Saturday night(fever?)

Nu har jag slutat, helt slut i både armar och ben och skulle väl egentligen behöva vila eftersom jag ska va här 13 imorgon igen. Ska möta upp lexie för att fika på 60 snart och sedan får vi se vad som händer. Är lite sugen på röjj men ändå inte, aja får se hur det blir! Sista lovdagen ju men samtidigt har jag anledning att vila nu ett tag framföver. Uppdatering om kvällen kommer imorgon om jag lyckas sno datan av henne hon min vän i solna. Nu måste jag gå för att möta upp henne, puss på er!


When I loose myself I think of you

 
Skorna!

 Älskar min nya jacka! <3







Jag älskar dig mamma och det ska jag bevisa, jag ska göra allt och fortsätta kriga

Nu är jag mätt och har dessutom blivit lite trött. Har inte riktigt bestämt mig för om det är värt att sova eller inte, jag kanske bara blir tröttare när jag vaknar sen igen? Ska i alla fall lägga mig och kolla på tredje delen av kniven i hjärtat. Somnar jag så gör jag, bäst att sätta klockan eftersom jag ska gå hemifrån runt tre.

Måste även passa på att gratta min älskade mamma på namnsdagen! Grattis mami du är bäst i världen!


<3


Rise and shine!

Sitter just nu på golvet i södertälje med mamma mia på i bakgrunden. jag är väl den enda här som sovit (fram till nu) så jag är lite pigg, de andra (inkl. lexie) sover som stockar. Ska väcka henne alldeles snart för att ta bussen hem, gissa vem som kommer bli arg? Det är tur att jag vet var jag har henne, annars hade jag aldrig vågat haha. När jag kommer hem ska jag börja med att äta frukost tror jag , sedan sova lite till eftersom jag ska jobba idag. Så det blit en riktig chillförmiddag för min del och sen hoppas vi på att kvällen blir nice men det borde den ju med tanke på vem som hörde av sig igårkväll haha ;)




One shot!

Fredag igen, tiden går fort när man har roligt! Vaknade runt 10-tiden hos lexie och åkte direkt iväg till skanstull där jag  mötte upp min alldeles bästa mami som överlämnade min träningväska och frukost till mig innan hon åkte iväg till min syster. Så 1,5 timme spenderade jag på gymmet där jag körde dubbelpass - core och step/muskel. Så nu har kroppen fått sig en riktig genomkörare, först mage/rygg och sedan kondition och styrka. Sen åkte jag hem och nu har jag både hunnit duscha och äta. Ska sätta igång med resten alldeles strax för vid 5 ska jag iväg igen. Mer om det imorgon, puss!




They call me superman, I'm here to rescue you


That's what bestfriends are for <3



There's only two types of people in the world

Det är mycket bättre med magen nu, har bara lite ont och det blev ingen akuten *peppar peppar ta i trä*. Shoppade som galningar så hejdå lönen!

 
Köpte finaste jeansjackan från H&M, den beiga varianten. Helt kär!


Coola leggings med blommspets nertill och svara kilklackar också de från H&M.

Köpte även ett arband, ett halsband och tre par örhängen som jag inte har bild på. Lyckad shoppingdag!


Smärta

Meningen va att jag skulle gått upp nu egentligen, klockan stod på 10 men jag gick upp en timme tidigare. När klockan va runt 9 vaknade jag av att jag hade sjukt ont i magen, mer på ena sidan. Orolig för att det är blindtarmen ska jag försöka ta mig in till stan och möta lexie som planerat för lite shopping och fika och så. Ska samtidigt hålla håll på det onda och om det blir värre får jag ta mig in till mammas jobb och in på akuten. Hoppas för guds skull det inte är något såndant för det orkar jag inte - varken någon pencelinkur eller operation. Då nu håller jag tumarna allt jag kan!
 


Uppdaterar senare med tillstånd och läge och så.


"När hjärtat säger till får huvudet säga vad det vill"


lyssna på huvudet och inte hjärtat för det lönar sig aldrig!



Jag känner din smärta som min smärta




Från Kniven i Hjärtat <3


Ditt blod är mitt blod och din fight är min fight!

Sitter just nu och väntar på att tredje delen av "Kniven i hjärtat" ska laddas klart, lexie skickar. Kollade på första delen igår och andra nyss, helt sjukt bra serie. Visst märker man att den sändes på 90-talet och att tv-/filmtekniken utvecklats sen dess men det spelar ingen roll att den egentligen är så dåligt gjord för storyn är så bra. Man märker verkligen hur bra man själv egentligen har det och hur glad man ska vara för det!




Onsdagmorgon

Nyvaken och väldigt trött för att ha sovit nästan 11 timmar. Ett måste för att komma ikapp känns det som. Jag hoppas på att jag kommer bli piggare snart så att dagen blir så bra som möjligt. Vi ska åka till odenplan snart och sola på solkungen, det va ett tag sen så det kommer bli bra. Sen in till stan en snabbis och sedan vidare hem för middag och så. Vad som händer ikväll får vi se, utgång kanske? eller en till chillkväll för torsdagen är redan nu spikad. Nu måste jag börja fixa mig innan lexie får psykbryt eftersom vi ska gå om 20 minuter. Puss!




På promenad genom stan<3

Nyss hemkommen från solna centrum där vi åt donken och kollade i lite affärer. Passade även på att ta en promenad tillbaka för att få lite frisk luft vilket båda kunde behöva. Ikväll blir det nog chillkväll med massa film och så.

