Moving on

Nu är jag hemma igen efter några timmars jobb i solen. Om det inte vore för att lilltjejen var sjukt gnällig och bara grät konstant idag så har jag ju ett rätt så najsigt jobb. I alla fall när det är fint väder haha. Har precis ätit middag och är själv hemma hela kvällen. Även om jag jättelätt blir sällskapssjuk så är det ganska skönt ibland. Ska snart kolla på reprisen av big brother som jag missade igår och sen vänta på det riktiga avsnittet ikväll. Ibland missar jag ett avsnitt med flit bara för att kunna se två dagen efter, haha! Nörd?

Föresten så är det bara 4 dagar kvar eller nått, hur sjukt är inte det? Hur ska jag klara mig?! Och varför åkte inte peter ut på riktigt i söndags, nu står det ju mellan sara och simon. Inte kul. Men kom ihåg vad jag har sagt, sara kommer gå till final!



Väntar på bussen mot jobbet i solen. Lila ...

img_2125 (MMS)

Väntar på bussen mot jobbet i solen. Lila shorts och converse, jag älskar sommaren!


Rosa, glitter och diamanter

Såhär fin var jag på föreställningen i söndags. Jag älskade det och jag kommer nog aldrig känna mig så fin igen.



31 Maj

Godmorgon! Igårkväll somnade jag framför Eclipse innan klockan 10, jag var så jävla trött. Hade jobbat 12 timmar lördag, 12 timmar söndag + föreställning och sov 5 timmar innan jag gick upp och tränade och jobbade 7 timmar till haha. Vaknade av alarmet kl 7 imorse och hade knappt märkt att jag sovit. Stendöd. Nu är jag i alla fall lite piggare och sitter och äter frukost efter att ha varit ute på en morgonPW. Hallon, kesella och yoghurt. Så gott!

Om en timme blir det gymmet i vanlig ordning och i eftermiddag ska jag hämta småtjejerna och jobba några timmar. Bra dag!



I was made for loving you baby, you was made for loving me.

Vilken jävla dag, en riktig svenssonmåndag haha. Började ju som sagt dagen på gymmet där jag tränade ungefär hälften så lite som jag brukar, 40 minuters cross och lite triceps var allt jag han med innan jag var tvungen att åka och jobba. Fick riktiga flashbacks påvägen till jobbet med allt folk på tunnelbanan och byte i t-cenralen kl 8 på morgonen. Fyfan haha. Var i alla fall framme på kontoret i kista lite innan 9 och jobbade enda till 16:30. Sedan åkte jag en sväng till Mini och fikade med alla fina innan jag åkte hem. Nu har jag precis ätit och tagit ett bad och väntar på att min fina mami ska komma hem som jag inte träffat på hur länge som helst.  



Hard work work!

img_5533 (MMS)

Hard work work!


Veckans träning v.21

Måndag:
kl 8 → Triceps & Biceps + 40 minuter crosstrainer
kl 15 → mage + 40 minuter blandad cardio
Tisdag:
Morgonpromenad
→ Rygg + 30 minuter crosstrainer
Onsdag:
→ Axlar + 40 minuter crosstrainer
→ Vårruset (5 km löpning)
Torsdag:
→ Mage + 45 minuter spinning
Fredag:
→ Ben + 30 minuter crosstrainer
Lördag:
VILA
Söndag:
→ 
Morgonpromenad

2 Morgonpromenader
5 Gympass
7 Konditionspass

Najs huh?

30 Maj

Jag har inte riktigt kunnat fatta att det är över nu. En Midsommarnattsdröm var det sista vi gjorde som grupp och nu lämnar vi 'vuxna' de andra. Det var många tårar igår när det kom fram, mina hjärtan! Men bra var vi, så himla bra! Vi gjorde världens bästa Midsommarnattsdröm och jag älskar er mer än vad jag kan beskriva! Och tack alla fina som kom och kolla, det betyder så himla mycket♥
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här för jag älskar er och teatern är en megastor del av mitt liv, men det hinner jag inte hahaha. Nu ska jag åka och träna och sedan jobba på mitt gamla jobb i kista hela dagen. Vi hörs ikväll! Puss.

Nästan färdigsminkad, bara håret och lite ...

img_3372 (MMS)

Nästan färdigsminkad, bara håret och lite diamanter kvar - SEN kör vi! Taggaaa!!


En Midsommarnattsdröm

Vaken och pigg. Pirrig och nervös. Taggad och på g. 11 timmar, sen kör vi!



<3

Helt glittrig, lycklig, splittrad, uppe i varv, lättad och sjukt jävla glad! Grymt genrep idag och imorgon blir det ännu bättre! 18:30 på carlssons skola, be there!


27 Maj

Godmorgon! Lördag idag vilket betyder massa genrep. Först barnen, sen andra grupper och sist men inte minst vi. Jag är så nervös att jag vill dö och har lika mycket fjärilar i magen som jag hade innan föreställningarna när jag va liten. Sjukt. Vi hörs ikväll eller imorgon om jag inte bjuder på en mobilblogg eller så, hehee. Puss!

Just the way you are



Herregud, jag dör! Jag har tittat flera flera gånger och nu kan jag inte sluta. Det är nog det finaste jag sett i hela mitt liv!

På Cupcake Sthlm med Bella & Felicia!

img_4804 (MMS)

På Cupcake Sthlm med Bella & Felicia!


List

Jag har insett att min senaste kyss… var alldeles för länge sen.
Jag lyssnar på… mina fina och håkan
Jag mår bäst när jag… tränar, äter och sover
Jag pratar… gärna, hela tiden och mycket!
Jag älskar/tycker om… min nya pippi-tröja
Min bästa vän(ner) är… en arbetsnarkoman och en busy skolpojke, haha.
Jag avskyr när folk… tror att dom vet saker som dom egentligen inte vet ett skit om.
Kärlek är… Det bästa som finns, när det är på riktigt
Någonstans, tänker någon… bara på föreställningen hela tiden (jag)
Jag kommer alltid att vara… den galna och överaktiva
Jag är hemligt förälskad i… det kan jag ju inte säga, då är det inte hemligt längre ;)
Min mobiltelefon är… en Iphone med rosa skal och mitt liv.
När jag vaknar på morgonen… kollar jag alltid om jag fått sms
Just nu tänker jag på… vad jag ska ha på mig idag
Bebisar är… det bästa som finns och jag vill ha en..
Homosexuella är… homosexuella...?
Blondinbella är… duktig och väldigt drivande
Ikväll ska jag… äta middag och gå på bio med lexie
I morgon kommer jag… först jobba med alla barn som har genrep och sen ha genrep själv, dvs. ha ångest och gråta lite...
Jag vill verkligen… ha söndag nu!


27 Maj

Godmorgon finisar! Fredagar är verkligen bästa dagen på hela veckan, alla är på så bra humör. Det spelar ingen roll att det är skitväder som idag, alla är glada ändå. Jag gick upp vid halv 6, drack lite kaffe och åkte till gymmet. Jag var nästan själv där under hela passet så jag kunde gå runt bland maskinerna precis hur jag ville, love it! Började i alla fall med 30 minuter på crosstrainern och gick sen in och köttade ben på gymmet. Gjorde hur många PB'n som helst idag - i benpress, bencurls och knäböj. Helt från ingenstans!

Nu har jag i alla fall ätit frukost och ska lägga mig i badet innan jag åker in till stan och fikar med felicia och bella. Sen ikväll blir det middag & bio med världens bästa!

Without you life isn't easy

Kom precis hem från stan trött som jag vet inte vad. Mötte upp världens bästa lite innan 8, gick och käkade på tacobar och sedan på bio. Vi hade en riktig girlsnight med massa prat och snack, precis som alltid! Att vi kollade på en riktig killfilm med bara massa bilar, pumpade muskler och svett gjorde det inte bättre. Har fnissat som en liten tjej hela kvällen haha. Nu blir det sängen på en gång, ska upp om lite mindre en 6 timmar. Wihoo!


