Words are coming from my heart

Jag gillar att blogga på kvällen. Jag gillar över huvudtaget att dela med mig av mitt liv, det känns viktigt. Jag har många vänner jag varit nära och delat mycket med, men som jag idag knappt pratar med. Det känns så bortkastat på något sätt, för jag vet att jag behövt dom under svåra stunder. Egentligen hade jag behövt dom alltid, för jag har medvetet bara haft fina och bra vänner. Jag har varit bra på att sålla, jag har lärt mig se vilka som är någon för mig, vilka som är bra för mig.

Kanske är det därför jag bloggar?
För jag vet egentligen inte varför jag gör det. Kanske är det för er, mina fina, som jag delar med mig mitt liv till. Jag vet att många av er vet mycket om mig och jag vet själv att en riktig vän vill man ha håll på och se till att den mår bra. Så tror jag det är, så bestämmer jag att det är. Jag bloggar för er.

Jag är så beroende av vänner, så ibland undrar jag om det är normalt! Jag måste nästan träffa någon varje dag för att inte bli nere. Det kanske låter sjukt, jag vet inte. Att bara kolla på statistiken här på bloggen kan göra mig så glad, för det bara ökar och ökar. Och det är troligvis bara människor jag känner, fast det vet jag ju inte. Jag tror ni vill hålla koll på mig och det värmer. Det värmer så mycket att jag blir helt varm.




Rosa hjärtan

  Påskägg
Träning
Middagar
Dricka drinkar och dansa hela nätterna
Kryssning med de bästa
Promenader och filmkvällar
Shopping, shopping & shopping
Fika och massa skvaller

Jag kommer ha världens bästa påsk, jag vet det!


Dancing with the enemy

Ska försöka ta mig till Farsta med mamma om en stund, måste ha lite nya saker (måste är kanske att ta i haha). Ska leta efter en ny plånbok och en ny mascara. Jag känner att jag måste få komma ut och det är vad jag orkar. Kommer säkert ligga utslagen när jag kommer hem, med det är det värt bara jag får ha på mig vettiga kläder och känna mig som en människa ett tag. Mår nästan lite bättre redan.


Äckel 31 Mars

Dem där planerna jag hade igår som skulle göra den här dagen till en bra dag, kan jag ju glömma. Inatt började jag om på noll och imorse kl 5 var jag tillbax på ruta ett. Har haft så ont i magen att jag bara vill gråta, vet verkligen inte vad som är felet. Hade det varit kräksjuka hade jag ju spytt mycket och det borde ha gått över. Jag orkar inte det här, dessutom blir jag så uttråkad att jag blir galen.

Så nu sitter jag och dricker vatten med ett gult sugrör och kollar på samma nyhetsinslag på tv för sjunde gången. För självklart har vår tv-kontroll pajat också, så det går inte att byta. Och tro mig, man tröttnat på Kristin Kaspersens röst efter 4 timmar för sova är omöjligt. Hungrig är jag också men det vågar jag inte göra nått åt. Åh, jag tycker faktiskt synd om mig själv nu...


Feel good

Mår mycket bättre nu men är hur trött som helst och har lite huvudvärk. Hade tänkt plugga lite nu och sedna sova tidigt så blir jag frisk tills imorgon. Känner på mig att det kommer bli en bra dag. Träning och lite sånt på morgonen och sedan skola 11-16. Sen kanske hitta på något med mami, typ bio eller nått sånt. Sen är det ju lov för min del, ledig på torsdag och långfredag på fredag. Sounds good to me!


Build God, then we talk

Först studentmössan, sen studentlåtarna och nu det här. Jag börjar bli nervös på riktigt....


30 Mars

Jag vet inte var jag har mitt huvud just nu, allt snurrar och mina kinder är röda. Sitter i sängen och äter en tugga efter en annan på min frukost och tittar på 4an, vet faktiskt inte vad det är jag kollar på men det handlar om bloggar. Jag vaknade kl 4 inatt och visste inte var jag skulle ta vägen, har aldrig haft så ont i magen i hela mitt liv. Jag kan knappt beskriva hur ont jag hade och jag va säker på att det var något med min blindtarm. Ville spy i ungefär 3 timmar innan jag somnade igen. Ringde mamma och storgrät, stackarn trodde väl jag höll på dö. Fast det gjorde jag med, på riktigt. Nu är det nästan bra men det är läskigt, undra vad som hände.

Jag är i alla fall skakis och har typ feber. Hinner inte vara sjuk egentligen men ärligt talat är det jävligt skönt!


If we ever meet again

Jag är nöjd med mitt liv och med min tillvaro! Jag gör i princip bara saker jag vill och tycker ger mig något (förutom att städa och gå i skolan, haha). Jag har en full garderob, skor i överflöd och nagellack i alla nyanser. Det kanske låter töntigt men det är viktigt för tjejer, och den som inte kan erkänna att man blir lycklig av shopping, vågar bara inte stå för det. Jag har världens finaste vänner och världens bästa familj. Men jag har ett problem, ett jävla skit problem som förstör så mycket.

Jag blir så lätt arg. Det handlar om allt från att någon pratar med mig vid fel tidpunkt, till att någon står för nära på tunnelbanan, eller att någon påpekar något som handlar om mig. Det kokar över och sedan är det bra igen. Och det handlar aldrig om mig, utan alltid om andra. Fast jag vet att det är tvärtom, det handlar bara om mig. Men just när det brinner i mig så handlar det bara om andra. Jag vet att det kommer från tidigare upplevelser och min uppväxt och det är så det är. Det värsta är bara att jag inte kan hantera det. Det är så jävla jobbigt. Förlåt vänner...