 

 


Keep smiling, keep shining - I'll be on your side forever more!


Nu såhär dagen efter när man tänker på hur mycket som kan gå fel när man är ute påmindes jag återigen om hur mycket du betyder för mig och hur världefull du är. Du har den betydande platsen och du är värdet i mitt liv! Hur kommer jag någonsin kunna släppa dig? Världens finaste vän! ♥


We party like we think no one is watching!

Godmorgon! Har nyss vaknat upp som ett litet vrak, var nämligen i axelsberg igår och inatt. Hade galet nice och sov kvar. Vi sov inte många timmar innan vi vaknade/blev väckta imorse runt 6. Då tog vi det lungt ett tag, vilket behövdes, och sedan åkte vi hit till solna och fortsatte sova. Har en del bilder från gårdagen på mobilen som kommer såfort lexie httat sladden.



Annars ser väl dagen ut som den kommer att vi ska bege oss in till stan så vi är där till kl 16 och ska fixa den där saken. Sen blir det att åka tillbaka hit igen för en riktig chillkväll. Kommer säkert somna tidigt och vakna pigga imorgon.


Lördag hela veckan?

Efter att ha varit en sväng på gymmet och kört ett Bodypumppass och kommit hem och ätit lunch insåg jag just att det är måndag och ingen skola. Lov med andra ord, underbart skönt! Så den här veckan ska jag bara göra sådant jag vill och tycker om. Träffa de människor jag gillar och spendera så mycket tid som möjligt med min bästa kompis. Henne åker jag till om ungefär 2 timmar, innan ska jag fixa lite med mina saker här hemma. Åker hem till lexie och käkar middag och sen blir det troligtvis utgång för vår del. Imorgon ska vi även försöka ta oss in till stan och fixa en liten sak som troligtvis kommer göra våra, framförallt mitt, liv lite lättare. Mer om det sen, nu måste jag sätta igång.



Har ni sett de fina skorna från Vagabond föresten? Jag gillar dom svarta och lexie dom bruna, lite låg klack kanske men jättesköna! 700:- kostar dom och kan köpas i Vagabonds affärer och på vissa Nilssons. Borde även kunna köpas på internet. Tror jag ska önska mig dom i någon form av present, fia har varit snäll hela veckan-present!


Ge mig en kyss innan du går att bygga en dröm på

Du var full och jag var full
I aprilsolen
Du är den sortens pojke jag gillar
För du är tom och jag är tom



Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...                                                                     men då slösar vi bort våra liv?


Slår som en feber som om allting vore kört!



Jag har tappat en och annan välförtjänt poäng i ensamhetens kalla tomma dubbelsäng


Rockstar!

Söndag utan söndagsångest, härligt! Lov i mer än en vecka för min del, hur underbart som helst. Iaf gårkvällen, hur lyckad vart inte den? Slutade jobba lite innan 8 på kvällen då det inte va jättelite att göra. Tack Carin! Mötte upp lexie och drog tillbaka till hötorget där vi va på en lite annorlunda fest haha. Killarna hade hyrt ett hotellrum mitt i city där vi hade det galet nice. Dans i sängar och på golv, sång och musik i all form och galenheter bestod vår kväll av. Det va sjukt nice och vi hade det jätteroligt och levde verkligen livet. Kom hem alldeles för sent (tidigt?) men who cares? det är ju lov!




Try to get on the floor shake that ass like me!

Hittade lite bilder på lexies dator som jag hade glömt bort exicterade. Det är alltid lika rolligt att se på bilderna dagen efter och försöka komma ihåg. Här är iaf de få egobilderna från igår:

 
Fancy som vanligt! Bästaste pluttsnutt och jag <3


Lördag

Godmorgon! Klockan är inte alls mycket och här sitter jag, klarvaken. Eller målet är åtminstonne att bli klarkaven och det kan ta ett tag. Ska åka iväg till mini snart där jag ska tillbringa förmiddagen och sedan vidare till jobbet där jag jobbar 15-20. Såklart så får jag se vad som händer ikväll, inga planer ännu i alla fall.
 
 


I realised my love for you was wrong

Nu har jag hunnit med allt jag ska ha gjort hittills. Va och tränade 11:30-12:45, åkte till solna och nu är jag hemma igen. Det tar på krafterna att åka runt stan och nu när jag skulle hem va det såklart rusningstrafik så det gick knappt att komma varken på eller av tunnelbanan. Riktigt jobbigt. Men som sagt nu är jag hemma vilket betyder lite vila för min del innan jag sätter igång igen. Får gäster om två timmar och tills dess ska jag va klar, hur nu det ska gå. Skönt att jag tränade idag i alla fall för då kanske jag lyckas hålla mig på gott humör åtminstonne. Vi hörs lite senare, puss sålänge!






Lovfilosofi

Jag va verkligen inte på humör för att berätta det igår, men jag är ledig idag så jag har alltså sportlov nu! Dessutom börjar vi på Vittra inte förens onsdagen efter lovet så vi har nästan 2 veckor lov, i alla fall 13 dagar. Hur skönt som helst! Börjar sportlovet med att gå upp 8:30, lite konstigt va? Det är faktiskt så att jag har en del jag måste få gjort idag. Ska börja fixa iordning lite snart så att jag kan vara på gymmet runt 12 och träna en dryg timme innan jag åker till solna en snabbis. Säga hej och fixa lite hos my partner in crime. Sen är det hem och fixa ännu mer då vi får middagsgäster vid 18-tiden och mami har fixat jättegod mat! Vid 20-tiden blir det utgång såklart och troligtvis vet vi redan nu var vi ska och det blir nog trevligt. Så nu hopas jag verkligen på att sportlovert får en sådan bra start som jag hoppas på!




