Vårt liv - vår sanning

Min tur att publicera, min tur att berätta sanningen. Jag kan inte nämna några namn men jag tror de flesta förstår vem det syftas på. Det här är mailet jag skrev och skickade till killen hon sa hade gjort allt.

"Vi förstår att du är förvirrad just nu, helt plötsligt berättar vi att du varit med i en jävla lek du egentligen inte varit. Hon har under ett års tid använt dig som ett sätt att själv få uppmärksamhet. Vi har varit hennes kompisar och självklart trott henne, enda fram tills för ungefär en månad sen då vi fattade vad hon gjort. Hon måste vara sjuk för det hon gjort är inte normalt. Allt har pågått så länge så att det inte riktigt går att förklara på ett mail, jag kommer i mailet säkert glömma detaljer som är viktiga för historien men det är bara att fråga om vad som helst ifall du undrar, vi har varit med om allt.
 
I somras fick vi veta att Hon blivit våldtagen på fridhemsplan. Vi blev jättechockade, det gällde ju vår kompis. Det va du som hade våldtagit henne, med ett par kompisar. Stuckit upp en sax och drogat henne. Hon reste sig upp och gick därifrån. Det fanns en kille, en hjäplte oss. Han skickade sms till Alexandra, via Henne där det stod var du var och var vi inte skulle gå för att träffa dig. Han som hjälpte oss va din kompis och luskade fram information från dig, för att hjälpa oss. Han skickade sms till Henne där det stod "Alexandra: blablabla...." som hon skickade vidare till Alexandra, Alexandra svarade "*namn*: blablabla" och skickade till Henne, som skickade vidare till honom. Vad han hette visste vi inte. När Alexandra eller någon annan av oss var med Henne skulle inget hända, bara om hon va själv. Våra vardagar var likadana vare dag - hot, förföljelser och våldtäkter..alla utförda av dig. När du våldtagit Henne tre gånger hamnade du och dina kompisar på psyke, det va din pappa som såg till att du hamnade där. Du hade permision en dag i veckan. Du hade gjort de mest brutala saker med Henne under sommmaren och hösten. Det fanns inga bevis, men det tänkte vi inte på. En dag fick du för dig att döda Henne, och för att inte göra det skulle Hon och Alexandra tillsammans spela in porrfilmer och skicka till dig via msn. Du blev aldrig nöjd, så de fick spela in 4 stycken. Scenerna var vidriga och du sa att du njöt.
 
Vi kom på Henne för ungefär tre vekor sedan, utan att berätta det för henne. Hon fick panik för att vi inte svarade och på en enda dag hade hon spammat oss med totalt 80-85 samtal och 300 sms. Det syntes tydligt att hon hade något att dölja. Hon var desperat att få oss att tro att hon va oskyldig. Hon hade för sitt liv inte suttit och kommit på det här, enligt henne. Vi konfronterade och träffade Henne. Hon var helt förstörd och försökte manipulera oss att fortfarande tro henne. Vi gjorde eller gör det fortfarande inte, hon är sjuk. När vi berättat för henne att vi inte trodde henne och lagt upp massa bevis för att de hon sagt inte hade varit sant, sa hon att du tillsammans med honom (din kompis som hjälpte oss) som vi nu visste vad han hette, våldtagit Henne igen. Ni hade även skurit upp henne så pass att hon fick åka till sjukhuset. Hon sa också att hon anmält er. 
 
 
Vi tror att Hon är sjuk, mythoman eller något. Den här kille, din kompis, finns inte eller har aldrig funnits, du har inte gjort det hon sagt. Hon har förstört vårt liv och smutskastat ditt namn. Du måste ta reda på om det finns någon anmälan på dig och vad folk tror och har sagt om dig.
 
Vi hjälper dig gärna!"

Kärlek
Postat av: sanne

Sv: DU är bäst sofia! Glöm inte det. Fittan borde dö, förlåt men jag blir så jävla sur bara av att läsa vad ni varit med om.

2008-11-12 @ 11:25:13
URL: http://sjakobsen.blogg.se/
Postat av: Cilla

jag ÄLSKAR dig gumman, glöm ALDRIG det <3

2008-11-12 @ 11:52:57
Postat av: emelie

fyfan vad hemskt :(

2008-11-14 @ 07:45:25
URL: http://softagalet.blogg.se/

Kärlek:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0