He's a pirate

 


29 Mars

Hey! Kom nyss hem efter en riktigt lång dag. Det började med att jag gick hemifrån vid 6, va på gymmet 7 och körde till kl 8. Åkte till skolan och började med matte. Jag va supertrött redan när vi började, vilket alla andra verkade vara också. Shit va alla flummat runt idag och va vi skrattat! Det verkar vara en måndags-vana. Satt i alla fall hela förmiddagen och halva eftermiddagen med Jossan och skrev på vårt fördjupningsarbete, vi va faktiskt grymt duktiga trots att jag inte kunde vara seriös en enda sekund. Vid 15-tiden gick vi till Götgatan där jag köpte ett fint sommarlinne. Gick omkring där någon timme innan jag åkte till gymmet igen. Mötte Issa och körde 1 timme och 15 minuter till. Så idag har jag tränat nästan 2,5 timme varav 1 timme och 45 minuters spinning. Tror det är något fel på mig. Nu ska jag läsa om tuberkulos och sen kolla på film. Orkar inte något annat just nu.



Love.


Coming soon

Lyssnade på det här och fick gåshud. Är nog lite nervös.

Sen den här också, love it!

Sorry I can´t hear you, I'm kind of busy

Nu är jag nog lite vaken i alla fall, frukost är grejer det! Hade en grym kväll med Lexie igår, vi har alltid så jävla roligt när vi är ute tillsammans! Vi dansade ihjäl oss igår tror jag för mina fötter är förstörda, blåsor och blod lite här och där. Det är så det blir när man kör sitt eget race och det är det roligaste med att gå ut, att dansa! Men som ni kanske förstod i mitt förra inlägg så blev det lite för mycket igår, så pass att jag inte kan träna idag. Och då är det illa, det får bli dubbelt imorgon. Nu ska jag kolla på Pippi och inte röra mig ur sängen på hela dagen.



Hela videon, sjukligt bra!

28 Mars

D to the ÖD. Hörs senare. Puss.


Mitt i nattten

Ikväll har varit en crazy kbäll med min bästa vän. Vi har dansat ihjäl oss och våra fötter. Nu har jag blåsor och ruffsigt hår. Och nu ska jag äta min macka och ser inte längre vad jag skriver och jag vet framförallt inte vad klockan är eller om den är omställd. Godnatt<3


27 Mars

Idag har det varit så mycket. Det började med att Lea väckte mig kl 7 och skulle se på film, så jag tittade på Pippi med henne en stund innan vi åt frukost. Sedan va hon med mig på Mini och det va inte det lättaste. Vid 12 åkte jag och mötte Lexie för att åka till Tess jobb och hämta biljetter till hennes skiva. Éfter det fick vi leta oss hem och jag blev som tur va hömtad av min fina syster. Åkte hem till mormor med hela familjen och åt middag. Där va det kaos som vanligt, men väldigt mysigt! När vi va klara där fick jag skjuss hem till Lexie där vi är nu. Sitter och dricker rose med sprite och färska jordgubbar. Känns typ som sommar.

Utgång ikväll, får se var vi hamnar! Puss loves.

Dirty

VISSTE NI?

att jag vill - göra sjukt mycket.

att min senaste kyss - var jävligt väntad
att jag lyssnar mycket på - vad mamma säger
att jag funderar på - att sluta tänka och bara köra
att jag pratar – med dialekt tydligen
att jag inte gillar – lögner och skryt
att min första riktiga kyss – var jävligt väntad den med
att jag avskyr när folk snackar - mycket
att kärlek är – det finaste som finns!
att jag gillar – rosa
att sist jag grät var - jag löjlig
att min mobiltelefon är – rosa och fin
att när jag vaknar på morgonen – ligger min mobil på golvet, alltid.
att innan jag går och lägger mig – ligger min mobil på skrivbordet, alltid
att jag just nu tänker på - vad jag ska ha på mig imorgon
att jag oroar mig för - ingenting längre
att i morgon kommer jag – vara på Mini, gå på middag, gå ut, och inte hinna sova



When love takes over

Idag har jag tränat, varit i skolan och satt ihop en ny byrå till mitt rum. Så nu har jag stockholms finaste sovrum, ska visa er någon dag.  Ikväll är jag barnvakt till världens finaste syterdotter. Nu lagar mamma mat och jag och Lea lyssnar på på Kokobom Smurf Smurf. Fin och behövlig kväll♥

When I need you

Jag har världens bästa mamma! Jag kan inte säga varför men hon är världsbäst. Hon hämtade mig från träningen ikväll, maten va klar när jag kom hem och jag fick nyss massage. Men det är inte därför hon är bäst min älskade mamma. Hon är det för att hon är hon!

Sen jag kom hem har jag suttit här och inte gjort någonting. Eller jag har skrivit klart en svenskagrej som skulle in för 3 veckor sedan och lyssnat på musik. Att jag inte rest mig upp beror på mina ben, jag vågar inte känna efter hur mycket träningsvärk jag har. Nu ska jag kolla på film och fortsätta göra ingenting.

 

Natti loves.