Nighty

Har ätit middag och kollat på världens konstigaste program. Det är bara kanal 5 som kan göra sjukt konstig tv. Hade tänkt duscha men orkar verkligen inte, ska ändå träna tidigt imorgon. Så nu ska fräsha jag kolla på BB och sen sova. Är hur trött som helst!


Just a kid

Jag älskar barn och jag älskar mitt jobb. Jag, mina två tjejer, stora tjejens kompis och hennes mamma lekte i parken efter dagis och medans jag passar lilltjejen hör jag hur dom börjar prata om att dom kanske inte ska vara så långt ifrån oss.

F: Men V ska vi inte gå tillbaka, tänk om din mamma blir orolig.
V: Äh, min mamma kan se mig fast hon är närsynt!

Så jävla klockrent! Från en 4-åring!

På söndag

Innan jag åker och jobbar vill jag bara påminna er om min föreställning.

En Midsommarnattsdröm på Carlssons skola 18:30. Det kommer bli så jävla bra! kom kom kom!

26 Maj

Imorse när jag vaknade kunde jag knappt ta mig ur sängen, mina ben har nog aldrig varit så tunga! Det märks att jag inte är van att springa, i alla fall inte så fort. Drog ändå på mig träningskläderna och åkte till gymmet. 45 minuters spinning och lite mage efter det. Nu har jag både duschat och ätit sen frukost och ska vila lite innan det är dax att åka och jobba. Ska passa på att fixa naglarna och välja kläder till helgen. Ja jag måste göra det redan nu, annars måste jag gå upp en timme tidigare hela helgen. På riktigt.


Tumblr_lkw2gmiqgw1qfx8n8o1_500_large

25 minuter!

Som ni såg så klarade jag nästan mitt mål, jag sprang på prick 25 minuter. Eller 25 minuter och 7 sekunder om man ska vara exakt, haha. Det är grymt bra gjort för mig som inte springer i vanliga fall, plus att jag fick använda armbågarna tusen gånger för att komma framåt. Jag hade no mercy där ett tag. Mamma kom i mål lite mer än 10 minuter efter mig och vi fick varsin medalj och en 'Goodiebag'.
Den sämsta Goodiebagen i stan:

• En banan
• En festis
• En grej man sätter på resväskan
• En (!!!) chokladbit
• Ett trosskydd (que)

Nu är vi hemma och jag har precis duchat och ätit lite. Är helt slut i benen, kom precis på att jag tränade imorse också. Hahah. Imorgon blir det morgonträning och sen jobb hela dagen. Längtar efter mina småtjejer ♥


Jag gick i mål på prick 25 minuter och mam...

img_8387 (MMS)

Jag gick i mål på prick 25 minuter och mamma 10 minuter senare. Duktigaa :)


I won't say it

Nu har jag precis krängt lite tidig middag och ska ta bussen om en kvart. Möter mamma där och sen springer vi gärnet! Ska bli så himla skönt att få åka bil hem sen, haha. Längtar nästan mer till det än själva loppet. Kom ihåg, under 25 minuter...



Vänd aldrig om när ni ser ett hinder

Nu är jag hemma igen. Var hur trött som helst imorse och hade bara tänkt köra lite kondition och mage på gymmet men såfort jag kom dit så blev jag mycket piggare och bestämde mig för att köra något tyngre istället. Så det fick bli axlar och sen 40 minuter på crosstrainern. PB på sittande hantelpress!

Sitter just nu och för över ännu mer taggmusik till min iPod så att jag kan springa fort ikväll, haha. Mamma tänker starta i segisgruppen men jag tänker fanimej starta långt fram så att jag kan springa fort. Loppet är 5 km och det springer jag på kanske 27 minuter i vanliga fall. Men ikväll ska jag ta i lite mer och försöka ta mig runt på mindre än 25 minuter. 23 kanske? Åh ångest. Haha wish me luck!




Hahah bäst!


25 Maj

Onsdag = en dag närmare helg. Den här helgen kommer  bli lika späckad som vanligt, 12 timmars jobb både lördag och söndag, plus att min egen föreställning är den här helgen. Carlssons skola 18:30 för er som vill och kan. Det kommer bli helt sjukt bra och något utöver det vanliga, så kom kom kom!

Men innan dess ska jag ta mig igenom den här dagen. Ska strax åka till gymmet och sen gå och göra en annan sak. Sedan i eftermiddag ska jag åka till universitetet och möta mamma för att springa vårruset. Var taggad igår, är inte taggad nu. Haha. Men det kommer nog efter jag har laddat min iPod full med taggmusik!


Det här har växt i mig, så länge nu

Den här kvällen har bestått av middag med mamma, en kvällspromenad med bästa Håkan i öronen och fina sms. Nu blir det Big Brother i vanlig ordning och sen sängen. Det blir en lång dag imorgon som kommer avslutas med vårruset ute vid universistetet. Redan taggad!



I like my money where I can see it

Kom nyss hem från Haninge centrum där jag shoppade hos Lexie. Sjukt bra att ha kompisar som jobbar i klädbutiker!










Fick med mig en klänning, en skinjacka, en tröja och en parfym med mig hem. Och lite pencillin, för fjärde gången det här året...


Get fit or die trying

Jag kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte att det här med maten var när jag började träna så hårt som jag gör. Det tog ganska lång tid innan jag förstod hur viktigt det faktiskt är att äta rätt om man ska orka träna mycket, framförallt om man styrketränar och vill bygga muskler. För att musklerna ska växa behöver dom proteiner och för att kroppen ska fungera behöver den fett. Vi måste få i oss tillräckligt av dessa två byggstenar för att överleva, men det finns inget som säger att vi måste få i oss kolhydrater. En människa skulle kunna leva frisk ett helt liv utan en enda kolhydrat. Det är rätt sjukt egentligen.

Jag började med att utesluta kolhydrater (pasta, ris, potatis, bröd, flingor...) ur min kost för ungefär ett år sen eftersom jag ville gå ner lite i vikt och framhäva mina muskler mer och nu när jag nått min målvikt vill jag inte gå ner mer, men jag tänker inte börja äta kolhydrater för det. De ända kolhydrater jag äter är från frukt och om jag äter godis eller glass eller super ibland. Haha. Det enda som händer när man får i sig det är att blodsockret blir högt och man blir trött efter ett tag. Min kropp har vant sig vid att inte få så mycket kolhydrater och jag har aldrig mått så bra som nu. Dessutom blir man mättare på protein och fett.

Det jag ville komma fram till är att om man inte tränar så ska man äta 1 g protein/kg kroppsvikt  och om man tränar hårt ska man äta 1,5-2 g protein/kg kroppsvikt och min nya app som visar hur mycket man fått i sig av allt man ätit visar att jag redan ätit 100 g protein idag. Haha I'm good!

Såhär kan en vanlig dag för mig se ut:

05.45 → Frukost: 2 ägg
06.30 → Träning (både styrka & cardio)
09.00 → Mellis 1: P-drink & ett äpple
11.00-12.00 → Lunch: omelett m keso & grönsaker eller kött/kyckling m. keso & grönsaker
15.00 → Mellis 2: Frukt & 100 g keso/kvarg
18.00 → Middag: Det mamma lagar, alltid utan pasta, potatis eller ris.
20.00-21.00 → Kvällis: Frukt & 100 g keso/kvarg

Brukar hamna på 1800-2000 kcal


24 Maj

Godmorgon finisar! Tisdag idag och jag är ledig både idag också, så himla skönt! Gick och la mig ganska sent igår så att jag kunde sova länge idag men trots det så kunde jag såklart inte sova längre än till 7. Så stört jobbigt att inte kunna sova när man vill. Så jag drog på mig träningskläderna och gick ut på en morgonpromenad i 45 minuter. Nu har jag precis ätit frukost med mamma och ska snart bege mig mot gymmet. Sen i eftermiddag ska jag till haninge och lexies jobb och shoppaa!



I would never leave when she needs me most



Jag har gråtit i en halvtimme nu, herregud...
Det finns verkligen fina människor. Tänk om alla vore så!

