Looove

Jag måste sett sjukt rolig ut när jag cyklade hem från norra - kjol, klackar och med en hand. Tur att jag kan skylla på min hårfärg...

Jag är nyss hemkommen från sista carlssonshelgen och jag vill typ gråta för det är det bästa jag vet. Idag va vi vär 11 timmar och hade fyra pjäser, snacka om sammanhållning vi fått nu. Efter de här 4 helgerna har jag deffinitivt bestämt mig för att teater är något jag kommer hålla på med i framtiden. Jag går in på mitt 10:e år på mini nu i höst och efter gymnasiet och ett och annat sabbatsår är det teater jag kommer plugga. På vilket sätt vet jag inte men jag ska arbeta som/med skådespelare.


Shakespearecollage -08


Boyfriend -09


Godspell -09




Been there, done that

Solen skiner som bara den och  jag ska faktiskt cykla ner till norra sköndal och ta bussen därifrån. Hur det nu ska gå med en hand, det ska göras i alla fall. Jag längtar verkligen efter en dag på carlssons. Massa teater, massa skratt, massa sol och massa människor. Jag kommer komma hem vid 21-tiden ikväll och då vet jag någon som kommer va trött...


hah satt och bläddrade igenom mina bilder och hittade denhär, tro det eller ej men det va inte så länge sen.


Back in the days

Det blev en tidig lördagskväll ikväll, hemma innan 12. Jag hade en heldag på Carlssons med genrep och massamassa skratt. Efter det samt lite stekande i solen bytte jag om och åkte till hötorget för att träffa tjejer från min förra skola. Cilla fyller snart år och malin och jag hade planerat att jag skulle överraska henne i och med att komma utan att hon visste och hon blev så glad. Jag med, saknat henne. Vi satt och åt, snackade skit och skrattade i 3 timmar och man kände verkligen hur det likagärna kunde varit matsalen i sjöbergska för 3 år sedan. När restaurangen stände åkte vi hem, jag är helt slut efter en lång dag.

Imorgon är det söndag = föreställningsdag. Vi lovade att vara inne på carlssons till 9:30 imorgon och det löfftet är bara att hålla. Småbarn på dagen och vi på kvällen, kommer vara där till 20:30 ungefär och jag har 2 prov på måndag så det blir till att ta med plugg. Sista föreställningshelgen och det är sorligt, kommer sakna gänget!


Gårkvällen och idagdagen

Igår va vi i bromma även på kvällen, meningen va att vi skulle föra  och lite så för att sedan dra vidare. Det blev inte riktigt så, istället drog vi hemåt och va hemma till 1. Tråkigt men sådans som måste göras ibland, everything for you. Nu ska jag snart åka till östermalm för att ha mitt sista genrep (föreställning imorgon) och det är alltid litka roligt att träffa alla människor där. Sedan ikväll kan jag inte tala om vad jag ska göra för det är en hemlis för en person jag vet läser varje dag. Det ska dock bli väldigt roligt, vi hörs lite senare.

Ett av gårdagens köp. Fashion against aids på H&M.

Ding ding

Ville bara säga att jag och lexie taggar till crazy frog just precis nu, det är galet!


Vi tänker inte, vi kör bara...eller hur va det nu?

Nyss hemkommen till lexie från en dag i solen med picknick, marcus och christoffer. Vi började med lite shopping i stan där jag köpte en skitball tröja, ett par shorts, en hårgrejsimoja och ett linne och sedan åkte vi mot bromma där killarna mötte upp oss. Först gick vi till marcus och jag fick byta skor (hur skönt?!) och där satt vi i solen tills vi gick vidare till en äng i närheten. Vi hade köpt cider och killarna hade fixat mat och köpt vin. Det va sommarstämning på hög nivå och väldigt mysigt!

Ikväll ska vi till bromma igen, nu blir det middag och ombyte.


Jag vill ge er det bästa jag har och när ni frågar vill jag ge svar

Jag lovade ju bilder från igår, framförallt på min fina syserson och min fina systerdotter. Dock va ludde på ett ledset humör och lea på ett alldeles för glatt humör så den ena ville inte vara med på bild och den andra hann man inte ta kort på för hon kröp iväg. Jag fick i alla fall några bilder...

 ludde finklädd och lite glad
 lea när hon blivit lite trött
 
han samlade på kapsyler och hon gömde sig

 
och såhär ser jag ut idag, nu ska jag in mot stan!


I'm walking in the sun

Som ni kanske förstod av klockslaget på mitt förra inlägg va jag uppe tidigt för att åka till Eriksdal och träna. Bodypump imorse, nu skakar hela jag. Det va ny realese och då är det alltid extra jobbigt, vem kommer ha världens träningsverk imorgon?

Förmiddagen ser ut som så att jag ska frukost nr. 2 med mami snart och sedan framåt lunch ska jag in till stan och möta lexie. Vi ska köpa lite saker och sedan åka till bromma där vi ska picknicka med marcus och christoffer. Mys. Om solen nu vill komma fram ordentligt snart så kommer jag bli på ännu bättre humör, jag ska ju ha barbent idag hade jag tänkt.



You are safe



.


closer from love, I did'nt need the pain...



Döda ett bajenbarn, tjalalalalalaaa

Det bräns fortfarande i mitt ansikte och på min mage från solningen i förrigår men ska man va fin får man väl lida pin, eller nått. Det känns lite som att mitt sommarlov redan börjat för jag har varit i skolan en halv dag när den här veckan är slut. Sjuk måndags och tisdags, halvdag igår och tagit ledigt idag och är ledig imorgon. Nästa vecka är som vanligt igen och den måndagen efter det ska jag opereras så då kommer jag inte vara där heller. Aja tur att jag inte har så mycket kvar att göra i alla fall.

Att jag tagit ledigt idag är för att jag ska på begravning, min systers mans farfar har gått bort och jag har lovat att närvara för min systersons skull eftersom det kan bli jobbigt för en 3,5 åring som inte riktigt vet vad det handlar om. Jag ska ta massa bilder på honom och min systerdotter så får ni se hur sjukt söta dom är lite senare ikväll.

Juste en sak till


10 saker du inte visste om mig

Jag har nog aldrig hört min mamma kalla mig vid namn, i min familj används endast smeknamn och jag har många!

Jag är gluten- och laktosintollerant, jag tål alltså ingenting med komjölk, vete, råg eller korn i. Ex. fil, yoghurt, mjukost, glass, bröd, pasta, bullar, kakor, såser, kexchoklad osv.

Jag bor själv med min mamma, en önskan jag hade redan som liten.

Jag tar aldrig skit, jag skulle aldrig låta någon trampa på mig och jag är en sådan som skulle slå tillbaka om någon rörde mig

Jag älskar att träna, jag mår dåligt och blir arg om jag inte tränat på minst 2 dagar och det går inte att vara i samma rum som mig när jag är rastlös.

♥  Jag har haft anorexi som utvecklades till ortorexi, När jag fått hjälp för mina ätstörningar (diagnos anorexi) och de ansåg at jag va "frisk" fick jag veta att jag hade ortorexi, dvs att jag förbrukade min energi iform av träning istället för att inte få i mig den alls (träningsnarkomani med ett annat ord).