Nått tändes den dagen som räcker ett liv!



Inget kan någonsin ta dig ifrån mig världens finaste! Du stöttar alltid och har alltid svaren, älskade älskde du. Du är så älskad att det gör ont.


När du står ensam kvar på tå och ytan inte går att nå, kom ihåg mig då!

Thomas tittade på mig med sin thomas-blick när han klappade mig på huvudet och sa "lilla fröken" och gav mig en kram. Varför va han världens bästa lärare?! Han sa även "Jag säger som Lars Winnerbäck, kom ihåg mig då!".

Jag har fått en ny gråtlåt!


She had a bad day, taking one down

Det har varit en riktigt dålig dag idag. Det mesta har skitit sig och det jag sett fram emot hela dagen även det. Jag skulle träffat A nu egentligen - käkat på jobbet och sen dragit till dansen men hon är sjuk och jag har inte heller hunnit blir riktigt frisk än. Så det blir till att vila resten av kvällen. Dagens höjdpunkt va hur som helst vår IUP i skolan. Vår mentor ska sluta (eller har slutat nu) för att bli musiklärare i vallentuna gymnasium istället. Det är inte bara tråkigt, utan sjukt tråkigt! inte okej..! Det är världens bästa lärare som verkligen tar hänsyn till alla och nu har han slutat. Så på vår sista IUP tillsammans hade vi fixt presenter och fika till honom. Köprt en gitarr och skrivit allas namn på och massa Thomas-citat, ink. en korg med massa fina och goda saker i. Alla (eller iaf jag) grät och vägrade säga hejdå. Sjukt sorgligt men vi fick ett fint slut och nu kommer Monsun aldrig bli Monsun igen.




I gotta se you boo

Idag är jag tydligen trött, jättetrött.
och jag har träningsverk, mycket träningsverk!

Jag kan inte säga vad hon ser hos en sån som mig

Blev inte mycket skola inte, mådde alldeles för dåligt för det efter jag hade tränat. Ville bara hem och sova men mötte upp mamma för att äta lunch innan vi åkte hem. Åt på sushistället i ringen, riktigt gott efter att ha tränat. Lite shopping hann vi med också innan jag inte orkade mer och vi åkte hem. Köpte ett par mörka jeansleggnings från H&M och även ett nytt ljusrosa läppglans eftersom de gamla är helt slut.


English Rose från H&M - 29,50:-


 

Så nu blir det nog till att kolla på en bra film, lite sugen på Twilight, och sen sova ett tag. Vakna lagom till middagen, vara vaken ett tag och sen somna tidigt ikväll igen. Måste bli friskt till helgen och lovet. Dessutom är det ju dans imorgon också, går inte att missa! Puss

Btw så älskar jag min nya ring från Glitter - 69,90:-


If I'm ugly then so are you!

 



Lillördag

Godmorgon! Jag kan fortfarande inte förneka att jag älskar mornar, i alla fall såvida dom inte äger rum typ kl 5. Hade ställt klockan på 7:30 ochgick upp, gjorde frukostoch väckte mamma. Tyckte hon behövde få bli serverad frukosteftersom hon är hemma med bihåleinflamation (som börjar bli bättre). Så vi har precis ätit klart och nu sitter jag under en filt i soffan och håller på fixar naglarna och lyssnar på lugn morgonmusik.Hade väl tänkt sitta här någon halvtimme till innan jag börjar göra mig iordning för att åka. Börjar kl 13 och innan det ska jag klämma ett Bodypump-pass 11:15. Har ingen aning om hur våra två lektioner ser ut idag eftersom det närmar sig lov men det skulle sitta fint med lugna lektioner med betygssnack eller nått.




Där dansar hon med den vilda


Fyllda av stolthet och vilja - brusar som virvlar i ett vattenfall








I'll be on your side forever more, that's what friends are for!

Hemma igen efter provet. Vet inte alls om det gick bra eller dåligt, kändes dåligt för att vara jag dock. Men skitsamma, jag gjorde mitt bästa och det är enligt mig det som räknas. Jag lär väl vara den enda som går natur och tänker så. Men nu är det i alla fall gjort. Så nu ska jag vila ett tag och sen åka iväg på yoga hade jag tänkt.

Från en sak till en annan. Vem har namnsdag idag om inte världens bästa kompis? Alexandra Chatall har namnsdag idag (...eller ja alla Alexandror har väl, men det är Chatallen som betyder något för mig. Eller hon betyder allt men det viste ni ju). Så grattis på namnsdagen kakan! Jag älskar dig! <33




Sjukis

Om jag hade ont i halsen igår är det inget emot vad jag har idag. Usch! Om det är något jag verkligen ogillar så är det att ha ont i halsen. Måste endå iväg till skolan snart och göra mitt matteprov, som tur är har jag andra matte andra lektionen så att jag kunde få lite sovmorgon i alla fall. Är klart vid 12 och då ska jag hem fort, bödda ner mig i soffan med te och ett par heroesavsnitt. Som tur är är mamma också hemma pga förkyldning (gissa vem som smittat mig...) så jag får sällskap när jag ligger här hemma och tycker synd om mig själv. Nu måste jag göra mig i ordning, hoppa i duschen och lite så. Hörs sen, puss!