7. Favoritövning

Dax att ta tag i den här listan igen då. Jag tror att den som gjort den här listan syftar på favoritövning i gymmet och jag har många favoritövningar i gymmet. Men min absoluta favorit är spinning, jag älskar spinning. Det fanns en tid när jag hatade det och det var det värsta jag visste men du älskar jag det och om jag fick välja skulle jag spinna varje dag. Det är dessutom hur bra som helst för både benmusklerna (framförallt rumpan) och konditionen. Om man tar i så man dör på varje låt så kan man knappt gå efter ett 45 minuters-pass.

Det är när det är så jobbigt så man vill kräkas och instruktören höjer volymen och börjar peppa en till max så att man kan trampa i takt till musiken som man älskar det. Man får sjuka endorfinkickar! Ju mer svett desto bättre!



Blev klar med allt jag skulle göra idag li...

img_8923 (MMS)

Blev klar med allt jag skulle göra idag lite tidigare än jag trodde så jag drog till gymmet en gång till. Man får passa på när man är ledig :)


What are words?

Fatta vad mycket lite vila kan göra! Inte för att jag har tagit det lugnt i helgen (har ju jobbat som en liten galning) men jag har vilat från gymmet sen i fredags och det märktes idag. Trots att jag var svintrött och hade galen huvudvärk så ba tog jag i, hur mycket som helst. Så det fick bli armar + 40 minuters cardio, totalt 1 timme och 20 minuter. Bra jobbat fia!

I bilen påväg till löwenströmska imorse hade douglas världens nojja och trodde att han kommer dö. Han ska operera knät. Så han skrev ett testamente och la upp på facebook och enligt det så ska jag få alla hans bilar. Han har inga bilar. Snäll bror! Nu ska jag bota min huvudvärk genom att sova dom timmar jag inte hann sova i helgen.



23 Maj

Herregud vad jag alltid har rätt! Sa jag inte att Gurkan blivit för otrevlig och äcklig för att vara där inne? och vem åkte ut igår? Sara kommer vinna det där, I know it!

Nu ska jag åka och köra min bror till löwenströmska där han ska opereras, sen direkt till gymmet och sen hem och sova ikapp den här helgen. Längtar!

So happy I could die



Kan inte säga mycket mer än så, finner inga ord! Jag älskar mitt jobb och jag vet att det är det här jag vill hålla på med. Det finns inget som gör mig så lycklig som miniteatern och alla barn gör. Jag lyckades! Alla mina barn pratade i microfonen, alla lyssnade på mig och ingen grät. Och jag fick tusen kramar och pussar efteråt, hur kan man inte älska det?! Nu är jag hemma och är helt tom i huvudet och helt slut i kroppen. Ska hoppa i duschen och sen bädda ner mig framför Big Brother och sen ska jag leva på det här resten av veckan!

Veckans träning v.20

Måndag:
kl 7: → Biceps + 45 minuter spinning
kl 13: → Triceps & Bröst + 30 minuter crosstrainer
Tisdag:
Morgonpromenad
→ Rygg + 30 minuter crosstrainer
Onsdag:
→ Mage + 40 minuter crosstrainer
Torsdag:
→ Ben + 45 minuter spinning
Fredag:
→ Axlar + 10 min crosstrainer & 20 minuter intervaller
Lördag:
VILA
Söndag:
Morgonpromenad

(tidsinställt)

22 Maj

Godmorgon! Idag är det söndag och judgementday, haha! Om 3 timmar står mina barn på scenen och jag sitter framför. Vaknade halv 6 imorse och var hur nervös som helst, men nu efter lite frukost och en dusch så känns det rätt lugnt. Nu är det bara att välja kläder, fixa mig och åka in till carlssons och sen bara köra! Nothing can stop me now! Vi hörs ikväll.



A New tomorrow, today.


Mina små hjärtan!

Jag överlevde! Både dommedagen och genrepet. Måste vara odödlig, haha! Det hela började med att jag var så nervös så jag helt ärligt trodde jag skulle dö. Jag trodde dessutom att vi skulle vara den sista gruppen av tre men fick veta 1 minut innan att vi helt plötsligt var först. Hann inte tänka en tanke förns jag satt där nedanför scen och hade alla barn framför mig och skulle sufflera dom. Och vet ni? Det gick hur bra som helst!! och imorgon kommer det gå ännu bättre! Mina fina små hjärtan ♥

Väntar på tunnelbanan påväg till Carlssons...

img_1689 (MMS)

Väntar på tunnelbanan påväg till Carlssons. Barbent och taggad till tusen! Och så nervös så jag knappt vet vad jag heter...


21 Maj

Godmorgon! Jag hade ställt min klocka på 7 men vaknade av mig själv för en liten stund sen, jobbiga jävla sömnproblem! Jag hade verkligen behövt sova länge idag. Ska snart hoppa i duschen och sedan börja fixa mig och äta frulle. Ska vara på carlssons skola vid 9 och sen jobba med genrepen hela dagen och kvällen. Kl 10 är det min tur, min tur att sufflera barnen för fösta gången. Genrep idag och föreställning imorgon. Jag är så nervös så att jag dör, wish me luck!

Vi hörs ikväll (om jorden inte går under...)

A dream is a wish your heart makes

Världens mysigaste dag! Åkte in till stan vid 12 och mötte cilla för att äta lunch. Planen var att sitta på någon uteservering någonstans men det var helt galet mycket folk i stan, så vi hamnade på cafét i Gallerian istället. Det gjorde inget för de hade världens godaste sallader. När vi käkat klart gick vi genom kungsan bort till Gamla Stan och satte oss på kajen en stund innan jag var tvungen att åka och jobba. Tack för en fin dag hjärtat ♥


Nu är jag hemma och väntar på att min syster ska komma så att vi kan få middag.



Grace+043_large


Fredag I love you!

Freeeedag! Bästa dagen på hela veckan och idag kommer den bli extra bra. Har precis kommit hem från världens sjukaste gympass, var kom min energi ifrån? Körde slut på axlarna i nästan 40 minuter med microvila mellan setten  (30-40 sek). Efter det hoppade jag upp på crosstrainern men efter 10 minuter kände jag hur sugen jag var på att kuta, så jag bytte till löpbandet och körde intervaller i 20 minuter istället. 60 sek spurt (15 km/h), 60 sek gång...osv.

Ska äta lite frulle och sen gå upp på taket med mamma och sola innan jag åker in till stan för att luncha med cilla. I eftermiddag blir det några timmarsjobb och sedan myskväll med mamma och syster. Måste ladda inför helgen, som jag redan är galet nervös över!



Ingenrubrik

Förutom lite träning imorse, en powerwalk på eftermiddagen och en kvällspromenad med mamma så har jag varit helt sänkt idag. My god. Mitt huvud är inte med mig. Nu blir det big brother, te och uppladdning inför helgen och alla föreställningar. Börjar lite lätt imorgon med en lunch med cilla och sen några timmars jobb. Hörs då! Puss ♥

19 Maj

Jag känner verkligen att jag blivit av med en halvliter blod idag, har huvudvärk, är lite yr och hur trött som helst. Men det är det värt, tur bara att jag inte jobbar idag. Det tar 20 minuter, man blir hur väl omhändertagen som helst och man räddar liv. Det var andra gången jag lämnade blod idag och jag har aldrig tvekat. För mig är det en självklarhet. Om jag kan rädda någons liv genom att må lite dåligt 4 dagar om året så är jag bara glad! Så gå och lämna blod nu hurrni! Kan lilla jag så kan ni!



Träning, blodgivning och en pippitröja!

Hello finisar! Klockan är snart 11 och det känns som jag har hunnit med sjukt mycket redan. Jag började morgonen med en minifrukost för att sedan åka till gymmet. Brukar egentligen köra axlar på torsdagar men jag har världens träningsvärk i ryggen och armarna fortfarande så det fick bli ben istället. Ett riktigt jävla benpass som betyder garanterad träningsvärk där också imorgon. När jag var klar på gymmet mötte jag upp mamma och gick upp till blodcentralen för att lämna blod. Chillade där i en halvtimme, blev stucken i både fingret och armen, blev lite yr, fick kakor och en trisslott och räddade förhoppninsvis ett par liv. Duktig medborgare!