Die young or live forever


25 Mars

Träningsvärk precis överallt, mest i rumpan! Ska snart hasa mig ner till bussen och åka till skolan. Idag är dagen med stort D, från och med imorgon finns inte Projekt Arbetet längre. Och jag älskar det! Det är det sämsta skolverket någonsin kommit på. Och sen hämtar vi mössorna idag, våra studentmössor. Kan knappt fatta det! Jag har redan tjuvtittat på min i ett förråd med Elli och Annika, men det vet ingen.


 


Yeah-ho!




Idag har vi tränat i 2,5 timme. Nu är jag så död, men mår så jävla bra!


When love becomes a lie

Nu är jag hemma igen efter morgonträningen. Det va så himla fint väder är jag åkte imorse, så jag va riktigt taggad när jag kom fram! Issa med, när hon sprang in i spinningsalen en kvart efter passet börjat...

När vi va klara gymmade vi lite och sedan la jag mig i solariet, känns som jag fått lite färg i alla fall och jag kände nu att det bräns sate i mitt ansikte just nu (vad är sate för uttryck?). Ska hoppa i badet nu hade jag tänkt, för jag är äcklig, och sen äta tidigt lunch. Börjar kl 13:15 idag och när jag slutar drar jag till gymmet igen.



24 Mars

Godmorgon! Klockan är inte ens 6 och jag känner mig typ pigg, vad är felet? Jag ska, som ni nog förstår, åka och träna alldeles strax. Hade tänkt passa på att sola också, känner mig äckligt blek. Sedan hem och dusha, fixa mig och äta och sedan till skolan. Har bara lektion mqllN 13-16 idag. Efter skolan blir det ännu mer träning, som kompensation för igår. Spinning nu på morgonen och Bodypump/Spinning på eftermiddagen. Kommer sova gott inatt.


Nytt!

Det känns som dagen varit extremt lång och...hård. Det började med att jag somnade om och sket i att träna. Hade ont i halsen och kände mig febrig, trot nog min kropp säger ifrån lite. Så vid 10 åkte jag till skolan och då va det världens sämsta väder, det va så dimmigt att man knappt såg nått och så regnade det. Gjorde iaf provet i skolan och åt lunch med Jenny. Sen väntade jag in Annika och åkte hem hit. I 4 timmar satt vi med Projekt Arbetet och blev klara! Äntligen, så jävla bra jobbat av oss! Gah!

När Annika åkt hem, åt jag middag med mamma och nu har vi precis kommit hem från Ikea. Köpte en byrå till mig eftersom den jag har är helt trasig och har låst in mina kläder. Lär få såga upp lådorna. Den nya är skitsnygg och är av samma modell som min säng och mitt skrivbord, så mitt rum kommer bli bäst!


23 Mars

Igår pluggade jag på ett prov i 7 timmar totalt, haja den! Jag ska fanimig klara detta idag och det är bögsvårt. Jag hatar alla B & C-kurser men jag ska ha MVG. Kommer hem sent ikväll, skriver då. 

Love.


Så va sagan slut

Gick hem efter matten och åt. Har pluggat som ett litet as i en timme nu, har för närvarande paus. Som kommer bli lång. Ska tillbaka till skolan om 3 timmar för att ha projektmöte. Om jag och Annika varit smarta och duktiga när vi borde varit det, hade jag sluppit hålla mig vaken enda till kl 15 och sedan åka in till skolan när alla andra är påväg hem. Men nu va vi inte det, idoter. Men imorgon och på onsdag ska vi ha roligt och plugga hela kvällarna (troligt!).


På riktigt så brukar jag lyssna på sånt här när jag pluggar, annars kan jag inte vara seriös

22 Mars

Nu frukost
Snart träna
Sen skola,

Tror jag dör - så jävla trött!

:)

Ibland blir jag stolt över mig själv för att jag kommer på så bra saker. När jag städat klart åkte jag till gymmet och körde Eriksdals sjukaste spinningpass. Instruktören som har det passet som är på söndagar kl 15 måste ha något fel, så jävla jobbigt som hennes pass är. SÅ jag träffade Issa och körde lite mage i gymmet och gick sedan på spinningen. I alla fall, det jag försökte komma fram till är att jag överträffade mig själv idag när jag kom på att utnyttja att jag varit så duktig på dagen. Jag smsade mamma och sa precis vad jag gjort, hur mycket jag städat (och poängterade tydligt hur jobbigt det var) och bad om hämtning från träningen just för jag varit så duktig. Tro det eller ej, men jag lyckades! Eller så har jag bara en väldigt snäll mamma...

Nu är jag i alla fall helt slutkörd och väntar på middagen. Räknade precis ut att jag tränat 12 timmar den här veckan, inte så dåligt va?


More like a princess

Jag fick ett ryck och tänkte diska för ett tag sedan. Det ledde till att jag också började rensa lite på mitt skrivbord och slutade med att jag städade hela mitt rum! Helt sjukt, tror inte jag städat såhär mycket sedan vi flyttade hit. Jag har dammat, torkat, damsugit, rensat, kastat, sorterat och vädrat. Blev hur fint som helst och det känns så skönt att det är fint för en gångs skull. Huvudvärken försvann och jag blev lite pigg!

 

 




En del av ängelsamlingen. Har 43 änglar i mitt rum och har samlat sedan jag var liten


21 Mars

Godmorgon! Jag har ingen aning om varför jag vaknade så tidigt, för när jag gick och la mig imorse va det ganska så slitigt. Kvällen igår va både bra och dålig, hann nog med det mesta man kan göra under en kväll. Och jag älskar min bästa vän♥ trots att det inte riktigt slutade som vi ville. Drack kanske lite för mycket igår, för jag vaknade med en sjuk huvudvärk och håret åt alla håll.