Jag är alltid kissnödig, det är galet men jag är alltid kissnödig.

♥ Jag hatar när folk berättar hur jag borde vara framförallt hur jag inte borde vara, jag har aldrig haft planer på att vara någons förebild.

Jag är estetisk, jag började i kulturskolan när jag vaa 7 år och spelade flöjt själv/i orkester tills jag va 16 år. Jag börade på teater när jag va 10 år och börjar snart mitt 9:e år på miniteatern. Jag började på dans för ett halvår sedan och har inga planer på att sluta än. Min dröm är att jobba med/som skådespelare.

Jag tror på Gud, jag har inte varit i kyrkan sedan min systerdotter döptes för mer än ett halvår sedan och jag tror att jag va den enda som tog min konfirmation seriöst.


Varfan är solen?

Jag slutade mycket tidigare än jag trodde och jag hade bokat mina träningspass så att de skulle börja 17 och hålla på till 18:30, lite lång tid att vänta därimellan. Ändå sugen på att träna gick jag till gymmet ändå, sprang 5 km på bandet vilket i alla fall är något. Efter det så gick jag upp till gullmars, backar och trappor är inte att leka med när benen redan skakar. Kom nyss hem och ska snart duscha och invänta mamma och middagen. Tror det blir stekt biff med avokadosallad, hur gott?!



Om ett tag, efter lite plugg och så, tänkte jag lägga upp en "10 saker du inte visste om mig", bara så ni vet.

.

Jag blev precis klar med det jag skulle och har redan missat bussen så jag tänkte skriva ett till inlägg innan jag går, vilket jag ska göra snart. Tänkte lägga upp lite bilder på hur jag ser ut idag.

  
jag älskar mitt nya halsband, love

och jag har fortfarande inte kommit på vad det är jag ska göra idag


Such a perfect day?

Mina vänner fyller 18 år en efter en och dem tar körkort på rullande band, vad gör jag? Fyller 18 år om 3 månader och inväntar mitt körkortstillstånd, här kommer man ju långt...

Jag har ätit halva min frukost och är proppmätt men måste stoppa i mig allt för det kommer bli en lång dag idag. Först skola 13-16 och sedan träna 17-18:30. Jag kommer vara hemma vid 19-tiden och då är det plugg som gäller. Min dag ser ganska trist och grå ut, ungefär som vädret alltså. Carro fyller år idag, 17 år. Grattis tjejen, hoppas du får en superduperdag  och nästnästahelg ska vi fira dig dom fan!

Juste, mamma ringde nyss för att kolla om jag va vaken och när vi skulle lägga på sa hon "lycka till" och jag sa "ja". Jag undrar vad det är jag ska göra idag, det vore ju trevligt att veta...


systerdotter♥


Asking questions you allready know

säger man att man har en stor personlighet?

My sunshine in the sun

Vid halv 12 åkte jag hem till lexie i solna där vi fixa och trixade lite innan vi gick ut i solen. Det va galet varmt ute och inte ett moln på himlen och vi hade redan bestämt oss för att sola hela dagen idag istället för att gå på stan och shoppa, duktigt av oss! Så mellan 12:30 och 15:30 låg vi på hennes berg och åt, lyssnade på musik, snacka jävla massa skit, skrattade och solade. En endaste liten gång smorde vi in ansiktet med solskyddskräm och det märks vill jag lova haha, hej kräfta!

 
 bränd

Tack för en välbehövd superdag bff


It's happening to me

Min första sommar i sköndal var jag kär. Jag hade min första riktiga kärlek och jag hade aldrig varit lyckligare i hans närhet och aldrig så splittrad av avståndet mellan oss. En låt jag kan utantill och alltid kommer göra är denna just eftersom det va den första låt jag "fick" när avståndet började märkas.



Påvägen hem nu ställde jag in min iPod på "blanda spår" och när jag närmade mig sköndal kom låtarna efter varandra, låtarna från förra sommaren på gotland och under deras besök i stockholm...



Och det jobbiga är att det börjar bli sommar i sköndal...

 

Innan sommarn är slut?


Uptown-girl has been living in her Uptown-world
I bet she never had a Backstreet-guy
And once she's looking for an Uptown-boy



It's okey

Det blev en dag hemma idag, har ont i halsen på ena sidan och vill ju inte bli värre till helgen, därför blir jag hemma imorgon också. Kommer ni ihåg att jag egentligen skulle opererats idag? Nu skulle jag väl vara påväg hem mef en förhoppningsvis ny arm och hur ledsen och besviken jag än är över att det blev uppskjute så har jag ju faktiskt ont i halsen idag. Det betyder att de troligtvis inte opererat mig i vilket fall som helst, lite läskigt när man tänker så.

Iallafall...efter lunch åkte jag med mamma till farsta (lön idag, wihu) och införskaffade mig en ny tröja, en topp och en skjorta från herravdelning på H&M. När jag kom hemoch insåg att min garderob och min klädbyrå börjar krympa fick jag något ryck och städade hela rummet, jätteskönt faktiskt. Flyttade även ut mina fina skor från min walk-in-closet så att de faktiskt syns.




såhär såg jag ut idag btw (och förlåt för ett stökigt rum)


När drömmar krossas

När jag inte kan sluta tänka och när tankarna flyger iväg alldeles för långt, när jag står på tå och ytan ändå inte går att nå brukar jag inbilda mig framtiden. Naturligtvis som en utopi. Jag brukar drömma. Inte som man gör på natten, utan på dagen, dagdrömma. För mig är drömmarna det viktigaste som finns, för i min utopi gör jag det jag vill göra och är som jag vill vara.

Min högsta dröm, som höll mig uppe trots att jag stog på tå och ytan inte gick att nå, den flög iväg. Den hade varit min i 3 år och kämpat med mig dag ut och dag in när jag trodde jag skulle dö, bli ett ting och försvinna. Men den drömmen flög iväg, den krossades och jag grät. Jag kan gråta nu också när jag tänker på den men jag vill inte för anledningen till att jag hade drömmen var för att jag va svag och ville visa mig stark.

Jag har alltid varit liten (liten som i inte så stor) och många tvivlar på min förmåga att göra det som de "inte små" kan. Om jag kan göra 20 armhävningar på tå med min lilla kropp, kan någon annan göra 50 och har dessutom armmuskler som är 3 gånger så stora som mina. Att den här "någon annan" är en kille är inget den tänker på men han kan göra mer än dubbelt så många armhävningar och har 3 gånger så stora biceps än mig, that's my vardag. Jag är stolt över att känna glädje i att träna och jag är stolt över att min kropp klarar så pass mycket som den gör.

Men min dröm flög iväg...

Min högsta dröm skulle bevisa för alla andra att jag också kunde och den skulle bevisa för mig att jag kunde. Jag skulle ta i tills jag spydde och jag skulle springa tills bena vek sig. Jag skulle träna precis så mycket man skulle träna och jag skulle stå där på morgonen redo, efter lunchen redo och på kvällen redo. Det skulle svida så in i helvete och jag skulle älska det. Lika lätt som pappret damp ner i brevlådan - lika lätt tog drömmen sina vingar och flög iväg.