Nu är jag hemma igen och fick precis en present av mamma som hon hämtade ut på posten. En pippitröja! Äntligen! Så länge som jag har velat ha en sån och letat och letat och letat! Fina mami ♥



conscious collection



Min nya fina mysdress från H&M conscious collection. Dem kallar det 'pyamas' men jag tycker inte att det ser ut som en sån, haha. Den är vit, mönstrad både ner- & upptill och hur skön som helst. Jag älskar den!

Studenttimes!

Va i stan en sväng och shoppade världens finaste 'pyamas' på H&M (visar sen) och träffade markus. När jag kom hem hittade jag det här i brevlådan och blev hur glad som helst. Jag älskar post och jag älskar felicia, kan det bli bättre?



Gullunge! ♥


18 Maj

Goddag alla, hoppas ni mår bra! Eller bättre än mig i alla fall. Vaknade imorse helt pigg, åt frulle och åkte och tränade. Hann inte mer än börja innan jag fick jätteont i magen men fortsatte ändå. Sen dess har jag mått jättekontigt dåligt, är megayr och kan inte koncentrera mig på någonting. Jättekonstigt. Nu är jag i alla fall hemma efter att ha varit och gjort en sak. Jag skulle egentligen ha jobbat idag men eftersom jag jobbar med barn och smittorisken är så stor åt båda hållen så fick jag inte det idag eftersom att jag inte är på topp. Ganska skönt faktiskt. Nu ska jag vila och sen får jag se om jag orkar göra nått idag. Troligtvis inte.



More I cannot wish you




But More I Cannot Wish You
Than to wish you find your love
Your own true love this day

Bästa appen! och jag ligger bra till, fråg...

img_5414 (MMS)

Bästa appen! och jag ligger bra till, frågan är bara hur jag ska kunna äta 700 kalorier till ikväll? Så stor aptit har jag inte...


Här händer det grejer!




Jag älskar min IPhone. Någon har checkat in på min adress med 'Fias bästa hörna', såg det igår när jag skulle kolla hur man gjorde. Jag trodde först det var Johanna men hon har ingen IPhone och inte Lexie heller. Haha vem är du?

Nu har jag i alla fall kommit hem efter att ha blivit fit på gymmet. Mosade ryggen och körde lite kondition efter det. Nu har jag sådan sjuk träningsvärk i armarna och bröstet från igår och börjar redan få lite i ryggen från dagens pass. Det kommer bli svårt för mig att röra mig ikväll, love it! Nu börjar det föresten hända grejer med min kropp, på riktigt. Till och med min bror blev imponerad. Så jag ska försöka få mamma att ta lite formbilder i veckan så att ni också kan få se.

17 Maj

Morgonen startade på bästa sätt med en power walk i solen. Nu har det äntligen blivit lite fint väder igen. Kom in igen för ett tag sedan och har precis ätit frukost, va vrålhungrig som ni kanske såg haha. Gick nyss in på facebook och såg en sak som gjorde mig lite ledsen, vad är det för fel på människor?

Ska i alla fall åka och träna bort allt jobbigt om en timme och sedan sola resten av dagen. Tror jag behöver det.

Morgon-power walk vid vattnet och min mage...

img_7270 (MMS)

Morgon-power walk vid vattnet och min mage kurrar så högt att folk kollar när dom går förbi haha!


She's a dirty dancer

Alltså jag älskar Sara och jag hoppas av hela mitt hjärta att hon vinner hela skiten! Gurkan kommer aldrig vinna så otrevlig som han blivit och inte Christian heller eftersom han blivit tråkigare än tråkigast. Simon är så jävla gullig och han kommer nog sitta i finalen men han slår inte Sara. Hon är bäst!

...kom ihåg vad jag har sagt om 20 dagar.

You must be mis-educated, by all the guys that you've dated

När det är dåligt väder kan man träna inomhus utan att få dåligt samvete, så idag har jag varit på gymmet två gånger bara för det. Hade lite abstinens efter två dagar. Imorse blev det spinning 45 minuter ochlite biceps innan skolan och nu på eftermiddagen triceps & bröst + 30 minuter på crosstrainern. Satte PB i bänkpress idag, vill dock inte säga hur mycket eftersom att jag är en klen jävel haha. Men jag är påväg uppåt i alla fall.

Nu blir det mellis á keso och äpple och sen chillmode resten av dagen.




Älskar den här låten, den är så dålig att den blir bra! Och att dom är så himla fula gör den bara ännu bättre.

Come on boys, come on girls

Jag är så glad att jag inte ens förstår hur glad jag är. Jag har äntligen fullständiga betyg! Jag gick NV Miljö i gymnasiet (helt onödigt med tanke på vad jag vill bli men det gjorde jag i alla fall) och gick ut med G, VG och MVG i allt utom Fysik A. Jag borde kanske ha kämpat mer men vi läste den kursen när jag var borta mycket för att jag hade så ont och opererade armen. Plus att jag hade en lärare som behandlade mig som ett barn, vilket gjorde mig sjukt arg och gjorde att jag sket i att gå på dom lektionerna. Så jag fick ett välförtjänt IG i den kursen.
Men för att få söka in på universitet var jag tvungen att ha ett fullständigt betyg och det hade jag inte eftersom jag hade IG i fysik. Men i januari tog jag tag i det där och har läst den kursen i 20 veckor nu och äntligen fått G. Jag är så jävla glad, ni förstår inte! Jag har ju alltid fått höra att jag inte förstår fysik och att jag inte kan någonting. Men nu har jag för fan det på papper tom, jag kan visst! Jag har dessutom klarat av det här samtidigt som jag har 2 jobb och tränar minst en gång om dagen. Jag är grym!




Dessutom åkte Madde ur Big Brother igår, det kan inte bli bättre!


16 Maj

Godmorgon finisar! Måndag igen och det känns som att det är idag min helg börjar. Eller egentligen imorgon för jag har min sista lektion i skolan idag. Jag har ju inte varit ledig en sekund sen i torsdags. Så nu ska jag snart åka och köra morgonspinning på gymmet, sedan direkt till skolan och i eftermiddag blir det nog ett till gympass. Har nog lite abstinens haha!

You know my heart is breakable



jag är så himla nöjd med den här bilden, galet!


Om sanningen ska fram

Precis när jag skulle åka till carlssons idag så började det regna och jag fick kriga för att inte bli dungsur. Lyckades i alla fall ta mig dit någotlunda torr och började jobba på en gång. Dock så blev det bara 4 timmar eftersom jag inte alls mådde bra. Började känna av det redan i torsdags men har inte hunnit vila en sekund sen dess. Så mamma fick hämta mig vid 16-tiden eftersom jag knappt orkade åka hem själv. Följde med henne och min bror till Ludvigs fotbollsträning, handlade middag och åkte hem. Nu har vi precis ätit tacos och jag är helt slut. Ska lägga mig i soffan och vänta på att Big Brother börjar. Kan den där Madde åka ut snart?

Lite bilder från i fredags;

 
 


Veckans träning v.19

Måndag:
Biceps & Triceps + 45 minuter spinning
→ 6 km power walk
Tisdag:
Rygg + 30 minuter crosstrainer
→ 4 km löpning
Onsdag:
→ Morgonpromenad
→ Axlar + 20 minuter intervaller
Torsdag:
→ Mage + 45 minuter spinning
Fredag:
→ Ben + 40 minuter cross
Lördag:
VILA
Söndag:
→ VILA

15 Maj - Sofiadagen!

Herregud vilken dag igår! Jag kan inte riktigt fatta att allt som hände igår bara hände på en dag, haha! Vet knappt var jag ska börja...

