30 December

Nu har jag tränat, duschat, packat, fixat mig och ätit lunch. Har hunnit mycket idag. Åker till Markus om 20 minuter och firar nyår. Hemma på söndag igen. Gott nytt år finisar!

29 December

Gick upp 9 imorse och var på gymmet kl 10, inte illa va? Tränade i 1,5 timme och åkte hem och åt frukost och åkte med mami till farsta. Hon var på shoppinghumör och jag fick titta på och komma med smakråd. Fick även nya vantar, träningsbyxor och två sorters proteinpulver. Nu ska jag lägga mig och kolla på tv innan middagen, är tröttare än tröttast.

Imorgon åker jag till markus och firar nyår. Wooop!


28 December

'Glömde' bort att jag beställde klänningarna från Nelly igår när jag shoppade nu efter jobbet. Så det blev en till. Jag hade tänkt ha min studentklänning på nyår men det kanske blir den här istället. Dessutom kostade den bara 149:- när jag kom till kassan. Jag gillar rea!



@ work

Jobbar och jobbar och jobbar. Har jobbat mer idag än vad jag brukar göra på en vecka. Ted håller på möblerar om hela Multicom och jag är snart klar med min kalkyk som jag har hållt på med sedan kl 8 imorse. Snart får jag gå hem och då ska jag möta mamma i stan och kolla i affärer och äta middag. Måste ha strumpbyxorna innan nyår om jag inte ska vara barbent. Ciao sålänge ♥


27 December

Idag var tanken att jag skulle möta Markus i stan och shoppa på mellandagsrean men han mådde inge bra, så vi var bara i farsta i en halvtimme och letade efter strumbyxor. Fanns inga svarta, tunna strumpbyxor i strl S i hela farsta. Helt sjukt. Istället köpte jag en vanlig svart tröja och rosa blommor att ha i håret på nyår. När vi kom hem råkade jag också köpa 2 klänningar på Nelly.



Tape mini dress SEK 139, Vero Moda - NELLY.COM
 
denna + en till

Vi åt lunch och gick och hyrde film. Sedan körde jag hem honom och hämtade mamma. Nu har vi ätit middag och jag väntar på Svenska Hollywoodfruar. Nu är mina svinkoppor borta helt och jag äter min sista pencillin imorgon, så då ska jag jobba. Var typ 2 veckor sen.

26 December

Det var länge sedan jag hade så roligt som vi hade igår! Kvällen började hemma hos mig med sen middag och champagne. Åkte in till stan och fick stå i kö i nästan en timme innan vi dansade loss på Lobby. Galet bra drag! Vid 3-tiden åkte jag vidare och kom hem kl 8 imorse. Somnade direkt och vaknade kl 14. Har precis fixat mig och ska gå till mormor och äta annandagsmiddag med resten av släkten. Ciao.




25 December

Jag hade världens bästa julafton. Åkte med mamma hem till pappa vid lunchtid igår och började med att äta gröt med erica, ludvig, lea, farbror och faster. Efter det satt vi och pratade i två timmar innan Kalle började. Tiden försvann. Kollade på Kalle och sedan kom bror med tjej. Som flest var vi 11 personer och en hund. Öppnade julklappar i två timmar. Har aldrig sett då mycket julklappar i hela mitt liv, helt galet. Jag fick biljettter till Hair på stadsteatern, biljetter till Romeo & Julia på göta lejon, ett Tomas Sabo halsband, en parfym, ett armband med 'sofia' ingraverat, tre par skor, en pyamas, rosa sängkläder, avatar-filmen & pengar. Är supermeganöjd!

Idag har jag chillat hela dagen. Väntar på mina fina vänner. Vi ska äta middag, dricka rosa Moet och gå ut. Jag är så taggad!


Julafton

Godmorgon alla fina! Jag blev nyss väkt av mamma med frukost och en morgonjulklapp. Fick Lalila Bagges parfym You Rock, som luktar så gott! Snart ska vi åka och jag är mer taggad än någonsin, haha :)

God Jul ♥


23 December

Jag längtar så mycket till imorgon. Jag blir som ett barn igen på julafton, jag älskar det. I år ska vi dessutom fira med både mamma & pappa för första gången sedan de skiljde sig och för oss är det väldigt stort. Det gör att ingen av oss sykon behöver välja, så det kommer bli fullt hus. Det känns som att det kommer bli den bästa julaftonen på länge. Jag och mamma har precis klätt granen och jag har klämt på alla paket. Nu ska vi koka gröt och knäck och ikväll är det uppersittarkväll. Det här är det bästa som finns!



