Hur kan jag hoppas att ni ska förstå?

Jag kan faktiskt inte förstå hur vissa av er kan? Jag hör ibland folk säga att (och undra om) jag bara är med Alexandra för att jag vill vara som henne. Att jag utnyttjar henne för att jag vill bli som henne. Herregud! Någonstans går väl gränsen för människors avundsjuka? Visst är hon snygg och tjejen har stil! Många av oss skulle vilja se ut som henne och vara som henne, för hon är en underbar person. Men hur kan folk seriöst gå runt och tro att jag skulle umgås med henne så mycket som jag gör bara för att jag egentligen vill vara som henne. Jag är inte en ny Minna om det är vad ni tror. Jag skulle aldrig för mitt liv utsätta Alexandra för något, hon vet själv hur mycket hon betyder för mig. Hur kul är det föresten, tror ni, att hela tiden höra hur snygg man är och hur andra vill vara som en? Visst är det uppmuntrande och det ger en styrka men jag tror inte, om jag ska tala för Alexnadra, att det är speciellt kul att få höra det hela tiden. Det är heller inte kul för mig att få höra det jag nu gör. Förstår folk inte att det får mig att känna mig dålig som människa, att jag inte är något om jag inte är som henne? Ge er förfan! Skaffa ett liv, sköt er själva och skit i andra!


Kärlek
Postat av: Anonym

2008-11-26 @ 20:47:58
URL: http://sindustries.blogg.se/
Postat av: mila.

msn? :)

2008-11-26 @ 20:48:15
URL: http://sindustries.blogg.se/
Postat av: sunniva

sv: taack :) vad glad jag blev!



fan va folk har tråkigt!

2008-11-26 @ 21:14:37
URL: http://sunniesunshine.blogg.se/
Postat av: sunniva

sv: ja men jag menar det. kan man bara inte vara glad åt andra? (:

2008-11-26 @ 22:10:19
URL: http://sunniesunshine.blogg.se/
Postat av: Emelie

Omg hur kan folk ens säga så?! Ofta man är vän med någon pga hur den ser ut! Det är ju bara tragiskt att folk ens tänker så, då undrar man ju hur dom väljer sina vänner.. :/ Illa!



Men du ska inte ta åt dig, både du och alexandra är underbara tjejer och båda är underbart fina :) <3

2008-11-26 @ 22:39:05
URL: http://celebratelife.blogg.se/
Postat av: sunniva

sv: asså, du vet väl själv varför du tycker om att vara med henne :) jag känner inte ens alexandra, men ändå så har jag en bild av att hon är en underbar människa ;D jag hoppas du säger att jag har rätt! :)

2008-11-27 @ 01:53:54
URL: http://sunniesunshine.blogg.se/

Kärlek:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0