Usch

Sjukis. Mår inte alls bra och har inte gjprt det på hela dagen heller, ont i halsen och magen. Har ett matteprov imorgon så jag går till skolan 10:40, skriver mitt prov och beger mig snabbt hem igen.


Och jag tröttnade på dig för länge sen, har du snackat skit är du äcklig.


We're only humans


are we human or are we dancer?

 

Try to walk like me?

Jag är nästan arg på riktigt nu för jag blir så trött på människor. Min klädsel idag va inte alls något att förvånas över - strumpbyxor, vit lång tröja och en svart midjejacka med skinjacka ovanpå. En liten detalj är dock att mina strumbyxor  inte va helsvarta idag, utan ihåliga. Dom är inte stötande på nått vis men man ser min hud. De innehåller tusen gånger mer tyg än vad genomskinliga gör och för att jämföra med barbent skulle man kunna säg att jag bar burka idag. Och ändå(!) har jag inte gått förbi en enda människa idag som inte glott. Ja glott är precis vad alla gjort idag, inte tittat, utan glott. Snea blickar. Det som stör mig är även att ingen av dessa vågar möta min tillbakagående blick, för jag är inte den som låtsas om ingenting. Jag kände på en gång imorse hur jag verkligen inte orkar bry mig egentligen men förstod också hur svårt det faktiskt är. Jag hade ju inte ens högklackat idag...

Tro mig, jag tänker inte gå tillbaka till varken söta tröjor, knälångt eller mjukiskläder. Den tiden är förbi, jag klär mig precis som jag vill.



Tillbax på ruta ett

Är egentligen inte alls trött men jag måste sova. Ska upp 5:20 imorgon för ett spinningpass kl 7. Sedan blir det vidare till skolan för en 7 timmar lång dag. Har redan nu övertalat mami om sushi till middag imorgon, då har jag åtminstonne nått att se fram emot när jag avlider i skolan. Det kommer nog trotsallt bli en bra start på veckan, det blir ju faktiskt vad man gör det till!


This is what we do, the party is in you!

Hemma efter tre dagar och nätter hos lexie. Åkte nyss hela vägen från solna i mjukiskläder och ville i princip bara lägga mig på marken och sova för det va mycket folk i stan och kallt och jag mådde som jag förtjänade. Mår fotrfarande snarare. Den här dagen kommer alltså bli jättelugn och jag kommer inte göra mycket mer än arr sova, titta på film och plugga lite. Tagga inför veckan, om man nu kan göra det, ska jag försöka göra också så att jag orkar med den. Ser redan nu fram emot torsdag och dansen.

 
Jag and the hatt och vi på dansgolvet, gabbi är posern nr 1!

 
Tjejer och posearna

 
Folk


Baby och jag, du äger mitt hjärta!


Hard work work

Det är jättemycket folk uppe i hallen, det betyder mycket att göra. Jag kommer orka, men jag undrar hur...


Hit me baby one more time!

Hej på er! Hade ställt klockan på 8 imorse för att vara på mini kl 10. Vaknade inte alls som jag hade tänkt mig, utan med jätteont i magen och halsen så det fick bli en sovmorgon istället och samla krafter till att jobba i eftermiddag.  Igår hade vi roligt men det blev inte så mycket bilder fastän att vi hade kameran med. Fy på oss, måste bli bättre på det här! Ikväll är jag säker på att det blir bilder för ikväll blir det alla <3:ans dag fest! Det ska bli sjukt kul och det är så snällt att vi blev bjudna! Så imorgon blir det bilder, jag lovar! 

 


Don't touch what you can't grab!

Fredag! Va ledig idag, som vanligt på fredagar. Trots det va jag tvungen att gå upp tidigt för att åka och göra en sak med lex. Eftersom det är fredag den 13:e så gick ju det såklart fel, vi missade tiden med en timme. Bra gjort på oss! Nu sitter vi i soffan i solna och taggar inför kvällen. Men först ska lex klippa sig och jag ska på middag hos min bror som fyllde 25 år i onsdags. Det ska bli supermysigt att träffa syskonen och  syskonbarnen nu äntligen. När vi är klara med allt så beger vi oss mot bromma där det händer ikväll!




Snipp snapp snut så va denna torsdag slut

Det blev taco bar, det blev sola och det blev dans. Nu är det ont i hanleden, städa och fixa hår och naglar. Sen är det tagga och äta. Sist men inte minst sova. Imorgon är det fredag!

 
Love<3


Hey you!

Sitter i skolan och har 20 minuter kvar på rasen. Börjar med en SYO-föreläsning och sen är det prov. Har verkligen ingen aning om hur det kommer gå men jag hoppas så jävla mycket. Egentligen vill jag bara att dagen ska ta slut så jag kan få träffa A och gå på dansen!


Torsdag

Lite sen till skolan kanske men har hunnit med massa saker  nu på morgonen. Gick upp tidigt och har varit hemifrån och är nu hemma igen. Ska gå till bussen om en kvart eller så och när jag väl kommer till skolan är det plugga som gäller inför vårt el-prov som är klockan 14. När provet är klart kan jag pusta ut och äntligen slappna av lite för då är nämligen vårt case nästan helt slut, bara feedback och betygssnack kvar sen innan lovet. Hur skönt låter inte det?

Vid 17-tiden när snutti slutat skolan ska jag möta upp henne för att käka och sola innan vi drar till dansen! Efterlängtat om man säger så! Sen hurrni är det helg för vår del!!!


Upptäckte en webcam!