Fin dag

Det här har varit den längsta dagen på länge och det har bara hänt bra saker hela dagen. Föruom att jag vaknade av att fastighetsskötaren borrade ett hål i vårt tak kl 8 imorse. När han väckt mig kunde jag inte somna om för jag var så hungrig, så jag gick upp och åt frukost och la mig och kollade på film. Bästa morgonen. åkte till gymmet vid lunch och var hemma igen vid 14. Kollade på mer film och provade alla kläder i min garderob(?). Vid 17-tiden åkte jag in till stan igen, mötte Matilda & Kim för att köpa julklappar. För en gång skull köpte jag bara julklappar och inget annat. Kom på att vi inte ätit nått sen lunch, så vi gick till en thairestaurang och åt middag. Där satt vi i 2 timmar innan jag åkte hem. Frös ihjäl på vägen. Har precis tagit alla mina mediciner och ska dricka te och kolla på tv. Är trött som få. Längtar till julafton, haha :)


I love

julafton med hela familjen hos pappa, juldagen på krogen, annandagen med hela släkten hos mormor & nyår hos markus. brabrabra!

.

Idag började jag med morgonträning. Från 07-08:30. När jag var klar åkte jag hem, åt frukost och däckade lite i soffan. Sedan åkte jag in till stan och åt lunch med Mira & Isabelle. Kollade lite julklappar men hittade inte en enda. Såklart. Vid 15-tiden kom jag på att jag var tvungen att åka hem och ta pencillin. Viktigt det där med tiderna om bakterierna ska dö tydligen. Och det ska dom, no shit! Det tog i alla fall nästan 1 timme att komma hem från stan. Kaos?


20 December

Morgonträning: done, pencillin: done, frukost: done. Är fortfarande hungrig. Ska åka till farsta och julhandla med mamma snart (känns som att jag inte gör annat) och sedan in till stan och fika. Najsig dag!

Jag började blogga på ett annat ställe igår, på fitnessguru som är en träningssida. http://fitnessguru.se/fia. Just nu kör jag dubbelt men kommer nog att gå över helt till den om ett tag, ska göra klart alla utmaningar här först. Men jag kommer såklart behålla den här också. Det är ienmage och här finns hela mitt liv sedan 2 år tillbaka. Det är inget man bara raderar.



I need you more than ever

Igår var min allra bästa Markus här. Han är den enda som vågar umgås med mig just nu. Fast han höll sig på avstånd, jag fick inte en enda kram. Haha. Eftersom jag är världens snällaste åkte jag ochh hämtade honom kl 14 eftersom det var snöstorm ute. Vi skulle åkt till farsta och kollat lite i affärer men vände på parkeringen, galet mycket folk. Istället åkte vi och handlade och åkte hem till mig. Vi lyssnade på musik, skrattade och lagade tacos. Precis som vanligt. Hela kvällen. Min bästaste Markus ♥



19 December

Jag har äntligen fått pencillin. Egentliten gillar jag inte att äta medicin eftersom jag alltid får så konstiga biverkningar. Men du måste jag och det ska bli så skönt att bli av med det här eftersom jag har ståra sår och blåser i hela armhålan och halva underarmen, lite på knät och lite i ansiktet. Jag önskar jag kunde få er att fatta hur ont det gör, men ni vill inte se. Jag lovar. Så nu ska jag äta 3 tabletter/dag i 10-20 dagar. Så snart kan jag börja träffa folk igen. Jag kommer dock vara ful på julafton men det gör inte så mycket. Min familj älskar mig ändå, hoppas jag.