Nu har jag precis ätit frukost och ska lägga mig ner ett tag känner jag. I eftermiddag ska jag och Isabelle på spinning, hur fan ska det gå till hade jag tänkt? Har lovat Issa och har lovat mig själv, så nu kör vi! Ska bara sova lite först.



Love, love love love

Jag älskar älskar älskar mitt jobb. Om man nu kan kalla det "jobb", jo det kan man för det är mitt jobb. Det finns inget som gör än så glad som alla Minibarn, både på torsdagar och lördagar. Det finns inga som är så ärliga och glada som barn, åh! Sedan min grupp också, jag verkligen älskar er!

Ikväll blir det troligtvis utgång med bästa vännen och några. Vad vi gör och var vi hamnar återstår att se, men ut ska's det i alla fall. Måste säga att jag saknar alla som är i London just nu! Inte för att jag umgås med alla så mycket hela tiden, men jag saknar er på något sätt.

Va sentimantal jag var idag, måste vara nått fel. Haha.


20 Mars

Stressigt just nu eftersom jag ska gå om 4 minuter. Igår när jag va såhär stressad hade jag sönder skohornet för jag inte hann knya upp skorna, så nu får vi se vad som händer idag. Ska gå till Norra och ta bussen vidare in till Mini. Har lektion till 12 och sedan tänkte jag fika med syster eller så, om Ludde kommer idag.


Världens finaste låt!

Gah måste springa, ska hinna till Ica med. Eller nej juste, kan knappt gå. Jävla muskelinflamationsskit. Hörs.

Worth having

Har kört till Haninge och storhandlat, bakat pizza, ätit godis och kollat på Let's Dance med mamma. Tror det är det som kallas fredagsmys. Det va länge sedan jag träffade henne på riktigt eftersom hon jobbar och åker bort hela tiden. Har nästan saknat min lilla Mami. Nu är jag helt slut, trots att jag sov 13 timmar inatt och 2 timmar på dagen, det är fan inte lätt att vara sjuk! Nu ska jag snart kolla på Solsidan, hörs lite senare om jag inte däckat då. Love.


<3

Hur dåligt jag än mår och hur tråkigt jag än har, så är min mamma bäst!


19 Mars

Jag åkte på, precis som min mamma, en jävla magsjuka igår. Så det va alltså inte så konstigt att jag mådde illa igår. När jag kom hem från teatern försökte jag få i mig lite mat och sedan gick jag ock la mig. Kunde inte ligga ner, kunde inte sitta ner, kunde inte stå upp, kunde inte tänka, utan ville bara spy. Somnade till hela tiden och varje gång jag vaknade tänkte jag på den där vidriga disektionen och ja...

Nu vaknade jag nyss och trodde det va kväll. Så jag är smått irriterad över att jag sovit i 13 timmar och missat allt jag skulle göra igårkväll. Bella&Tyra show t.ex. , plugga, ringa Markus, planera fredagen. Så ja, nu sitter jag här och vet inte om jag mår illa eller är hungrig, med kläder precis överallt, en hink bedvid sängen och med världens huvudvärk. Vilken jävla start på helgen!

Världens fulaste, äckligaste, mest illaluktande hjärta någonsin...

Att sova middag har blivit något av min grej, det inträffar minst en gång om dagen numera! Kom hem från skolan vid 12, åt och gick och la mig, så jävla skönt. Förutom att jag mår illa nu, ska dricka lite vatten. Om en halvtimme ska jag bege mig mot bussen och åka till Mini, har lektion med mina små busungar till 16:45 och efter det bär det raka vägen hem. Hinner kanske sova middag en gång till där innan middagen, haha.

Började må ännu mer illa nu när jag tänkte efter vad vi gjorde i skolan idag. Vi disikerade ett hjärtslag från ett får (en strupe med lungor, hjärta, lever, njurar - hela paketet) och det va riktigt jävla äckligt! Jag hade sett fram emot det som fan men efter ett tag böjade det lukta och skvätta, då pallade inte jag mer. Uh! Nu måste jag gå, tack och lov. Kommer tänka på det där hjärtslaget hela dagen...


18 Mars

Godmorgon! Har nyss ätit frukost och ska snart byta om, dax för träning. Är redan på bra humör, för ser ni hur ljust det är ute? Galet! Det är synt att det intr är 10 grader varmare för jag är så sjukt sugen på min beiga skinnjacka och min jeansjacka. Men det får väl vänta...

Idag åker nästan alla 3:or i skolan till London och jag börjar undra varför jag inte gör det? Jag och Jenny kommer typ vara själva i skolan idag och imorgon. Slutar tidigt idag och då är det jobb på Mini som gäller. Sen blir det att åka hem och plugga. Fredag imorgon!


snyggt!


Perfect day!

Dagen har varit så bra! Började med att jag tränade på morgonen - spinning och gym, sammanlagt 1,5 timme. Åkte hem och duschade och sov en stund innan jag åt lunch. Vid 1 åkte jag in mot stan för att prata med Carin på TacoBar och har nu fixat lite jobb framöver, så himla skönt att slippa tänka på det! Träffade pappa en stund och gick sedan en sväng på stan och shoppade lite. Fick med mig ett par leggings och två tröjor med mig hem, jättefina! Sedan åkte jag till skolan och hade en lektion och nu är jag hemma.