Som jag lovade


 

Vit bas t-shirt från H&M
Brun midjekjol från Monki
Vita knästrumpor från Åhléns (tror jag)
Midjekort jeansjacka från Gina Tricot


Det är skönt när man får ett svar, hela världen är så underbar!

Helgen närmar sig och redan imorgon är det torsdag vilket betyder dagen innan fredag. Torsdagen kommer bli jättebra  och även helgen kommer troligen bli riktigt lyckad. Har lite ont om tid att skriva nu egentligen, uppdaterar lite senare. Då även med en dagens outfit för en gång skull, så håll utkik!


Eller vaka över vattnet i Picassos park

Jag hade föreställt mig att det skulle vara jättefint väder idag med, med vårsol och fågelkvitter precis som igår. Jag vaknade nyss och kollade ut, var det det? Nej. Det betyder att jag inte alls kan ha min jeansjacka som jag hade planerat, jag som hade fått den struken och allt. Var är väderguden när man behöver honom/henne som mest? Nej, det får bli skinjacka i vanlig ordning för det här med att sätta på mig vinterjacakan nu, det har jag slopat.

Jackan, 299;- på gina tricot (modellen är kortare än vad det ser ut, slutar stax under midjan)

Även idag är en jättelugn dag, har bara en enda 20 minuters-lektion idag där vi ska "redovisa" vårt arbete vi hade inlämning på i måndags. Får se hur det går, är lite nervös faktiskt.  Dessutom har jag tid hos skolläkaren efter redovisningen och vad jag vet så är det bara jag som är kallad. Det gör mig lite nervös eftersom jag va där tre gånger förra året också. Ska även passa på att fråga henne om ett problem jag har när jag ändå är där och hoppas hon kan hjälpa mig. Om det är något jag kan få hjälp med kan jag berätta vad det är, annrs förblir det en liten secret.

Nu ska jag äta klart min frukost och sen bege mig mot bussen och gymmet. Ciao sålänge, puss.


Hela världens hunger samlad i mig



Nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill. Du vet jag vill bli din och ingen annan kommer in. Hjärtat gör mig blind.
Jag är en vampyr, jag suger och spyr.

Middag och godis

Hej igen! Jag fick för mig att jag visst skulle sova middag eftersom jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Så efter en garderobsgenomgång (nu vet jag vad jag ska ha på mig i helgen...) gick jag och la mig i sängen och vaknade 2 timmar senare. Som tur va klev även mami innanfördörren 10 minuter senare och börjadelaga mat på en gång. Sen fyller min bror 25 år imorgon och i min familj är det tradition att födelesedagsbarnet blir serverad godis i en stor blå skål redan på morgonen. Min snälla mamma tycker att detta lever kvar och gäller även om man fyller 25 år och inte bott hemma på närmare 5 år. Så hon har köprt hem närmare ett kilga lösgodis Dogge ska få imorgon eller på fredag, vilket jag käkar på just nu. Aptitretare.


Nu ska jag sätta mig och äta middag och sen börja fixa med mina klänningar till helgen.


Jag sätter fem spänn...

Äntligen hemma efter min korta skoldag. Hade en enda lektion och det va matte c. Har ändå varit vaken ett tag känns det som, gick ju upp vid srax efter 5 för att träna. Så när jag slutade va planen att åka hem och äta och sen sova men jag såg så fort jag klev utanför skolans dörrar att det är vår ute. Fatta, vår! Ska inte ta ut något i förskott och jag tvivlar inte på att det kommer komma mer snö, men just idag är det vår. Det betyder lycka och det ger i alla fall mig nya krafter. När jag väntade på bussen med iPoden i öronen och sneglade mot bänken där en äldre kvinna och en yngre man satt såg jag hur båda blundandes hade ansiktet mot solen, ni vet sdär vårigt. De sågverkligen ut att njuta och det gjorde mig ännu gladare. Dessutom värmde solen och jag kände hur mycket jag vill ha på mig min nya jeansjacka imorgon!



Så nej det blir absolut inget sova inte. Ska istället äta klart min lunch, vila ett tag och sen blir det nog en promenad om det fina vädret håller i sig. Det är vid sånna här tillfällen man önskade att man hade en liten söt hund mankunde gå ut med!

Tisdag

Idag är jag riktigt trött och ögonen vill inte hålla sig öppna.Tröstar mig med att jag slutar vid 12 idag och börjar kl 13 imorgon. Kommer vara hemma runt 13-tiden idag, hörs då.


Det börjar bli dags

Börjar bli sovdags redan nu känner jag. Måste orka upp imorgon, ska träna Bodypump innan skolan imorgon ingen hade jag tänkt.  Slutar redan klockan 12 imorgon och kommer va hemma innan 13. Kommer inte kunna sitta hemma hela kvällen utan måste hitta på något. Får säkert för mig att träna igen på kvällen beroende på hur dagen blir. Har redan börjat tagga inför helgen, den kommer bli så bra och jag älskar att ha planer redan nu.

Natti på er <3


Ledig och ledig och ännu mer ledig



Hemma från skolan nu! Väldigt skönt att ha lämnat in rapporten nu. Bet betyder många lediga timmar resten av veckan. Mina skoldagar resten av veckan kommer se ut såhär;
Tisdag: 9-12
Onsdag: 13-14
Torsdag: 13-16
Fredag: Ledig
Hur skönt är inte det? Dessutom är det fortfarande ljust ute!