Jag började dagen med en 3 timmars lektion på teatern och åkte sen direkt till centralen och mötte upp Johanna och resten av alla scuffisar. Vi åkte bil till solna där vi var hela eftermiddagen och planerade sommarlägret, fikade, åt middag och skrattade så vi dog. Sedan åkte vi till Scandic i Järva krog och lämnade våra saker och åkte till stan för att köra Laserdome. Bara det att det tog en timme från järva till odenplan, en timme! Först räddade vi ett liv, sen körde vi (den dryga chauffören) fel, sen körde vi lite mer fel och mot enkelriktat och bakåt och framåt och åt fel håll igen. Tills vi kom fram. På Laserdome hade vi världens krig och jag kom sist och blev arg, haha. Ska aldrig mer spela. När vi var klara där åtke vi (fel igen) tillbaka till hotellet och badade bubbelpool och kollade på röstningen av Eurovision i hotellbaren. Kl 1 fick vi äntligen sova (då hade jag varit vaken sen 6). Dock vaknade jag tusen gånger av att Johanna snarkade som en galning. Kl 8 gick vi upp och åt världens godaste hotellfrukost innan jag blev hämtad av min snälla pappa.

Nu är jag hemma och har duschat och fixat matlåda och ska snart åka till carlssons och jobba.


Just nu: hotellfrukost @ Scandic

img_8436 (MMS)

Just nu: hotellfrukost @ Scandic


Sitter på centralen och väntar på Johanna ...

img_5670 (MMS)

Sitter på centralen och väntar på Johanna idag igen, haha! Fast den här gången ska vi möta upp alla scuffisar och åka till Scandic i järva krog där vi ska tillbringa dagen och natten + något annat galet som vi inte har fått veta vad det är. Vi hörs på söndagkväll finisar!


@ my place

Efter massa kramar, lunch på stan och fika hos Felicia så har jag och Johanna landat hemma hos mig. Vi har nyss powernapat och håller just nu på att fixa oss. Vi ska alldeles strax börja förbereda middagen som blir kycklig och pestopastasallad. Om någon timme kommer Felicia och Lexie och då ska vi käka och dricka vin innan vi åker in till medis för fler drinkar. Dock blir det ingen utgång för min del som sagt eftersom klockan ringer 6 imorgonbitti! Ha en fin fredagskväll alla ♥


Står vid spottis och väntar på att Johanna...

img_7845 (MMS)

Står vid spottis och väntar på att Johannas tåg ska komma. En kvart kvar och jag är så kissnödig så jag håller på dö. Skynda dig Lantis <3


5. Favoritmuskel

Min favoritmuskel är utan tvekan axlar. Det finns inget som är så snyggt som vältränade och biffiga axlar, både på tjejer och killar. Om någon har vältränade axlar så är det det första man lägger märke till och eftersom det är ganska svårt att få till snygga axlar så vet man att man är vältränad om man har det. Dessutom får stora axlar midjan att se smalare ut. Så om ni ska träna något tjejer så är det rumpa och axlar!



13 Maj

Godmorgon finisar! Sovit gott? Jag kom hem från gymmet för ett tag sedan, gick upp halv 6 och åkte direkt så att jag skulle hinna hem innan jag svält ihjäl. Har precis ätit frukost och duschat och sitter just nu och målar naglarna. Ska åka in till stan och möta johanna på centralen kl 12 och sedan käka lunch på söder med henne, bella och felicia. Ikväll blir det middag och vin hos mig och kanske en drink på medis. Dock ingen utgång eftersom att jag har teater hela morgonen/förmiddagen imorgon och sedan ska direkt till ledarträffen.

Vi ska ha någon planerarhelg/teambuildning och bo på Scandic i järva krog. Det ryktas att man ska ha oömma kläder med sig eftersom vi ska göra något galet imorgon kväll. Jag älskar sånt! Sedan på söndag är det dags för tusen föreställningar igen, vilket betyder 12 timmars jobb. Busy helg alltså. Tur att jag kan mobilblogga, haha!



mindre än 60 dagar till magaluf!


Trötter

Äntligen hemma efter världens längsta dag! Träning, shopping och jobb - that's how we do it! Jag var hur trött som helst när jag var påväg för att hämta tjejerna men blev på mycket bättre humör och mycket piggare såfort jag kom dit. Inte så konstigt när man blir översköljd av kramar och skratt ♥


Nu är jag i alla fall hemma och har precis ätit.
Ska ta ett bad och tvätta håret innan Big Brother, känner mig äckligare än någonsin just nu haha. Imorgon blir det morgonträning, hämta johanna och luncha med tjejerna på dagen och middag + drinkar hos mig på kvällen. Kommer alltså ha fullt upp hela dagen.



4. I min träningsväska

(Tidsinställt eftersom jag jobbar hela kvällen. Är troligtvis i lekparken och tröttar ut barnen just nu, haha)

I min träningsväska som inte är en träningsväska, utan en vanlig väska, har jag alltid samma saker;

1. Kläder. Träningskläder om jag ska träna eller har tränat och vanliga kläder om jag ska till skolan eller jobba efteråt. Ganska logiskt faktikst.
2. Rosa träningshandskar eftersom jag vägrar få valkar i händerna och såklart så är dom rosa.
3. Rosa vattenflaska, bra att ha när man tränar. Om man inte vill dö. Typ.
4. Hårtoffsar och hårnålar i mängder. Det måste man ha om man har 1 meter långt hår och vill kunna se vad man gör när man gör det man gör. Typ.
5. Hårborste. Behöver inte förklara vad det är och varför jag har en sån i min träningsväska, hehe.
6. Hänglås, måste man ha om man ska låsa in sina saker i skåpet och om jag inte alltid har det i väskan så glömmer jag det garanterat.
7. iPod. Att träna utan musik är som att gå ut på krogen utan klackar, går inte!
8. Skor, jag vet att det är många som gymmar utan skor men eftersom jag alltid kör kondition innan eller efter jag gymmat så känns det fräshast så.
9. Frukt. Bra att ha ifall man svälter ihjäl innan man är klar. Det brukar inte hända, men man vet aldrig.
10. Pulsklocka. Jag älskar att utmana mig själv och mest när det gäller konditionsdelen och då är pulsklockan det bästa man kan använda.


Let's do it tonight

Det blev bara ett spinningpass på gymmet imorse, plus lite mage för att bättre på sexpacket. Haha! Jag var så himla trött och mina ben vägde 100 kg så det fick räcka. Åkte hem när jag var klar, åt frulle och somnade som en stock. Nu har jag vaknat till liv igen och börjat packa lite till helgen då jag och johanna ska på teambuilding och ledarutbildning för lägret vi ska vara ledare på i sommar. Mer om det sen, nu ska jag börja fixa mig och sen röra mig in mot stan. Först lunchdate med lexie och sen jobb hela kvällen. Puss ♥

Sitter i bilen påväg till gymmet, knappt v...

img_2010 (MMS)

Sitter i bilen påväg till gymmet, knappt vaken men påväg. Ibland älskar jag att ha körkort! Jag och mamma har namnsdag idag btw! Grattis till oss!


3. Ett fint idrottsminne

Oj va svårt! Jag skulle kunna säga alla gånger det går extra bra på gymmet när man gör ett PB eller orkar mer än man är van att göra. Som när jag tog 167 kg i benpress eller bara sprang och sprang på bandet och helt plötsligt hade sprungit 1 mil. Men det känns inte som att något av det skulle bara ett fint idrottsminne, mer något som får mig mer motiverad. Så ett av mina finaste drottsminnen är nog från förra sommaren när jag och isabelle körde Eriksdalstrisset, haha.

För det första var vi så jävla bakis så det fanns inte och för det andra så hade vi ingen aning om vad vi gav oss in på. Vi hade köpt världens finaste likadana rosa t-shirts med en missbildad jävla fågel på. Varför vet jag inte, haha. I alla fall så började allt med att vi kom dit hela slitna och bara satt och skrattade medans vi väntade på att allt skulle börja. Då kommer det in en kille (superseriös) med skor som såg ut som vantar, typ ankfötter, och där var vi körda. Kunde inte sluta skratta. Hela grejen gick ut på att simma 500 meter, köra ett 75 minuters spinningpass och sen springa runt årstaviken (7,5 km) och det gjorde vi, med bravur. Jag satte dessutom nytt PB och sprang på 37 minuter. Vet inte vad som hände, så snabbt har jag aldrig sprungit, bakis och grejer.