 


♥ Dag 16 – Min första kyss

Jag kommer ihåg allt i detalj. Tiden, vad jag hade på mig, musiken, stämningen. Det var med min första kärlek. Jag var 15 år. Jag hade mött honom vid tåget, jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Ångrade mig ett par gånger när jag stod där och väntade på honom. När hans tåg rullade in var jag berädd att gå därifrån. Åka hem igen. Men så feg ville jag inte vara, dessutom hade jag ju saknat honom så mycket. Jag stod där och väntade när hans tåg kom, men han var inte någonstans. Jag ringde honom och han sa att han precis klivit av. Båda letade efter varandra och det visade sig att han var i helt fel ende av stationen. Gud va vi skrattade. Jag blev lugnare, jag hade några minuter till på mig att förbereda mig. Jag gick dit han väntade och för varje steg blev jag mer och mer nervös men när jag väl såg honom försvann allt det. Jag tror vi kramades i 5 minuter. Åh. Vi åkte hem till mig. Vi satte oss på sängen och pratade. I flera timmar. Höll varandras händer, skrattade och kramades. Precis när vi skulle gå därifrån vände han mig om och kysste mig. Det var bara det den helgen. Kramar och kyssar. Så oskyldigt & väldigt väldigt fint.


♥ Dag 15 – Mina drömmar.

Nummer 14 var "Det här hade jag på mig idag" och det har jag redan skrivit en gång så vi hoppar till 15 istället.

Mina drömmar. Jag har så många drömmar. Jag har så mycket jag vill bli och jobba som och så mycket jag vill hinna göra. Min största dröm är att bli skådespelare. Först vill jag äsa manus efter manus, analysera karaktärer, få bra roller, spela teater och sjunga. På avancerad nivå. Så att jag sedan kan stå på stora scener inför fullsatt publik. Få applåder och jubel. Jag får rysningar bara jag tänker på det. Jag vill bli brandman och hjälpa människor. Göra stora insattser och rädda liv. Precis som mamma. Men inget av det kommer gå. Skådespelardrömmen är bara en dröm och jag är för liten för att bli brandman.

Men jag har fler, realistiska drömmar som är lika stora. Jag vill jobba med barn. Som det ser ut nu vill jag bli förskolelärare och lära små barn massa saker. Jag vill bli riktig lärare på Mini och få lära teaterbarnen ännu mer. Jag vill ha en fin och snäll man och barn. Först ett, sen ett till och efter några år ett till. Minst tre. Att resa och se världen vill jag också göra, men inte nu. Det vill jag göra med min familj och mina barn. Min största dröm är att leva ett liv grundat på kärlek.

18 December



Inatt har jag sovit så jag är i alla fall på lite bra humör. Även om det gör ont. Så nu ska jag åka och träna och sen träffa markus. Bjuder på världens bästa bild innan. Mamma vet inte riktigt vad som är väg och var man ska köra...

Brownie



kollar på massa bilder, det här var efter kos, då var jag blond och jättebrun. saknar det!

17 December

Jag shoppade, julshoppade & tröstshoppade idag. Så nu mår jag lite bättre!

♥ Dag 13 – Den här veckan

Jag är skitsur . För det första så får inte jag gå till akuten i farsta för att jag bor i sköndal och för det andra så har akuten i sköndal öppet 1 timme om dagen och alla gamlingar går före. Det bor bara gamlingar här btw. För det tredje så hade det ändå inte spelat någon roll eftersom man måste ha blåsor och sår över hela kroppen för att få pencilin. Så att jag har 5 stora äckelsvinkoppor som är öppna sår i hela armhålan och lite på knät, hjälper inte. Jag måste vänta ut det (medans det kommer sprida sig eftersom det redan har börjat). Det gör dessutom så jävla ont att jag vill gråta och jag har inte kunnat sova mer än några timmar inatt. Åh jag orkar inte.

Därför tänkte jag att jag kanske blir på bättre humör om jag gör Dag 13 nu. Den där veckan. Vilken vecka? den som var eller den som kommer?