Jag är jag och du är du

Jag är riktigt trött men har ändå jättemycket energi. Det här har blivit lite jag tror jag, en del av mig. Att alltid ha mycket energi trots att jag kan vara hur trött som helst. Måste vara frukosten, eller kanske morgonträningen? Snart är det lunch här i skolan, men först inlämning; deadline som en timme och vi är så inte klara!




Måndagmorgon

Måndag morgon och klockan är halv sex. Ska gå hemifrån kl ockan sex för att ta bussen och åka till gymmet där jag ska gå på spinning innan skolan. Jag vet att mång undrar hur jag friviligt kan träna på mornarna innan skolan, och framförallt hur jag orkar med spinning då, Dessutom är det måndag idag. Visst är det jättejobbigt att gå upp 5:20 dessa mornar men det handlar i princip bara om att bestämma sig. Det jobbigaste tycker jag är kvällen innan eftersom jag redan då brukat ställa in mig på att det kommer bli jobbigt att kliva upp när klockan ringer.

Om dutycker att träna på morgonen verkar bra är detta något att tänka på;
* Tänk först och främst på att du inte har några alternativ och att det bara är att kliva upp, bestäm dig helt enkelt!
* Det jobbiga i att  träna på morgonen är det mentala. Om inställningen är god och du längtar efter musiken och trycket i träningspasset som väntar dig, blir allt genast mycket roligare.
* Ät frukost! Om det går trögt att få i sig ordentlig frukost vid halv sex så ät något litet eller ta en banan på vägen och ät efteråt. Lär er att frukost är det godaste på hela dagen.
* Det är bara du själv som kan göra det här och det är väldigt skönt att kunna säga att man tränat innan skolan/ så att man är fri att göra vad man vill efter.
* Du får en bra start på dagen och när man väl kommit till passet och ska börja är det fysiskt exakt lika jobbigt att träna på morgonen som på kvällen.


Singoalla tror att om himlen finns är jag förlorad


När dem skrev om mig i tidningen sa dem som det va; glöm det aldrig Fia, parkbänken är aldrig långt borta!


I make the rules as I go

Tiden går alltid jättefort på söndagar, ingen mer än jag som undrar varför?

Jag har hunnit käka middag med mami och tack för riktig mat, det va länge sen! Ska snart ner till affären för att köpa en B&J hade jag tänkt. All sitta med den, en sked och ett (eller fler) heroesavsnitt, kan det bli bättre en sändagkväll? Det är ju trotsallt måndag med allt vad det innebär imorgon, så nu blir det lite söndagslyx snart!



Only seventeen, dancing queen!

Sitter hemma och lyssnar på Markus Krunegård och mår faktiskt ovanligt bra. Jag tror att det är för att helgen varit så lyckad. Dock är jag väldigt trött eftersom vi inte fick så mycket sömn inatt, max 4 timmar eller nått. Jag somnade före barnen och vaknade kl 9 imorse av att hundvalpen ville leka och attackerade mig och mitt hår. Ska snart försöka vakna till liv och ta tag i pluggandet men först visa några bilder från i fredags som jag lovade;


Lex (där bakom nånstans), jag, Sophia och Carro


Kram!


Jag och Carro, jag ser galen ut


Min andra halva och världens bästa, och så jag <3




You never clean up!

Hej på er! Ännu en gång, förlåt för dålig uppdatering. Gårkvällen blev oväntat väldigt lyckad. Människorna vi träffade va de flesta väldigt trevliga och glada. Vi hade det jättebra och kom faktiskt inte hem allt för jättesent. Vi hade dessutom världens flow när vi skulle hem, bussarna, tågen och tunnelbanorna matchade varandra perfekt och vi behövde aldrig vänta mer än 5 minuter under hela hemresan. Sånt är otroligt skönt! Lexie tog bilder med sin mobil ochdet va ävan många vanliga kameror upppe under kvällen, så några lär det komma upp snart!



Har varit på teatern ett par timmar idag, hade min egen lektion och senda va jag assictentfröken åt Matilda som va borta. Nu är jag på jobbet och ska börja om en halvtimme. Är hungrig så jag ska upp och fixa nått att äta innan jag börjar. Ibland är det sjukt nice att jobba på en restaurang och få kombinera sin egen mat när man har rast eller ska äta. Ikväll blir det barnvakteri i Bromma. Puss på er!


En gång är ingen gång?

Nu är jag inte lika stressad längre. Jag påbörjade inlägget jag skrev i morse en kvart innan min buss skulle gå så det blev panikartat där i slutet. Ber om ursäkt för det. Såklart hann jag med bussen och mötte upp Julia vid Stadsbiblioteket strax efter 10. Vi satte oss och började plugga på en gång och efter ett tag kom även Jenny. Satt där i två timmar innan vi tog lunchpaus, för att sedan fortsätta. Dock blev det mycket snack och liten verkstad, alldeles för mycket snack om jag ska vara ärlig. Nu måste vi kämpa på rikitgt för att hinna till deadline som är på måndag kl 12:00. Gick därifrån runt 14-tiden och nu sitter jag nere på kontoret i kungshallen och ska snart gå upp och göra nytta. Det kommer tydligen oväntade rushar just idag men jag hoppas verkligen att det inte drar ut på min arbetstid eftersom jag har planer för kvällen.







Fredag!

Har supermega jätte bråttom. Hinner i alla fall slänge in en bild på dagens klädsel.