De ansåg att jag inte var tillräckligt perfekt och att lumpen skulle inte vara något för mig



Would you dance if I asked you to dance?



Fin morgonmusik. Vaknade av alarmet nyss och märkte att solen strålae kl 5:30 på morgonen och av vad jag har hört ska det bli strålande väder idag, det ger mig lite hopp om den här dagen...


"Stora lördagen", ni är kärlek<3

Barn, barn, nervositet, smink överallt, fula klder, fna kläder, glada kläder, föreställning, applåder, skratt, blommor, mera föreställning och 11 timmar på Carlssons - en riktigt jävla bra söndag! Det är så det ska vara under föreställningshelgerna och fyfan va bra det gick idag, vi är verkligen den bästa gruppen. De flesta va helt mållösa efteråt och vi körde verkligen järnet. Jag har ännu fler bilder än dessa på gång och de kommer snart, sålänge får dehär visa hur jävla bra vi är;





 





Tack för ett sjukt bra jobb och en grym föreställning! Nästa går gör vi det igen, visst?! Vi rockar, kärlek<333


 


Men denna historien sluta sorligt för råger blev skjuten, skjuten i magen och nu finns han inte mer


Det är sånt här vi taggar till en lördagkväll, bättre än bäst!


Knocking on heavens door

Dagen har varit rätt så fullspäckad så det är först nu jag har tid. Vi kom hem från bromma 5 imorse och mobilalarmet började tjuta 10:30 för jag skulle upp och iväg till carlssons. Spenderade 6 timmar på carlssons skola, först med småbarnens genrep och sedan vårat eget - det va galet kul och imorgon är det föreställning, jag längtar som fan!

Nu sitter jag på golvet i alexandras rum (jag älskar golv!) och väntar på bättre tider eller nått. Vi ska väl ta oss ut någonstans ikväll, det är ju helg fortfarande. Får dock inte glömma att jag ska vara på östermalm ännu tidigare imorgon.





 

Friday baby!

Godmorgon fredag! Känns lite ovant att vakna såpass tidigt en ledig dag men vi somnade ganska tidigt igår (el ja jag somnade till sex and the city som vi skulle kolla på). Nu har vi i alla fall hunnit äta stor frukost och ska kolla klart på tillbaka till framtiden som är pausad. Sedan ska vi gå in till solna tror jag för att lexie ska hämta sitt pass hos polisen och fixa sitt kort på banken.

Ikväll blir det först tacomiddag á fam Chatall och sedan drar vi ut. Jag tror det lutar åt bromma som det ser ut nu. Nu väntar först Vernica Maggio och sen filmen, ciao sålänge!




Bästaste boyfriend

Det gick så bra trots att nervositeten inte släpte efter genrepet, utan va lika stor när vi började föreställningen. Jag hade tur som hade lexie, elli, annika, jossan och malin i publiken (och mamma och pappa såklart haha) så det kändes lite bättre att veta att de satt där. Jag hde nog aldrig varit så nervös och jag vet inte varför för jag har spelat stora roller förut. I vilket fall som helst va det sjukt kul och det gick hur bra som helst. Jag har hört att det togs mycket bilder och har även sett några så jag laddar upp såfort jag får tid.

Nu på kvällen har jag och lexie varit och solat på odenplan och ska bara ta det lugnt ikväll för det är lite för dåligt väder för att grilla. Imorgon däremot ska vi ut på kvällen. Dock ska jag ta det lugnt i helgen för genrep på lördag med min riktiga grupp och föreställning med den pjäsen på söndag. Gash vad jag ser fram emot det - älskar miniteatern<3


Snart så!

Jag som egentligen inte tycker om att titta på tv har spenderat hela morgonen framför rahel ray och greys anatomy. Greys är ju så jävla bra och man kan verkligen inte slita sig, kanske ska köpa boxarna om de finns? Nu ska jag i alla fall gå ner till bussen snart och åka mot Carlssons skola, jag har nog aldrig varit såhär nervös...sen har jag ju aldrig haft huvudroll heller (eller jo mary poppins haha men det gills inte). Jag har räknat ut att inklusive mamma och pappa så kommer jag ha ungefär 10 stycken i publiken som kollar på mig så det här ska nog gå jättebra. Vi hörs lite senare, då kommer det bilder jag lovar! Puss<3


Rampfeber eller vad?

Såklart så kunde jag inte somna när jag ville igår och efter mycket om och men slocknade jag halv 3 tror jag...har vaknat flera gånger under natten och kollat på klockan och nu varit vaken sen 8. Jag blir alltid såhär, rampfeber i allra högsta grad. På mina 50 minuter vaken har jag hunnit duscha och ätit frukost, jag va inte ens hungrig men åt ändå. Som tur är får jag med mig mat till pausen mellan genrepet och föreställningnen.

Nu hade jag tänkt försöka sova lite igen och sedan torka/platta håret, packa ner det sista och läsa igenom manus en sista gång. Vóila om 4 timmar börjar genrepet och om 6,5 timme föreställningen.




In love with life


it's a fairytail

Tröstshopping eller bortskämd?

Efter mitt kemiprov idag åkte jag raka vägen in till stan och mötte pappa för lite shopping som han lovat och eftersom jag kom till stan före honom hade jag redan lagt undan ett linne på vero moda och jag skrattade lite åt situationen att jag kom tillbaka en timme senare med pappa och plånboken och pappa själv säger "pappa betalar". Aja är man tjej så är man haha. Jag är riktigt nöjd med dagens shopping och jag fick mycket jättefint!

 

 


Godmorgon morgon ...

Godmorgon morgon morgon! Jag har sovit i typ 11 timmar och det va så jävla skönt, jag känner mig hur pigg som helst nu, känns som att det kommer bli en bra dag idag. Kl 13 börjar mitt kemiprov som jag för en gång skull har pluggat till och sedan slutar jag och då ska jag träffa min far inne i stan för fika och lite till shopping. Sedan blir det hem och äta, plugga repliker och om du ser det här jenny sjölander så blir du troligen offer för en prommenad ikväll, jag har aldrig kunnat sitta still när jag är nervös.

Imorgon gäller det - föreställning á miniteaterns bästa "Boyfriend" någonsin som det konstaterats och som det ser ut nu kommer jag ha många vänner och familj i publiken. Jag är så nervös och av erfarenhet vet jag att det är då det går som bäst.


But you're just a boy, you don't understand


when will I learn to respect myself?


Tröstshopping

Efter skolan åkte jag lite spontant in till stan och träffade lexie, det va jätteskönt att träffa henne igen. Tro det eller ej men man saknar en soulmate efter några dagar. Vi gick och kollade i affärer (veckan innan lön) och satte oss på 7eleven och fikade haha. Mitt under vår mysiga fika ringer mamma och berättar att min operation är framflyttad till 8 juni och jag förlorade alla krafter och blev helt deppig så jag åkte raka vägen hem. Jag hade längtat så mycket efter att kunna leva normalt igen, men såklart ska något krångla...