Veckan som var började med att jag var hemma från jobbet med feber. Nu vet jag ju varför jag mådde så dåligt. Bakade pepparkakshus med mamma och gled runt i mjukiskläder hela dagen. I tisdags jobbade jag min enda dag den här veckan, hade lika roligt på jobbet som vanligt. I onsdags var jag hemma för att jag vaknade med feber igen. Åkte till skärholmen och julshoppade med lexie och var på we will rock you med mami på kvällen. Världens bästa kväll! Igår var jag hemma hela dagen, kollade på film och tv. Var bara social på telafon, msn och sms. Sa inte många ord. Idag skulle jag egentligen till läkaren men så blev det ju inte. Ska åka till Ikea och skärholmen med mamma snart, det kanske får mig på bättre humör. Måste nog åka naken eftersom jag inte kan ha någon tröja på mig. Over and out.

Ipod

Bloggar från min ipod nu, rätt ballt! Vi får se hur det här blir eftersom man måste sudda allt ifall något blir fel. Jag har precis lagt mig i sängen med jordens huvudvärk och feber. Ska till akuten imorgonbitti eftersom jag har fått svinkoppor. Svinisar smittar bara man tänker på det och det ska hjälpa med en salva. Men om man har som jag, Svinisar + feber så mår man inte så bra. Dessutom har jag jag det i hela armhålan och det gör så ont att jag vill dö ibland. Mysigt huh? Nu ska jag se om jag kan sova så det blir fredag och jag kan bli botad från den här pesten.

♥ Dag 12 – I min handväska

Jag byter alltid väska beroende på vad jag ska göra. Oftast har jag min träningsväska eftersom jag alltid har tränat eller ska träna. Men vissa saker har jaga alltid i väskan oavsett vad jag ska göra.

smink, hårspray, parfym, handkräm, nycklar, vantar, safespray (haha), plånbok, körkort, iPod, tuggummi & halstabletter. sen har jag alltid mobilen, läppsyl och busskortet i fickan. och om jag ska träna eller har tränat så har jag allt det här + träningskläder, skor, handduk, duschcream, shampo, balsam, träningskort och gymhandskar. Bara.

16 December

Igår fixade jag nästan alla julklappar med lexie. Vi var i skärholmen i nästan 3 timmar och bara shoppade. Bästa. Så nu är både hon och jag helt klara och det känns väldigt bra. När vi var klara körde jag lexie till gullmars och åkte hem och sov lite till. På kvällen var mamma och jag och såg we will rock you på cirkus. Vi hade världens bästa platser och det var så jävla bra. Jag hade gåshud i 3 timmar. Det var det bästa jag sett. Somnade direkt när jag kom hem och sov till 11 idag. 11 timmar och jag är ändå trött. Jag borde få bli frisk någon gång. Har kollat på näst sista avsnittet av paradise och ätit frukost. Tror inte jag ska gå ut på hela dagen faktiskt. Ska bara kolla på film, äta och vänta på finalen av paradise ikväll. Heja Erik & Lin!



♥ Dag 11 – Mina syskon

Mina fina syskon!

Erica
Erica, min fina storasyster. Hon är född i juli 1981, alltså nästan exakt 10 år äldre än mig. Hon var den första som tvättade mig på BB och jag har hört att hon sa att jag var hennes bebis. Hon var alltid mitt självklara val efter mamma när jag var liten och tog hand om mig hela tiden. Erica och hennes tjejkompisar var alltid barnvakt till mig när mamma och pappa jobbade. Hon hämtade mig med moppe på lekis fast hon inte fick, vi åt nudlar till middag och chips på vardagar. Hon brukade muta mig med 20 kr om jag gick och handlade godis till henne. Hon flyttade hemifrån när jag var 10-11 år. Hon gick någon konstig linje på UBG och jobbade på ICA undet gymnasiet. Någon gång jobbade hon på dagis också tror jag. När mamma och pappa skilldes tog Erica mer hand om mig än om sig själv och jag brukar säga att det var hon som räddade mig. Hade hon inte tagit hand om mig då så hade ingen gjort det. Min bästa och enda storasyster. Idag har hon 2 barn. Ludvig 5 år & Lea 2 år. Världens finaste. Hon jobbar som projektledare på Office Managament och imorgon flyttar hon till sitt eget hus ute på landet. Jag älskar henne mer än vad ord kan beskriva.