 


We're only humans

Träning i all ära, men nu är jag trött. Har hunnit med ett spinningpass, skola och dans udag. Den sammanlagda träningstiden idag är 2 timmar och nu vill jag inget hellre än att sova. Hade tänkt träna imorgonbitti också men har insett att det nog inte kommer gå. Min helg kommer vara jättehektisk och jag kommer irra fram och tillbaka äver stan som vanligt.

Imorgon blir det skola på förmiddagen och sen jobb 15-19:30. Efter det blir det utång med A.
lördag blir det aningen mini hela förrmddagen eller så blir det först frukost med vittretjejorna och sen ini. I vilket fall som helt blir det jobb 16-20 och sen till bromma och va barkvakt/hundvakt/alltmöjligtvakt.
Söndag blir riktig pluggisdag och sen är vi tillbaka på ruta ett igen. Nu däremot är det sovtime. Godnatt på er! <3


Vem behöver kärlek när det finns shopping?

Hej på er igen. Sitter helt nersölad i Lexies soffa och det lukar acceton i hela vardagsrummet, cozy huh? Kom precis hit efter en (nästan) heldag i skolan. Pluggade hela morgonen i skolan, eller försökte åtminstonne. Vid 11:30 gick jag, Jenny och Julia till Coffehouse by George för att luncha och hitta ett internet att koppla upp oss på så vi kunde fortsätta med vårt grupparbete, vilket såklart inte gick. Satt där i nästan tre timmar innan vi gav upp. Gick till ringen och hittade en mintgrön längre tröja och en jättefin rosa midjejacka. Nu längtar jag till våren och alla vårkläder!



Nu väntar jag på att få äta någon gång och sen blir det till att ta det lite lungt innan dansen ikväll. Numera är torsdagar riktigt roliga för dansen är, näst efter mig och kakan, bäst!


Godmorgon

Har varit vaken i 20 minuter och precis ätit klart min frukost. Faktiskt har jag inte alls några problem med att äta frukost så här tidigt, tycker tvärtom bara att det är gott. Nu blir det på med dem svarta kläderna (kommer ni ihåg?) och tagga till, försöka att inte somna på bussen också.








090204

Var tvungen att leta igenom garderoben för att hitta kläder till morgondagen och även helgen. Det tog såklart längre tid än jag trott och jag provade såklart mer kläder än vad jag behövde. Det slutade också med lite bilder på det hela. Imorgon kommer bli en lång dag och jag ska i princip bara göra sådant jag tycker om (förutom mitt glosprov i Eng B som är på 85 glosor och meningar).

Kommer börja dagen med spinning och då underlättar det att ha tighta kläder så att man kan hålla koll på knänas riktning och även att man har rumpan precis över sadeln och magen spänd (för att minska skaderisken).

 

Sen är det skola 9 - 16 och eftersom dagens klädsel va ovanligt slapp känner jag att jag vill ha något lite finare imorgon men heller inte allt för uppklätt kommer det troligtvis se ut såhär;

 

Efter skolan är det dans, streetdance. Mjukisbyxor och en slapp tröja är nästan ett måste för att (i alla fall för mig) få in känslan och "gunget" då man dansar just steet.

 


Jag reser inte till någonting, jag reser ifrån

Det va ju inte alls meningen att jag skulle göra nått alls efter skolan, jag skulle hem och plugga! Men när jag ringde A påvägen hem och sa att jag hade slutat och hon frågade om jag inte skulle komma till henne istället, blev mitt svar på det: "OM jag ska..." och så hamnade jag i stan istället. Vi gjorde inte alls mycket utan tittad lite i affärer och satte oss och fikade på nått mysigt fik. Sen va det dags att åka hem och nu har jag nyss käkat middag med mami och ska nog göra mig lite kaffe för att orka resen av kvällen. Innan jag börjar ska jag nog läsa igenom Veckorevyn vi köpte påvägen hem och drömma om att jag en dag blir rik och kan köpa vad jag vill.




Josefine Crafoord VEM?

Vakna med the vocie á Kenza nu på morgonen. Ris eller ros, önödigt eller nödvändigt, dåligt eller bra? För nu fick vi ju höra hennes röst. Den va mycket mer manlig än vad henens lilla kropp nästan tillåter, och för att jämföra den med blondinbellas är inte ens tänkbart.

Fem spänn på att hon snart kommer skriva att det gick bra men att hon va nervös och inte riktigt viste vad hon skulle säga. Cred till dig tjejen som orkade gå upp innan kl 06 imorse.Själv käker jag frulle nu.




Vi svävar i min luftballong

Sådär ja! Har både ätit middag, pluggat lite och duschat. Nästan redo för sängen, klockan är ju trotsallt snart åtta. Eftersom min familj (eller i alla fall hushåll) bara består av mig och mami, brukar middagarna bli som dom blir. Vi bryr oss inte riktigt om ifall det är tisdag eller söndag eller fredag eller tordag, vi äter det vi vill ha. Jag mådde verkligen illa när jag kom hem och det enda jag va sugen på va tacos, hur i hela världen jag nu kan vara det med tanke på var jag jobbar...
Och eftersom jag inte ens tål majsbröden som säljs i affärerna och framförallt inte vetebröden, kör vi med tacoskal och chips hemma hos mig. Och för att visa mina tacobar-skills för mami men samtidigt är trött på det jag gör uppemot hundra gånger på ett arbetspass på jobbet, gjorde jag något utöver det vanliga;

 

