En liten lista

Senaste
1.  Kompisen du träffade: Lexie ♥
2. Personen du pratade I telefon med: Mamma
3. Du fick SMS av: Min prins ♥
4. Du kramade: Mamma

IDAG
5. Kläder:  På gymmet imorse: svart/rosa shorts, svart linne och rosa skor. Nu: svarta leggins, vit topp
6. Bättre än igår: Mycket!

IMORGON
7. Är det: Torsdag
8. Planer: Mysmorgon med min pojke, träna, gå på samtal, fira svärfar
9. Något tråkigt som händer imorgon: Tråkigt och tråkigt... mina samtal är ju inte jätteuppiggande direkt.

FAVORIT
10. Nummer: 7
11. Färg: Rosa
12. Årstid: Sommar, utan tvekam
13. Saknar du någon?: Jag saknar alltid min pojke.
4. Humör för tillfället?: Trött och Glad

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Blev ihjälpussad ♥
16. Vad åt du sist?: Har läkerol i munnen atm, men annars proteinpannkakor till lurre!

17. Vad irriterar du dig på?: Hahaaaa.. fick JAG den frågan?! ALLT!
18. Tror du på distansförållanden?: Herregud nej! Jag kan inte ens tänka tanken på att vara ifrån min älskling mer än 24 timmar!

19. Vem tänker du på just nu?: Vad jag ska ta på mig för kläder snart.. haha.
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Jahaaa, vem.. nublevdetfelva.
21. Vart reste du sist?: Barcelona
22. Vad gjorde du igår kväll?: Åt middag och tittade på famijen Annorlunda hemma i Väsby
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Mamma tror jag :)
24. Ler du ofta?: Såfort jag får chansen!
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Kärlek och skönhet!

26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Såklart! Vem gör inte? 
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min Daniels ♥

28. Vilken färg har din tröja?: Vit fortfarande..

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Men jaa?  
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja

31. Gråter du när du skadar dig?: Nee, jag skriker. Helst grova ord.

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Jag är en glad person, som har lite svårt just nu bara.
33. Vad gör dig glad?: Min pojkvän, gymmet, min mamma, shopping och bra tv-program, haha! 
34. Önskar du att du var lyckligare?: Det skulle inte gå, jag är redan lyckligast i världen!

35. Är lycka överskattat?: Inte alls ♥
36. Kan musik göra dig glad?: Yes , Michael Jackson min kung min gud mitt allt ..

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Jaa!

38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?:  Jag skulle aldrig säga det om jag inte menade det, på riktigt!
 
39. Har du en flick/pojkvän?: En pojkvän? Jag har pojkvännen. Jag har alla flickors drömpojkvän, den alla flickor drömmer om. Jag har världens finaste, vackraste, snällaste, snyggaste, omtänksammaste, kärlekfullaste, romantiskaste, bästa pojkvän ♥♥
40. Är du nöjd med det?:Kunde inte vara nöjdare och lyckligare!

41. Är du kär?: Upp över öronen kär ♥

 


Helgen

I fredags var vi äntligen på Friends Arenda och såg Sverige-Irland, som jag hade köpt till Daniel i alla hjärtans dags-present och goooooosh va häftigt det var! Precis som riktiga svenskar så var vi ute i god tid "för att hitta" och var på plats redan kl 19, 1 timme & 45 minuter innan matchen började. Det var det bästa av allt eftersom vi nästan var först och fick kliva in i ett tomt Friends, slå det!
 
Inbäddad bildlänk
 
Det var världens snabbaste 105 minuter och rysningarna jag fick av Sveriges hejjarklack var helt galna! Det var lätt det häftigaste jag varit med om på länge - Zlatan live, Friends Arena live, min älskling och landskamp på samma gång ♥
 
Inbäddad bildlänk
 
Inbäddad bildlänk
 
Det var alltså början på världens bästa helg, som vi avslutade precis på samma sätt som vanligt: Legdaypå gymmet! Hallelujah vilken legday, känns fortfarande i asset!
 
Inbäddad bildlänk

Jag kommer älska dig när jorden gått under, för jag tänker aldrig dö nej.

Det har hänt igen, två saker. Det första - jag blev sjuk igen. Denna gång med bihåleinflammation och ögoninflammation på båda ögonen, samtidigt. Jag har aldrig haft varken bihåleinflammation eller ögoninflammation (vad jag kommer ihåg) och nu blev hela jag inflammerad. Varföööör nu? Vad händer med mig? På riktigt..
 