Lägger upp bilder på shoppingen lite senare, nu ska jag däcka i soffan :)


17 Mars

Nu ska jag åka och träna. Sen när jag kommer hem ska jag sova mer, åka till Taco Bar och prata och sola. Behöver en dag för mig själv, min kväll igår gåt knappt att beskriva med ord. Mår illa bara jag tänker på det. Men idag kommer bli en bra dag, känner det på mig. Hörs lite senare

I mitt sagoland

Jag som aldrig gråter, vad är det för fel idag?


Låååång dag

Idag ha varit en lång dag och jag har fått mycket gjort. Har haft en matteföreläsning, en biologiföreläsning, en redovisning och nästan fixat klart projektarbetet med Annika. Är riktigt stolt över mig själv som va i skolan mellan 9 och 16 och fixade allt det där, trots att jag va supertrött. Men det lönar sig, för det va länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde idag! Vet inte om det är Jenny och Annika det är fel på, eller mig, men träningsvärk i magen just nu är en sak som är säker.

Har precis ätit middag och nu ligger jag och kollar på Bella&Tyra show. Ska förflytta mig till badet om ett tag och sedan kolla på film eller så. Har en lektion imorgon så det blir nog att ta ledigt hela dagen och träna och plugga istället. Ibland gillar jag mina resonemang :)

16 Mars

Jag börjar undra om det är okej att vakna 06:45 och bli överlycklig för att det är sovmorgon...tror inte det. Vaknade i alla fall nyss och är inte på humör, är trött, har ont i halsen och kan knappt gå. Äckliga muskelinflamation! Sitter och äter min frukost som inte var god idag och känner mig sjuk, vilken start! Idag är det skola 9-16 och sedan ska jag bara hem. Ingen träning, ingen fika, bara hem och vila. Är så sugen på att gå på bio, skulle vilja se Remember Me med Robert Pattinson för den verkar så bra!


Dax att vakna!


Medina - Sagoland

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm
jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund
men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum
vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


Hur ska man älska någon, som har älskat någon förut?


Lät du henne komma närmre, va hon vackrare än mig?
Ja det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig...


15 Mars

Morgonträning snart! Tror jag är ganska trött, har inte hunnit känna efter än.


Jag älskar mitt hår

 

What hurts the most

Många frågar mig varför jag har valt att tatuera in "I'm a fighter, I'll never give up", som att det är fel att ge sig själv så mycket cred. Nu i efterhand så förstår jag att det är ganska vågat och att jag kommer få mycket frågor och kommentarer, och så får det vara. För jag är så nöjd och jag har rätt att vara nöjd.

Många av er vet vad jag varit med om, vad jag har fått utså och hur länge det pågick. Att ena krisen avlöste den andra i många många år. Och jag står här idag, har tagit ikapp och hänger med. Jag har fått många ärr och ett av dom är ilska. Jag blir arg när jag egentligen är ledsen, för jag har lärt mig att inte gråta. Jag blir arg när andra säger åt mig vad jag ska göra, för det har jag levt med hela mitt liv. Jag blir arg när jag inte får göra som jag själv vill, för det är först nu jag får göra det. Hade jag inte tränat så mycket som jag gör, kan ni ju bara tänka er hur jag hade mått och vad jag gjort. Så nu vet ni det med.

Många av er vet allt, andra lite, vissa inget. Och jag vill bara förtydliga att det är okej att fråga, för jag vill så gärna berätta egentligen. Även om jag inte pratar om det. Jag är liten och det är så mycket som tar så stor plats där inne. Jag har mina knep för att orka och ett av dom är att titta ner och bli påmind om vad jag faktiskt är. En kämpe. Och komma ihåg vad jag aldrig ska göra. Ge upp.


On and on

Nu har jag nyss kommit hem från gymmet! Va på ett sjukt spinningpass i 55 minuter och körde axlar i gymmet efter det. Är lite död nu. Har precis ätit middag och ska snart hoppa i dushen, innan jag börjar plugga med Annika. Tänkte slänga in lite bilder från helgen också;







14 Mars

På riktigt, jag är kär.

Jag vet att jag är lite efter, men jag är inte så smart. Nu är jag kär. Och han har gått på Mini, den ni!





Forever on the dancefloor

Det blev en ganska tidig kväll ikväll, är verkligen helt slut efter den här helgen! Jag har räknat ut att jag sovit totalt 7 timmar sedan onsdag. Och därmellan varit i stan, tränat 3 pass, varit på fest igår och krogen idag och umgåtts med scuffisarna. Och jag lovar, det tar på krafterna! Men jag är så jävla glad just nu, för jag har haft världensvärldens bästa helg och det kommer jag leva på hur länge som helst♥


Ikväll då.
Jag mötte upp Lexie på centralen och åkte vidare till Sogni. Där satt vi någon timme och drack ett par drinkar. Efter ett tag kom Elli och hela gänget och vi drog alla vidare till Collage. Första gången på Collage och jag måste erkänna att jag älskade stället. Visst, det va inte världens drag ute ikväll men själva stället va hur bra som helst. Inte minst musiken och högtalarna! Nattklubbar är beroendefamkallande!


Imorgon ska jag sova ikapp mina tre dygn. Och i fredags hade Fetto hyrt in en strippa, glömde säga det. Natti.


Nytt hår


13 Mars

Igår va vi på fest i Älvsjö. "Fetto" fyllde 18, tror han hette Fredrik. Va sjukt mycket folk och det va länge sen jag hade så roligt! Kommer ihåg att jag och Bella hittade en Felicia ute på verandan, att vi hade palt överallt, att Johanna hade fett kul med en Hemlig, att jag blev buren precis överallt och att det va jävla bra drag hela kvällen! Jag önskar jag hade haft med min kamera.