Har, appropå tacobar, inte jobbat på 1,5 vecka och jag saknar det. Saknar chipsen, gräddfilen, den äckliga osten, allt kontigt folk, alla "5-10" minuter (som aldrig är mindre än minst 20 egentligen) det tar för diskarna att leverera en vagn. Jag saknar att göra fel mat och jag saknar stressen, jag saknar de alldeles för små hårbanden och de äckliga foppa-tofflorna. Jag saknar 17-, och 19-ruscherna och jag saknar kollegorna. Jag längtar efter att jobba mig igenom en hel timmes rusch med Håkan dunkandes i högtalarna och det är oftast bara Ullis som också uppskattar samma sak. Jag älskar mitt jobb<3


  

Skola och choklad

Nyss hemkommen från skolan och så. På dagens eget arbete-tid bestämde jag och julia oss för att åka till vattenfalls huvudkontor på stureplan, för att få lite hjälp på traven med vårt projekt men han som "hjälpte" oss va bara otrevlig och allmnt grinig då vi blev inte alls långvariga. Påvägen dit (glömde jag...) stannade vi på chockladfabriken precis bredvid skolan och köpte med oss varsin kaffe. Jag tog en latte och julia en cappucino, och så köpte vi varsin chokladklubba att ha i också. Så där satt vi på bussen och drack kaffe med choklad i, och råkade åka lite för långt.



Nu är jag som sagt hemma och ska ta det lite lungt och få upp värmen igen innan jag sätter mig och pluggar (iaf försöker). Det blir nog efter middagen om det ens blir något av det. Annars blir det Heroes säsgong 2 som mami köpte till mig som en "sofia har varit snäll hela veckan-present".


090203

Godmorgon! Klockan är inte ens sex på morgonen och här sitter jag och äter frukost. Hade tänkt åka och köra ett Boypumppass innan skolan eftersom det varit dåligt med träning på sista tiden. Är riktigt trött men samtidigt glad för att jag ändå är sådär taggad som jag brukar vara innan just Bodypumpen. Dagen blir vädligt vardagig idag; träna, skola och sen hem och plugga (vilket är något som måste göras idag). Vi hörs lite senare.




So what egentligen?

Jag vet att du läser och jag hoppas att du vet hur misslyckad du är. Vi såg dig för första gången sedan allt hände idag, alla blev nog lika chockade. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta! Hade jag gråtit hade det varit för att jag isåfall blivit rädd för hur hemsk du såg ut och hade jag skrattat hade det varit av samma anledning. Jag blev så otroligt chockad när jag såg dig inne på gina tricot och jag sa "Lexie, vänd dig om" och du i samma ögonblick tittade först på mig, sen på A och sen sprang ut ur affären. Vem har övertaget nu?


Våren närmar sig

Det är nästan lite vår ute! Trots att jag är supertrött så blir jag på jättebra humör när solen skiner och fåglarna kvittrar. Sitter nu i soffan i solna och håller på vakna till liv, skulle behöva en sockerkick eller nått.

 
Lite vårinspiration. Tror nästan jag ska beställa det här när jag kommer hem ikväll.


It's such amazing huh?

Såhär på söndagskvällen måste man ju börja planera veckan. Helgerna brukar inte planeras förns samma dag men det känns som att även den är planerad redag nu. Såhär kommer veckan se ut;

Måndag: Spinning kl 7, skola 8:30-16 (kanske kommer A på lunch i skolan), sen möta killarna framåt kvällen.

Tisdag: Spinning kl 7, skola 8:30-16. Möta upp samma tjej och åka hem till mig för lite vardagsbreak med middag.

Onsdag: Kanske träna nått innan skolan, beroende på när jag börjar. Isåfall blir det skola 13-16 och sen hem och plugga. Annars blir det skola 9-16 och sen träning efter det.

Torsdag: Skola 8:30-16 och sen hem till A för middag och efter det dans!

Fredag: Helg! Skola 9-12 eller ingen alls, beroende på hur långt vi kommit med vårt grupparbete. Till solna och tagga inför kvällens 18-års fest som firas i lokal med massa folk.

Lördag: Årets första Mini, 10-14:30. Jobb 16-20 och sen barn- och hundvakt i bromma. Utgång efter?

Söndag: Inget planerat ännu. Troligen chill hemma med plugg och lite sånt.


Simply the best

Hemma! Nästan värt ett "äntligen", borta bra men hemma bäst!

Gårdagen va bra, checkade in vid 15-tiden och tittade oss omkring enda fram tills det va dags för helgens första yoga-lektion. Den här yogan var aningen annorlunda än den jag gått på tidigare men yoga är alltid yoga och det är väldigt avkopplande. Efter det var det dags för kvällens middag com bestod av en turiskt meze-buffé, jag älskar mezé! Efter ett x antal portioner och efterätter hit och dit gick både jag och mamma och la oss för kvällen, trötta som jag vet inte vad.

Blev väckt kl 7 imorse för att dagen skulle börjas med lite morgonyoga. Aldrig mer morgonyoga för min del, jag gjorde två övningar innan jag somnade och sen sov resten av passet. Efter det va det frukostbuffé i mängder och sedan bubbelbad hit ocg dit. Bad inomhus och bad i tunna utomhus, bastu och massage. Lunchtime och ännu mer buffé (herregud va vi har käkat inser jag nu...) och sen helgens höjdpunkt; hammamet. Det va riktigt skönt med massa vatten och skum och skrubbning och hårtvätt mer vatten, varmt vatten, kallt vatten, skönt vatten, mycket vatten. Efter det va det i princip bara att fixa iordning och checka ut. Tack papi för en jättebra helk och tack mami för att du följde med!




RSS 2.0