Det första jag gjorde när jag kom hem var att jag satte mig mitt på hallgolvet och började gråta, handen hade "gått ur led" 3 gånger på vägen hem och jag hade mer än ont och skulle få ha det i 2,5 vecka till minst. Min söta mamma känner mig allt för väl så hon sa åt mig att byta om och sminka om mig så vi kunde åka till farsta och tröstshoppa.

 
den här söta klänningen (jag har kommit på att jag älskar oranget), en rosa piercing och bodymist + underkläder

I farsta ringde pappa och frågade om jag behövde något till skolavslutningen så imorgon efter skolan ska jag in till stan igen för att köpa ytterligare en klänning och ett par skitfina skor från belle shoes jag såg idag, plus middag, med pappa. Jag tror mina föräldrar har en pakt, de gillar inte att se mig ledsen och de vet hur jag blir när jag har ont...


Så bra är den inte...


svar jo den är sjukt bra!

If you know you were froozen?

Jag har aldrig varit en sådan som gillar att ha ont, utan blir knäsvag och nere istället. Jag blir även ofta yr och mår illa när jag har ont och det är svårt att få det att gå över. Jag hat haft konstant ont sedan jul nu och det blir bara värre, jag har slutat ta alvedon i princip för att det inte hjälper. Idag är det 2 skoldagar kvar innan långhelgen som för min del börjar med föreställning och slutar med föreställning. Efter igår har jag blivit riktigt nervös hah, torsdag it is!

Nu ska jag åka och träna, bye sålänge<3




I <3 miniteatern

Hej på er! Jag kom nyss hem efter en lång dag, skola till 15:30 och sedan direkt till mini. Haha det känns som jag inte gör annat än skola och mini just nu men det är slutspurten så jag ligger i. Idag hade vi vår sista repetion innan genrepet och föreställningen på torsdag. Det kommer ärligt bli den bästa "boyfriend" i världshistorien och jag hoppas vi får mycket publik, det blir så mycket roligare då! Jag vet redan lite folk som kommer och tittar, mina närmaste och lite andra kompisar, tack till er. Ni andra, kom!

Nu ska jag äta middag och sen lägga mig och dö i soffan eller nått haha.


"I own you" ...you wish!

Tro det eller ej men jag är pigg och det va inte igår haha. Jag har kommit fram till hur mycket jag älskar mornar och hur mycket jag älskar att träna och hur bra det blir när man morgontränar! Jag gick upp 5:20, åt frukost, drog på mig träningskläderna och åkte. Spinning 45 minuter kl 7, hemma igen 8:15. Även om det är skönt att sova så känns det tusen gånger bättre än att vakna kl 11, slappa runt och sedan vara i skolan 12:30. Nej, sånt är inget för mig...

Jag tycker det är jätteskönt med slappardagar då man inte gör någonting och går runt i mukiskläder hela dagarna men det är till för helger, på vardagar har man ändå skola och massa plugg och då kan man likagärna ligga i till 100% och sedan ta ut en välförtjänt vila.

Nu ska jag snart hoppa i duschen och sedan börja fixa mig iordning lite smått, läsa igenom mina 3 olika manus och göra lite kemiuppgifter. Har bestämt mig för att vara i skolan kl 13 när vi börjar och plugga hemma innan istället för att sitta där och göra det.


och vafan är det här? "söt som socker", vadå dennis äger mig? är jag värd 345,228$ (el kanske £, jag vet inte) och jag har tydligen över 1,500,000 i saldo (konto?) och om det är i $ el £ är det ju inte att leka med! to be honest så fattar jag noll...


What a perfect day

Godmorgon alla morgonpigga! Jag har precis ätit min frukost och ska snart börja packa iordning lite saker och så, ska dra mig iväg mot gymmet och köra lite spinning nu på morgonen skönt skönt! Efter det blir det att åka hem en stund - vila och plugga lite och sedan tror jag jag ska vara i skolan bortåt 10:30 igen. I eftermiddag blir det skola till 16 och sedan rep till 18:30. Stressig måndag men det är när jag har fullspäckat schema jag mår som bäst, då tankarna inte har utrymme för att flyga iväg någon annanstans.




Nu ska jag sova

11 timmar på carlssons skola, fyfan va jag älskar det! Föreställningshelgerna med alla sköna människor och underbara barn, loveloveloveit! Jag va där redan 9:30 imorse och kom hem nyss då jag är ganska trött om jag ska va ärlig haha. Vi började med att sälja fika till all publik och hjälpte till med 5 småbarnspjäser. Kl 18 va det kim, matilda, linda, sanna och fridas föreställning, de spelade också boyfriend och jag och malin satt och kollade. Herregud va jag skrattade! Nästa torsdag är det min tur att stå på scen, tack alla ni som lovat att komma!


Igår

Igår va det grillkväll på årstafältet med massa trevligt folk. Vi grillade och drack och hade det allmänt jättetrevligt. Efter några timmar blev det kallt och somliga lite för onyktra haha så vi tog tvärbanan till alvik och sedan vidare till jacob i bromma. Där va det lite drag och vi upplevde även lite drama för vissa människor är för dumma för deras eget bästa.

Iaf, lite bilder från årstafältet:
 
 
 



Till marris på morgonen

Till my number one fan, det va trevligt igår! Du styrde det bra, även om jag inte tror det va du men i alla fall. Vi hade lite disskusioner om facebookbilder och att du egentligen inte alls gillar toapappersbilden fast du har den som profilbild. Jag vet att du gillare för det gör vi alla. Sen gillar du inte smeknamn heller and only God knows why...

 

Som sagt det va nice igår och vet du den bästa återställaren är smoothie haha! Du är bra marran, fortsätt be my number one fan och glöm inte att det är eurovision ikväll...och du, wzup med fet väska när man ska gå hem?


"Jag hitta svarta koftan!"

Nu drar vi ut ut ut!


Grattis mig

Det är hur härligt som helst att känna känslan av att Ma C är klart (om jag får godkänt såklart), en till kurs avbockad. Dessutom känner jag mig utvilad, det är fredag och jag har namnsdag. Det känns som att det inte kan bli mycket bättre. Jag vill inte alls sitta inne när det är såhär fint väder så jag ska snart ge mig iväg igen, ta pendeln till sumpan där jag tror ni vet vem jag ska träffa. VI ska börja med att föra hos henne och sedan drar vi på grillparty ikväll, sjukt nice. Har även planer på att kanske dra till bromma, vi får se var kvällen slutar. Jag kan i alla fall inte gå till teatern imorgon, pga min arm. Däremot ska jag dit på söndag och hjälpa till/kolla på föreställningarna som är då.

Nu ska jag forstätta tagga samtidigt som jag börjar fixa mig lite, ha en bra fredag alla!





I don't care

Jag har pluggat i två timmar ungefär och nu har jag paus, en välförtjänt och lång sådan. Har gjort massa saker under min paus - ätit lite, tvättat håret, målat naglarna och diskuterar måndaegn den 25/5 med mamma, uh jag längtar inte. Har i alla fall fått veta hur hela processen kommer gå till nu och jag får ha någon med min enda tills jag somnar och det känns så bra. Ne inte göra massa annat, matte va det!

 
blä blä blä


älska solen!