Nu ska jag sova och ikväll ska vi ut igen, tjingeling!


Makeover

Har spenderat min dag i stan med Johanna, Felicia, Bella, Måns och Malin. Så kul att träffa Malin igen! Fikade och turistade några timmar innan jag åkte till frissan. Känner knappt igen mig själv. Kort, uppklippt och väldigt slingat. Väldigt väldigt nöjd och väldigt väldigt ovan. Sitter just nu och stressar i mig middagen som består av 2 mackor och kaffe. Ska snart ta bussen och åka till Bella och sedan vidare på fest i Älvsjö tydligen. Ska lägga upp bilder så fort jag kan!

Love


12 Mars

Godmorgon! Sitter här, lagom sliten, och äter frukost. Har sovit ca 3 timmar på hela natten och har världens huvudvärk. Igår mötte jag upp Felicia efter Mini och sedan även Måns, som va helt borta på centralen och utan mobil. När vi hittat honom åkte vi hem till mig och väntade in Jennie, Johanna och Bella. Fick världens kram av min fru! Vi lagade Tacos och och tittade på film, ugicks och pratade. Vid 23-tiden åkte tjejerna hem och Måns och jag kollade på alla tv-program som gick. Somnade kl 5.

Nu ska jag gå och lägga mig igen! I eftermiddag ska jag klippa/slinga håret och ikväll hoppas jag på att umgås med alla igen, och även Malin! Har saknat henne♥


Det ekar i huvudet!

Jag har varit så kreativ idag att jag nästan blir rädd för mig själv. Kört Gillingebanan, tränat, bokat klipp-tid och kollat på resor. Troligtvis styr vi mot Kreta i sommar, är riktigt sugen redan nu faktiskt! Min bränna lever ju ett eget liv och flagnar bort lite varje dag. Har därför kollat priser och hotell på Kreta i sommar och det ser inte helt fel ut!

Sedan har jag försökt fundera ut hur jag ska klippa mig på fredag, eller vad jag ska göra med migg hår över huvud taget. Kommer i vilket fall som helst klippa av minst 1 dm av håret, är så trött på skiten nu! Men om jag ska färga det mörkare eller lägga i ljusa slingor, har jag inte bestämt än. Och det har jag tänkt på så mycket att jag har ont i huvudet atm.


10 Mars

Att köra halkbanan va det roligaste jag gjort på länge! När vi drog på i 80 km/h och helt plötsligt skulle panikbromsa på is och vatten. Har nog inte skrattat så mycket på länge. Superfint väder har det varit idag med :)
Är hemma nu och väder bara, ska alldeles strax åka till gymmet. Blir nog ett bodypump/spinn-pass idag. Skönt att träna på eftermiddagen för en gångs skull!

Nu ska jag ta på mig solbrilliorna och bege mig, hörs lite senare♥


sol sol sol


Gillingebanan

Har precis varit på promenad med Markus, världens bästa bror. Köpte cola och glass till mamma som är förkyld. Nu sitter vi och kollar på Biggest Lose, Markus pluggar matte och jag kollar på videos från Gillingebanan. Sitter och jagar upp mig själv, imorgon gäller det. Jag har sagt det förr och jag står fast vid att om någon någonsin kommer dö där, kommer jag vara den första! Vattenplaning och krockar, vet inte riktigt om jag längtar faktiskt. Om jag övelever ska jag belöna mig själv med att beställa klipptid imorgon, mitt hår förjävligt ut!


9 Mars

Godmorgon! Sitter och äter frukost och försöker samla mig, vaknade med världens mardröm. Det gör inte så mycket, för drömmen innan va desto finare. Jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig genom den här dagen om kommer bestå av träning nu på morgonen, skola hela dagen, körlektion och Markus. Så mycket som vi har att göra i skolan redan är patetiskt, välj aldrig Natur. Resten av veckan är ganska planerad och jag mår så jävla bra när jag vet att jag har saker att göra.

Imorgon: Gillingebanan och träning
Torsdag: Mini och middag med världens bästa Johanna och gänget
Fredag: HELG
Lördag: Mini och utgång

Jag ska gå om en kvart och jag har inte ätit upp min frukost, inte bytt om, inte nått. Synd.


Det kanske tar en evighet

Jag har sovit, ätit middag och kollat på Top Model så nu mår jag mycket bättre! Sitter med Annika på msn och försöker styra upp vårt projektarbete som vi varit så jävla lata med. Snart kommer mamma med godis och cola till mig. Ikväll ska jag sova  j ä t t e t i d i g t , för jag pallar inte må såhär imorgon också.


8 Mars

Jag brukar aldrig klaga över hur trött jag är men idag är jag helt jävla död. Jag är inte ens trött, jag är typ borta. Har träningsvärk i varenda muskel från boxen igår och gymmet imorse. Så mår jag lite illa också och så känns det som jag ska börja gråta. Men det tänker jag inte, håller inte på med sånt.

Idag va första dagen i skolan efter lovet och vi slutade 12 istället för 16, så skönt! Mötte upp Julia på Medis när jag slutat och gick i affärerna på Götgatan, hittade massa fint men är för tillfället väldigt pank. Så jag åkte hem i det fina vädret och nu sitter jag och målar naglarna med världens finaste rosa färg jag fick av mamma.