Det var en fin dag och när jag kom hem efter det där powernapade jag i 4 timmar. Vi hade sjukt roligt och jag kan lätt tänka mig att göra om det. Dessutom bevisade jag för mig själv att man klarar mycket mycket mer än man tror!


When all is said and done

Nu är jag hemma igen och är helt slut, både i huvudet och i benen. Jag älskar solen men man blir så himla trött efter en hel dag i den. Har dessutom gått som en liten galning idag. Först morgonpromenad imorse och sen till gymmet från gullmars, sen inne på gymmet (bla. 5 km intervaller på löpbandet), upp till gullmars igen, hemifrån till norra sköndal och sen massor i stan. Men jag älskar att röra på mig och jag älskar att min kropp orkar så mycket som den gör.

I stan hade vi det hur mysigt som helst. Vi träffades i kungsan och satt där och drack cola och snackade i någon timme innan det blev för varmt. Då gick vi tillbaka upp till stan och shoppade istället. Jag som ska sluta spontanshoppa nu när jag köpte min iPhone råkade köpa ett par ljuslila shorts och ett vitt båtlinne. Heheee.



@ Kungsan med min lilla hobbit! Qualitytime!

img_9720 (MMS)

@ Kungsan med min lilla hobbit! Qualitytime!


I'm a champion




Goosebumps!


You'll be chillin' whit me

Jag hade glömt bort hur jävla jobbigt det är att träna på sommaren, my god! Eller inte att träna, utan att åka hem efter att man tränat. Eftersvettningar + gassande sol + tung väska + en varm buss = inte kul. Från och med nu tänker jag inte duscha innan jag kommer hem från gymmet, det är lixom ingen idé. Om jag inte ska någonstans såklart, haha.

Idag är min sista lediga dag den här veckan (förutom fredag), jobbar imorgon och hela helgen. Så idag ska jag passa på att jobba lite mer på brännan hade jag tänkt. Först uppe på taket och sedan i kungsan med matilda när hon slutat. Mys!



11 Maj

Godmorgon! Jag vaknade för ett tag sedan av att det var alldeles ljust i mitt rum och även om det kanske var lite för tidigt så blir man helt glad av sånt. Är ledig idag också och ska in till Kungsan och sola med Matilda i eftermiddag. Mys! Men först gymmet! Idag blir det axlar och massa kondition. Vi hörs lite senare ♥

2. I mina öron när jag tränar

När jag tränar vill jag lyssna på musik som gör en riktigt jävla taggad såklart! Jag vet att många blir taggade på att lyfta tungt av hårdrock och skrikmusik men jag hatar sånt haha. Jag har en lista på min iPod som heter 'Bästa' som jag alltid har på gymmet och den är precis det, bäst. Just nu innehåller den mycket Daniel Adams Ray, Rihanna och Scooter. Sånt som jag blir taggad på i vanliga fall lixom. Nu när jag äntligen köpt min lilla IPhone kommer jag säkert börja använda spotify istället så slipper man ladda ner och lägga in och hålla på.














Tillbaka ute på ballkongen och det är varm...

img_4351 (MMS)

Tillbaka ute på ballkongen och det är varmt som satan! Love it!


Sun-kissed skin

Var som sagt nere på vårdcentralen på deras drop in tider för ett tag sedan eftersom jag har någon sjuk hudåkomma eller nått. De var lika sega som vanligt och det tog nästan en timme men jag fick i alla fall lite mediciner och remiss till en huddoktor. Sen dess har jag legat uppe på taket och solat med mamma i två timmar, så himla skönt. Nu ska jag gå ut och jogga/power waka en stund och sedan till passpolisen.



redface


10 Maj

Godmorgon! Solen skiner och det är sommarvärme. Det är sjukt att man blir på så mycket bättre humör när det är sånt här fint väder, love it! Jag har precis kommit hem från gymmet där jag klämde ett ryggpass på 45 minuter plus en date med crosstrainern. Nu har jag precis ätit frukost och väntar på att klockan ska bli 10 så att jag kan gå ner till vårdcentralen. Sen ska jag sola och förhoppningsvis åka och fixa ett nyss pass. Är ledig idag med, så skönt.


Tumblr_lkuh2atuxw1qzgt9no1_500_large


1. Min idrottsbakgrund

Haha herregud, var ska jag börja? Min idrottsbakgrund. Jag var tre dagar gammal när jag va på min första fotbollsmatch. Min familj var en riktig fotbollsfamilj när jag var liten, min syster spelade hela sin uppväxt och slutade inte förns hon blev gravid med ludvig och min bror spelade även han när han var liten, men slutade någon gång i tonåren. Så ni kanske förstår att jag inte hade något val? När jag fyllde sju skrev mamma in min i Kallhälls FF, i samma klubb som mina syskon. Jag älskade det. Jag hade varit med på alla ericas matcher och turneringar, både i stockholm, andra städer och utomlands i flera flera år och jag var en riktig fotbollsnörd redan när jag började. Jag höll på tills jag var 12 och inte orkade längre. Då hade vi legat sist hur länge som helst, jag började få ont i knäna och tyckte inte att det gav mig något.

Bara några månader efter jag slutade med fotbollen skiljdes mina föräldrar (det var inte därför, haha) och jag fick en del problem. B.la. ätstörningar som tillslut blev anorexi. Anorexin gick över i ortorexi, som är ett annat ord för träningsberoende. På den tiden var jag för ung för att skaffa gymkort så jag sprang och simmade mig till en bening äcklig kropp. Samtidigt som jag svalt mig själv. Som minst vägde jag 37 kg, till mina 157 cm. Vidrigt.

När jag började ettan på gymnasiet skaffade jag mig mitt första gymkort och började träna på riktigt. Jag älskade det ännu mer än vad jag älskade fotbollen som liten. Började lite lätt med massa gruppträning, mest spinning och bodypump. Då tränade jag nog mest för att det var roligt.

För ungefär ett år sedan började jag med styrketräningen, som är det bästa som hänt mig. Idag gymmar jag 5-6 dagar/vecka och kör ungefär 10 konditionspass/vecka på det. Jag känner mig hur stark som helst och jag älskar min kropp. Jag strävar efter att bli starkare och ännu mer fit och jag vet att jag aldrig kommer sluta träna på det här sättet, jag har hittat min grej!

Min dröm är att få tävla i fitness om några år.

Lista

Jag hittade en ny utmaningslista hos den här grymma tjejen som jag måste göra! En punkt om dagen och denna gång ska jag göra hela, haha. Börjar redan ikväll, håll koll!

1. Min idrottsbakgrund
2. I mina öron när jag tränar
3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt motto
18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att

Power walk i solen

Haha fint inlägg innan. Provade att mobilblogga och det där var det bästa jag kunde komma på att skriva. Moget. Det blev ingen solning utan jag åkte med mamma till Ågesta för att power walka i värmen istället. Vi tog slingan som var 6 km och avslutade allt med att prova utegymmet de hade mitt på ängen där. Hur stort och fint som helst, dit ska jag igen!




Nu sitter vi på ballkongen och äter jordgubbar i solen. Najsig måndag!

Bajs

Bajs


Helg?

Nu tar jag fan helg. På en måndag. Räknade ut att jag jobbat mer än 20 timmar den här helgen. Gick dessutom upp vid 5 imorse och har tränat och skrivit världens prov. Så nu ska jag ta lägga mig ute på ballkongen i solen och så ska jag ligga där resten av dagen och låtsas att det är lördag.



9 Maj

Jag däckade innan Big Brother var slut igår och såg nu att det var Katerina åkte. Gud va skönt, äntligen! Jag gillar inte Peter heller men det här var det bästa som kunde hända. Nu kommer jag ha världens bästa dag bara för det här!