Vem har varit i skolan hela dagen?

Jag är så extremt jävla trött och jag hade stora planer på att aova på bussen hem från gullmars men där satt jenny så jag va social istället. Solen skiner som fan utanför fönstret och imorgon är det fredag, kan det bli bättre?! Iofs börjar morgondagen med nationella i Ma C, inte nice...såg dock att mamma hade bunkrat upp med smoothies, nötter, mackor och grejjer som jag ska ha med mig så så illa blir det nog inte.

Ikväll blir en riktig pluggarkväll med tanke på provet imorgon, men det blir efter middagen som är tacos ikväll. Vi ska fira min namnsdag lite i förskott. Juste, jag sprang förbi H&M på götgatan innan jag åkte hem och hittade min älskling och letat efter såå länge;


denna fast i lila (fanns inte på hemsidan)


Morgon

Jag har segat mig för länge med frukost och så så men jag kommer i alla fall hinna med bussen så ag kan åka och träna.Tänkte köra spinning 7:00-7:45 och sen börjar jag 8:30 el 9:00, har inte riktigt koll haha. Ikväll ska vi fira min namnsdag (som är imorgon) med lite mamma- och dottermiddag och lite så, och lite Ma C-plugg eftersom det är nationella imorgon. Love it....not.


Kväller

I vanlig ordning har jag fått så mycket som nada gjort, men jag har bara varit hemma i 3 timmar så...nej seriöst nu måste jag skärpa mig om jag vill gå ut gymnasiet överhuvudtaget. Såklart så ringde markus också så nu kommer ju plugget dröja ännu mer, nice. När jag lagt på och så så ska jag göra klart mina 9 kemiuppgifter, läsa igenom hela boyfriend-manuset och bläddra lite i matteboken. Hade planerat att ligga i sängen om 2 timmar senast för imorgon blir det morgonträning, jag har längtat så mycket. Jag tror inte jag är riktigt frisk...

outfit of tonight, hah!


Perfect young ladies

Oh det är så varmt ute, synd bara att det inte va det imorse. Men jag är smart så jag hade inte så mycket kläder på mig när jag gick hemifrån imorse om jag ska vara ärlig så det va ganska lugnt nu. Efter skolan mötte jag lexie och så solade vi på odenplan och sedan va vi och fixade en sak. Nu är jag hemma och är trött överallt. Jag har en hög med saker som ska göras, plugget och sist men inte minst all teater. Jag har föreställning om en vecka! Herregud hur ska det gå? Visserligen kommer det bli skitbra för jag och kim är asgrymma som polly och tony men det är min första huvudroll någonsin, gash!

 
torsdag 21/5 15:30


Godmorgon

Godmorgon läsarna! Helt seriöst så vaknade jag 20 minuter innan mobillarmet gick och vet ni av vad? Eftersom jag sov ensam inatt så hade jag inte min dörr till rummet ständ och 6:41 vaknade ag av att solen från vardagsrumsfönstret sken rakt in på mitt ansikte. Jag är en sån som tror på lite allt möjligt så jag är övertygad om att det här kommer bli en bra dag! Jag ska snart sätta fart och gå och borsta tänderna och klä på mig, kanske ska platta håret idag också vad tycker ni? Ska åka till skolan om en timme ungefär och börjar dagen med ett bokseminarium i engelskan. Sedan i eftermiddag har jag fysik och kemi. Halv 5 ska jag möta upp lexie på odenplan där vi ska sola och sedan åka och fixa lite saker.




Dag för dag

 
ungefär såhär har jag känt mig idag - liten


Pluggeliplugg

Jag har pluggat så sjukt mycket matte i skolan idag att jag fortfarande är död i huvudet. Medans sammarna hade nationella i Ma B hade vi 4 timmars repetion inför nationella i Ma C som är på fredag. Jag ska få g på provet nu så jag kan bli klar med kursen. Vi ska även göra våra tillval inför 3:an senast på fredag och jag ska troligtvis gå NvMp och lägga till Sv C och Ma E. Ingen mer fysik för min del...

Så när jag kom hem gjorde jag en pluggpaus med middag och lite glass och nu har jag satt igång igen. Läser/kollar på about a boy och snart även bridget jones dagbok för imorgon har vi bokseminarium i engelskan. Måste också fixa mina kemiuppgifter. Herregud jag är inte gjord för att plugga, varför valde jag natur?


Lite bilder från danshelgen


vår lärare Camilla


hennes avancerade showgrupp som va sjukt grymma!

 
vårt första nummer


och vårt andra nummer

Det kommer säkert upp fler bilder snart.


Namnsdag



Miss jag orkar inte

Jag vaknar med ont, jag lever med ont, jag somnar med ont jag vanknar natten med ont och jag vaknar igen med ont. Jag blir mer och mer anpassad till all hjälp jag får och det har kommit till det stadiet att jag ibland inte kan tvätta håret själv. Det va 2 veckor kvar idag och jag orkar inte längre. De 6 alvedon jag tar varje dag tar inte så mycket längre, jag vet inte riktigt vad jag ska göra.


Föreställningar hit och dit

Jag sprang som en liten galning för att hinna med sista direktbussen från gullmars hem, måste sätt roligt ut men jag hann så det bjuder jag på haha. Skönt att vara hemma efter en lång dag som avslutades på mini som vanligt på måndagar. Vi har föreställning om 1,5 vecka så vi låg i som fan med repet idag, jag är helt slut i huvet av att ha nötit repliker och helt slut i käkarna efter att ha sjungit med Kim. Vi sjöng verkligen låtarna hur många gånger som helst och kom på massa saker under tidens gång så det kommer bli så jävla bra! Kom och kolla vet ja, torsdag i kristihim så man är ledig, jag lovar att det kommer va skitbra!

Som jag sa innan så ska det vara en "dagens" idag också, right?

 

* Jeans från JC
* Topp från H&M
* "Jacka" från H&M
* Till det vita tygskor


Bleeding in streetlove

Jag sitter och letar youtubeklipp från föreställningarna i helgen och en del är uppe. Våra nummer hoppar vi nog över haha men såfort jag hittar ett bra från våran lärare, Camillas, avancerade streetgrupp så lägger jag upp det så får ni se hur jävla grymma dom är!

Det bästa framförandet under helgen måste nästan varit streetgruppen som dansade till den här låten:


dom hade grym teknink och de gjorde riktiga isolations med bröstet under "hjärtdunken".


Ännu en stressad morgon

Jag vaknade nu, försent såklart.
Vad har hänt med mig? haha. Därför blir det ett snabbt inlägg innan jag måste kasta i mig frukosten och sedan gå, börjar dagen hos tandläkaren. Gillar inte tandläkaren och har aldrig gjort, jag får alltid lite halv panik när jag börjar känna den där tandläkarlukten och sedan när jag kommer in brukar jag inte komma ihåg mer. Som tur är ska mamma med. Sedan blir det att äka till skolan och jobba ikapp lite och efter det teater. Ska försöka komma ihåg att fota en outfit också.