Det andra - min dator slutar alltid fungera precis när jag håller på att skriva inlägg. Igår efter ca 15 minuters skrivtid och idag, alldeles nyss. Igår gav jag upp men idag vägrar jag ge mig, utan sitter och klickar på "spara som utkast" ungefär varannan mening. Ska göra det nu..
 
Annars då? Det här har varit min effektivaste/vettigaste vecka sen jag slutade jobba i farsta. I måndags var jag på en första intervju på ett Mangold, i tisdags provjobbade jag på Gallerix, i onsdags varjag på en första intervju på Karolinska Sjukhuset och idag har jag varit på en andra intervju på KS och ska snart på en andra intervju på Mangold. Båda mina andraintervjuer har berott på att jag har gått vidare i rekryteringen och det är jag så glad över för det betyder att jag på någotsätt är eftertraktad. Så nu ska jag ladda med lite lunch och börja göra mig iordning för att på riktigt rocka intervjun på Mangold för det jobbet vill jag såsåså gärna ha!
 
Puss på er!
 
 
Inbäddad bildlänk
det vackaste jag har

Jag skule inte ha sagt

..att jag äntligen blivit frisk för igåt vaknade jag med så ont i halsen och huvudet att jag konstaterade att om alvedon inte hade funnits så hade jag inte kunnat ta mig utanför dörren den dagen, så dåligt mådde jag och nu är der igång igen. Levde på alvedon, te, citronvatten och flytande föda igår och har nästintill gjort det samma idag. Jag tar alvdon precis var sjätte timme och om jag hade kunnat hade jag gjort det varannan, huvudet dunkar, febern svettas och min näsa är så täppt och tjock att innehållet snart kommer spränga hjärnan. Hehee. Ändå så tog jag mig till arbetsintervjun igår och verkligen rockade den, fyfan va bra jag var! och det verkade även butikschefen tycka. Han skulle ringa om besked i helgen redan och jag börjar bli sjukt nervös eftersom att den närmar sig..
 
Och trots att jag mår bajs igen så är jag så himla himla trött på att inte göra någonting så om några timmar ska jag möta min kärlek för en middagsdate och bio. Det ska bli så himla mysigt och efterlängtat ♥
 
Inbäddad bildlänk

De första 182 dagarna i mitt liv

Efter att mitt senaste inlägg bara försvann när jag suttit med det i en halvtimme hade jag varken lust eller ork till att skriva ett nytt och bra var väl det eftersom att inlägget isåfall hade handlat om hur arg och besviken jag var. Två dagar innan hade jag fått ett samtal från min förra chef som gjorde mig glad över att jag inte jobbar kvar där längre. Fyfan vilka idioter det finns!
 
Anyway, nu är jag glad igen och det verkar som att hon inte fått sin vilja igenom. Sen senast har jag varit på en arbetsintervju angående ett timvikariat på en förskola och ska på ytterligare en intervju för en fast tjänst på Gallerix på torsdag. Den intervjun tänker jag rocka för det jobbet ska jag ha! Annars så har det hänt många bra och några fantastiska saker i mitt liv. Utan att rangordna de fem första så har jag och min prins bokat vår första semster tillsammans! I juni åker vi, tillsammans med Lexie och Danne, till Kreta en vecka och myser ihjäl oss. Jag håller redan på att räkna ner och det är 107 dagar kvar idag! Vi har varit ute och ätit massa romantiska middagar, jag har fått två par nya skor av världens bästa mami, jag är äntligen frisk och idag sprang jag 16 km. och det mest fantastiska, mest underbara och helt otroliga är att jag och Daniel har bestämt oss för att flytta ihop såfort jag får ett jobb och imorgon har vi varit tillsammans i 6 månader. Ett helt halvår. 182 dagar. och det har varit de bästa bästa bästa dagarna i mitt liv! Eller som jag brukar säga till min prins; de enda dagarna i mitt liv. För jag kan ärligt säga att mitt liv började den dagen då jag träffade honom ♥
 
 

Uuuh

Jag hade precis skrivit ett lååångt inlägg åt alla er som endast har koll på mig på bloggen nu för tiden (Malin, jag saknar dig). Meeen min dator är en bajs och laggade lite nyss, så allt försvann. Så nu gav jag upp och skriver imorgon istället, för jag har inget jobb. Heheeee.
 
Däremot har jag världens bästa pojkvän och bästa kompi + pojkvän och bokade en resa till kreta med allihopa i sommar. Parsemester i världsklass ♥
 
Inbäddad bildlänk
 
och i söndags efter att vi hade bokat så var jag och min Daniel tvugna att öva inför Grekland, så innan hans match (där jag frös sönder mina fötter) åt vi grekiskt..
 
Inbäddad bildlänk

RSS 2.0