Is working my ass off!

Äntligen hemma efter ytterligare 12 timmars jobb. Vi har jobbat som galningar och nu är vi klara för den här helgen.Vi har också haft det lika roligt som vanligt och legat ute i solen på rasterna. Är tom lite bränd. När sista föreställningen var slut smet jag från städningen och så kom min fina mamma och hämtade mig. Nu har jag precis ätit middag och ska ta en dusch innan BB börjar. Imorgon blir det lite efterlängtad träning på morgonen och sen ett jätteoefterlängtat prov efter det. Sen är jag ledig ledig ledig och ska sola resten av dagen. Och försöka lära mig hur man gör med min iPhone.

Veckans träning v.18

Måndag:
kl 7 : → Triceps + 45 minuter spinning
kl 14: → Biceps + 30 minuter kondition
Tisdag:
Rygg + 40 minuter blandad kondition
Onsdag:
→ Axlar + 50 blandad kondition
Torsdag:
→ Ben + 45 minuter spinning
Fredag:
→ Bröst + 40 minuter cross
Lördag:
→ Morgonpromenad
Söndag:
→ VILA


8 Maj

Nu kommer jag svika er hela dagen igen för jag har fortfarande inte fattat hur man mobilbloggar. Plus att jag inte har nått internet på min mobil än. Fattar inte mycket alls av den där grejen faktiskt. Men jag älskar den ändå. Och jag älskar mitt jobb, som jag ska åka till nu. Klockan 7 på morgonen! It's showtime!

Can you feel the love tonight?

12 timmars jobb done! Herregud vilken dag. Jag har nog aldrig skrattat, sjungt, dansat eller pratat så mycket som jag gjort idag haha. Började morgonen med att ensam ha lektion med barnen på teatern och det gick hur bra som helst! Fick återigen höra att jag är världens bästa fröken, haha pluttarna! Efter det gick jag raka vägen in till rummet bredvid och hade lektion med min egen grupp där vi dansade i 1,5 timme. Helt slut och uppe i varv hoppade jag in och hjälpte till på en annan lektion med andra barn. När vi slutade vid 14-tiden åkte vi direkt till Carlssons skola och hade genrep med olika grupper till för ungefär en timme sen. Vi har alltså jobbat i 12 timmar i sträck och nu är jag hur trött och glad som helst. Det har varit världens bästa dag och imorgon kör vi igen! ♥


164729_1644526327368_1663175268_1498033_633357_n_large


7 Maj

Godmorgon finisar! Jag är så trött och mina ögon vill bara sova. Men så kul ska vi inte ha det, ska äta frukost och sedan börja fixa mig. Vilket jag borde ha gjort redan. Ska vara på teatern hela morgonen och sedan åka till vårat föreställningsställe och vara där hela dagen och kvällen. Sova får jag göra någon annan gång, typ i mitt nästa liv eller så. Får se om jag kan mobilblogga nått idag, om jag fattar hur man gör. Pusss!

Rosa IPhone

I eftermiddags kom pappa hit och fikade med mig och mamma. Passade på att åka med honom in till stan när han skulle hem så att jag kunde köpa skal till min nya älskling. Jag tror inte ens jag behöver säga vad jag köpte för skal, haha. Blommigt och rosa. Nu älskar jag den ännu mer!

Kom i alla fall hem från teatern för ett litet tag sedan och har precis ätit middag och tagit ett bad. Är helt slut. Det blir en lugn kväll ikväll eftersom vi sätter igång med våra föreställningar imorgon och kommer ha fullt upp hela dagarna och kvällarna. Tur att jag kan mobilblogga nu då haha.  Jag ska dessutom ha min första lektion helt själv med barnen imorgonbitti, nervöst!



IPhone <3

Jag har en IPhone! Jag är överlycklig, äntligen! Åkte till Länna med mamma direkt efter gymmet imorse. Började med att storhandla och gick sedan till siba. Jag hade redan bestämt mig för att köpa en så det var ingen tvekan om saken när jag såg den. Min nya kärlek. Det är sjukt hur man kan älska en sak så mycket, haha. Nu har jag lagt den på laddning, lagt in alla nummer (tog en timme) och fått igång den! Ska köpa massa rosa skal till den och älska den som om det vore min bebis. Surfen kommer igång imorgonbitti och då ska jag ladda ner facebook, spotify och allt sånt. ÅÅH!



6 Maj

Klockan är inte ens 6 på morgonen men jag är pigg och till och med på bra humör och det är inte vanligt. (Har världens sämsta morgonhumör). Sitter just nu och försöker få i mig lite frukost och ska snart gå till bussen och åka till gymmet. När jag kommer hem ska jag och mamma åka till Länna och kolla (köpa) en ny mobil. En iPhone! Är sjukt taggaad, haha! Sen i eftermiddag ska jag fika med pappa innan teatern. Blir en lugn kväll ikväll eftersom vi drar igång med föreställningarna imorgon. Nu måste jag springa!


Amen to that

Äntligen hemma! Jag älskar mitt jobb men ibland önskar jag att jag hade 15 armar. Minst. Nappflaskor, bananer, vantar, två barn, en barnvagn, mössor, skor som ramlar av, snor, teckingar...you name it! Kom i alla fall hem för ett litet tag sen och har både lagat och ätit mat. Sitter just nu och kollar på Big Brother och är dödstrött. Väntar på att min mami kommer hem så jag kan krama henne (och få mina Barcelona-presenter, hehee). Puss!



 Hittade det här på toan på Carroas skiva, världens bästa! Haha


Torsdag

Nu har jag ätit lunch och fixat mig och ska åka och hämta tjejerna på dagis. Jobbar lite längre än vanligt idag och ikväll blir det myskväll med mami som kommer hem från Barcelona. Hoppas på massa massa presenter, moaha! Städat har jag gjort också för på något sätt så blir det alltid så himla stökigt när jag är själv hemma. Glömde dock bort blommorna, som vanligt. Borde kanske vattnat dom lite?



Gym, plugg och jobb

Det är galet vad lite peppmusik kan göra! Taggade igång här imorse och drog iväg till gymmet. Mosade benen i nästan en timme och sedan 45 minuters spinning på det. Hade lite svårt att gå när jag var klar, haha. Satte dessutom nytt PB i knäböj, 60 kg! Åkte hem, duschade, åt frukost och satte igång med plugget. Nu har jag suttit i en timme och har redan tröttnat. Så det får bli en PW i regnet innan lunch och jobb i eftermiddag.



5 Maj

Morgonträningsdax! Är så trött så jag knappt vet vad jag heter och har jättejätteont i magen, men det ska nog gå bra ändå...




med lite taggningsmusik så. skiter i att klockan är 6 på morgonen, jag dunkar ändå!

You got a small body, but a big heart

Jag hade tänkt vara duktig nu på kvällen och städa mitt rum och plugga, men så blev det ju inte. Gick ner till affären och köpte godis, te och äpplen och satte mig och läste bloggar istället. Ungefär lika duktigt. Dock så gjorde jag en bra sak, jag skrev ett CV och mailade till en rolsättare för Garagefilm. Hade tänkt ta tag i mitt liv och mina drömmar medans jag kan. Nu blir pappa stolt, han om någon vill att jag ska satsa på teater och film.


Tumblr_lknjxrccpe1qzwlmlo1_500_large


My heroes

Jag kommer sakna mina små pluttar även om jag vet att jag får nya nästa år. De var i alla fall hur duktiga som helst när de 'visade upp' vad de hade lärt sig och jag och nathalie fick tom applåder efteråt för att föräldrarna tyckte att det gått så bra! Började nästan gråta.