Dans dans dans <3

Angående det förra inlägget va det Marcus Fredrik (min trognaste läsare) som spårade, illa där Marran!

Det är slitet idag, sjukt slitet. Men jag är också helt glad i hela kroppen, så det tar över det slitna. Vi har nämligen haft dansföreställning hela helgen och jag msåte erkänna hur jävla roligt det har varit. För det första är streetdace det roligaste som finns och för det andra va publiken fullsatt båda föreställningsdagarna. Det är typ 1000 pers som sätt oss nu, inte lite sjukt eller hur?! Det bästa måste nog ha varit draget och alla människor. Under genrepen har vi fått suttit och kollat på varandra och alla jublar/skriker/applåderar galet och vrålar lite till så fort man gör entré på scenen! Jag älskar det här<3

 
lexie övar galet i logen innan föreställning nr. 1 och jag gör nått

 
jag fick blommor! de ropade upp i högtalarna och så fick man ta med sig dom ut i tacket sen

Ja det va verkligen det roligaste på länge och om någon vecka börjat teaterföreställnigarna också! Jag älskar att stå på scen, jag gör verkligen det! Det togs så många bilder under helgen och mamma har även beställt dvd:n från föreställningen så jag lovar att det dyker upp fler bilder snart. Nu ska jag sova snart, jag är så slut!


Day of Days

Åh vilken alldeles utomordentligt  fantastisk dag! Den började med att jag, som vanligt, vaknade i min lilla lilla säng och sträckte på mig väldigt länge. Jag åt brownies och drack en hallonsmoothie till frukost och mamma undrade varför jag har avvikit från min diet.

Dansen började klockan ett och jag var väldigt nervös men ändå taggad, MEN FAN VAD BRA DET GICK! Det var ca 536 personer i publiken och alla hurrade när vi dansade och hoppade runt, galet draaaaaaaaaaaaaag! :)

Nu sitter man här hemma hos nån galning och chatall är jävligt full, my partner in fucking crime! hon är så rolig :) vi har nästan likadana frisyrer idag och det är inte en slump kan jag lova eftersom vi fixade till oss tillsammans.


Dagens outfit:

Svarta tights: Dressman 6943 kr
Klänning: Ok/Q8 vid Brommaplan 15 kr
Dansfrilla: Fixad så in i helvete! gratis... (Hårsprayen sprang på 45 kr)




DAAANS

Nymålade naglar och en stor handduk i håret, jag känner mig oerhört fin! haha. Duktig som jag är åt jag faktiskt gröt till frukost, vi ska ju faktiskt dansa hela dagen så nu behöver man massa energi. Jag ska först åka in till stan och möta upp min bästa kompis och sedan går vi till vasateatern. Där har vi träning i 3 timmar och sedan matpaus och sen föreställning. Shit jag blir lite nervös när jag täner på det, galet att det kommer sitta hundratals människor framför och titta på oss, en till rolih grej är att placeringarna är satta så att lexie står längst fram med mig och vid ett tillfälle står jag där själv också.

Nu måste jag nog göra något annat för att nervositeten ska försvinna.



 

Innan sovtime

Det regnar regnar regnar.
Jag kom nyss hem, har varit och fikat med Carro och Sophia på nått mysigt ställe i gamla stan. Satt ner i 3 timmar och snackade om allt och inget, mysigt. Som tur är har jag världens bästa mammasom kom och mötte mig i norra sköndal så jag slapp gå hem själv i mörkret. Nu sitter jag i sängen med choklad och te, bästa drogen för att kunna somna. Imorgon är det dansföreställning och enegtligen teaterlektion på morgonen men jag vet inte om jag orkar. Teater eller inte teater, det är frågan...




Dansdag no. 1

Vi dansade, bytte kläder, dansade, bytte kläder och dansade lite till. Hade träning 14-17:30 typ med lite pauser och lussättning och så. Imorgon kommer bli vår första dansföreställning, lite nervöst men ändå kul. Kommer säkert gå jättebra men det är mycket att tänka på och så.

Ikväll ska jag åka in till stan och fika med Carro och Sophia på 60 tror jag. Skulle nog vilja gå ut eller nått, fårse om vi hittar något eller om lexie ska på krogen kanske. VI hörs lite senare, nu ska jag äta.

As long as anyone with hotblood can

 
I bet she never had a back street guy and I bet her mama never told her why


My passion, I ain't goning nowere

Sitter här med en skål fil & flingor och en kopp kaffe. Försöker samla tankarna och bestämma mig i vilken ende jag ska börja när frukosten är slut. Ducshat har jag gjort, jag hatar att duscha det första jag gör när jag kliver up men va tvungen nu imorse för att hinna.

Dagen ser ut som så att jag ska åka till skolan om ett tag, skriva nationella i 2 timmar och sedan slutar jag. Då ska jag in till stan, möta lexie och äta lite och sedan gå till dansscenen och repa i 4 timmar. Trött då så ska jag åka hem, duscha och sen hem till Fanny för att leta något till ikväll eller så. Kanske borde ta det lite lugnt i alla fall eftersom det är föreställning imorgon och på söndag.




My day

Så nu är jag hemma, finally! Vilken dag...började åt helvete rent ut sagt men slutade bra såklart. Jag blev väckt av Jenny som ringde kl 8, alltså 1,5 timme efter jag skulle gått upp haha. Jag som aldrig skulle springa till skolan för hela dagen är förstörd om morgonen är dålig, spang till skolan. Kom precis i tid och får veta att läraren är sjuk och provet framflyttat. Jag vill slå någon...minst sagt!

Dagen flöt på i alla fall, mycket lektioner dock och jag va så trött. Efter skolan drog jag direkt hem till lexie där vi åt och snackade lite skit och bara va. Sedan åkte vi till dansen och körde stenhårt, föreställning i helgen. Nu är jag så sjukt trött och ska snart sova faktiskt. Det blir en lång helg som börjar med hör- och läsförståelse i Eng B. Längtar tills kursen är avslutad!


Where's the magic?

Försov mig grovt imorse, dagen har varit seg och jag är så sliten. Nu är det dans dans dans, uppdaterar när jag kommer hem!


Better in time

what if I told you it was all ment to be?


Westlife

Nu har mami åkt till malmö och jag är ensam hemma tills på fredag kväll. Hon gillar att åka hon, skulle på någon konferans med jobbet, göra reklam för sig själva eller nått. Haha hon va så stolt, puss på henne! Jag har precis slagit mig ner i sängen med lite kvällsfika - glass, kaffe och westlife. Ska öppna fysikboken snart också och sätta på twilight och the guardian så att jag kan analysera mina filmklipp. Visst älskar vi natur?




Spotify

En rolig grej är att jag och alexandra
fick spotify av en viss E (som jag vet läser) för några månader sen. Ingen av oss fattade någonting och minst jag för jag hade ingen aning om att det kosta eller något. Nu när IPRED-lagen kommit vill alla ha spotify och alla frågar om "invites" konstant. Snacka om lycka att ha en inloggning och massa musik och veta om att andra vill ha det, musik är ju trotsallt bäst i världen.