Douglas
Douglas, världens bästa storebror. För mig är han Dogge. Dogge föddes 11 februari 1984 och han är 7 år äldre än mig. När jag låg i magen sa att om jag blev en tjej så skulle han flytta hemifrån. Så blev det inte. När jag blev lite äldre så bråkade vi mest han och jag. Han älskade och reta mig och det slutade alltid med att jag grät och att han skrattade. Han brukade säga åt mig att gå och leka på motorvägen. När jag började sexårs i kolarängen så hade han precis slutat 6an. Alla viste vem han var och jag älskade det. Hellre ökänd än okänd. Även om han älskade att reta mig, så var det ingen annan som fick göra det. Han skyddade mig allti. Han var precis som en storebror ska vara. Han var kanske inte lika possitiv till att vara barnvakt till mig som Erica var, men när han väl var det så hade vi det bäst. Han gick hotel & restaurang på gymnasiet och är fortfarande kock. Han har jobbat på b.la. Riche och Gondolen och nu på Undici. Han har världens finaste son, Sandor som är 1 år. Sandor är så lik Dogge så det är läskigt. Varje gång jag ser Dogge med Sandor så blir jag stolt, världens bästa bror har blivit världens bästa pappa. Jag älskar min storebror så mycket att jag blir tårögd bara jag tänker på det. Och jag hoppas han förstår det.




Det finns inget jag inte skulle göra för mina syskon. De är världens bästa ♥


15 December

Godmorgon! Jag har varit vaken i 20 minuter och sitter här och har just tagit en rinexin för att slippa bihålsinflamation, druckigt en celsius för att öka ämnesomsättningen och ätit ett äpple för att jag måste. Ska åka och träna om 5 minuter. Är faktiskt lite taggad! När jag kommer hem ska jag sova lite till innan jag åker och möter Lexie i skärholmen för julshopping. Ikväll ska jag med mamma på we will rock you på cirkus. Galet taggad!

Hey baby

Hello! Idag har jag jobbat första gången sen i torsdags. Var ledig i fredags och sjuk igår, så jag har haft världens längsta helg. Jag ska dessutom vara hemma och bli frisk imorgon och är ledig både torsdag & fredag. Haha, det blir ingen bra tjäna pengar-vecka. Men det ska bli väldigt skönt. Jag behöver komma bort därifrån lite och så har jag tusen andra saker att göra nu innan jul. Jag måste träna, handla julklappar, sola, shoppa till mig själv och träna lite till. Idag jobbade jag i alla fall 8-14 och åkte till gymmet direkt när jag slutat. Har tränat och ätit middag. Ska hoppa i duschen och se på paradise. Näst näst sista avsnittet idag. Inte okej. Jag kommer gråta.



♥ Dag 10 – Det här hade (har) jag på mig idag

Det här har jag på mig idag. Eftersom jag knappt vaknat än.



* svarta leggins
* svart linne
* mörkblå kortärmad kofta
* blommigt arband från DIDI
* svart ring från H&M


♥ Dag 9 – Min tro

Jag har alltid trott på Gud. Jag vet att Gud finns och jag har en klar bild av honom. För mig har Gud alltid varit en 'honom'. När jag var liten var jag rädd för det mesta och jag gömde mig alltid bakom pappa när det var något. Pappa har varit min beskyddare sen den dagen jag föddes, likaså min bror. Därför tror jag att jag ser min Gud som en 'honom' eftersom männen i mitt liv alltid har skyddat och räddat mig. Från allt. Jag gick på kyrkis när jag var liten och var nog den enda som inte konfirmerade mig pga presenterna. Jag får en speciell känsla varje gång jag går in i en kyrka.

Jag är inte religös någonstans. De enda gånger jag har varit i kyrkan de senaste 5 åren har varit på dop bröllop eller begravningar. Jag tror inte på det som står i bibeln. Jag tror inte ens att Jesus fanns. Jag ser julen som ett tillfälle att äta och få julklappar. Inget annat. Jag ser påsken som ett skäl att äta påskägg. Inget annat. Men jag tror på Gud. Och Änglar.

11 December

Igår började jag hos Malin som hade 18 årsmiddag. Vi åt mat, drack vin och snackade. Vid 22-tiden åkte vi in till stan och jag mötte Lexie, Mira och Issa. Vi drack drinkar och dansade hela natten på Laroy. Jag hade en riktigt bra kväll, som avslutades med bra sällskap. Imorse gick jag upp vid 8 och har varit på Carlssons hela dagen. Vi har haft 6 genrep och imorgon är det föreställningsdax. Jag har äntligen min egen föreställning imorgon och föutom att jag har mått skit idag så är taggad!

