås med min bror och brorson hela dagen. Ikväll ska jag ha middag och efter det ska vi röja på stan. Fullt ös medvetslös hela dagen!



Jumpsuit



Jumpsuit, 199:- från Bik Bok. Perfekt till Magaluf! 


Heldag med mami

Varför kommer inte mina mobilbloggar fram? Opålitliga teknikskit. Haha. Jag har i alla fall haft världens mysigaste dag med mamma i stan. Mötte upp henne efter gymmet vid 11-tiden och åkte in till stan där affärerna inte hade öppnat än. Vi strosade runt ett tag till allt öppnade och gick in och ut i varenda affär i hela stan. Fick världens sötaste jumpsuit till magaluf och lite saker till gymmet. Kl 1 mötte vi mormor och gick och åt lunch innan vi fortsatte ner mot kungsan, förbi slottet och bort till söder. En riktigt mysig dag med världens bästa mami!

Nu är jag hela slut och ska ta en powernap innan jag gör något annat. Puss!

I kungsan med mami och mormor. Hur mysigt ...

img_1254 (MMS)

I kungsan med mami och mormor. Hur mysigt som helst:)


2 Juni - Grattis Papi!

Godmorgon! Idag fyller min fina pappa år, grattis din gamla gubbe! ♥

Jag har precis vaknat och håller på äta frukost. Ska ta bilen till gymmet om någon timme och mörda benen. Målet är att knappt kunna gå efteråt, moahaa. Sen är planen att möta mamma i stan för att shoppa, äta lunch och på smaka på stockholm fika i kungsan med alla andra miljoner människor. Det känns som att det kommer bli en grym dag!


Snopp


Jävla skit. Nu tänker jag bojkotta finalen. Tack för det svenska folket!

En sista promenad för att möta mamma och h...

img_9165 (MMS)

En sista promenad för att möta mamma och handla middag innan solen försvinner :)


En Midsommarnattsdröm






We're not working hard enough

Nu har jag tränat klart för idag, herregud vilket pass. Vissa dagar har jag hur mycket träningsenergi som helst fastän att jag är ganska trött ändå. Det är som att jag har två olika sorters kroppar ibland. Idag var en sån dag, höll på somna ståendes när jag väntade på bussen och gäspade som en galning hela vägen in till gymmet men när jag väl var där så bara körde jag på. Mer än vanligt. Mina vanliga vikter kändes lätta och jag ökade motståndet på crosstrainern med 5 nivåer. Helt jätteknasigt. Men roligt och så jävla taggande! Körde i alla fall biceps, bröst & mage och kommer garanterat ha träningsvärk imorgon, överallt!

Nu ska jag vila ett tag och sedan gå till frisören och kolla hårfärger och om det är fint väder när jag kommer hem igen ska jag lägga mig och sola resten av dagen.



1 Juni

Godmorgon alla! Idag är det officielt sommar eftersom det är 1 juni! Helt galet. Det är också idag dom flesta tar studenten och jag kan inte fatta att det var ett år sen. Läs här, lite längre ner. Även om 92:orna blir stora idag så är dom fortfarande små haha.

Idag är min första lediga dag på 6 dagar och jag ska snart åka och träna och sen fixa en sak i stan. Sen i eftermiddag ska jag till min frisör och välja hårfärg till fredag då jag ska få en extrem hair makeover. Naajs!

RSS 2.0