Solen lyser och det är 10 grader på vår termometer, kanske ska gå ut en stund. Blir nog på lite bättre humör då!


Unstoppable



Gör om, stäng av och spräng ditt ego i bitar, sen plocka skal och sätt ihop de med nitar!


Söndagsångest

Ni vet när man ska komma på något som man vet att man vet och som man vet att man inte kan komma på hur mycket man än tänker på det?! T.ex. så glömmer jag alltid bort vad comviq-tanterna heter. Jag vet att jag vet vad dom heter varje gång jag glömmer bort det, men jag vet också att det aldrig är någon idé att försöka komma ihåg, för jag vet att jag inte kommer komma på det. Sedan brukar det ta ca 1 timme, så bara kommer det. Judit och Judit heter dom! Nu vid middagen försökte vi komma på vad den Irländska filmen om men dansande bögpojke hette och jag fick verkligen ångest, för jag visste att jag inte skulle komma på det fast jag vet att jag vet vad den heter. Ja ni fattar....

Så nu sitter jag här med grov ångest, för jag vet att jag vet vad den heter.

Iaf, så har jag och Issa varit på vårt första Box-pass och jag tror min käke sitter lite löst. Hon fick in en riktig spark! Är verkligen helt slut och orkar inte röra mig. Det kommer bli en tidig kväll. Nu ska jag tänka lite mer på den där filmen och städa mitt rum.




You need a bluesky holliday

Igår kom Lexie och Carro hit och vi köpte mat och lagade middag. Drack massor av vin och skrattade ihjäl oss. Lite senare kom också Sophia. Det va riktigt mysigt och behövligt. Tjejerna drog ganska tidigt och jag somnade runt 2 kanske. Innan dess låg jag och pratade i telefon i en timme, alltid lika trevligt.

Va riktigt seg imorse och gick upp för bara någon timme sedan. Har ätit frukost och diskat och ska snart plocka ihop mina träningssaker. Ska bege mig till gymmet och köra ett Box-pas med Issa. Men innan det hade jag tänkt springa på bandet ett tag också. Satsar på 7 km innan Boxen, om jag hinner. Hörs lite senare.


Igår


I'm a fighter, I'll never give up.

Hur får man hjärtat att sluta gråta?

Du kan radera honom ur ditt liv. Slänga alla kärleksbrev, radera hans nummer och slänga alla bilder. Du kan umgås med dina finaste, dina närmaste, de som alltid får dig att skratta. Det kommer vara bra, du kommer vara lycklig. För stunden. Du kan träffa dina små kusiner eller syskonbarn, ha lektion med dina fina ungar på teatern, krama mamma och ringa din bästa vän för det kommer göra dig lycklig. För stunden. För varje gång du kramar dina fina hejdå och stänger dörren för att gå, så kommer du vara olycklig.

För när ett hjärta gått i tusen bitar spelar det ingen roll att du slängt alla kärleksbrev.

Du kommer alltid bli påminnd och det spelar ingen roll vad andra säger. Det spelar inte längre någon roll när dina vänner säger att du förtjänar bättre. Att du är stark och att det kommer bli bättre. För du har inte sett det själv. Och när du ser det själv kommer du ångra att du la ner så mycket energi på en idiot. Men han va ingen idiot, inte min kärlek. Han va det finaste i hela världen. Det är just därför du faller tillbaka varje gång han skriver, du blottar hela ditt nya liv men får inte veta något om hans. Du försöker vara kall och inte bry dig om honom, men det går inte för han är fortfarnade din kärlek.

För när ett hjärta gått i tusen bitar är det allt du tänker på.

Du försöker fylla dina dagar med skratt och framtidsplaner. Tills du inser att du fantiserar alldeles för mycket. Då finns det bara skrattet kvar. Och när kvällen kommer byts skrattet mot tårar. För det är då du önskar att du låg i hans famn, kände hans alldeles speciella lukt och att du höll i hans varma, mjuka händer. Det är då du tycker du är löjlig och slutar gråta. Men inom dig växer sorgen.

För när ett hjärta gått i tusen bitar har hela ditt liv gått itu.

Det är därför du ska gråta. Gråt tills du inte kan gråta längre. Gråt tills du inte längre får någon luft och vill kräkas. Gråt tills hela kudden är blöt och dina ögon är så svullna att du inte längre kan se. Det är okej, även om dina vänner säger att du är stark och förtjänar bättre.

För när ett hjärta gått i tusen bitar får man gråta.



Alla är mediahoror, ingen vill ha oss!

Har varit och tränat på morgonen, ganska så dumt faktiskt. Mår bajs nu. Hade tänkt vara en duktig dotter och städa hela lägenheten innan tjejerna kommer ikväll. Dock hittade jag just roligare saker att göra. Ibland älskar jag MTV. Nu vet jag vad jag har att göra hela eftermiddagen haha.


Fredagsmys

Träningen gick oväntat bra och nu är jag hur trött som helst. Känner mig fortfarande riktigt sliten. Så ikväll blir det The Hills-marathon hela kvällen/natten. Kommer faktiskt bli skönt att bara ta det lugnt en kväll då både onsdag och hela helgen nästa vecka kommer vara fulla av utgångar hit och dit. Imorgon kommer Lexie, Carro och Sophia hit så ska vi äta middag och ta igen, så länge sen vi träffade tjejerna! Nu ska jag fortsätta kolla The City och sedan The Hills. Riktig allmänbildning!