Jag ville bara säga att vi har spotify och inte ni! Och så ville jag också säga att den där E inte är något att ha, E är precis som alla andra. Men tack E för spotify, vi har bytt lösenorden. Lösenorden som du skapade och va ditt förnamn+efternamn, somliga älskar säg själv lite mer än andra tydligen. Jag tror du är en sådan som kollar på dig själv när du ....ja....när du vet vad.




Done!

Synundersökning : done!
Lokalisering av mattebok: done!

Haha ja jag har fått en del gort idag, syns det? ne men jag har fixat det jag skulle ha gjort så det är skitbra, nu återstår bara plugg men det får bli efter middagen. Jag har även fått lite annat smått gjortt, ni vet sånt här som att måla naglarna, stryka den nya toppen, tvättat och flätat håret så det kan vara lockigt imorgon och så. Sånna småsaker som tar tid bara det att man inte tänker på det.



Krankis

Det är den där hälsodagen igår som gör att jag är sjuk nu, jag så visste att det skulle bli såhär! Jag måste vara i skolan imorgon och på fredag eftersom jag har Eng B nationella båda dagarna och att missa det är inget att rekomendera. Men som sagt jag går runt och och har ont i halsen och mamma nyser så jag antar att vi ska stänga in oss hemma idag hah. 

Jag är trött på ett "jag är sjuk"-sätt men nu är jag uppe och har ätit frukost så det finns ingen mening med att gå och sova igen, måste i alla fall in till stan på synundersökning till körkortstillståndet. Mer än så + lite plugg, blir det nog inte idag. Om vädret håller i sig och det fortfarande är varmt ute när solen kommer till vår ballkong ska jag sätta mig där och läsa min engeleskabok i eftermiddag.


Ni kommer in och snackar skit




En dag på stan

Trött trött trött efter en lång eftermiddag. Trots regnet och en del idiotiska människor hade vi en supernajs dag, tac världens bästa vän! När vi träffades gick vi raka vägen in i skoaffären, haha så typiskt oss! Något som är ännu mer typiskt mig är att jag inte köpte något av det jag hade tänkt men blev av med pengarna ändå.

 
två supersöta toppar, tänk er dessa med bara ben och high heels

 
de finaste skorna jag sett på länge! kommer vara så snygga i sommar

Shoppade i några timmar och sedan matpaus, tacobar var annars? Jag kan inte själv förstå varför jag gillar det, men där äter vi alltid iallafall. Vi hade så ont i fötterna och va så trötta att vi inte kom långt innan vi va tvugna att vila igen, satte oss ner och käka glass på burger king, supergott!

 

 


Äckeldag

Jag är så stolt över mig själv som åkte idag! Herregud det va sämst väder, kallt och långt och jag gick upp ur min varma säng och åkte dit. Gick en tipsrunda i skogen bland småbarnen, spelade lite kubb och sen fick vi gå. Ganska jätte ovärd dag, men vänner fick jag träffa iaf :) När jag kom hem åt jag min lunch mami fixade precis när hon kommit hem imorse och drack kaffe. Nu ska jag ta det lite lugnt, kolla klart på the guardian, och sedan åka in till stan.




Bad morning

Jag är inte taggad för att sitta på marken och kolla på när det andra spelar brännboll för;

1. det är dåligt väder
2. jag är ofriskt (sjukt) trött
3. jag hatar brännboll
4. jag har inte tid att fixa "matsäck" som vi skulle ha med
5. jag kommer frysa, för er som inte vet är jag kylan själv
6. jag vet inte när bussen går
7. jag vet inte vad klockan är
8. jag vet inte vad jag ska ha på mig
9. det är långt till judeskogen...


Inför imorgon

Det jag hade tänkt köpa imorgon är ju som jag sagt en bikini och ett par skor (lär ju bli mer för jag är sämst på att hålla i pengarna...) och jag tänkte visa redan nu vilken bikini och vilka skor;

 
H&M 2 x 98 :- och Skopunkten 299 :-

Jag längtar!


Until my legs give out from underneath me


Baby you know I'ma rip this shit till my bones collapse!

Cuz someone had a bad day

Långlånga dag, jag är så trött. Jag kom nyss hem och ansträngde mig så mycket att jag gjorde fil m. flingor till middag. Lyxigt va? Mami jobbar och jag har redan lagat mat en gång idag så mer än så blev det tyvärr inte haha.

Snacka om att vi blivit lata i skolan under vår casefria period, alla är helt slutkörda efter 2 lektioner och tre timmar känns som en evighet. Som tur va hade jag en arg kompis vars lektioner va inställda och behövde moraliskt stöd eller nått och kom till min skola och livade upp stämningen. Tack för det. Efter skolan va jag på teatern en sväg, repade lite och det sitter riktigt bra nu, huvudroller är inte alltid så lätta trotsallt.



Imorgon har vi först hälsodag och ska spela brännboll mellan 10-14 i judasskogen el vad det hette. Lycka till med det för mig, jag får väl vara dommare eller nått sådant flashigt! Sedan blir det shopping och middag i stan med lexie. Puss på det säger jag bara. Jag ska köpa min bikini jag suktat efter hur länge som helst och skorna jag sett. Visar såklart allt imorgon, håll utkik!


Alltid påväg

Jag har varit och tränat, 45 minuters spinning på Eriksdalsbadet en måndagmorgon. Jag är bäst. Instruktörerna som kör passen på morgonen brukar alltid uppmana att man ska ge sig själv en klapp på axeln som överhuvudtaget är där på morgonen och sedan om man bara gör sitt bästa har man fått ut maximalt av träningen. Nu låter jag som värsta träningsfreaket men jag är bara den som gillar att motivera mig själv och blir glad om någon kan dra nytta av det jag säger.


trött fia 5:45 på morgonen

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan sätta mig och plugga lite kemi. Börjar kl 13 idag och har två lektioner (Ma C och Eng B) fram till kl 16. I eftermiddag måste jag förbi Mini för attt repa lite, föreställning snart. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och säkert plugga lite till (alltid är det något, suck....) men imorgon blir det troligtvis shopping och bio med my partner in crime. Nej duschen var det, ciao.

Två steg framåt och ett steg tillbaka för mig längre fram än att stå still

Jag har varit på promenad. Promenad genom sköndal, själv. Eller nej inte själv, jag och min rosa iPod har varit på promenad i sköndal. Jag och min rosa iPod som va inställd att att bara spela Håkan. Näst efter A är nog Håkan min bästa vän. Jag tog samma promenadslinga som sist jag va på promenad själv med Håkan, det va sommaren 2007 två dagar innan M skulle komma till mig första och sista gången. Vi va tsm, jag älskade då.

 


Det va fint ute idag och jag gillar sköndal. Jag kan inte säga att jag va ledsen idag, inte heller splittrad. Jag va inte glad och inte heller upprymd. Jag va lite rastlös och behövde rensa. Rensa efter helgen, tänka på hur jag vill vara och hur jag vill bli uppfattad. Jag trodde jag va ute i 25 minuter ungefär, det va 50 minuter. Det gick fort och jag skrattade lite när jag gick förbi parkeringen där jag övningskört idag och såg svarta bromsmärken i marken, jag va lite nöjd med mig själv.