♥ Dag 8 – Ett ögonblick

Oj svårt! Jag har hur många speciella ögonblick som helst. Men jag väljer nog ett bra, som ingen kan bli ledsen över att jag berättar. Vintern -06. Jag skulle precis börja min sista termin i sjöbergska. Allt var skit. Det gick dåligt i skolan, familjen var kaos, alla var arga, mina ätstörningar var värre än någonsin. Jag var ett vrak. Orkade ingenting, ville ingenting och kunde ingenting. Jag gick till psykolog efter psykolog, läkare efter läkare, sjukgymnast, dietist, och utredningar hit & dit. 16 år. Ett vrak. En eftermiddag efter skolan låg jag i mammas säng i Kallhäll där vi bodde då. Vi pratade om samma sak som alltid, mig och hur vi skulle göra för att jag någonsin skulle må bra igen. Hon bad mig vänta i hennes rum och gick och hämtade något. Hon kom tillbaka med en present till mig. Jag öpnnade och hittade 2 biljetter till Ao Nang i Thailand. Thailand, som var mitt drömresemål. Det var det bästa som kunde ha hända just då. Jag räknade dagar och tillslut även timmar. Vi åkte våren -07 och var borta 2 veckor. Dom 2 veckorna i Thailand med mamma vände mitt liv upp & ner. Till det som var rätt. När vi kom hem var jag redo att ta tag i mig själv och mitt liv. Jag tror fortfarande att det var den resan som räddade mitt liv!

10 december

Godmorgon! Gash vilken jobbig morgon. Jag somnade innan kl 22 igår med världens huvudvärk och vaknade nu vid 9 med samma huvudvärk, helt täppt och hosta. Har även nyst 500 gånger på en kvart. Min kropp är kaos. Mitt hår också. Ser ut som ett troll. Jag ska i alla fall på Malins 18-års middag och sedan möta Lexie, Mira och Issa i stan för utgång ikväll och det spelar ingen roll hur sjuk jag är. Jag är tom lite taggad. Kl 9 på morgonen.

Dagens

DAGENS VILL HA: fredag
DAGENS KLÄDSEL: lackleggins, tröja och lila jacka
DAGENS SMINK: foundation, rouge och mascara
DAGENS FRISYR: långt och brunt
DAGENS HÄNDELSE: haha inget. det har inte hänt något bra idag alls.
DAGENS LÅT: where there is love - freddy wexler
DAGENS PLANER: har jobbat på dagen, nu paradise och chill
DAGENS SAKNAD: förra veckan 
DAGENS DUMMASTE: spontanshopping 2 veckor innan lön
DAGENS SJUKA: huvudvärk
DAGENS DROG: tuggummi och äpplen
DAGENS ROLIGASTE: lunchen på jobbet
DAGENS FAVORIT: nya soffan
DAGENS KÖP: svart partylinne, svart BH, 2 ringar och lunch
DAGENS GODIS: inget, so far
DAGENS HUMÖR: irriterad på typ allt, och taggad för imorgon
DAGENS ORD: haha

♥ Dag 7 – Min bästa vän

Alexandra Chatall
Det finns inget som vi inte gjort tillsammans. Och då menar jag verkligen det. Vi har festat, åkt flera mil för att köpa sprit, varit på galna efterfester, däckat, spytt, träffat killar, jobbat, dansat, varit fast mitt i ingentans på natten i 20 minusgrader, gråtit, skrattat, slagits, sprungit ifrån människor, gömt oss, blivit jagade av polisen, smygrökt, ringt Maria Pol, gått barfota från krogen, dansat hela nätter, varit ute hela nätter, åkt kryssningar, somnat på golv, varit i Magaluf och på Kos tillsammans. Vi har gjort allt!