Wanna se you work your body

Godmorgon! Inatt har jag nog tagit igen all förlorad sömn den senaste månaden. Sov 12 timmar utan att vakna en enda gång. Och hade jag inte varit hungrig hade jag sovit ännu mer. Så nu har jag nyss ätit frukost och ligget i soffan och tittar på Tv. Hade tänkt titta klart på Andra Avenyn och måla naglarna nu. Om några timmar ska jag röra mig mot gymmet och träna med Isabelle. Får se hur bra det går efter monsterkryssningen...

Ikväll vet jag inte vad jag har för planer, det beror på. Antingen bio och mys i stan, eller så är jag bara hemma och tar det lugnt. Jag hade inte tänkt att ens kolla på alkohol i helgen med tanke på hur mycket jag fick i mig i onsdags. Inte så nice.


Den här gången krävs det mer

Jag är verkligen helt död, fysiskt död, psykist död och hjärndöd. Jag är nog inte kapabel att skriva ett inlägg nu egentligen men det finns några saker jag måste påminna mig själv om innan jag stupar i säng, tex.


att aldrig mer dricka en halv box vin och 6 cider samma kväll
att jag älskade mitt liv igår och inte lika mycket idag
att kärlek är den bra medicin
att man ska akta sig för engelsmän utklädda till tigrar och grejer
att man ska passa på att ha jävligt roligt när jag kan
och
att vänner är det bästa man har


What makes you different makes you beautiful!



Här får man höra saker. Ibland älskar jag mitt liv!


Hit the floor, baby let's us take a chanse!

Klockan är snart 6 och jag är vaken, rätt så oskönt faktiskt. Vaknade  för ungefär en halvtimme sedan med förkyldningssvettningar, förkyldningshals, förkyldningshuvuvärk och tom mage. Så jag hasade mig till köket och har precis ätitt frukost och två alvedon. Jag inbildar mig att mornar är värst, så sjuk är jag inte.

Nu ska jag titta på TV och sova mer, vakna kl 12 pigg och supertaggad. Om 10 timmar ska jag träffa tjejerna och äta innan vi glider ner till hamnen med våra överviktsväskor. Visste inte att man kunde vara såhär taggad när man svettas såhär mycket! Som sagt, inget ska hindra mig från att göra dumma/olämpliga/ogenomtänkta saker ikväll. Hörs lite senare.


Everywhere I go, bitches always knows

Ikeabesöket var inte så långt eftersom jag mådde skit, känner hur jag börjar bli förkyld och har ont i halsen. Gick runt lite där inne och köpte nyta rosa muggar och fler galgar till min garderob och sedan körde jag hem. Tog några alvedon och vilade och nu mår jag faktikst mycket bättre. Kanske beror på att jag håller på packa och lyssnar på Hollywood Undead. Imorgon blir det galen kryssning och jag längtar så jävla mycket! Jag ska göra allt man inte får göra och allt man inte borde göra! Vi kommer hem på torsdagkväll, OM vi kommer hem. Haha! Love you


Tisdag

Är helt död i benen efter att ha varit på årets sjukaste spinningpass, det va helt jävla galet! Hade nog en snittpuls på 200 i 50 minuter och var mer än lycklig när det va klart. Nu väntar jag på att plattången ska bli varm så ska jag köra mig och mamma till Ikea. Är lite sent ute eftersom jag hade svårt att komma iväg från Eriksdal, hela stockholms utbud av killar va där precis när jag och Issa skulle gå. Därav lite stressigt njust nu. Haha!

Ikväll kommer Markus och ska hjälpa mig att packa till kryssningen, för ni vet ju vad jag tycker om att packa...

You make me right, and that makes you larger than life

Körningen gick så bra idag, jag satsar på att ta max 2-3 lektioner till och sedan kör jag! Jag har bokat Gillingebanan till på onsdag också, så nu är det snart inga momnent kvar. Bara sätta igång och plugga lite teori. Jag som knappt orkade åka iväg på min lektion, blev hur taggad som helst på shopping när det gick så bra. Så jag satte mig på tunnelbanan och åkte in till stan och mötte Annika. Tittade runt lite och jag fick med mig några saker hem. B.la. en tröja från Vero Moda och en väska från Lindex. Är supernöjd med dagen, nu ska jag städa mitt rum haha.


Vi har aldrig träffats men vi känner varandra ganska bra

Jag fick syn på det här och kommer ihåg precis vad som hände och hur mycket jag älskade det här. Sen kom jag på att jag bara var 9 år, hur tragiskt?!



You make me right, and that makes you larger then life.

Det snöar och fåglarna kvittrar, det går inte ihop i mitt huvud. Man kvittrar inte när det är äckelväder, så tyst nu! Jag kvittrar däremot för idag är en bra dag! Har nyss krigat mig till gymmet, krigat p ågymmet och krigat mig hem från gymmet. Körde Spinning 45 minuter och Core 30 minuter och min mage hade träningsvärk redan igår. Jag satsar verkligen på Beach -10, märks det?

Just nu sitter jag vid mammas dator för jag inte ens orkade hämta och starta min egen. Dricker kaffe och lyssnar på Fall Out Boy. Jag ska snart lägga mig och kolla på Glamourama och försöka sova lite. Vid 14 har jag körlektion och när jag är klar där ska jag åka in till stan och träffa Annika. Vi ska fota lite till vårt projektarbete och fika. Och tagga till kryssningen.


-

Tänk vad lite reklam kan göra :)


RSS 2.0