Made by me

Jag har övningskört! Jag ville bara säga det. 1:ans och 2:ans växel, ett antal motorstopp och ett par drag i handbrimsen av bror, annars gick det skitbra.


Licence to inte fatta någonting

Godmorgon alla pigga (det är inte jag). Jag har tagit nästan en halvtimme på min nu att vakna och jag känner äntligen hur aptitet sakta kommer så snart ska jag fixa lite frukost. Fick en trevlig komplimang av min mormor som nyss kom innnför dörren; "godmorgon gumman, va du ser ut! hade du lite för roligt igår kanske?", varpå mamma svarar; "men hon va ju hemma igår!". Trevlig tjej den där mormor haha.

Nog om mitt morgonhumör och morgonfrisyr haha, jag måste sätta igång om jag ska få något gjort. Klä på mig, fixa naglarna och äta frukost för snart kommer min bror. Han, mamma och jag ska tillsammans gå på den där 3 timmars kursen man måste gå för att få börja övningsköra idag, kl 2 ska i vara där. Och enligt mamma ska vi prova direkt när vi är klara, jag ska åtminstonne få sätta mig framför ratten och se hur det känns, wish me luck för det kan ju behövas!


spikade framtidsplaner!


Nighty

Jag har tillbringat kvällen med jenny. Vi möttes i centrum och köpte massa mat - grillad kyckling med fetaost/avokado sallad och ciabatta med hummus och cola till det. Satt och åt ute på ballkongen och åt och bara snackade skit. Efter ett tag gick vi tillbaka till centrum och köpte saker och gjorde hallonpaj med vanliljsås, satt denna gång i köket och åt och bara snackade skit, lyssnade lite på musik gjorde vi också. Tack för ikväll tjejen!

Inte någon gång idag, förutom teatern imorse, har det känts som lördag för jag har fått runt hela dagen och trott att det är söndag. Det blir alltså väldigt skönt att vakna imorgon och veta att det är söndag. Imorgon ska jag först träna och sedan tillbringa 3 timmar i en föreläsningslokal med mamma och dogge för att gå den där kursen för att börja övningskörande. Det blir nog en jättebra dag. Godnatt på er!




Some people wait a lifetime

Jag sitter här, lyssnar på eminem varvat med lite håkan och en och annan lady gaga-låt. Solen strålar som bara den utanför och till och med våran balkong har sol nu, det händer inte ofta. Men jag jag sitter här, jag spenderar ju trotsallt tiden med de tre mäktigaste människorna jag vet - eminem för att hans namn säger allt, håkan för att alla vet vad håkan kan betyda för en själ och lady gaga för att hon är den coolaste jag vet. Jag vill inte ens titta ut för jag vet att jag borde vara där ute.

Läser lite bloggar varvat med en och annan facebook titt, måste ju kolla om det hänt något nytt eller hur? Jag undrar om jag skulle klara mig utan min data. Jag läser kissies blogg och skrattar lite inombords, jag läser kenzas blogg och blir helt förvirrad inombords och jag läser blondinbellas blogg och blir helt varm inombords. Tjejen är bara ett år äldre än mig och hon är redan framgångsrik, vacker, har en lägenhet, en gul cykel och hon verkar så lycklig med sin pojkvän. Jag tror dom kommer gifta sig. Jag måste erkänna att jag blir lite avundsjuk men samtidigt också rädd av mina tankar, är det så jag vill ha det? Ta mig inte för något dumt nu men jag älskar att festa och jag måste också erkänna att jag kanske dricker lite för mycket. Dock aldrig utan den jag litar på mest. Det har blivit lite mycket på sista tiden och jag känner verkligen hur jag lever.

Det går dåligt i skolan och människor tar mig för vad jag ser ut att vara. Min hårfärg och min klädstil, tillsammans med hur jag agerar när jag är ute gör att man får höra en del. Jag har svårt att ta in vad andra säger om mig, framförallt om det är skit och jag lyssnar bara på bra saker. Jag är så extremt trött på rykten och bullshit att jag vill spy men jag fortsätter utsätta mig för det. Jag håller mig inte till en och jag är inte en sådan som skulle kunna ha pojkvän men jag inser inte heller att jag måste få den här tiden som är kvar innan vuxenlivet börjar till mig egen och att jag får göra vad jag vill. Jag är fri och jag har ju trotsallt ingen pojkvän eller ett ideal att följa.

Jag anser att när man är ung så har man rätten till vänner, man har rätten till sin egen frihet och man har rätt att fela. Det är jävligt kul att festa galet och umgås med de man gillar och jag tycker att vi förtjänar det, eller vad säger du? Jag kan inte komma på många fredag- och lördagkvällar jag spenderat hemma, jag har ju trotsallt en osund livsstil nu. Men jag gillar det och jag har växt som människa för mig själv men jag har även sjunkit i mångas ögon och jag har insett att jag inte bryr mig ett skit.

Ikväll ska jag i alla fall vara hemma, my partner in crime ska på krogen, 18-åringen. Jag vill också vara 18 och kunna göra vad jag vill. Det första jag ska göra är att fixa en del privata saker, sedan ska jag internetshoppa och supa galet på krogen. Jag vet att jag inte är ett bra ideal men efter allt som hänt bryr jag mig bara om de jag gillar och litar på och det inkluderar mig själv i första hand.

Jag ville bara säga det och snart ska jag möta jenny. Förlåt men tankarna flög iväg, jag kände att jag behövde det där.

 <333


Play my song!

Så nu är jag hemma och kan berätta om valborg. i hade det skitbra när vi började kvällen med grillning påminneberg. Jag, lex, mira, jessica, sinnika, elin, gabby, holly, lisa, jonas och david satt på berger och grillade korv och kött, skratta åt fåglar och blev lite packade. När jag och lexie sedan skulle åka mot bromma va det lite svårare att komma upp för berget än det va att komma ner för det två timmar tidigare.

 
på promenad genom skogen

 jag fick en blomma av bästi!

Sedan drog vi som sagt, mot bromma för att möta upp cribb, markus och joel m.fl. Vi gick ute rätt mycket men kom in tillslut iaf och det va så skönt.

 
 
lexie på en älg, våra blåa drickor och de "vanliga" toabilderna

 
någon lindade in  marcus i toapapper haha!

Även om vi va ute ganska mycket så va det en jättebra kväll som slutade med att vi kom hem till solna kvart i 5. Även igår va vi i bromma på kvällen och kom hem 3, tidigt för att vara oss haha. Idag gick jag upp halv 9 för att gå till teatern, mådde mindre bra när jag vaknade, lite bättre nu dock. Däremot har jag så ont i armen att jag tvivlar på att jag någonsin haft såhär ont förut. Är bjuden till sophia och fredrika ikväll men måste göra de besvikna eftersom jag har så jävla ont. Så det blir en lugn lördagskvällför mig, even the best have to rest. Jag vill bara bli bra i den här armen snart!


RSS 2.0