Vi träffades under sjuka omständigheter och det var inte alls meningen att det skulle bli vi. Men det blev det och jag kan utan tvekan säga att du är det bästa som hänt mig. Det finns ingen som du. Du är den enda som ser allt. Det spelar ingen roll vad jag säger, du vet alltid vad det är jag egentligen menar. Jag kan aldrig hålla på sanningen för dig, för du genomskådar allt. Du är den enda som kan ta ner mig på jorden när jag själv inte längre har kontroll. Du lever mitt liv åt mig när jag inte orkar själv. Du är en del av mig och jag skulle aldrig klara mig utan dig. Du är världens bästa vän och jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva ♥




8 December

Jag tog ledigt idag. Förkyld och med feber sov jag 13 timmar inatt och vaknade nästan frisk. Åt frukost och tog bilen till gymmet. Ben + 30 minuters kondition. Åkte hem, duschade och åt lunch. Nu ligger jag i vår nya soffa och tänker kolla på film efter film. Lagom ansträngade.


♥ Dag 6 – Min dag

Imorse när klockan ringde träningsdax (dvs 05:15) var jag helt täppt, svettig och hostade. Jag gick ändå upp och åt frukost och packade ihop mina saker som om jag skulle åka och träna. Men när allt plötsligt blev svart och det snurrade i hela huvudet bestämde jag mig för att vara lite smart. Jag gick och la mig en stund till och åkte med Erica direkt till jobbet istället. Sov i bilen hela vägen till kista. Var sjukt effektiv på förmiddagen och fick mycket gjort. Vid 12 gick jag och syster och hämtade lunch som åt tillsammans med resten av säljflocken. Skrattade ihjäl mig som vanligt. Jobbade lika effektivt på eftermiddagen så att jag kunde gå kl 15. Åkte och tränade då istället. Rygg + 30 minuters kondition. Bra pass. Åkte hem, drack en p-drink, åt ett äpple och hoppade i duschen. Nu sitter jag i mjukisar och väntar på att mamma ska komma hem och laga mat till mig. Rätt så bra dag!



Eternal Flame

Close your eyes, give me your hand darling
do you feel my heart beating?
Do you understand, do you feel the same?
I'm I only dreaming?



♥ Dag 5 – Vad är kärlek?

Kärlek är allt. När jag tänker på framtiden och hur jag vill leva mitt liv, är kärleken det enda jag tänker på. Jag tänker egentligen inte så mycket över vad jag kommer jobba med eller var jag kommer bo, utan hur min/mina relationer kommer se ut och hur många barn jag kommer ha. Mitt liv kretsar väldigt mycket kring kärlek nu också. Jag vill inget hellre än att få älska någon igen. Och att få bli älskad. På det där speciella sättet. Jag älskar kärlek. Men ändå så finns det inget jag är så rädd för som just kärlek.



6 December

when guys get jealous, it's actually kind of cute. when girls get jealous, world war 3 is about to start

4 December

Trött trött trött! Men vilken helg jag har haft! Jag har inte sovit hemma sen i onsdags och har varit överallt känns det som. Bio, middagar, teatergenrep, teaterföreställningar och annat mys. Världens bästa helg! Både idag och igår har jag varit på carlssons skola hela dagen och tagit hand om mina barn som har haft föreställningar. Världens bästa bästa barn!

Nu är jag hemma och har ätit middag med mamma. Vi har även byggt ihop vår nya soffa som kom i fredags. En ljusgrå divansoffa. Så snygg. Ska läsa mina bloggar och kolla lite på tv, sen ska jag sova. I min säng. Jag längtar!

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Innan träning: 1 Celcius Green Tea & Mango
Träning: axlar + 30 minuters cardio
Efter träning: 1 p-drink
Frukost: fil m. blåbär & banan, 2 mackor med skinka
Lunch/Middag: Kycklingtortillas m. sallad

+ Godis


3 December

Idag har jag varit ledig på dagen och jag har fått så mycket gjort. Jag har tränat, ätit, duschat, diskat, städat och packa saker inför helgen. Jag har varit lite nervös hela veckan men nu börjar det kännas på riktigt. Imorgon börjar första föreställningshelgen och jag har aldrig haft så många grupper och sådant stort ansvar som jag har i år. Det ska bli så kul och jag längtar verkligen till på söndag då mina små hjärtan får visa vad de kan!