Nu är jag i alla fall hemma och har precis ätit middag. Ska nog trotsa regnet och gå ner och köpa lite godis och te. Vi hörs lite senare, puss ♥

Baby you're a firework

Nu är det snart sommar. Väldigt snart, och det märks på folk. Människor är helt galna när det gäller sina 'Beach -11'-mål och vissa är verkligen berädda att göra vad som helst för att få den perfekta kroppen till sommaren. Media är ju rätt bra på att hjälpa till dom också, varje dag så är det en ny bantningsmetod på löpsedlarna och det är reklam för bantningspiller på tv hela tiden. Jag älskar sånt här. Jag älskar att människor går på det och att de är så oallmänbildade att de faktiskt tror på det. Jag älskar att se folk hetsa på gymmet bara för att komma iform till stranden, vilket inte kommer hända eftersom att alla som tränar av den anledningen står på crosstrainern i flera timmar helt utan motstånd. Ingen av dom går in och kör bland vikterna eftersom dom är rädda för det dom inte kan något om. De har ingen aning om att det bästa man kan göra för att få en snygg och vältrimmad kropp är att träna hård styrketräning varvat med lite kondition. Varesig man är tjej eller kille. Victoria Sectret-modeller tar ungefär 70 kg i knäböj, vikter som jag fortfarande bara drömmer om att kunna ta. Och jag har tränat seriöst i ett år.

Jag verkligen älskar det här, för det är samma sak varje år. Jag ska aldirg bli en sån. Jag ska träna som jag gör livet ut. No shit!



4 Maj

Rise and shine! Hoppas ni sovit gott. Idag är det lika dåligt väder som igår men jag är på mycket bättre humör för idag har jag masspr att göra och jag fungerar bäst när jag har hela min dag inplanerad. Har varit vaken sen kl 7 och har redan hunnit träna. Ska snart lägga mig i badet, äta lunch och sen börja göra mig redo för att åka in till stan. Har avslutning med babygruppen på teatern idag eftersom dom är för små för att stå på scen, och efter det har jag egen lektion. Det gör lite ont i hjärtat att veta att det är sista gången man ser några av småpluttarna, samtidigt som man hoppas att så många som möjligt fortsätter nästa termin ♥ Talk to you lateroo.

IPhone

Jag älskar min lilla rosa mobil! Det var en av de första touchmobilerna som kom och det har varit jag och den i 2 år nu. Men den börjar ge upp. Jag tror den vill dö snart och eftersom jag inte är så sugen på att den gör det innan jag har en annan så ska jag åka och kolla på en ny med pappa på fredag. Jag har velat ha en iPhone länge och nu har den äntligen kommit i vitt. Så om den finns inne på fredag blir den min ♥



Hela världen är så underbar

Jävla bajsväder! Det förstör allt. Jag får huvudvärk, ont överallt, fryser, kan inte tänka, kan inte plugga, blir blöt i håret, blir blöt om fötterna, blir trött, vill inte gå ut, blir immigt i bilen, kan inte riktigt andas, fryser om händerna, blir sjukt deppig. Det är en sån dag idag och det är vädrets fel! Det enda som har gått bra idag var träningen. Vill bara sova bort den här dagen. Men jag vet inte ens om jag kommer hinna sova inatt för att jag har så mycket att göra. Ångest.



3 Maj

Det här är ju heelt sjukt. Det snöar, i maj! Jag börjar ju nästan gråta, på riktigt. Jag hade ställt mobillarmet på kl 7 för att gå en morgonpromenad innan frukost och det gjorde jag också, fastän att det snöade och var svinkallt. Dock bara 35 minuter men det är bättre än ingenting. Nu har jag precis ätit frukost och ska åka till gymmet och köra rygg + spinning om en timme. Sedan måste jag åka hem direkt och plugga. Både skola och manus, min hög bara växer. Helg snart? :)


Vaaalborg

 

 



 





No pain, no gain

Jag ska aldrig börja jobba kontorsnisse-tider, my god! När jag hade ätit lunch och lite så åkte jag in till stan en stund och sedan till gymmet för andra gången idag. När jag var klar där skulle jag åka och hämta bilen på mammas jobb för att köra hem den och det tog fucking 2 timmar. Äckel rusningstrafik! Förstår inte hur folk orkar...

Anyway, har kört två pass idag. Eller egentligen fyra, men jag har varit på gymmet två gånger. Imorse blev det först spinning i 45 minuter och sedan mosade jag mina triceps i 45 minuter till. Andra gången blev det biceps i en halvtimme och cross/intervaller i en halvtimme. Upptäkte att min ena blodådra ploppar upp på underarmen när jag kör biceps, då börjar man fan bli bitig! Det är ju nästan lite ballt faktiskt!



2 Maj

Godmorgon finisar! Jag har precis kommit hem från gymmet och sitter just nu och försöker få i mig frukost nr 2 bestående av ett päron och en proteindrink. Min magsäck har typ krympt eller nått för jag blir jättemätt på ingenting, vilket är rätt jobbigt när man ska bygga muskler, haha. Ska snart hoppa i duschen, fixa lite här hemma och sen vila en stund. Hade tänkt åka in till stan vid 12 och kolla lite och sen åka och hämta bilen på mammas jobb. Den lilla jäveln åkte till Barcelona imorse! Sen, eftersom jag är ledig idag och inte tränade varken i lördags eller igår, så blir det nog ett till pass på gymmet efter det.



från grillningen i lördags


Veckans träning v.17

Måndag:
→ Ben + 45 minuter spinning
Tisdag:
Rygg + 45 minuter spinning
→ 4 km löpning
Onsdag:
→ Mage + 40 minuter cross
Torsdag:
→ Axlar + 45 minuter spinning
Fredag:
→ Biceps & Ben + 30 minuter cross
Lördag:
→ Morgonpromenad
Söndag:
→ VILA

+ fleeera promenader! Galeet!

-

Har som sagt inte gjort någonting idag och det har faktiskt varit rätt skönt. Nästa helg börjar våra föreställningar och det betyder att jag kommer jobba 12 timmar varje lördag och söndag i 4 veckor, så det var garanterat den sista lugna söndagen på länge. Nu ska jag snart göra i ordning lite fruktsallad och lägga mig och kolla på humorgalan innan BB börjar. Alla är nominerade. Nervöööst. Ska rösta på Sara, hon eller Martin ska vinna!



Today I don't feel like doing anything




Såhär känner jag mig idag. Har inte gjort så mycket idag och tänker inte göra det heller. Är sjukt rastlös då jag är van att träna på söndagar men eftersom det är röd dag idag så är gymmet stängt. Får se det som en jättevilodag istället och bara chilla resten av dagen och kvällen. Sitter just nu och kollar på film (Harry Potter ♥, haha) och ska fortsätta läsa igenom mina sjuttioelva manus lite senare. Puuss!

1 Maj

Det var så himla skönt att vakna o-bakis imorse eftersom vi bara drack några cider igår. Dock så hade jag gärna sovit lite längre om det inte var för fåglarna i trädet utanför mitt fönster. Helt galna. Gick i alla fall upp lite före 9, käkade frulle och gick ut och gick i 45 minuter. Sen åkte jag och handlade med mami i farsta och nu ska vi till mormor och fika. Hittade världens sötaste topp på gina, där jag aldrig är inne numera.



Stupid in love

Det blev en tidig kväll ikväll. Vid 17-tiden tog jag mitt pick och pack och dick till danne där lexie, kevin, rickard och robban var. Där satt vi på hans altan och drack bål i två timmar innan vi tände grillen. Jag fick sköta själva eldandet och luktar en blandning mellan tändvätska och rök just nu, haha. Vi grillade våra biffar, gjorde sallad och fortsatte dricka bål och cider enda tills det blev för kallt för att sitta ute. Då gick vi in, spelade något ord-spel och snackade. Dock blev det rätt tidigt för alla eftersom det blev lite för mycket för vissa. Vi tjejer fick dessutom ta lite för mycket skit från en vis person som alla tröttnade på rätt snabbt. Annars hade vi hur trevligt som helst och jag måste säga att jag verkligen älskar min bästa vän och hennes pojkvän, finare finns inte!

Nu äre sovtime och imorgon ska jag sova ut för första gången på år och dar. Bilder kommer imorgon. Natti!

RSS 2.0