♥ Dag 3 – Mina föräldrar

Min mamma
Älskade älskade mamma, bättre får man leta efter! Det finns ingen jag älskar så mycket som min mamma. Ord kan inte besriva vad hon betyder för mig. Min mamma ställer upp för mig till 100% dygnet runt, varje dag. Min mamma är den enda som ser på mig när något är fel och är den enda som kan läsa mina tankar. För det kan hon. Min mamma är mer än allt för mig och jag skulle göra allt för henne. Världens världens världens bästa!




Min pappa
Lilla pappa. Finaste pappa. Vi har inte haft det så lätt han och jag. Vi har fått jobba på vår relation rätt mycket och han är den som ansträngt sig mest, vilket har lönat sig. Jag trodde inte riktigt att vi skulle kunna ha det så bra som vi har det nu. Men vi har det väldigt bra nu och det är jag så glad för. Bästaste pappa!



♥ Dag 2 – Min första kärlek

När jag var 15 år fick jag veta att jag var både gluten- och laktiosintollerant. Min värld gick under och allt blev så mycket jobbigare. Varken jag eller mamma kunde någonting om sådant och med den mamman jag har så blev jag medlem i celiakiförbundet och senare även SCUF. Mot min vilja. Hon hittade även ett sommarläger för allergiska undgommar. Eller 'mongobarn' som jag kallade det. Hon anmälde mig, också det mot min vilja. 15 år och åka på läger. Sjukt töntigt, tyckte jag. Jag åkte i alla fall. Till dalarna. Väl där kände alla varandra och jag ingen men jag märkte att alla var ungefär lika gamla som mig. Det tog inte lång tid innan jag började lära känna alla (tom johanna, som jag trodde hatade mig). Vi gjorde sammarbetsövningar och lekte en hel dag och även om det var sjukt löjligt så hade jag väldigt roligt och lärde känna väldigt många väldigt fort.

Men det fanns en person som var extra bra och jag såg att det var ömsesidigt. Jag såg blickarna, jag såg nervositeten, jag såg honom. En hel vecka försökte jag. En hel vecka försökte han. En hel vecka ignorerade vi ändå varandra. Precis som man gör när man är 15 år och kär. För jag tror jag blev kär på en gång. Sista kvällen fick vi lov att göra vad vi ville. Vi kollade på film, hade vattenkrig, badade, spelade sanning & konsekvens och var vakna hela natten. Precis så som ett läger ska vara. Efter ett par timmar gick alla upp till stora stugan, utom vi. Vi låg i min säng, du hade johannas röda jeans. Jag vet att din hand sökte min och jag tog tog efterlängtat emot den. Vi låg där hela morgonen. Vi sov nog inte, vi bara låg där. Jag nöjde mig med det, för du var allt just då. Senare på förmiddagen skull vi hem. Du åt ditt håll, jag åt mitt. Du till sala, jag till stockholm. Vi gick upp till ladan och kramades fast de ropade på mig. Jag gjorde så vi fick springa för att hinna med tåget, bara för att få ge dig en extra kram. Det var bara kramar, men dom betydde så mycket. Jag var tvungen att lämna dig gråtandes och jag saknade dig varenda sekund.

Det var precis som i en film. Lägerkärlek. Min kärlek. Vi träffades inte så längt efter att vi kommit hem, vi blev tillsammans och jag älskade dig. Vi gjorde inte mycket, var bara kära. Vi var så små så allt var så skört, men ändå så fint. Även om det inte höll så länge så var det min första kärlek. Du var min första kärlek och den glömmer man aldrig.



1 December

Ledig idag. Det känns som det är första gången på länge, så skönt. Jag har ändå hunnit med mycket redan. Som vanligt. Gick upp vid 7, åt frukost och åkte till gymmet. 60 minuters cardio + biceps. När jag var klar åkte jag och hämtade mitt paket på posten. 20 burkar celsius. Efterlängtat! Så nu är jag sjukt nyfiken på om jag får bättre resultat på gymmet som det sägs.





Nu ska jag ta det lugnt och titta på tv en stund innan det är dax att åka in till stan. Avslutning med babygruppen på mini idag. Jag kommer ha galen separationsångest, mina små hjärtan!


RSS 2.0